HOMMAN KESKUSTELU > Hommakerhot

HOMMAKERHOT - paikallistoiminta nousuun!

(1/19) > >>

reino:
Monet ovat kaivanneet tai kaavailleet paikallistoiminnan aloittamista. Nyt on siis tullut aika käynnistää HOMMAKERHOT.

Paikallistoimintaa on tällä hetkellä olemassa ainakin seuraavilla paikkakunnilla (uusimmat tiedot tapaamisista löytää ketjun loppupäästä, joskus ne on myös editoitu ensimmäiseen viestiin):

Helsingissä (ja pääkaupunkiseudulla) varmin tapa tavata ihmisiä on mennä joka keskiviikko klo 20 alkaen Annankadun William K:hon, jossa kokoontuu ns. keskiviikkokerho. Kyseessä ei ole mikään Suomen Sisun sisäpiirin juttu, vaan perinteisesti kaikille avoin tilaisuus. Oikean pöydän löytää etsimällä tuttuja kasvoja.
http://hommaforum.org/index.php/topic,2679.0.html

Tampere:
http://hommaforum.org/index.php/topic,2339.0.html

Turku:
http://hommaforum.org/index.php/topic,2708.0.html

Oulu: Yhteyshenkilö Oulussa on Olli Immonen, jonka tavoittaa HommaForumin privaviesteillä tai täältä:
http://www.oikeasuora.blogspot.com/
http://hommaforum.org/index.php/topic,2520.0.html

Jyväskylä:
http://hommaforum.org/index.php/topic,2372

Lahti:
http://hommaforum.org/index.php/topic,2463.0.html

Kuopio:
http://hommaforum.org/index.php/topic,2464.0.html

Lappeenranta:
http://hommaforum.org/index.php/topic,4455.0.html

Pohjanmaa:
http://hommaforum.org/index.php/topic,3703.0.html

Kerava:
http://hommaforum.org/index.php/topic,11980.0.html

Kouvola:
http://hommaforum.org/index.php/topic,12289.0.html

Joensuu:
http://hommaforum.org/index.php/topic,11980.0.html

Rovaniemi:
http://hommaforum.org/index.php/topic,12261.0.html

Tallinna:
http://hommaforum.org/index.php/topic,9193.0.html

Tuska:
http://hommaforum.org/index.php/topic,8097.0.html

Monissa muissakin kaupungeissa on paljon aktiivisia hommalaisia, jotka pitäisi nyt vain saada jollain keinolla saman pöydän ääreen. Jos jossain on kiinnostusta järjestää tapahtuma teemalla "juotetaan reinolle tynnyri kaljaa ja vieritetään se sitten siinä tynnyrissä jokeen", niin voin saapua paikalle. Ainakin Jyväskylä, Pori ja Turku olisivat helppoja kohteita. Ja jopa itse Halla-ahokin kiertelee välillä Suomea laajoilla puhujamatkoillaan.

Periaatteessa Hommakerhon pystyttämiseen ei tarvita mitään muuta kuin että joku päättää ruveta paikalliseksi yhteyshenkilöksi, johon muut samoilta seuduilta olevat voivat ottaa yhteyttä. (Tai vaihtoehtoisesti ihmiset voisivat merkitä täällä profiiliinsa miltä paikkakunnalta ovat, jolloin kuka vain voisi ehdottaa tapaamista yksityisviestillä.)

Tampereen paikallistoiminta sai alkunsa vajaa pari vuotta sitten siitä, että minä ja Jussi olimme sopineet menevämme Pyynikin näkötornin munkkikahvilaan. Laitoin siitä viestin Vieraskirjaan ja paikalle saapui toistakymmentä uteliasta.

Paras paikka hommatapaamiseen on jokin kaikille avoin yleinen tila, kuten kahvila tai ravintola (ei kabinetissa kolmen suljetun oven takana, vaan siten, että ujommat voivat käydä kuikuilemassa, että millaista porukkaa siellä oikein on). Ensimmäisissä tapaamisissa ei kannata asettaa mitään kovin korkealentoisia tavoitteita. Pääasia on, että ihmiset uskaltautuvat tulemaan kaapista ulos ja näkevät, että ei niillä muillakaan kasva sarvia päässä. Jos tutustumisen seurauksena ihmiset päättävät vaihtaa yhteystietoja jne. niin silloin on jo saavutettu paljon. Hyvä puheenaihe on esim. paikallisen kampanjoinnin järjestäminen seuraavia vaaleja ajatellen. Pääasia on kuitenkin rento yhdessäolo.

Myöhemmin Hommakerhojen toimintaa on helppo hajauttaa erilaisiin muihin järjestöihin (kuten puolueet ja muut seurat/järjestöt/harrastuspiirit). Jatkossa tapaamisia voidaan myös järjestää eri teemoihin liittyen (pilkkiminen, pitsinnypläys). Mutta alussa tärkeintä on ihan vain saada ihmisiä tutustumaan toisiinsa. Pieniä tapaamisia pienin askelin mahdollisimman monella paikkakunnalla. Jotta Homma^^^.

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä:
K: Mix se nimi pitää olla joku lapsellinen ja naurettava Hommakerho ja mix pitää vaan pitsinnyplätä? Mixei nimi vois olla vaix Kalevalainen Rynnäkkö-Tuli-Myrsky-Osasto ja sit toiminta vois olla vaikka...
V: Niinpä. Juuri siksi. ;) Ja terkkuja myös Ukkolan Sannalle.

Esa N.:
Kuopioonkin hommakerhoa kehiin! Vai olenko minä ainoa Kuopiolainen nuiva?  ;D

reino:

--- Lainaus käyttäjältä: eza - 02.02.2009, 22:08:56 ---Kuopioonkin hommakerhoa kehiin! Vai olenko minä ainoa Kuopiolainen nuiva?  ;D

--- Lainaus päättyy ---

En tiedä. Todennäköisesti et. Mutta nyt sä nakitit itsesi juuri Kuopion Hommakerho Kalakukon päävastuuhenkilöksi.  ;D

Veli Karimies:
Hämeenlinnassa voisin järjestää jotain biljardinpeluu-juttua ja keilausta.

Esa N.:

--- Lainaus käyttäjältä: reino - 02.02.2009, 22:12:38 ---
--- Lainaus käyttäjältä: eza - 02.02.2009, 22:08:56 ---Kuopioonkin hommakerhoa kehiin! Vai olenko minä ainoa Kuopiolainen nuiva?  ;D

--- Lainaus päättyy ---

En tiedä. Todennäköisesti et. Mutta nyt sä nakitit itsesi juuri Kuopion Hommakerho Kalakukon päävastuuhenkilöksi.  ;D

--- Lainaus päättyy ---

Me ei sitten koskaan taideta päästä tuosta helvatan kalakukosta.. ;D

Kuopion Hommakerho Kalakukko voisi ottaa kokoontumispaikakseen rennon ale-pupin, ellei parempia ehdotuksia tule. Miksi? No koska olut on halpaa ja screeni on iso.
Ja tiedoksi Kuopiolaisille hommalaisille, että yksityisviesteillä voi tavoitella ja kysellä jatkossa, mikäli kokoontumisintoa nuivistelun merkeissä olisi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta