HOMMAN KESKUSTELU > Hommakerhot

HOMMAKERHOT - paikallistoiminta nousuun!

<< < (2/19) > >>

Realisti:
Täytyy varmaa alkaa eksyä tuonne William K:hon taas kunhan töiltä kerkeää. Tullut joskus vuosia sitten istuttua useamminkin, leppoisa paikka.

victoria:
Oulussa on jo ollut pitempää "paikalliskerho" ei yhtään kiljuskiniä, vaan ihmisiä kaikista yhteiskuntaluokista. Ei suurensuuri, kaikki työtätekeviä, opiskelevia no pari työtöntäkin,mutta ilman omaa syytään. Erillaisia näkemyksiä meillä on, mutta päämäärä kaikilla sama. Turvallinen, valoisan tulevaisuuden omaava Suomi.

reino:

--- Lainaus käyttäjältä: victoria - 03.02.2009, 10:40:12 ---Oulussa on jo ollut pitempää "paikalliskerho"...
--- Lainaus päättyy ---

Jahas. Tämä tuli uutisena. Sinut on sitten juuri nakitettu järjestämään Oulussa avoin hommatapaaminen. Ota ainakin Immosen Olliin yhteyttä ja pistä tähän ketjuun tietoa, että mitä missä milloin.

Isommilla paikkakunnilla avointen ja julkisesti ilmoitettujen tapaamisten järjestäminen on hyvin tärkeää, koska tätäkin palstaa seuraa suuri joukko "lurkkijoita", jotka eivät ikinä rekisteröidy eivätkä siten voi kysellä yksityisviesteillä yhtään mitään. Mutta kun tapaamisen aika ja paikka on yleisesti tiedossa, uteliaat kuikuilijat voivat helpommin eksyä paikalle.

Ja koska tässä ollaan tekemässä täysin avointa ja laillista kansalaistoimintaa, myös desantit ja antifat ovat lämpimästi tervetulleita!  ;D Meillä kun ei ole mitään salattavaa. (Tosin eipä niitä ole ikinä missään näkynyt. Eikä näy. Että sitä on turha arastella.)

lot:
Minut löytää aina toisinaan William K:sta. Huomenna olen ainakin menossa.

Alpo:
Eniten noissa Homma-kerhoissa mietityttää, että antimokuttajat ja muut pipertäjät vihivät niistä ja tulevat häiriköimään paikalle. Tämä nyt varsinkin, kun Homma on koko ajan nousussa ja kaikki keinot otetaan käyttöön.

Joka tapauksessa Oulun Homma-kerhoon ottaisin mieluusti tulevaisuudessa osaa, mikäli aikataulut natsaavat.

Edit. Ja tarkoitin tietenkin antinuivia. :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta