Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 5468563 kertaa)

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 219
 • Liked: 15604
 • Manner-Suomen Tasavalta
^Poliisi tiedotti asiasta, mutta Ilta-Sanomat jättää etnisen taustan mainitsematta. Ja vielä uutisoi että "tällainen epäilty on"! :roll:

Tosin myös, pisteet lehdelle siitä että kertoo epäillyn taloustiedot, tuota en nähnyt muissa medioissa. Toimittaja on siis tehnyt työtään, ja kaivanut tietoja esille rekistereistä. Ja ilmeisesti myös tehnyt työtään, kun yritti salata murhanyrittäjän etnisen taustan.

Lainaus
KOTIMAA

Tällainen on 47-vuotias nainen, jota epäillään perhemurhan yrityksestä Vantaalla

Väkivaltarikos tapahtui osapuolten yhteisessä kodissa Vantaan Keimolanmäessä tiistaina. Poliisin käsityksen mukaan teossa on käytetty useampaa kuin yhtä tekovälinettä.

Epäilty perhesurman yritys tapahtui Vantaan Keimolanmäessä sijaitsevassa uudehkossa kerrostalossa.

Kia Kilpeläinen
9:29

--

IS:n tietojen mukaan naisella ei ole aiempaa rikostaustaa ainakaan viimeisen kymmenen vuoden ajalta eikä myöskään sitä vanhempia asioita kotipaikkakuntansa käräjäoikeudessa. Nainen asuu tämänhetkisten osoitetietojen mukaan asunnossa, jossa epäillyt väkivallanteot tapahtuivat.

Nainen on kuitenkin joutunut useasti vuosien varrella tekemisiin käräjäoikeuden kanssa, sillä hän on ollut vastaajana useissa velkomusasioissa vuosien varrella. Lisäksi naisen kaksi eri vuokranantajaa on hakenut oikeudessa vuokrasopimuksen purkamista. Viimeisin vuokrasopimusasia on vielä vireillä käräjäoikeudessa.

--

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010353278.html

Ja minulla on muuten kuvakaappaus tästä artikkelista, eli jos etninen tausta myöhemmin päivitetään sinne, niin olisi myös suotavaa lisätä maininta päivityksestä, ja päivityksen sisällöstä, ihan näin Ilta-Sanomille huomiona. :)
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 219
 • Liked: 15604
 • Manner-Suomen Tasavalta
Nainen sai henkilökohtaisen avustajan – heti ensimmäinen käynti päättyi painajaiseen

20-vuotias mies raiskasi fyysisistä rajoitteista kärsineen uhrinsa tämän kotona.

--

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000010349770.html

Vähän huomioita:

Lainaus
Nainen kertoi hänelle entuudestaan täysin tuntemattomalle avustajalle koronatartunnastaan. Naisella oli ollut myös kuumetta, ja hänen olonsa oli huono.

Heikkovointinen tartuntatautinen, tottakai sellaiseen pitää koskea (munalla)? Resa Hoseinilla ei ole edes mitään itsesuojeluvaistoa.

Lainaus
RIKOSTA edelsi viattomaksi tarkoitettu hartioiden ja jalkojen hieronta. Avustaja kertoi oikeudessa yrittäneensä estellä naista, kun tämä laittoi hänen kätensä rinnoilleen.

Tästä tilanne avustajan mukaan eteni yhteisymmärryksessä sukupuoliyhteyteen saakka.


Naisen näkemys oli toinen. Hän kertoi kieltäneensä avustajaa ja yrittäneensä vastustaa tätä myös fyysisesti. Missään tapauksessa hän ei halunnut seksiä avustajan kanssa.

"Mutku emmämitään."

Tuollainen ihminen oletettavasti ei tule koskaan saamaan mitään työtä Suomessa, koska kaikki inhoavat häntä, paitsi ehkä toiset saman kulttuurin maahanmuuttajat. Kaikkien kannalta olisi hyvä jos hänet karkotettaisiin takaisin sinne mistä tulikin, sillä siellä hän voi rakentaa itselleen elämää. Täällä olisi edessä vain syrjäytyminen, ja ehkä rikollisuus tai jihad.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 627
 • Liked: 51984
^ Mutku työvoimapula on niin huutava..tarvitaan osaajia..rits..osaajia..räts..osaajia...  :-\

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 202
 • Liked: 63583
 • Kekkosen re-inkarnaatio
"Kristityt maahanmuuttajat kotoutuvat paremmin."

Lainaus
Kulttuuri | Valokuva

Itse kuvaa oli sotkettu päälle piirtämällä, ja kuvan viereen kirjoitettu mustalla tussilla englanniksi uhkauksia, jossa vaadittiin kuolemaa homoseksuaaleille ja viitattiin Raamatun Sodoman ja Gomorran hävitykseen.
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010350945.html

Lasitalossa on varmasti turvakamerat. Jos tekijää ei löydy, niin liekö False Flag, jonka tarkoitus on kääntää huomiota pois muslimeista?

Miten niin false flag?
Miten niin Raamatusta?

Hesarissa oli oikein mässäilty sanalla Raamattu, koska se oli oikein kursivoitu.

Kuitenkin Loot (arabiaksi Lut) on myös koraanin profeettoja. Sodoman ja Gomorran hävitys löytyy myös koraanista ja sitä käytetään vertauksena homoseksuaalisuuden turmiollisuudesta ja synnistä. Wikipedia:
Lainaus
Lut (Arabic: لوط, romanized: Lūṭ, [luːtˁ]), also known as Lot in the Old Testament, is a prophet and messenger of God in the Quran.[1][2] According to Islamic tradition, Lut was born to Haran and spent his younger years in Ur, later migrating to Canaan with his uncle Abraham.[3] He was sent to the cities of Sodom and Gomorrah as a prophet,[4] and was commanded to preach to their inhabitants on monotheism.

Though Lut was not born among the people he'd been sent to preach to, the people of Sodom are still regarded as his "brethren" in the Quran.[5] Like the Biblical narrative, the Quran states that Lut's messages were ignored by the inhabitants of the cities, and Sodom and Gomorrah were subsequently destroyed. The destruction of the cities is traditionally presented as a warning against homosexuality in Islam as well as other things.

Kyllä siinä nyt on hesarin toimittajalla ollut tehotippa nokassa, kun hän on oikein kursivoinut, että nyt on olleet Raamatunpalvojat asialla, kun todennäköisimmin kyseessä on olleet ihan jotkut muut...

Jos tuhrussa ei lukenut Bible, vaan viitattiin vain Sodomaan ja Gomorraan, niin Raamattu on toimittelijan omaa tulkintaa.

-i-

Muoks:
Jos tuhrija on muslimi, niin pyytäköhän toimittelija ja kommentoijat anteeksi kristityiltä. Vihervasemmistolainen ateistirunkkaus on alkanut. Ja saavat persutkin osansa, vaikka meillä on kaksi nuorta homoseksuaalia kansanedustajana. Ja toki natsikorttikin viuhuu:

Lainaus
Toivon, että asiasta on tehty rikosilmoitus ja syyllinen/syylliset saadaan kiinni. Toiseen ihmisryhmään kohdistuvalle vihalle ei ole eikä saa olla minkäänlaista jalansijaa Suomessa.

Jos joku kokee, että hänen uskontonsa kieltää homoseksuaalisuuden, hän voi _itse_ toteuttaa tätä vaatimusta _omassa_ elämässään, mutta toisten ihmisten elämänvalintoihin, itsemäärämisoikeuteen ja koskemattomuuteen ei sen varjolla voi puuttua.

Toivon myös, että Suomen kristilliset yhteisöt tuomitsevat teon selväsanaisesti ja siten viestivät jäsenilleen, että tällainen toiminta ei ole sallittua eikä myöskään kristillisten arvojen mukaista.
Vastaa viestiinHyvin argumentoitu (10)
---
Järkyttävää! Suomi on olevinaan tasa-arvoinen maa, mutta esimerkiksi oresidentin vaalit toivat näkyväksi, että siihenkin pestiin tärkein ominaisuus on olla hetero.

Hyvä että teos uusitaan ja laitetaan esille. Näitä homojen uhkauksia on myös esittänyt mm.eduskunnan puhemies ja hänen puolueensa jäsenet. Pridelippuja on poltettu ja niissä on hyökätty osallistujien kimppuun ja uhkailtu jne.

Nämä antigender-ideologiaa levittävät tahot pitäisi laittaa vastuuseen toimistaan ja kirjoituksistaan.
Vastaa viestiinHyvin argumentoitu (122)
---
"En usko, että asialla on suomalaiset, varsinkaan aidot ja tiedostavat kristityt."

Suomessahan kristityt ovat taannoin surmanneet toisiaan rakastavia miespareja, useampiakin, muun muassa Turussa roikottaneet miesparkoja hirtettyinä pidempiäkin aikoja "varoituksena muille".

Ja nykyäänkin esim. Ugandassa, amerikkalaistenkin kristittyjen agitoimina säädettiin jopa kuolemantuomiolakikin rakastaville miehille.
Mm. Ugandassahan puhutaan englantia. Ja 200 miljoonan asukkaan Nigeriassa on myös pitkät tuomiot ja lynkkaksia toisiaan rakastaville miehille ja toisiaan rakastaville naisillekin.

Kristinuskonnossahan on harjoitettu Euroopassa ja maailmallakin siirtomaissa monien miesparien elävältä polttamisia ja muita kristillisiä julmuuksia.
natsitkin metsästivät homoja ja surmasivat heitä keksitysleireillään toistakymmentä tuhatta
.
Vastaa viestiinHyvin argumentoitu (105)
---
Herkän ja taiteellisen kuvan kummatkin henkilöt ovat olleet tuttuja eri yhteyksistä jo noin neljänkymmenen vuoden takaa, sattumoisin tavatessa aina tervehditään ja vaihdetaan kuulumisia.

Kuoleman vaatiminen homoseksuaaleille Suomessa, ja jostain kumman syystä englanniksi kirjoitettuna, herättää hämmennystä, kummastusta ja jopa vihaa. En usko, että asialla on suomalaiset, varsinkaan aidot ja tiedostavat kristityt. Kyse voi olla ties millaisista motiiveista ja lähtökohdista tehdystä ajattelemattomasta ja halveksittavasta kannanotosta sekä törkeästä vahingonteosta. Sodoma ja Gomorra -Raamatun teksti ei sen enempää oikeuta moiseen kuin anna tukeakaan itse asialle.

Tulisi nyt se maailmanloppu. Tulta ja tulikiveä vähän tännekin...

-i-
« Viimeksi muokattu: 13.04.2024, 19:53:09 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 728
 • Liked: 5075
Serkumpi on paitsi herkumpi, myös potkittavampi!
Lainaus
Sukulaismiesten välille syttyi riita elokuussa 2018 Puhoksen ostoskeskuksessa Helsingissä.

Vuonna 1997 ja 1986 syntyneet veljekset tuomittiin pahoinpitelyistä, joiden uhri oli heidän serkkunsa.

Uhri oli aiemmin ollut naimisissa veljesten siskon kanssa, mutta uhrin ja tekijöiden välillä ei ollut ollut yhteydenpitoa yli kymmeneen vuoteen.

Kolmikko oli kohdannut, kun uhri oli ollut parturissa ja veljekset olivat tulleet paikalle. Uhrin mukaan veljekset syyttivät uhria siitä, että uhri olisi puhunut pahaa veljesten perheestä.

Tästä oli käynnistynyt tappelu, jossa veljekset löivät uhria kasvoihin. Uhri kaatui, ja veljekset jatkoivat maassa makaavan uhrin potkimista.
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010327909.html
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 057
 • Liked: 2886
 • Pernau
Lainaus
Sukulaismiesten välille syttyi riita elokuussa 2018 Puhoksen ostoskeskuksessa Helsingissä.

Kauan tätäkin oikeudenkäyntiä on jouduttu odottamaan.
Missä ******i siellä ongelma.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 831
 • Liked: 7180
Albanialaista viljelytaitoa ja hienoja sähkövirityksiä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010357378.html

Lyhyesti:

"Syyttäjän näkemys oli, että teko on ollut suunnitelmallinen, koska käyttöön oli vuokrattu omakotitalo tekaistulla nimellä pääosin kasvatustoimintaa varten. Kannabista on kasvatettu myynti- ja levitystarkoituksessa, oli syyttäjän tulkinta.

Mies käytti itävaltalaisia henkilötietoja, jotka osoittautuivat väärennetyiksi. Itävallan viranomaisilta poliisi sai tiedon, jonka mukaan henkilötietoihin sopivaa itävaltalaista ei ole olemassakaan.

Viljelijä käytti lisäksi sähköä, joka ei ollut hänen omaansa. Sähkö tuli taloon sähköenergiamittarin ohittavan kytkennän avulla.

Kiinteistölle tullut sähkö ei kiertänyt sähköenergiamittarin kautta, joten kulutus ei tullut Lahti Energia Sähköverkko Oy:n tietoon. Teosta koitui reilussa kahdessa kuukaudessa yhtiölle lähes 11 400 euron vahinko."

"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 827
 • Liked: 7872
Lainaus
Vanki huusi "fuck Fin­land", sylki työn­te­ki­jää kas­voi­hin ja käyt­täy­tyi ag­gres­sii­vi­ses­ti Oulun van­ki­las­sa – sai kah­dek­san kuu­kaut­ta van­keut­ta

15.04.2024  14:00

(...)

Rikosseuraamusesimiehen mukaan vangilla oli ollut skype-puhelinaika hänen kotimaahansa, joka ei kuitenkaan ollut toteutunut. Rikosseuraamusesimies kertoi oikeudessa, että vanki oli tilanteessa kiihtynyt. Vanki alkoi yhtäkkiä lyömään itseään ja huusi "fuck Finland".

Tämän jälkeen vangista otettiin hallintaote ja hänet kuljetettiin toiselle osastolle eristysselliin. Sinne vietäessä vanki sylkäisi rikosseuraamusesimiestä silmille. Vanki myös käyttäytyi tilanteessa aggressiivisesti tekemällä vastarintaa muun muassa potkimalla, vääntelehtimällä ja työntämällä käsillään. Hänen taltuttamiseensa osallistui useita vartijoita.

Samainen vanki oli tapellut vankilassa myös edeltävänä päivänä. Hän oli tapellut tuolloin toisen vangin kanssa, minkä vuoksi hänet oli siirretty asumaan kerrosta alemmaksi.

Vanki kiisti oikeudessa sylkäisseensä rikosseuraamusesimiestä. Hän väitti, että vartijat käyttivät liiallista voimaa häntä vastaan.

(...)

Hänen mukaansa hänellä on hyvä yhteistyö vartijoiden kanssa ja hän oli tehnyt vartijoille pitsaakin.

(...)

Oikeus tuomitsi vuonna 1981 miehen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Vankeusrangaistus tuomittiin ehdottomana, sillä vanki syyllistyi rikokseensa suorittaessaan vakavasta väkivaltarikoksesta saamaansa pitkää ehdotonta vankeusrangaistusta.
https://www.kaleva.fi/vanki-huusi-fuck-finland-sylki-tyontekijaa-kasvoih/6299543
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 831
 • Liked: 7180
Lainaus
Vanki huusi "fuck Fin­land", sylki työn­te­ki­jää kas­voi­hin ja käyt­täy­tyi ag­gres­sii­vi­ses­ti Oulun van­ki­las­sa – sai kah­dek­san kuu­kaut­ta van­keut­ta

15.04.2024  14:00

(...)

Rikosseuraamusesimiehen mukaan vangilla oli ollut skype-puhelinaika hänen kotimaahansa, joka ei kuitenkaan ollut toteutunut. Rikosseuraamusesimies kertoi oikeudessa, että vanki oli tilanteessa kiihtynyt. Vanki alkoi yhtäkkiä lyömään itseään ja huusi "fuck Finland".

Tämän jälkeen vangista otettiin hallintaote ja hänet kuljetettiin toiselle osastolle eristysselliin. Sinne vietäessä vanki sylkäisi rikosseuraamusesimiestä silmille. Vanki myös käyttäytyi tilanteessa aggressiivisesti tekemällä vastarintaa muun muassa potkimalla, vääntelehtimällä ja työntämällä käsillään. Hänen taltuttamiseensa osallistui useita vartijoita.

Samainen vanki oli tapellut vankilassa myös edeltävänä päivänä. Hän oli tapellut tuolloin toisen vangin kanssa, minkä vuoksi hänet oli siirretty asumaan kerrosta alemmaksi.

Vanki kiisti oikeudessa sylkäisseensä rikosseuraamusesimiestä. Hän väitti, että vartijat käyttivät liiallista voimaa häntä vastaan.

(...)

Hänen mukaansa hänellä on hyvä yhteistyö vartijoiden kanssa ja hän oli tehnyt vartijoille pitsaakin.

(...)

Oikeus tuomitsi vuonna 1981 miehen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Vankeusrangaistus tuomittiin ehdottomana, sillä vanki syyllistyi rikokseensa suorittaessaan vakavasta väkivaltarikoksesta saamaansa pitkää ehdotonta vankeusrangaistusta.
https://www.kaleva.fi/vanki-huusi-fuck-finland-sylki-tyontekijaa-kasvoih/6299543

Vai että oikein pitsaakin oli tehnyt, mahtoikohan sekaan livahtaa jotain ekstraa?

Miten mulla aina joskus tulee mieleen kaasupullojen kuljetuskärryt näiden kanssa? Sähköä esiruoaksi ja sitten kuormaliinoilla kiinni.

Ennenkaikkea ajattelen vartijoiden työturvallisuutta. Minusta ei fyysisten mittojeni puolesta olisi hillitsemään tällaisia tyyppejä, enkä ainakaan söisi yhtään mitään heidän tarjoamaansa safkaa.
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 827
 • Liked: 7872
Lainaus
Esitutkinta huumausaineiden maahantuonnista valmistui – ruotsalaisepäilty otettiin kiinni Egyptistä
 
Julkaisuajankohta 17.4.2024 13.57
UUTINEN

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan, jossa ruotsalaisen miehen epäillään järjestelleen yli 300 kiloa huumausaineita Suomeen. Epäilty otettiin helmikuussa kiinni kansainvälisen etsintäkuulutuksen perusteella Egyptissä, mistä hänet noudettiin Suomeen.

Vuonna 1983 syntynyttä Ruotsin ja Palestiinan kansalaista epäillään Suomessa kaikkiaan 20 törkeästä huumausainerikoksesta. Suomeen noutamisen jälkeen hänet vangittiin Oulun käräjäoikeudessa kyseisistä rikoksista epäiltynä.

Miehen epäillään toimineen huumausaineiden maahantuonnin järjestelijänä rikoskokonaisuudessa, jota Keskusrikospoliisi tutki yhteistyössä useiden poliisilaitosten kanssa vuoden 2023 aikana. Tutkinnasta tiedotettiin tämän vuoden helmikuussa: Poliisi epäilee useita ihmisiä ulkomailta johdetusta törkeästä huumausainerikoskokonaisuudesta - Poliisi. Kyseinen kokonaisuus on käsitelty Oulun käräjäoikeudessa kevään aikana ja nyt tutkinnan osalta loppuun saatettu juttu on siirtynyt syyteharkintaan Pohjois-Suomen syyttäjäalueelle.

– Miehen epäillään organisoineen laajamittaista huumausaineiden salakuljetusta Ruotsista Suomeen ja ohjanneen muita toimintaan osallistuneita henkilöitä eri pikaviestisovellusten välityksellä. Esitutkinnan perusteella hän on aktiivisesti johtanut ja ohjannut kaikkia rikolliseen toimintaa osallistuneita henkilöitä ulkomailta käsin, kertoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Nurmenniemi Keskusrikospoliisista.

Esitutkinnan perusteella poliisi epäilee miehen järjestelleen Suomeen vuosien 2022-2023 aikana yhteensä noin 107 kg amfetamiinia, 164 kg hasista, 50 kg marihuanaa, 5 kg kokaiinia ja 1460 ekstaasitablettia.
https://poliisi.fi/-/esitutkinta-huumausaineiden-maahantuonnista-valmistui-ruotsalaisepailty-otettiin-kiinni-egyptista
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015


Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 831
 • Liked: 7180
Tuomiot | Mies raiskasi kaksi naista vain muutaman viikon välein – yli kolme vuotta vankeutta: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010370681.html

Normisettiä taas kerran.

"Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Issam Rafilin kahdesta raiskauksesta kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen."

Jutussa ei mainittu ensikertalaisuutta, eli ei ole ennen jäänyt kiinni.

"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 219
 • Liked: 15604
 • Manner-Suomen Tasavalta
Jännämies yritti saada eksän sukulaiset päästämään naisesta ilmat pihalle tms.

Lainaus
Kaupunki | Tuomiot

Naisen lähdettyä mies meni tolaltaan: Lähetti uhrin pikkuveljelle ja muille tutuille pariskunnan seksivideon

Mies lähetti nuorta naista halventavia kuvia ja videoita suurelle joukolle ihmisiä sen jälkeen, kun nainen halusi lopettaa suhteen.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen ehdolliseen vankeuteen.

Anne Kantola HS
17.4. 15:33 | Päivitetty 17.4. 15:47

--

Äidin ja pikkuveljen lisäksi hän oli jakanut kuvamateriaalia suurelle joukolle muita ihmisiä. Tuomion mukaan miehen toiminta on voinut aiheuttaa halveksuntaa naista kohtaan, kun ottaa huomioon naisen uskonnon. Tuomion mukaan kyseinen uskonto ”suhtautuu tällaisiin asioihin jyrkemmin kuin monet muut uskonnot”.

--

HELSINGIN käräjäoikeus tuomitsi miehen muutama viikko sitten annetussa tuomiossa reilun vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Miehellä ei ollut aiempia tuomiota.

Mies sai tuomion yhteensä 11 syytekohdasta, joista osa koski samoja rikoksia, mutta tuomiot tuli lakimuutoksien vuoksi kahdella eri nimikkeellä.

--

Kommentit (11)


--

Ilmoita asiaton viesti
17.4. 16:07

No niin - tuollaisesta melko massiivisesta häirinnästä tuli ehdollista. Mistään korvauksista ei ollut mainintaa. Toivottavasti joku piti edes vakavan puhuttelun.
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (504)


--

Ilmoita asiaton viesti
17.4. 16:16

Ja ehdollisella selvisi. Pelkästään kuvien levittäminen on jo vakava rikos. Ne ovat todennäköisesti jo netissä ja ikuisesti siellä

Mitenköhän tämäkin tarina päättyy, kun tämä vasaralla uhkailija jäi vapaalle jalalle?

Mitä täytyy tehdä, jotta oikeuslaitos ottaa naisiin kohdistuvat uhat tosissaan?
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (658)
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010359706.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 219
 • Liked: 15604
 • Manner-Suomen Tasavalta
54-vuotias "perussuomalainen" vei uroskoiransa koirapuistoon, ja sanoi siellä olleelle 32-vuotiaalle "neekerille", ettei tämän narttukoiran kohtalo kiinnostanut häntä. Perussuomalainen aloitti tappelun, mutta joutui pian alakynteen, ja turvautui georgefloyd-huutoon. Oikeusprosessi kesti melkein 5 vuotta.

Lainaus
Törkeää herjausta ja tappelu omistajien välillä: Maininta koiran juoksuajasta koirapuistossa johti selkärankamurtumaan

JULKAISTU 21.04.2024 21:09

REBEKKA HÄRKÖNEN

--

Tilanne alkoi, kun 54-vuotias mies oli viemässä koiraansa puistoon ulkoilemaan. Puistossa omaa koiraansa ulkoiluttanut 32-vuotias mies käski hänen viedä uroksensa toiseen koirapuistoon, koska hänen rottweilernartullaan oli juuri ollut juoksuaika.

– Puisto on tarkoitettu perussuomalaisille, ei neekereille, 32-vuotias kertoi uroskoiran omistajan vastanneen.

Todistajan mukaan 54-vuotias oli jatkanut nartun omistajan herjaamista toteamalla, että tämän koiran rotuvalinta viittaa siihen, että omistajalla on pieni sukuelin. Todistajan mukaan nartun omistaja nimitti puolestaan uroksen omistajaa homoksi.

--

"Älä tapa sitä miestä"

Repäisyn johdosta panta irtosi koiran kaulasta, jonka jälkeen 54-vuotias huitaisi pantakädellä 32-vuotiasta päähän. Lyönnin seurauksena 32-vuotiaan otsaan ilmaantui kuhmu.

Nuorempi mies kävi vanhemman kimppuun, kaatoi tämän maahan ja ryhtyi kuristamaan häntä. Nyt tilannetta todisti myös kaksi muuta paikalle tullutta henkilöä, joista toinen soitti hätäkeskukseen.

Tässä vaiheessa alakynteen jäänyt mies oli huutanut apua ja toistellut, ettei saa henkeä.

Sama paikalle tullut todistaja kertoi, että tilanne oli näyttänyt hänen silmiinsä pahalta ja hän oli huutanut nuoremmalle miehelle, että "älä tapa sitä miestä".

--

Kuristaminen aiheutti murtuman vanhemman miehen kaularankaan.

Molemmille tuomio

--

Yhteenotto tapahtui kesäkuussa 2019 Vantaalla.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/torkeaa-herjausta-ja-tappelu-omistajien-valilla-maininta-koiran-juoksuajasta-koirapuistossa-johti-selkarankamurtumaan/8921644
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?