HOMMAN KESKUSTELU > Paja

Homma-lehti?

<< < (4/47) > >>

James Hirvisaari:
Hieno idea. Olisi hyvä perustaa yhdistys ja kerätä jäsenmaksuja ja siten saada varoja kattamaan kustannuksia. Itse kannattaisin Hommaa mieluusti vaikkapa parilla kympillä vuosittaisen jäsenmaksun muodossa. Parasta olisi, jos löytyisi joku moguli vääntämään lehteä sellaisessa muodossa, että sitä kehtaisi tarjota ihmisille. Foorumin kirjoituksista saisi varmasti riittävästi aineistoa.

fisvensson:

--- Lainaus käyttäjältä: tommi - 02.03.2009, 22:11:19 ---Sain idean  :o
  Forumin yhteyteen pitäisi tehdä joku, ehkä kerran kuukaudessa ilmestyvä Homma-lehti, jonne koottaisiin parhaimpia artikkeleita yms.

--- Lainaus päättyy ---

Maahanmuuttopolitiikkaan kriittisesti suhtautuvia ihmisiä työskentelee monilla eri aloilla, joten luultavasti tulisi tietoa erilaisista kokemuksista, yhteentörmäyksistä ym. monipuolisesti. Kokemukset voisi koota yhteen tänne keskusteluun tai sähköpostilla ja joku kirjoitus- ja kielioppitaitoinen voisi koota ne asiallisiksi artikkeleiksi. Myös aiheeseen liittyviä keskeisiä tutkimuksia voisi referoida ja kirjoittaa auki kansantajuisesti. 

Make M:
Löytyisikö kiinnostusta, kannatusta ja osaamista uuden kriittisen nettilehden perustamiseksi?

Valtamedia on syönyt oman uskottavuutensa maahanmuuttoon ja sananvapauteen liittyvässä uutisoinnissaan. Hommaforum on pyrkinyt ansiokkaasti täyttämään tätä aukkoa tiedonvälityksessä. Materiaalia ja ajatuksia on kuitenkin kertynyt - ja kertyy - jo niin huikeasti, että niiden jalostaminen lehden muotoon voisi olla tarpeen.

Uskon, että kirjoitus-, kuvaus- ja grafiikantekotaitoisia hommalaisia on jo niin paljon, että uusien juttujen saaminen lehteen ei olisi ongelma. Hommalaisia on levittäytynyt eri puolille Suomea enemmän kuin yhdenkään nykyisen median toimitusväkeä ja avustajia. Tässä meillä on todellinen voimavara!

tommi:
Mutta eikäs tuollainen lehti ole jo
http://www.uutiskynnys.fi 

Make M:

--- Lainaus käyttäjältä: tommi - 31.03.2009, 12:09:31 ---Mutta eikäs tuollainen lehti ole jo
http://www.uutiskynnys.fi 

--- Lainaus päättyy ---

Pikaisen tutustumisen perusteella omien uutisten ja juttujen osuus Uutiskynnyksessä on lähes olematon. Pääasiassa on lainauksia muista medioista. Visuuaalinen ilme on virallisen kuivahko. Kuvien käyttö on vähäistä, enkä törmännyt yhteenkään Uutiskynnyksen omaan kuvaan.

Hommalaisista varmasti löytyisi väkeä tekemään houkuttelevampi ja monipuolisempi lehti.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta