HOMMAN KESKUSTELU > Paja

Homma-lehti?

<< < (47/47)

Pergolaattori:


Olisiko jollakin virtaa ja energiaa rakentaa verkosto vaikka facebookia hyödyntäen johon hankittaisiin kattavasti henkilöitä mahdollisimman monelta (=kaikilta) paikkakunnalta? Olen monesti ihmetellyt että ympäri Suomea tapahtuu vaikka mitä mutta sieltä ei silti, tänä somettuneena ja verkottuneena aikana saada välttämättä yhtä ainoaa suoraa ja suodattamatonta kommenttia. Ei ainakaan kootusti.

Todellinen hyöty olisi siinä että nopeat 'tiedusteluyhteydet' voisivat entisestään vahvistaa tämän foorumin mainetta paikasta josta tieto löytyy ensimmäisenä.

Paikkakuntien desanteilla ei ole mikään kynnys lähettää facebookiin tiedonpalasia josta toimittajadesantit voivat niitä halutessaan jalostaa ja nostaa keskusteluun ja hompanssidesantit puolestaan analysoida atomeihinsa. Jokaisessa portaassa pääsevät ihmiset toteuttamaan itseään ja lopputulos on parhaimmillaan mainiota viihdettä.

Tiedonkeruu on helppoa. Olennaista on järjestää mekanismi päällekkäisen työn estämiseksi samasta aiheesta (Joka luo samalla terveen paineen olla kärppänä etsimässä merkityksellisiä jutun aiheita)


Rakennetaanko oma pikku STaSI?  :o


-

Mikäköhän alitajunnan pläjäys tämä oikein olikaan. Luin ilmeisesti edeltävän idiot_narcissistin ajatuksen ajattelematta mitä luin ja vastasin kommentillani siihen. ;) Idioottinarsistin ajatus on kannatettava. Nopeaa, keveästi toimitettua, täydentävää tilkettä tiedonnälkään ihmisille joilla on jo joku käsitys maailmasta eikä kaikkea tarvitse toimituksellisesti pohjustaa alkuräjähdyksestä alkaen.

Heikki Luoto:

--- Lainaus käyttäjältä: jostwix - 10.01.2016, 14:48:46 ---Tuosta syntyi mielikuva, että siinä vasta on tosiasioita penkova uutiskanava. Hetkeä myöhemmin sivulla on juttu, jossa pilkataan nuivia, ja puolustetaan suvaitsevaisia:

http://vastavalkea.fi/2016/01/06/kuinka-kaannyttaa-suvakki-10-muistisaantoa/

--- Lainaus päättyy ---

Kyseinen kirjoitus on Kalle Videnojan blogikirjoitus Kaleidoskoopissa, Vastavalkean blogiosastossa. Onko kukaan testannut nuivilla blogeillaan Vastavalkean sananvapauden tasoa?

--- Lainaus ---Kaleidoskoopissa julkaistut näkemykset ilmentävät eri näkökulmien kirjoa eivätkä välttämättä heijasta Vastavalkean kantaa.
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta