HOMMAN KESKUSTELU > Paja

Homma-lehti?

<< < (2/47) > >>

antero:

--- Lainaus käyttäjältä: Miniluv - 04.02.2009, 15:16:29 ---Tekee mieleni kysyä, montako erilaista pyörää pitää Uutiskynnyksen lisäksi keksiä? :)

--- Lainaus päättyy ---
Riippuu ihan siitä mikä profiili tuossa Uutiskynnyksen renkaassa on...  ;)

reino:

--- Lainaus käyttäjältä: antero - 04.02.2009, 14:43:02 ---Mites ois homman kyljessä toimiva uutisiin keskittyvä saitti? Eli oma urli, oma yksinkertainen etusivuleiska, ja uutistekstin perässä linkki keskusteluun ko aiheesta/uutisesta homma-foorumilla.

Uutisiin olisi myös helpompi viitata kun ne on julkaistu Suomensanomissa.
--- Lainaus päättyy ---

Tuo on se, mihin Uutiskynnyksessä aikoinaan pyrittiin. Ongelmaksi muodostui se, että kunnolla toimitettujen ja taustoitettujen uutisten tuottaminen on erittäin työlästä. Työmäärä on aivan valtava, jos aikoo saada edes jotain uutta sivuille joka päivä. (Minkä huomaa Uutiskynnyksen nykyisestä päivitystahdista.)

Jälkimmäisessä kappaleessa esittämäsi ajatus "oikean" ja "luotettavan" sanomalehden statuksen saavuttamisesta oli myös tavoitteena, mutta se osoittautui täysin mahdottomaksi.

Siispä sitä mitä Homman kylkeen on seuraavaksi tulossa voisi luonnehtia Ruuvit löysällä -sarjasta tutulla lauseella: "Even Better than that!^^^" Eli tulossa on jotain vähän tuohon suuntaan mutta käytännössä paljon parempaa.

Yksilö:
Täällä hommassahan on ruvennut tapahtumaan. Uutiskynnys, loistava juttu! Juuri tänään lueskelin Vasarahammerin vaikuttavia blogeja- eikö mm. näitä voisi laittaa artikkeleina lehteen ja saada useammat lukemaan tärkeitä aiheita.

Valmiiksi kirjoitettuja laadukkaita tekstejähän toki löytyy monilta muiltakin kirjoittajilta, tässä tuli vain 1 esimerkki mainituksi.

reino:
Uutiskynnys tosin on aika vanha juttu jo. Lehti on ollut pystyssä vuosia.


--- Lainaus käyttäjältä: Jjuhani - 05.02.2009, 00:28:48 ---Juuri tänään lueskelin Vasarahammerin vaikuttavia blogeja- eikö mm. näitä voisi laittaa artikkeleina lehteen ja saada useammat lukemaan tärkeitä aiheita.

--- Lainaus päättyy ---

Ajatuksesi pulppuavat suoraan Homman kollektiivisesta alitajunnasta. ;)

Roope:
Joku tekisi suuren palveluksen tekemällä yksinkertaisen etusivuportaalin. Siihen olisi valikoitu eri osastoihin ajankohtaisia nettiuutisia, lehtikirjoituksia, blogikirjoituksia ja keskusteluketjuja. Sivua pitäisi tietenkin päivittää aktiivisesti, eikä houkutteleva ulkomuotokaan olisi haitaksi. Omien uutisten tuottaminen ei ole niin kiireellistä, koska nettiuutisten oheen voi lisätä linkit niitä kommentoiviin blogeihin ja keskusteluketjuihin.

Itse hommafoorumi on satunnaiselle matkaajalle täysin sisäpiirikamaa, etusivu näyttää sekavalta, useimpien ketjujen taso on kehno ja sisältö sisäpiirihuumoria. Parannus vieraskirjaan ei ole suuren suuri, moni parhaista sinne kirjoittaneista ei koskaan saapunut tänne.

Satunnaiset kultahiput tai edes se rautamalmi pitäisi poimia netistä esiin ja panna näytille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta