Kirjoittaja Aihe: Auta Juha-setää - tsekkaa mun uudet nettisivut  (Luettu 8553 kertaa)

Pandalous

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 51
 • Liked: 0
Vs: Auta Juha-setää - tsekkaa mun uudet nettisivut
« Vastaus #30 : 31.03.2010, 11:03:23 »
Ja jos mielipiteitä halutaan niin laitetaanpa pari. En nyt ite tekstiin syvenny, koska se lienee niitä asioita, joille Juha-setä ei "mahda mitään". Teksti siis lonkkavakiona kunnossa :)

Syvennytään siis visuaaliseen puoleen, ja koska en ole ns. ammattilainen, en tiedä onko olemassakaan konsteja kaikkien ehdotusteni toteuttamiseen. Lähden siis oletuksesta, että on :)

1) Sivujen kannattais tarkistaa käytetty resoluutio käyttökoneen mukaan. Pienemmällä resoluutiolla varustetut käyttäjät saavat ensimmäiseksi näkymäkseen kuvan lokista, Juhan kaljun ja tervetulotoivotuksen. Eli tähän ehdotuksina, pienempi kuva (matalampi) pienemmille resoluutioille, jolloin myös 1024x768 tai pienemmät näkymät olisi Juhan naama kokonaisuudessaan (maanisuudesta huolimatta ;) ) ja lokki teksteineen jne. Ja vastavuoroisesti täysikokoinen kuva suuremmille resoille.

2) Tervetulotekstin paikka ko. kuvassa on se epäselvin mahdollinen, johtuen kuvan sen kohdan heterogeenisyydestä. Itse preferoin teksteille homogeenisiä paikkavalintoja, joissa tekstin kontrasti ei muutu tekstin matkalla kovinkaan paljoa. Eli ehdotuksena tekstin siirtäminen esim. lokin yläpuolelle meren päälle.

3) Käyttöliittymä. Tätä onkin jo useampaan otteeseen sanottu, mutta valikko jokaiselle sivulle niin turha pompinta jää pois ja käyttömukavuus kasvaa.

4) Taustakuva. Tätäkin kritisoitu useampaan kertaan. Mut onko sillä jokin tarkoitus, jos on niin kait se asiansa ajaa. Mutta periaatteessa sivuista saa näyttävämmän jättämällä taustakuvan pois ja venyttämällä sivut koko mittaan. Ainakin omasta mielestä. Taustakuva tuo välittömästi mieleen kotisivut, jotka on tehty jollakin valmiilla pohjalla / kotisivukoneella, jossa ei ole vaihtoehtoa / tieto/taitoa ottaa taustakuvaa pois. Ja ko. malli on 90-luvulta lähtöisin :)

Ja nämä siis pyydettyjä ehdotuksia, huomioita, joilla ei ole mitään tekemistä itse asian kanssa. Eli tyhjänpäiväistä nillittämistä, ainoata mikä DI:ltä onnistuu (työn teon välttelyn ohessa). :D

ps. Näköjään tullut uusia posteja ku kirjottelin tätä, mutta annetaan olla noi pari tuolla. Ettei minusta jää kuvaa vain yhden / kahden mielipiteen ihmisenä ;)

antero

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 2155
 • Suomi Nousuun^^^!
Vs: Auta Juha-setää - tsekkaa mun uudet nettisivut
« Vastaus #31 : 31.03.2010, 14:59:11 »
Kelopuu-taustalla ollaan epäilemättä haettu jonkin sortin "cooliutta", mutta silti tulos jää vähintäänkin väkinäiseksi. Musta teksti valkoisella pohjalla on liian pelkistettyä.
- ei siinä ole haettu oikeastaan mitään. Kunhan fiilispohjalta sen sinne roiskaisin, pidän vanhasta puusta.

(http://media.riemurasia.net/albumit/m00/673312330.jpg)
Kyllästyttääkö vatnikki-jäsenien jatkuva dada? Mene omaan profiilisi, klikkaa "Kaverit/estolista", klikkaa "Muokkaa estolistaa", Lisää estolistalle haluamasi vatnikit. Ja nauti Hommasta ilman vatnikkejä!

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10720
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Auta Juha-setää - tsekkaa mun uudet nettisivut
« Vastaus #32 : 31.03.2010, 17:01:00 »
Mikäli emme saa kerättyä kannattajakortteja riittävästi tai kannatuksemme vuoden 2011 vaaleissa osoittautuu vaatimattomaksi, uskon asioiden olevan Suomessa kunnossa ja keskityn vähemmän kuluttaviin harrastuksiin. Muutos 2011 ei katoa mihinkään, vaan aktivoituu taas vuoden 2012 kunnallisvaaleja varten.

Heivaappa tuo eppulause pois tai toiseen muotoon. Lienee jo selvää että kannatuskortit saadaan kerättyä viimeistään kesän aikana.

Tagit: