Kirjoittaja Aihe: AHA Foundation: faktoja ja lukuja olosuhteista jotka vaikuttavat musliminaisiin  (Luettu 2337 kertaa)

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 116
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Ohessa linkki AHA-säätiön tutkimukseen musliminaisten ja tyttöjen olosuhteista Yhdysvalloissa. Sisältää runsaasti viitteitä myös Euroopassa tapahtuneisiin väärinkäytöksiin, virheisiin ja käytännön esimerkkeihin liberaalivasemmistolaisen kulttuurirelativismin riemumarssista.

On joulu ja porsaanrasva valuu suupielistä ja pitää syödä lisää, joten en valitettavasti ehdi poimia tänne olennaisia kohtia käännöksinä, mutta toivottavasti myöhemmin voisin panostaa siihen hetken.

http://www.theahafoundation.org/system/include/resources/files/AHA2009WhatDoWeKnow.pdf

Hyytävää luettavaa.

Siitä miten materiaali päätyi myös tänne, kannattaa kiittaa Ayaan Hirsi Alia. Jos olette Naama-aapisessa elikkä Facebookissa, suosittelen liittymään Ayaan Hirsi Ali fan groupiin.

Suosittelen myös raportin tulostamista, jotta sen voi syöttää kaikille monikulttuurihörhöille jotka väittävät jokaisen kulttuurin olevan ihan yhtä ihQ ja tasavertainen modernin yhteiskunnan haasteiden edessä.
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Lentomestari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 229
 • Liked: 12
 • Odottavan aika on pitkä
Ei ole naisilla ja etenkään lapsilla kivaa, lapsuus viedään ennen kun se oikein on kerennyt alkamaankaan. Olen vihdoin opetellut google kääntäjää käyttämään ja tumpelokielitaitoiselle oiva apu, kyllä siitä tekstistä selvän saa, mutta ei sitä printtaamaan tohdi ja toisille luettavaksi laittaa. Muslimisektori ei anna kovinkaan jouluista luettavaa....koskaan.

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 116
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
No joku varmasti tietää, että raportissa käsitellyt tapaukset ovat ainoastaan yksittäistapauksia eivätkä liity mitenkään ominaisesti mihinkään muslimiyhteisöön, vaan voivat-han kaikki toimia kuten X ja Y. Miten joku Ayaan Hirsi Ali säätiöineen voisi tietää mistä se puhuu? Sehän on itse maahanmuuttaja jo ainakin toista kertaa!

Joka onkin osa totuutta, mutta kun vastaavat käytänteet esiintyvät länsimaissa oikeastaan vain ja ainoastaan muslimien keskuudessa (esim. Sikhit ja Hindut eivät harrasta kunniaväkivaltaa tai vanhaan kotimaahan pakkonaittamista samalla tavalla). Kuten raportissa sanotaan, Islamin ja islamistien tylyttäminen ei ole sama asia, kuin yleistää tai jotenkin demonisoida kaikki muslimit. Vaikka kalifaatista haaveilevat pitkäparrat ja meidän ikiomat vasurit väittävätkin usein niin (tosin hieman eri syistä). Ongelman ytimessä on valtaapitävä ja muita uhkaileva vanhoillinen fundamentalismi, ja länsimainen kulttuurirelativismi joka suojelee niitä pahoja setiä samalla kun ummistaa silmänsä muslimiyhteisöjen ongelmilta etenkin sukupuolten välisen tasa-arvon saralla, täysin tietoisesti.  

On tärkeämpää, ettei sanota rasistiksi tai islamofobiksi, kuin puuttua pakkonaimisiin talutettavan 14 vuotiaan tytön hätään. Egoismin ja välinpitämättömyyden riemuvoitto - ja kaikki peitelty "suvaitsevaisuuden" ja "monikultturisuuden" savuverhoon. Se ikäänkuin oikeuttaa ihmisen käyttäytymään äärimmäisen julmasti samalla nauttien jonkinlaista moraalisäteilysädekehää ja ylemmyydentuntoa.

Kolme huraata länsimaiselle liberaalille suvaitsevaistolle ja vihervasemmistolle. Pakkoavioliittoja, ihmiskauppaa, ulkomaalaislain porsaanreikien häikäilemätöntä hyväksikäyttöä ja massamaahanmuuttoa, niiden oikeasti hädänalaisten kustannuksella, ja sellaisten ihmisten rahoilla, joilta ei koskaan kysytty, hyvin pelattu.
« Viimeksi muokattu: 24.12.2009, 20:23:00 kirjoittanut Zngr »
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Tagit: