HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Kerataanko mamu-uutisointia 90-luvun alusta

(1/3) > >>

Maailmanmies:
Niin. Somalien maahantulon alun aikaan Suomi eli nousukauden viime hetkia, jotka pian vaihtuvat ennennakemattomaan lamaan. Tuolloin media kertoi somalien tulleen vain kaymaan ja jos jaavatkin, niin ovat kohta hyvia veronmaksajia. Useita kiinnosti saada "oikeita" pakolaisia, chilelaiset ja vietnamilaiset olivat olleet liian sopeutuvaisia ja vaaleita.
Varin saaminen katukuvaan oli viela aivan validi argumentti puoltaa maahantuloa.

Mihin muuten havisi SPR ? Tuo somalien alkuaikojen paatukija ?


Kullervon keräämät HS-artikkelit on siirretty omaksi ketjukseen

Maailmanmies:
Johannan toki muistin ja tuon Hytinatin myos. Missa mahtaa luurata Antti Seppala ? Tuon ajan ulkomaalaisvaltuutettu, joka usein teki nayttavia mediaiskuja nauraen (siis oikeasti) vaitteille, etta somalit lahtisivat Suomesta.

Spesialisti:
Muistaako kukaan legendaarista SE! -lehteä 90-luvun alusta? Siinähän hyvin nuivaan sävyyn nuivittiin esim. Moskovasta saapuneita somalirääsyläisiä.

Lazer Apparaten:

--- Lainaus käyttäjältä: Spesialisti - 15.12.2008, 15:53:57 ---Muistaako kukaan legendaarista SE! -lehteä 90-luvun alusta? Siinähän hyvin nuivaan sävyyn nuivittiin esim. Moskovasta saapuneita somalirääsyläisiä.

--- Lainaus päättyy ---

Olen etsinyt kyseistä artikkelia kauan!
Onko liikkunut netissä?

Miniluv:
Hyvä, että laitoit nuo uutiset, Kullervo, mutta ketjun nykyinen otsikko on sellainen, että niitä ei sen alta osaisi etsiä.

Modetiimiltä kysyn kantaa siihen, että linkitän systemaattisesti Vieraskirjan ns. vanhoja sahoja tänne? bushrat, malmöt jne., mitä on levyllä tallessa. Kiltti netsi kysyy ennen kuin spämmää.

EDIT: "Et voi raportoida omista viesteistäsi valvojille, koska siinä ei ole mitään järkeä!" joten toivottavasti oikeat ihmiset ovat kuulolla... ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta