Kirjoittaja Aihe: Strategisen maahanmuuttopolitiikan johtaminen  (Luettu 2147 kertaa)

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 173
 • Liked: 7670
Strategisen maahanmuuttopolitiikan johtaminen
« : 13.12.2014, 13:53:29 »
En laittanut tätä aihetta Pajaan, koska kyseessä on varsin teoreettinen esitys. Lisäksi tämä on n. neljä vuotta myöhässä...

1. Nuivan vaalimanifestin porukka, tai osa muodostaa maahanmuuttokriittisen ryhmän (6-10 hlö.). Tästä ryhmästä valitaan erikoisalueet, ns. jokaisen oma pääkompetenssi. Edustaja Lohelan osalla se voisi olla vaikka Turun maahanmuuttajien osuus ja siihen ilittyvät sosio-kulttuuriset ongelmat. Yksi henkilö (Mestari) toimii koordinaattorina, yhdellä on hallussa Euroopan maahanmuutto-ongelmat, yhdellä kansalliset kustannukset jne jne. Yksi henkilö vastaa mediasuhteista, joku joka on erittäin hyvä kommunikoimaan sekä muutenkin karismaattinen figuuri. Tähän sopii hyvin James Hirvisaari!

2. Analysoidaan nykytila, joka liittyykin jo tuohon edelliseen kohtaan. Nykytilalla tarkoitetaan maahanmuutosta aiheutuvat kustannukset sekä kokonaisvaltainen rikollisuus. Joku 'vihreä' persu/muutoslainen voi analysoida maahanmuutosta aiheutuvat ongelmat ympäristöön (esim. maahanmuuttajien ympäristöasenteet sekä 'vastuullinen' kuluttajakäyttäytyminen). Muuta nykytilaan liittyvää on myös väestönkasvu sekä sikiäminen.

2.1. Nykytila-analyysin pohjalta luodaan myös ns. ongelmat, eli mihin halutaan puuttua. Nämä kaikki voi ottaa suoraan tältä forumilta.

3. Kun nykytila-analyysi on tehty, voidaan luoda tavoitteet. Kuinka paljon haitallista maahanmuuttoa halutaan vähentää, millainen maa Suomi haluaa olla maahanmuuttopolitiikan suhteen. x% vähemmän rikollisuutta, x% enemmän integraatiota, x% enemmän rahallisia säästöjä vastuullisesta mamupolitiikasta johtuen jne.

3.1. Tavoitteiden jälkeen luodaan eräs tärkeimmistä, eli maahanmuuttopoliittinen lauselma. 1-2 sivuinen manifesti. Tämä on kaiken kärki ja ensimmäinen näkyvä dokumentti lukijalle. Tämä voidaan vasta tehdä, kun tiedetään nykytila-analyysi sekä tavoitteet, mitä halutaan. Tähän liittyy vahvasti johdon sitoutuminen, eli allekirjoitus Soinilta (röhönaurua!!!).

4. Suunnitelma, kuinka näihin tavoitteisiin päästään. Esim. Edustaja Lohela keskittyy asiaan x, edustaja Immonen asiaan x, Mestari luonnollisesti koordinaattorina sekä strategisena johtajana käy jatkuvaa keskustelua Marine Le Penin, Nigel Faragen, Morten Messerschmidtin, Jimmie Åkessonin jne. kanssa.

5. Käytäntöön pano ja seuranta 4 vuoden ajalta

6. Raportointi, tarkistus, sekä jatkuva parantaminen l. uudet tavoitteet, riskianalyysit jne.

Isossa osassa näitä voi hyödyntää kansanedustajien avustajia sekä muita sidosryhmiä. Kaikesta raportoidaan eri medioiden kautta jatkuvasti kansalle, näytetään että tehdään ja että tehdään varsinkin merkittäviä asioita. Yksi ryhmästä keskittyy vain ja ainoastaan torppaamaan ja häpäisemään suvaitsevaiston naivit ja hullut ulostukset, näitä on siis useita viikossa. Myös kaikki tarvittavat työkalut tähän löytyy Homma-forumilta.

Muita merkittäviä asioita tai tavoitteita ovat kansallisen identieetin takaisinpalauttaminen (mikäli analyysikohdassa selviää, että identiteettikato on mamupolitiikkaan liittyvä ongelma), lakialoitteiden teko, viralliset kysymykset ,viestintäkampanjat, seminaarit jne.

Koordinaattori johtaa ja valvoo, että asiat etenevät suunniteltuun tahtiin ja antaa 'johtajan' tuen ja turvan siinä vaiheessa, kun haaskalinnut hyökkäävät ja raakkuvat. Tietysti yksi asia, mitä strategisen maahanmuuttopolitiikan luomiseen tarvitaan, on rohkeus ja selkäranka....

p.s. Ihan sama millä keinoilla tai menetelmillä, Jari Leino mukaan tuohon. Yksi Leino vastaa viittä 'perusnuivaa'  :P

Edit. Lisäys. Tärkein meinasi unohtua, eli jokainen kriittisen maahanmuuttostrategian työryhmän jäsenistä tutustuu n. viiteen - kymmeneen kulttuurien-välistä viestintää ja arvomaailmaa koskevaan perusteokseen. Näitä ovat mm. Samuel P. Huntingtonin 'The Clash of Civilizations', Richard D. Lewisin 'When Cultures Collide', Geert Hofsteden teokset eritoten, ja lisäksi pari kansainvälistä etikettikirjaa. Sekä ehdottomasti Theodore Dalrymplen 'Our Culture, What is Left of It' sekä 'Life at the Bottom'.
« Viimeksi muokattu: 13.12.2014, 17:56:45 kirjoittanut J. Lanta »
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Foundation

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 012
 • Liked: 381
 • Tästä tulee vielä hyvä!
Vs: Strategisen maahanmuuttopolitiikan johtaminen
« Vastaus #1 : 13.12.2014, 14:05:53 »
Muutos 2011.
"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

Myrkkymies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 241
 • Liked: 1912
Vs: Strategisen maahanmuuttopolitiikan johtaminen
« Vastaus #2 : 13.12.2014, 15:56:07 »
Jos halutaan päästä kohtaan 5, pitää persujen olla hallituksessa ja tälle pitää olla hallituksen hyväksyntä. Siinä tapauksessa tämän selvityksen voi tehdä maahanmuuttovirasto, josta löytyy varmaan enemmän valmiuksia ison selvityksen ja strategian tekemiseen kuin muutaman poliitikon ryhmältä.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 294
 • Liked: 42658
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Strategisen maahanmuuttopolitiikan johtaminen
« Vastaus #3 : 13.12.2014, 16:10:38 »
Lainaus
1-2 sivuinen manifesti.

Referointi selkokielellä. Suurimman ongelman näissä tosiaan tuottaa selkokielisyys ja asian puristaminen niin yksinkertaiseksi, että sen tajuaa perähikiän pölhökustaakin.

Ongelma ei ole tuottaa puppugeneroitua blah blahta satoja sivuja hintaan 700k. Ellei sitten nimenomaan tarvita satoja sivuja tulevaisuushoroskooppi puppua, mitä tärähtäneistö on näyttänyt ymmärtävän parhaiten.

Himasen raportti iltasanomissa:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288617963497.html
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Tagit: