UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Islamistien natsikytkökset esiin  (Luettu 27320 kertaa)

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 811
 • Liked: 6972
 • punavihreä humanisti
  • Profiili
  • Yövartija
Islamistien natsikytkökset esiin
« : 14.02.2009, 15:33:49 »
(http://farm4.static.flickr.com/3375/3193488597_9585fd0f4d.jpg?v=0)
Näyttääkö tämä hieman oudolta? Onko sinulle uutta, että islamistit tekevät natsitervehdyksiä? Koetko, kuten monikultturismi opettaa, toiseuden stereotyyppisenä massana, 'rikkautena', joka ei voi asettua muita toiseuden edustajia vastaan, tai poiketa kovin kauaksi läntisen humanismin ihmiskuvasta?

Tällaiset näkymät eivät kuitenkaan valitettavasti ole yksittäistapauksia, vaikka niistä ei yleensä näytetä kuvia läntisissä medioissa. Esimerkiksi Hisbollahin (kuvassa) eri osastojen valatilaisuuksiin kuuluu natsitervehdys, eikä se suinkaan tule suoraan muinaisilta roomalaisilta. Natsitervehdys on vain pieni osa islamistien laajoja yhteyksiä natsismiin. Merkittävimpien nykyaikaisten islamistijärjestöjen ja -puolueiden alkuperä ja toiminta-ajatus on peräisin muslimien ja Natsi-Saksan välisestä yhteistyöstä, ja natsit toimivat myös suorina innoittajina miljoonille nykypäivän islamisteille. On perusteltua todeta, että nykyajan ääri-Islam, se Islamin muoto, joka aiheuttaa eniten ongelmia lännessäkin, on Islamin ja natsismin yhdistelmä.

(Tässä välissä täytyy väärinkäsitysten välttämiseksi huomauttaa, että kriittisyys Israelin valtiota tai politiikkaa kohtaan ei tietenkään ole sellaisenaan natsismia. Itsekin tuomitsen vihervasemmistolaisesta näkökannastani useat Israelin toimet ja näkökannat. Kritiikkini islamistista natsismia kohtaan ei ole suunnattu palestiinalaisia vastaan tai Israelin puolesta, eikä sitä voida pelkistää tämän kapean, patologisen kiistakysymyksen sisälle. Asia on paljon laajempi, maailmanlaajuinen. Kritiikkini natsismia kohtaan suuntautuu ensi sijassa natsismiin itseensä.)

En aio nyt tehdä laajaa historiallista katsausta Natsi-Saksan ja islamistien yhteistyöstä. Pidin islamistien natsijuuria aiemmin yleistietona, mutta sittemmin olen törmännyt ihmisiin, jotka eivät ole asiasta kuulleetkaan. Heitä varten asia on välttämätöntä selvittää vielä perusteellisemmin, ja toivottavasti tämä aloitus innoittaa jonkun näin tekemään. Jotta päästäisiin itse asiaan (eli miten islamistinen natsismi vaikuttaa nykypäivänä), esittelen sen historian nyt pikapuolisesti.

(http://bp2.blogger.com/_ks5IvSibt6E/R-08KakCDZI/AAAAAAAAAA0/1yK1-MbTS9I/S220/al-husseini.jpg)

Kuvassa Jerusalemin suurmufti (korkea-arvoisin uskonollinen johtaja) Muhammad Amin Al Husseini tapaamassa Adolf Hitleriä. Al Husseiniin henkilöityivät poliittisen Islamin natsiyhteydet, sillä hän toimi, ainakin oman käsityksensä mukaan 'Islamilaisen maailman lähettiläänä' Berliinissä. Al Husseini liittoutui Saksan ja Italian kanssa, kokosi muslimeista SS-joukon Natsi-Saksan avuksi, ja vastavuoroisesti hänen järjestöään luvattiin tukea fasistisen muslimivaltion luomiseksi Lähi-Itään.

Al-Husseini järjesti juutalaisten vainoja ja joukkomurhia Lähi-Idässä ja Balkanilla. Hän tosin järjesti niitä jo ennen natsiyhteistyön alkua 20-luvulla, sillä hän uskoi niiden kuuluvan Islamiin. Islamin sisäsyntyinen juutalaisvastaisuus on kuitenkin toinen kysymys, jota en tässä käsittele.

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ed/Handschar-13th-SS-Division-Emblem.png/210px-Handschar-13th-SS-Division-Emblem.png)
Al-Husseinin kokoaman SS-joukon sapelitunnus.
(http://www.prophetofdoom.net/pics/Islamic_Clubs_Handschar_Muslim_Waffen_SS/Grand_Mufti_reviews_Waffen_SS_Handschar.jpg)

Al-Husseini tervehtii kokoamaansa joukkoa.

(http://2.bp.blogspot.com/_orkXxp0bhEA/SWFysa-h0iI/AAAAAAAAO58/ieh60l70Wx4/s1600/090104-tap-husseini-ss.jpg)
Al-Husseini tarkastaa joukkoaan.

Akselivaltojen hävittyä sodan jäi fasistinen valtio kuitenkin perustamatta. Al-Husseini pakeni Egyptiin, ja eli siellä arvostettuna palestiinalaisten johtajana vuoteen 1967 asti, jolloin häntä seurasi hänen suosikkinsa Jasser Arafat. Al-Husseini koulutti egyptissä muslimijoukkoja Israelia, länsimaita ja juutalaisia vastaan. Kouluttajina oli myös Saksasta paenneita natseja.

Arafat perusti suhteellisen maallisen (mutta ei suinkaan maltillisen) Fatah-järjestön, joka vainosi ja murhasi juutalaisia ja kristittyjä muslimimaissa, erityisesti Egyptissä, Libanonissa ja Palestiinassa. Fatah on suhteellisen sekulaarina lähempänä varsinaista natsismia kuin myöhemmin syntyneet Hamas ja Hisbollah, jotka ovat pikemminkin natsimyönteisiä islamistijärjestöjä. Monet islamistijärjestöt ovat riidoissa ja vihollisuuksissa keskenään, mutta niitä (ja Fatahia) yhdistää leppymätön juutalaisvastaisuus ja viha länsimaita kohtaan.

Islamistien näkemykset ja tavoitteet etnisissä kysymyksissä ovat yhdistelmä Islamin ja natsismin oppeja. Juutalaiset ovat demonisia ikivihollisia, maailman tapahtumia salaa ohjailevia juonittelijoita, jotka pitää hävittää jonkinlaisena lopullisena ratkaisuna vuosisataisiin ongelmiin. Kristityt, ateistit ja länsimaalaiset nähdään joko juutalaisten harhauttamina typeryksinä, jotka vain Islam voi pelastaa, tai itsekin ikivihollisina. Holokaustin uskotaan yleisesti olevan pelkkä juutalaisten valhe, jonka avulla Israel voitiin perustaa. Monet harhaiset salaliittoteoriat ovat islamistijärjestöissä lähes peruskauraa, joita toistelevat niin johtajat kuin rivimiehetkin.


Jopa maahanmuuttokriitikkojen keskuudessa on esiintynyt tietämättömyyttä islamismin natsijuurista. Tämä tieto on kuitenkin elintärkeä, sillä se auttaa käsittämään niiden uhkien syvyyttä, joita joudumme kohtaamaan. Ymmärtämällä sitä, miten voimakkaasti islamismi on kytköksissä natsismiin, miten nykymuotoinen radikaali Islam suorastaan syntyi Natsi-Saksaa jäljitellen, käsitämme paljon paremmin poliittista Islamia ja sen vaarallisuutta.

Samalla tämä on arvokasta tietoa poliittisesti, sillä natsien torjuntaan kiinnitetään muutenkin runsaasti huomiota kaikkialla lännessä. Meidän täytyy entistäkin voimakkaammin kantaa kortemme kekoon natsismin, fasismin ja rasismin vastaisessa taistelussa, ja identifioida ja paljastaa natsit ja heidän tukijansa. On elintärkeää, että paljastamme ja tuomme kaikissa relevanteissa yhteyksissä esiin sen tosiasian, että vastustamamme monikultturismin mukana leviävä poliittinen Islam on perin juurin natsistinen ja fasistinen aate. Se ei vain ole syntyjään natsistinen, vaan sen tavoitteet ovat yhä lähes samat, sen päämääränä ovat etniset vainot ja fasistinen diktatuuri. Islamistumisen kriitikot ovat ensisijaisesti fasismin vastustajia ja ihmisoikeuksien ja vapauden puolustajia.

Natsiyhteyksien hahmottaminen auttaa käsittämään esimerkiksi sen, miksi muslimit vihaavat niin pohjattomasti juutalaisia. Toki Islamissa on ollut runsaasti juutalaisvastaisuutta jo perustamisestaan lähtien, mutta nykymuotoinen juutalaisvastaisuus on lähes identtistä natsien juutalaisvastaisuuden kanssa. Suoranainen halu hävittää juutalaiset kansana on saanut nykyaikaisen, poliittisina iskulauseina kuultavan muotonsa juuri natsien ja islamistien yhteistyöstä. Samoin esimerkiksi antisemitistiset pilakuvat, jollaisia suoltavat islamistien esimerkkiä seuraillen myös monikultturistiset vihervasemmistolaiset, ovat suoraa kehitystä natsien propagandajulisteista. Myös Vihreän langan julkaisema ja puolustelema pilakuva edustaa klassisen antisemitismin pitkää perinnettä, eikä suinkaan nykypäivän asiallista Israel-kritiikkiä.

Monikultturistit käyttävät sumeilematta natsi- ja fasistileimoja retorisina aseina poliittisia toisinajattelijoita vastaan. Tämä on useimmiten tarkoituksellista valehtelua, jolla pyritään yhdistämään natseihin ja fasisteihin liittyviä vastenmielisiä mielleyhtymiä toisinajattelijoihin, jotta heidät voitaisiin helpommin sellaisina vaientaa. Tämän vuoksi monet valtapolitiikan ja verbaaliarkrobatian kriitikot ovat herkistyneet vastustamaan ja inhoamaan aiheetonta natsikortin heiluttelua. Aiheeton natsikortin käyttö nähdään syystäkin alhaisena tapana yrittää lyödä vastapuolta, jota ei pystytä voittamaan asia-argumentein.

Meidän täytyy kuitenkin käyttää natsi-sanaa, mutta ei aiheettomana leimana, vaan kuvauksena tosiasioista. Voidaksemme tehoikkaimmin torjua epäasiallisia natsirinnastuksia, ja ennen kaikkea voidaksemme torjua natsit, meidän tulee palauttaa natsi-sanan alkuperäinen merkitys. Se onnistuu vain, jos käytämme sanaa alkuperäisessä, oikeassa merkityksessään. Islamistit ovat fasisteja ja rasisteja sekä läheisesti kytköksissä natseihin, ja tämän tosiasian kertominen ei ole sellaista häpeällistä natsikortin heiluttelua, johon nykysuomessa turvaudutaan valitettavan usein. Koska nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä jotakuta kuitenkin niillä nimityksillä kutsutaan, niin mielummin sitten niitä, joihin nimitykset sopivat.

(http://bp3.blogger.com/_ks5IvSibt6E/R-025qkCDVI/AAAAAAAAAAU/hXqwZNBA5m4/S220/holocaust.bmp) (http://bp1.blogger.com/_ks5IvSibt6E/R-02GKkCDUI/AAAAAAAAAAM/P1CyyoFw4Rs/S220/god+bless+hitler.jpg) (http://bp0.blogger.com/_ks5IvSibt6E/R-0356kCDWI/AAAAAAAAAAc/5liMqOKc-hw/S220/swastika.jpg)
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

parkkuurauta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 163
 • Liked: 1
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #1 : 14.02.2009, 15:43:36 »
Hyvä kirjoitus. Aihetta käsitteleviä linkkejä voisi lisätä suoraan tähän ketjuun.

Kiinnostaisi tietää, että miten ANTIFA porukat esim. Suomessa tai Ruotsissa ovat ottaneet asiaan kantaa? Eikös niitten pitäisi vastustaa natsismia?

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 811
 • Liked: 6972
 • punavihreä humanisti
  • Profiili
  • Yövartija
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #2 : 14.02.2009, 15:46:43 »
Hyvä kirjoitus. Aihetta käsitteleviä linkkejä voisi lisätä suoraan tähän ketjuun.

Kiinnostaisi tietää, että miten ANTIFA porukat esim. Suomessa tai Ruotsissa ovat ottaneet asiaan kantaa? Eikös niitten pitäisi vastustaa natsismia?
"Antifasistien" nimellä liikkuvat entiset kommunistit ovat avoimesti natsimyönteisiä, kunhan natsismi vain liittyy toiseuteen. Kirjoitus jäi vähän kesken, palaan asiaan myöhemmin.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 584
 • Liked: 11559
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #3 : 14.02.2009, 15:58:09 »
Laitapa niitä lähteitä.
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

PK

 • Ennntinen stalinisti
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 002
 • Liked: 1
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #4 : 14.02.2009, 16:01:10 »
History Channelin Saddam and the Third Reich dokumentti YouTubessa (10 osaa) keroo natsismin monista vaiheista Lähi-idässä Saddam Husseinin hallintoon saakka, muttei suinkaan siihen rajoittuen.

http://www.youtube.com/watch?v=f6exIni6UtM&feature=PlayList&p=32249977B99AD8CB&index=0&playnext=1
« Viimeksi muokattu: 14.02.2009, 16:30:17 kirjoittanut PK »

PK

 • Ennntinen stalinisti
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 002
 • Liked: 1
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #5 : 14.02.2009, 16:10:21 »
Tällä sivulla käsitelty myös natsiyhteyksiä ja tarjoaa lähteitäkin:

http://www.tellthechildrenthetruth.com/

Martel

 • Vieras
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #6 : 14.02.2009, 16:19:59 »
Islamismi, fasismi ja terrorismi. Neliosainen artikkelisarja.

http://www.atimes.com/atimes/others/islamism-fascism-terrorism.html

PART 1
Links between neo-Nazis and the radical ideology of Islamism have surfaced since the terrorism of September 11, 2001 - an event that was celebrated by both groups. But fascism and Islamism have an 80-year history of collaboration based on shared ideas, practices and perceived common enemies.

PART 2
Substitute religious for racial purity, and most ideological and organizational precepts of Nazism are essentially identical to the later precepts of the Muslim Brotherhood. Marc Erikson traces the Brotherhood's collaboration with fascism from the present-day brains behind al-Qaeda to the era of the Grand Mufti of Jerusalem during World War II.

PART 3
The West is waging war not against the religion of Islam, but against the little-understood political philosophy of Islamism, which, upon close examination, reveals itself as a distinct - and distinctly noxious - form of the same kind of fascism that went down in defeat in World War II, but which never quite died out, especially in the Middle East.

PART 4
The key personality behind the global Islamist jihad of the 1990s was not Osama bin Laden; rather, it was his deputy, Ayman al-Zawahiri, the man whose critical acumen and organizational and operational skills were central to the success of al-Qaeda. Now his fascist Islamism has seized the ideological initiative in the Muslim world of today.

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 584
 • Liked: 11559
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #7 : 14.02.2009, 16:26:49 »
Osoitin kysymykseni Pöllämystyneelle, ja odotan vastausta häneltä.

EDIT: katastrofaalinen sanavalintavirhe viestissä #3. "Lähteitä" voi tarkoittaa vaikka British Encyclopedia v. 1910-sarjaa. Uusiksi: "Laita lähteet, joilla perustelet viestisi väitteet."
« Viimeksi muokattu: 14.02.2009, 16:36:11 kirjoittanut Miniluv »
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 811
 • Liked: 6972
 • punavihreä humanisti
  • Profiili
  • Yövartija
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #8 : 14.02.2009, 16:43:45 »
Osoitin kysymykseni Pöllämystyneelle, ja odotan vastausta häneltä.

EDIT: katastrofaalinen sanavalintavirhe viestissä #3. "Lähteitä" voi tarkoittaa vaikka British Encyclopedia v. 1910-sarjaa. Uusiksi: "Laita lähteet, joilla perustelet viestisi väitteet."

Mihin haluat lähteen? En rupea lähteistämään tätä simputettuun Wikipedia-tyyliin: "hauki on kala (Koululaisen luonnontieto osa 1. 2001)". Toki perustelen, jos kysyt yksilöidysti jotain ei-triviaalia. Sitäpaitsi se on aivan samantekevää, kuka lähdepyyntöön vastaa.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 584
 • Liked: 11559
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #9 : 14.02.2009, 17:33:36 »
Aloitapa vaikka siitä Hizbollahin tervehdyksestä. Mistä tiedät, että se on natseilta otettu eli "natsitervehdys"? Kysyn tästä, koska viittasit nimenomaan aikaisempaan keskusteluumme "muinaisilla roomalaisilla".


"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Defend Finland!

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 398
 • Liked: 1069
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #10 : 14.02.2009, 18:34:07 »
Muistakaa tämä asia:
Jasser Arafat oli tämän Suurmuftin lähisukulainen, käsitykseni mukaan Suurmufti oli hänen isänsä serkku! PLO:n juuret ovat näissä Arafatin perheen (klaanin) perustamissa kahdessa SS-Divisioonassa SS-Hanjar, SS-Skandeberg.
Osa Hitlerin pyöveleistä olivat myöhemmin arabijohtajien pyöveleitä, ainakan SS-kenraali Fritz Katzmann, Alois Brünner jne. Katzmann johti Nasserin kaasusotaa Jemenissä 1950-60 luvuilla.
Ruotsissa ovat vasemmisto ja demaripoliitikot osallistuneet mielenosoituksiin, joissa on heilutettu Hamasin lippua yhdessä hakaristilipun kanssa.
Defend Finland!

Vasarahammer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 994
 • Liked: 2379
 • Ampuu puskasta
  • Profiili
  • The hammer's gonna bring you down
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #11 : 14.02.2009, 18:38:57 »
Defend Finlandille: Jatka sitä Ruotsin tilanteen päivittämistä sille omistetussa ketjussa.

Ruotsin vastenmielisin antisemitisti on minusta kirjailija Jan Guillou. Aftonbladetin Hamas-Helle Klein tulee hyvänä kakkosena.
"The trouble with our liberal friends is not that they're ignorant; it's just that they know so much that isn't so." -Ronald Reagan

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 811
 • Liked: 6972
 • punavihreä humanisti
  • Profiili
  • Yövartija
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #12 : 14.02.2009, 18:46:13 »
Aloitapa vaikka siitä Hizbollahin tervehdyksestä. Mistä tiedät, että se on natseilta otettu eli "natsitervehdys"? Kysyn tästä, koska viittasit nimenomaan aikaisempaan keskusteluumme "muinaisilla roomalaisilla".

En viitannut muinaisilla roomalaisilla aikaisempaan keskusteluumme, vaan muinaisiin roomalaisiin (tai siihen, että ne eivät liity asiaan). Kysymyksesi on jotenkin nurinkurinen. Haluat todistuksen siitä, että natsien myötäväikutuksesta syntyneiden, natseja ihannoivien, holokaustin kieltävien, juutalaisia siviilejä murhaavien militanttian ääriliikkeiden natsitervehdys liittyy natseihin. Yhtä hyvin voisi kysyä, liittyikö Mussolinin natsitervehdys natseihin.

Toki aiheesta löytyy googlella vaikka mitä, onhan se niin ilmeinen. Tässä nyt yksi: http://www.matthiaskuentzel.de/contents/national-socialism-and-anti-semitism-in-the-arab-world
Tämän mukaan al-Husseinin järjestön jäsenet pukeutuivat jo 1936-1939 Palestiinassa natsityyliin, lapsetkin tervehtivät toisiaan natsitervehdyksin, Hitlerin kuvia ja Saksan lippuja pidettiin esillä jopa Muhammedin syntymäpäivän juhlallisuuksissa (Hitler ja monien muslimien mukaan myös Huhammed syntyivät 20.4). Edelleen äskeisen sivuston mukaan, jos kulki autolla palestiinalaisalueen läpi, piti se merkitä hakaristillä, jotta ei joutuisi tarkka-ampujien kohteeksi.

Jo 1930-luvulla hillittömältä vaikuttava natsikuume oli vallannut Palestiinan. Hitler jopa rinnastettiin Muhammediin, joka on aivan uskomaton "kunnia" Islamin piirissä. Jos lapset tervehtivät toisiaan natsitervehdyksin jo ennen Israelin perustamista, niin tuskin natsistisuus siitä ainakaan vähentyi, kun vielä samalle paikalle, muslimien maailmankuvan mukaan, saatanallinen juutalaisten salaliitto perusti valloittajien pesäkkeen kammottavana pyhäinhäväistyksenä. Sen jälkeinen historia onkin ollut yhtä vihanpitoa ja konfliktien sarjaa. Olisiko palestiinalaisten ja muiden ääriliikkeiden ilminatsismi jossain välissä kadonnut? Jotain tällaista pitäisi edellyttää, jotta voitaisiin perustellusti esittää, että nykyisten islamistien ja Fatahin Hitler-tervehdys olisi mistään muualta kuin suoraan sylttytehtaalta.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2009, 22:10:20 kirjoittanut Pöllämystynyt »
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Fatman

 • Vieras
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #13 : 14.02.2009, 18:49:29 »
Aloitapa vaikka siitä Hizbollahin tervehdyksestä. Mistä tiedät, että se on natseilta otettu eli "natsitervehdys"?

Luultavasti savolaisilta otettu ::)
http://www.strategypage.com/military_photos/military_photos_20057210.aspx
http://www.nationalpost.com/news/story.html?id=e3157f0d-21ad-41e9-b26e-a3c06a460e73
(http://www.martinfrost.ws/htmlfiles/july2006/hezbollah_recruits.jpg)

M.E

 • Mielivaltainen dEspootti
 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 3 676
 • Liked: 11
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #14 : 14.02.2009, 18:53:47 »
Hienoa juttu,

Tällaista artikkelia onkin jo kaivattu. Voi olla, että Fatah ja Hamas sympatiat lässähtää, kun kuulee, että minkälaisista rasistisista viha-ideologioista on kyse.
"Tässäkö se elämä sitten olikin? Sanokaa heille, että sanoin jotain älykästä."

Kokoliha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 505
 • Liked: 3747
 • Ei siellä maantiellä mukavaa ole
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #15 : 14.02.2009, 19:10:32 »
Vasarahammerin blogissakin aiheesta oli tuoreeltaan yllättävänkin kiivas keskustelu, jossa "Tiedemies" takertui tiukasti natsi-sanan alkuperäiseen etymologiaan, joka on asiassa nähdäkseni tulkinnanvarainen nyanssi.
http://vasarahammer.blogspot.com/2009/02/rotutohtori-ja-40-luvun-haamut.html

Komppaan "Pöllämystynyttä" ja mielestäni asiassa ei ole juurikaan epäselvää.

Oma mielikuvani uuvateista on se, että kyseessä on Suomen poliittisessa historiassa poikkeuksellisen epärehellinen ja limainen hanke. Se, mitä he ovat tehneet, tukee tätä mielikuvaa.

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 811
 • Liked: 6972
 • punavihreä humanisti
  • Profiili
  • Yövartija
Tämä viesti on alun perin tästä keskustelusta:
2009-01-07 HS: Kolmesataa marssi Gazan rauhan puolesta Helsingissä

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/1135242564305
(http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1135242564023.jpeg)

Lainaus
Kolmesataa ihmistä vastusti keskiviikkona Israelin sotatoimia rauhanmarssissa Helsingin keskustassa. Mielenosoituksen järjesti Palestiina-solidaarisuusryhmä.

Järjestäjät toivoivat etukäteen marssista "hiljaista mielenosoitusta rauhan puolesta". Marssijoita kehotettiin ottamaan kynttilöitä mukaansa.

Kiasman luota iltaviideltä lähtenyt kulkue eteni keskustan läpi kohti Simonkatua ja Israelin suurlähetystöä, jonka eteen protesti päättyi iltaseitsemältä. Poliisin mukaan kaikki sujui rauhallisesti.

"Osa porukasta kävi tietysti kuumana. Siellä oli tyypillistä äänekästä mielenosoittamista, mutta ketään ei otettu kiinni", ylikomisario Pekka Höök sanoi.

Kuka tahansa järkevä ihminen voisi ihmetellä, miksi "rauhanmarssilla" kannetaan Hizbollahin tunnuksia ja antisemitistisen terroristijohtajan kuvia.  Tällaisen liikehdinnän taustoja tuntevat eivät kuitenkaan ihmettele.

(http://www.resalat.fi/photos/rasul24march2008/ibrahimvalo.jpg)
Marssin järjestäjä Juhani Valo, tunnettu myös nimellä Ibrahim, on Suomen islamilainen yhdyskunta- nimisen järjestön jäsen, itse asiassa merkittävä tyyppi siellä. Hän on myös, kuten mainittu, ollut kommunistien ehdokkaana. Hän on taas yksi näistä, jotka hakevat sitä "omaa juttuaan" jostain vähän erikoisemmasta.

Piireissä on käyty kiistaa siitä, mitkä symbolit pitäisi sallia kyseisellä marssilla ja mitkä ei. Kukaan ei ole suoranaisesti vastustanut Hizbollahia tai Hamasia, ainoastaan jotkut pelkäsivät niiden symbolien esilläpitämisen luomaa imago-ongelmaa. Näissä "rauhanpiireissä" natsismia ei siis kukaan noussut kritisoimaan, ainoastaan natsismin tuomista esiin. Juhani Valo pyysi, että "symboliikasta ei kiisteltäisi", ts. ei sensuroitaisi natsitunnuksia, ja niin symbolit päätettiin sallia, minkä näemme myös lehtikuvista.

Muistutuksena vielä Hizbollahin luonteesta pari lainausta sen johtajalta Hassan Nasrallahilta:
Vaikka etsisimme koko maailmasta ihmistä, joka olisi raukkamaisempi, halveksittavampi, heikompi, sekä kurjempi psyykkisesti, ideologisesti ja uskonnollisesti, emme löytäisi ketään juutalaisen kaltaista. (lähde)

Jos (juutalaiset) kokoontuisivat kaikki Israeliin, se säästäisi meiltä vaivan lähteä heidän peräänsä maailmanlaajuisesti. (lähde)

(http://a123.g.akamai.net/f/123/12465/1d/media.canada.com/idl/ntnp/20060804/69048-24665.jpg?size=404x272)
Hisbollahin värvättyjen valatilaisuus

Tietysti Nasrallah terroristijärjestön johtajana on terroristi, tätä kai on turha edes mainita:
Marttyyrioperaatiot - itsemurhapommi-iskut - täytyisi laajentaa Palestiinan ulkopuolelle. Kannustan palestiinalaisia itsemurhaiskuihin maailmanlaajuisesti. Älkää ujostelko sen kanssa.  (lähde)

Nasrallah myös kutsuu perinteen mukaisesti juutalaisia "sioiksi ja koiriksi", ja omin sanoin "Allahin luomista olennoista kaikkein alhaisimmiksi ja ahneimmiksi".

Tämä ei ole Israel-kritiikkiä. Tämä ei ole antisionismia. Tämä on natsismia. Tätä on Hizbollah, tätä on Hamas, tätä on islamismi, tätä on poliittinen Islam. Ja tätä on valitettavasti myös se "rauha", jota "rauhanpuolustajien" valekaapuun pukeutuneet uusnatsit ajavat, jonka puolesta he osoittavat mieltä ja jolle he keräävät rahaa. Luit oikein, suomalaiset "rauhanpuolustajat" keräävät rahaa juutalaisten naisten ja lasten murhaamiseen, rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

(http://farm4.static.flickr.com/3523/3295192735_6a77c26960.jpg?v=0)
Uusnatseja

Näin läheisesti tämäkin "rauhanmarssi" oli siis kytköksissä sotilaallisen konfliktin toiseen aseelliseen äärilaitaan. Sen pani alulle islamismia ja kommunismia maailmankuvaansa sekoitellut henkilö. Valitettavasti tämä ei ollut mikään poikkeustapaus, vastaavaa on ollut muuallakin Suomessa ja kaikkialla lännessä. Itse asiassa paljon räväkämpää mielenosoittamista ja vihanlietsontaa on nähty Suomen ulkopuolella. On huudettu kuolemaa, polttoa tai kaasuttamista kaikille juutalaisille, on valiteltu sitä, että Hitleriltä jäi työ kesken, on tehty joukolla natsitervehdyksiä, ja onpa hakaristilippukin liehunut islamistien ja "rauhanpuolustajien" kylttien seassa, tosin osan länsäolijoista tuntiessa hienoista vaivautuneisuutta. Toisten hurratessa.

Synagogiin on kohdistunut useita tuhotöitä, muun muassa polttoiskuja. Juutalaisia vastaan on hyökätty, monia on pahoinpidelty. En tiedä, montako juutalaista on jo tapettu pelkästään näiden "rauhantapahtumien" yhteydessä, onneksi ei vielä kovin montaa. Ei ole kuitenkaan epäilystäkään, ettei oltaisi menossa pahempaan suuntaan.

(http://scottthong.files.wordpress.com/2009/01/ozmuslimgirlnazi.jpg)
(http://farm4.static.flickr.com/3391/3296483480_9f994eb6e5.jpg?v=0)
Näin Tanskassa (video)
« Viimeksi muokattu: 21.02.2009, 03:16:42 kirjoittanut Pöllämystynyt »
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Ano Nyymi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 915
 • Liked: 1114
 • Suvaitse tai saat turpaas!
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #17 : 19.02.2009, 22:43:18 »
Hienoa juttu,

Tällaista artikkelia onkin jo kaivattu. Voi olla, että Fatah ja Hamas sympatiat lässähtää, kun kuulee, että minkälaisista rasistisista viha-ideologioista on kyse.

Islamilaisia terroristeja hyysäävä vihervasemmistolainen vain selittää itselleen mustan valkoiseksi ja jatkaa entiseen malliin. Niillä on tuo taito jotenkin geeneissään;)

Kristiina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 406
 • Liked: 116
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #18 : 19.02.2009, 23:27:37 »
Mielenkiintoinen ketju ja mielenkiintoisia linkkejä. Suomen Hamasia ja Hizbollahia tukeva ja Israelia patologisesti vihaava punavihervasemmisto tosiaan saisi sätkyn, jos todella avaisivat silmänsä ja näkisivät mitä itseasiassa ovat tukemassa, mutta sitä toivoa tuskin on, itsepetos heillä jatkuu maailman tappiin asti.  Selväähän se, että muslimeilla on ollut/on natsisympatioita ja päinvastoin, molemmat haluavat tuhota juutalaiset.

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 741
 • Liked: 1211
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #19 : 19.02.2009, 23:32:27 »
Ahmadinejad matkii jopa Saksan suuren pojan eleitä ja tyyliä.

(http://rolloweb.net/kuvapalvelu/lataakuva/pics/7fc98119cc8c5ec44cead2a04b96275b.jpg)

(http://rolloweb.net/kuvapalvelu/lataakuva/pics/8060fb7c87f44f0d519131581f5a62c5.jpg)

(http://rolloweb.net/kuvapalvelu/lataakuva/pics/7f8f3ad9a81fa66c974930aa453005b1.jpg)

(http://rolloweb.net/kuvapalvelu/lataakuva/pics/3315016884dcd40f6585a1a4ed3bb325.jpg)

Jos natsismia eli kansallissosialismia kuorii ja irrottaa siitä kerroksen yksi toisensa jälkeen kuin sipulista, mikä jää viimeisenä jäljelle. Mikä on natsi-aatteen kaikkein syvin ja perustavin ydin, jota ei enää voi hajottaa? Vastaus on yksinkertainen: Juutalaisviha.

Ei ole olemassa natsismia ilman juutalaisvihaa. Jos juutalaisviha poistetaan natsismista ja yritetään tällä tavalla luoda "puhdistettu" natsismi, jäljelle jäänyt aate on pelkkä tavallinen diktatuuri. Ehkä siinä juuri ja juuri vielä on rodun puhtaana pitämisen ja valtiasrodun ja taistelun ajatus, joka erottaa sen tavallisesta sotilasjuntasta, mutta varsinainen kansallissosialismin sydän on poistettu juutalaisvihan mukana.

Islamismi on siinä mielessä otollinen maaperä uusnatsilaisuuteen, että siinä sykkii jo valmiina oikea ja aito sydän eli juutalaisviha. Ympärille ei tarvita kuin sopivasti kansallisuusaatetta ja valloitushaluinen diktaattori, niin ollaan jo melko lähellä vanhaa eurooppalaista esikuvaa. Saddam Husseinin Irak olisi jo ollut melkein valmis natsivaltio, jos vain natsitunnukset olisi otettu käyttöön - tai mitä niillä tekee, aatehan on tärkein.

Kristiina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 406
 • Liked: 116
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #20 : 19.02.2009, 23:50:38 »
No niinpä näyttää, Ahmadinejad on kopsannut esiintymiseleetkin Hitleriltä. Ihan uutta minulle tämäkin...netti on ihmeellinen.

Kyllä. Juutalaisviha on kaiken ydin, niin natsismissa kuin islamissakin.

Toki islam haluaa tuhota kristitytkin, juutalaisten jälkeen: "Ensin lauantai-ihmiset, sitten sunnuntai-ihmiset" on islamin motto.

M.E

 • Mielivaltainen dEspootti
 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 3 676
 • Liked: 11
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #21 : 20.02.2009, 05:55:03 »
Hei,

Sen verran toppuuttelisin, että Iranin presidentin eleet eivät välttämättä ole tietoisesti kopioitu Hitleriltä. Jos pelkkä samankaltaisuus on todiste yhteydestä niin sitten on syytä epäillä myos Microsoftia natsiyhteyksistä.

Steve Ballmerin parhaat
ja
Parodiaa edellisestä
"Tässäkö se elämä sitten olikin? Sanokaa heille, että sanoin jotain älykästä."

urogallus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 520
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #22 : 20.02.2009, 10:26:44 »
Aivan. Onneksi muslimit ovat kuitenkin niin onnettoman kehnoja jopa ainoassa päämäärässäänkin eli vääräuskoisten tuhoamisessa etteivät onnistu edes Iranissa tuhoamaan juutalaisia ja kristittyjä joita molmepia asustaa maassa satoja tuhansia...

Heh. Iranissa juutalaisia on todella vähän, ei satoja tuhansia: "The current Jewish population of Iran is about 25,000,[3][4][5] though estimates vary" (Lähde: http://en.wikipedia.org/wiki/Persian_Jews)


Muuten olen sitä mieltä, että nuivistipiireissä loivasti liioitellaan natsien ja islamismin yhteistyötä & yhtäläisyyksiä. Toisaalta valtamedia ei juuri pukahdakaan koko asiasta, joten kyllä siitä puhua kannattaa.

Avrelivs

 • Ankallismielinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 020
 • Liked: 5
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #23 : 20.02.2009, 11:03:16 »
Kaikki mitä luet netistä on totta ja objektiivisesti esitettyä.

Ei nyt ihan kaikki, mutta kaikki kmruuskan kirjoittama kyllä. ;)

Aivan. Onneksi muslimit ovat kuitenkin niin onnettoman kehnoja jopa ainoassa päämäärässäänkin eli vääräuskoisten tuhoamisessa etteivät onnistu edes Iranissa tuhoamaan juutalaisia ja kristittyjä joita molmepia asustaa maassa satoja tuhansia...

Eipäs nyt puhuta ihan mitä tahansa pehmeitä. Iranissa ei ole satoja tuhansia juutalaisia, vaikka siellä toki on islamilaisista maista suurin juutalaisvähemmistö. Löytyisikö jotain lähdettä sille väitteelle, että Iranissa olisi satoja tuhansia juutalaisia tällä hetkellä? Koska minun löytämäni lähteet väittävät, että juutalaisia on tuntematon määrä väliltä 10 000 - 40 000. Juutalaisia oli toki ennen islamilaista vallankumousta paljon enemmän, mutta he ovat lähteneet ns. karkuun vallankumouksen jälkeen, ja myös kristittyjen määrä Iranissa vähenee koko ajan muuttoliikkeen takia. Iranissa ei toki vainota näitä vähemmistöjä niin ankarasti että he olisivat kuolemassa hetikohta sukupuuttoon, mutta ei se kohtelu kyllä tasavertaistakaan ole.

Entäs Mannerheimin synttäreillä 1942? Mahtoiko olla yhtään natsisymbolia? Näitä tietoja muuten ei tarvitse hakea mistään laitakahelien hörhösivustoilta...

Lainaus
Olisiko palestiinalaisten ja muiden ääriliikkeiden ilminatsismi jossain välissä kadonnut?

No ei kai natsismi kansoista koskaan katoa kun kerran on saanut otteen. Niin on Saksakin edelleenkin kansallissosialistinen...

Varmasti Mannerheimin synttäreillä oli natsisymbolia, mutta mitäs niistä, siellähän oli sentään itse piru eli Hitler! Siinä ovat symbolit vielä pientä.

Natsismi voidaan voittaa, ja se voidaan kansoista poistaa ainakin siinä määrin että uunien käyttö ihmisten tuhoamiseen lopetetaan. Tämä ei kuitenkaan tapahdu maagisesti itsestään, vaan se vaatii joko ulkopuolista väliintuloa tai kansan omaa valaistumista ja järjenkäyttöä.

Saksa ei nykyään mielestäni näytä kansallissosialistiselta, eikä siellä minusta kohdella juutalaisia huonosti juuri muuten kuin vähemmistössä olevien uusnatsien sekä muslimimaahanmuuttajien toimesta. Joissain maissa juutalaisia kuitenkin kohdellaan paljon huonommin kuin Saksassa. Mistä tämä voisi johtua? Siinäpä arvoitus.


Noin muuten, olen sitä mieltä että tämä on hyvä ketju. Useimmat ihmiset eivät tiedä joidenkin islamistien ja muslimien natsisympatioista. Minusta on aika järkyttävää nähdä mielenosoituksessa kyltti jossa pyydetään jumalaa siunaamaan Hitleriä. Erityisen järkyttävää on nähdä, että tällaista kylttiä kantaa maahanmuuttaja ja muslimi - eikös heidän pitänyt olla niin äärimmäisen suvaitsevaisia ja monikulttuurisia?

Yhtäläisyyksiä islamistien ja natsien välillä voi toki helposti liioitella. Ei se nyt niinkään ole, että kaikki islamistit symppaavat nasseja. Eikä sekään ole totta, että juutalaisten tuhoaminen olisi islamistien tärkein päämäärä. Islamistien tärkein päämäärä on totta kai islamin ja etenkin poliittisen islamin levittäminen, ja vääräuskoisten kyykyttäminen on vain osa tätä korkeinta tavoitetta. Ehkä on kuitenkin mielenkiintoista tietää, että Mein Kampf on yhä varsin suosittu kirja arabimaissa, vaikka esimerkiksi Saksassa sitä ei varsinaisesti pidetä lukemisen arvoisena. Tämän voi todeta helposti itse pistäytymällä Saksassa ja sitten jossakin muslimimaassa kirjakaupassa kyselemässä löytyisikö mainittua teosta. Katsokaapa millaisen reaktion saatte. Tietysti ihmiset jotka eivät ole pahemmin matkustelleet maailmalla eivät tällaista huomaa, mutta eikös se kokemusten puute muista kulttuureista ja maista ollut lähinnä pahojen maahanmuuttokriittisten ongelma? ;D

Mitä vihaan tai juutalaisvihaan tulee, vihaa on eriasteisia. Minä vihaan lokkeja jotka paskovat autoni päälle, mutta minä en silti ala tappaa lokkeja järjestelmällisesti. Ainakaan vielä. Samalla tapaan voi olla, että joku islamisti tai uusnatsi potee juutalaisvihaa, mutta ei uskalla tai halua ryhtyä murhaajaksi. Mikä on tietysti juutalaisten ja koko maailman kannalta pelkästään hyvä asia.
« Viimeksi muokattu: 20.02.2009, 11:58:03 kirjoittanut Avrelivs »
Bears on a Submarine

ibn ghul

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 636
 • Liked: 21
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #24 : 20.02.2009, 11:34:02 »
Aivan. Onneksi muslimit ovat kuitenkin niin onnettoman kehnoja jopa ainoassa päämäärässäänkin eli vääräuskoisten tuhoamisessa etteivät onnistu edes Iranissa tuhoamaan juutalaisia ja kristittyjä joita molmepia asustaa maassa satoja tuhansia...

Heh. Iranissa juutalaisia on todella vähän, ei satoja tuhansia: "The current Jewish population of Iran is about 25,000,[3][4][5] though estimates vary" (Lähde: http://en.wikipedia.org/wiki/Persian_Jews)

No sittenhän heidän tuhoamisensa luulisi olevan vielä helpompaa. Kumman kauan tuntuu kestävän varsinkin kun ottaa huomioon että Kristiina ja Pöllämystynyt juuri osoittivat että juutalaisviha on koko islamin ydin...

Asuuhan Saksassakin edelleen juutalaisia, vieläpä huomattavasti enemmän.
"Jos ihmisille sanoo, että heidän kultturinsa on perseestä, miten heidän voi olettaa äänestävän sellaisen väitteen esittäjää?" (John King: Human Punk, s 242)

Kristiina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 406
 • Liked: 116
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #25 : 20.02.2009, 11:39:48 »
Aivan. Onneksi muslimit ovat kuitenkin niin onnettoman kehnoja jopa ainoassa päämäärässäänkin eli vääräuskoisten tuhoamisessa etteivät onnistu edes Iranissa tuhoamaan juutalaisia ja kristittyjä joita molmepia asustaa maassa satoja tuhansia...

Heh. Iranissa juutalaisia on todella vähän, ei satoja tuhansia: "The current Jewish population of Iran is about 25,000,[3][4][5] though estimates vary" (Lähde: http://en.wikipedia.org/wiki/Persian_Jews)

No sittenhän heidän tuhoamisensa luulisi olevan vielä helpompaa. Kumman kauan tuntuu kestävän varsinkin kun ottaa huomioon että Kristiina ja Pöllämystynyt juuri osoittivat että juutalaisviha on koko islamin ydin...


Miksiköhän Iranissa on enää vähän juutalaisia? Siellä oli kuitenkin Israelin jälkeen Lähi-idän maiden merkittävin juutalaisenemmistö.

Vallankumouksen aattona Iranissa asui 100 000 juutalaista; sen jälkeen heistä kolme neljäsosaa on poistunut maasta.

Kristiina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 406
 • Liked: 116
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #26 : 20.02.2009, 11:41:13 »
Hei,

Sen verran toppuuttelisin, että Iranin presidentin eleet eivät välttämättä ole tietoisesti kopioitu Hitleriltä.

No jos onkin tiedostamatonta, niin onko sekään hyvä?
« Viimeksi muokattu: 20.02.2009, 11:43:54 kirjoittanut Kristiina »

JEV

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 25
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #27 : 20.02.2009, 12:08:13 »
No sittenhän heidän tuhoamisensa luulisi olevan vielä helpompaa. Kumman kauan tuntuu kestävän varsinkin kun ottaa huomioon että Kristiina ja Pöllämystynyt juuri osoittivat että juutalaisviha on koko islamin ydin...

Käsittääkseni Muhammedin oppiin kuuluu seuraavaa:

Kun Muhammedin järjestelmä on saanut jonkin alueen hallintaansa siellä voidaan suvaita (jos sopivaksi nähdään) tarpeelliseksi nähdyn aikajakson juutalaisia ja kristittyjä toisen luokan kansalaisina. Hinduja ja ateisteja ei suvaita. Sinänsä tuollainen on hyvä menetelmä Muhammedin opin kannalta. Jäätyään huonoon yhteiskunnalliseen asemaan monet juutalaiset ja kristityt luopuvat uskostaan ja alkavat muhamettilaisiksi.

Mutta loputtomiin juutalaisia ei hyväksytä toisen luokan kansalaisinakaan.

Tässä muhamettilaista 'pyhää' perimätietoa (Sahih Muslim Hadith):

"Abu Huraira reportoi Allahin Sanansaattajan ... sanovan: Viimeinen hetki ei tule elleivät muslimit taistele juutalaisia vastaan ja muslimit tapa heitä kunnes juutalaiset piilottelevat kiven ja puun takana ja kivi ja puu sanoo: Muslimi, tai Allahin palvelija, täällä on juutalainen takanani, tule ja tapa hänet."

"Abu Huraira reported Allah's Messenger (may peace be upon him) as saying: The last hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews." (http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/muslim/041.smt.html#041.6985)

Täytyy ymmärtää että Muhammedin järjestelmä ('umma') on poliittinen koneisto. Kyllähän muhamettilaiset kaiken aikaa tappavat myös juutalaisia (jos ei Iranissa niin jossain muualla maailmassa), joten tuolta osin  Allahin tahto kai toteutuu (monien muhamettilaisten mielestä tässä asiassa pitäisi olla palavampia eli innokkaampia!).

JEV

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 25
 • Liked: 0
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #28 : 20.02.2009, 12:26:03 »
No sittenhän heidän tuhoamisensa luulisi olevan vielä helpompaa. Kumman kauan tuntuu kestävän varsinkin kun ottaa huomioon että Kristiina ja Pöllämystynyt juuri osoittivat että juutalaisviha on koko islamin ydin...

Vai onko Iranissakin kyse Muhammedin opin seuraajien rakkaudesta lemmikkieläimiin? Tokihan lemmikkieläimiä saa olla!

Noissa maissa ja muuallakin muhamettilaiset julistavat: "Juutalaiset ovat koiriamme".

http://www.nysun.com/opinion/jews-are-our-dogs/38350/
« Viimeksi muokattu: 20.02.2009, 12:35:52 kirjoittanut JEV »

Avrelivs

 • Ankallismielinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 020
 • Liked: 5
  • Profiili
Vs: Islamistien natsikytkökset esiin
« Vastaus #29 : 20.02.2009, 12:54:06 »
Tämä tuli jo selväksi urogallusin viestistä. Juutalaisia ei ole Iranissa satoja tuhansia. Kristittyjä sen sijaan on Wikipedian mukaan arviolta n. 300 000.

Hyvä, että se tuli selväksi. Olisihan se ikävää jos tulisi levitettyä aivan väärää tietoa. Kristittyjen määrästähän en sanonut muuta kuin että sekin on vähenemässä. Kristittyjä Iranissa on joka tapauksessa verrattain paljon, jopa satoja tuhansia kuten mainitsit.

Lainaus
Niin, paitsi että samaisen urogallusin linkkaaman Wkipedia-artikkelin mukaan Iranin juutalaiset ovat ylpeitä muuton syynä on ollut lähinnä taloudelliset syyt.

En tiedä mistä syystä juutalaiset ovat Iranista ryhtyneet pois muuttamaan. Tuskin se johtuu ainakaan siitä, että Iran on liian suvaitsevainen maa, ja juutalaiset etsivät maata joka olisi vähemmän suvaitsevainen. Iranin juutalaisten ylpeys on käsittääkseni sitä, että he haluavat pysyä maassa jossa ovat syntyneet vaikka se maa olisi riidoissa Israelin kanssa ja vaikka maassa jotkut kannattaisivat avoimesti Israelin tuhoamista ja lukisivat innoissaan Mein Kampfia. Ihan kunnioitettavaa ylpeyttä minusta.

Lainaus
Ja tuoko sitten todistaa alkuperäisen väitteen että "juutalaisviha on kaiken ydin islamissa" ja että muslimit haluavat tuhota kaikki juutalaiset ja kristityt? Juutalaisten itsensä mukaan kohtelu on aika okei, mutta mitäs he asiasta tietävät...

Olenko väittänyt että todistaa? Mielestäni kaikki faktat viittaavat siihen, ettei juutalaisviha ole islamin ydin. Islamin levittäminen on paljon olennaisempaa islamissa kuin juutalaisten vihaaminen. Juutalaisviha kuitenkin on osa islamia, minkä näkee jo koraania lukemalla. Toki se on osa monia muitakin ilmiöitä, kuten vaikkapa juuri natsismia johon ketjun aihe viittaa. Myös kristinuskossa on juutalaisvastaisia piirteitä, minkä voi varmaan arvata jo siitäkin että kristinuskon opetusten mukaan juutalaiset mestasivat Jeesuksen.

Sitä en ole missään nähnyt juutalaisen sanovan, että juutalaisten kohtelu Iranissa olisi "aika okei", enkä pidä Wikipediaa luotettavana tietolähteenä sellaiseen.

Lainaus
No shit! No sittenhän Suomi on natsistinen valtio ja Mannerheim oli natsi! Tai sitten ei.

Tai sitten ei. Historia kertoo kyllä varsin selvästi, harjoitettiinko Suomessa sota-aikaan laajalti juutalaisvihaa ja juutalaisten hävittämistä vaiko ei. Samalla tavoin nykyisessä Suomessa suhtautuminen juutalaisiin ei vaikuta erityisen vihamieliseltä kansan keskuudessa. Joissain muissa maissa se kyllä vaikuttaa siltä, kuten vaikkapa juuri Iranissa. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että Suomi on moderni länsimaa ja Iran on muslimimaa. Jos joku väittää, että ero ei johdu tästä, kuulisin mielelläni mistä se johtuu.

Lainaus
Minusta maahanmuttajat ja muslimit ovat ensisijaisesti ihmisyksilöitä ja ihmisten joukkoon mahtuu kaikenlaista kaheia, myös niitä jotka kantavat vaikka mitä kylttejä. Mitä monikulttuurisuuteen ja muslimeihin tulee, niin itse asiassa Iran näyttäisi olevan jossain määrin "monikulttuurinen" valtio. Wikipedian mukaan esim. juutalaiset avioerolait hyväksytään islamilaisissa tuomioistuimissa.

Minulla on ollut sellainen käsitys, että lähes kaikki valtiot ovat "jossain määrin monikulttuurisia." Se, mitä siitä seuraa, onkin sitten toinen juttu; kuten myös se, pitääkö monikulttuurisuutta pyrkiä oikein lisäämäänkin. Minusta ihmiset ylipäätään ovat yksilöitä, joiden suurista joukoista puhuttaessa on kuitenkin välttämätöntä tehdä yleistyksiä - jolloin taas olisi tärkeä pitää yleistykset mahdollisimman totuudenmukaisina. Esimerkiksi sellainen yleistys, jonka mukaan islam on rauhanuskonto (siis rauhanomainen uskonto joka ei kannata minkäänlaista väkivaltaa, vaikkapa suhteessa islamista luopujiin, vääräuskoisiin, juutalaisiin, naisiin jne...) ja muslimit ovat suvaitsevaisia siinä missä länsimaisetkin on täysin perusteetonta sontaa. Toisaalta sellainen yleistys, jonka mukaan islamilaisissa maissa sympataan natseja enemmän kuin länsimaissa, vaikuttaa faktojen valossa hyvin pätevältä.

Lainaus
Joo, ne iranilaiset ihan tosissaan kaikki haluaisivat kyllä tappaa kaikki juutalaiset ja kristityt maassaan mutteivät vaan uskalla... Ei hyvää päivää...

Päivää vaan, ruuska. En muista väittäneeni, että iranilaiset tosissaan haluaisivat tappaa ketään. Etkä sinäkään näköjään osaa kertoa missä sellaista väitin. Tarkoitukseni oli osoittaa, että ihminen voi vihata jotakin tuhoamatta sitä jotakin totaalisesti. Juutalaisvihan olemassaoloa tai sen olemattomuutta ei siis voida todistaa katsomalla, onko maassa X yhtään elossa olevaa juutalaista. Jos halutaan selvittää onko maassa paljonkin juutalaisvihaa, sitä joudutaan tekemään muulla tavalla kuin laskemalla monta juutalaista maassa on hengissä.
Bears on a Submarine

Tagit: