Kirjoittaja Aihe: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie  (Luettu 131785 kertaa)

far angst

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 091
 • Liked: 2269
 • Pavlov opetti tiedotusoppia!
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #390 : 18.01.2016, 06:24:39 »


Lainaus
Vuoden 2011 eduskuntavaalien alla julkaistu Nuiva manifesti on pitkälti jo todellisuutta.

Juu, on.  Ja Neuvostoliitto oli demokraattinen työläisparatiisi, islam on rauhanuskonto, maahanmuutto on rikkaus, ja me tienataan tällä.
Rasisteille muistutan, että maahanmuuttajat ovat yhtä hyviä naapureita, kunnollisia, ammattitaitoisia ja rehellisiä, hyvin koulutettuja, lainkuuliaisia ja töissä käyviä veronmaksajia ja yhteiskunnan hyödyllisiä jäseniä kuin ovat Suomen somalit ja mustalaisetkin.

hattiwatti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 6039
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #391 : 07.11.2016, 11:40:42 »
^ Tässäpä uusin esimerkki Nuivan Manifestin poliittisesta toteutumisesta:  http://hommaforum.org/index.php/topic,111000.msg2454103.html#msg2454103

hattiwatti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 6039
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #392 : 07.11.2016, 11:42:31 »
http://jarmonevalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225641-sisu-jatkaa-hajuttomana-ja-mauttomana-elakoon-selkarangattomuus
Lainaus
Sisu jatkaa hajuttomana ja mauttomana. Eläköön selkärangattomuus.

Viikonloppuna järjestettiin "ääri"oikeistojärjestö Suomen Sisun suurkäräjät jossa järjestölle valittiin puheenjohtaja ja hallitus.

Puheenjohtajana jatkaa Olli Immonen jonka suurin poliittinen teko on ollut kirjottelu facebookkiin yön pimeinä hetkinä ilmeisen humalassa. Kirjoittelusta johtuen hän joutui hetkeksi valtakunnan tuhmaksi pojaksi johon perussuomalainen puolue reagoi voimakkaasti koska julkinen ja kulissien takainen ohjeistus.
Immonen "harjattiin" puhtaaksi jonka jälkeen Immosesta ei ole juurikaan mitään kuulunut. Suomen Sisun puheenjohtajana hän on sentään muistanut käydä haudoilla sekä järjestää hienoja illallisia jossa pöytäliinat ovat suorassa ja puhtaanvalkoisia.

Leikki sikseen. Miten voi parintuhannen jäsenen järjestö olla näin näkymätön, hajuton ja mauton hetkellä jolloin Suomea koettelee pahin kriisi sitten toisen maailmansodan? Ilmeisen helposti. Sisun puheenjohtaja Immonen kun on Perussuomalainen kansanedustaja, puhtaaksi harjattu ja tarkkaan briiffattu miten pitää toimia etteivät ovet sulkeudu ja ura katkea.
Internetin pahat linnut kraakkuvat, että Immosta tämä ei kovin haittaakaan. Hänen suurin unelmansa kun on vetäytyä lapin erämaahan kirjoittamaan suurteos joka muuttaa Suomen tulevaisuuden lopullisesti. Parempaan vai huonompaan, ollakko vaiko eikö olla (selkärankainen)? Tätä historiallista suurteosta joutunemme odottamaan vielä tovin koska vastuuta tuli taas ja Immonen valittiin jatkamaan Sisun johdossa.

Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Teemu Lahtinen. Teemu on yksi neljästä Sisun  perustajista. Hän on kansallismielisen skenen vanha näkyjä ja kokija. Hän oli mukana jo kauan ennen Jussi Halla-Ahon skriptaa ja siinäpä se sitten onkin. Teemu itse ilmoittaa mielenkiinnon kohteisiinsa mm. heraldiikan ja vexillogian. Ei ihme että Sisulla on näyttävä logo. Liput ja viirit näkyy joka nurkassa tarkkaan aseteltuna, silitettyinä ja hyviltä tuoksuvina. Sisällöstä ja teoista viis, kunhan liput ja logot on kohdillaan ja meininki näyttää sivistyneeltä ja arvokkaalta. Voisipa joku jopa käyttää sanaa elitistinen.

Teemun ja isonTeen suhde on moninainen. Teemu itse on kertonut Sisun jo alkuajoista pohtineen poliittisen toiminnan mahdollisuutta. Jopa omaa puoluetta harkittiin mutta lopulta päätettiin uida perussuomalaisten liiveihin. Sieltä käsin Sisu on tuottanut vaalikentille hyödyllisiä rouhijoita perussuomalaisille.
IsoT on kiittänyt ja kuitannut auttamalla uskollista politrukkia Espoon valtuustossa. Syystäkin, onhan Sisun riveistä noussut monta PSn tämän hetken peruspilaria. Viimevuosina kuitenkin Sisulaiset ovat ajatuneet hiukan sivuraiteille puolueen sisällä ja osa on joutunut jopa eroamaan Sisusta koska julkinen ja kulissien takainen painostus. On äärimmäisen tärkeää kuitenkin muistaa Sisun olevan perussuomalaisten lompakossa syvällä povitaskussa. Näin yksi potentiaalinen kanava muutokseen suomen kansan eduksi makaa Teemun ja isonTeen ahterin alla tukevasti ja pysyvästi? Saat mitä tilaat, eiku.....

Teemu kyllä tietää paikkansa. Hän on nöyrä ja kuuliainen eikä halua kokea Immosen kohtaloa perussuomalaisten harjakoneessa, se kun tekee kipeää.
Teemun pitkäaikainen häärääminen kansallismielisessä kentässä tuonut hänelle poliiittista uskottavuutta ja pääomaa. Molemmat edellämainitut ovat kuitenkin virheitä katsojan silmässä. Näiden virheiden myötävaikutuksella Teemu on ujuttanut itsensä moneen asemaan josta hän kykenee tarkkaillemaan kansallismielisen kentän tilannetta. Kun tilanne sitä vaatii toimii hän jarrumiehenä isonTeen ja PSn etujen turvaamiseksi.

Suomen Sisun ongelmat kärjistyvät pitkälti näihin kahteen henkilöön jotka ovat keskenään toimineet puheenjohtajina ja erillaisissa Sisun luottamustehtävissä  12-vuotta (Sisu on 18 vuoden ikäinen). Ongelman juurisyynä ovat myös ne uskolliset perussuomalaiset jotka jaksavat uskoa isonTeen leukojen aukomista ja sitä kuumaan ilmaan mitä isonTeen suunnalta sattuu kulloinkin tulemaan. Ei sillä niin väliä jos vähän on ensin takkia käännetty ja lopulta poltettu koska mä voin ja jos tulee tiukka paikka niin soitan nykiin niin saan konsulttiapua isoilta pojilta. Timo from Finland, ready to help!

Jos Suomen Sisu ajaisi suomen kansan asiaa se häätäisi mitäänsanomattomat joutomiehet järjestönsä johdosta. Se alkaisi näkyä huomattavasti enemmän maakuntatason kuin myös valtakunnan politiikassa. Järjestön jäsenmäärällä saataisiin aikaiseksi paljon enemmän kun haudoilla käyntiä, hienoja illallisia  ja tapahtuma johon kukaan ei tullut vaikka jaettiin ilmaisia ämpäreitä, tämä siis jos olisi johtajia eikä haaveilijoita.

Voisiko siis Sisu tehdä enemmän? Olisiko sillä resursseja olla muutosvoima hallitsijoittemme nykyiselle kansaa vihaavalle politiikalle?
Miettikää myös miksi perussuomalaiset ja kokoomuslainen ovat järjestön johdossa? Mikä on heidän tuoma arvonlisä? Miksi muutama kansallismielisenä esiintyvä henkilö pyörittää Sisua näin heikoin tuloksin? Kaikilla mittareilla mitattuna tulokset ovat surkeita. Yritysmaailmassa olisi tällaisella johtamisella tullut kenkää jo vuosia sitten (ilman kultaisia kädenpuristuksia).

Ovatko he aidosti mukana koska rakkaudesta lajiin vai ovatko he vain keräämässä irtopisteitä sekä tarvittaessa jarrumiehinä jotta Sisu pysyy perussuomalaisten iltapäiväkerhona jossa lapsille kehitetään jotain joskus jotta eivät innostuisi tekemään ja ajattelemaan asioita itse. Näin Sisu pysyy kauniisti kontrollissa ja sitä meidän hallitsijat todella haluavat ja arvostavat.

PS: Muuan yksityishenkiö Espanjassa ei ole valtaa pitävien kontrolissa ja tämä on pelottava ja todella paha asia, heille.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 047
 • Liked: 14665
 • Blues for Allah
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #393 : 07.11.2016, 12:04:52 »
^Täytyi oikein tarkistaa kuka tämä Jarmo Nevalainen oikein on. On Paten "puolueen"(ei vieläkään kortteja kasassa) asiantuntijajäsen.
Mitähän mieltä Pate itse on Janitskinista?
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Huomautan, että meidän aseistaminen tähtää hyökkäyksen valmisteluun. Hornet varustelut muun muassa. Venäjä on valmistellut vain puolustautumista. -Terijoen Jukka-

Mari1967

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 10
 • Sisukas perusnainen
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #394 : 31.05.2017, 10:05:28 »
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri ry:n ajankohtainen kannanotto kokouksesta 30.5.

Paperittoman yhteiskunnan syntyminen on estettävä

Suomen hallitsemattoman ja laittoman maahanmuuton torjunnan epäonnistuminen on johtanut paperittomien yhteiskunnan syntyyn Suomessa. Tällä on vakavia yhteiskunnallisia seurauksia, toteaa Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri.

Paperittomia käytetään ihmiskauppaan, jossa Suomen työmarkkinoille tuotetaan pimeää, ja kuten taannoinen viranomaistutkimus osoitti, myös palkatonta työvoimaa. Tämä ei ole kenenkään etu. Paperittomien piileskely maassa on ihmisoikeuskysymys, sosiaalinen epäkohta, polkee työmarkkinoiden lainsäädäntöä ja eriarvoistaa yrityksiä.

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri tuomitsee niiden nimettömien järjestöjen ja henkilöiden toiminnan, jotka tukevat paperittomien oleskelua Suomessa. Viranomaisten tulee puuttua voimakkaammin sekä tähän tukitoimintaan, että laittomasti paperittomina maassa oleskeluun. Mikäli näin jatketaan, niin maahamme on syntymässä sosiaalisesti ei-toivottava alakulttuuri, joka kasvattaa itse itseään.

Paperittomat lisäävät rikollisuutta Suomessa, koska heidän on rahoitettava toimeentulonsa myös rikollisella toiminnalla ja he joutuvat helposti värvätyiksi rikollisryhmien alakastin työntekijöiksi. Tämä on hyvin vaarallista Suomen yhteiskunnan turvallisuuden kannalta.

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri vaatii ponnekkaampia toimia viranomaisilta ja lainsäätäjiltä paperittoman yhteiskunnan alun purkamiseksi maassamme, jotta se ei johda vakaviin yhteiskunnallisiin seuraamuksiin. Suomen Sisun piirijärjestö ei missään tapauksessa hyväksy, että laittomasti ja paperittomina maassa oleskelevista tehdään oma turvapaikanhakijoiden luokkansa, vaan paperittomat on karkotettava lähtömaihinsa kiinnioton jälkeen ja heidän hyväksikäyttäjänsä ja tukijansa on tuomittava lain puitteissa sellaisiin rangaistuksiin, että tukitoiminta ei ole kannattavaa kenellekään.

« Viimeksi muokattu: 31.05.2017, 10:20:00 kirjoittanut Lady Deadpool »

Teemu Lahtinen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 979
 • Liked: 679
 • LOJALISTI
  • Profiili
  • www.teemulahtinen.fi
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #395 : 22.06.2017, 20:25:12 »
Suomen Sisu ei toimi puoluepolitiikassa

Julkisuudessa on väitetty Suomen Sisun vaikuttaneen Perussuomalaisten puoluekokousvalintoihin, mikä ei pidä paikkaansa. Järjestönä Suomen Sisu ei toimi puoluepolitiikassa, vaikka jäseniämme onkin useimmissa puolueissa ja eduskuntaryhmissä. Vaikutamme aatteellisesti ja luotamme jäsentemme tekevän itse omat päätöksensä ilman ohjailua.

Hyväksymismenettelyssä olevan Peruskirjan mukaan Suomen Sisu toimii puhtain asein puhtaan asian puolesta. Edelleen Peruskirjan mukaan toimintamme suomalaisten hyväksi on kunniallista ja omantunnon turvaamaa sekä odotamme jäseniltämme eettisesti perusteltua ja tulevien sukupolvien tarkastelun kestävää toimintaa, niin järjestötyössä kuin kultakin kykyjensä mukaan yksityiselämäsäkin.

Mielipidevaikuttajien tietoinen valehteleminen kansalle on sietämätöntä ja vastuutonta pelin politiikkaa, mitä emme hyväksy. Jokainen, joka väittää Suomen Sisun toimineen hallituskriisiin ja perussuomalaisen eduskuntaryhmän jakautumiseen johtaneessa tapahtumasarjassa, valehtelee joko tietoisesti tai kaiuttaen valehtelijoiden viestiä. Kansallishenkisten puolueiden keskinäinen loanheitto ei ole isänmaan etu ja kansanliikkeiden perusjäsenten herjaaminen julkisen sanan avulla on raukkamaista. Niidenkin, jotka kokevat tulleensa petetyksi, on syytä pidättäytyä epäasiallisuuksista ja purkaa harmitus Suomen hyväksi tehtävään työhön.

Suomen Sisu ei ole milloinkaan historiansa aikana haastanut riitaa - joskin pelkkä olemassaolomme on saanut aikaan vihamielisiä ja jopa väkivaltaisia vastareaktioita. Rakennamme kansallista yhtenäisyyttä ja vetoamme nyt kaikkiin hyvän suomalaiskansallisen yhteishengen löytämiseksi.

Onnittelemme kaikkia vaativiin vastuutehtäviin valittuja, olkoon valintanne isänmaan onneksi!

Teemu Lahtinen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 979
 • Liked: 679
 • LOJALISTI
  • Profiili
  • www.teemulahtinen.fi
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #396 : 22.06.2017, 20:26:56 »
^Täytyi oikein tarkistaa kuka tämä Jarmo Nevalainen oikein on. On Paten "puolueen"(ei vieläkään kortteja kasassa) asiantuntijajäsen.
Mitähän mieltä Pate itse on Janitskinista?

Olipas erikoinen purkaus...

T2

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 245
 • Liked: 377
  • Profiili
  • MV-lehti
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #397 : 22.06.2017, 20:32:06 »
^Täytyi oikein tarkistaa kuka tämä Jarmo Nevalainen oikein on. On Paten "puolueen"(ei vieläkään kortteja kasassa) asiantuntijajäsen.
Mitähän mieltä Pate itse on Janitskinista?

Olipas erikoinen purkaus...

Olisiko liikaa vaadittu tulevan yhteen hiileen puhaltamisen merkeissä pyytää Teemu Lahtiselta hänen levittämänsä feikkikuvan poistamista tililtään, jossa Ilja leimataan pedofiiliksi?

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 772
 • Liked: 3303
 • The sloganist
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #398 : 22.06.2017, 20:32:33 »
No se Kankaanniemen jälkeinen puheenjohtaja puoluekokouksessa oli ihan huuhaa-ukkeli. Ei tampio korjannut tuota omaa Suomen Sisun lista -väitettä, vaikka Seikku sanoi siitä 3-4 kertaa erikseen. Joka helvetin kerta otti Suomen Sisu -listan esille. Ei jatkoon.
Iudex illius ero

Martin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 597
 • Liked: 432
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #399 : 22.06.2017, 20:48:47 »
Kuis se teidän puheenjohtajanne? Eduskunnassa ei ole hommat juuri painaneet mutta onko järjestötehtävissä jotain tapahtunutkin?
”Mä koin, että kokoomukselle koti on Euroopassa ja Raamattu roskissa ja isänmaallisuudesta on tehty rasismia.” - Laura Huhtasaari SK 8.6.2017

Pullervo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 322
 • Liked: 8661
 • antikomintern
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #400 : 14.09.2017, 17:57:41 »
Suomen Sisun verkkosivut on uudistettu. https://www.suomensisu.fi/

Alkaako Sisulla näkyvämpi ja aktiivisempi kausi?

https://www.facebook.com/suomensisury/posts/1801520599861559
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 650
 • Liked: 1804
 • Asiantuntija ilman papereita
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #401 : 14.09.2017, 18:48:21 »
Sisun johto on täynnä persuja(5 persua, 1 kokoomuslainen), joten hiljaiselo taisi johtua Soinista ja harjasta.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 650
 • Liked: 1804
 • Asiantuntija ilman papereita
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #402 : 21.09.2017, 19:44:27 »
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 650
 • Liked: 1804
 • Asiantuntija ilman papereita
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #403 : 23.09.2017, 12:05:49 »
Aiemmin mainittu ohjelma nyt katsottavissa:
http://www.permanto.fi/web//alfatv/player/vod?assetId=7256971
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 650
 • Liked: 1804
 • Asiantuntija ilman papereita
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #404 : 23.09.2017, 16:24:30 »
Tuo Kristian Viding pyrkii jatkuvasti mielistelemään muita vieraita, eikä uskalla haastaa heidän näkemyksiään. Sisu voisi pistää tiedottajansa vaihtoon tai lähettää näihin ohjelmiin jonkun muun.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

James Hirvisaari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 567
 • Liked: 2772
 • Mutistinen debiili. Katatoninen savantti.
  • Profiili
  • Suora ja lahjomaton
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #405 : 24.09.2017, 09:51:50 »
Tuo Kristian Viding pyrkii jatkuvasti mielistelemään muita vieraita, eikä uskalla haastaa heidän näkemyksiään. Sisu voisi pistää tiedottajansa vaihtoon tai lähettää näihin ohjelmiin jonkun muun.

En nyt viittaa erityisesti Vidingiin, mutta Suomen Sisussa on myös ihan umpisuvakkeja pyrkimässä vaikuttamaan järjestön linjan pehmenemiseen.
"Riittää, että kansa on sitä mieltä; muita perusteluja ei tarvita."
http://hirvisaari.fi

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 650
 • Liked: 1804
 • Asiantuntija ilman papereita
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #406 : 25.09.2017, 00:02:19 »
En nyt viittaa erityisesti Vidingiin, mutta Suomen Sisussa on myös ihan umpisuvakkeja pyrkimässä vaikuttamaan järjestön linjan pehmenemiseen.
Siis ihan oikeita myyriä? Nämähän kannattaisi harjata ulos sieltä.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Aapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 790
 • Liked: 2006
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #407 : 04.10.2017, 12:30:01 »
Joku, jolla on oikeudet hallita Suomen Sisun kotisivuja, oli ilmeisesti laittanut sivuille jonkinlaisen tuenosoituksen Vastarintaliikkeen mielenosoitukselle. Teksti vedettiin pikaisesti pois, ja yhdistys on irtisanoutut Vastarintaliikkeestä.

Puheejohtaja Olli Immosen postaus aiheesta:
https://www.facebook.com/olli.immonen.3/posts/10155687164814847
« Viimeksi muokattu: 04.10.2017, 12:47:30 kirjoittanut Aapo »
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

- Robert J. Hanlon

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 063
 • Liked: 4171
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #408 : 04.10.2017, 18:01:27 »
^ Immonen harjaa kohta jonkun, Sisun jäsenmaksun hoidin eilen, plus parikymppiä extraa... parempi pysyä noista vastarintaliikkeen hemmoista erossa!
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Ant.v2

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 458
 • Liked: 1570
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #409 : 04.10.2017, 18:35:19 »
Immonen teki ihan oikein. Jos Sisu antaisi mainoksen olla sivuillaan, löytäisi media vihdoinkin toivomansa linkin vastarintaliikkeestä Halla-ahoon ja aloittaisi salamasodan. Näitä tällaisia on toki vähän väliä, mutta koska vastarintaliike on ihan oikeasti kansallissosialistinen liike, tulisi tästä kosolti harmia.

Mainoksen liittäjä ei ehkä ajatellut asiaa loppuun. Tosin ymmärrän kyllä häntäkin. Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti on aivan puhtaasti poliittinen operaatio. Huomattavasti radikaalimpia tai ainakin väkivaltaisempia vasemmistotoimijoita vastaan ei kieltoja harkita, poliisi jopa esiintyy heidän lehdissään heitä ylistäen.

Ennen kaikkea kyse on tällä hallituskaudella alkaneesta poliisin radikaalista politisoitumisesta. Jos ja kun vastarintaliike saadaan kiellettyä, asia ei jää siihen. Seuraavana vuorossa voi olla Suomen Sisu tai 612-marssi.

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 572
 • Liked: 4950
 • Sameiden vesien sukeltaja
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #410 : 18.10.2017, 11:27:37 »
Olli Immosen kirja 'Kansallinen kipinä' on julkaistu eilen. Immonen avaa kirjassa laveasti näkemyksiään muun muassa maahanmuutosta, monikulttuurisuudesta, islamista ja islamisaatiosta, Euroopan unionista, globalismista, nationalismista ja suomalaisen kulttuurin perusteista.

Kirjaa myy mm. Kiuas Kustannuksen verkkokauppa ja Immosen mukaan sen löytää myös hyvin varustetuista kirjakaupoista.

En löydä tälle aiheelle omaa ketjua - olisiko syytä avata sellainen?
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

Ruotsin harrastama Suomen puolelle dumppaaminen on törkein ulkovallan teko Suomea kohtaan sitten Lapin polttamisen.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 5353
 • Oulu- Uleåborg
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #411 : 24.10.2017, 13:44:03 »
Nykysuomi.com-verkkolehden kolumnisti Petri Perta tylyttää Suomen Sisua.

Lainaus
Tuntuuko muistakin siltä, että suomalainen kansallismielisten kenttä on pirstaleinen, pikkumaisten egoilijoiden täyttämä, rymykaartien, löyhästi ideologian kautta toisiinsa sidottu kasa, jonka aikaansaannokset tulevat nykyisen toiminnan jatkuessa rajoittumaan mielenosoituksiin ja tuomioihin kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan, yhteiskunnallisen vaikuttamisen jäädessä käytännön politiikassa toimivien, auttamatta liian kapeille harteille? Voi tottakai olla että tämä on vain minun mielipiteeni, mutta mielestäni tämä kaikki on niin selvää, että sen luulisi näkyvän kaikille ja pitkälle.

On kerhoja, järjestöjä, ja liikkeitä, jopa puolueita jotka eivät kykene yhteistyöhön, vaikka kaikilla näennäisesti onkin sama päämäärä. Suurimmat ongelmamme eivät ehkä ole yllä mainitsemani, usein henkilöihin liittyvät asiat, vaan yksinkertaisesti epäolennaisuuksiin keskittyminen. Se, että tikusta viilataan valtava tukki joka estää yhteisten asioiden ajamisen tehokkaasti yhteisvoimin. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Suomen Sisun pikkumainen ja tekopyhyyttä pursuava ilmoitus siitä, ettei se tee yhteistyötä pohjoismaisen vastarintaliikkeen kanssa, ei vaikka kyseessä oli itseisarvoisen vapautemme kenties tärkeimpiä ilmenemismuotoja, nimittäin sananvapaus!

Siihen nähden, miten vähän Sisu todella tekee suurehkosta jäsenmäärästään huolimatta, on kummallista ettei ”yhteistyöjärjestöksi” itseään nimittävä porukka lähtenyt mukaan puolustamaan yhtä kaikkein pyhimmistä. Tiedotteensa mukaan sananvapaus on yksi Sisun keskeisiä arvoja, mutta ilmeisestikään ei niin keskeinen, etteikö valtamedian ja valtiovallan paine sitä valtaistuimeltaan kykenisi pois pudottamaan. Minä näkisin Sisun murtuneen paineen alla ja hylänneensä ”yhden keskeisistä arvoistaan”, peläten tahraa kiiltävään kilpeensä. Miksi moinen tahra olisi kiinnostanut sen enempää Sisulaisia itseään kuin ketään muutakaan kansallismielisellä kentällä, ei mahdu minun päähäni. Tosin ei minua älykkyydestäni tunnetakkaan…

Erityisesti yksi lause pomppasi silmille Sisun tiedotteesta… Sen alkuvaiheista löytyy seuraava, muusta tekstistä erilleen jätetty pätkä: ”Lyhyesti sanottuna: emme jaa samaa arvopohjaa – emmekä tavoitteita.”. Ottaen huomioon, että Sisun boikotoiman tapahtuman nimi oli ”Mielenosoitus sananvapauden puolesta”, kuulostaa arvopohjaeron käyttäminen syynä tällaiseen hölmöilyyn lähinnä tekopyhältä ”olemme parempia kuin ne”-tyyppiseltä salonki-nationalistien pisteiden kalastelulta. ”Sananvapaus on Suomen Sisun keskeisiä arvoja”… Ja paskat!

Mikäli Suomen kansallismielisten kenttä jatkaa nykyisenlaista toistensa kengille kuseskelua ja turhanpäiväistä torailua mitättömistä asioista, ovat somessa ja blogeissa saarnatut palopuheet paremmasta huomisesta turhia. Sitä parempaa huomista ei nimittäin ole tulossa mikäli emme ole valmiita puhaltamaan yhteen hiileen! On lopetettava hölmöily ja täydellistä poliittista korrektiutta vaativien nöyristely! Eilinen mielenosoitus sai valtavasti medianäkyvyyttä ja sillä oli selkeä päämäärä: Vaikuttaa sananvapauden tilaan maassamme, ensisijaisesti vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnin kautta. Sen käyttö yhteisten päämäärien eteen mokattiin täydellisesti. Rajat kiinni, Suomi ensin, Sisu… Mitä kaikkia näitä nyt onkaan, mikä Teille on tärkeää? Mitä Te tahdotte saavuttaa toiminnallanne? Mikäli tavoitteenne on järjestää mielenosoituksia, pitää käräjiänne ja muita kokouksianne, itseänne selkään taputellen ja toisillenne vittuillen, lopettakaa puhe valoisammasta tulevaisuudesta ja itsenäisyytemme palauttamisesta! Alkakaa puhua realistisesti maamme ja kansamme vääjäämättömästä tuhosta sekä globalisaation lopullisesta voitosta. Ne nimittäin ovat palkkana typeryydestämme.

Hävetkää!

Petri Perta

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/10/22/kolumni-arvo-pohja-ja-hurskasteleva-suomen-sisu/
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Nationalisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 234
 • Liked: 1492
 • Wanha Waskisti
  • Profiili
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #412 : 04.11.2017, 15:42:22 »
Suomen Sisu on tosiaan kokonsa puoluesta liian hiljainen ja aikaansaamaton järjestö. Tosin julkinen yhteistyö vastarintaliikkeen kanssa ei ole hyvä ajatus, samaan umpikujamarginaaliin ei kannata itseään ajaa.

Kun Immosesta tuli pj ounastelin, että kansanedustajan ja Sisun pj:n rooli aiheuttaisi tilanteen, jossa järjestö joutuisi hyssyttelemään, ettei kansanedustajalle tulisi ongelmia. Nyt kun persut on hajonnut ja ideologinen kurinpito luultavasti höllentynyt tilanne on ehkä muuttumaan päin. Toivottavasti. Tosin Sisu on koko historiansa ajan ollut enemmän keskustelukerho kuin taisteleva, kaduilla näkyvä järjestö. Se on omalta osaltaan ollut tarpeeksi hajuton ja väritön, että siihen on uskaltanut liittyä paljon ihmisiä ja se on onnistunut hankkimaan jonkun verran poliittista vaikutusvaltaa.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 764
 • Liked: 634
 • Rakin roulin män
  • Profiili
  • Rocker
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #413 : 04.11.2017, 21:06:01 »
Eri vekkuli kertsi kyllä. Helvetin hyvä.
Got slicked black hair
Skin tight jeans
Cadillac car
And a teenage dream

https://www.youtube.com/watch?v=silJlZZGO3s