UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2010-02-17 AS: Kirkon ei sallittaisi käyttää sanaa 'turvapaikka'  (Luettu 1115 kertaa)

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2765
Lainaus
Kirkon ei sallittaisi käyttää sanaa 'turvapaikka'

Kirkkoherra Jouni Lehikoisella Mikaelin seurakunnasta Turusta on jo pitkä kokemus Suomesta käännytyspäätöksen saaneiden pakolaisten kanssa. Kirkosta haetaan turvaa, silloin kun maahanmuuttoviranomainen on lyönyt paperiin leiman karkotuksesta. Viranomainen on hetimiten niskassa ja pakolaisen ainoa mahdollisuus on painua maan alle.

-Kirkolla täytyy olla katetta sille mitä se puhuu, kuittaa Lehikoinen sen kysyjille miksi kirkossa pitäisi tehdä tämän tyyppistä työtä ja antaa 'turvapaikka' sitä tarvitseville pakolaisille. -Kirkko on usein heidän viimeinen mahdollisuutensa. Mutta toimimalla näkyvästi pakolaisten asiassa, kirkko ei kannusta kansalaisten tottelemattomuuteen, vaan pikemminkin aktiivisuuteen.
...


Lainaus
...myöhemmin sitten hankimme vuokra-asunnon, jonka vuokran maksaa seurakunta...

Sinne ne kirkollisverot siis menevät.


Lainaus
...Hän kulki kävellen, aasilla ja hevoskyydillä Turkkiin ja oleskeli siellä noin kuukauden. Hänelle kerrottiin Suomesta, maasta joka ei anna käännytyspäätöksiä ja palauta pakolaisia takaisin kotimaahan...

Suomen maine on siis kiirinyt ainakin Turkkiin asti.


Lainaus
...
Pakolaiskeskus?

Päätöspuheessaan kirkkoherra Esa Mierlahti nosti esiin kysymyksen pakolaiskeskuksesta Uudessakaupungissa. -Mitähän me siitä ajattelisimme, voisiko sellainen olla mahdollinen, kyseli Mierlahti. Eikä kysymys olisi voinut olla ajankohtaisempi kuin juuri nyt: pakolaisten sijoituspaikoista on ankara pula.

Lue koko pitkä artikkeli Vakka-Suomen Aluesanomista
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

Ano Nyymi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 909
 • Liked: 1118
 • Suvaitse tai saat turpaas!
Käyttäkööt sitten sanaa "lorvpaikka", se kun kuvaa asiaa paljon paremmin.
Toinen vaihtoehto voisi olla "turhapaikka", sillä sitähän se nimenomaan on.

Tällä kertaa vinkkini on ihan ilmainen.

Samuel Kielosto

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 378
 • Liked: 213
Lainaus
Jokaisella ihmisellä on alkuperään ja ihonväriin katsomatta ihmisarvo. Tämä koskee myös Suomea:
Mutta ilmeisesti ei koske Kreikkaa, Turkkia, Irania, Irakia jne. ? Kuinka nimenomaan Suomella on niin paljon enemmän velvollisuuksia? Miksi valtioilla, joissa on kuulemma "rikas" kulttuuri, ei ole velvollisuutta kunnioittaa ihmisoikeuksia? Miksi se koskee meidän köyhää, joidenkin mukaan olematonta kulttuuriamme?
Nuivuus on rikkaus.

Kajsaniemi R

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 690
 • Liked: 149
 • Hirundo Wildlife Refuge

Lainaus

-Kirkolla täytyy olla katetta sille mitä se puhuu, kuittaa Lehikoinen...

Hyvin on kirkko tosiaan antamassa katetta ja tukea sille, mistä se puhuu:

Uskonnonopetus kielletään kouluissa, kun se nyt vaan on loukkaavaa ja rasistista uudessa monikulttuurisessa Suomessa.

Ruotsissa ollaan tietysti jo pari askelta edellä; historiankirjatkin muutetaan siten, että kristinuskoon liittyvistä historiallisista tapahtumista ei enää saa koululaisille mitään opettaa. Opetusta "muista uskonnoista ja ideologioista" sen sijaan tullaan lisäämään.

Kiitokset vaan kirkkoherra Jouni Lehikoiselle kaikesta. Helsingin monikulttuurisemmilla asuinalueillahan on jo pitkään vallinnut käytäntö, että koulujen kevätjuhlassa ei suvivirttä ole saanut laulaa, koska se on ilmeisesti loukannut erityisesti somaleja. Joulujuhlat kielletään lopullisesti varmaankin hyvin pian. Korkeintaan saattaisi olla mahdollista viettää nykyisen joulujuhlan aikoihin sijoittuvia monikulttuurisia lukukauden päättäjäisiä.Lainaus

Ihmisoikeusasiat ovat puheenaiheena olleet ”osittain hukassa, ajatellen myös Suomen tilannetta”. -Jokaisella ihmisellä on alkuperään ja ihonväriin katsomatta ihmisarvo. Tämä koskee myös Suomea: hyvinvoivien A-kansalaisten paljouden keskellä B-kansalaisten määrää lisääntyy kaiken aikaa. Heillä menee huonosti.

Tämän minäkin olen huomannut. Puhe hyvinvoivien A-kansalaisten paljoudesta osuu täydellisesti maaliinsa. Paljon niitä ainakin on, ja koko ajan tulee lisää. B-luokkaan kuuluvilla kantaväestön edustajilla taas tulee menemään koko ajan yhä huonommin ja huonommin. On se kirkko sitten näköjään edes tämän huomannut.
Lainaus käyttäjältä: Kirkkoherra Jouni Lehikoinen

Turvapaikan hakija nostatti tunnevyöryn. Vastustajia löytyi...

...Yllättäen myös korkeasti koulutettujen vastustava ääni nousi voimakkaana esiin. Onneksi yli puolet palautteesta oli positiivista, erityisesti kirkkoon kuulumattomien tuki oli myönteistä.On se kirkolta hienoa, että he kuuntelevat ja toteuttavat erityisesti kirkkoon kuulumattomien ja sen arvomaailmaa syvästi halveksivien setavallan stalinistien ja viherkommunistien toiveita ja mielipiteitä. Samalla nämä kristillistä arvomaailmaa edustavat ja kirkkoon kuuluvat korkeasti koulutetut ihmiset ilmeisesti kelpaavat juuri ja juuri laskun maksajiksi. Saavat näköjään kirkollisveroilleen vastinetta ihan koko rahan edestä...

Kirkko näyttää olevan monikulttuuristen organisaatioiden joukossa siitä harvinainen poikkeus, että se on aktiivisesti tuhoamassa itse itseään. Kaikki muut pakolaisavut ja somaliliitot sentään pyrkivät koko ajan vain käärimään entistä rasvaisempia tukirahoja ja pönkittämään omaa valtaansa.

"Eivät ne [kerjäläiset] minua häiritse" -Timo Soini

"On luihuilua esiintyä nimimerkin takaa." -Timo Soini

"Valtion tulee huolehtia, että pakolaisia ja turvapaikanhakijoita vastaanottavilla kunnilla on enemmän resursseja." -Timo Soini

"Itse maahanmuutto on marginaalinen asia" -Timo Soini

Tagit: