Kirjoittaja Aihe: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?  (Luettu 503372 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 121
 • Liked: 6005
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1050 : 14.08.2019, 09:32:08 »

Alpha-mokuttaja on narsistinen henkisesti pikkulapsen asteelle jäänyt tyranni, jonka pitää saada tahtonsa kaikessa lävitse. Hemmoteltu pikkuprinssi (/prinsessa) toisin sanoen. Alpha-mokuttaja on jo em.:sta johtuen totalitarismin kannattaja, mielipiteenvapauden vastustaja (vain hänen oma mielipiteensä on sallittu) ja vallanhimoinen kontrollifriikki, joka haluaa hallita kaikkia. Alpha-mokuttajan tavoite on keinolla millä hyvänsä yhteiskuntajärjestelmän kaataminen ja sen uudelleen luominen - hänen tahtonsa mukaisesti. Alpha-mokuttajan äärimmilleen kärjistynyt muoto on idealistinen muslimi-alpha-mokuttajamies, ns. integroitunut muslimimamu, joka on opportunisti ja äänestää sen takia vihreitä.


Lisätään vielä:

Tässä äärimmäisessä muodossa, muslimi-alpha-mokuttaja miehessä, hänen moraalinen ylivoimaisuutensa on lyömätön yhdistelmä korkeampiarvoista muslimia ja vasemmistolaista hyväihmistä. Hän on sitä mieltä, että Venezuelakin tarvitsee vain aikaa saavuttaakseen kommunistisen yhteiskunnan ihanteellisen olomuodon. Vasemmistolaisuus ja islam sopii yhteen uskomattoman hienosti.

Seuraava juttu liittyy hyvin läheisesti edellisen viestin muslimi-alpha-mokuttaja-mieheen, joiden lukumäärä on rajussa kasvussa. Näitä henkilöitä löytyy mm. koulutettujen muslimimiesten joukosta, joiden maailmankuva on idealistinen sekoitus kotikasvatuksen jalostamaa fundamentalistista islamia ja myöhempää kuvittelua siitä, että vasemmistolaisuus ajaa samoja periaatteita ja tavoitteita kuin mitä ajattelun perustana kytevä islam. Vasemmistolaisuus tukee kaikkien muslimien päämäärää: islamin levittämistä päämääränään maailman herruus: Näiden henkilöiden alpha-käyttäytyminen nivoutuu saumattomasti uskonnon tavotteisiin. Muslimi-alpha-mokuttaja mies samaistuu totaalisesti omien ideologioidensa (islam ja sosialismi) kanssa. Sosialismi /vihreys toimii islamin naiivina avustajana muslimi-alpha-mokuttajan omassa yhdistelmä-valtapelissä.


Tässä em. viestin aiheeseen liittyvä mainio psykogrammi. Artikkeli liittyy tosin suoraan viimeaikojen väkivallantekoihin, mutta siinä kuvataan samalla myös "alpha-muslimin" syntyä:
https://www.achgut.com/artikel/schreckensbilanz_von_wenigen_tagen


"Pojat ovat muslimiperheiden prinssejä. […]

Muslimiäitien poikalasten kasvatus on täysin vinoutunutta: He hemmottelevat poikalapsensa ja toteuttavat näiden kaikki toiveet. Hänen tarpeensa menevät sisarten tarpeiden edelle; pojan ego pullistuu rajattomasti ja hänen kerrotaan omistavan ominaisuuksia, joita hänellä ei ole. Hänen tahtonsa tapahtuu nyt ja ikuisesti.


Dissosiaalinen persoonallisuushäiriö

Pakolaisavustajat ovat kertoneet minulle siitä, miten sanattomia he olivat, kun he näkivät vastaanottokeskuksissa, miten tytöiltä kiellettiin kaikki ja samanaikaisesti pojat saivat käyttäytyä kuin villisiat. Äidit olivat ylpeitä ja onnellisia katsellessaan miten heidän omat prinssinsä tuhosivat huonekaluja, loukkasivat ja kiusasivat tyttöjä, varastivat makeisia ja leluja toisilta ja täräyttivät toisia lapsia nyrkillä naamaan. Minun poikani! Wallah, tosimies!

Pikku-Pashoista kasvaa myöhemmin aikuisia miehiä. Psykologiselta kypsyydeltään he ovat kuitenkin vielä pikkulapsia: He ovat juuttuneet kiinni varhaislapsuuden narsismiin ja harhakuvitelmaan omasta kaikkivaltiudestaan.

Kliinisesti tätä psykologista häiriötä nimitetään narsistiseksi ja myös dissosiaaliseksi persoonallisuushäiriöksi. Rajat ovat liukuvia. Henkilöt, joilla on tämänkaltainen persoonallisuuden rakenne, erottuvat muista kaikkivaltiusfantasioidensa sekä täydellisen itsekritiikin puutteen kautta. Heiltä puuttuu impulssikontrolli, he ovat taipuvaisia väkivaltaisiin purkauksiin, koska heiltä puuttuu empatiakyky ja kyky huomioida muiden kuin itsensä tarpeet. Kolmivuotiaiden lasten vanhemmat tuntevat kyseiset oireet. […]

Mikäli dissosiaalisen persoonallisuushäiriön omaavan henkilön maailmaan saapuu häiriö, koetaan se perustavaa laatua olevana uhkana. Oman tahdon läpiajamisen saavuttamattomuus tuntuu häiriön omaavasta henkilöstä täysin sietämättömältä asialta. Mikäli henkilö, jolla ei tällaista häiriötä ole, ajautuu kriisiin, esim hänen luottamuksensa johonkin asiaan saa särön kuten henkilökohtaisen vahingonteon uhrina, hän pahoittaa mielensä kuten siinä tapauksessa, että hänet jätetään tai kumppanin menetyksen johdosta, voidaan hyvällä syyllä olettaa, että hän selviää asiasta omin avuin tai ulkopuolisen avun tukemana.

Niiden henkilöiden kohdalla, jolla on dissosiaalinen persoonallisuushäiriö, selviäminen kriisistä ei ole mahdollista. Häiriö on tuhottava perusteellisesti. Kun häiriö poistuu, poistuu myös ongelma. Mikä meidän mielestämme on osoitus psyykkisestä poikkeavuudesta, saakin jossakin muussa maailman kolkassa ihmisten täyden ymmärryksen: näin toimii todellinen mies.

Valitettavasti on oletettava Eurooppaan vyöryvien nuorten miesten enemmistön olevan näiden periaatteiden mukaisesti kasvatettuja. Heidän kotimaassaan ei ihmisten välisiä ongelmia ratkaista istuen piirissä nyökyttelevien sosiaalipedagogien kanssa, vaan keinoilla, joita pidetään kunniallisina, merkityksiä ja identiteettiä tukevina, positiivisina ja ennen kaikkea miehisinä: väkivallan avulla.

Edes auttavasti sääntelevän klaanin eli miehisten perheenjäsenten, umman, vaikutus ei saavuta heitä täällä. Yksikään imaami ei uhkaa heitä helvetillä, kun he käyttävät huumeita, juovat alkoholia tai harrastavat sukupuolisuhteita vääräuskoisten naisten kanssa. He ovat kirjaimellisesti täysin ilman kontrollia. Ympärillämme on tuhansia tikittäviä aikapommeja. Kukaan eikä mikään voi estää niitä räjähtämästä."
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 11:22:21 kirjoittanut Alabama »
1) "Haluat hukuttaa naiset ja lapset Välimereen!"
2) "Ihmiskunnan loppu lähestyy ilmastonlämpenemisen takia ja haluat kieltää sen!"
3) "Haluat talouden takia tappaa vanhukset ja jatkaa itsekästä juhlintaasi!"

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 445
 • Liked: 2240
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1051 : 14.08.2019, 10:15:05 »
Olen irl tutustunut moniin ihmisiin, jotka ovat ilmeisesti pitäneet minusta (hyvä huumorintaju ja tietämys asioista, pystyy keskustelemaan laajasti) sitten ollaan tultu fb kavereiksi ja aika nopeasti kaveruus on loppunut :D

Olen muutaman näistä kanssa keskustellut asiasta privaattiviesteillä ja käynyt aika nopeasti selväksi, että he eivät yksinkertaisesti tiedä mistä puhuvat: eivät maailmasta, eivät maahanmuutosta. Heillä on vain vahvoja vasemmistovihreiltä saatuja ennakkokuvia ja naivia maailmanparannusta.

En ota tätä aihepiiriä irl oikeastaan koskaan puheeksi ellei joku sano jotain typerää kuten "valkoiset ihmiset on kaikista väkivaltaisimpia", minkä kuulin joskus kahvipöytä keskustelussa. Sen keskustelun jälkeen tuon sanonut lähti naama punaisena pöydästä pois. On uskomatonta miten korkeasti koulutetut ihmiset ovat naiveja ja täysin tietämättömiä faktoista. Heidät on syytä tiputtaa harhakuvitelmista alas olivatpa miten hyvännäköisiä naisia ym. tahansa.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 236
 • Liked: 57198
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1052 : 16.08.2019, 12:51:29 »
Takaisin ketjun aiheeseen (useampi viesti roskiin).
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Jaska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 728
 • Liked: 289
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1053 : 18.08.2019, 04:46:35 »
Tutustuin henkilöön, joka sattuikin olemaan syvällä punavihreässä aivopesukuplassa. Oli "järkyttynyt" bloggauksistani. Luonnollisestikaan perusteluni eivät saaneet häntä ymmärtämään nykypolitiikan haitallisuutta - siitähän aivopesun tunnistaa, etteivät valot syty millään keinolla.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 870
 • Liked: 1429
 • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1054 : 18.08.2019, 05:02:35 »
Niin, näin se menee. Logiikka on toisille tuntematon käsite. Sukulaisille. Ystävien kanssa ei tule vaikeuksia. Itseasiassa ongelmat on helppo hoitaa, kun ei yritä käännyttää muita vaahto suussa.
Paha Pappi saarnaa...
Ave Caesar! Morituri te salutant (Hail Caesar! We Who Are about to Die Salute You)

antero

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 898
 • Suomi Nousuun^^^!
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1055 : 19.08.2019, 12:58:16 »
Niin, näin se menee. Logiikka on toisille tuntematon käsite. Sukulaisille. Ystävien kanssa ei tule vaikeuksia. Itseasiassa ongelmat on helppo hoitaa, kun ei yritä käännyttää muita vaahto suussa.
Paha Pappi saarnaa...
Täysin vakavalla naamalla ihan överiksi vedetty kääteinen logiikka toimii noille tunne-ihmisille paremmin. Eli ulvoo lauman mukana tyyliin onhan meillä varaa, koska muutaman miljardin kulut on pikkujuttu, ja miljonia lisää tänne vaan koska valde maksaa jne. Ja meillä on velvollisuus ja kyky auttaa.
Hetero voittaa aina!

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 121
 • Liked: 6005
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1056 : 22.08.2019, 15:17:19 »
Olen tässä ketjussa joskus kertonut siitä, miten omia ystävyyssuhteita on mennyt poikki suvakki-nuiva-asetelman takia. Joko suvakit eivät halua olla minun kanssa tekemisissä tai sitten päin vastoin -yleensä pätee molempiin suuntiin samanaikaisesti.

Kerroin myös eräästä tuttavasta, joka oli töissä kurssittamassa ns. pakolaisia ja kehui sitä, miten hyvää palkkaa saa ja miten hyvän asunnon hän oli onnistunut löytämään. Pari kuukautta sitten tapasin sattumalta tämän saman henkilön ja hän kertoi muuttaneensa pois asunnostaan ja hakevansa uutta työpaikkaa. Tänään tapasin nuoren naisen sattumalta uudelleen ja hän kertoi minulle syyn työn lopettamiseen ja asunnosta luopumiseen. Nuori kurssittaja oli joutunut kahden lihaksikkaan nigerialaispakolaisen stolkkaamksi ja nämä uhkailivat naista massiivisesti, sillä tämä oli kehdannut sanoa "ei" miesten lähentelyille. Nainen pelkäsi henkensä edestä, lopetti pakolaistyönsä, pakeni asunnostaan naisten turva-asuntoon ja ilmoitti asiasta poliisille. Poliisi ei voi tehdä mitään, sillä miehet olivat valehdelleet henkilöllisyytensä. Näitä ei virallisesti ole olemassakaan. Luulen kaikesta huolimatta suvakkiuden istuvan naisessa silti hyvin tiukassa (korissa oli päällimmäisenä joku pykolaisnyyhkytyrina-kirja).
1) "Haluat hukuttaa naiset ja lapset Välimereen!"
2) "Ihmiskunnan loppu lähestyy ilmastonlämpenemisen takia ja haluat kieltää sen!"
3) "Haluat talouden takia tappaa vanhukset ja jatkaa itsekästä juhlintaasi!"

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 067
 • Liked: 6841
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1057 : 22.08.2019, 19:42:14 »
Laitan nyt tähän ketjuun kun en tiedä pitäisikö olla sensuuria koskevassa mutta jotenkin kohtalotoveri kun kärsii normaaleista mielipiteistä esim. antifan poppoon kutsuminen terroristeiksi. Nevadan missin titteli lähti kun oli konservatiiviset otteet.

Katie Williams has been stripped of her title of Ms Nevada after sharing a series of right-wing comments online, in violation of the pageant's “no politics rule”.

The 29-year-old announced she had been disqualified from competing in the upcoming Ms America pageant and was no longer Ms Nevada in a Facebook video posted on Sunday.

The Ms America pageant, which is set to take place on Saturday, 24 August, is for participants 26 years of age and older.

In the video, in which Williams claims she was told to return her crown and sash, she said: “I just don’t understand how you can censor someone with conservative values when I’m not even really saying anything that’s bad.”

In addition to sharing pro-Trump messages, Williams previously shared her views on Antifa, which she referred to as a “terrorist organisation”.

https://www.independent.co.uk/life-style/ms-nevada-katie-williams-trump-facebook-twitter-posts-a9075066.html
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 502
 • Liked: 7431
 • Nato-haukka
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1058 : 22.08.2019, 20:20:29 »
On uskomatonta miten korkeasti koulutetut ihmiset ovat naiveja ja täysin tietämättömiä faktoista. Heidät on syytä tiputtaa harhakuvitelmista alas olivatpa miten hyvännäköisiä naisia ym. tahansa.

Nainen kuin nainen lakkaa olemasta kiinnostava tasan sillä sekunnilla, kun suusta alkaa kuulua ulkoa opitun kuuloista mokupropagandaa.
« Viimeksi muokattu: 22.08.2019, 20:26:41 kirjoittanut Mika »
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Optimi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 165
 • Liked: 145
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1059 : 22.08.2019, 22:04:49 »


Nainen kuin nainen lakkaa olemasta kiinnostava tasan sillä sekunnilla, kun suusta alkaa kuulua ulkoa opitun kuuloista mokupropagandaa.

Jo muinaisten esi-isien jakamaa viisautta: ”Muista poika, silmä tottuu, mutta korva ei.”
"Kukaan ei ole hyödytön,
aina voi olla edes
huonona esimerkkinä."

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 987
 • Liked: 8798
 • Oulu- Uleåborg
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1060 : 29.08.2019, 19:39:36 »
Nuiva tuttuni osti itselleen netistä leijona korun.

Myyjänä oli nuori, joka möi korun jouduttuaan sen takia vaikeuksiin koulussa. Opettaja oli pitänyt korua "äärioikeiston symbolina" ja käytännössä suorin sanoin kieltänyt pitämästä leijonakorua koulussa.

Nuori oli sitten antanut painostukselle periksi ja möi korun eteenpäin.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Rosetta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 286
 • Liked: 507
 • Nuiva mutta naisellinen
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1061 : 30.08.2019, 10:35:14 »

Nainen kuin nainen lakkaa olemasta kiinnostava tasan sillä sekunnilla, kun suusta alkaa kuulua ulkoa opitun kuuloista mokupropagandaa.

Ihan sama pätee miehiinkin...  Ja niitä on yllättävän (?) paljon.
“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.” - George Orwell

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 121
 • Liked: 6005
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1062 : 30.08.2019, 11:02:05 »

Nainen kuin nainen lakkaa olemasta kiinnostava tasan sillä sekunnilla, kun suusta alkaa kuulua ulkoa opitun kuuloista mokupropagandaa.

Ihan sama pätee miehiinkin...  Ja niitä on yllättävän (?) paljon.

Joo. Näitä löytyy todellakin runsaasti, ainakin vähän koulutetumman miesväen joukosta, joiden kanssa itse olen pääasiassa tekemisissä. "Teoreettinen" älykkyyskään ei ole mokupropagandan sisäistämisen esteenä ja se on minusta se ällistyttävin asia koko jutussa. Miksi älykkäät miehet eivät kykene vetämään loogisia johtopäätöksiä aivan yksinkertaisista asioista? Nyhverö-betauros-teoriakaan ei toimi. Näiden mokuttajamiesten joukossa on paljon myös alphayksilöitä. Mikä on se "juttu", joka tekee joistakin niin herkkiä altistumaan propagandalle? Usko auktoriteetteihin ja näiden suoltamalle agendalle? Yliopistot ainakin syytävät aina vain röyhkeämmin poliittista mokutuspropagandaansa: ajattelin piipahtaa taidehistorian (!) luennolla, jonka sisältö ja tavoite on "oikeistopulismin vastustaminen taiteenteon strategioiden avulla". Ehkä siellä neuvotaan tekemään sopivia propagandajulisteita, rohkaistaan asiaan liittyvään aktionismiin, annetaan käytännön neuvoja materiaalien sovittamisesta ideologian käyttöön (esim. Molotowin cocktailin valmistus), opastetaan oman agendan mukaiseen vaikuttamiseen ja yhteiskuntakritiikkiin...


1) "Haluat hukuttaa naiset ja lapset Välimereen!"
2) "Ihmiskunnan loppu lähestyy ilmastonlämpenemisen takia ja haluat kieltää sen!"
3) "Haluat talouden takia tappaa vanhukset ja jatkaa itsekästä juhlintaasi!"

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 412
 • Liked: 13313
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1063 : 30.08.2019, 12:43:23 »
Nuiva tuttuni osti itselleen netistä leijona korun.

Myyjänä oli nuori, joka möi korun jouduttuaan sen takia vaikeuksiin koulussa. Opettaja oli pitänyt korua "äärioikeiston symbolina" ja käytännössä suorin sanoin kieltänyt pitämästä leijonakorua koulussa.

Nuori oli sitten antanut painostukselle periksi ja möi korun eteenpäin.

Käsittämätöntä toimintaa kansankynttilältä. Sama jellona käsittääkseni esiintyy vaakunassakin, samoin SA-tunnuksissa -ne lienevät kaikki suvakkiopen mielestä sitten "äärioikeiston symboleja"?

Antifa-paitaa saa varmaan edelleenkin pitää ihan rauhassa, tai jotain Vasemmistoliiton pinssiä?

VMP.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 557
 • Liked: 6534
 • Je suis Reginald Denny.
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1064 : 30.08.2019, 12:56:55 »
Nuiva tuttuni osti itselleen netistä leijona korun.

Myyjänä oli nuori, joka möi korun jouduttuaan sen takia vaikeuksiin koulussa. Opettaja oli pitänyt korua "äärioikeiston symbolina" ja käytännössä suorin sanoin kieltänyt pitämästä leijonakorua koulussa.

Nuori oli sitten antanut painostukselle periksi ja möi korun eteenpäin.

Häpeällistä. Opettajalla ei ole tuollaiseen valtuuksia. Olisi pitänyt viedä koulun johdolle ja antaa opettajalle huomautus leimaavasta puheesta ja poliittisesta toiminnasta viranhoidossa.

Suomen laki ei tunne kiellettyjä symboleita. Leijona on Suomen vaakunaeläin, riippumatta siitä mitä joku kommunisti siihen mielessään liittää.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 121
 • Liked: 6005
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1065 : 30.08.2019, 13:10:54 »

Yliopistot ainakin syytävät aina vain röyhkeämmin poliittista mokutuspropagandaansa: ajattelin piipahtaa taidehistorian (!) luennolla, jonka sisältö ja tavoite on "oikeistopulismin vastustaminen taiteenteon strategioiden avulla". Ehkä siellä neuvotaan tekemään sopivia propagandajulisteita, rohkaistaan asiaan liittyvään aktionismiin, annetaan käytännön neuvoja materiaalien sovittamisesta ideologian käyttöön (esim. Molotowin cocktailin valmistus), opastetaan oman agendan mukaiseen vaikuttamiseen ja yhteiskuntakritiikkiin...

^ jatkoa...

"Piipahtaminen luennolla" ei ollut oikea ilmaus koko lukukauden (helmikuulle) kestävälle 1,5 h/viikko mokutuspropagandasarjalle: yliopisto ottaa aivopesun tosissaan. Koko sarja perustuu tälle performanssille...

Aion kertoa oppurtunistisen kierosti koko lähipirilleni ahkerasta luennoilla käynnistä: suvakit ihailee ja nuivat tutut tietää, että käyn vakoilemassa vihollista. ;D
1) "Haluat hukuttaa naiset ja lapset Välimereen!"
2) "Ihmiskunnan loppu lähestyy ilmastonlämpenemisen takia ja haluat kieltää sen!"
3) "Haluat talouden takia tappaa vanhukset ja jatkaa itsekästä juhlintaasi!"

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 827
 • Liked: 35751
 • Finlands sak är vår
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1066 : 30.08.2019, 13:15:24 »
^ Minä näen tuolla salanuivuudella olevan tulevaisuutta. 'Virallisesti' suvaitaan minkä keretään, ja vaaleissa äänestää jytkäytetään salaa Perussuomalaisia.  ;)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 121
 • Liked: 6005
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1067 : 30.08.2019, 13:58:01 »
^ Minä näen tuolla salanuivuudella olevan tulevaisuutta. 'Virallisesti' suvaitaan minkä keretään, ja vaaleissa äänestää jytkäytetään salaa Perussuomalaisia.  ;)

Julkinuivaa henkilökuntaa ollaan parasta aikaa savustamassa ulos, jopa vaikuttavan hyvällä menestyksellä. Jäljelle jää tosiaankin vain salanuivat. Opiskelijat (kuten allekirjoittanut) istuu luennolla käsi suun edessä ihan kuin aivastusta pidätellen... on niiiiin vaikeaa pitää turpaansa tukossa...
1) "Haluat hukuttaa naiset ja lapset Välimereen!"
2) "Ihmiskunnan loppu lähestyy ilmastonlämpenemisen takia ja haluat kieltää sen!"
3) "Haluat talouden takia tappaa vanhukset ja jatkaa itsekästä juhlintaasi!"

1NiitäKelanPoikia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 507
 • Liked: 302
 • Taleban-ateisti
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1068 : 30.08.2019, 14:25:55 »
Miksi älykkäät miehet eivät kykene vetämään loogisia johtopäätöksiä aivan yksinkertaisista asioista? Nyhverö-betauros-teoriakaan ei toimi. Näiden mokuttajamiesten joukossa on paljon myös alphayksilöitä. Mikä on se "juttu", joka tekee joistakin niin herkkiä altistumaan propagandalle? Usko auktoriteetteihin ja näiden suoltamalle agendalle?
Itse lyön rahani sen puolesta että älykkäät ihmiset ymmärtävät mitä mieltä asioista kannattaa tässä tilanteessa olla.

Jos politiikka ei kyseiselle henkilölle ole erityisen tärkeä asia, on helppo sortua älylliseen laiskuuteen.
Markus Mattlar, Keskisuomalaisen pääkirjoitus 27.2.2018
...todenmukaisempi kuva maailmasta saattaa syntyä, jos erilaisia näkökulmia esitellään avoimesti ja kattavasti eikä niitä häivytetä objektiivisuuden verhon taakse.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 121
 • Liked: 6005
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1069 : 30.08.2019, 15:27:03 »
Miksi älykkäät miehet eivät kykene vetämään loogisia johtopäätöksiä aivan yksinkertaisista asioista? Nyhverö-betauros-teoriakaan ei toimi. Näiden mokuttajamiesten joukossa on paljon myös alphayksilöitä. Mikä on se "juttu", joka tekee joistakin niin herkkiä altistumaan propagandalle? Usko auktoriteetteihin ja näiden suoltamalle agendalle?
Itse lyön rahani sen puolesta että älykkäät ihmiset ymmärtävät mitä mieltä asioista kannattaa tässä tilanteessa olla.

Jos politiikka ei kyseiselle henkilölle ole erityisen tärkeä asia, on helppo sortua älylliseen laiskuuteen.

Tunnen matemaattisesti hyvin lahjakkaita henkilöitä, jotka ovat hyvin kiinnostuneita politiikasta ja seuraavat tiiviisti tapahtumia, ainakin mokutusmedian filtterin läpipäästämiä. Nämä minun tuntemat älykkäät ja urallaan menestyneet miehet ovat kivenkovia alphasuvakkimokuttajia. Ihan kuin niiden aivot pätkisivät: pois, päälle, pois, päälle...
1) "Haluat hukuttaa naiset ja lapset Välimereen!"
2) "Ihmiskunnan loppu lähestyy ilmastonlämpenemisen takia ja haluat kieltää sen!"
3) "Haluat talouden takia tappaa vanhukset ja jatkaa itsekästä juhlintaasi!"

O. M. Hietamaa

 • Sutkauttelija
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 610
 • Liked: 1892
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1070 : 30.08.2019, 15:52:02 »
Tunnen matemaattisesti hyvin lahjakkaita henkilöitä, jotka ovat hyvin kiinnostuneita politiikasta ja seuraavat tiiviisti tapahtumia, ainakin mokutusmedian filtterin läpipäästämiä. Nämä minun tuntemat älykkäät ja urallaan menestyneet miehet ovat kivenkovia alphasuvakkimokuttajia. Ihan kuin niiden aivot pätkisivät: pois, päälle, pois, päälle...

Sellaista ihmistä, jonka älykkyys ilmenee vain omalla uralla ja erikoisalalla, muttei sen ulkopuolella, sanottiin ennen vanhaan fakki-idiootiksi (auf deutsch Fachidiot).

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 941
 • Liked: 42586
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1071 : 30.08.2019, 18:26:11 »
Sellaista ihmistä, jonka älykkyys ilmenee vain omalla uralla ja erikoisalalla, muttei sen ulkopuolella, sanottiin ennen vanhaan fakki-idiootiksi (auf deutsch Fachidiot).

Kun fakki-idiootti vielä jatkaa erikoistumistaan tarpeeksi, hän tietää kaiken ei-mistään.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 121
 • Liked: 6005
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1072 : 30.08.2019, 18:39:29 »
Sellaista ihmistä, jonka älykkyys ilmenee vain omalla uralla ja erikoisalalla, muttei sen ulkopuolella, sanottiin ennen vanhaan fakki-idiootiksi (auf deutsch Fachidiot).

Kun fakki-idiootti vielä jatkaa erikoistumistaan tarpeeksi, hän tietää kaiken ei-mistään.

Mutta jos tämän älykkäät-suvakit-on-fakki-idiootteja-teorian mukaan mennään, niin nuivuus tarkoittaisi samaa kuin yleisnerous.  :D
1) "Haluat hukuttaa naiset ja lapset Välimereen!"
2) "Ihmiskunnan loppu lähestyy ilmastonlämpenemisen takia ja haluat kieltää sen!"
3) "Haluat talouden takia tappaa vanhukset ja jatkaa itsekästä juhlintaasi!"

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 941
 • Liked: 42586
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1073 : 30.08.2019, 18:44:16 »
Mutta jos tämän älykkäät-suvakit-on-fakki-idiootteja-teorian mukaan mennään, niin nuivuus tarkoittaisi samaa kuin yleisnerous.  :D

Jack of all trades, master of some!
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 790
 • Liked: 22182
 • Ego sum Spartacus
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1074 : 30.08.2019, 19:01:58 »
Mutta jos tämän älykkäät-suvakit-on-fakki-idiootteja-teorian mukaan mennään, niin nuivuus tarkoittaisi samaa kuin yleisnerous.  :D

Nuivuus = maalaisjärki = common sense. Nero voi olla täysi pösilö käytännön asioissa ja maalaisjärjellä varustettu henkilö ei välttämättä tiedä mitään astrofysiikasta. Nero ajattelee jotain taivaankappaleiden fysikaalisia ominaisuuksia ja kemiallisia koostumuksia ja lähtee pakkaseen alusvaatteisillaan ja paljasjaloin, pian ovat jalat ym. paleltuneet. Maalaisjärjellä varustettu henkilö katsoo lämpömittaria ja huomaa että on pakkasta ja pukeutuu sään mukaisesti.

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 320
 • Liked: 4345
 • Mersupersu
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1075 : 19.11.2019, 15:51:04 »
Tänään minua syytettiin suvaitsemattomaksi, joka on synonyymi persumersulle, natsille, fasistille ja kaikelle muulle pahalle, mitä maailmassa ikinä onkaan.

Tämä syystä, kun olen toisinaan postaillut kaikkein sairaimpien feministien aivoituksia tai jotain vastaavaa. Monikulttuurin alttarille nostetut maahanmuuttajat eli työvoimapulanpaikkaajat olen jättänyt rauhaan kun se alkaa olla jo melkein tabu, että joku sanoisi mitään poikkipuolista heistä.

Tämän syytöksen tai epäilyn heitti ihminen, jonka kanssa olemme samalla alalla eli opetustoimessa. Hän vakinaisena ja minä tuntikeikkailijana oman työni ohessa.

Koko opettajana toimiminen alkaa tuntua enemmän tai vähemmän miinakentältä. Milloj sitä tietää, jos joku kiilusilmäinen feministi tai viherpunapoikuli saa sinut tähtäimeensä ja loppumaton vaino alkaa. Olen kumminkin sukupolvea, joka ei elänyt kuplassa tai pumpulissa ensimmäisiä vuosikymmeniään vaan maailma antoi välillä turpaan ihan kirjaimellisesti. Olen yksinkertaisesti liian vanha ottamaan kaikkea paskaa suvaitsevaisuutta hymyhuulin vastaan. Hymyilykin kai vielä väkinäisesti kävisi, mutta kun vaaditaan taputtamaan kun Suuri Johtaja sanoo jotain viisasta. Siis karrikoiden.

Minua käy sääliksi eniten nuo viherpunapesulle altistuneet nuoret, joiden maailmankuva on niin tavattoman vääristynyt, että olettavat kaikkialla maailmassa ihmisten olevan perusluonteeltaan suvaitsevaisia ja hyväntahtoisia. He avaisivat rajat kaikille ihmisille tulla ja luottaisivat näihin sinisilmäisesti. Good luck with that.

Toisekseen käy sääliksi opettajia, joille alkaa vähitellen tulla mielenterveysongelmia, kun todellisista ongelmista ei voi puhua ääneen. Toisekseen, kun pitää suunsa kiinni liiaksi niin voi tulla myös burn out.

Me elämme niin sairaassa maailmassa tällä hetkellä, että odotan sitä hetkeä kun pääsen vaikka eläkkeelle metsän keskelle, missä ei näy yhtään hipsteriä tai he menehtyisivät netin katkeillessa. Lottovoiton osuessa kohdalle voisin harkita oman saaren hankkimista noin tuhat merimailia lähimpään asuttuun alueeseen.

Minuakin on alkanut poliittinen korrektius nyppiä niin, että välillä tulee laskettua kymmeneen ja miettii selviääkö ilman potkuja ja välirikkoja työstään. Siis työstään. Suurin osa nuivia tuttavia pelkää ilmaista omia ajatuksiaan työpaikoilla. Perheelliselle se on toisinaan aika karseaa, ettei edes omaa mielipidettään uskalla ilmaista.

Natan Sharansky: "understand a critical difference between the world of fear and the world of freedom. In the former, the primary challenge is finding the inner strength to confront evil. In the latter, the primary challenge is finding the moral clarity to see evil."

faktankylväjä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 132
 • Liked: 70
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1076 : 21.01.2020, 23:16:09 »
Nuivuus on tuottanut hieman tuskaa, mutta ei minun nuivuuteni vaan lähipiirini nuivuus.

Olen nimittäin sellaisten ihmisten ympäröimä, jotka ovat nuivia. Puolisoni ei hyväksy maahanmuuttajia, vanhempani eivät hyväksy maahanmuuttajia, paras ystäväni ei hyväksy maahanmuuttajia, ja useampi muukaan kaveri ei hyväksy maahanmuuttajia. Minä olen omassa sosiaalisessa piirissäni ainoa henkilö, jolla on positiivinen suhtautuminen maahanmuuttajiin. Ainoastaan töissä yleinen suhtautuminen vaikuttaa positiiviselta, joskaan aiheesta ei siellä juuri puhuta.

Tämä on johtanut siihen, että en uskalla avata suutani koko maahanmuuttaja-asiasta kenenkään läheisen läsnäollessa. Syntyisi vain turhaa eripuraa. Useinkin joudun pöytäseurueisiin, joissa suu vaahdossa pauhataan maahanmuuttajista (kirjaimellisesti siis, olen olutharrastaja). Tavallaan syntyy jonkinlaista henkistä patoutumaa, kun näistä asioista ei ihmissuhteiden menettämisen pelossa uskalla puhua. Onneksi olen muutenkin melko sulkeutunut tyyppi ja hyvä pitämään asioita sisälläni ja naaman ilmeettömänä.
What's So Funny 'Bout Peace, Love and Understanding?

Methodios

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 134
 • Liked: 1118
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1077 : 21.01.2020, 23:46:06 »
Kysyn uteliaisuuttani ja osin osoittaakseni, että Hommaforumilla voi olla myös eri mieltä asioista.

Haluatko jäsen Faktankylväjä a) työperäistä maahanmuuttoa, b) humanitaarista maahanmuuttoa vai c) maahanmuuttoa jostain muusta syystä (sisältäen em luokat + opiskelijat, perheet etc) vai d) kaikkea näitä?

Mitkä kansallisuudet koet toivottavina ja mitä taas haitallisina? Onko tällä väliä?

Mitkä ovat sinusta maahanmuuton keskeiset edut ja haitat?

Juhan af Ghan

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 30
 • Liked: 104
 • Vähemmän islamia, vähemmän ongelmia.
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1078 : 22.01.2020, 00:53:09 »
Olen viimeiset 15 vuotta tehnyt töitä kotoa käsin,
eli työkavereiden maahanmuuttonäkemyksiä ei ole tarvinnut kuunnella.
On mellä joka vuosi saman alan ihmisten kesäjuhlat ja pikkujoulut,
mutta en ole niissä käynyt enää vuosiin.
Minä pystyisin olemaan puhumatta maahanmuutosta yhden illan ajan,
mutta epäilen että kiilusilmäisimmät mokuttajakollegat tulisivat jossain vaiheessa iltaa kertomaan,
että ajattelen väärin.

Eron jälkeen ei ole tarvinnut myöskään tapella maahanmuuttoasioista elämänkumppanin kanssa,
ja jälkikasvu on vielä aika nuorta poliittisiin keskusteluihin.

FB-kavereita on lähtenyt mielitpiteideni takia,
ja yksi hyvä ystävä on pannut välit kokonaan poikki.
Se kirpaisee, mutta minkäs teet?

En jaksa enää hakata päätäni seinään maahanmuuttoasioissa,
joten puhun niistä vain muutaman valitun kaverin kanssa.
Vihervasemmistolaisten kavereiden kanssa tulen mielestäni toimeen ihan hyvin,
kun ei puhuta maahanmuutosta.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 987
 • Liked: 8798
 • Oulu- Uleåborg
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1079 : 22.01.2020, 19:14:05 »
Olen serkkuni (vihreä) kanssa hyvissä väleissä, mutta uusin kirjani Puukotus ei kelvannut hänelle lahjaksikaan. "Aihe oli semmoinen" ettei sopinut vihreään kirjahyllyyn.

Kirjan alussa on kohtaus, jossa turvapaikanhakijat murhaavat vanhuksen Otanmäessä. Loput kirjasta on kummitustarinaa.

Sinällään hyvä, että voi suoraan sanoa ettei kirja matuconnectionin takia kelpaa.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Tagit: