UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?  (Luettu 476006 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 480
 • Liked: 3617
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1050 : 14.08.2019, 09:32:08 »

Alpha-mokuttaja on narsistinen henkisesti pikkulapsen asteelle jäänyt tyranni, jonka pitää saada tahtonsa kaikessa lävitse. Hemmoteltu pikkuprinssi (/prinsessa) toisin sanoen. Alpha-mokuttaja on jo em.:sta johtuen totalitarismin kannattaja, mielipiteenvapauden vastustaja (vain hänen oma mielipiteensä on sallittu) ja vallanhimoinen kontrollifriikki, joka haluaa hallita kaikkia. Alpha-mokuttajan tavoite on keinolla millä hyvänsä yhteiskuntajärjestelmän kaataminen ja sen uudelleen luominen - hänen tahtonsa mukaisesti. Alpha-mokuttajan äärimmilleen kärjistynyt muoto on idealistinen muslimi-alpha-mokuttajamies, ns. integroitunut muslimimamu, joka on opportunisti ja äänestää sen takia vihreitä.


Lisätään vielä:

Tässä äärimmäisessä muodossa, muslimi-alpha-mokuttaja miehessä, hänen moraalinen ylivoimaisuutensa on lyömätön yhdistelmä korkeampiarvoista muslimia ja vasemmistolaista hyväihmistä. Hän on sitä mieltä, että Venezuelakin tarvitsee vain aikaa saavuttaakseen kommunistisen yhteiskunnan ihanteellisen olomuodon. Vasemmistolaisuus ja islam sopii yhteen uskomattoman hienosti.

Seuraava juttu liittyy hyvin läheisesti edellisen viestin muslimi-alpha-mokuttaja-mieheen, joiden lukumäärä on rajussa kasvussa. Näitä henkilöitä löytyy mm. koulutettujen muslimimiesten joukosta, joiden maailmankuva on idealistinen sekoitus kotikasvatuksen jalostamaa fundamentalistista islamia ja myöhempää kuvittelua siitä, että vasemmistolaisuus ajaa samoja periaatteita ja tavoitteita kuin mitä ajattelun perustana kytevä islam. Vasemmistolaisuus tukee kaikkien muslimien päämäärää: islamin levittämistä päämääränään maailman herruus: Näiden henkilöiden alpha-käyttäytyminen nivoutuu saumattomasti uskonnon tavotteisiin. Muslimi-alpha-mokuttaja mies samaistuu totaalisesti omien ideologioidensa (islam ja sosialismi) kanssa. Sosialismi /vihreys toimii islamin naiivina avustajana muslimi-alpha-mokuttajan omassa yhdistelmä-valtapelissä.


Tässä em. viestin aiheeseen liittyvä mainio psykogrammi. Artikkeli liittyy tosin suoraan viimeaikojen väkivallantekoihin, mutta siinä kuvataan samalla myös "alpha-muslimin" syntyä:
https://www.achgut.com/artikel/schreckensbilanz_von_wenigen_tagen


"Pojat ovat muslimiperheiden prinssejä. […]

Muslimiäitien poikalasten kasvatus on täysin vinoutunutta: He hemmottelevat poikalapsensa ja toteuttavat näiden kaikki toiveet. Hänen tarpeensa menevät sisarten tarpeiden edelle; pojan ego pullistuu rajattomasti ja hänen kerrotaan omistavan ominaisuuksia, joita hänellä ei ole. Hänen tahtonsa tapahtuu nyt ja ikuisesti.


Dissosiaalinen persoonallisuushäiriö

Pakolaisavustajat ovat kertoneet minulle siitä, miten sanattomia he olivat, kun he näkivät vastaanottokeskuksissa, miten tytöiltä kiellettiin kaikki ja samanaikaisesti pojat saivat käyttäytyä kuin villisiat. Äidit olivat ylpeitä ja onnellisia katsellessaan miten heidän omat prinssinsä tuhosivat huonekaluja, loukkasivat ja kiusasivat tyttöjä, varastivat makeisia ja leluja toisilta ja täräyttivät toisia lapsia nyrkillä naamaan. Minun poikani! Wallah, tosimies!

Pikku-Pashoista kasvaa myöhemmin aikuisia miehiä. Psykologiselta kypsyydeltään he ovat kuitenkin vielä pikkulapsia: He ovat juuttuneet kiinni varhaislapsuuden narsismiin ja harhakuvitelmaan omasta kaikkivaltiudestaan.

Kliinisesti tätä psykologista häiriötä nimitetään narsistiseksi ja myös dissosiaaliseksi persoonallisuushäiriöksi. Rajat ovat liukuvia. Henkilöt, joilla on tämänkaltainen persoonallisuuden rakenne, erottuvat muista kaikkivaltiusfantasioidensa sekä täydellisen itsekritiikin puutteen kautta. Heiltä puuttuu impulssikontrolli, he ovat taipuvaisia väkivaltaisiin purkauksiin, koska heiltä puuttuu empatiakyky ja kyky huomioida muiden kuin itsensä tarpeet. Kolmivuotiaiden lasten vanhemmat tuntevat kyseiset oireet. […]

Mikäli dissosiaalisen persoonallisuushäiriön omaavan henkilön maailmaan saapuu häiriö, koetaan se perustavaa laatua olevana uhkana. Oman tahdon läpiajamisen saavuttamattomuus tuntuu häiriön omaavasta henkilöstä täysin sietämättömältä asialta. Mikäli henkilö, jolla ei tällaista häiriötä ole, ajautuu kriisiin, esim hänen luottamuksensa johonkin asiaan saa särön kuten henkilökohtaisen vahingonteon uhrina, hän pahoittaa mielensä kuten siinä tapauksessa, että hänet jätetään tai kumppanin menetyksen johdosta, voidaan hyvällä syyllä olettaa, että hän selviää asiasta omin avuin tai ulkopuolisen avun tukemana.

Niiden henkilöiden kohdalla, jolla on dissosiaalinen persoonallisuushäiriö, selviäminen kriisistä ei ole mahdollista. Häiriö on tuhottava perusteellisesti. Kun häiriö poistuu, poistuu myös ongelma. Mikä meidän mielestämme on osoitus psyykkisestä poikkeavuudesta, saakin jossakin muussa maailman kolkassa ihmisten täyden ymmärryksen: näin toimii todellinen mies.

Valitettavasti on oletettava Eurooppaan vyöryvien nuorten miesten enemmistön olevan näiden periaatteiden mukaisesti kasvatettuja. Heidän kotimaassaan ei ihmisten välisiä ongelmia ratkaista istuen piirissä nyökyttelevien sosiaalipedagogien kanssa, vaan keinoilla, joita pidetään kunniallisina, merkityksiä ja identiteettiä tukevina, positiivisina ja ennen kaikkea miehisinä: väkivallan avulla.

Edes auttavasti sääntelevän klaanin eli miehisten perheenjäsenten, umman, vaikutus ei saavuta heitä täällä. Yksikään imaami ei uhkaa heitä helvetillä, kun he käyttävät huumeita, juovat alkoholia tai harrastavat sukupuolisuhteita vääräuskoisten naisten kanssa. He ovat kirjaimellisesti täysin ilman kontrollia. Ympärillämme on tuhansia tikittäviä aikapommeja. Kukaan eikä mikään voi estää niitä räjähtämästä."
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 11:22:21 kirjoittanut Alabama »
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 368
 • Liked: 1989
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1051 : 14.08.2019, 10:15:05 »
Olen irl tutustunut moniin ihmisiin, jotka ovat ilmeisesti pitäneet minusta (hyvä huumorintaju ja tietämys asioista, pystyy keskustelemaan laajasti) sitten ollaan tultu fb kavereiksi ja aika nopeasti kaveruus on loppunut :D

Olen muutaman näistä kanssa keskustellut asiasta privaattiviesteillä ja käynyt aika nopeasti selväksi, että he eivät yksinkertaisesti tiedä mistä puhuvat: eivät maailmasta, eivät maahanmuutosta. Heillä on vain vahvoja vasemmistovihreiltä saatuja ennakkokuvia ja naivia maailmanparannusta.

En ota tätä aihepiiriä irl oikeastaan koskaan puheeksi ellei joku sano jotain typerää kuten "valkoiset ihmiset on kaikista väkivaltaisimpia", minkä kuulin joskus kahvipöytä keskustelussa. Sen keskustelun jälkeen tuon sanonut lähti naama punaisena pöydästä pois. On uskomatonta miten korkeasti koulutetut ihmiset ovat naiveja ja täysin tietämättömiä faktoista. Heidät on syytä tiputtaa harhakuvitelmista alas olivatpa miten hyvännäköisiä naisia ym. tahansa.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 21 232
 • Liked: 47179
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1052 : 16.08.2019, 12:51:29 »
Takaisin ketjun aiheeseen (useampi viesti roskiin).
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

Jaska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 720
 • Liked: 260
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1053 : 18.08.2019, 04:46:35 »
Tutustuin henkilöön, joka sattuikin olemaan syvällä punavihreässä aivopesukuplassa. Oli "järkyttynyt" bloggauksistani. Luonnollisestikaan perusteluni eivät saaneet häntä ymmärtämään nykypolitiikan haitallisuutta - siitähän aivopesun tunnistaa, etteivät valot syty millään keinolla.

Radio

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 419
 • Liked: 382
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1054 : 18.08.2019, 05:02:35 »
Niin, näin se menee. Logiikka on toisille tuntematon käsite. Sukulaisille. Ystävien kanssa ei tule vaikeuksia. Itseasiassa ongelmat on helppo hoitaa, kun ei yritä käännyttää muita vaahto suussa.
Paha Pappi saarnaa...

antero

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 108
 • Liked: 671
 • Suomi Nousuun^^^!
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1055 : 19.08.2019, 12:58:16 »
Niin, näin se menee. Logiikka on toisille tuntematon käsite. Sukulaisille. Ystävien kanssa ei tule vaikeuksia. Itseasiassa ongelmat on helppo hoitaa, kun ei yritä käännyttää muita vaahto suussa.
Paha Pappi saarnaa...
Täysin vakavalla naamalla ihan överiksi vedetty kääteinen logiikka toimii noille tunne-ihmisille paremmin. Eli ulvoo lauman mukana tyyliin onhan meillä varaa, koska muutaman miljardin kulut on pikkujuttu, ja miljonia lisää tänne vaan koska valde maksaa jne. Ja meillä on velvollisuus ja kyky auttaa.
Hetero voittaa aina!

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 480
 • Liked: 3617
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1056 : 22.08.2019, 15:17:19 »
Olen tässä ketjussa joskus kertonut siitä, miten omia ystävyyssuhteita on mennyt poikki suvakki-nuiva-asetelman takia. Joko suvakit eivät halua olla minun kanssa tekemisissä tai sitten päin vastoin -yleensä pätee molempiin suuntiin samanaikaisesti.

Kerroin myös eräästä tuttavasta, joka oli töissä kurssittamassa ns. pakolaisia ja kehui sitä, miten hyvää palkkaa saa ja miten hyvän asunnon hän oli onnistunut löytämään. Pari kuukautta sitten tapasin sattumalta tämän saman henkilön ja hän kertoi muuttaneensa pois asunnostaan ja hakevansa uutta työpaikkaa. Tänään tapasin nuoren naisen sattumalta uudelleen ja hän kertoi minulle syyn työn lopettamiseen ja asunnosta luopumiseen. Nuori kurssittaja oli joutunut kahden lihaksikkaan nigerialaispakolaisen stolkkaamksi ja nämä uhkailivat naista massiivisesti, sillä tämä oli kehdannut sanoa "ei" miesten lähentelyille. Nainen pelkäsi henkensä edestä, lopetti pakolaistyönsä, pakeni asunnostaan naisten turva-asuntoon ja ilmoitti asiasta poliisille. Poliisi ei voi tehdä mitään, sillä miehet olivat valehdelleet henkilöllisyytensä. Näitä ei virallisesti ole olemassakaan. Luulen kaikesta huolimatta suvakkiuden istuvan naisessa silti hyvin tiukassa (korissa oli päällimmäisenä joku pykolaisnyyhkytyrina-kirja).
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 660
 • Liked: 4752
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1057 : 22.08.2019, 19:42:14 »
Laitan nyt tähän ketjuun kun en tiedä pitäisikö olla sensuuria koskevassa mutta jotenkin kohtalotoveri kun kärsii normaaleista mielipiteistä esim. antifan poppoon kutsuminen terroristeiksi. Nevadan missin titteli lähti kun oli konservatiiviset otteet.

Katie Williams has been stripped of her title of Ms Nevada after sharing a series of right-wing comments online, in violation of the pageant's “no politics rule”.

The 29-year-old announced she had been disqualified from competing in the upcoming Ms America pageant and was no longer Ms Nevada in a Facebook video posted on Sunday.

The Ms America pageant, which is set to take place on Saturday, 24 August, is for participants 26 years of age and older.

In the video, in which Williams claims she was told to return her crown and sash, she said: “I just don’t understand how you can censor someone with conservative values when I’m not even really saying anything that’s bad.”

In addition to sharing pro-Trump messages, Williams previously shared her views on Antifa, which she referred to as a “terrorist organisation”.

https://www.independent.co.uk/life-style/ms-nevada-katie-williams-trump-facebook-twitter-posts-a9075066.html

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 262
 • Liked: 6454
 • Nato-haukka
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1058 : 22.08.2019, 20:20:29 »
On uskomatonta miten korkeasti koulutetut ihmiset ovat naiveja ja täysin tietämättömiä faktoista. Heidät on syytä tiputtaa harhakuvitelmista alas olivatpa miten hyvännäköisiä naisia ym. tahansa.

Nainen kuin nainen lakkaa olemasta kiinnostava tasan sillä sekunnilla, kun suusta alkaa kuulua ulkoa opitun kuuloista mokupropagandaa.
« Viimeksi muokattu: 22.08.2019, 20:26:41 kirjoittanut Mika »
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Optimi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 162
 • Liked: 139
Vs: Onko nuivuus tuottanut ongelmia lähipiirissäsi?
« Vastaus #1059 : 22.08.2019, 22:04:49 »


Nainen kuin nainen lakkaa olemasta kiinnostava tasan sillä sekunnilla, kun suusta alkaa kuulua ulkoa opitun kuuloista mokupropagandaa.

Jo muinaisten esi-isien jakamaa viisautta: ”Muista poika, silmä tottuu, mutta korva ei.”
"Kukaan ei ole hyödytön,
aina voi olla edes
huonona esimerkkinä."

Tagit: