HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

Rasvaveroehdotus kaipaa viilaamista

<< < (2/2)

Atte Saarela:

--- Lainaus käyttäjältä: Lentomestari - 24.03.2010, 21:33:17 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Atte Saarela - 24.03.2010, 20:56:42 ---http://www.hs.fi/keskustelu/Rasvaveron+k%E4ytt%F6%F6notolla+kannatusta+Suomessa/thread.jspa?threadID=233618&messageID=4652359

Tämä ei välttämättä ole kovinkaan järkevä ehdotus, sillä uusimpien tutkimustulosten mukaan esim. rasvojen syönti ei korreloi elintasosairauksien kanssa tilastollisesti merkittävässä määrin.


--- Lainaus päättyy ---

Linkkiä sen enempä lukematta, eiköhän kyse ole rahojen keräämisestä valtion kassaan, eikä meidän hyvinvoinnista. Terveysholhousta pidetään vain tekosyynä rahojen keräämiseen, pikkuhiljaa laitetaan kaikki tuotteet haittaverolle, listan alkupää kun nyt on verolla, ei kymmenen vuoden kuluttua kukaan hoksaa kuinka lopulta kaikki ruoka on kertaalleen verotettu haitallisena. Ainoat selkeästi haitalliset normaalissa ruokavaliossa on liika suola, kaikki  sokeri sekä hiilihydraatit, hiilihydraatteja tarvitaan silloin kun pitää saada energiaa paljon hetkellisesti (urheilijat tms), nykytietämyksen mukaan hiilihydraatteja välttämällä pystyy välttämään aikuisiän diabeetesta, maksa muuttaa hiilarit sokeriksi. Eläinrasvat ja rehellinen voi on taas tälläkertaa todettu terveelliseksi, tietenkin kaikkea kohtuudella.

--- Lainaus päättyy ---
Niin, verotusta ehkä pitäisi yleensä ottaen nostaa, mutta esim. hiilihydraattivero saattaisi olla kokonaisuutena hyödyllisempi. Tai sitten ruoan alv-alen peruminen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta