Kirjoittaja Aihe: Suuri Hommakritiikkiketju  (Luettu 895405 kertaa)

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 384
 • Liked: 10749
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4260 : 16.10.2018, 02:07:17 »
Jos et ilman naamapalmuja kestä lukea etusivua, niin ole lukematta.

:(

Näillä mennään ;)
Tietämättömyys on voimaa (1984)

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 747
 • Liked: 2672
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4261 : 04.11.2018, 14:41:04 »
Jos en väärin muista niin olet kertonut  että et ole PS jäsen etkä äänestäjä. Miksi vonkaat vastausta ehdokkaalta jota et kuitenkaan äänestä? Onko vaalipiiri edes sama? Eli edes teoreettittisesti mahdollinen ehdokas sinulle?

Eerolalle voi esittää varmasti kysymyksen myös Facebookissa. Ylipäänsä olisi varmasti parempi, etteivät perussuomalaisten kansanedustajat kirjoittaisi tänne mitään. Moni (sinäkin?) on ollut vuosien mittaan erittäin närkästynyt siitä, ettei (monen lapsen isä, erittäin kiireinen poliitikko jne) Halla-aho ole ehtinyt tänne enää jauhamaan paskaa vaikka MINÄ olen täällä.

Kansallismielisten poliitikkojen tehtävänä on tehdä Suomesta parempi paikka. Tehtävänä ei ole viihdyttää hommaforumilaisia. Kaikki varmasti tietävät että perussuomalaiset haluavat vähentää Suomeen kohdistuvaa haittamaahanmuuttoa parhain mahdollisin keinoin.

@roke @dothefake @Ant.v2 @Supernuiva

Kyllä tulee epätodellinen olo näitä vastauksia lukiessa. Kun yritän puhua asiasta eli perussuomalaisten suhteesta EU:n yhteiseen turvapaikkapolitiikkaan, jotkut kirjoittajat ohjaavat kiireen vilkkaan keskustelun sivuraiteelle. Melkein sanoisin, että voi luoja mitä typeryyttä, mutta näen tämän siltikin enemmän hätääntymisenä. Kun tajuntaan iskee pelko, että jos kaikki ei olekaan sitä mitä pitäisi, se purkautuu tällaisina älyvapaina möläytyksinä kuin että vain samaan vaalipiirin kuuluva tai perussuomalaisen puolueen jäsen saa esittää edustajille tai ehdokkaille kysymyksiä.

Tai että jos perussuomalainen poliitikko kirjoittaa Hommalle, se on hommaforumilaisten viihdyttämistä. Onko se todellakin hommalaisten viihdyttämistä, kun kysyn yhdeltä perussuomalaiselta kansanedustajalta näkemystä EU:n yhteisestä turvapaikkapolitiikasta. Mikä tässä on viihteellistä? Sekö, kun edustaja nauraa partaansa, että niille imbesilleille voi sanoa mitä tahansa tai olla sanomatta, koska ne äänestää mua silti. Onko tämä se viihdearvo?

Entä mitä lisäarvoa se toisi, jos saman kysymyksen esittäisi Facebookissa. Toisin kuin Homma, Facebook ei ole kaikille avoin foorumi. Minun puolestani sana on vapaa kaikille profiilin omaaville. Miksi perussuomalaisten kansanedustajien ei pitäisi kirjoittaa Hommalle mitään? Jos kansanedustajien pitää pysyä Hommalta poissa, miksi sama periaate ei koske kansanedustajaehdokkaita? Kuulkaas nyt Lahtinen ja Simula, mitä ihmettä te täällä teette? Menkää pois, kun setä Ant.v2 suurella viisaudella opastaa. Siksikö, että Homma on natsien ja rasistien kokoontumispaikka. Vai kuinka? Miksi lähdet tähän Homman mustamaalauskampanjaan mukaan? Enkä muuten tiennyt, että Hommalla jauhetaan vain tuubaa.

Luettele huviksesi Hommakaustit vaikkapa viimeisen kahden vuoden ajalta. Jos menee liian vaikeaksi, niin laajennetaan aikajanaa ja luettele kaikki Hommakaustit Homman kymmenvuotisen historian ajalta. Kun olet suorittanut tämän, niin kirjaa siihen rinnalle perussuomalaisten omat kaustit.

Eikä Halla-aho ehdi kirjoittaa Hommaan, koska hän on monen lapsen isä, jos vaimon lisäksi tulee rakastajattarenkin tarpeet tyydyttää, niin kyllä siinä uupuu mahtavinkin sonni. Hommalle kirjoittamiseen kuluu täsmälleen sama aika kuin Facebookiin kirjoittamiseen, joten tuskinpa se on ajan käytöstä kiinni. Suurin syy taitaa olla se, että Halla-aho ei pysty ottamaan vastaan palautetta. Omassa Facebookissa ja Twitterissä on turvallista, koska siellä on mahdollista kontrolloida keskustelua omien mieltymysten mukaisesti.

Eihän se ole närkästymistä, jos olen ihmetellyt sitä, miksi Halla-aho nimittelee teitä (meitä) "joksikin satunnaisen joukon enemmistöksi" ja "joksikin junttaporukaksi". Närkästymistä ilmentää se, että sinä vaihdoit välittömästi puheenaiheen EU:n yhteisestä taakanjaosta minuun. Tämä sama ilmiö nähtiin jo aiemmin, kun Halla-aholta tiedusteltiin samasta taakanjakoasiasta, johon hän ei koskaan suvainnut vastata. Silloinkin osa kirjoittajista närkästyi MINUUN, kun MINÄ kehtasin kysyä ja MINÄ luulin itsestäni niin paljon, että MINÄ luulin saavani myös vastauksia, vaikka kyse ei ollut minusta eikä ollut tälläkään kertaa.

Aivan niin. Perussuomalaiset uskottelevat meille äänestäjille, että he haluavat vähentää Suomeen kohdistuvaa haittamaahanmuuttoa. Mutta kun heiltä tiedustelee tästä EU:n yhteisestä turvapaikkapolitiikasta, he eivät vastaa näin yksinkertaiseen kysymykseen. Miksi eivät?

Miksi tästä taakanjaosta puhuminen on niin suuri tabu? Senkö takia, että perussuomalaisten vaikenemisesta ja toisaalta äänestyskäyttäytymisestä valiokunnissa saa sen vaikutelman, että puolue puhuu vahvasti muunneltua totuutta, siis valehtelee äänestäjilleen.

Täällä naureskellaan, kun muut elävät kuplassa. Mutta auta armias, kun omaan kuplaan uhkaa tulla särö.

Kari Kinnunen

 • Vieras
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4262 : 04.11.2018, 14:48:08 »
^
Juuh. Asia tullut selväksi. Et selvästikään usko, etkä luota Persuihin. Silloin sinun on ehkä viisainta harkita jonkin muun poppoon äänestämistä.

Minulla ei ole monestakaan PS:n asiasta minkäänlaista käsitystä, eikä varsinkaan kompetenssia ottaa kantaa. Senpä takia annan Halla-ahon ja muiden mielestäni asiansa osaavan päättää asioista. Ja annan heille työrauhan.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 976
 • Liked: 9313
 • A pox on both your houses.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4263 : 04.11.2018, 15:04:33 »
^
Juuh. Asia tullut selväksi. Et selvästikään usko, etkä luota Persuihin. Silloin sinun on ehkä viisainta harkita jonkin muun poppoon äänestämistä.

Minulla ei ole monestakaan PS:n asiasta minkäänlaista käsitystä, eikä varsinkaan kompetenssia ottaa kantaa. Senpä takia annan Halla-ahon ja muiden mielestäni asiansa osaavan päättää asioista. Ja annan heille työrauhan.

Tuolla maantiellä on tilaa.

Äänestä vaikka vihervassareita.

Ei keskusteluforumilla pidä keskustella ihan kaikista asioista.

Vapaa valinta.

Tahdon alla.
NOVUS ORDO HOMMARUM

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 175
 • Liked: 7673
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4264 : 04.11.2018, 15:51:41 »
Heh, piti ihan kirjautua pitkästä aikaa toteuttamaan rentoa meuhkaamista. Niin, en ole kuullut Halla-ahon mielipidettä oikin mihinkään, en Suomen perustaan, en Hommaan. Ei se kaveri paljoa puhua puhise. Ehkä tosiaan on niin kiireinen sonni että ei vaan yksinkertaisesti kerkä puhua yhteiskunnallisista asioista.

Tässäpä kerron kehitysehdotuksen: Jospa Mestari käyttäisi vaikka joka toinen viikko sen ajan Hommaan mitä käyttää facebookiin? Hommaforumilaisuus tulisi olla ylpeys ja symbolia voi pitää kaduilla muulloinkin kuin vain ennen vaaleja. Kyllä se ikävä kyllä taitaa olla siten, että Halla-ahosta on tulossa kovaa vauhtia entistä salonkikelpoisempi.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

O. M. Hietamaa

 • Sutkauttelija
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 626
 • Liked: 1941
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4265 : 04.11.2018, 18:36:14 »
Toisin kuin Homma, Facebook ei ole kaikille avoin foorumi.

Mitä tarkoitat sillä väittämällä, että Facebook ei ole kaikille avoin mutta Hommaforum on? Molempiin täytyy rekisteröityä jäseneksi ja kirjautua sisään, jotta pääsee osallistumaan keskusteluun.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 064
 • Liked: 8956
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4266 : 04.11.2018, 23:35:24 »
Juuh. Asia tullut selväksi. Et selvästikään usko, etkä luota Persuihin. Silloin sinun on ehkä viisainta harkita jonkin muun poppoon äänestämistä.

Kun puheenjohtaja suosittelee Vasemmistoliiton äänestämistä ja kun kannattajat suosittelevat jonkun muun puolueen äänestämistä, on se aika huonoa kampanjointia tulevan vaalikevään kannalta. Kannatus on pudonnut jo vähintään kolmannekseen jälkimmäisestä Jytkystä, mutta vielä tuntuu olevan liian paljon jäljellä. Halla-aho nousi parrasvaloihin kehoittamalla äänestämään toisin kuin Yle ja hesari käskevät. Silloin miehessä oli särmää. Nyt tuntuu pyrkivän viemään puolueen viestinnän Ylen ja hesarin varaa. Särmä on hävinnyt suuren palkan ja arvostetun aseman ansiosta. Persujen kannatus on nyt syöksyssä vaikka Ellun Kanat yhä yrittää sitä puolustella. Pienemmästäkin kannatuksen romahduksesta on Suomessa vaihdettu puolueen puheenjohtajaa vaalikevään alla vaikka masennusta tekosyynä käyttäen.

Varmasti minun kantani on myös tullut jo hyvin selväksi eli en näe valoisaa tulevaisuutta nykyisillä Perussuomalaisilla. Tämä ei minua enää jaksa edes suuremmin harmittaa. Pilalle mennyt maito on pilalla ja pelkkää paskaa tilalla. On tosiaan muitakin puolueita, jotka ovat huomattavasti kansallismielisempiä ja kaikin puolin parempia. Kuulemieni tietojen mukaan jopa kahden tällaisen puolueeksi pyrkivän kannatuskortit on nyt samalla kertaa Oikeusministeriössä tarkastettavana. Jos joku kuvitteli persujen pohjakannatuksen olevan siinä seitsemässä prosentissa, voi hän pahasti pettyä keväällä. Kyllä sinne ensimmäistä Jytkyä edeltäneisiin lukemiin on helppo palata -- ja tullaan palaamaan tällä juoksulla --. Kun juoksu huononee samalla kun kilpailu kovenee, on se tappava yhdistelmä.

Kaksi asiaa minua kuitenkin harmittaa. Persut ovat vieneet Suomea ja suomalaista kansallismielisyyttä hyvin paljon alas omalla toiminnallaan; he antoivat sille lähes vuosikymmenen ajan kasvot ja alustan. Tässä suhteessa olen vain hieman huolissaan. Kuten jo totesin pelkästään tällä hetkellä on kaksi uutta kansallismielistä puoluetta tekeillä. Toinen asia on hankalampi. Se on mediatila. Toisaalta persut ovat ottaneet hurjasti etäisyyttä Hommaforumiin, ja ei täällä käy enää edes nimimerkin takana kukaan tunnettu persu; vaalien lähestyessä voi tietenkin tulla irtiottoja. Samalla kuitenkin Hommaforum on usealla tavalla -- joita olen jo moneen listannut -- siirtynyt huomattavasti selvemmin pelkäksi persujen palstaksi. Tämän kertainen tämän ketjun purskahduskin alkoi persuedustajille esitettyjen kysymysten hävittämisestä ja samaa asiaa on puitu aiemmin paljon Opettaja-ketjussa.

Tuntuu kuin joku haluaisi vetää Hommaforumin alas samaa mäkeä persujen kanssa. Valitettavasti näyttää myös siltä, että Hommaforumin alasajo taas kiihdyttää persujen alamäkeä. Hommaforumista on tullut persuille iso riippa. Voisikin todeta, että koko Hommaforum kannattaisi sulkea, jos asiaa persujen kannalta katsoo -- ainakin väliaikaisesti vähintään ensi kevään vaaleihin asti --. Silloin Hommaforumin aiheuttama haitta persuille jäisi mahdollisimman vähäiseksi. Toinen vaihtoehto olisi ottaa etäisyyttä persuihin. Se tekisi Hommaforumista ajatusten markkinapaikan, jossa paras ajatus voittaa. Persujen tulisi voittamiseksi lähettää tänne hyviä tunnettuja keskustelijoitaan ja pystyä ehdottamaan parhaita asioita. Muuten muut voittaisivat. Riski olisi suuri. Kannatus voi helposti vuotaa muualle. Toisaalta Hommaforum on lähtökohtaisesti persuille hyvin myötämielinen ympäristö ja täällä käydään keskustelua kansallismielisistä aiheista, joissa persuilla voisi olla hyviä ajatuksia. Ylessä ja hesarissa suhtaudutaan persuihin yhä lähtökohtaisesti vastenmielisesti ja halutaan käydä vaalikeskustelua ilmaston lämpenemisestä ja muista aiheista, joista persuilla ei ole mitään sanottavaa. Hommaforumin runkkuuntuminen on kahden huonon vaihtoehdon välillä seilaamista, jossa otetaan molemmista huonoista vaihtoehdoista huonot puolet.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Kari Kinnunen

 • Vieras
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4267 : 04.11.2018, 23:47:06 »
^
Nii juu ja tajunnanvirta.

Asia nyt vain on niin, että kenenkään ei pidä äänestää jotain mitä vastustaa. Enkä ole ihan varma, kiinnostaako ketään kuulla moneen kertaan että jokin puolue paska.

Lakkaa nillittämästä ja äänestelee jotain mieleistä puoluetta.

Muutenkin huvittaa kun ensin hingutaan Halla-aho johtoon ja miltei samantien aletaan kertomaan kuinka huono johtaja hän on. Mitä öyhöttäjät kuvittelitte? Halla-ahoa Merliniksi taikasauvoineen taikomaan kaiken kohdalleen?

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 523
 • Liked: 8861
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4268 : 05.11.2018, 00:21:52 »
Ei kannata sivullinen menettää toivoa. Kyllä elämä on sittenkin hieno juttu, vaikka persuista ei paskalehtiin otsikoita saisikaan.

https://www.youtube.com/watch?v=uC7ijkd8BGU
qui non est mecum adversum me est

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 523
 • Liked: 8861
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4269 : 05.11.2018, 00:42:23 »
Mitä tarkoitat sillä väittämällä, että Facebook ei ole kaikille avoin mutta Hommaforum on? Molempiin täytyy rekisteröityä jäseneksi ja kirjautua sisään, jotta pääsee osallistumaan keskusteluun.

Halla-ahohan aikanaan ehtotti, että Hommalle olisi tehty osasto, jossa kaikki saisivat mättää vapaasti ilman mitään sensuuria. Hommayhteisölle se ei käynyt. Näillä mennään ja hyvä näin.
qui non est mecum adversum me est

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 400
 • Liked: 7527
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4270 : 05.11.2018, 00:48:11 »
Voi taas sanoa etta kiittamattomyys on maailman palkka ;D Me kamyt olemme saaneet erittain fiksun ja taatusti aatteen miehen merkittavan Puolueen johtoon emmeka vain Jussia vaan nyt, paskan pudottua rattailta, koko joukon muitakin hyvia miehia ja naisia. Puolueella on ollut erittain hyva linja ja realistiset kannanotot asioihin. Viesti ei tietenkaan levia riittavasti lapi madasta mediasta johtuen mutta viestia on kuitenkin saatavissa ja koko ajan enemman kun vaalit ovat tulossa, jos se vain kiinnostaa kansaa..

Pahaa pelkaan ettei se kiinnostaa   :( riittavassa maarin. Ehka suomalaiset tosiaan haluavat seurata Saksaa ja Ruotsia, naita Jaloja Kansoja, ja siirtya lahivuosikymmenina afro-islamilaiseen kalifaattiin tulisin kommunistisin maustein ja lopettaa Suomen kansan olemassaolo. Ehka suomalaiset ajattelevat pelastavansa ilmamaston kuolemalla, suurelta osin tapettuina, pois. Tai ehka suomalaiset nyt vaan ovat niin saatana tyhmia ja lampaita. En tieda.

Kylla taa hompanssit on nyt se viimeinen taisto. Seuraavien taydella  voimalla pyorineiden aarivasemmisto ja cuck/kepu hallitusten (tutustukaa mykkiksen ja tiiliksen ajatuksiin) jalkeen ei taalla ole enaa mitaan pelastettavaa. Ei mitaan.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 236
 • Liked: 26136
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4271 : 05.11.2018, 00:50:47 »
^
Juuh. Asia tullut selväksi. Et selvästikään usko, etkä luota Persuihin. Silloin sinun on ehkä viisainta harkita jonkin muun poppoon äänestämistä.

Minulla ei ole monestakaan PS:n asiasta minkäänlaista käsitystä, eikä varsinkaan kompetenssia ottaa kantaa. Senpä takia annan Halla-ahon ja muiden mielestäni asiansa osaavan päättää asioista. Ja annan heille työrauhan.

Työrauhaa ei saa rikkoa esittämällä kysymyksiä esim. turvapaikkapolitiikasta ja taakanjaosta  :D


Perussuomalaiset uskottelevat meille äänestäjille, että he haluavat vähentää Suomeen kohdistuvaa haittamaahanmuuttoa. Mutta kun heiltä tiedustelee tästä EU:n yhteisestä turvapaikkapolitiikasta, he eivät vastaa näin yksinkertaiseen kysymykseen. Miksi eivät?

Ovatko piilovastuullisia?


Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 400
 • Liked: 7527
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4272 : 05.11.2018, 01:03:51 »
Turha "sivullisen" on taalla maakia Jussin huonoutta, onhan sulla vaihtoehtoja: fanittamasi Wanhan Samurain Sininen puolue ja toisaalta tama Reformi jossa ainakin Patman jakaa mielipiteesi Ukrainan kriisista 100%. Esimerkiksi mina en aanesta ketaan slobojen riitojen vuoksi vaan sen perusteella mita he voisivat tehda Suomelle. Ja vayrynenkin on viela mukana. Silla vievatko nama toiset viritykset PSlta paikan tai jopa kaksi ovat taysin merkityksetonta.

Miksi helvetissa Jussi tuhlaisi rajallista aikaansa vaantamalla taalla muutaman punatrollin ja yhden asian monomaatikoiden kanssa?

Ei, Jussi tekee tassakin asiassa viisaasti.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 064
 • Liked: 8956
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4273 : 05.11.2018, 01:16:59 »
Muutenkin huvittaa kun ensin hingutaan Halla-aho johtoon ja miltei samantien aletaan kertomaan kuinka huono johtaja hän on. Mitä öyhöttäjät kuvittelitte? Halla-ahoa Merliniksi taikasauvoineen taikomaan kaiken kohdalleen?

Toisille vuosi on pitkä aika, toisille ei. Minulle painaa enemmän nämä kymmenen vuotta persujen menon katsomista. Siinä ei ole saatu mitään aikaan. Joskus viitisen vuotta sitten Halla-aho kirjoitteli vielä Scriptaa ja näkyi vielä valoa tunnelin päässä. Viimeistään vuonna 2015 katkaisin selkäni. Sen jälkeen on ollut jyrkkää laskua kaikella tavalla -- ja Halla-ahon valinta puheenjohtajaksi osoittautui yhdeksi muiden kaltaiseksi pettymykseksi --. Tekisi mieli kysellä, koska sinun mielestäsi tuloksia pitäisi tulla? Uskallatko vastata?

Vaan taitaa se olla turhaa. Kyselin jo tässä ketjussa äskettäin jäsen dothefakelta hänen mielipiteitään, mutta hän heittäytyi tyhmäksi ja väisti kysymyksen oikean poliitikon tyyliin. Aikaisemmin pidin tulilla kysymystä matujen tukien leikkauksesta, jonka persuministeri Mäntylä lupasi ja josta paljon puhuttiin. Jäsen junakohtaus tuntui häneen uskovan vahvasti ja kohdistin kyselyni useaan otteeseen hänelle, ja koska hän vakuutti myös haluavansa selvästi mitattavia asioita, kysyi täsmällisesti, koska hänen mielestään pitäisi tuloksia tulla. Mitään vastausta en tietenkään saanut. Kun ei aseta tavoitteita mihinkään, on helppo todeta, ettei tavoitteita saavutettu. Matujen tukileikkauksien päivämäärän kysyminen on tietenkin edelleen ajankohtainen aihe ja kaukaista tulevaisuutta.

Toista ei kiinnosta kuulla puolueen olevan paska perustelujen kera eli vähätellen tajunnanvirtana. Toista taas ei kiinnosta kuulla puolueen olevan hyvä ilman minkäänlaisia perusteluita. Ihmisiä on erilaisia. Se kuitenkin on selvästi havaittavissa, että persujen kannatus oli huomattavasti suurempaa kun Halla-aho kirjoitteli pitkiä perusteltuja kirjoituksia -- "tajunnanvirtaa" -- Scriptaan kuin nyt kun hän jauhottaa yks'rivisillä huonoja television viihdeohjelmien osanottajia. Hommaforumillakin oli joskus taso korkeampi ja vähemmän yks'rivistelijöitä. Nyt on paljon fanitusta, mutta vähän villoja. Kaikki tämä näkyy hyvin vahvasti persujen kannatuksessa. Jostain syystä yks'riviset aivopierut -- jos minä puolestani käytän vähättelevää ilmausta --, eivät sittenkään toimi yhtä hyvin kuin tajunnanvirta. Aiheuttaako edes tämä ahaa elämyksiä vai onko toisilta yks'rivistelijöiltä saatu vertaistuki vahvempi vaikuttaja? Haluaisitko sinä vastata kysymykseen, jonka esitin kaikille ja erityisesti jäsen dothefakelle, haluatko Suomen maahanmuuttopolitiikan kuntoon vai kivan ystäväympärän, jossa kukaan ei sano pahasti?
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Kari Kinnunen

 • Vieras
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4274 : 05.11.2018, 02:01:11 »
^
Tjaah, ettäkö milloin?

Taitaa aika lailla riippua äänestäjistä. Mutta kyllä isompia muutksia ehkä seuraavan kymmenen vuoden aikana.
Ensi vaalikaudella ei ainakaan. Koskapa tulee punavihertävää kovasti.

Tämä hallituskausi meni susille tunnetusti ja nyt Halla-aholla käytännössä uusi puolue paimennettavana. Ensi vaalikausi menee varmaan vielä opetellessa. Ja hätähousuja toppuutellessa.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 064
 • Liked: 8956
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4275 : 05.11.2018, 02:07:25 »
Miksi helvetissa Jussi tuhlaisi rajallista aikaansa vaantamalla taalla muutaman punatrollin ja yhden asian monomaatikoiden kanssa?

Olettaisin tämän kysymyksen olevan suunnattuna erityisesti minulle. Minulla on aikaa vastailla kysymyksiin, joten vastailen, vaikka nyt puhutaan enemmän persuista kuin Hommaforumista.

Jussin ei kannattaisi vääntää täällä muutaman punatrollin ja yhden asian monomaatikoiden kanssa. Tästä olemme samaa mieltä ja olen esittänyt usein täsmälleen tämän mielipiteen. Olen myös paheksunut hänen hakeutumista Facebookiin puhumaan omalle kannattajajoukolleen, joka on aivan yhtä turhaa ja Facebookin sulkeutuneisuudesta johtuen jopa turhempaa. Pitkään esitin ja toivon hänen palaavan Twitteriin. Lopulta hän sinne palasi. Mielestäni hän ei kuitenkaan ole tajunnut Twitterin ideaa ja tekee siellä aivan väärin; tästäkin olen esittänyt täsmällisiä havaintoja. Yhteen aikaan hän myös väänsi aseharrastajien suljetulla keskustelupalstalla, joka myös oli minusta täysin hukkaan heitettyä aikaa. Aina kun näen täällä jonkun kissanhäntämerkin avulla häntä houkuttelevan vastaamaan täysin merkityksettömiin kysymyksiin, tunnen syvää häpeää houkuttelijaa kohtaan; haluaako hän saada vain julkkiksen vastaaman omaan kysymykseensä kokien näin elävänsä julkkiselämää julkkisten keskellä vai mikä on syy? Näin tämä puoli on aivan selvä ja tuskin kukaan tästä on toista mieltä.

Silti Jussin pitäisi tehdä ehdottomasti jotain toisin kuin hän nyt tekee. Nykyinen toiminta on vienyt hänet itsensä marginaaliin, tehnyt persuista minipuolueen ja poistanut maahanmuuttopolitiikan yleisestä keskustelusta; nykyään keskustellaan kyllä kansallismielisistä teemoista Trumpista, Salvinista, Puolasta ja jopa tarkkailulaista johtuen, mutta ei maahanmuuttopolitiikasta ja vielä vähemmän persuista. Hommaforum voisi tässä häntä auttaa. Sillä toisin kuin yks'rivistelijät kuvittelevat, Hommaforum ei ole paikka, jossa on tarkoitus käännyttää hompansseja äänestämään persuja -- tai muita kansallismielisiä tai maahanmuuttokriittisiä --. Oletettavasti hompanssit tekevät niin muutenkin. Hommaforumin on tarkoitus tuottaa keskustelun aiheita ja vivahteita, joiden avulla muualla käyty keskustelu muuttuisi enemmän kansallismielisempään suuntaan. Hommaforum on enemmän ajatushautomo kuin joukkotiedotusväline. Parin sadan hompanssin äänillä ei voiteta yhtään vaalia, mutta parin sadan hompanssin "trolliarmeija" voi kääntää keskustelun suuntaan, jossa odottaa Iso Jytky.

Väännän vielä rautalankaa. Jos persut pitävät Hommaforumin puoluealuetta omana tiedotuskanavaan, on heillä tiedotus hyvin heikoissa käsissä. Jos he pitävät Hommaforumin puoluealuetta omana koeyleisönään, jonne voi heittää koviakin aiheita nähden, mikä on niiden vastaanotto, olisi mahdollista Hommaforumista hyötyä. Mutta vain jos hompanssit tekevät oman osuutensa näytellen tavallisia ihmisiä, eivät pelkästään fanita kaikkea, mitä puoluejohto sanoo. Kenellekkään ei ole hyötyä, jos persujen puoluealueella on kannustavia viestejä -- hyvä persut, jee, jee -- ja vielä vähemmän, jos siellä puolustetaan puolueen kunniaa pyrkimällä estää kaikkien aitojen harmistusten ja epäselvien kohtien esiintuominen. Menkää torille ylistämään puoluetta ja puheenjohtajaa, jos se tuntuu teistä hyvältä ja tärkeältä. Minä voin kertoa, ettei sillä tavalla saa edes vanhoja torimuijia käännytettyä. Yks'rivisfanitus on suorastaan vastenmielistä idolisointia; Beatlesin konsertissa se voi toimia, mutta ei politiikassa.

Kaikkeen muuhunkin paria sataa hompanssia -- tai pitäisikö sanoa 20 netsiä -- voisi käyttää. Täällä on monta ihmistä, jolla on paljon tietoa, taitoa ja halua. Mutta kun persujen osallistuminen on nykyään sitä, että käydään pyytämässä kampanjatukea, jolla voitaisiin ostaa sanomalehteen mainos, niin en usko, kenenkään lämpenevän. Joskus aikoinaan joku taisi lahjoittaa jopa kymmenisen tuhatta euroa ja siitä ei hyötynyt kuin rahat saanut sanomalehti, joten ei kiitos. Rahan kerjäys sopii huonosti keskustelupalstoille. Muistuu mieleen myös Halla-ahon poikkeaminen tänne joskus ennen europarlamenttivaaleja. Silloin hän toivoi hompanssien keksivän iskeviä vaalilauseita. Pyyntönsä jälkeen hän jätti keksijät omaan rauhaansa ja lähti. Vaaleissa hän sitten esiintyi puoluetoimiston -- tai mahdollisesti jopa Bob Helsingin -- keksimän vaalilauseen avulla. En tiedä, olisiko hompanssien lauseista ollut mihinkään, mutta hänen lauseensa ei selvästikään iskenyt, ja selvin tulos oli, ettei sellaistakaan vaaliapua kannata enää nykyään tehdä. Siitä ei jäänyt hyvä mieli kenellekkään.

Joten vaikea täsmällisesti sanoa, mitä apua puolueet ja ehdokkaat täältä voisivat saada. Käytännössä he eivät tarvitse edes ryssän ruplia, sillä valtio antaa puoluetukea, jolla voi palkata puolueeseen suunnitelijoita ja ostaa viestintätoimistoilta valmiit kampanjat. Itse kuitenkin ihan vittumaisuuttani äänestän aina toisin kuin nämä Ylessä ja hesarissa pyörivät valtion maksamilla puoluetuilla tehdyt kampanjat käskevät; minä äänestän 20 netsin kampanjatoimiston neuvojen mukaan. En sano aina nettikampanjoinnin olleen menestyksekästä. Amerikassa se oli, sillä Trump voitti ja jokaisen valemedian suosikki Hillary hävisi. Italiassa nykyisillä hallituspuolueilla oli vielä vähemmän tukijoita sosialistien lehdistössä. Ruotsissa ei käynyt yhtä onnekkaasti; tosin ruotsidemokraatit kovasti pyrkivät pääsemään sosialistien vaalikeskusteluihin ja saamaan sosialistien hyväksyntää puolueelleen. En vaadi, ketään toimimaan, kuten neuvon, vaan pyrin ainoastaan tuomaan tiedon julki ja tarjoamaan voitokkaita välineitä kansallismielisten käytettäväksi, koska uskon näin voivani itse parhaiten edistää kansallismielisyyden menestystä Suomessa. Jokainen tietenkin saa valita itse omat välineensä.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Kari Kinnunen

 • Vieras
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4276 : 05.11.2018, 02:21:48 »
Taisi uuvattiepisodillakin olla osansa...

Taitaa vasepuukissa olla jonkin verran enemmän käyttäjiä ja kävijöitä kuin hommassa. Homman kuplan luonteeseen vain kuuluu luulo aivan kamalasta suuruudesta.

Halla-aholle ja muille joilla persus oikeesti on tulessa tuolla politiikassa, on toki helppo jaella neuvoja nimimerkin takaa keskustelupalstalla. Kumma kun ne neuvojat eivät erinomaisuudessaan ole palkattu tekemään tulosta.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 400
 • Liked: 7527
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4277 : 05.11.2018, 07:08:27 »
^sivullinen vastasi tapansa mukaan sivullisen  ;D

Aivan lyhyesti: PS kannatus ei romahtanut koska Jussi lopetti scriptaan ja Hommaan arhakoiden kirjoitusten tekemisen vaan Jabban petoksesta.

Jos s haluaa olla mukana tekemassa koepalloja, aivoriihia yms. niin liittyy sitten PSaan ja ymmartaa etteivat kaikki ihmiset siella ole samaa mielta kuin s.

Suomessa ei liene paljoakaan aanestajia jotka eivat tieda PS kantaa haittamaahanmuuttoon. Jussi pitaa lisaksi asiaa ainakin riittavasti esilla jo nyt. Tarvitaan muutakin, ei Jabban sutkauksia vaan linja, ja nyt sellainen on: ainoa kansalismielinen eduskuntapuolue. Jos se ei suomalaisia kiinnosta niin sitten eurokommunismia ja islamia, 7 eduskuntapuolueen voimin.

Homma on varmaan menettanyt merkitystaan Jussille. Tama on luonnollista kehitysta: ensin Homma, sitten salonki!  ;)

Timanttinen kadenpuristus viela paalle, kaikille  ;)
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 206
 • Liked: 23359
 • antikomintern
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4278 : 05.11.2018, 09:16:41 »
Ennen keskustelun jatkamista letkeästi, kuin Pankolla konsanaan, kannattaa ennen Lähetä-napin painamista varmistaa, onko kommentti tulossa ihan oikeaan ketjuun.

Tämän ketjun otsikko on Suuri Hommakritiikkiketju ja keskustelun aihe siis Hommakritiikki ja eilisestä alkaen on taas pääosin menty ihan muille teille. Muille keskusteluttaville aiheille (persut, Halla-aho jne) on omat ketjunsa, kiitos.

(lisäys: ketjua siivottaneen paremmalla ajalla, joten selvästi ketjuun kuulumattomiin viesteihin ei kannata ihan kauheasti aikaansa tuhlata ja sydänvertansa vuodattaa, niin ei sitten harmita liikaa, jos menee kyseinen hengentuote siivouksen yhteydessä roskiin)
« Viimeksi muokattu: 05.11.2018, 09:20:26 kirjoittanut Pullervo »

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 194
 • Liked: 31390
 • You came to fight as free men and free men you are
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4279 : 05.11.2018, 11:24:04 »
En tiedä onko tämä hommakritiikkiä vai homma-analyysiä mutta laitan tämän kuitenkin tänne.

Aluksi kannattaa palauttaa mieleen ne asiat, jotka mahdollistavat tai mahdollistivat Hommaforumin synnyn ja olemassaolon. Hommaforum on evoluutiota Scriptan vieraskirjasta, eli ilman Halla-ahoa koko alkuaikojen Hommaforumia ei olisi olemassakaan. Sittemmin käsittääkseni @Matias Turkkila perusti Hommaforumin siinä muodossa, jossa se nyt on. Joku on tarjonnut aikoinaan raudan, jolla tämä voi pyöriä ja hän oli ainakin alkuaikoina käsittääkseni @Kyuu Eturautti . En tiedä mikä on tilanne tällä hetkellä. Softan hoitaa ja huoltaa  -ja mitä ikinä koodihommia josta en mitään käsitä siihen liittyykään- tekee @kgb . Plus tietysti muut adminit ja modet, jotka tekevät tästä yhden parhaista keskustelupalstoista Suomessa. Hommaforum ei ole itsestäänselvyys. Sen mahdollistavat meille kaikille muutama henkilö. Lakki päästä ja kiitos tasapuolisesti kaikille, myös heille ketkä jäivät mainitsematta.

Hommaforumin jäsenet eli hompanssit ovat kirjavaa sakkia. Skaala ulottuu vasemmalta oikealle ja liberaalista konservatiiviin. Natohaukoista putinisteihin, ainakin eri mieltä olevien mielestä ;) . Kaikkia yhdistää maahanmuuttokriittisyys ja jonkinlainen kansallismielisyys, jonka sisällöstä ja ilmentymistavoista ollaan yhtä montaa mieltä kuin on jäseniäkin. Tämä on todennäköisesti ihan oikea palsta keskustella myös siitä, mitä on "oikea" kansallismielisyys, koska yhtä virttä veisaavien palstoilla siitä tuskin kovin suurta määrite-eroa ja sitä kautta keskustelua syntyy.

Hompanssit ovat vaihtuneet vuosien saatossa moneen kertaan, muutaman wanhan pysyessä täällä aina. Sekin kuuluu keskustelupalstojen luonteeseen. Samalla palstat muuttuvat. Hommaforumilta on lähtenyt loistavia kirjoittajia, osa hiljaa vaimentuen ja osa ovet paukkuen. Joillekin on näytetty ovea. Samalla tänne on tullut uusia erinomaisia kirjoittajia, jotka eivät olisi tulleet elleivät olisi kokeneet tätä laadukkaaksi palstaksi.

Jos me haluamme Hommaforumin säilyvän laadukkaana myös jatkossa, täytyy siitä laadusta huolehtia nyt. Tänään kirjoitetut tekstit ovat niitä, joilla huomisen hompansseja rekrytoidaan. Kaikkein tärkein tekijä keskustelupalstalla ovat sen jäsenet. He tekevät palstasta sellaisen mikä se on. Hommaforumin laadusta valittaminen on kuin valittaisi omasta työstään. Siihen toisten keskustelupalstalla tekemään työhön kun ei voi oikein mitenkään vaikuttaa. Jos haluat muuttaa Hommaforumia, tee se. Kukaan muu ei tee sitä sinun puolestasi.
« Viimeksi muokattu: 05.11.2018, 11:38:51 kirjoittanut Hohtava Mamma »
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Freedom is never more than one generation away from extinction. - Reagan

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 064
 • Liked: 8956
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4280 : 05.11.2018, 14:09:10 »
Kaikkein tärkein tekijä keskustelupalstalla ovat sen jäsenet. He tekevät palstasta sellaisen mikä se on.

Näin sen pitäisi olla. Näin se myös oli. Mutta et tainnut huomata sinisellä kirjoitettua tekstiä.

Tämä on Hommaforumia kritisoiva ketju ja tässä ketjussa on esitetty Hommaforumia koskevaa kritiikkiä. Kaiken enemmän sanominen johtaakin jo sitten kirjoituskieltoon, vaikka sääntöjen mukaan näin ei pitäisi olla. Asiat eivät ole niinkuin pitäisi olla.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 206
 • Liked: 23359
 • antikomintern
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4281 : 05.11.2018, 19:35:30 »
Luin ketjun loppupään uudelleen ja ihan muihin ketjuihin kuuluvia viestejä voisi siirrellä ja keskinäiset nokittelut lempata roskikseen, mutta olkoon. Mukavaa, että ihan aiheen ohi menevä keskustelu loppui huomatukseen.

Ketjun nimi on tosiaan Suuri Hommakritiikkiketju, joten niiden kommenttien on syytä jotenkin Hommaan ja ketjuun liittyä tai ne ovat väärässä paikassa. Krittiikkihän ei ole kiellettyä, vaan kehittymisen edellytys. Asiat voi sitten ilmaista kovin monella tavalla. Sikäli ketju on auki keskustelulle, että se ei ole ollut nyt missään vaiheessa kiinni. Tehkää hyvin.

P.S. Jäsenelle @sivullinen. on edeltävästä kommentistaan Ope-ketjussa vastaus.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 716
 • Liked: 5186
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4282 : 28.11.2018, 11:30:40 »
Lainaus käyttäjältä: Pertti Rönkkö
Työjärjestyspuheenvuoro: monien epäselvyyksien johdosta ilmoitan vielä uudestaan, että minulla ei ole mitään tekemistä MV- ja Hommafoorumi-nimisten julkaisujen kanssa. Tässä yhteydessä myös kiellän näitä julkaisuja kopioimasta päivityksäni ilman suostumustani.

Forumille näkyy taas kopioidun useita Pertti Rönkön päivityksiä. Viime vuonna Pertti kielsi kopioimasta päivityksiään ilman suostumustaan.. Onko tässä tapahtunut muutosta?
"Olemme eläneet jo pitkään peitellyssä totalitarismissa, missä ylin valta ja media ovat liitossa keskenään. Media on jättänyt asemansa vallan vastapainona ja muuttunut osaksi valtajärjestelmää tavoitteena luoda illuusioita totuuden kertomisen sijaan." Antti Heikkilä 25.5.2020

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 542
 • Liked: 44316
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4283 : 28.11.2018, 11:49:09 »
Saa niitä kopioida tekijänoikeuslakia loukkaamatta, esimerkiksi kopioimalla alkuperäistekstiä vain 30%, ja kommentoimalla itse sitä esim. tuplasti lainatun alkuperäistekstin verran.

Mutta noin muuten, älkäämme loukatko tekijänoikeuslakeja, varsinkin kun tekijä ei halua "guilty by associaton" -tyylisesti tulla tunnetuksi "Homman asiantuntijana" tms., siis äärioikeistorasistifasistiuusnatsisikana, varmaankin työpaikkansa vuoksi.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“...lamassa on kysymys siitä, että tyhmien ja varautumattomien rahat siirretään viisaille ja varautuneille.”
— Murkula

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 032
 • Liked: 7298
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4284 : 28.11.2018, 13:11:09 »
Olen joskus miettinyt, että jos meidät palstan vakiourpot kategorisesti bannattaisiin puoleksi vuodeksi, niin sillä saattaisi olla jopa virkistävä vaikutus! Uudet kyvyt saisivat tilaa eivätkä vanhojen maneerit ja kehää kiertävät höpötykset olisi niin esillä, kuin nyt ovat.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 465
 • Liked: 17539
 • White Lives Matter
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4285 : 28.11.2018, 19:12:16 »
Olen joskus miettinyt, että jos meidät palstan vakiourpot kategorisesti bannattaisiin puoleksi vuodeksi, niin sillä saattaisi olla jopa virkistävä vaikutus! Uudet kyvyt saisivat tilaa eivätkä vanhojen maneerit ja kehää kiertävät höpötykset olisi niin esillä, kuin nyt ovat.

Täsmälleen tuota ajattelin viime yönä. Jankutan itse samoista asioista melkein samoilla sanoilla kaiken aikaa, ja minä inhoan jankuttajia. Olenkin ottanut puolta vuotta pidempiäkin poistumistaukoja Hommalta jonkun kerran osittain juuri tämän takia.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 542
 • Liked: 44316
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4286 : 28.11.2018, 19:14:55 »
Jankutan, koska kertaus opintojen ...
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“...lamassa on kysymys siitä, että tyhmien ja varautumattomien rahat siirretään viisaille ja varautuneille.”
— Murkula

thorbjörn

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 102
 • Liked: 117
  • Kaiken maailman asioita
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4287 : 01.12.2018, 20:08:48 »
Seuraaville aiheille saisi olla omat erilliset ketjut, niin että ne voisi jättää lukematta, jos ei koe asiaa tarpeelliseksi.
1. PS-puolueen vastainen toiminta
1a  PS-puolueen puheenjohtajaan kohdistuva kritiikki
1b  PS-puolueen vaaliehdokkaiden kritisointi

Seuraava aiheet sitten erikseen:
2. Rakentavat ehdotukset PS-puolueelle
2a Vaalituloksen optimointi - käytännön keinot
-- Ajankohtainen kappale kaikille Putinin tiedotusupseereille.  https://www.youtube.com/watch?v=j7MBOFGAb-M  "Njet Molotoff" --
-- Poliittinen tavoite: Suomi pois Lähi-idästä - Lähi-itä pois Suomesta. --
-- Kaksi erittäin vastenmielistä uskontoa: Islam ja Juutalaisuus. --

L. Brander

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 046
 • Liked: 2425
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4288 : 21.12.2018, 01:15:40 »
Hommaforumilla on paikkansa. On ollut ja tullee olemaan. Suuret tunnetut alustat kiristävät linjaansa. Ihmisten tilejä bännätään, jopa poistetaan, häiritään ja kommentoinnit valeuutisten (maahanmuutto, EU, euro, YK...) yhteydessä on kielletty.

Tästä alustasta tulee vielä kultaa kalliimpi.
Vanhojen sosialistien kädet ovat lasten veressä - punainen viiva kulkee Prahasta Magadaniin.

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 794
 • Liked: 2105
 • Silakoitunut
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4289 : 31.12.2018, 12:48:45 »
Kai nyt olette kuitenkin huomanneet, että Hommaforum on saatanasta? Eikä täällä mitään asiakirjoittajia ole, vaan useimmat keskittyvät liioittelemaan negatiivisia puolia ja muodostavat yhteisön, josta on vaikea irrottautua, jos integroituu siihen. Tällainen negatiivisuus estää ihmistä toteuttamasta omaan minäänsä ja estää myös tehokkaasti kaikenlaisten tavoitteiden saavuttamisen, joten silloin ei edisty edes maahanmuuttokriittisyys. Aika ovela juoni.


Tämä ja kaksi seuraavaa viestiä siirretty toisesta ketjusta tänne.
« Viimeksi muokattu: 31.12.2018, 13:27:55 kirjoittanut Alaric »

Tagit: