UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Suuri Hommakritiikkiketju  (Luettu 895999 kertaa)

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 220
 • Liked: 2511
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4230 : 14.09.2018, 21:51:17 »
Mainiota! Ja kokeilinkin heti.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 064
 • Liked: 8956
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4231 : 15.09.2018, 00:01:50 »
Edellisessä viestissäni oli näemmä 400 sanaa liikaa kiihkoyks'rivisteille. Olisi pitänyt tiivistää kaikki siihen yhteen sanaan vittu ja siitä kaikki olisi selvinnyt. Ihailen näiden tiivistäjien kykyä viestiä. Siinä on jopa marakatti ihmeissään, miten vähällä ääntelyllä saa niin paljon asiaa selväksi. Tai sitten jää saamatta selväksi, sillä eihän juurikaan kukaan näihin viestin asiakohtiin tarttunut, vaan pelkästään siihen, että Puoluetta tässä pantiin halvalla ja se ei käy. Tuskin yksikään näistä fanituskiimaisista edes hoksasi, miten viestin sisällössä oltiin nimenomaan huolissaan Puolueen alamäkeen kääntyneestä kannatuksesta ja esitettiin siihen syyksi nimenomaan tätä niin kovin vähän järkeä vaativaa fanitusta ja halua kieltää keskustelu sen syistä. Ja kaikki tämä tehtiin perustellusti. Vähän kuin yrittäen tieteellisesti lähestyä asiaa. Niin, sellainen lähestyminen on kokonaan hävinnyt Hommaforumilta; joskus sellaista on ollut paljonkin. Matti Nykäsen tasoista filosofointia yks'rivistit ymmärtävät ja sellaista täältä nykyään löytyy paljon. Ja kun vääriä mielipiteitä esitetään, niin keskustelunvalvojat iskevät paikalle sinikynällä varustettuina ilmoittamaan olemassaolostaan, vaikka ei mitään rikettä olisi edes vielä tapahtunut. Joskus Hommaforum on ollut noususssa ja kestänyt kovaakin kritiikkiä. Nyt on kova lasku ja kaikki kritisointi menee keskustelunvalvojien ihon alle eli on aina heidän arvosteluaan eli kiellettyä.

Jatkan vielä perustellen ja todistellen vastauksia niihin muutamiin esitettyihin vastaväitteisiin -- vaikka vastalahjaksi saan vain puolitotuuksia ilman perusteluita --. On Suomessa montakin muuta puoluetta -- ja vielä enemmän rekisteröidyksi puolueeksi pyrkiviä --, joissa on paljon fanitettavaa tai vähintään kertomisen arvoista. Mieleeni tulee nyt vaikka Kansalaispuolue, Suomen Kansa Ensin ja Suomidemokraatit. Kansalaispuoluetta fanittava hompanssi sai aikoinaan puolen vuoden loman, jonka jälkeen hän on ollut vapaa palaamaan; näinhän se tarina täällä kerrotaan. Suomen Kansa Ensin viestii skriimien ja MV-lehden välityksellä. MV-lehden uutisethan ovat täysin kiellettyjä, koska ruplarahoituksesta on levitetty huhuja jopa erään puheenjohtajan toimesta ja muutenkin ovat ihan tyhmiä. Skriimejä kai saisi linkkailla, jos niille olisi sopi paikka jota ei ole. Laitan tähän yhden skriimin, josta kuulee erittäin asiallista keskustelua ja vieläpä tarinan totaalisesta voitosta. Näitä pitäisi kertoa lisää kun tulee niin hyvä mieli. Suomidemokraatteja taas saa varmasti fanittaa, jos vain suostuu kuuntelemaan rajattomasti vittuilua, johon vastaaminen taas on banaanin arvoista. Näin kaikkien puolueiden fanittaminen onkin täysin sallittua, mutta muiden kuin yhden fanittamisesta rankaistaan ankarasti. Kommunistit käyvät täällä tekemässä operaatioitaan yrittäen kiertää näitä rajoituksia -- ja usein siinä onnistuvatkin --. En pidä tätäkään merkkinä toimivasta keskustelupalstasta.

Fanittamisen vastakohta on arvostelu, ja siinä minä olen hyvä, ja sitä minä kaipaisin enemmän kuin fanitusta. Dialogi. Se on kreikkalainen sana, joka tarkoittaa älyllistä keskustelua. Siinä katsotaan vaihtoehtojen hyviä puolia ja huonoja puolia, ja koitetaan järjen avulla selvittää, kumpia on enemmän. Sitä minä kaipaisin enemmän. Saisipa vaikka Puolueesta sanoa jotain pahaa, jos oma tuntuma on, ettei nyt tehdä kaikkea oikein. Sinistä saa nyt sanoa ainakin ihan mitä haluaa, joten tasapuolista toiminta ei ole missään nimessä. Stalinistinen paradoksi tietenkin estää täällä näkemästä Puolueen nykyisen menon heikkoutta: Kaikki Puolueen arvostelijat pääsevät työleirille ja vain fanittajat saavat jäädä -- ja ei täällä ole pakko olla sanotaan ulos heitettäessä --. Hieman nämä kannatus luvut kuitenkin kaihertavat jopa kovan fanin mieltä, ja niistä voisi päätellä todellisuudessa asioiden olevan Puolueen kannalta huomattavasti huonommin kuin kuplasta käsin näyttää. Siitä minä olen erityisen surullinen ja huolissani. Minusta kaikesta arvostelusta huolimatta Puolue olisi paras suurista eduskuntapuolueista ja mielelläni näkisin sen hoitavan ainakin Suomen rajavalvontaa. Mutta nähtävästi seuraavat vaalit pidetään nyt fanittaen -- ja tietäen samalla häviön olevan edessä --. Sitten joskus 2020-luvulla Puolue voisi nousta tekemään jotain -- tai jos tulee taas välillä takapakkia niin 2030-luvulla --. Tosi kiva juttu. Yksi mies kiroili sahattuaan lautaa väärästä kohtaa ja oli muutenkin äkeä. Vuoden päästä oli talo valmis. Toinen mies fanitti ja iloitsi vaikka tuli sahattua laudat kelvottomiksi. Hänen talonsa jäi valmistumatta. Siinä on vaihtoehdot: Tuloksia tai kivaa rinkirunkku tunnelmaa ilman villoja. Minun mielipiteeni tähän tuli jo varmasti selväksi. Sallin nyt muiden esittää mielipiteensä tästä? Sano sinä jäsen dothefake, kun paikalle ensimmäisenä iskit. Haluatko Suomen maahanmuuttopolitiikan kuntoon vai kivan ystäväympärän, jossa kukaan ei sano pahasti?
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 229
 • Liked: 21883
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4232 : 15.09.2018, 01:21:00 »
Vaihtoehtosi ovat sellaisia, etten ymmärrä niiden rinnastusta.
Reservaatin asukki.

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 7 003
 • Liked: 4918
 • A spherical bastard
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4233 : 15.09.2018, 11:36:58 »
TL;DR

@sivullinen jos sinulla ei ole mitään oikeaa sanottavaa tuon liirumlaarumin sijaan, ole hyvä ja pysyttele omassa persuvashausketjussasi, sieltä ei kukaan tule sinua pois ajamaan.
Aivoton ja päätön maan johto on
Aivoton ja päätön maan johto on

Ei kun
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Sitä mieltä minä oon

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 064
 • Liked: 8956
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4234 : 24.09.2018, 00:20:49 »
Jälleen olisi tarjolla iso lista esimerkkejä, joista ilmenee, miten Hommaforumista ollaan tekemässä yhden Puolueen fanituskerhoa, jossa tätä Puoluetta ei saa millään tavalla kritisoida. Jälleen voisin toistaa saman huomion, että tämä on Puolueen itsensä kannalta mitä pahin asia. Vaan eivätpä fanittajat tunnu näistä esimerkeistä silmiään avaavan, eikä heille järkiperusteet uppoa; fanitus on sellaista kiihkeää ja tunteellista huutelua ilman järjen hiventäkään. Jatkan kuitenkin vain siitä yhdestä syystä, että minusta olisi erittäin mukavaa ja hyvää, jos Puolue menestyisi -- ellei sitten joku toinen vielä paremmilla ehdotuksilla nousisi pian varteenotettavaksi toimijaksi --. Eikä minusta tietenkään tunnu myöskään pahalta, jos näistä huomioistani minua rangaistaan ankarasti. Sillä rankaistiinhan myös Mestaria hänen puheistaan. Sananvapauden kannattajan osaan kuuluu aina sananvastuun kannattajien uhkailut ja rangaistukset. On puhuttava suunsa puhtaaksi harjaa pelkäämättä eikä alennuttava itsesensuuriin.

Minusta uhkailu on hyvin raukkamainen keino. Erityisen raukkamainen se on valta-asemassa ylemmältä olevien taholta. Selvästikään tässäkään uhkailussa ei ollut kyse sääntöjen noudattamisesta -- ellei sitten jokaista irralleen otettua lausetta voida pitää säännön 4§4 rikkomisena --. Toivottavasti ainakaan tässä ketjussa tuon säännön perusteella ei heti tuomiota jaeta, sillä tämä ketjuhan on nimenomaan perustettu Hommaforumin arvostelua varten ja sellaiseen toimintaan hyväksytty. Ensin mainitussa tapauksessa kuitenkaan ei arvostelu Hommaforumia tai edes puhuttu siitä, vaan jälleen hyvin asiallisesti arvosteltiin Puoluetta ja sen puheenjohtajaa. Tämän ei pitäisi olla kiellettyä. Sen ei pitäisi olla kiellettyä erityisesti siksi, että Hommaforumin säännöissä yhä lukee Hommaforumin olevan puolueisiin sitoutumaton. Jatkuvan Puolueen fanituksen johdosta kuitenkin Hommaforum on käytännössä jo nyt enemmän erääseen puolueeseen sitoutunut kuin esimerkiksi Lanka niminen lehti Vihreään puolueeseen -- ja tämä ei ole hyvä asia tai edes sääntöjen mukaista --. Asialle pitäisi ehdottomasti tehdä jotain.

Toistaisin myös pyyntöni jäsen dothefakelle kysymykseen vastaamisesta. Vaihtoehtojen rinnastavuuden ymmärtäminen pitäisi olla itsestään selvää -- ja yritin sitä selventää toistamalla ne useaan kertaan --. Vielä merkittävämpää on, ettei vaihtoehtojen rinnastavuuden ymmärtäminen ole edes tarpeen yksinkertaiseen esitettyyn kysymykseen vastaamiseksi. Tiedän kyllä, etteivät poliitikot vastaile epämiellyttäviin kysymyksiin tai edes kysymyksiin, jotka voidaan vääristellen väännellä epämiellyttäviksi, ja tämä kysymys ehdottomasti on sellainen. Näin olet dothefake aivan oikeutettu osoittamaan kelvollisuutesi poliitikkona jättämällä vastaamatta kysymykseen. Tiedä kuitenkin, etteivät poliitikot ole kovinkaan arvostettuja tässä ajan hetkessä meidän kulttuurialueellamme nimettömillä keskustelualustoilla. Sinuun jää ikävä haju, jos et uskalla vastata esitettyyn haasteeseen vain poliittisen julkikuvasi tähden.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Delaz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 024
 • Liked: 468
 • Say no to globalism in all its forms
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4235 : 24.09.2018, 07:37:32 »
Sivullinen tykittää!

Kritiikkiä on annettu jo aika paljon, ja aika monta vuotta. Mutta mitään ei tapahdu. Jos fantsukerho jatkaa nykylinjalla, persuja tullaan äänestämään vaikka heistä tulisi yhtä haitallinen matuttaja, natottaja, federalisti kuin sverigedemokraatit.

Hommaforum oli aikaisemmin paaaaljon, paaaaljon parempi forumi. Kaikki intellektuellit ovat lähteneet pois. Idioottilauma jäi.
Capitalism and socialism both suck! Build something new, friendly for human beings.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 153
 • Liked: 7325
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4236 : 24.09.2018, 07:47:08 »
Rakentavalla kritiikillä ja päänaukomisella on ero.

Tulen äänestämään perussuomalaisia koska se on - varsinkin nyt puhdistuksen jälkeen - se paras vaihtoehto. Mikään muu puolue ei ole rajoittamassa haittamaahanmuuttoa - vaan päinvastoin. Koskee myös koti-uskonto-isänmaa kokoomusta joka on pettänyt kaikki arvonsa totaalisesti.

Foorumin laadusta vastataan me kirjoittajat. Lukeudun toistaiseksi mielelläni tähän "idioottilaumaan".
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3342
 • ihminen
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4237 : 24.09.2018, 10:09:14 »
Se että osaa perustella asiansa tiivistetysti niin että lukija sen ymmärtää on hyvä taito. Omasta erinomaisuudestaan häikäistyneet tekstin suoltajat sopivat tietysti erinomaisesti tähän "idioottilaumaan" ja niiden kavereiksi vielä paremmin näiden suurten älykköjen komppaajat. Jos Suomessa olisi toinen varteen otettava maahanmuuttokriittinen puolue kuin Perussuomalaiset niin varmaan sellaistakin täällä "fanitettaisiin". Ei ole, eikä sellaista ole näköpiirissä. Kaikki uudet viritelmät ovat sellaisten tahojen kyhäelmiä että ne päätyvät taas kerran riitelemään siitä kuka kusi kahvipannuun. Ja se ei ole vitsi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000335495.html

Itse näkisin että Persuilla on nyt paremmat mahdollisuudet kun Halla-aho on puikoissa ja Puolue on muutenkin tervehtynyt Soinilaisista johtamismenetelmistä.

Nämä muut puolueviritelmät aiheuttavat minussa lähinnä myötähäpeää, en pysty samaistumaan siihen ainekseen jotka niitä rakentavat. On kuitenkin hyvä että vaihtoehtoja yritetään rakentaa. Pahimmillekkin öyhöttäjille löytyy sitten kanava jossa purkaa muilta kopioituja ajatuksiaan omaan takuuvarmaan tyyliinsä. Siihen on varmaan syynsä miksi nämä eivät suurta suosiota kansan keskuudessa kerää. Onnea niille jotka kuitenkin jaksavat yrittää.

Hommafoorumi toimii mielestäni ihan hyvin, pahimmat öyhötykset katoavat nopeasti ja harvoinpa niitä kai enää tuleekaan. Kritiikkiä puolueistakin saa selkeästi esittää, se ei tietenkään kerää suurta suosiota jos kannatusta kritiikille ei löydy. Kun on ajatustensa kanssa yksin, niin on yksin. Muiden kääntäminen omalla puolelleen on aikaa vievää puuhaa, niin Homma foorumilla kuin myös valtakunnan politiikassa.
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20096
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4238 : 24.09.2018, 10:56:04 »


Hommaforum oli aikaisemmin paaaaljon, paaaaljon parempi forumi. Kaikki intellektuellit ovat lähteneet pois. Idioottilauma jäi.

Täällähän sinäkin vaikutat  :)
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 456
 • Liked: 58265
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4239 : 24.09.2018, 11:30:40 »
Minusta uhkailu on hyvin raukkamainen keino. Erityisen raukkamainen se on valta-asemassa ylemmältä olevien taholta. Selvästikään tässäkään uhkailussa ei ollut kyse sääntöjen noudattamisesta -- ellei sitten jokaista irralleen otettua lausetta voida pitää säännön 4§4 rikkomisena --. Toivottavasti ainakaan tässä ketjussa tuon säännön perusteella ei heti tuomiota jaeta, sillä tämä ketjuhan on nimenomaan perustettu Hommaforumin arvostelua varten ja sellaiseen toimintaan hyväksytty. Ensin mainitussa tapauksessa kuitenkaan ei arvostelu Hommaforumia tai edes puhuttu siitä, vaan jälleen hyvin asiallisesti arvosteltiin Puoluetta ja sen puheenjohtajaa. Tämän ei pitäisi olla kiellettyä. Sen ei pitäisi olla kiellettyä erityisesti siksi, että Hommaforumin säännöissä yhä lukee Hommaforumin olevan puolueisiin sitoutumaton.

Tämän sanominen ääneen ei pitäisi olla kiellettyä.

Ei se olekaan, ainakaan täällä. Lämpimästi suosittelen, että et enää edes yritä vihjailla muuta.

Sitten kun kiihotustilaltasi pystyt, niin luepa uudestaan tuo kgb:n kommentti, johon viittasit ja jossa sanottiin, että kritiikki nimenomaan EI ole kiellettyä. Ei pitäisi olla kovin vaikeasti tulkittavissa, mutta näemmä joku onnistui vahingossa tai tahallaan tuonkin ymmärtämään väärin.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 747
 • Liked: 2672
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4240 : 24.09.2018, 17:18:04 »
Täällä näyttää olevan puheenaiheena oma viestini. Vilpittömästi totean, ettei siihen ollut piilotettu mitään sellaista pienintäkään vihjausta, että Hommalla ei saisi sanoa. En edes ajatellut viestiä kirjoittaessani Hommaa vaan heitä, joita olen joskus puoliksi leikilläni puoliksi vakavissani sanonut opetuslapsiksi. Toteamus siis oli hyvin yleisluonteinen. En tiedä, olenko joutunut kenenkään estolistalle, mutta sen tiedostan, että joitakin varmasti ärsyttää.

Tämä olikin kautta aikojen ensimmäinen sinikynähuomautus. Hyvässä muistissa toki on, että joitakin kirjoittajia on moitittu destruktiivisesta kielenkäytöstä, ja se on koitunut heidän kohtalokseen. Itse toivon välttäväni tämän.

En ole kirjoittanut Halla-ahoa ja perussuomalaisia arvostelevia viestejä ilkeyksissäni. Olen pyrkinyt niin asialliseen kritiikkiin kuin mahdollista. Olen yrittänyt kokonaan välttää suoraan henkilöön käyviä hyökkäyksiä. Kun olen laiskistunut entisiin aikoihin verrattuna huomattavasti kirjoittajana, on jäänyt enemmän aikaa huomion kiinnittämiseen viestintään ja itse teksteihin.

Tietääkö joku, onko Euroopan muiden kansallismielisinä pidettyjen puolueiden johtohahmojen ympärille kehittynyt samanlaista ilmiötä kuin Halla-ahon ympärille on syntynyt?

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 225
 • Liked: 2476
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4241 : 24.09.2018, 17:37:15 »
Tietääkö joku, onko Euroopan muiden kansallismielisinä pidettyjen puolueiden johtohahmojen ympärille kehittynyt samanlaista ilmiötä kuin Halla-ahon ympärille on syntynyt?

Kyllä esim. Jean-Marie Le Peniin kohdistunut henkilönpalvonta oli aikoinaan luultavasti paljon pahempaa.
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

Michael in memoriam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 045
 • Liked: 1743
 • Kissavideofani
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4242 : 24.09.2018, 18:24:58 »
Tietääkö joku, onko Euroopan muiden kansallismielisinä pidettyjen puolueiden johtohahmojen ympärille kehittynyt samanlaista ilmiötä kuin Halla-ahon ympärille on syntynyt?

Eikö tällainen läpinäkyvä kalastelu sääntöjen vastaiseen kirjoitteluun ole paheksuttavaa ;D
"Tullessaan hallituksen jäseneksi suomalainen muuttuu automaattisesti heti 50% tyhmemmäksi." - Juho Kusti Paasikivi

Delaz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 024
 • Liked: 468
 • Say no to globalism in all its forms
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4243 : 24.09.2018, 18:54:32 »
Tietääkö joku, onko Euroopan muiden kansallismielisinä pidettyjen puolueiden johtohahmojen ympärille kehittynyt samanlaista ilmiötä kuin Halla-ahon ympärille on syntynyt?

Kyllä esim. Jean-Marie Le Peniin kohdistunut henkilönpalvonta oli aikoinaan luultavasti paljon pahempaa.
sanoisin Thatcher..tästä olisi kiva spekuleerata enemmän. Historia toisi useita vääriä vastauksia.
Capitalism and socialism both suck! Build something new, friendly for human beings.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 064
 • Liked: 8956
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4244 : 24.09.2018, 22:29:04 »
Sitten kun kiihotustilaltasi pystyt, niin luepa uudestaan tuo kgb:n kommentti, johon viittasit ja jossa sanottiin, että kritiikki nimenomaan EI ole kiellettyä. Ei pitäisi olla kovin vaikeasti tulkittavissa, mutta näemmä joku onnistui vahingossa tai tahallaan tuonkin ymmärtämään väärin.

Olen hyvin iloinen, että asia tuli nyt selväksi eli Puolueen ja sen puheenjohtajan kritisoiminen on sallittua; minä tosiaan tulkitsin sen toisin. Käytännössä useat esimerkit -- joita olen tähänkin ketjuun kerännyt jo kymmenisen -- myös osoittavat toista. Tässäkin ketjussa on hyvin äskettäin esitetty, miten Puoluetta tulisi kritisoida vain Peräkammariin siirretyssä ketjussa. Minun kritiikki kirjoituksiani on myös siirretty sinne muualta -- kuten myös tämän toisen tällä kertaa keskustelun keskiöön joutuneen kirjoittajan kirjoituksia --. Joten sanojen ja tekojen ristiriita on minusta yhä aika selvä. Minä uskoin aiemmin tekoja. Nyt kun on kahden keskustelunvalvojan toimesta jo sanallisesti todettu asian olevan toisin, ja muun vihjailukin on jollakin perusteella -- vaikka en tiedä millä perusteella -- lämpimästi suositeltu jättämään tekemättä, niin uskon sen.

Tämän jälkeen tulen kritisoimaan Puoluetta ja puheenjohtajaa avoimesti, koska minusta alle 10% kannatus on sietämättömän huono ja siihen on löydettävä syy. Ylipäätään on tällä hetkellä mahdotonta sanoa yhtään mitään kotimaan politiikasta arvostelematta myös Puoluetta. Se on niin merkittävässä asemassa kotimaan poliittisessa kentässä ja minusta se käyttää asemaansa erittäin huonosti. Hyväksyn mielihyvin myös vastakkaiset mielipiteet ja kuuntelen perustelut niihin. Vastavuoroisesti tulen esittämään omia mielipiteitäni ja perusteluitani. Eräs pienen rekisteröimättömän puolueen puheenjohtaja ei tosin enää tähän arvosteluun tulitukea anna, koska hänen kritiikkinsä puheenjohtajaa kohtaan oli niin huonoa.

Minun kritiikkinikin on varmasti ainakin pitkäveteistä, ja sen voi todeta tl;dr; lukemattakin suorastaan huomautuksen arvoiseksi. Onko pitkien -- ja pitkäveteisten -- viestien kirjoittaminen Hommaforumilla sallittua? Sääntöjen mukaan se ei ainakaan ole kiellettyä; ainakaan sellaista tulkintaa säännöistä ei ole vielä kukaan esittänyt. Myöskään mikään vihjailu ei minun nähdäkseni ole sääntöjen mukaan kiellettyä tai "sääntöjen vastaiseen kirjoitteluun kalastelu"; minä en edes kykene näkemään, minkä säännön vastaiseen kirjoitteluun kalastelusta oli kyse, sillä kuten nyt todettiin useammalla suulla Puolueen ja sen puheenjohtajan arvostelu on sallittua. Olisiko syytä pyrkiä palaamaan sille linjalle, että kaikki, mikä ei ole erikseen kiellettyä, on sallittua? Silloin ei tarvitsi erikseen käydä näitä keskusteluja. Tästä kun vielä pääsisimme yli, niin perusteeni Hommaforumin kritisointiin uskoakseni korjautuisi itsestään vapaan keskustelun kautta. Tulen omalta osaltani tarjoamaan jatkossa paljon tilaisuuksia muille keskustelun rajojen ja niiden mahdollisten muutosten havaitsemiseksi eli sen toteamiseksi, miten vuoden 2015 keskustelutyylillä käytyyn keskusteluun suhtaudutaan vuonna 2018. Tämä tarjoaa myös keskustelunvalvojille helpon tien laajentaa jälleen keskustelunvapaus entiselle tasolle. Toivottavasti tämä toiminta otetaan hyväksyvästi vastaan.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 7 003
 • Liked: 4918
 • A spherical bastard
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4245 : 24.09.2018, 23:14:14 »
@sivullinen nyt vittu oikeasti, opettele ensin ymmärtämään lukemaasi ja jatka vasta sitten puheripulointiasi. Sinulla on elämäntyöpalkinto vain yhden ripuliviestin päässä jos tuo ainainen metakeskustelunitinä ei ota loppuakseen. Sääntöihin pitäisi kenties lisätä lex sivullinen jossa määritellään sen lisäksi, että foorumi ei ole chattityökalu, myös se, ettei foorumi ole myöskään monomaanisten mouhotussaarnauksien alusta.
Aivoton ja päätön maan johto on
Aivoton ja päätön maan johto on

Ei kun
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Sitä mieltä minä oon

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 203
 • Liked: 31448
 • You came to fight as free men and free men you are
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4246 : 24.09.2018, 23:22:47 »
Oma ketjunsa kaikille daideilijoille
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Freedom is never more than one generation away from extinction. - Reagan

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 7 003
 • Liked: 4918
 • A spherical bastard
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4247 : 25.09.2018, 00:39:42 »
sivulliselle on oma ketju. Vaan ei pysy siellä, koska visio ja missio perussuomalaisten paskiudenjulistamisesta on saatettava yleisön esille ja saataville missä tahansa ketjussa, jonka aihe edes jonkinlaisella aasinsillalla voidaan liittää lempiaiheeseen.
Aivoton ja päätön maan johto on
Aivoton ja päätön maan johto on

Ei kun
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Sitä mieltä minä oon

guest15313

 • Vieras
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4248 : 03.10.2018, 14:44:06 »
Tulin tänne puoli tuntia eduskunnan katastrofaalisen stasilakiäänestyksen jälkeen katsomaan, millainen someraivo on totalitarismin etenemisen vuoksi. Ei komnenttiakaan "tuoreimmat" -listalla. No, enpä viitsi minäkään.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 206
 • Liked: 23359
 • antikomintern
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4249 : 03.10.2018, 15:12:44 »
Tulin tänne puoli tuntia eduskunnan katastrofaalisen stasilakiäänestyksen jälkeen katsomaan, millainen someraivo on totalitarismin etenemisen vuoksi. Ei komnenttiakaan "tuoreimmat" -listalla. No, enpä viitsi minäkään.

Ei tarpeen tulla tähänkään ketjuun valittamaan siitä, mitä muut eivät ole kommentoineet. Tässä on ketju, sen kun kommentoit: 2017-04-18 Uusi tiedustelulaki (yhdistetty)

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 385
 • Liked: 10752
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4250 : 15.10.2018, 22:22:02 »
Mites
Lainaus
»HOMMAN POLIITTINEN SIIPI »
Puolueet ja kansalaisvaikuttaminen »
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat
Onko tuo ketjuosio myös ulkomaan pelleille? Kuten esim. Legalle ja Ruotsidemokraateille. Nyt tuo on 100% härmäläinen.

Mietin mihin avaisin UKIP Battenin johdolla ketjun....
Tietämättömyys on voimaa (1984)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 456
 • Liked: 58265
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4251 : 15.10.2018, 22:33:26 »
Puolueosio on ollut perinteisesti ihan näille suomalaisille puolueille, vaikka käyttötarkoitus toki onkin hieman vaihtunut entisestä. Pidetään se silti Suomea koskevana ja ulkomaan pellet ulkona sieltä :)

Voit tehdä tuolle UKIP Battenin johdolla -aiheelle Kylänraitille ketjun.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 385
 • Liked: 10752
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4252 : 16.10.2018, 01:15:00 »
Onko toi etusivu Homman linja?
Tietämättömyys on voimaa (1984)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 206
 • Liked: 23359
 • antikomintern
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4253 : 16.10.2018, 01:20:17 »
Se on Homman etusivu, jossa on esillä erilaisia, eri lähteistä olevia asioita ja poimintoja. Mikä on ongelmasi?

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 385
 • Liked: 10752
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4254 : 16.10.2018, 01:29:51 »
Mikä on ongelmasi?

ETUSIVU
Demokratia uhattuna Ruotsissa


Ai on? Miksi koko etusivu on pelkkää Ruotsia?!

Geert Wilders ja Onlinemagazin etusivulla. Ei vittu :facepalm:

edit: Tällaista tälla hetkellä. Voitte olla sale että kahdesta alimmasta en sano vastaan :D

Lainaus
Demokratia uhattuna Ruotsissa
Ruotsin valtiopäivävaalit 9.9.2018
Toisinajattelija Tommy Robinson päässyt vapauteen!
Farmlands (K18)
« Viimeksi muokattu: 16.10.2018, 01:35:31 kirjoittanut qwerty »
Tietämättömyys on voimaa (1984)

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 32 355
 • Liked: 27020
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4255 : 16.10.2018, 01:32:31 »
Onko toi etusivu Homman linja?

Päivällä mietin samaa keskenäni kun siellä oli janssaamista Markus Janssonista. Ei hänestä janssaaminen voi olla kenenkään linjaus. Ei voi olla.

@qwerty , kannattaa lukea suomenuutiset.fi sivustoa enempi. :)
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 566
 • Liked: 44360
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4256 : 16.10.2018, 01:36:14 »
Tulin tänne puoli tuntia eduskunnan katastrofaalisen stasilakiäänestyksen jälkeen katsomaan, millainen someraivo on totalitarismin etenemisen vuoksi. Ei komnenttiakaan "tuoreimmat" -listalla. No, enpä viitsi minäkään.

Homman jäsenet raportoivat täällä heti ensi tilassa tärkeistä asioista, kun vain ehtivät. Mutta sinä et, koska ... öh ... miksi?
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“...lamassa on kysymys siitä, että tyhmien ja varautumattomien rahat siirretään viisaille ja varautuneille.”
— Murkula

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 385
 • Liked: 10752
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4257 : 16.10.2018, 01:39:11 »
... qwerty, kannattaa lukea suomenuutiset.fi sivustoa

Miks? Ne bongaa uutisensa täältä ;)
« Viimeksi muokattu: 16.10.2018, 01:46:27 kirjoittanut qwerty »
Tietämättömyys on voimaa (1984)

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 32 355
 • Liked: 27020
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4258 : 16.10.2018, 01:48:13 »
... qwerty, kannattaa lukea suomenuutiset.fi sivustoa

Miks? Ne bongaa uutisensa multa ;)

Ookoo. Ei sitten mitään.

Hokasin tosiaan juurikin äsken, että domainilla on kaksi Etusivua. Toinen on keskusteluforumin Etusivu, ja nyt tuo uutisten Etusivu. Ainakin Firefoxissa molempien nimi on Etusivu sillä erotuksella että uutisten ETUSIVU isolla kirjoitettu. Pitää muistaa tämä niin tietää mistä puhutaan kun puhutaan ETUSIVUsta.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 206
 • Liked: 23359
 • antikomintern
Vs: Suuri Hommakritiikkiketju
« Vastaus #4259 : 16.10.2018, 01:49:43 »
@qwerty Ruotsissa taisi olla vaalit hetki sitten ja hallituksen muodostaminen edelleen kesken. Niissä etusivun jutuissa on kyllä päiväykset. Reunassa pyörivät Homman twiitit, joita on liki 13 tuhatta, ja mainistemasi sattuvat nyt olemaan kaksi viimeisintä retwiittiä.

Jos et ilman naamapalmuja kestä lukea etusivua, niin ole lukematta. On olemassa ketju, jossa otetaan vastaan ehdotuksia etusivun sisällöksi, joten ihan turha tässä ketjussa vinkua asiasta yhtään enempää: Homman etusivu (https://cms.hommaforum.org/) - sisältöehdotuksia kaivataan.

@Ari-Lee Etusivulla, joka on siis TÄMÄ, ei ole ollut koskaan sanaakaan Janssonista, eikä varmasti tulekaan.Tagit: