HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

2009-02-24 HS: Konsensus-Suomi ei ole normaali demokratia

<< < (2/5) > >>

Risto A.:
Mistä on käytännössä kyse:

http://www.youtube.com/watch?v=DIFcnctnHsE

skrabb:
Pressiklubilla oli eilen vieraina pamfletin kirjoittajat ja 70-lukulainen ex-toimittaja ja ex-demarikansanedustaja Antero Kekkonen.
Toimittajakirjoittajat Katja Boxberg ja Taneli Heikka kritisoivat Suomessa nykyäänkin vallalla olevaa kabinettipolitiikkaa  ja mm." ei-saa-puhua-keskeneräisistä-asioista-vanhasta" ja "ei-saa-keskustella-stasilistoista-halosta".
HeSa:kin mainittiin...

Antero Kekkonen oli pelkästään säälittävä, mutta saa pisteitä siitä, että oli suostunut edustamaan 70-lukulaisia, koska Stillerin mukaan ohjelmaan oli ollut erittäin vaikeaa saada ko. aikakauden päsmäriä keskustelemaan aiheesta.

jmk:

--- Lainaus käyttäjältä: skrabb - 28.02.2009, 09:58:56 ---Antero Kekkonen oli pelkästään säälittävä, mutta saa pisteitä siitä, että oli suostunut edustamaan 70-lukulaisia, koska Stillerin mukaan ohjelmaan oli ollut erittäin vaikeaa saada ko. aikakauden päsmäriä keskustelemaan aiheesta.

--- Lainaus päättyy ---

Eikö löytynyt yhtään äääentistä stalinistia lähipiiristä? Outoa.

Jarkko Sandell:
"Poliittisen kolmikannan sijaan he kaipaavat kaksipuoluejärjestelmää, jossa äänestäjille tarjotaan selviä vaihtoehtoja."

Miten kaksipuoluejärjestelmä voisi tarjota enemmän vaihtoehtoja? Itse perussuomalaisena kummastelen aina jengiä, joka valittaa, ettei persut tee sitä tai tätä. Tuonne voi ilmoittautua tekemään sitä konsensusvastaista politiikkaa:

www.perussuomalaiset.fi

Kuitenkin on muistettava, että politiikkaa ei voi tehdä ilman jonkinlaisia kompromisseja. Se on pieniä askeleita, välillä eteen ja välillä taakse. Minun periaateeni on arkijärki, eikä tarrautuminen talous- tai poliittisiin teorioihin.

Onko kukaan tietoinen noista kyselytutkimuksista ja siitä, ketkä niitä tekevät ja mitä niissä kysytään? Persut saivat ainakin paremman arvion oppositiopolitiikasta pari viikkoa sitten kuin SDP.

Alpo:
Eilinen Pressiklubi: http://areena.yle.fi/toista?id=1928623
Kannattaa katsoa.

Tuli kyllä väkisinkin Lex Nokia ja monikulttuurisuusvärinät mieleen sovellettaessa tuota kritisoitua konsensusta nykypäivään. Boxbergille ja Heikalla isot aplodit.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta