Kirjoittaja Aihe: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa  (Luettu 115173 kertaa)

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2642
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #750 : 27.05.2019, 16:59:12 »
Lainaus
Saksan juutalaisia varoitettiin kipan käytöstä

SAKSAN HALLITUKSEN edustaja varoittaa maan juutalaisia perinteisen kipa-päähineen käytöstä, koska antisemitististen rikoksien määrä maassa on kasvussa.

– En voi suositella juutalaisille kipan käyttöä kaikkialla ja kaikkina aikoina, sanoi hallituksen antisemitismiä valvova viranomainen Felix Klein lauantaina julkaistussa haastattelussa.

Kleinin mukaan internetissä ja sosiaalisessa mediassa leviävä vihakulttuuri on suurin syypää antisemitismin nousuun. Kleinin mukaan muun muassa poliisien, lakimiesten ja opettajien olisi selkeämmin vedettävä rajat sille, mikä on sallittua ja mikä ei.

Saksan sisäministeriön mukaan antisemitististen rikoksien määrä kasvoi viime vuonna viidenneksellä. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä rikoksien takana olivat äärioikeistolaiset ryhmät.
Ilta-Sanomat 25.5.2019

Ilta-Sanomien lähteenä STT ja AFP. Jutussa mainittu Felix Klein oikeasti hiukka eri mieltä luvuista ja antisemitistiseen väkivaltaan yleisimmin syyllistyneiden taustasta:

Lainaus
ESTRIN: Last year, Germany appointed its first national commissioner to combat anti-Semitism, Felix Klein. He told me his focus right now is to collect data. Police say anti-Semitic crimes rose 10 percent last year, with 90 percent of the attacks coming from the far-right. But there's a dispute about some of the figures.

FELIX KLEIN: If you talk to the Jews in this country, they perceive attacks emanating from Muslims - from radical Muslims, of course (laughter) - as much higher. They think it's around 40 percent when it comes, also, to physical attacks.
NPR: German Police Report Rise In Anti-Semitic Hate Crimes 27.3.2019

Lainaus
German jump in anti-Semitic crimes 'worrying, but no surprise'

The number of anti-Semitic crimes increased significantly in 2018 over the previous year, according to government statistics released on Wednesday. There were 1,646 incidents recorded nationwide, compared to 1,504 in 2017.

Some 43 people were injured, though none fatally, in 62 acts of violence. At least 282 were instances of hate propaganda. With 37 acts of violence recorded in 2017, this constitutes an increase of around 60 percent in 12 months.

Police said that 19 people were arrested, but did not provide details as to how many charges were filed.

The numbers were released by the government's office of criminal statistics, following a request from the opposition Left party in the Bundestag.

'Worried, but not surprised'

"The latest numbers are not yet official, but again show a tendency – and that is alarming," said Josef Schuster, president of the Central Council of Jews in Germany, adding that it offered tangible proof of Jewish people's subjective impressions.

According to a survey done by the EU, 41 percent of Jews in Germany who have been the victims of anti-Semitic attacks said the perpetrators were of a Muslim background, and 20 percent were right-wing extremists.
Deutsche Welle 13.2.2019

Olen ymmärtänyt mm. Pertti Rönkön FB-uutisoinnissa, että Saksassa kaikki ne antisemitistiset teot, joissa tekijä ei ole tiedossa, listataan "äärioikeiston" tekemiksi. Ja tämä tietenkin vääristää tilastot rajusti.

Vaikka äärioikeisto ei tosiasiallisesti ilmeisesti kovin usein syyllisty antisemitistisiin hyökkäyksiin jne., pidän kuitenkin hyvin valitettavana sitä, että maltillisessakin maahanmuuttokriittisessä porukassa näyttäisi olevan kasvavaa juutalaisvastaisuutta, ml. tällä palstalla.

Juutalaiset ovat tämän muslimimaahanmuuton suurimpia häviäjiä jo muutenkin, eikä tilannetta helpota lainkaan se, jos eri maiden kantikset alkavat hylkimään juutalaisia, koska Soros jne.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 259
 • Liked: 4986
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #751 : 27.05.2019, 17:01:17 »
^Tähän keskusteluun pitää nostaa kuitenkin myös se näkökulma, että elokuvateollisuus on ymmärtääkseni lähes täysin juutalaisten hallussa. Miten tämä nykyinen juutalaisvastaisuus on näkynyt elokuvissa? Minusta ei vielä mitenkään, vai?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 468
 • Liked: 6792
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #752 : 27.05.2019, 17:22:25 »
Laadullisista eroista: nasset liimaa tarroja, anarkot rikkovat omaisuutta ja muslimit vetävät turpaan kadulla? Näinhän se ainakin meillä menee, kahden ekan tapauksessa, kolmatta ei ole vielä päästy kokemaan.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 990
 • Liked: 3805
 • 12 IX 1683
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #753 : 27.05.2019, 17:38:21 »
^Tähän keskusteluun pitää nostaa kuitenkin myös se näkökulma, että elokuvateollisuus on ymmärtääkseni lähes täysin juutalaisten hallussa. Miten tämä nykyinen juutalaisvastaisuus on näkynyt elokuvissa? Minusta ei vielä mitenkään, vai?

Juutalaisvastaisuus sinänsä on ollut vakiokamaa ad nauseam ainakin 70-luvulta asti (Polttouhrit). Nykyään aatusaksan juutalaiskeppostelu on emotionaalisesti lypsetty niin kuiviin että toimii jo itseään vastaan. Mutta tämä nykyinen ei sovi Agendaan. Ainoa sallittu viholliskuva on valkoinen kiljunatsi, valkoinen kristitty konservatiivi tai jotain vastaavaa. Äskettäin saapunut kaikkein haavoittuvin ei vain vielä sovi viholliskuvaksi.

Ehkä joskus 2030-luvulla tilanne on sellainen että nykytilanteen avaaminen palvelee jonkun etua. Ei siis vielä koska tilanne on kesken.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 256
 • Liked: 13438
 • "Ich bin Jude"
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #754 : 28.05.2019, 20:27:54 »
Uusia vanhoja uutisia:

Lainaus
Uusantisemitismi yhdistää ääriliikkeitä


Vainojen uhrien muistopäivänä 27. tammikuuta järjesti Porvoon Suomi-Israel-yhdistys muistotilaisuuden, johon osallistui viitisenkymmentä vierasta.


Mennyt vuosisata, 1900-luku, oli ihmiskunnan historian tuhoisin. Pahinta tuhoa silloin aiheuttivat kaksi totalitaristista poliittista liikettä, natsismi ja kommunismi. Yleinen arvio on, että Hitlerin vuonna 1939 Puolan miehityksellä käynnistämän toisen maailmansodan aikana kaiken kaikkiaan noin 80 miljoonaa ihmistä menetti henkensä.
    Juhlapuheen  pitänyt  Michel  Grünstein muistutti,  että  vajaassa  kuudessa  vuodessa  natsi-Saksa  murhasi  noin  kuusi  miljoonaa  juutalaista,  joista  1,5  miljoonaa  oli  lapsia.
    –  On  ymmärrettävää,  että  erityisesti  juutalaiset  seuraavat  huolestuneina  merkkejä  totalitaristisen ajattelun esiintymisestä ja toisaalta demokraattisten prosessien heikkenemisestä yhteiskunnassa. Erityistä huolta on viime  vuosikymmeninä  aiheuttanut  fundamentalistinen islam ja sen leviäminen länteen jihadismin eli pyhän sodan sekä yhteiskunnalle  esitettyjen  sharia-vaatimusten  myötä,  Grünstein totesi. --

--
Uusantisemitismi nousee

Juutalaisten  elämän  ja  turvallisuudenkin  kannalta paljon vahingollisempaa on Grünsteinin mielestä se jatkuva Israelinvastainen antisemitismi – ”uusantisemitismi” –, johon valtamediassa  törmää  vähän  väliä.  Silloin  kun palestiinalaisten ja Israelin välillä on taas puhjennut  jokin  väkivaltainen  yhteenotto,  toimittajat, poliitikot ja professorit kritisoivat kilvan  juutalaisvaltiota  sen  ”suhteettomasta  voimankäytöstä” ja vaativat välitöntä aselepoa – tosin vasta silloin, kun Israel on pääsemässä voitolle. Samalla he vääristelevät tahallaan sitä, kuka on selkkauksen varsinainen alullepanija ja aggressori. Syy-seuraus-suhde käännetään yhä uudestaan päälaelleen.
    Tällä tavoin mielipidevaikuttajien eliitti on jo vuosikymmenten ajan nostattanut kansan, eritoten nuorisomme vihaa Israelia ja sen juutalaisväestöä vastaan. Eikä näin toki tapahdu vain Suomessa, vaan kaikkialla muuallakin Euroopassa.
    Michel Grünstein muistutti, että mielipidevaikuttajien harjoittama uusantisemitistinen kiihotus  ei  ole  vahingollista  vain  Israelille  ja  sen  suhteille  eurooppalaisiin  kansakuntiin.  Se  on  vahingollista  ja  jopa  vaarallista  myös oman maanosamme juutalaisille. Tämä johtuu  ennen  kaikkea  siitä  räjähdysalttiista  yhdistelmästä,  joka  syntyy  vasemmistolaisen, Israelin-vastaisen kansankiihotuksen ja Eurooppaan muuttaneiden islaminuskoisten löytäessä toisensa. --

    – Mielestäni Euroopassa on syvimmältään kuitenkin  käynnissä  henkinen  sota,  joka  kohdistuu  koko  juutalaiskristillistä  kulttuuriamme  ja  arvomaailmaamme  vastaan.  Sitä  yritetään tuhota usean aatteen voimin. Näitä ovat ennen kaikkea kulttuurimarxilaisuus, rajat alas -ideologia ja globalismi, monikulturismi,  dogmaattinen  vihreys,  islamismi  ja  eräät muodot feminismistä. Monet niistä ovat löytäneet toisensa jonkinlaisessa epäpyhässä  allianssissa.  Nyt  onkin  tärkeää,  että  me  juutalaiset ja kristityt vastaavasti löydämme toisemme, päätti Michel Grünstein puheensa.

Jedidut-lehti
Kimmo Janas


https://suomi-israel.fi/wp-content/uploads/2019/03/jedidut-2019-01.pdf
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 468
 • Liked: 6792
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #755 : 28.05.2019, 21:27:47 »
^Ainakin George Soros on "liberaalia" maailmankatsomusta edustava juutalainen, ja kaataa miljardejaan Euroopan islamilaistamiseen. Minun mielestäni olisi rehellistä mainita nämä "mustat lampaat", kun keskustellaan maahanmuuton aiheuttamasta uhasta, Euroopalle ja sen juutalaisille.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2019, 21:29:27 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 256
 • Liked: 13438
 • "Ich bin Jude"
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #756 : 28.05.2019, 21:51:32 »
^Ainakin George Soros on "liberaalia" maailmankatsomusta edustava juutalainen, ja kaataa miljardejaan Euroopan islamilaistamiseen. Minun mielestäni olisi rehellistä mainita nämä "mustat lampaat", kun keskustellaan maahanmuuton aiheuttamasta uhasta, Euroopalle ja sen juutalaisille.

Kyllähän Soros tuohon tuli jo sisällytettyä, kun tuossa on mainittu "rajat alas -ideologia ja globalismi", jota hän edustaa. Vai olisiko hänet pitänyt mainita nimeltä, kuten nimellä viitattiin toiseen juutalaisia vihanneeseen juutalaiseen, Marxiin, "kulttuurimarxilaisuudessa"?
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2642
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #757 : 28.05.2019, 22:15:33 »
^Tähän keskusteluun pitää nostaa kuitenkin myös se näkökulma, että elokuvateollisuus on ymmärtääkseni lähes täysin juutalaisten hallussa. Miten tämä nykyinen juutalaisvastaisuus on näkynyt elokuvissa? Minusta ei vielä mitenkään, vai?

En nyt saa ajatuksesta ihan kiinni. Ainakaan minä en ole sanonut, että juutalaisvastaisuus näkyisi elokuvissa.

Toisaalta niitä, joita nyt syrjitään ja kiusataan esim. kipan käytöstä tuskin suurestikaan lohduttaa, että merkittävä osa Hollywoodia on joidenkin punavihreiden ja "edistyksellisten" juutalaisten omistuksessa, koska sillä ei ole merkitystä arjen turvallisuuden kanssa.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 533
 • Liked: 5451
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #758 : 28.05.2019, 22:51:26 »
Sunnuntaina näkyy olevan antisemitismin vastainen marssi Helsingissä:

Lainaus
Elämän marssi Helsingissä sunnuntaina 2.6.2019 klo 15

Elämän marssi käynnistyy eduskuntatalon edustalla pidettävällä tilaisuudella klo 15. Marssireitti kulkee Mannerheimintien, Etelä-Esplanadin ja Etelärannan kautta Tähtitorninmäelle natsi-Saksalle 6.11.1942 luovutettujen juutalaisten muistomerkille, missä pienimuotoinen päätöstilaisuus.

Lisätiedot ja kysymykset: info@elamanmarssi.fi

Elämän marssin päämäärät ja arvot

Päämäärät

-    kunnioittaa holokaustin uhrien muistoa ja holokaustista hengissä selvinneitä
-    osoittaa seisovamme holokaustista ja sen seurauksista kärsineiden rinnalla
-    toimia holokaustin uhrien äänenä ja käsitellä menneitä tapahtumia murtaen vaikenemisen muuria eri paikkakunnilla
-    olla vaikenematta ja osoittaa välittämistä antisemitismin lisääntyessä omana aikanamme
-    edistää sovintoa toimien tiiviissä yhteistyössä juutalaisyhteisöjen sekä eri kristillisten tahojen kanssa
-    muistaa ja jakaa tietoa menneistä tapahtumista sekä puhua niistä selviytyneistä ihmisistä
-    pyrkiä sovitukseen menneisyyden suhteen niin tekojen suorittajien kuin uhrien osalta
-    osoittaa marssien tukea Israelille ja vastustaa antisemitismiä
-    julistaa Raamatun arvojen mukaista tehtävää siunata Israelia

Arvot

-    muistaminen: menneisyyden selvittely, äänen antaminen holokaustista selviytyneille
-    sovitus: tekijä- ja uhrisukupolven parantuminen ja eheytyminen sekä sovinnonteko
-    tuki Israelille ja vastalause antisemitismille

Elämän marssi ei ole poliittinen tapahtuma eikä mielenosoitus tai evankeliointitapahtuma vaan sovintoa rakentava rukous- ja muistohanke.
https://www.elamanmarssi.fi/

"Herätyssiionistit" ilmeisesti asialla. Mitäköhän tapahtuisi jos antisemitismia vastustaisi osallistumalla "vääristä syistä"?
"I hate speech" -C&H

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 533
 • Liked: 5451
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #759 : 01.06.2019, 17:36:06 »
Lainaus
EXCLUSIVE: British Jews in fear after pro-Palestine group supported by Corbyn forces Jewish shops to close with 'campaign of intimidation'

    Pro-Palestine activists have been conducting a 'campaign of intimidation' against Jewish shops that sell products from Israel for years
    The Palestine Solidarity Campaign, which is supported by Corbyn, has forced two Jewish businesses to close and activists have threatened others
    Other groups targeted a British Jewish shopkeeper in Ireland and Scotland, forcing him to relocate three times and eventually flee Britain
    A new film, Hounded, has been released by anti-racist campaigners to draw attention to how British Jewish shopkeepers have been living in fear for years
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7087929/Pro-Palestine-group-supported-Corbyn-forces-Jewish-shops-close.html

Labourin arvopohja se vain toteutuu Britanniassa.
"I hate speech" -C&H

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 528
 • Liked: 4626
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #760 : 03.06.2019, 13:04:14 »
Lainaus
Euroopan unionin perusoikeusviraston laaja antisemitismitutkimus vuodelta 2018: Äärimuslimit ovat suurin tunnistettu juutalaisvihaan syyllistyvä ryhmä kesäkuu 3, 201912:53

Helsingissä vastustettiin juutalaisvihaa Elämän marssilla. Elämän marssi -liike syntyi Saksassa vuonna 2007 pastori Jobst Bittnerin ja hänen vaimonsa Charlotten aloitteesta. Nimi juontaa juurensa toisen maailmansodan kuoleman marsseihin, joille keskitysleirien vangit joutuivat pakotettuina. Tuoreen tutkimuksen mukaan ääri-islamilaisuus on lisännyt juutalaisvastaisuutta Euroopassa.


Elämän marsseja on järjestetty yli 20 maassa noin 400 paikkakunnalla. Tänä vuonna se järjestettiin ensimmäistä kertaa Helsingissä. Marssi kulki 2.6. sunnuntaina Eduskuntatalolta Tähtitorninmäen 6.11.1942 natsien käsiin luovutettujen juutalaisten muistomerkille.

Juutalaisvastaisuus nousee Euroopassa
Euroopan unionin perusoikeusviraston, Europan Union Agency of Fundametal Rights, (FRA) teetti laajan kyselytutkimuksen antisemitismistä vuonna 2018. FRA haastatteli sitä varten 16 395 juutalaista 12 EU-maassa: Itävallassa, Belgiassa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Unkarissa, Italiassa, Hollannissa, Puolassa, Espanjassa, Ruotsissa ja Britanniassa. Näissä maissa asuu arviolta 96 prosenttia Euroopan juutalaisväestöstä.

Yhdeksän kymmenestä kertoo antisemitismin nousseen viimeisen viiden vuoden aikana

Kysely on unionin historian laajin aiheesta toteutettu tutkimus. Kyselyyn vastanneista 89 prosenttia sanoi antisemitismin nousseen omassa kotimaassaan viimeisen viiden vuoden sisällä. 85 prosenttia koki sen olevan vakava ongelma.
Vastaajien mukaan antisemitismi on iso sosiaalinen ja poliittinen ongelma heidän elinympäristössään.

Ongelma koettiin voimakkaaksi netissä ja somessa (89 prosenttia), julkisilla paikoilla (73 prosenttia), mediassa (71 prosenttia) ja politiikassa (70 prosenttia).

Äärimuslimit ja vasemmisto juutalaisvihamielisimpiä
Juutalaisvihaa ilmentävistä teoista tekijöiksi paljastui 31 prosentissa tapauksista joku, jota ei tunnettu. 30 prosentissa tapauksista tekijänä oli äärimuslimi, 21 prosentissa tapauksista tekijä oli poliittisen vasemmiston kannattaja, 16 prosentissa tapauksista tekijä oli koulu- tai työkaveri, 15 prosentissa tapauksista tekijä oli tuttava tai ystävä. Vain 13 prosenttia tekijöistä oli poliittisen oikeiston kannattajia.

Tyypillisimmin antisemitismiset herjaukset pitävät sisällään nämä väittämät: “Israelilaiset käyttäytyvät kuin natsit palestiinalaisia kohtaan”, “juutalaisilla on liikaa valtaa” ja juutalaiset käyttävät hyväkseen Holokaustia omien tarkoituksiensa ajamiseen.

Israelin parlamentin Knessetin edustaja: SDP:n kansanedustajan juutalaisviha tyypillinen esimerkki
Eduskuntatalon edestä käynnistyneessä tapahtumassa oli puhujana tapahtuman perustaja Jobst Bittner. Hän kiitti suomalaisia Israelin ystäviä ja rohkaisi heitä pysymään Israelin tukena.

Tapahtumassa kuultiin myös Israelin parlamentin, Knessetin Christian Allies Caucus -ryhmän johtajan Josh Reinsteinin puhe, jossa hän otti kantaa antisemitismiin ja Israel-vastaisuuteen. Hän otti puheessaan esiin myös Israelissa uutisiin nouseen SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taeen juutalaisvastaiset kirjoitukset, joissa hän rinnasti Israelin esimerkiksi terroristijärjestö Isisiin.

Marssi sujui rauhallisesti
Marssin koordinaattori Kari Teittinen kertoo tapahtuman sujuneen rauhallisesti.

– Paikalla oli Helsingin poliisin mukaan noin tuhat osallistujaa. Tapahtuman järjestelyissä oli mukana juutalaisia ja kristittyjä, hän kertoo.

Teittinen sanoo, että tapahtuman koskettavin hetki oli kenties, kun saksalaisen SS-miehen tytär, Andrea Werth esitti tilaisuudessa juutalaisyhteisölle julkisen anteeksipyynnön isänsä tekemisistä.

Teittinen muistuttaa, että Elämän marssi ei ole poliittinen tapahtuma. Se ei ole mielenosoitus tai evankeliointitapahtuma, vaan sovintoa rakentava rukous- ja muistohanke.

– Tapahtuma järjestetään myös ensi vuonna. Ajankohta ei ole vielä selvillä, mutta alkukesän viikonlopusta olemme keskustelleet, hän tarkentaa.
Suomenuutiset
Koska elämme epävakauden aikoja jokainen ostaa itselleen vatupassin.

-Repomies

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 802
 • Liked: 2514
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #761 : 03.06.2019, 16:51:52 »
Lainaus
https://www.suomenuutiset.fi/euroopan-unionin-perusoikeusviraston-laaja-antisemitismitutkimus-vuodelta-2018-aarimuslimit-suurin-tunnistettu-juutalaisvihaan-syyllistyva-ryhma/

Marssi sujui rauhallisesti
Marssin koordinaattori Kari Teittinen kertoo tapahtuman sujuneen rauhallisesti.

– Paikalla oli Helsingin poliisin mukaan noin tuhat osallistujaa. Tapahtuman järjestelyissä oli mukana juutalaisia ja kristittyjä, hän kertoo.

Teittinen sanoo, että tapahtuman koskettavin hetki oli kenties, kun saksalaisen SS-miehen tytär, Andrea Werth esitti tilaisuudessa juutalaisyhteisölle julkisen anteeksipyynnön isänsä tekemisistä.

Niinpä... kun kaikki Saksan armeijassa, Waffen SS:ssä palvelleet ja Hitler Jugendin nuorimmatkin jäsenet ovat kuolleet, niin heidän lapsensa laitetaan pyytämään anteeksi. Kun anteeksipyytäjien toinen sukupolvi on kuollut, on kolmannen sukupolven eli heidän lastensa vuoro pyytää anteeksi. Jatkuu varmaan vielä pari sataa vuotta tämä.

Tässä anteeksipyytämisessä vastuutetaan ryhmän jäsenet sukulaisuuden tai jopa samaan kansaan kuulumisen perusteella. Milloin Suomessa asuvat muslimit pyytävät anteeksi ISIS:in toimia. Milloin pyytävät anteeksi muslimien tekemiä rikoksia.
Varje år reser dessa ljugande och bluffande migranter på "semester" tillbaka till länder som de påstått sig ha flytt ifrån. EU:s undersökning visar att bara 3 av 1000 som kommer till Europa är riktiga flyktingar.
https://samnytt.se/syrier-atervander-hem-i-hundratusental-men-inte-fran-sverige/#comment-4620470945

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 096
 • Liked: 5885
 • 白右
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #762 : 03.06.2019, 17:29:26 »

Tässä anteeksipyytämisessä vastuutetaan ryhmän jäsenet sukulaisuuden tai jopa samaan kansaan kuulumisen perusteella. Milloin Suomessa asuvat muslimit pyytävät anteeksi ISIS:in toimia. Milloin pyytävät anteeksi muslimien tekemiä rikoksia.

No ei koskaan. Anteeksipyytäminen ei taida oikein kuulua muslimien tapoihin. Enkä minä kyllä toisaalta ymmärrä miksi ihmisen pitäisi pyydellä esi-isien tekojaan anteeksi. Star Trek Next Generationissa oli muistaakseni sarjan pilotissa mainittu sellainen edistysaskel, että vuonna 2029 olisi säädetty oikein laki, että ketään ei voisi syyllistää esi-isiensä rikkomuksista. Aivan hyvä laki, mutta meidän kehitys ei näytä kulkevan aivan samoja latuja kuin scifin.

Periaatteessa länsimaissa vallitseva kova uhriutumistrendi on aika pitkälle Holokaustin mallin mukaan rakennettu. On kritisoitu sitä, että Holokaust on asetettu uskonnon asemaan, sitä ei saa edes suhteuttaa muihin kansanmurhiin eikä sijoittaa historialliseen kontekstiinkaan. Hieman on ihmetelty sitä, että miksi juutalaisuus määritelläänkin ensisijaisesti Holokaustin kautta, juutalaisuutta ei edusta etnisyys eikä uskonnollisten lakien noudattaminen. Se uhriasema toki kelpaa ja muut uhriutujat ovat vain kateellisia jäljittelijöitä.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 533
 • Liked: 5451
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #763 : 03.06.2019, 18:29:03 »
Vaikka natseista jankkaaminen typerältä monesti tuntuu etenkin nykyään, on "isien synneistä" puhuminen välillä tarpeen ja tervetullut osa julkista keskustelua. Ajatellaan vaikka alkoholistien lapsia, jotka puhuvat päihteidenkäyttöä vastaan. Sotiemme veteraanit ovat pian kaikki kuolleet ja joukkoon on mahtunut monta surullista tarinaa. Isänmaa on monesti hylännyt poikansa, kun avuntarve oli suurin. Nämä ihmiskohtalot ovat jääneet jälkipolvien kerrottaviksi. Monet yhteiskunnalliset ongelmat siirtyvät isältä pojalle, äidiltä tyttärelle ja vaarilta vauvalle. On hyvä, että pahan kierrettä halutaan myös katkaista, vaikka mitään moraalista pakkoa tähän ei olisikaan.

Helppoahan se on hyvesignaloida sellaisten asioiden suhteen, joihin ei ole mitään todellista kosketuspintaa. On kuin fantasia korvaisi todellisuuden.

Tuomitsen Daenerys Targaryenin rikokset ihmisyyttä vastaan.
"I hate speech" -C&H

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 404
 • Liked: 6271
 • Punavihreäkriittinen
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #764 : 03.06.2019, 18:38:08 »

Tässä anteeksipyytämisessä vastuutetaan ryhmän jäsenet sukulaisuuden tai jopa samaan kansaan kuulumisen perusteella. Milloin Suomessa asuvat muslimit pyytävät anteeksi ISIS:in toimia. Milloin pyytävät anteeksi muslimien tekemiä rikoksia.

No ei koskaan. Anteeksipyytäminen ei taida oikein kuulua muslimien tapoihin. Enkä minä kyllä toisaalta ymmärrä miksi ihmisen pitäisi pyydellä esi-isien tekojaan anteeksi. Star Trek Next Generationissa oli muistaakseni sarjan pilotissa mainittu sellainen edistysaskel, että vuonna 2029 olisi säädetty oikein laki, että ketään ei voisi syyllistää esi-isiensä rikkomuksista. Aivan hyvä laki, mutta meidän kehitys ei näytä kulkevan aivan samoja latuja kuin scifin.

Periaatteessa länsimaissa vallitseva kova uhriutumistrendi on aika pitkälle Holokaustin mallin mukaan rakennettu. On kritisoitu sitä, että Holokaust on asetettu uskonnon asemaan, sitä ei saa edes suhteuttaa muihin kansanmurhiin eikä sijoittaa historialliseen kontekstiinkaan. Hieman on ihmetelty sitä, että miksi juutalaisuus määritelläänkin ensisijaisesti Holokaustin kautta, juutalaisuutta ei edusta etnisyys eikä uskonnollisten lakien noudattaminen. Se uhriasema toki kelpaa ja muut uhriutujat ovat vain kateellisia jäljittelijöitä.
Niin ja miksi holokausti-syyllistäminen on laajennettu kaikkiin valkoisiin, vaikka saksalaisten toteuttama juttuhan se pitkälti oli. Saksalaiset tuntekoot syyllisyyttä jos haluaa, mutta minua suomalaisena holokausti ei liikuta sen enempää kuin vaikka Armenian tai Ruandan kansanmurhat.
All we're really doing is just fighting the clock, and it always wins.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 256
 • Liked: 13438
 • "Ich bin Jude"
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #765 : 03.06.2019, 19:15:31 »
-- Enkä minä kyllä toisaalta ymmärrä miksi ihmisen pitäisi pyydellä esi-isien tekojaan anteeksi. Star Trek Next Generationissa oli muistaakseni sarjan pilotissa mainittu sellainen edistysaskel, että vuonna 2029 olisi säädetty oikein laki, että ketään ei voisi syyllistää esi-isiensä rikkomuksista. Aivan hyvä laki, mutta meidän kehitys ei näytä kulkevan aivan samoja latuja kuin scifin.

Periaatteessa länsimaissa vallitseva kova uhriutumistrendi on aika pitkälle Holokaustin mallin mukaan rakennettu. On kritisoitu sitä, että Holokaust on asetettu uskonnon asemaan, sitä ei saa edes suhteuttaa muihin kansanmurhiin eikä sijoittaa historialliseen kontekstiinkaan. Hieman on ihmetelty sitä, että miksi juutalaisuus määritelläänkin ensisijaisesti Holokaustin kautta, juutalaisuutta ei edusta etnisyys eikä uskonnollisten lakien noudattaminen. Se uhriasema toki kelpaa ja muut uhriutujat ovat vain kateellisia jäljittelijöitä.

Holokausti on ainakin yhdessä merkittävässä mielessä varsin ainutlaatuinen, sillä se on lähes 2000-vuotisten jatkuvien pienempien juutalaisiin kohdistuneiden kansanmurhien "kruununjalokivi". Kansanmurhien isä ja äiti laajuudessaan ja hyvin organisoidussa ilmiömäisessä raakuudessaan ihan muihinkin kansanmurhiin verrattuna. Tässä suhteessa juutalaisten uhriasema on tarpeettomankin hyvin ansaittu ja vaikeasti vältettävä.

Lisäksi se on käytännöllinen siinä mielessä, että se pitää ainakin juutalaisten mielissä, että toinen holokausti voi tulla milloin tahansa. Mein Kampf on laajimmin painettu ei-islamilainen kirja muslimimaissa ja uudet Hitlerin ja Muhammadin oppipojat vyöryvät Eurooppaan täynnä reipasta murhanhimoa.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2642
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #766 : 04.06.2019, 12:49:07 »
Lainaus
EXCLUSIVE: British Jews in fear after pro-Palestine group supported by Corbyn forces Jewish shops to close with 'campaign of intimidation'

    Pro-Palestine activists have been conducting a 'campaign of intimidation' against Jewish shops that sell products from Israel for years
    The Palestine Solidarity Campaign, which is supported by Corbyn, has forced two Jewish businesses to close and activists have threatened others
    Other groups targeted a British Jewish shopkeeper in Ireland and Scotland, forcing him to relocate three times and eventually flee Britain
    A new film, Hounded, has been released by anti-racist campaigners to draw attention to how British Jewish shopkeepers have been living in fear for years
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7087929/Pro-Palestine-group-supported-Corbyn-forces-Jewish-shops-close.html

Labourin arvopohja se vain toteutuu Britanniassa.

Tämä Corbyin olio vielä kehtasi haukkua Trumpin rasistiksi, vaikka Trump ei ole rasisti ja Corbyn itse on.

Kaverihan teki esipuheen jonkun 1900-luvun alun tärkeän brittiläisen vasemmistolais"älykön" teokseen sitä hehkuttaen ja lisäämättä mitään varauksia tässäkin teoksessa esitetyn antisemitismin suhteen.

Jopa Guardian oli aika pahana Corbynin toiminnasta, vaikka Guardian onkin vasemmistolehti.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Liked: 3892
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #767 : 05.06.2019, 10:14:34 »
https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2018/hitlergruessender-afghane-laesst-rechte-straftaten-wachsen/

Vähän vanha juttu, mutta liittyy tähän aiheeseen. Viime vuoden Oktoberjuhlassa Münchenissä tuuletti 19-vuotias afgaani kainaloaan kunnes järjestysmiehet tulivat ja poistivat miehen paikalta. Myöhemmin afgaani palasi takaisin ja kävi järjestysmiehen kimppuun. Poliisilta kysyttiin, kirjataanko tämä rikos oikeistolainen rikos-sarakkeeseen? Poliisin vastaus.: "Kyllä, rikos kirjataan ylös oikeistolaisena rikoksena."

Kysymyksessä on kuitenkin muslimin suorittama poliittisesti motivoitunut, mitä luultavimmin juuri islamin antisemitismistä kumpuava rikos. Kuitenkin se kirjataan oikeiston tekemäksi. Tässäkin tapauksessa.

Poliisi kirjasi vuonna 2017 ylös 20.520 "poliittisesti motivoitunutta oikeiston suorittamaa rikosta". Näistä oli vähän yli puolet (58,6 %) ns. propagandarikoksia, joihin myös perustuslain vastaisten järjestöjen Hitlertervehdys kuuluu.

Jos kaikista muka oikeiston tekemistä poliittismoitivoituneista rikoksista otettaisiin pois puhtaat kainalontuuletukset mukaan luettuna natseja ihailevat muslimit sekä tuntemattomien tekijöiden suorittamat rikokset, jotka automaattisesti kirjataan oikeistolaiset rikokset-sarakkeeseen, niin paljonko "konkreettisia" (jälkiä jättäviä tunnettujen rikoksen tekijöiden suorittamia: pahoinpitelyjä, omaisuuden tuhoamista jne.) todellisten oikeistolaisten rikoksia jää jäljelle?
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 200
 • Liked: 63603
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #768 : 11.06.2019, 11:41:07 »
Lainaus
Saksan juutalaisia varoitettiin kipan käytöstä

SAKSAN HALLITUKSEN edustaja varoittaa maan juutalaisia perinteisen kipa-päähineen käytöstä, koska antisemitististen rikoksien määrä maassa on kasvussa.
...
Saksan sisäministeriön mukaan antisemitististen rikoksien määrä kasvoi viime vuonna viidenneksellä. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä rikoksien takana olivat äärioikeistolaiset ryhmät.
Ilta-Sanomat 25.5.2019

Ilta-Sanomien lähteenä STT ja AFP. Jutussa mainittu Felix Klein oikeasti hiukka eri mieltä luvuista ja antisemitistiseen väkivaltaan yleisimmin syyllistyneiden taustasta:

Lainaus
FELIX KLEIN: If you talk to the Jews in this country, they perceive attacks emanating from Muslims - from radical Muslims, of course (laughter) - as much higher. They think it's around 40 percent when it comes, also, to physical attacks.
NPR: German Police Report Rise In Anti-Semitic Hate Crimes 27.3.2019

Tänään yli kaksi viikkoa myöhemmin Hesari on päivittänyt tahallisen harhaanjohtavaa uutista lisäämällä siihen tässäkin ketjussa moneen kertaan esitettyjä olennaisia faktoja.

Lainaus käyttäjältä: HS
Saksan sisäministeriön mukaan antisemitististen rikoksien määrä kasvoi viime vuonna viidenneksellä. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä rikosten takana olivat tilastojen mukaan äärioikeistolaiset ryhmät. Tilastoissa on tosin ongelma, koska äärioikeiston syyksi on määritelty myös tapaukset, joissa tekijä ei ole tiedossa.

Esimerkiksi EU:n tutkimuksessa juutalaisvihan kohteeksi joutuneet eurooppalaiset arvioivat tekijät äärioikeistolaisiksi vain 13 prosentissa tapauksista. Äärimuslimeiksi he arvioivat tekijät 30 prosentissa tapauksista ja vasemmistolaisiksi 21 prosentissa tapauksista.
...
Juttua korjattu 11.6. kello 10.51: Lisätty huomio Saksan sisäministeriön tilastoinnin ongelmallisuudesta, koska äärioikeiston syyksi on määritelty juutalaisvastaisista rikoksista myös ne, joissa tekijä ei ole tiedossa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

rooster

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 544
 • Liked: 2136
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #769 : 11.06.2019, 17:30:48 »
^^ Onkohan jollain kesätoimittajalla nyt lipsahtanut vääriä faktoja uutiseen? Tietysti hienoa, että vihdoin tuokin asia kirjoitetaan hesariin, mutta kun tuo on ollut tiedossa täällä jo vuosikausia, joten miksi nyt muuttaa tyyliä?

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 427
 • Liked: 1606
 • Pimeä voima
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #770 : 11.06.2019, 17:51:29 »
Otetaan huomioon, että tilastoissa on vasta "ongelma". Lehti ei sentään tunnusta esittämiään lukuja vääriksi. Kyseessä on vastuumedia, jonka kaikki uutiset on moneen kertaan tarkistettu ja oikeiksi osoitettu.

Hesari ei ole koskaan väärässä - tilastot vain joskus ovat "ongelmallisia".
« Viimeksi muokattu: 11.06.2019, 20:38:55 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Matuus Husussa pinninnä.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 096
 • Liked: 5885
 • 白右
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #771 : 11.06.2019, 21:21:39 »
-- Enkä minä kyllä toisaalta ymmärrä miksi ihmisen pitäisi pyydellä esi-isien tekojaan anteeksi. Star Trek Next Generationissa oli muistaakseni sarjan pilotissa mainittu sellainen edistysaskel, että vuonna 2029 olisi säädetty oikein laki, että ketään ei voisi syyllistää esi-isiensä rikkomuksista. Aivan hyvä laki, mutta meidän kehitys ei näytä kulkevan aivan samoja latuja kuin scifin.

Periaatteessa länsimaissa vallitseva kova uhriutumistrendi on aika pitkälle Holokaustin mallin mukaan rakennettu. On kritisoitu sitä, että Holokaust on asetettu uskonnon asemaan, sitä ei saa edes suhteuttaa muihin kansanmurhiin eikä sijoittaa historialliseen kontekstiinkaan. Hieman on ihmetelty sitä, että miksi juutalaisuus määritelläänkin ensisijaisesti Holokaustin kautta, juutalaisuutta ei edusta etnisyys eikä uskonnollisten lakien noudattaminen. Se uhriasema toki kelpaa ja muut uhriutujat ovat vain kateellisia jäljittelijöitä.

Holokausti on ainakin yhdessä merkittävässä mielessä varsin ainutlaatuinen, sillä se on lähes 2000-vuotisten jatkuvien pienempien juutalaisiin kohdistuneiden kansanmurhien "kruununjalokivi". Kansanmurhien isä ja äiti laajuudessaan ja hyvin organisoidussa ilmiömäisessä raakuudessaan ihan muihinkin kansanmurhiin verrattuna. Tässä suhteessa juutalaisten uhriasema on tarpeettomankin hyvin ansaittu ja vaikeasti vältettävä.

Lisäksi se on käytännöllinen siinä mielessä, että se pitää ainakin juutalaisten mielissä, että toinen holokausti voi tulla milloin tahansa. Mein Kampf on laajimmin painettu ei-islamilainen kirja muslimimaissa ja uudet Hitlerin ja Muhammadin oppipojat vyöryvät Eurooppaan täynnä reipasta murhanhimoa.

Se että onko kansanmurhien kruununjalokivi etupäässä saksalaisten vai juutalaisten ansiota, siitä en käy keskusteleman. Saavat jatkaa sen ratkomista aivan keskenään. Se että jaetaanko karaatit tappamisen nopeuden vai hitauden mukaan ratkaisee ainakin Holokaustin ja Holodomorin keskinäisen vertailun. Se  taas mitä vaaditaan siiihen, että muslimit pääsisivät edes vertailukelpoiseen suoritukseen, vaatisi ensin koko Euroopan alistamista- nyt ne ovat vielä Mekka-vaiheessa, mutta Medina-vaiheessa alkavat päät tosissaan putoilla.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 533
 • Liked: 5451
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #772 : 15.06.2019, 23:09:56 »
Lainaus
Paris: Islamists walk free, a Jewish philosopher fears leaving home

Islamists are free to openly incite their communities against France, Israel and Jews. And today, many things are disappearing from France.

Famed French-Jewish philosopher, Alain Finkielkraut, is now afraid to leave his home. At a recent rally in Paris, the Jewish intellectual was approached by some of the marchers, who yelled at him: “F*** off, you dirty piece of s*** Zionist”. Another one, a Salafist, shouted: “France belongs to us! You racist! You hater! You’re going to die!”

“I was curious to see the procession, so I came outside,” Finkielkraut said during a recent talk before members of the CRIF umbrella group of French Jews. “I was shocked by how quickly I was recognized.”
http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/24017

Rasistiset keltaliivit eivät jätä filosofia rauhaan.
"I hate speech" -C&H

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2642
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #773 : 15.06.2019, 23:37:26 »
^ avaatko vähän että miten saatetekstisi liittyy tuohon artikkeliin?
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 533
 • Liked: 5451
"I hate speech" -C&H

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2642
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #775 : 15.06.2019, 23:52:41 »
https://hommaforum.org/index.php?topic=127950.0

Okei, mutta mainitussa artikkelissa pääpaino ei tainnut olla keltaliiveihin soluttautuneissa salafisteissa vaan ylipäätään salafisteissa.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Liked: 3892
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #776 : 02.07.2019, 08:14:58 »
Lainaus
Miljonääri murhattu, murhaaja luuli juutalaiseksi

Hän avasi sydämensä ja antoi syyrialaisen pakolaisen asua luonaan.

Tämän luottamuksen maksoi miljonääri Michael R. hengellään. Teon syynä ilmeisesti suojatti Mohammed O.:n (28) ahneus.

Erityisen kavalaa: yllyttääkseen rikoskumppaniaan Iyad. B.:tä (31), Mohammed O.:n sanotaan väittäneen, että uhri on juutalainen

3. Marraskuuta 2018 oli kiinteistöyrittäjä Michael R. löydetty kuristettuna talostaan. Mohammed O.:ta epäiltiin nopeasti murhaajaksi.

Tutkimuksissa on käynyt ilmi: Michael R.;llä oli käteistä ja kultaa kassakaapissaan ja tämä oli kertonut asiasta suojatilleen. Suojatilla oli velkoja ja syyttäjän mukaan se oli teon syynä. Todistaja: „Mohammed unelmoi Ferrarista ja talosta Syyriassa.“

…Saalis oli ollut vaivaiset 3.000 €…

Tutkinnoissa on käynyt ilmi: Mohammed O. käytti kumppanin yllyttämiseen temppua. Hän kertoi kansalaisuudettomalle palestiinalaiselle, että Michael R. on juutalainen. Todistaja oikeudessa: “Mohammed itse kertoi tämän minulle.”

Kanteen vireillepannut asianajaja Bild-lehdelle: “En ole ikinä kuullut, että Michael R. oli juutalainen.”


https://www.bild.de/regional/stuttgart/stuttgart-aktuell/fluechtling-vor-gericht-millionaer-ermordet-weil-taeter-ihn-fuer-juden-hielt-62936470.bild.html
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 500
 • Liked: 19621
 • Ego sum Spartacus
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #777 : 14.07.2019, 18:05:47 »

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 975
 • Liked: 2387
 • 17 v.
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #778 : 14.07.2019, 20:06:09 »
^

Good luck, Gerry!
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 533
 • Liked: 5451
Vs: Juutalaisvastaisuus nostaa päätään Euroopassa
« Vastaus #779 : 24.07.2019, 15:13:41 »
Juutalaisten kerrotaan kouluttavan koiria puremaan muslimeita Turkissa:

Lainaus
Turkish Islamist newspaper publishes anti-Semitic report recalling blood libel

A Turkish Islamist newspaper has published an anti-Semitic report claiming that Jews living in Istanbul’s Beykoz district had trained dogs to bite Muslims.

Yeni Akit published a letter from a reader, İclal Yalçınlar, containing the anti-Semitic slur.

The letter said street dogs had taken control of a neighbourhood of Beykoz, and “Jews and masons” living in the area had been setting them on the Muslim inhabitants. More than 100 Muslims had been bitten by dogs, it said.

The letter also raised centuries-old blood libel claims that said Jews living in Spain had tortured Christian children by putting them in barrels full of nails.

Blood libel – unsubstantiated claims about Jews ritually torturing or murdering children – has been raised against Jewish communities in countries around the world for centuries. It has often preceded and been used to justify massacres.
https://ahvalnews.com/anti-semitism/turkish-islamist-newspaper-publishes-anti-semitic-report-recalling-blood-libel

Lähteenä oleva Ahval-sivusto on tiettävästi blokattu Turkissa.

Juutalaisten metkuista en tiedä, mutta eikö ylipäätään olisi tärkeämpää huolestua kulkukoirien olemassaolosta?
"I hate speech" -C&H