Kirjoittaja Aihe: 2010-04-15 SDP julkisti Suomelle suunnan: Varjosta valoon - Suomi 2020-luvulla  (Luettu 1417 kertaa)

Roope

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 33 156
  • Liked: 71604
Tiedote: SDP julkisti Suomelle suunnan: Varjosta valoon
Puoluehallituksen esitys:
Varjosta valoon – työn, hyvinvoinnin, sivistyksen ja puhtaan ympäristön Suomi (pdf)
Verkkouutiset: Tällainen olisi SDP:n hyvinvointionnela 2020

Ei paljon maahanmuuttoasiaa, mutta muuta unelmahuttua vaikka muille jakaa. Pikavilkaisulla maahanmuuttajakoulujen erityiskohtelu ja "rahan kertyminen aikuiskoulutustilille" pelkästään sillä, että sattuu olemaan maahanmuuttajataustainen tai asuu jollain tietyllä seudulla. Sanaa monikulttuuri ei käytetä unelman kuvauksessa kertaakaan...

Lainaus
Aikuiskoulutustili

Jokaisella kansalaisella on henkilökohtainen aikuiskoulutustili. Tilille kertyy eri kanavia pitkin rahaa, jota voidaan käyttää aikuiskoulutuksen hankkimiseen. Rahaa voi kertyä kansalaisuuden tai työsuhteen perusteella tai julkisen sektorin suorina panostuksina esimerkiksi vähän koulutusta saaneille, työttömyyden tai työkyvyttömyyden uhan alla oleville, ikääntyville, erityisen nopean rakennemuutoksen kohteena olevilla alueilla asuville tai maahanmuuttajataustaisille henkilöille.

Koulutustili muuttaa aikuiskoulutusjärjestelmää kansalaislähtöisemmäksi ja tuo koulutuksen piiriin myös heitä, jotka eivät tällä hetkellä löydä aikuiskoulutuksen tarjoamia palveluita.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: