UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2010-04-21 MTV3 45 Minuuttia klo 20.00: Keitä maahanmuuttokriitikot ovat?  (Luettu 61963 kertaa)

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 456
 • Liked: 26606
 • Easter Worshipper
Jos minua olisi kuvattu jossain, kun junacausti mainitaan, reaktio olisi ollut samanlainen. Miksi? Mietin itsekin.

Käännetäänpä tämä positiiviseksi:

Suomea yritetään mustamaalata erittäin rasistiseksi ja muukalaisvastaiseksi maaksi. Todisteena tästä on tuulentuivertama nettikeskustelu, sekä Hesarin palstatilaa ja etusivua yli viikon lähes pääuutisena pyörinyt junacaustijuttu.

Islamilaisissa maissa tapetaan kristittyjä, poltetaan kirkkoja ja poljetaan ihmisoikeuksia. Etelä-Afrikassa mustat koittavat ottaa takaisin sen, mitä apartheidin aikaan menettivät. Suomen rasistisin uutinen vuonna 2009 oli, että tummaihoinen pikkutyttö kaatui metron laiturilla "kohtaamisen" seurauksena. Tälle kohtaamiselle ei ole todistajia. Vain tytön oma sana.

Olkoonkin että tyttö on ehkä puhunut kotona totta, ja joku on apinaksikin sanonut. Mutta siis kamoon: Koko vuoden 2009 rasistisin uutinen suvisten mukaan läpirasistisessa junttisuomessa oli yksi tönäisy. Tämä oli jopa suurempi uutinen kuin joku vastaanottokeskuksen kulmalla tapahtunut ilotuliteluokan räjähdys, joka saattoi olla myös klaanien keskinäistä kisailua.

Muistellen, että vielä samaan aikaan junacaustin kanssa maahanmuuttajalapsen äiti kiilasi autollaan alakoululaisen polkupyörineen ojaan eikä jäänyt edes auttamaan.

Maa, jossa rasistisia viharikoksia saa kaivaa kepillä. Maa, jossa bussissa häiriköinyt tummaihoinen kutsuu hänet taltuttanutta poliisia rasistiksi. Siis missä on se todellinen rasismi? Kun sitä ei ole, sitä haetaan netistä lukemalla kaikki teksti tarkoitushakuisesti väärin.

Mogadishussa on korkea väestöntiheys. Sieltä harvaanasuttuun Suomeen tulija saa varmasti enemmän "tuijotuksenluonteisia" katseita kuin Mogadishussa. Tämäkö on sitä rasismia? Luku- ja kielitaidoton ei saa työtä. Tämäkö on siis rasismia?

Jari Leinon hymähdys oli paikallaan ja oikeutettu. Minua ja suomalaista kansaani syyllistävät ihmiset käyttävät lähes koko rasistisen historiamme kaameimpina viharikostapauksina samoja pikkujuttuja vuodesta toiseen osoituksena kansan syvästä muukalaisvihasta kun niitä oikeita rasistisia rikoksia ei tapahdu. Naurettavaa, sanon minä.

PS. Ja niistä suomalaisista arvoista.
Kun ostin omakotitaloa, kysyin miten autotallin kääntökahvalla varustettu lukko toimii. Myyjä vastasi ettei muista tarkkaan. Ovi ei ollut ollut lukossa kymmeneen vuoteen ja mitään ei oltu koskaan viety. Suomessa taitaa myös hukkunut kännykkä tai lompakko palautua todennäköisemmin kuin missään muualla maailmassa.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

juge

 • Tilastonikkari
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 026
 • Liked: 189
Keitä maahanmuuttokriitikot ovat?

Maahanmuuttokriitikoita voi käydä bongaamassa Hakaniemen kauppahallista, Lempäälän Ideaparkista, Pieksämäen asemalta ja jopa eduskunnasta. Ei tarvitse kuin katsella ympärilleen ja bongata keskimääräisiä kulkijoita. Nimittäin Suomen kansan edemmistö on tutkitusti maahanmuuttokriitikkoja. Osa tosin ei ole niin aktiivisia palvontamenojen harjoittajia kuin me täällä forumilla, mutta tapauskovaisia kuitenkin  8)

"Me olemme enemmistö."
http://www.halla-aho.com/scripta/homma_ryn_tutkimus_maahanmuuttoasenteista.htmlOsmo Soininvaara: "Pakolaistulva Afrikasta on vasta tulossa"

Sinna

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 445
 • Liked: 0
Kyselystä: miksi vastauksia ei käsitelty kokonaan?
Tarkemmin: miksi asiaan kuuluvia vastauksia ei käsitelty lainkaan?


Karvajalka

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 203
 • Liked: 22
Te teette sen ihan itse!
...

Lainaus
45 minuuttia, 23:32 eteenpäin...

Toimittaja: "Voitko vähän niinku valaista, että mitä ne suomalaiset arvot on?"
Eerikäinen: "En kauheen hyvinkään voi. [naurua]"
Eerikäinen kyllä ansaitsee noin vakuuttavalla kannanotolla oman signatuurinimensä "imagohaitta".  :facepalm:


Tätä moni jo kommentoikin eikä syyttä. Asia on tärkeä. Koska aika harva osaa jäsennellä selkeästi ja ymmärrettävästi käsityksensä oman kulttuurimme arvoista, niin tämä seikka antaa mokuilijoille hyvin helpon keinon kampittaa arvoista huolestunut kriitikko yksinkertaisesti kysymällä tuon viattoman kysymyksen -mitä ne suomalaiset arvot ovat? Jollei selkeätä vastausta tule, saadaan synnytettyä kuva, ettei ole olemassa mitään erityisesti suomalaisia arvoja joista tulisi olla huolissaan, ja näin tentattavan huolestuneisuus leimautuu pelkäksi paranoidisuudeksi.

Urpilaistakin onnistuttiin mielestä horjuttamaan TV:ssä suht hyvin kysymällä, että mitä ne Jutan peräänkuuluttamat maan tavat ovat. Jos tähän nostaa esille, kuten Juttakin muistaakseni teki, yksittäisiä esimerkkejä tapakulttuureista kuten mamujen ympärileikkaukset ja suomalaisten suvirsi, syntyy mielikuva yksittäisistä mutta kuitenkin aika helposti ratkaistavista ongelmista.

Tärkeintä suomalaisista arvoista puhuttaessa olisi mielestäni saada ihmiset itse miettimään omia arvojaan ja niiden merkitystä elämäämme, pelkästään kiinnittämällä huomio tapaamme suhtautua asioihin. Eli suhtautumisemme:

-totuuteen, luottamukseen, sinisilmäisyyteen, valheeseen, petokseen
-perhekeskeisyyteen, nepotismiin, sisä- ja ulkoryhmä-ajatteluun
-hallintoon, korruptioon
-sananvapauteen
-kunniaan, kostoon
-väkivaltaan, fyysiseen koskemattomuuteen
-omistusoikeuteen
-seksuaalisuuteen, seksuaaliseen vapauteen
-uskontoon, sekularisnmiin, uskonnonvapauteen
-demokratiaan, sananvapauteen, kritiikkiin, satiiriin

jne.

-niin ja ennen kaikkea itse suomalaisuus, onko sillä itseisarvoa ja kenelle, kenellä on halua ja valmiutta sitoutua suomalaisuuteen?
Sisäministeri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 303
 • Liked: 1
 • Ystävällinen keskustelija
Muuten hauska kuriositeetti tuli kun mainittiin, että Seppo Lehtoa ei tavoitettu haastattelua varten. Enpä häiskää tunne, mutta sen verran hän on kekkaloinut tuubissa, että ihmettelen jos häntä ei olisi saatu telkkariin riehumaan. Että tuskinpa he edes häntä yrittivät tavoitella ohjelmaa varten, vaikka niin väitettiinkin.

Ainakin muusta Youtube-materiaalista päätellen tämä herrasmieshistorioitsija on nykyisin "finnish dissident" eli maanpaossa ja voi olla ettei vastaa tuntemattoman numeron soittaessa  ;D

Toisaalta jos hänet olisi tavoitettu niin sikäli kun lausunnot olisivat luokkaa "demlamafia", "ryssäläiset", "neekerit", jne. olisi hänestä tehty sillä hetkellä kriittinen ääni nro 1 jota jeesusteltaisiin kaikkien päivälehtien ja puheohjelmien toimesta tästä ikuisuuteen.

Että parempi näin. Jos toimittaja ei edes yrittänyt tavoittaa Lehtoa niin se oli kyllä hänen uransa suurin virhe ja ideologinen tappio. Lehdon valjastaminen "maahanmuuttokriittiseksi" jäi puolitiehen, koska yhdellä puhelulla olisivat saaneet viikoksi paheksuttavaa kertalaakista sekä suuren osan ihmisistä mieltämään meidät huomattavasti negatiivisemmin. 

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 116
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Minä olen niin kansainvälinen, että minulle suomalaiset arvot ovat usein sama asia kuin eurooppalaisina pitämäni arvot: demokratia, uskonnonvapaus, sananvapaus, yksilönvapaudet kuten yksilön koskemattomuus ja itsemääräämisoikeus sekä suvaitsevaisuus.

Näillä ominaisuuksilla on rakennettu maailman vauraummat, onnellisimmat ja vapaimmat yhteiskunnat vaikka aina joku onkin sitä mieltä, että NWO ohjailee ajatussäteillään ja mustat helikopterit tulevat. Olen kuullut jopa ettei "kukaan ole oikeasti vapaa" käytettävän argumenttina sille miksi brutaalit teokratiat kuten Iran tai diktatuurit ja tasa-arvoa vastaan taistelevat yhteiskunnat kuten Pakistan tai Egypti ovat "ihan yhtä hyviä maita kuin joku länsimaa" eikä meillä ole mitään asiaa tuputtaa meidän kapitalistisia arvoja ja näkemyksiä toisille maille tai maahanmuuttajille.

Tämä on minusta väärin ja typerää relativistisuutta. Minusta näin ei missään nimessa ole, vaan minusta nämä meidän länsimaiset arvot ovat parempia arvoja kuin muut.

Tämä ajattelu on myös minun monikulttuurivastaisuuden ja maahanmuuttokritiikin ytimessä. Maahanmuutto Eurooppaa ympäröivistä maista on horjuttamassa perusarvoja kuten sananvapaus ja yksilönvapaudet tai uskonnonvapaus, vaikkakin vapauksia rajoitetaan yleensä lähinnä maahanmuuttajayhteisöjen sisällä. Siitä huolimatta se luo voimakkaan vastakkainasettelun eri kansanryhmien välille. Monikulttuurisuus taas ylläpitää tätä mallia.

Ja ohjelma oli minusta aika viritteis-sävytteinen, josta en toki ole yllättynyt. Kyllähän sitä leimakirvesta heiluteltiin ja ihmisten psykologialla pyrittiin vaikuttamaan katsojaan jotta hän loisi oikeanlaisen mielipiteen. "Kriittisiin" tämä ei tietenkään pure, "mokuttajat" vihaavat kaikki muita jo valmiiksi mutta siihen väliin mahtuu vielä suuri joukko ihmisiä jotka eivät vielä tiedä mitä ajatella.

Kriittisten ominaisin alusta näyttäytyä nähtävästi onkin keskusteluohjelmat, suorat lähetykset, tai tapahtumat missä voi puhua yleisölle, ilman editointia tai toimitusta joka suhtautuu kysymykseen asenteellisesti ja voi jälkikäteen muokata materiaalin mieleisekseen.

Siis ennenkuin on olemassa valtakunnallinen Nuiva-TV, sitten me voimme tehdä saman...
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

IDA

 • Vieras
Toisaalta jos hänet olisi tavoitettu niin sikäli kun lausunnot olisivat luokkaa "demlamafia", "ryssäläiset", "neekerit", jne. olisi hänestä tehty sillä hetkellä kriittinen ääni nro 1 jota jeesusteltaisiin kaikkien päivälehtien ja puheohjelmien toimesta tästä ikuisuuteen.

Että parempi näin. Jos toimittaja ei edes yrittänyt tavoittaa Lehtoa niin se oli kyllä hänen uransa suurin virhe ja ideologinen tappio. Lehdon valjastaminen "maahanmuuttokriittiseksi" jäi puolitiehen, koska yhdellä puhelulla olisivat saaneet viikoksi paheksuttavaa kertalaakista sekä suuren osan ihmisistä mieltämään meidät huomattavasti negatiivisemmin. 

No oli ilmeisen tarkoitushakuista ja hölmöä, että Jarin todettua, että Lehdolla ei ole mitään tekemistä Muutoksen kanssa todettiin perään, että Seppo Lehtoa ei tavoitettu kommentteja varten.

Kullervo Kalervonpoika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 439
 • Liked: 32
 • Omaa parastaan ymmärtämätön hallintoalamainen
  • Kullervo Kalervonpoika


Nimenomaan. Ali on Rasismiasiantuntija. Hänet pitää päästää aina tilaisuuden tullen kertomaankohtaamastaan rasismista ja siitä kuinka suomalaiset ovat rasisteja.

Olenko muka ainoa jonka mielestä Ali on mitä kieroimman ja sutkeimman oloinen niljake, vaikkei olisi mitään hajua miehen talousrikoksista ja ansiotyöstä rasismissapiehtaroijana?

Ehkä kalastelen sameilla vesillä, mutta Ali telkkarissa romuttaa kaiken sen mitä kymmenen mukavaa ja integroitunutta mamua saa rakennettua. Tai sitten en näe tyyppiä enää ollenkaan objektiivisesti, ja minun pitää fokusoida. Mikä on ihan todennäköistä sekin.

Pakko komppailla Nikopolia. Ali mielipiteineen on parasta mahdollista mainosta maahanmuuton rajoittamisen puolesta. Eivät normivirtaset ole tyhmiä. Laiskoja (tai ehkä enemmän mukavuudenhaluisia) ehkä, mutta  ymmärtävät varsin hyvin usein mistä on kyse.

Heidän kohdallaan vaaditaan jonkin verran aikaa ja ärsytystä siihen, että toimintakynnys ylittyy ja ohittaa mukavuudenhalun, mutta kyllä se jossain vaiheessa ylittyy - aina kun omista eduista on kiinni.

Ehkä vielä parempi idea olisi antaa jokapäiväinen puheohjelma kaksikolle Ali Qassim ja Umayya Abu-Hanna - juurikin Prime Timeen ajoitettuna. Kun sinne saataisiin vielä sidekickiksi Abdullah Tammi vaatimaan keskioluen (ja muunkin alkoholin) myyntikieltoa, veikkaisin tuloksen olevan varsin nopeassa aikataulussa nähtävissä.
---
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
---
The tolerance of individual points of view is an important component of the democratic political system
---
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com

Hervannan Jukka

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 48
 • Liked: 0

Ehkä vielä parempi idea olisi antaa jokapäiväinen puheohjelma kaksikolle Ali Qassim ja Umayya Abu-Hanna - juurikin Prime Timeen ajoitettuna. Kun sinne saataisiin vielä sidekickiksi Abdullah Tammi vaatimaan keskioluen (ja muunkin alkoholin) myyntikieltoa, veikkaisin tuloksen olevan varsin nopeassa aikataulussa nähtävissä.

Unohdit Zahra Abdullan. Tuohon etäisesti liittyen, huvituin suuresti kuinka ohjelma kuvatessaan somaleita keskittyi niihin kauniisiin neitoihin. "Tuotako ne vastustavat."

Ulkopuolisen kommentteina muuten:
- Turkkila oli todella asiallinen ja rauhallinen, hänen artikulaatiosta tulikin vaikutelma röyhkeästä editoimisesta
- Eerikäisen tietämättömyys näytti todella pahalta. Sen lisäksi pakko kritisoida myös tuota koira-asiaa, en minä ainakaan uskaltaisi lähestyä tuollaista.
- se naurahdus, juu ei.

Mutta olivathan nuo Don Kiihote ym. lisäykset varsin tarkoituksenmukaisia.

Kullervo Kalervonpoika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 439
 • Liked: 32
 • Omaa parastaan ymmärtämätön hallintoalamainen
  • Kullervo Kalervonpoika

Ainakin muusta Youtube-materiaalista päätellen tämä herrasmieshistorioitsija on nykyisin "finnish dissident" eli maanpaossa ja voi olla ettei vastaa tuntemattoman numeron soittaessa  ;D

Toisaalta jos hänet olisi tavoitettu niin sikäli kun lausunnot olisivat luokkaa "demlamafia", "ryssäläiset", "neekerit", jne. olisi hänestä tehty sillä hetkellä kriittinen ääni nro 1 jota jeesusteltaisiin kaikkien päivälehtien ja puheohjelmien toimesta tästä ikuisuuteen.

Että parempi näin. Jos toimittaja ei edes yrittänyt tavoittaa Lehtoa niin se oli kyllä hänen uransa suurin virhe ja ideologinen tappio. Lehdon valjastaminen "maahanmuuttokriittiseksi" jäi puolitiehen, koska yhdellä puhelulla olisivat saaneet viikoksi paheksuttavaa kertalaakista sekä suuren osan ihmisistä mieltämään meidät huomattavasti negatiivisemmin. 

Toisaalta Seppo Lehdon kieltäminen tai Sepistä vaikeneminen maahanmuuttokeskustelussa silloin kun potta osuu kouraan, antaa kyseisestä kämystä sellaisen kuvan, että Sepi liittyy jotenkin oikeasti tämän (kyseisen kämyn) ajamaan maahanmuuttokriittisyyteen tai kansallismielisyyteen.

Seppoa pitää käsitellä juuri sellaisena kuin hän onkin, katoavaa kansanperinnettä edustavana kansantaiteilijana. Ei tästä pidä tehdä minkäänlaista keskustelua, mutta ei tätä asiaa voi työntää myöskään maton alle. Kun pallo tulee kohdalle, se napataan kiinni ja työnnetään eteenpäin.
---
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
---
The tolerance of individual points of view is an important component of the democratic political system
---
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com

turha jätkä

 • Vieras
No oli ilmeisen tarkoitushakuista ja hölmöä, että Jarin todettua, että Lehdolla ei ole mitään tekemistä Muutoksen kanssa todettiin perään, että Seppo Lehtoa ei tavoitettu kommentteja varten.

Siis noinhan se kai ymmärtääkseni onkin, että mitään virallista yhteyttä ei ole. Sitä en tiedä, että miksi Seppo suoltaa yuotubeen jatkuvasti hommasettiä. Sieltä hakaristikirkon juurelta lähetellään terveisiä hommalle ja muutokselle. Ei tarvitse olla kovinkaan kummoinen propagandisti, että siitä materiaalista kykenee tekemään oivasti leimaavaa uutisointia.

Kullervo Kalervonpoika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 439
 • Liked: 32
 • Omaa parastaan ymmärtämätön hallintoalamainen
  • Kullervo Kalervonpoika


Unohdit Zahra Abdullan. Tuohon etäisesti liittyen, huvituin suuresti kuinka ohjelma kuvatessaan somaleita keskittyi niihin kauniisiin neitoihin. "Tuotako ne vastustavat."


Zahra on ympärileikkauksilla Lauttasaaren yksityisklinikallaan  bisnestä tekevänä liikenaisena kuitenkin liian väritön noihin muihin mainittuihin nähden. Zahrasta puuttuu kiihko ja hänen parhaimmat verbaaliset kömmähdyksensä ovat yleensä syntyneet jostain aivan muusta kuin kuin esimerkiksi tuomittuna talousrikollisena paremmin tunnetun Massi-Alin möläytykset.
---
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
---
The tolerance of individual points of view is an important component of the democratic political system
---
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com

Aapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 831
 • Liked: 2066
Zahra on ympärileikkauksilla Lauttasaaren yksityisklinikallaan  bisnestä tekevänä liikenaisena

Saako tälle väitteelle lähteen?
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

- Robert J. Hanlon

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 31 175
 • Liked: 12775
 • Big Bear Market, Now Here
Lainaus
Ehkä vielä parempi idea olisi antaa jokapäiväinen puheohjelma kaksikolle Ali Qassim ja Umayya Abu-Hanna - juurikin Prime Timeen ajoitettuna.

Nyt mä näen nuivia unia koko ensi yön :) Abu-Hanna vaan neuvomaan Suomen kansaa vallan uusjaossa ja sen konflikteissa - a vot.


"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 760
 • Liked: 77005
Migrant Tales: MTV3: Being critical of immigration isn’t synonymous with being racist
Lainaus
Are groups such as Homma ry really interested in debate when their popularity rides on bashing immigrants with the help of stereotypes and miconceptions? When groups such as Homma ry spread questionable “facts”  about immigrants they help fuel and maintain a climate of racism in the country.

In my opinion many of these so-called “immigrant-critics” have serious problems understanding the outside world and that change forms part of our normal lives. Groups such as Homma ry don’t like to be labeled “racist” because it undermines their message, which is filled with hatred, stereotypes and suspicion of immigrants in Finland.

Lainaus
I remember in the 1960s the same arguments used in Finland today to be against immigrants and refugees as those in the United States during the civil rights movement. Bigots claimed that “blacks are lazy and therefore they are poor” to justify their racism. In my opinion, a Finnish verion of the latter is taking place in this country and maintained by groups such as Homma ry.

I am confident as Finland grows more accustomed to immigrants and these groups learn to defend and fight for their rights in our society, interviews such as these by MTV3 will be carried out but in a more critical fashion since such groups will be put under closer scrutiny by society.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

PaulR

 • Vieras
"In my opinion many of these so-called “immigrant-critics” have serious problems understanding the outside world and that change forms part of our normal lives."

In my humble opinion you haven't got a clue about the outside world having the stones to spill out shite like that.

Topelius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 509
 • Liked: 3
 • vihreä pienellä veellä
I am confident as Finland grows more accustomed to immigrants and these groups learn to defend and fight for their rights in our society, interviews such as these by MTV3 will be carried out but in a more critical fashion since such groups will be put under closer scrutiny by society.

Ai, tulevaisuudessa tällaiset reportaasit tulevat olemaan kriittisempiä? No okei, sinänsä olen samaa mieltä. Eihän tuota eilistä pätkää voi "kriittiseksi" kutsua, sillä linja oli täysin asiaton eikä missään määrin rakentava. Piiloviestien avulla huomio keskitettiin jälleen kerran itse toimijoihin eikä asiaan.

Kyllä minäkin pitäisin parempana ohjelmana sellaista, jossa vaikka Leinon, Turkkilan ja Eerikäisen väitteet olisi kumottu faktoihin pohjaten, kuin sellaista jossa kritiikin välineenä ovat lehdot, sipilät ja nokkela leikkaus.

Pidän kyllä erikoisena, että Enriquen mielestä Homma ry pitäisi tulevaisuudessa alistaa voimakkaamman silmälläpidon kohteeksi. Mielestäni vahtaus on ollut aivan överiä, ja toivon itse medialta jatkossa reilumpaa otetta.

Lemmy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 976
 • Liked: 1426
 • "je m’en fous"
Laitetaan se kriittinen katse vaan sinne peiliin ja haetaan ketkä tästä monikulttuurisuuden ylistyksestä taloudellisesti hyötyvät.
- Emmekä enää euroakaan lähetä näihin etelän hulivilimaihin. Tässä on laki ja profeetat. Timo Soini YLE 01.06.2011

pelle12

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 686
 • Liked: 81
 Järkyttävän surkeaa 'journalismia'. Tuli mieleen vertaus: Mitä jos Paavo Lipponen yhdistettäisiin anarkomarkoihin ja trotskilaisiin? Ovathan anarkomarkotkin vasureita kuten Pavekin. Seppo Lehdon ja muiden' performanssitaiteilijoiden' yhdistäminen Hommaan tai Muutokseen ontuu yhtä paljon tai on yhtä osuva. Loistavaa, MTV3! Kuka olikaan toimittajana? Kesäharjoittelija toleranssologian laitokselta? Vai entinen 7 päivää lehden free lanceri?

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 170
 • Liked: 8084
 • Sameiden vesien sukeltaja
Joku nuiva voisi väsätä gradun maahanmuuttokriittisten dissaamisesta Suomen mediassa, esimerkiksi audiovisuaalisista lähtökohdista tarkasteltuna (kuten kuvakulmat, leikkaus, äänen jälkikäsittely ja editointi). Nuo YLEn ja maikkarin propangandatemput ovat niin alkeellista kökköä, että Leni Riefenstahl pyörisi haudassaan ja jopa Michael Moorea närästäisi, jos he tietäisivät näistä. Kun ei ole minkäänlaista ammattiylpeyttä tai tulosvastuuta, voi asiat hoitaa näemmä näinkin. Journalismi oli taas kerran surullista Sanna Ukkola -tasoa. Mutta mikään mainos ei ole huonoa mainosta näissä asioissa, kuten jo tiedämme.
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

Ei ehkä ole liioiteltua sanoa, että turvapaikanhakijat ovat parasta, mitä Suomelle on tapahtunut sataan vuoteen.
- Mirja Niemitalo ("Hyvyyden aalto pyyhkäisi yli Suomen", Kaleva, 2.10.2015)

Nikopol

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 847
 • Liked: 912
 • Tavattavissa seuraavan kerran toukokuussa.
  • Jälki-istunto
Tehty jo. Se on ollut pohjana Simpsons-jaksolle jossa Homer saa syytteen lapsenlikan ahdistelusta.
"[romanianromani]kopla valitsi uhreiksi iäkkäitä naisia välttyäkseen yhteenotoilta miesten kanssa." Keski-Uusimaa
"Kenet Jeesus hakkaisi?" kmruuska 2012

Lemmy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 976
 • Liked: 1426
 • "je m’en fous"
Lainaus
Tuli mieleen vertaus: Mitä jos Paavo Lipponen yhdistettäisiin anarkomarkoihin ja trotskilaisiin?
No eihän sinne tarvitse laittaa kun Dan Koivulaakson Ja Arhinmäen ja muutaman Vapaaliikkuvuus -aktiivin ja sitten muutaman monikulttuurisuusprojektin, Abu-Hannan ja Qassim Alin, a vot.

PS mitä vikaa on Trotskilaisissa?
« Viimeksi muokattu: 22.04.2010, 20:29:08 kirjoittanut Lemmy »
- Emmekä enää euroakaan lähetä näihin etelän hulivilimaihin. Tässä on laki ja profeetat. Timo Soini YLE 01.06.2011

tietotyöläinen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 720
 • Liked: 330
 • Niska punottaa... se PUNOTTAA
No oli ilmeisen tarkoitushakuista ja hölmöä, että Jarin todettua, että Lehdolla ei ole mitään tekemistä Muutoksen kanssa todettiin perään, että Seppo Lehtoa ei tavoitettu kommentteja varten.

En muuten tajunnutkaan tämän luokattomuutta. Melko absurdi ajatus tosiaan, että Lehdolta itseltäänkin olisi tarvinnut saada varmistettua, että eikö hän tosiaan muka ole tekemisisä Muutoksen kanssa.

Tässä on nyt tasan kaksi vaihtoehtoa, joko koitettiin viedä Leinon sanomiselta uskottavuus tai toimittaja on niin uskomattoman typerä, että tosiaan kuvittelee, että Lehto saattaa kuin saattaakin olla Muutoksessa taustapiruna.

pelle12

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 686
 • Liked: 81
Lainaus
Tuli mieleen vertaus: Mitä jos Paavo Lipponen yhdistettäisiin anarkomarkoihin ja trotskilaisiin?
No eihän sinne tarvitse laittaa kun Dan Koivulaakson Ja Arhinmäen ja muutaman Vapaaliikkuvuus -aktiivin ja sitten muutaman monikulttuurisuusprojektin, Abu-Hannan ja Qassim Alin, a vot.

PS mitä vikaa on Trotskilaisissa?
Ei trotskiiteissa mitään vikaa sinänsä ole, mutta Lipposen Paven ja oikeistodemarien rinnastaminen heihin ontuu, ja luulisin, ettei 45 minuuttia moiseen sortuisi, mutta mamukriitikot ovat nähtävästi yhtä ja samaa sakkia, oli kyseessä yliopiston tohtori maltillisine mielipiteineen tai performanssitaiteilija vaikkapa katuojasta.

tietotyöläinen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 720
 • Liked: 330
 • Niska punottaa... se PUNOTTAA
- Turkkila oli todella asiallinen ja rauhallinen, hänen artikulaatiosta tulikin vaikutelma röyhkeästä editoimisesta
- Eerikäisen tietämättömyys näytti todella pahalta. Sen lisäksi pakko kritisoida myös tuota koira-asiaa, en minä ainakaan uskaltaisi lähestyä tuollaista.
- se naurahdus, juu ei.

Turkkilan rauhallisuus toi tosiaan uskottavuutta. Eerikäisen naurahdus oli itse asiassa varsin inhimillinen, selvästi kysymyksestä hämääntynyt eikä lainkaan ylimielinen. Ei se naurahdus ainakaan pahentanut sitä, että vastaus ei irronnut, pikemminkin päinvastoin mielestäni.

Eerikäisen koira meni minulta aikalailla ohi. Tatuointiin zuumaus sen sijaan ei mennyt.

Joku jo sanoikin, että hyvä kun tuli uusia naamoja näkyviin. Ehdottomasti samaa mieltä.

Tuli muuten sitä keskustelutilaisuutta katsellessani mieleen, että siellä varmaan repeäisi kiukusta kahtia kun joutuisi kuuntelemaan sitä jeesustelua tietäen tasan tarkkaan kuka senkin lystin maksaa. Nostan hattua, että nuivahko kaksikkomme ei pahemmin väännellyt naamaansa tai kiristellyt hampaitaan.

prestionat

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 503
 • Liked: 0
Toimittaja on saattanut myös lukea Hommaforumia ja Mäki-Ketelän lausuntoja Lehdosta.

pelle12

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 686
 • Liked: 81


Ei näitä tämmösiä ohjelmia kannata turhan vakavasti ottaa. Ei tässä nyt mitään lopullista voitettu eikä hävitty. Näitä tulee ennen vaaleja vielä kymmeniä. Pääasia, että jokin muistijälki jää ihmisten tajuntaan.
Samaa mieltä. Yksi ohjelma monien joukossa. Useimmat unohtavat heti sen nähtyään, elämmehän infoähkyaikaa.
 Toisaalta elämme mielikuvien aikakautta. Asiat ovat ts. siltä, miltä ne näyttävät ja millainen mielikuva niistä luodaan. Ja tuohon mokuttajat luottavatkin. Valtava vyörytys päälle vain. Mutta samalla mokuttajat unohtavat raggae-muusikko Bob Marleyn kuolemattomat sanat:' You can fool some people for some time, but you can't fool all the people all the time'.

JM-K

 • Vieras
Toimittaja on saattanut myös lukea Hommaforumia ja Mäki-Ketelän lausuntoja Lehdosta.

Anteeksi. Anteeksi. Anteeksi.

Mistä tulikin mieleeni, että tässä olisi hyvä lahja eräälle herralle vankilasta vapautumisen kunniaksi: http://hommaforum.org/index.php/topic,15086.msg366261.html#msg366261

Taidanpa ostaa tuon Mikalta pois kuleksimasta.

tietotyöläinen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 720
 • Liked: 330
 • Niska punottaa... se PUNOTTAA
Ei näitä tämmösiä ohjelmia kannata turhan vakavasti ottaa. Ei tässä nyt mitään lopullista voitettu eikä hävitty.

Ei ainakaan hävitty. Kyllähän se niin on, että jos vaikka 400 000 hommasta ja Muutoksesta tietämätöntä näki tuon pätkän, niin vaikka 360 000 olisi päättänyt, että hyi rasisteja, mutta loput 40 000, että oikealla asialla, niin lopputulos olisi ainakin ensi kevään vaaleja ajatellen plussalla.

Toki suurin osa ei tehnyt mitään voimakasta päätelmää ja nekin, jotka teki ehtivät vielä muuttaa mielenstä suuntaan tai toiseen. Oleellisinta on varmaankin tavoittaa se nuivin kansanosa, jonka nuivuus ei ole vielä puhjennut täyteen kukkaan. Sen porukan päätä ei mokupropaganda hevin käännä ja se porukka todennäköisimmin äänestääkin nuivaa ehdokasta, vaikka sitten pitäisikin hylätä se vanha tuttu puolue.

Kaippa se on aika pitkälle niin, että ne ketkä ovat mennäkseen mokumafian sumutukseen, eivät olisi Muutosta tai Persuja äänestäneet kuitenkaan.

Näitä tulee ennen vaaleja vielä kymmeniä. Pääasia, että jokin muistijälki jää ihmisten tajuntaan.

Muistijäljestä puheenollen, nykyään kun näkee sanan "muutos" tai vuosiluvun 2011, niin heti tulee mieleen Muutos. Se on itse asiassa vähän ärsyttävää, mutta tässä mielessä ovelasti valittu nimi.

Ja vaaleista puheenollen, eikö kukaan ole vielä kommentoinut ehdokas Leinon suurta kädenojennusta Persuille. Samaan aikaan toisaalla Soini kehuu Muutosta hyväksi projektiksi. Äkkipäätä voisi vaikka kuvitella, että Suomen sameissa vesissä lilluvassa äärioikeistossa vallitsisi harmonia.

E:typo
« Viimeksi muokattu: 22.04.2010, 22:53:34 kirjoittanut tietotyöläinen »

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20097


PS. Ja niistä suomalaisista arvoista.
Kun ostin omakotitaloa, kysyin miten autotallin kääntökahvalla varustettu lukko toimii. Myyjä vastasi ettei muista tarkkaan. Ovi ei ollut ollut lukossa kymmeneen vuoteen ja mitään ei oltu koskaan viety. Suomessa taitaa myös hukkunut kännykkä tai lompakko palautua todennäköisemmin kuin missään muualla maailmassa.

-i-Olen löytänyt työmatkani varrelta kaksi kertaa lompakon, joka on unohtunut lähihuoltsikalla tankanneen autoilijan auton katolle ja pudonnut tienviereen. Palautin omistajilleen ja kuittasin löytöpalkkion lisäksi hyvähenkiset kiitokset. Oman kadonneen lompakkoni rahoineen olen saanut kaksi kertaa takaisin. Kaksi kertaa sen kadotinkin. Kaksi kertaa muistin löytäjiä ns. paremmalla löytöpalkkiolla. Ei ihan huono kulttuuri ja "huoltosuhde". Poliisi tosin nykyään varoittelee kansalaisia enää auttamasta tienvarren "hädässä" olevia autoilijoita... Kulttuuri rikastuu, ja olemme kohta enemmän yhtä muun Euroopan kanssa. EIhän sen EU:n ihan näin pitänyt mennä.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Tagit: