Kirjoittaja Aihe: 2010-04-29 ETNOn Hyvän tahdon lähettiläät (puhujina Thors, Halonen)  (Luettu 18645 kertaa)

Tuju

 • Vieras
Lainaus
ETNOn Hyvän tahdon lähettiläiksi Jukka Alho, Kenneth Greve ja Antti Pentikäinen
29.04.2010
 [ SV ]

 
Etnisten suhteiden neuvottelukunta nimesi tänään Hyvän tahdon lähettiläiksi talouden, kulttuurin ja järjestöelämän vaikuttajat: Itella Oyj:n konsernijohtaja Jukka Alhon, Suomen kansallisbaletin taiteellisen johtajan Kenneth Greven sekä Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtajan Antti Pentikäisen.

ETNOn nimeämät lähettiläät ovat henkilöitä, jotka toiminnallaan ja asiantuntemuksellaan edistävät yhdenvertaisuutta Suomessa. Lähettiläät tuovat käytännön työnsä kautta erilaisia näkökulmia maahanmuutosta käytyyn keskusteluun.

Konsernijohtaja Jukka Alho totesi nimityksen yhteydessä, että Itellan kokemukset osoittavat hyvin sen, että työ ja koulutus ovat niitä asioita, joiden avulla päästään osaksi yhteiskuntaa ja yhteisöä.  

”Itella on Suomen suurin työnantajayritys, ja kansalaisten tarvitsemien välttämättömien palveluiden tuottaminen ei onnistuisi ilman maahanmuuttajia. Meidän toimintamme kannalta kyse ei itse asiassa ole ensisijaisesti maahanmuuttajista, vaan työyhteisömme välttämättömistä ja tasa-arvoisista jäsenistä.”

Kirkon Ulkomaanavun tehtäviin kuuluu kehitysyhteistyö, humanitaarinen apu ja vaikuttamistyö. Järjestö toimii yli 30 maassa ja toiminnan kohderyhmänä ovat kaikkein köyhimmät ihmiset uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

”Olen itse kasvanut vähemmistössä ja näen herkästi, mitä syrjintä voi olla. Mielestäni vanhemmilla pitäisi olla rohkeutta opettaa lapsilleen suvaitsevaisuutta ja ihmisarvon kunnioitusta. Toivon, että suvaitsevaisuudesta tulee yhä enemmän myös osa todellista suomalaisuutta”, kommentoi Antti Pentikäinen.

Vuodesta 2008 Suomen kansallisbaletissa työskennellyt Kenneth Greve näkee kansainvälisyyden luonnollisena osana kulttuurielämän toimintaa.

”Taiteelle on ominaista, että se toimii siltana kulttuurien välillä. Tanssi on ilmaisumuoto, jota ilmenee kaikissa kulttuureissa. Taide avaa mahdollisuuden ymmärrykselle riippumatta henkilöiden taustasta.”

Nimitystilaisuuden kunniavieraana oli Tasavallan presidentti Tarja Halonen. Tilaisuuden avasi maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors ja tilaisuudessa oli läsnä myös Tanskan maahanmuuttoministeri Birthe Rønn Hornbech.

ETNOn puolesta palkinnot ojensivat neuvottelukunnan puheenjohtaja Ritva Viljanen ja varapuheenjohtaja Atanas Alesovski.


Lisätietoja, Hyvän tahdon lähettiläät: Itella Oyj:n konsernijohtaja Jukka Alho, puh. 020 4511, Suomen kansallisbaletin taiteellinen johtaja Kenneth Greve, (09) 403 02 401, Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen, puh. 040 531 3514, (09) 180 2415

Lisätietoja Etnisten suhteiden neuvottelukunnasta: ETNOn pääsihteeri, ylitarkastaja Sari Haavisto, sari.haavisto@intermin.fi, 071878 8637, http://www.intermin.fi/etno

Valokuvia tilaisuudesta: viestintäpäällikkö Kaisa Huikuri, kaisa.huikuri@intermin.fi, 071 878 8232
« Viimeksi muokattu: 29.04.2010, 20:45:50 kirjoittanut Miniluv »

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2767
Normaalissa taloudessahan, jos kysyntä ja tarjonta ei kohtaa, niin niitä fiksataan, jotta homma taas toimii. Eli maksetaan työstä palkka, mikä kannustaa ko. työtä tekemään.

Nykyään Suomessa, kuten Itellan mieskin jutussa kertoi, homma hoidetaan sillä, että tuodaan riistotyövoimaa köyhistä maista.
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

juge

 • Tilastonikkari
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 026
 • Liked: 189
Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsin (r.) mukaan maahanmuuttokeskustelussa on lähdetty vastakkainasettelun tielle.

- Monen puheissa vilisevät ajatukset, jotka kuvastavat vastakkainasettelua suomalaisten ja maahanmuuttajien välillä. Hinta, jonka suomalainen yhteiskunta maksaa on kallis, sietämättömän kallis, jos etniset vastakohdat lisääntyvät ja kotoutuminen vaikeutuu, Thors painottitorstaina Etnisten suhteiden neuvottelukunnan (ETNO) hyvän tahdon lähettiläiden nimeämistilaisuudessa.

Thorsin mielestä nyt annetaan kuva, että maahanmuuttajat vievät työpaikkoja muilta.

- Oletko kysynyt maahanmuuttajaystävältäsi, miltä hänestä tuntuu, kun taas annetaan kuva, että hän vie työpaikan joltakin? Sen sijaan meidän pitäisi antaa tunnustus sille panokselle, jota kaikki tänne muuttaneet ovat tehneet suomalaisen yhteiskunnan puolesta, ministeri sanoi.

Thorsin mielestä maahanmuuttokeskustelu tarvitsee rohkeita yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden puolestapuhujia.

- ETNO:n hyvän tahdon lähettiläät ovat asettuneet rohkeasti puolustamaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta Suomessa. Heidän laajan asiantuntemuksensa sekä työnsä ja esimerkkinsä on nyt entistä tärkeämpää. Hyvän tahdon lähettiläiden yksi tehtävä on tuoda omia argumenttejaan ja näkemyksiään nyt käytävään keskusteluun, Thors painotti.

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=29861:thors-suomalaisten-ja-maahanmuuttajien-vastakkainasettelu-tulee-kalliiksi-&catid=2:kotimaa&Itemid=4
« Viimeksi muokattu: 29.04.2010, 19:51:46 kirjoittanut Miniluv »
Osmo Soininvaara: "Pakolaistulva Afrikasta on vasta tulossa"

Kimble

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 113
 • Liked: 0
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #3 : 29.04.2010, 13:57:46 »
Sama uutinen näemmä myös Hyysärissä:
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Thors+Suomalaisten+ja+maahanmuuttajien+vastakkainasettelu+tulee+kalliiksi/1135256478253
Vastaisku viikon varren ajankohtaisohjelmiin.

Thor

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 290
 • Liked: 2
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #4 : 29.04.2010, 14:04:14 »
Lainaus
Sen sijaan meidän pitäisi antaa tunnustus sille panokselle, jota kaikki tänne muuttaneet ovat tehneet suomalaisen yhteiskunnan puolesta.

Seuraavan kerran kävellessäni rautatieaseman läpi muistan kiittää lämpimästi seinänkannattelijoita heidän suurenmoisesta panoksestaan suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Asemalta ulos päästyäni törmään melko varmasti välittömästi Romaniasta tulleeseen kerjäläiseen. Kiitän myös tätä työn sankaria, jota illman Suomessa ei kukaan istuisi kadulla muki kädessä. Mikä rikkaus meiltä menisikään sivu suun ilman näitä huippuosaajia!

JM-K

 • Vieras
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #5 : 29.04.2010, 14:04:44 »
Hinta, jonka suomalainen yhteiskunta maksaa on kallis, sietämättömän kallis, jos etniset vastakohdat lisääntyvät ja kotoutuminen vaikeutuu, Thors painottitorstaina Etnisten suhteiden neuvottelukunnan (ETNO) hyvän tahdon lähettiläiden nimeämistilaisuudessa.

Voi Astridia taas. Mitäköhän se toteaa sitten, kun etniset vastakohdat leimahtavat avoimiksi väkivaltaisuuksiksi?

Kun syyttömiä ihmisiä hakataan kaduilla, heidän koteihinsa hyökätään, omaisuuttaan tuhotaan ja heidän henkensä on todellisessa vaarassa? Entä sitten, kun joku oikeasti kuolee monikulttuurihulluuden sivutuotteena?

Toivottavasti nuo tajuavat edes hävetä sanojensa ja tekojensa mielettömyyttä. Tuskin tajuavat.

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 16 511
 • Liked: 23552
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #6 : 29.04.2010, 14:13:36 »
Vastakkainasettelutilanteen luominen se vasta kalliiksi tulee.
Meillä ei kuulemma ole "tässä taloustilanteessa" edes varaa selvittää kuinka kalliiksi tulee luoda tilanne jossa vastakkainasettelu ylipäätään on mahdollista.
Kaikenmaailman "Thorskaisut" maksavat meille rivisuomalaisille vallan perkeleesti.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Sami Aario

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 593
 • Liked: 365
 • Pundit
  • Kiva Lending Team Homma^^^
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #7 : 29.04.2010, 14:26:50 »
Mahtaakohan Tampereella edelleen vaikuttaa se noin parinkymmenen ulkomaalaisen puoliammattilainen taskuvarasliiga joka on roikkunut siellä vuosikausia ja jota ei jostain syystä millään saada karkotettua maasta?

Muistanpa nähdessäni kiittää kaikkia heitä heidän panoksestaan suomalaisen yhteiskunnan puolesta.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 078
 • Liked: 106577
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #8 : 29.04.2010, 14:37:21 »
Lainaus käyttäjältä: Astrid Thors
Arvoisa tasavallan presidentti,  Min Värderade Kollega, hyvät naiset ja herrat,

Minulla on kunnia toivottaa teidät tervetulleeksi  ETNO:n uusien hyvän tahdon lähettiläiden nimeämistilaisuuteen. 

Neljättä toimikautta toimiva Etnisten suhteiden neuvottelukunta (ETNO) jatkaa tärkeää työtään etnisen yhdenvertaisuuden ja hyvien etnisten suhteiden edistämisessä. ETNOa tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Tänään ETNO nimeää kolme uutta hyvän tahdon lähettilästä, jotka liittyvät 11 aiemmin nimettyjen lähettiläiden joukkoon.

ETNO:n hyvän tahdon lähettiläät omalla persoonallaan, tunnettavuudellaan sekä esimerkillisellä toiminnallaan kehittävät Suomea yhdenvertaisena yhteiskuntana. Lähettiläiden rooli on entistä tärkeämpi, kun maahanmuuttoon liittyviin kysymyksiin on syntynyt suurta kiinnostusta. Eikä pelkästään kiinnostusta, vaan olemme valitettavasti taas siinä pisteessä, että hämmästyttävästi monen poliitikkojen puheissa vilisevät ajatukset, jotka kuvastavat vastakkainasettelua suomalaisten ja maahanmuuttajien välillä. Tällainen puhe vaikeuttaa kotoutumistyötä – se voi antaa joillekin työnantajille verukkeen olla palkkaamatta myös maassamme jo asuvia maahanmuuttajia. 

Kysymys, jonka voi tehdä kaikille päättäjille: haluatko ulvoa muukalaisvastaisten kuorossa tai säestää heitä? Vaikka tiedät, että hinta, jonka suomalainen yhteiskunta maksaa on kallis –  sietämättömän kallis, jos etniset vastakohdat lisääntyvät ja kotoutuminen vaikeutuu.

Tai oletko kysynyt maahanmuuttajaystävältäsi – miltä hänestä nyt tuntuu, kun taas annetaan kuva, että hän vie työpaikan joltakin – sen sijaan, että antaisimme tunnustuksen sille panokselle, jota kaikki tänne muuttaneet ovat tehneet suomalaisen yhteiskunnan puolesta.

Totuus on, myös että maahanmuutto on tosiasia - ja itse asiassa yksi globalisaation ilmenemismuodoista. Globalisaatiossakaan ei voi poimia pelkästään rusinoita pullasta – lisääntyvien vientitulojen muodossa.

ETNO:n hyvän tahdon lähettiläiksi aiemmin nimetyt ja tänään nimettävät henkilöt ovat asettuneet rohkeasti puolustamaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta Suomessa. Heidän laajan asiantuntemuksensa sekä heidän työnsä ja esimerkkinsä on nyt entistä tärkeämpää. Hyvän tahdon lähettiläiden yksi tehtävä on tuoda omia näkemyksiään  ja kokemuksiaan nyt käytävään keskusteluun. 

ETNO:n hyvän tahdon lähettiläät ovat meille kaikille esikuvia siitä, kuinka kukin yksilö voi omalla toiminnallaan edistää yhdenvertaisuutta ja ihmisten keskinäistä kunnioitusta. Samalla kehotan kaikkia meitä olemaan oman elämänsä hyvän tahdon lähettiläitä, näiden ETNOn lähettiläiden esimerkkiä noudattamalla. Arkielämässä hyvän tahdon lähettiläs voi vaikkapa liittyä yhdenvertaisuutta edistävään facebook-ryhmään tai opettaa maahanmuuttajanaisia lukemaan. Mutta ennen kaikkea: jokainen meistä voi tulla uusien maahanmuuttajien uusi ystävä.
Ministeri Thors ETNOn hyvän tahdon lähettiläiden nimeämistilaisuudessa 29.04.2010
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Mika Mäntylä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 259
 • Liked: 39
  • Facebook
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #9 : 29.04.2010, 14:38:37 »
Hinta, jonka suomalainen yhteiskunta maksaa on kallis, sietämättömän kallis, jos etniset vastakohdat lisääntyvät ja kotoutuminen vaikeutuu, Thors painottitorstaina Etnisten suhteiden neuvottelukunnan (ETNO) hyvän tahdon lähettiläiden nimeämistilaisuudessa.

Miten tästä tulee sellainen olo, että kyseessä on uhkaus. "Alistukaa, tai muuten..."
Lukijan tulisi huomioida, että tämäkin viesti saattaa sisältää kärjekkäitä näkemyksiä tosiasioista tai mustaa huumoria.

Ohjattu ja hallittu vapaa keskustelija?

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 519
 • Liked: 3699
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #10 : 29.04.2010, 14:40:43 »
Astridit käyttävät samaa uhkailutaktiikkaa kuin rauhan uskonnon edustajat. Ellet ole samaa mieltä kanssani, ryhdyn vielä väkivaltaisemmaksi. Astridilla on tukenaan ns. Braxin giljotiini, jota viimeistellään kuumeisesti oikeusministeriössä. Uuden lain mukaan viha tunteena kielletään lukuunottamatta rasisteihin kohdistuvaa vihaa. Valtioneuvosto yhteistyössä oikeuslaitoksen ja Helsingin Sanomien kanssa julkistaa kuukausittain hyväksyttyjen vihakohteiden nimet ja kuvat.

mekkuli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 149
 • Liked: 56
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #11 : 29.04.2010, 14:46:21 »
Voi Astridia taas. Mitäköhän se toteaa sitten, kun etniset vastakohdat leimahtavat avoimiksi väkivaltaisuuksiksi?

Sitten Astrid sanoo, että mitä minä sanoin, olisitte uskoneet. Ja että kaikki on rasistien vika ja sitten täti tulee taas valituksi eduskuntaan.

Jane Doe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 534
 • Liked: 2220
 • Muh feels! So triggered right now!
Koska olen Pahan tahdon lähettiläs, pilaan ETNOn juhlat kysymällä, mahtaako Itellan rekrylinjauksilla olla mitään tekemistä sen kanssa, että postejani on jaettu väärään osoitteeseen ja vastaavasti olen itse vastaanottanut muiden lähetyksiä? Joku täällä Hommassakin taisi mainita, ettei hänen korkeastikoulutettua tyttöystäväänsä huolittu Itellalle lajittelijaksi, koska rekrytoinnissa suositaan, noh, etnoja?

Enkä itke nyt sitä, että vuonna 1989 olisin saanut kerran naapurissa asuvan Jane Poen kirjeen. Kiukuttelen siitä, että ihan randomosoitteisiin kuuluvaa postia on jaettu allekirjoittaneelle ja vastaavasti omia palkkatositteitani, työvuorolistoja yms. on mennyt muualle (onneksi olen aina saanut omani  takaisin, kiitos siitä naapureille).

Sori, meni vähän offtopiciksi...
Wippajei!

Eurytmistinä alkaa mielikuvitus elää..

Miniluv

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 389
 • Liked: 13432
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #13 : 29.04.2010, 14:57:07 »
Lainaus
Tai oletko kysynyt maahanmuuttajaystävältäsi – miltä hänestä nyt tuntuu, kun taas annetaan kuva, että hän vie työpaikan joltakin – sen sijaan, että antaisimme tunnustuksen sille panokselle, jota kaikki tänne muuttaneet ovat tehneet suomalaisen yhteiskunnan puolesta.

En ole. Sen sijaan suomalaisilta veronmaksajaystäviltä kysellään ahkerasti :)

Tulokset kerrotaan ensi vuonna.

"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Embo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 688
 • Liked: 300
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #14 : 29.04.2010, 15:00:04 »
Lainaus
Kysymys, jonka voi tehdä kaikille päättäjille: haluatko ulvoa muukalaisvastaisten kuorossa tai säestää heitä?

Ulkomaalaisvastaisia maassamme tuskin on edes puolikkaan kamarikuoron vertaa.

Lainaus
Vaikka tiedät, että hinta, jonka suomalainen yhteiskunta maksaa on kallis –  sietämättömän kallis, jos etniset vastakohdat lisääntyvät ja kotoutuminen vaikeutuu.

No nyt sitten jopa Thors puhuu rahasta. Luonnollisesti kuitenkin tämän puheen premissi on väärä: Thors olettaa, että maahanmuuttokriittisyydessä on kysymys kaiken maahanmuuton vastaisuudesta ja ulkomaalaisuuden ihnosta.

Tällainen väärinymmärrys on tottakai tahallista: on helpompaa hyökätä pöljää, itse luotua vastustajaa vastaan ja näin voittaa enemmistö puolelleen kuin myöntää nykyisen maahanmuuton todelliset ongelmat:

Humanitaarisen maahanmuuton liiallien suuruus yhteiskuntamme kantokykyyn nähden.
Humanitaaristen maahanmuuttajien harjoittama yhteiskunnan etuuksien väärinkäyttö (sosiaaliturva ja perheenyhdistämiset)
Humanitaarisen maahanmuuton pääongelma: oleskeluluvat humanitaarisin perustein ja niiden oikeuttamat kuntapaikat ja perheenyhdistämiset
Humanitaarisen maahanmuuton aiheuttama islamisoitumisen leviäminen
Humanitaarisen maahanmuuton aiheuttamat kustannukset sekä sosiaalisesti että euromääräisesti.

Näistä ei saa puhua, koska ne ovat totta, mitattavissa, ilmaistavissa ja todistettavissa.

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 16 511
 • Liked: 23552
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #15 : 29.04.2010, 15:01:51 »
Lainaus
"Totuus on, myös että maahanmuutto on tosiasia - ja itse asiassa yksi globalisaation ilmenemismuodoista. Globalisaatiossakaan ei voi poimia pelkästään rusinoita pullasta..."

Kun ääripään esimerkkinä on Pohjois-Korea, niin väistämättä tulee mieleen, että paskaahan tässä jauhetaan.
Maahanmuutto ei ole mikään itsestäänselvyys, eikä mikään estämätön luonnonilmiö.
Kyse on poliittisista valinnoista, joihin haluamme Muutosta 2011.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Embo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 688
 • Liked: 300
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #16 : 29.04.2010, 15:04:59 »
Lainaus
Totuus on, myös että maahanmuutto on tosiasia - ja itse asiassa yksi globalisaation ilmenemismuodoista.

Myös säätila on tosiasia. Se ei muuta sitä, että on olemassa hyviä ja huonoja ilmoja.

Toisin kuin säätilaan, maahanmuuttoon voidaan vaikuttaa poliittisin valinnoin. Maahanmuutto on tosiasia, muttei luonnonvoima.

Lainaus
Globalisaatiossakaan ei voi poimia pelkästään rusinoita pullasta – lisääntyvien vientitulojen muodossa. [/b]

Eli maahanmuutto siis aiheuttaa ongelmia. Edelleen voidaan todeta, että maahanmuuttoon ja siitä seuraaviin ongelmiin voidaan vaikuttaa poliittisin valinnoin.

Minä en halua poimia pullastani hiirenpapanoita.

BastardoGrande

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 518
 • Liked: 6
 • Rutinuiva patriootti
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #17 : 29.04.2010, 15:06:55 »
Hinta, jonka suomalainen yhteiskunta maksaa on kallis, sietämättömän kallisNo tossahan se sietämättömän kalliiksi Suomelle tuleva ämmä nyt ekan kerran myöntää hinnan olevan kallis, sietämättömän kallis.
Tuon viisauden AssStriidi olisi voinut lukea tältä forumilta jo viime vuonna.

Sietämättömän kallis!
Siinä on Thorskalle oiva vaalislogani, ellei ite tajua olla asettumatta ehdolle Muutosvaaleissa 2011.
(http://img840.imageshack.us/img840/6147/manifestikannattaja.png)

"Vähemmistöjen suosiminen on enemmistön syrjintää"

Minä en vihaa mustia, vaan toivon että he elävät onnellisesti omissa maissaan. -Tandefelt-

http://velkakello.fi/

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2767
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #18 : 29.04.2010, 15:08:50 »
Lainaus käyttäjältä: Astrid Thors
Totuus on, myös että maahanmuutto on tosiasia - ja itse asiassa yksi globalisaation ilmenemismuodoista.

Suomi maksaa elintasopakolaisille Euroopan selkeästi suurinta sosiaaliturvaa,koska globalisaatio?

Suomi ainoana Euroopan maana maksaa elintasopakolaisankkurin perässä koko perheen maahan, koska globalisaatio?

Suomi ei karkoita useista väkivaltarikoksista tuomittuja elintasopakolaisia, koska globalisaatio?

Suomesta voi jokainen EU-kansalainen hakea vähintään kahden kuukauden sosiaaliturvan, koska globalisaatio?
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

BastardoGrande

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 518
 • Liked: 6
 • Rutinuiva patriootti
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #19 : 29.04.2010, 15:11:58 »
Siis globalisaatiosta aiheutuva mokutus työntää koko Suomen viemäriin, vain ja ainoastaan koska Suomen kansa on tyhmää ja äänestää väärin.
(http://img840.imageshack.us/img840/6147/manifestikannattaja.png)

"Vähemmistöjen suosiminen on enemmistön syrjintää"

Minä en vihaa mustia, vaan toivon että he elävät onnellisesti omissa maissaan. -Tandefelt-

http://velkakello.fi/

Hermo

 • Vieras
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #20 : 29.04.2010, 15:14:04 »
Jumankekka toi Thors on pihalla! Meidän pihalla fasaanitkin on älykkäämpiä.. Nyt se puhuu "hinnasta", eli tieto on olemassa. Sinä se Astrid vasta kallis olet. Sietämättömän kallis. Tosin DNA:n mainokseenkin liian kallis..

Katsellaan 2011, mistä toi kiekuja itsensä löytää. Menisipä aika nopsaan!

Voisko tälle forumille saada kellon, joka mittaa jäljellä olevaa aikaa tälle hulluudelle?
« Viimeksi muokattu: 29.04.2010, 15:18:16 kirjoittanut Hermo »

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 905
 • Liked: 17242
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #21 : 29.04.2010, 15:18:32 »
Thors se taitaa tulla kalliiksi?  :-\
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

JM-K

 • Vieras
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #22 : 29.04.2010, 15:26:31 »
Ei muuta kuin tiukempaa asennetta ja kovempaa vastarintaa vaan. Mehän ei tuommoisia höpinöitä pelästytä, siihen tarvitaan ihan eri eväät ja lääkkeet.

Kannatetaanko?

valkobandiitti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 906
 • Liked: 355
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #23 : 29.04.2010, 15:27:03 »
Kuolleita on jo, ainoa seuraus oli nettoheteroiden aseistariisunnan kiihdyttäminen.

[/quote]

Voi Astridia taas. Mitäköhän se toteaa sitten, kun etniset vastakohdat leimahtavat avoimiksi väkivaltaisuuksiksi?

Kun syyttömiä ihmisiä hakataan kaduilla, heidän koteihinsa hyökätään, omaisuuttaan tuhotaan ja heidän henkensä on todellisessa vaarassa? Entä sitten, kun joku oikeasti kuolee monikulttuurihulluuden sivutuotteena?

Toivottavasti nuo tajuavat edes hävetä sanojensa ja tekojensa mielettömyyttä. Tuskin tajuavat.
[/quote]
Ekologia on valjastettu poliittisten tavoitteiden ajamiseen, ja vihreyden ytimessä on vasemmistolainen, kapitalismin vastainen politiikka, jolla halutaan lopulta rajoittaa yksilön vapautta.

Parasiittiö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 817
 • Liked: 1
 • supisuomalainen elämäntapasomali
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #24 : 29.04.2010, 15:30:03 »
Ei muuta kuin tiukempaa asennetta ja kovempaa vastarintaa vaan. Mehän ei tuommoisia höpinöitä pelästytä, siihen tarvitaan ihan eri eväät ja lääkkeet.

Kannatetaanko?

Sain itse asiassa vähän aikaa sitten perseeni vihdoinkin liikkeelle ja lähetin kannattajakortin. Saa nähdä, että tuleeko Astridin jengiltä nyt turpaan, kuten kuulostaa uhkailevan. Ihan vapaasti yrittämään vaan.
Kansalaispalkka, perustulo tms. ois kiva.

JM-K

 • Vieras
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #25 : 29.04.2010, 15:33:14 »
Ei muuta kuin tiukempaa asennetta ja kovempaa vastarintaa vaan. Mehän ei tuommoisia höpinöitä pelästytä, siihen tarvitaan ihan eri eväät ja lääkkeet.

Kannatetaanko?

Sain itse asiassa vähän aikaa sitten perseeni vihdoinkin liikkeelle ja lähetin kannattajakortin. Saa nähdä, että tuleeko Astridin jengiltä nyt turpaan, kuten kuulostaa uhkailevan. Ihan vapaasti yrittämään vaan.

Astrid jengeineen on väistyvä linkki ravintoketjussa. Meillekin saa tulla ihan vapaasti yrittämään vaikka isommallakin porukalla.

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10917
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #26 : 29.04.2010, 15:34:56 »
Entä sitten, kun joku oikeasti kuolee monikulttuurihulluuden sivutuotteena?
Sehän on jo nähty moneen kertaan. Eikä sitten selvästikään tapahdu yhtään mitään. Tai no, ehkä sen verran, että kerrotaan kuinka vaarallista on, jos tapahtunut synnyttää keskustelua.

Kummallista, että Astrid tietää nyt hinnan, kun aiemmin halu ei riittänyt edes kustannusten selvittämiseen.

Late

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 700
 • Liked: 513
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #27 : 29.04.2010, 15:35:49 »
Lainaus
Tai oletko kysynyt maahanmuuttajaystävältäsi – miltä hänestä nyt tuntuu, kun taas annetaan kuva, että hän vie työpaikan joltakin – sen sijaan, että antaisimme tunnustuksen sille panokselle, jota kaikki tänne muuttaneet ovat tehneet suomalaisen yhteiskunnan puolesta.

En ole. Sen sijaan suomalaisilta veronmaksajaystäviltä kysellään ahkerasti :)

Tulokset kerrotaan ensi vuonna.


En ole minäkään kysynyt. Ajattelinkin siis ihan vapun kunniaksi käydä tätä ostarilla maleksivilta somaleilta/kadunkulmassa häiritseviltä romaneilta utelemassa. Toivottavasti he eivät kovin ole mieltään pahoittaneet Heinäluoman puheista.

Ja jos joku näistä moniosaajista ei työpaikkaa ole vielä saanut/edes hakenut, niin annan kuitenkin rehdin tunnustuksen sille panokselle, jonka he ovat tehneet suomalaisen yhteiskunnan puolesta. Toivottavasti kaikilta löytyy edes tämän verran vappumieltä, vaikka säät eivät suosisi. Se lienee vähintä mitä voimme tehdä.

 :facepalm:

Onko Astrid oikeasti noin tyhmä vai onko sillä jokin veto jonkun kanssa, kuka keksii älyttömimmät mokutukset?

rankka

 • Vieras
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #28 : 29.04.2010, 15:41:31 »
Niin, ei ole vielä edes toukokuu mutta kukaan ei varmaan muista sitä mitä tapahtui viime vuoden viimeinen päivä.

GATEKEEPER

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 252
 • Liked: 1
 • Another rusty battle-cruiser
Vs: 2010-04-29 VU: Thors: Vastakkainasettelu tulee kalliiksi
« Vastaus #29 : 29.04.2010, 17:09:26 »
Luulen että vielä kalliimmaksi touhu tulee jos kukaan ei aseta tikkua ristiin mamuilu hulluuden hillitsemiseksi. :roll:
"This is amazing" - Fucking amazing!
http://www.muhammadtube.com/
"In war, truth is the first casualty"