HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Maahanmuuttokritiikin valtavirtaistaminen

<< < (32/33) > >>

VesaH:
Maahanmuuttajien osuus Tanskan väestöstä on nyt noin 10 %. Tanskan demaripuolue vastustaa "ei-länsimaista" maahanmuuttoa, minkä epäilen olevan kiertoilmaisu sille, että he eivät halua muslimeja maahansa. Jos noista kymmenestä prosentista puolet on Euroopan ulkopuolelta, silloin maa on vielä 95-prosenttisesti eurooppalainen.

Tavan:
^Olipas huojentava tieto. Ei juuri eroa Suomen tilanteesta, jos täällä keharimaalaisia on noin 3% väestöstä.

Minä luulin että Tanskassa jo reilut kymmenisen prosenttia väestöstä olisi keharimaalaisia.

artti:
Suomalaisten syntyvyys on tilapäisesti pienentynyt, joka tarkoittaa, että eläkeläisiä on suurempi lukumäärä suhteessa työikäisiin, ja siihen vielä työnvieroksumisen kulttuurin omaavien kehitysmaalaisten muuttaminen Suomeen anteliaan sosiaaliturvan legendan houkuttelemina. Syntyvyyden pienentymisen paikkaaminen kehitysmaalaisten maahanmuuton sallimisella on vaalityötä maahanmuuttokriittisten vaalivoiton eteen. Uskon, että kehitysmaalaisten osuus väestöstä pienenisi, jos kehitysmaalaisten sisäänmuutto katkaistaisiin niin, että kylmien talvien takia takaisin lämpimään etelään muuttaneiden tilalle ei tulisi jatkuvasti uusia kehitysmaalaisia


Suomessa tarvitaan ensisijaisesti yrityksiä perustavia valkoisia, joilla on samanlainen läntinen kulttuuriperusta kuin suomalaisilla, ja sopeutuminen siksi helppoa. Parasta sopeutumista on perustaa yritys Suomessa. Jotta Suomessa on kannattavaa perustaa yritys niin tarvitaan kasvukeskuspolitiikka, joka kokoaa kasvukeskuksiin suuren väestön, joka on ostovoimaista ostovoimaa. Ostovoimaisen ostovoiman kasvukeskuksessa kaupan myyntineliömetrin tuottavuus on korkea

Melbac:

--- Lainaus käyttäjältä: VesaH - 17.05.2021, 18:11:14 ---Tanskan sosialidemokraattinen puolue on tehnyt aika ison takinkäännöksen maahanmuuttopolitiikassaan, erityisesti koskien turvapaikanhakijoita.

Jos on maahanmuuttokriittinen ja saa syytöksiä natsismista, voi kertoa olevan tanskalaisen sosialidemokratian kannattaja.

--- Lainaus päättyy ---
Ekaksi aiheutetaan ongelma ja sitten "korjataan" se niin varmasti pysytään vallassa?.

TapsaT:
Koska ilmastonmuutosteema on nyt in monien nuorten keskuudessa, maahanmuuttokriitikoiden tulisi ilmaista mahdollisimman usein se tahallaan unohdettu fakta, että maahanmuutto ja ilmastonmuutoksen torjuminen ovat kaksi täysin vastakkaista asiaa. Selväähän on että maahanmuuttajien hiilijalanjäki kasvaa rajusti, etenkin näin pohjoiseen maahan muutettaessa. En tiedä mitä taikatemppuja vihervasemmisto on oikein onnistunut tekemään, koska tästä asiasta puhutaan aivan liian vähän, jos ollenkaan. Ja usein juuri samat puolueet ja ihmiset kannattavat kirkkain silmin sekä maahamuuttoa että ilmastonmuutoksen torjuntaa, mikä on suorastaan räikeän ristiriitaista. Mikäli tämä asia saataisiin hakattua kansan syvien rivien tajuntaan, ja etenkin nuorison ajatusmaailmaan, tulisi esim. PS:n kannattamisesta suorastaan ympäristöteko, ja samalla poksautettaisiin yksi sitkeästi ylläpidetyistä vihervasemmistolaisista kuplista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta