HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Maahanmuuttokritiikin valtavirtaistaminen

<< < (33/33)

VesaH:
Ei sillä ole väliä, kuka korjaa virheen, kunhan joku korjaa. Tanska on kyllä aina ollut tiukempi maahanmuuttopolitiikassaan kuin muut pohjoismaat.

Ilmastonmuutos ei kai ole maahanmuuton aiheuttama, korkeintaan ongelmana ovat entisessä kotimaassaan lentokoneilla vierailevat pakolaiset.

Hae-won:
Peruasiat:

1. Rasistinen öyhötys on haitallista asiallisen maahanmuuttokriittisyyden kannalta. Maahanmuuttokritiikissä täytyy erottaa yksilöt ja ryhmät. Luonnollisesti maahanmuuttokriitikon tulee myös omassa elämässään käyttäytyä asiallisesti kaikkia ihmisiä kohtaan.

2. Maahanmuuttokriittisyys ja etnonationalismi ovat kaksi eri asiaa. Ensimmäiselle löytyy merkittävästi kannatusta, jälkimmäiselle ei. Valtaosa maahanmuuttokriittisiä näkemyksiä omaavista ihmisistä ei ole etnonationalisteja eivätkä halua samaistua heihin.

3. On hyvä tuoda esille erilaista maahanmuuttopolitiikkaa tekeviä maita. Esimerkkejä löytyy itäiseltä pallonpuoliskolta kuin myös Tanskasta. Nämä osoituksena siitä, ettei erilainen maahanmuuttopolitiikka johda perikatoon ja että se on saavutettavissa oleva asia, mikäli vain löytyy poliittista tahtoa.

Uskon näillä päästävän pitkälle.

Radio:
Suomessa eivät rasismi, fasismi, nazismi, tai kommunismi vielä ole saaneet kansastamme yliotetta. Jonkinasteinen etnonatiolismi on ollut enemmistön ajatusmaailmana. Kantasuomalaiset viihtyvät parhaiten kaltaistensa parissa. Ulkomaalaisia hyvin kotiutuneita ihmisiä ja yhteisöjä on arvostettu, ihan syystäkin. Kansallisvaltioitamme ei ole kyseenalaistettu ja vieraat aatteet on laistettu. Kehityksemme yli sadan vuoden aikana on ollut menestystarina, jolle nykyinen kiittämätön sukupolvi ei anna mitään arvoa.
Kommmunismi, globalismi ja EU ovat viime vuosina onnistuneet soluttamaan terveen sodanjälkeisen yhteiskuntamme mätää pursuavan hallintomme koe-eläinpuistoksi.
Vieraiden kulttuurien, uskontojen ja kansojen kunnioittamisesta on menty "anteeksi, että olemme olemassa" -linjalle. Rähmälleeen rahasäkki ojossa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta