HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Mahtuuko Hommaforumille mamutyöntekijöiden oma nurkka?

<< < (2/15) > >>

dothefake:
Hienoa, että jotkut uskaltavat, toivon myös, että emme ala mässäilemään
karmeilla "tapauksilla", mutta uskonkin ketjun olevan moderaatorien
erityisessä suojeluksessa. Tervetuloa.

Lisäys: Lukekaa kirjoituksenne huolella läpi ennen lähettämistä, ettei vahingossa
tule paljastettua mitään, mistä voi tunnistaa, sillä tätä ketjua tullaan vokkiloissa ym,
tavaamaan hyvinkin tarkkaan ja kahvipöydässä mietitään hmmm...

BastardoGrande:
Tuosta ammattiryhmästä jos 'pato' alkaisikin murtumaan ja ns. suuri yleisö alkaisi saamaan faktatietoa, niin maahantunkeutuminen loppuisi kansanliikkeen voimalla kahdessa viikossa.
Vaan, tässä maassa ei totuutta tulla koskaan veronmaksajille kertomaan, sillä maahanmuuttoministerikin vastasi kansanedustajan kirjalliseen kysymykseen lorottamalla kansan päälle ministeriaitiosta;'tässä taloudellisessa tilanteessa ei ole mahdollista alkaa laskemaan maahanmuuton kokonaiskuluja', Woi Wittu!, sanon minä.

olavis:
Hienoa saada kommentteja tähän avaukseeni! Tuosta mamu-uranvalinnasta sen verran, että en kyllä ole ollenkaan tarkoituksella hakeutunut alalle vaan paremminkin ajatunut. Elikkäs ihan "leipäpappi"-pohjalta nykyistä työtä teen.

Ikääkin tuota alkaa jo olla ja monenlaista muutakin jopia on tullut kokeiltua. Alkuvuosina tämä mamuhomma tuntui vain työltä muiden töiden joukossa. Ala on vain paisunut niin suureksi, että rupiaa jo hirvittämään. Se mikä oli silloin 90-luvulla pienen pientä ja harmittoman tuntuista mamupuuhastelua ihan marginaalissa on nyt leviämässä käsiin.

Ennen oli järjestyspoliisi, rikospoliisi ja liikkuvat; nyt näiden ihan tarpeellisten virkamiesten resursseja syö turhaakin turhempi ulkomaalaispoliisi. Ennen oli ruuhkaantuneet kuntien terveydenhuolto ja sosiaalipuoli; nyt on näiden resursseja syövät maahanmuuttotoimistot joka niemessä ja notkossa. Ennen oli läänit, jotka kyllä enimmäkseen tekivät tyhjää paskoo, mutta nyt on Ely-keskukset ja maahanmuutovirastot, jotka lisäävät tuota ennestäänkin liiallista roskaa jättimäisesti lisää. Ennen oli oikeusaputoimistot ja yksityiset lakimiehet; nyt näiden lisäksi pakolaisneuvonta ja yksityset lakimiehet, jotka tekevät 96% humbuugityötä. Ja kun psykiatriset potilaat laitettin "avohoitoon" 90-luvun laman aikaa niin nyt on joka parantola  muutettu turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukseksi. Ja kiintiöpakolaisia ja turvapaikanhakijoita senkun puskee edellä mainittujan asiakkaiksi ja tietysti kerjäläisiä.

Mutta mitäpä minä tuosta edellä mainitusta vaahtoan, sehän on jo kaikkien tiedossa. Narcissan kokemukset kuulostavat kyllä jossakin uudemmassa mamuhyysäämössä tapahtuneiksi. Tarkoitan tällä sitä, että kun keskustelee oman  työpaikan cafeteriassa työkavereiden kanssa niin lähes kaikki alalla toimineet ovat varsin kyynistyneitä tai jos sallitte 'nuivia'. Mutta yleenshän  meillä vanhoilla pieruilla on mielessä se vanha sananlasku, että  "kenen leipää syöt, sen lauluja laulat". Mutta jos totta puhutaan, niin onhan se monesti Narcissankin kertomalla tavalla, yritin tässä vain rehvastella.  Ja taidanhan tässä itsekin olla oman rahapuun istuinoksaani katkaisemassa.

Ja tämän avautumiseni loppuun, että eiköhän se pato ole jo murtumassa. Mutta eivät sitä kyllä me mamuhyysäämöiden ihmiset murra vaan eiköhän se murtuma ole tapahtumassa tuolla poliittisella puolella. Jos Halla-aho olisi vuosi sitten käyttänyt samoja sanoja kuin Zysckowitz, Urpilainen, Väyrynen, Heinäluoma, Gutzenina jne., jne, jne, niin olisihan tullut hän  ristiinnaulituksi.(niinkuin nyt melkein tulikin). Kumpa vain "kansa tietäsi" äänestää sellaista puoluetta, jossa ei ole noiden mamu-kriitkoiden lisäksi toinen puoli sitten niittä mamu-hyyssäreitä!

Blondihko Tihko:
Tämä on mieltä kutkuttava uusi käänne!

Satuinpa "salakuulemaan" toukokuun puolella bussipysäkillä kahden naisen keskustelua. Linjasta ja puheista päätellen kyse oli ihan paikallisen vastaanottokeskuksen vanhemmista työntekijöistä. Kyllä nousi niskavillat pystyyn ilman pohjoistuulta!

Enemmän äänessä ollut valitti siitä ettei mikään sana enää tehoa, jos "lapset" ovat keskenään päättäneet toimia jollain tavalla. On jatkuva massaväkivallan uhka. Jos eivät etnisyydet nujustele keskenään niin sitten jokin joukkio häiritsee työntekijöitä. Röyhkeästi ja vailla minkäänlaista katumusta. Jos jotain moititaan niin tapitetaan silmä pyöreänä takaisin että "Eihän me mitään olla tehty.". Ihan tapauksen vakavuudesta riippumatta. Jos poliisit joudutaan sekoittamaan asiaan niin sama tyyli jatkuu. Ja aina pitää olla tulkki. Kaikki kielitaito "mystisesti katoaa" näissä yhteyksissä. Kännykkään puhutaan vielä samana päivänä sujuvasti useita kieliä. 

Joskus ilma on niin sakeana pahoja aikeita että sen tuntee kun astuu ovesta sisälle. Vallitsee sellainen erikoinen hiljaisuus. Harvoin kukaan yksin tekee mitään kovin ilkeää (muuta kuin niskoittelee), mutta miesasukkailla on erittäin vahva taipumus lössiintyä pahantekoon.

"Oikeutensa nämä sankarit tietävät kerrassaan mainiosti. Velvollisuuksista he eivät ole kuulleetkaan." Jotenkin näin kiteytti hiljaisempi. Sitten alkoi voivottelu omasta jaksamisesta. Ei tahdo pää eikä kroppa kestää enää.

Ja tässä vaiheessa jouduin jättämään korvat pystyssä "salakuulemisen" sikseen. Tulipa jotenkin sellainen tunne että *brrrr*. Ihanaa. --Jos satutte, asianomaiset, tänne niin korjatkaa ja/tai jatkakaa ihmeessä omin nokkinenne, kiitos!

dothefake:
Olin aikoinaan nuorisotalolla vahtina ja vähän aikaa vt isäntänä sekä
samoihin aikoihin kotvan tarkkailuluokan opettajan sijaisena.

Lainaus: "Oikeutensa nämä sankarit tietävät kerrassaan mainiosti. Velvollisuuksista he eivät ole kuulleetkaan."

Tuosta tunnisti jo nuorena lapsen tulevan uran, noin käyttäytyneet joutuivat myöhemmin järjestään linnaan.
Tunsivat oikeutensa kuin lakimiehet.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta