HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

Vanhanen korottaisi veroja eikä leikkaisi menoja

(1/3) > >>

B52:
http://www.yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2010/06/vanhanen_korottaisi_veroja_eika_leikkaisi_menoja_1754148.html

Pääministeri Matti Vanhanen lähetti keskustan puoluekokouksessa hallitukselle terveisiä ja kehotti valitsemaan veronkorotukset valtion menojen leikkausten sijaan.
Eroava puheenjohtaja ja pääministeri Matti Vanhanen kehotti Lahdessa keskustan puoluekokouksen avauspuheessa puoluetta uudistumaan ja uudistamaan Suomea. Hallitusta hän kehotti valitsemaan verojen korotukset valtion menojen leikkausten sijaan.
Hän vetosi puheessaan myös siihen, että hallituksen energiapaketti hyväksyttäisiin kokonaisuudessaan. Samoin hän vetosi sen puolesta, että tarkastelua kansallisen terveysrahaston perustamisesta jatkettaisiin. Siinä kuntien, valtion ja Kelan rahat yhdistettäisiin ja rahoitusvastuu terveyspalveluista olisi valtakunnallisella tasolla.
SDP on ei-liike
Avauspuheessaan Vanhanen kiitti hallituskumppaneita, ja hänet palkittiin aplodeilla. Vanhasen sanoi, että kokoomuksen, keskustan, RKP:n ja vihreiden kokoonpano on sopinut aikaan ja osannut yhdistää markkinatalouden, sosiaalisen- ja ympäristövastuun sekä avoimen kansainvälisyyden.
- Tärkeintä on ollut yhteinen päämäärä, ei pisteiden keruu kumppaneiden kustannuksella, hän sanoi.
Pääoppositiopuolue SDP:tä hän sen sijaan moitti ei-liikkeeksi, joka ummistaa silmänsä maailman muuttumiselta ja vastustaa uudistuksia.
Vanhanen viettää viimeisiä hetkiään keskustan puheenjohtajana, sillä puoluekokous valitsee hänelle seuraajan lauantaina illansuussa. Uusi puheenjohtaja nousee mitä todennäköisimmin myös uudeksi pääministeriksi. Vanhanen sanoi uskovansa, että puoluekokouksen henkilövalintojen jälkeen keskusta on nykyistä yhtenäisempi ja valmis taistelemaan eduskuntavaalien voitosta.


Vallan ihanaa, lisää veroja.


edit. sanoo mies joka ei ole eläessään tehdyt päivääkään oikeita töitä

erilainen:
Verorahojen holtiton käyttö vie pohjan verojen korotuksen mielekkyydeltä kansan piirissä. Tämä leimataan usein populismiksi ja kansan tyhmyydeksi, vaikka se onkin ehkä viisautta puhtaimmillaan. Kuinka paljon jo nykyinen verotus syö Suomen kilpailukykyä mm. palkkojen saralla? Kuinka paljon verorahoja käytännössä poltetaan ilmaan? Kaikkien mielyttäminen nyt vain on todella kallista.

B52:

--- Lainaus käyttäjältä: erilainen - 12.06.2010, 04:53:24 ---Verorahojen holtiton käyttö vie pohjan verojen korotuksen mielekkyydeltä kansan piirissä. Tämä leimataan usein populismiksi ja kansan tyhmyydeksi, vaikka se onkin ehkä viisautta puhtaimmillaan. Kuinka paljon jo nykyinen verotus syö Suomen kilpailukykyä mm. palkkojen saralla? Kuinka paljon verorahoja käytännössä poltetaan ilmaan? Kaikkien mielyttäminen nyt vain on todella kallista.

--- Lainaus päättyy ---

Muiden rahoilla mielyttäminen on mukavaa, se ei ole itseltä pois, koita jo se ymmärtää.

Kommeli:
Mutta kohta ei enää voida verottaa, koska näin ajetaan Suomesta pois osaava työvoima, ja valtion hiljalleen menettäessä omistusosuuksiaan yhtiöistä, menetämme yhtiöomistuksemme ulkomaille. Hyvätuloiset ajetaan ulkomaille, koska Suomessa huoltosuhde nousee kestämättömäksi tai sitten huono-osaiset unohdetaan ja luodaan Suomeen selvät luokkaerot ja kapitalistiyhteiskunta. Rikollisuus ja turvattomuus lisääntyy.

B52:

--- Lainaus käyttäjältä: Kommeli - 12.06.2010, 05:06:37 ---Mutta kohta ei enää voida verottaa, koska näin ajetaan Suomesta pois osaava työvoima, ja valtion hiljalleen menettäessä omistusosuuksiaan yhtiöistä, menetämme yhtiöomistuksemme ulkomaille. Hyvätuloiset ajetaan ulkomaille, koska Suomessa huoltosuhde nousee kestämättömäksi tai sitten huono-osaiset unohdetaan ja luodaan Suomeen selvät luokkaerot ja kapitalistiyhteiskunta. Rikollisuus ja turvattomuus lisääntyy.

--- Lainaus päättyy ---

Juu, näin se menee, kerro tuo kaikille, ja kukaan ei usko sinua.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta