HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

2009-03-05 Yle: Talouskriisi pakkolomauttaa pian papitkin

(1/2) > >>

tapio:
Kirkko kerää yhteisvastuukeräyksellä varoja maahanmuuttajien työllistämiseksi, mutta valmistautuu samaan aikaan lomauttamaan papitkin.

Onko siellä mitään järkeä?

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/03/talouskriisi_pakkolomauttaa_pian_papitkin_590038.html

matti:

--- Lainaus käyttäjältä: tapio - 05.03.2009, 08:55:54 ---Kirkko kerää yhteisvastuukeräyksellä varoja maahanmuuttajien työllistämiseksi, mutta valmistautuu samaan aikaan lomauttamaan papitkin.

Onko siellä mitään järkeä?

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/03/talouskriisi_pakkolomauttaa_pian_papitkin_590038.html


--- Lainaus päättyy ---

Onhan meillä varaa... Yhteisvastuu-keräys oli se korsi, joka katkaisi oman selkäni. Se oli jo katkeamispisteessä joidenkin kirkkoherrojen noustua esivaltaa vastaan kätkiessä käännytyspäätöksen saaneita maahanpyrkijöitä. Erosin kirkosta.

mikkoR:
Pojan ristiäisten takia vaimokkeen toivomuksesta en eronnut kirkosta, nyt nämäkin kinkerit on hoidettu niin minäkin menen eroamaan kirkosta.

Hautauksesta jos joku alkaa puhumaan niin mulle on sama ja oikeastaan minun toivomuskin on että kun kuolo korjaa niin pistetään tuhkaksi ja ripotellaan vaikka mereen.
Tai vaihtoehtoisesti vaikka eduskunnan tuhkakuppeihin, ihan sama arvo kuin niillä tumpeilla siellä.

JT:
Tämä uutinen on hunajaa sielulle. Kirkon ammattijeesustelijat pitäköön tunkkinsa ja maksakoot pullansa itse. Nimimerkillä Erosin 27 vuotta sitten, enkä kertaakaan ole päätöstä katunut.

salieri:
Outoa hommaa. Ja miksi kirkon pitää myötäillä ja ilmoittaa että uudet asukkaat ja uskonnot ovat vain piristäviä. Etten sanoisi rikastavia kirkolle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta