Kirjoittaja Aihe: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta  (Luettu 28362 kertaa)

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 754
 • Liked: 2454
 • Normaali erilainen.
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #90 : 24.11.2015, 18:19:06 »
Ei kyseinen henkilö paennut vankilasta, vaan vapaalta jalalta.

Miksi hän oli vapaana, vaikka hänet on tuomittu vankilaan??!!
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 521
 • Liked: 3701
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #91 : 24.11.2015, 18:28:30 »
On ymmärrettävä, että kaikki tapahtumat ovat sattumanvaraisia. On onneton sattuma, että Fouganthinen kohdalle näitä sattumia on kasaantunut enemmän kuin kohtuullista olisi. Hänellä itsellään ei ole mitään osuutta hänen lähipiirissään esiintyneiden tapahtumien kulkuun.

Jos nyt väkisin halutaan joitakin tahoja syyllistää Fouganthinen epäonnisesta elämästä ja toiminnasta, katseet kohdistuvat yhteiskuntaan. Syyttömiä ei tule syyllistää.

Ink Visitor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 460
 • Liked: 6099
 • Simply the Pest
  • Western Rifle Shooters Association
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #92 : 25.11.2015, 10:11:28 »
Lainaus
Juha Valjakkalasta A1-etsintäkuulutus

Vankilaa välttelevästä Juha Valjakkalasta eli Nikita Bergenströmistä on annettu tieto kaikille Suomen poliiseille.

Ykkösluokan etsintäkuulutuksen mukaan mies on tavattaessa otettava kiinni ja toimitettava lähimpään vankilaan. Määräys kiinniotosta on ehdoton.

Kuudetta päivää Jokelan vankilasta poissa olleen entisen kolmoismurhaajan pikainen tavoittaminen on suomalaisviranomaisille tärkeää.

Vaikka miestä ei Iltalehden viranomaislähteiden mukaan enää pidetä ympäristölleen vaarallisena, vankilasta poistumisen nostattama kohu Ruotsissa luo paineita Bergenströmin palauttamiseksi vankilaan. Mies syyllistyi julmaan henkirikokseen Ruotsin Åmselessa vuonna 1988.


Vaikea piileskellä

IL:n tietojen mukaan Bergenströmin epäillään oleskelevan pääkaupunkiseudulla. Miehen liikkumismahdollisuudet ovat rajalliset, sillä hänen kuvansa on toistunut vuosien aikana lukuisia kertoja eri medioissa.

Jokelan vankilan suljetulla osastolla istuva Bergenström oli saanut poistumisluvan osallistuakseen vankilan ulkopuolella pidettävälle kurssille. Hän ei palannut vankilaan määräaikaan mennessä.

Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen turvallisuuspäällikkö Juha Eriksson kertoo, että poistumisluparikkomuksia sattuu varsin paljon. Luvan myöntämisestä päättää vankilan johtaja.

- Siinä arvioidaan (vangin) nykytilaa, toki menneisyyskin aina vaikuttaa. Joitakin riskejä otetaan aina, Eriksson sanoo.

Hänen mukaansa nykytrendi on, että kun vapautuminen lähenee, suurimmalle osalle myönnetään poistumislupa.

Lupaehtojen rikkominen ei ole rikosoikeudellisesti rangaistavaa. Siitä seuraa kuitenkin etuisuuksien, kuten lomien loppuminen sekä vankeusajan pidentyminen poissaolovuorokausien määrällä.

- Kurinpitorangaistuksena voidaan myös määrätä yksinäisyyttä enintään kymmenen vuorokautta, Eriksson sanoo.


Useita rikoksia

Heinäkuussa 2013 Helsingin hovioikeus määräsi Nikita Bergenströmin vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi vankeuteen tuhotyöstä ja useista muista rikoksista. Viime toukokuussa hovi langetti hänelle vuoden ja kahden kuukauden tuomion pahoinpitelystä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja seitsemästä muusta rikoksesta.

Bergenström meni istumaan nykyistä tuomiotaan viime vuoden huhtikuussa. Hänen oli määrä vapautua ensi vuoden alussa.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112420720688_uu.shtml

If I am ever killed in a terrorist attack, I want my candlelight vigil to be done with torches and guns. Rename it posse and go have fun in the night...

Ink Visitor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 460
 • Liked: 6099
 • Simply the Pest
  • Western Rifle Shooters Association
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #93 : 30.11.2015, 10:03:05 »
Lainaus
Valjakkala paukutti oman pakoennätyksen – kansainvälinen etsintäkuulutus tehty

Tunnettu rikollinen häipyi Jokelan avovankilasta 18. marraskuuta, eikä palannut luvalliselta opiskeluvapaalta takaisin

Åmselen kolmoismurhasta muistetun Juha Valjakkalan uusin pako on kestänyt ennätyspitkään. Nikita Bergenströmiksi nimensä muuttanut Valjakkala on ollut omilla teillään jo 12 päivää, kun hänen tähän astinen pakoennätys oli 8 päivää neljän vuoden takaa.

– Ei ole herra kiinni, vahvistaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Lylykangas Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Bergenströmin häipyi Jokelan avovankilasta Tuusulasta 18. marraskuuta luvalliselle opiskeluvapaalle ja jäi sille tielleen.

Hän istui pakohetkellä reilun vuoden tuomiota muun muassa varkaudesta, pahoinpitelystä ja parista rattijuopumuksesta. Varsinaisesti hänet muistetaan Åmselen kolmoismurhasta vuodelta 1988. Siitä tuomiosta hän pääsi ehdonalaiseen vapauteen 2009.

Havaintoja Helsingin seudulta

Poliisi on saanut ex-Valjakkalasta kymmenkunta yleisöhavaintoa lähinnä Helsingin seudulta, mutta toistaiseksi ne eivät ole johtaneet kiinniottoon.

– Varmojakin vinkkejä on tullut useita, mutta ne ovat viime viikolta.  Hänet on nähty kadulla. Lähijunastakin on havainto, mutta se ei ole ihan varma, Lykykangas sanoo. 

Lylykankaalle saakka ei ole tullut tuoreita havaintoja Valjakkalasta viikonlopun ajalta. Poliisi lähtee edelleen siitä, että Valjakkala piileskelee pääkaupunkiseudulla.

Valjakkala on aiemmillakin pakoreissuilla viihtynyt pääkaupunkiseudulla. Edellinen, vuoden 2011 pako päättyi poliisin haaviin Helsingin Vallilassa. 2006 hän jäi kiinni Pohjois-Helsingin Maunulassa. Mutta on Valjakkala ehtinyt kauemmaksikin. 2002 poliisi tavoitti hänet Piitimestä Pohjois-Ruotsista kuuden pakopäivän jälkeen.

– Juuri tämän takia hänestä on tehty kansainvälinen etsintäkuulutus. Tosin kyllä Ruotsin poliisi Malmösta Kiirunaan tietää Valjakkalasta. Ruotsin media on pitänyt huolen siitä, Lylykangas kertoo.

Kymmenettä kertaa pakosalla

 Valjakkala on tunnettu vankikarkuri. Tämänkertainen livohka on Ylen laskelmien mukaan jo kymmenes yritys. Puolet vankilapaoista eli viisi on päättynyt alkuunsa, kestettyään alle vuorokauden. Yhdessä yrityksessä ei ehditty edes heittää köyttä muurin yli ja Turussa hän jäi kiinni vankilan katolla. Alla olevan linkin kautta pääsee tutustumaan Valjakkalan pakohistoriaan.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Valjakkalan liikkeistä. Ne voi soittaa yleiseen hätänumeroon112 tai lähimmälle poliisille.

http://yle.fi/uutiset/valjakkala_paukutti_oman_pakoennatyksen__kansainvalinen_etsintakuulutus_tehty/8491033

If I am ever killed in a terrorist attack, I want my candlelight vigil to be done with torches and guns. Rename it posse and go have fun in the night...

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5484
 • Hamster supremacy
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #94 : 30.11.2015, 10:08:19 »
No onhan se kiva, että pääsee välillä ryyppäämään ja panemaan, kun on noin pitkä kakku. Toisaalta sivustaseuraajien luottamus systeemiin tahtoo horjua.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 347
 • Liked: 12031
 • Impivaaran mylvivä härkä
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #95 : 21.12.2015, 23:07:24 »
Lainaus
Juha Valjakkalan huima yöllinen pako - poliisi ei mennyt samaan lankaan toistamiseen

Etsintäkuulutetun Juha Valjakkalan epätoivoinen pako-yritys päättyi lopulta poliisin voittoon. Juha Valjakkalan (nyk. Nikita Bergenströmin) yli kuukauden jatkunut vankilapakoilu päättyi myöhään sunnuntai-iltana, kun poliisit ottivat hänet kiinni.

Poliisi oli saanut Valjakkalasta satunnaisia vihjeitä lähinnä pääkaupunkiseudulta. Ne eivät kuitenkaan olleet johtaneet miehen jäljille. Tuorein havainto oli lauantailta Kurvin tienoilla sijaitsevan kerrostalon läheltä. Silloinkin Valjakkalan onnistui välttää poliisit.

Ulos ikkunasta

Vihdoin sunnuntai-iltana poliisit havaitsivat Valjakkalan saman talon lähistöllä. Paikalle lähetettiin nyt useita partioita. Valjakkalan epäiltiin menneen huoneistoon, jossa hänen tiedettiin aiemminkin majailleen. Iltalehden tietojen mukaan asuntoon oli aiemmin ehditty tehdä useita tarkastuksia.

Kun poliisit pääsivät sisään, Valjakkalaa ei kuitenkaan näkynyt missään. Mies oli havainnut poliisien saapumisen, avannut ikkunan ja kurottautunut lähellä oleville palotikkaille. Hän oli kiivennyt tikkaita pitkin kerrostalon katolle, rikkonut ikkunaluukun ja pudottautunut vintille.

Samaa pakoreittiä hän oli käyttänyt jo lauantaina eksyttäessään poliisit.

Tällä kertaa poliisit eivät olleet harhautettavissa. He nousivat vintille, mistä he löysivät Valjakkalan lymyilemästä. Mies ei kiinniotettaessa ollut aseistettu, eikä hän tehnyt vastarintaa.

Poliisipartio kuljetti Valjakkalan suoraan Jokelan suljettuun vankilaan, minne hän ei ollut palannut lomaltaan 18. marraskuuta annettuun määräaikaan mennessä.

Poliisi tutkii nyt, syyllistyikö Valjakkala luvattoman lomansa aikana rikoksiin.
...........
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122120866141_uu.shtml

Äijä on varmaan kuukauden ryypännyt tuossa samassa kämpässä, missä on aikaisemminkin tavattu, mutta ei jäänyt poliiseille kiinni kun vasta nyt. :D Ovela kettu.
Mörökölli

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13913
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #96 : 22.12.2015, 00:49:45 »
Poliisien tehtävät on myös muuttunut mielenkiintoiseksi ja haastaviksi monikulttuurin myötä. Esimerkkejä:

Kohde: Nikita Fougantine, karannut Jokelan vankilasta, etsintäkuulutettu. Tuntumerkit annettu POKE:n kautta partioille. Pituus, paino, ruumiinrakenne, erityistuntomerkit on tässä, lisäksi useita valokuvia, ihan netissäkin. Edellisellä karkumatkalla tutkinnanjohtajana oli ylikomisario Rautakallio, sillä vois olla jotain hajua missä se vois olla. Tässä nuo kaikki RISE:n paperit, tässä lista henkilöistä joiden kanssa saattas liikkua. Katso EPRI-rekisteristä muut henkilöt. Televalvontaan haetaan lupaa ku vaan pyydät. Konstaapeli Reinikainen, entinen ATARI-mies tulee sulle pariksi. Varmaan se on Helsingissä ja se on niin tunnettu että siitä tulee jossain vaiheessa montakin ritsiä. Näillä tiedoilla eteenpäin!

Ja poliisilla kestää kuukauden saada jätkä näillä tiedoilla kiinni.

Seuraava tehtävä:

Kohde: tuntematon terroristi, ei nimeä, ei sukupuolta, ei kansalaisuutta, ei ikää, ei tuntomerkkejä, eikä kyseinen terroristi ole missään rekisterissä eikä kenelläkään ole tietoa koko henkilöstä. Näillä tiedoilla, ota terroristi kiinni!

Valjakkalaa etsittiin kuukausi. Teroa ei varmaan löydetä ennen kuin on ehtinyt räjäyttää itsensä. Kannattaisiko sitä turvispolitiikkaa kiristää?

Lohjan persut

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 044
 • Liked: 5865
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #97 : 22.12.2015, 02:19:54 »
Jotenkin voisi kuvitella, että helpointa olisi pitää kaveri telkien takana, mutta ei. On varmasti "hauska" nähdä parinkymmenen vuoden kuluttua Norjassa kun, Breivik vapautuu...

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 102
 • Liked: 19425
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #98 : 22.12.2015, 03:51:19 »

Valjakkala on tarpeellinen mies, nykyisellään ainakin. Viihdearvo korkea. Osoittaa tehokkaasti hyvinvointiyhteiskunnan, hyysäyksen, laki- ja oikeusjärjestelmän sekä tietysti poliisin kuvaamattoman avuttomuuden ja tyhmyyden.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13913
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #99 : 22.12.2015, 09:11:16 »
Jotenkin voisi kuvitella, että helpointa olisi pitää kaveri telkien takana, mutta ei. On varmasti "hauska" nähdä parinkymmenen vuoden kuluttua Norjassa kun, Breivik vapautuu...
Tästähän oli kovaa kinaa. Persu-Laura halusi ottaa ABB:ltä ja muilta teroilta ihmisoikeudet pois (kopissa lopun elämäänsä) ja Damnesty haluaa pitää "ihmisoikeudet" (ABB aikanaan vapaaksi).

Käytännössä ABB hakataan kuoliaaksi tai muuten murhataan heti kun pääsee Amnestyn ponnistelujen kautta vapaaksi. Onko se 17 vuoden päästä.Tämä meidän sisäpoliittinen ongelma, Nikita onkin sitten hieman laimeampi tappaja. Ei saanut Ruotsissa niin paljoa ruumiita, mutta tälle ihmisperseelle riittäisi ihmisoikeuksien poisto ja noin 40 vuotta entisen päälle.
Lohjan persut

UgriProPatria

 • Vieras
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #100 : 22.12.2015, 11:40:42 »
Aika notkea tyyppi, kun 5-kymppiseksi kapuaa tikkaita korkean kerrostalon vintille. Voin kuvitella.

Mulla on ollut joku kumma sympatia tuota heppua kohtaan, jolle, sen ensimmäisen kakun jälkeen, toivoin kaikkea hyvää, mutta eipä näytä mies tekevän parannusta. Sais joku viedä hänelle evankeliumin.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5484
 • Hamster supremacy
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #101 : 22.12.2015, 11:50:11 »
Aika notkea tyyppi, kun 5-kymppiseksi kapuaa tikkaita korkean kerrostalon vintille. Voin kuvitella.

Mulla on ollut joku kumma sympatia tuota heppua kohtaan, jolle, sen ensimmäisen kakun jälkeen, toivoin kaikkea hyvää, mutta eipä näytä mies tekevän parannusta. Sais joku viedä hänelle evankeliumin.

Joo, itsekin pidän sympaattisena, jos unohdetaan varhaishistoria. Varmaan voisi pari bisseä ottaa Fougan kanssa.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 882
 • Liked: 15590
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #102 : 25.01.2019, 10:49:02 »
Tämä näyttää olevan viimeksi käytetty Nikita-ketju (muita (1) (2))
Lainaus
Helsinkiin asettautunut entinen elinkautisvanki Nikita Bergenström (ent. Fouganthine, ent. Juha Valjakkala, ent. Aslak Ahonen) on jatkanut rötöstelyä vapauduttuaan vankilasta kymmenisen vuotta sitten.

Tuhotyöstä, pahoinpitelystä, törkeistä rattijuopumuksista ja lukuisista lievemmistä rikoksista useita tuomioita saanut Bergenström on Iltalehden tietojen mukaan keskittynyt viime aikoina öisiin ravintolamurtoihin.

Miehen epäillään viime syksystä lähtien syyllistyneen ainakin puoleenkymmeneen murtokeikkaan, joissa hän on tavoitellut saaliikseen lähinnä alkoholia.
(...)
Bergenström otettiin kiinni ja pidätettiin. Poliisi vaati häntä keskiviikkona vangittavaksi. Perusteena oli rikosten jatkamisvaara ja rikoskierteen katkaisu.

Vangitsemisen yleiset ja erityiset edellytykset olisivat IL:n tietojen mukaan täyttyneet, mutta oikeus päätyi kuitenkin vapauttamaan Bergenströmin, koska se katsoi vangitsemisen kohtuuttomaksi toimenpiteeksi.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/556416a8-701e-46a6-9994-c3e546364d98
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

skyuu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 831
 • Liked: 2011
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #103 : 25.01.2019, 11:32:22 »
^^
Ja oikeuslaitois päätti taas päästää taparikollisen vapaalle jalalle. Ei saatana...

Tolle pitäis laittaa lentolippu kouraan ja lähettää iRakiin. Vuoroin vieraissa ja sillain, sitten pikku-Nikita olis kaikissa iraq-medioissa vinkumassa kuinka iRaqit on niin saatana rasistisia, kotouttaminen ei toimi, turvattomuutta on, ei arvosta kulttuuriperimää, ruoka on paskaa, muijat pihtaa ja viinaa ei saa.

Varmaan voitais lähettää pari hc-suvakkia ja joku ihmisoikeusproffa samalla näyttämään mallia miten rikollista pitää ymmärtää, paijata ja parantaa.

Mursu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 278
 • Liked: 2386
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #104 : 25.01.2019, 12:22:31 »
Monessa muussa maassa elinkautisvanki on vapauduttuaan loppuelämän koeajalla, eli rötöstely voi viedä pitkäksi aikaa vankilaan. Suomessa koeaika on vain kolme vuotta ja sekin on vain muodollisuus, koska vähäistä ei vapautta menetä. Myös jäännösrangaistus on kolme vuotta.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 882
 • Liked: 15590
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #105 : 20.12.2019, 11:53:51 »
Lainaus
Juha Valjakkalana aiemmin tunnettu ja kolmois­murhan Ruotsin Åmselessa vuonna 1988 tehnyt Nikita Bergenström on saanut jälleen vankeustuomion.

Helsingin hovioikeus antoi asiassa päätöksen torstaina. Kyse on siitä, että Bergenström on jättänyt suorittamatta Helsingin käräjäoikeuden helmikuussa 2018 tuomitsemaa yhdyskuntapalvelurangaistusta.
(...)
Bergenström, 54, oli saanut käräjillä tuomion törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Rikokset tapahtuivat Helsingissä 4. syyskuuta 2017, ja käräjäoikeus tuomitsi vankeusrangaistuksen sijasta 80 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Yhdyskuntapalvelua ei kuitenkaan saatu koskaan käyntiin, koska Bergenström jätti saapumatta rangaistuksen käynnistämiseen liittyviin tutustumiskäynteihin ja tuli lopulta useamman tapaamisyrityksen jälkeen päihtyneenä paikalle.
(...)
Tästä syystä käräjäoikeus muunsi 80 tunnin yhdyskuntapalvelun 80 päiväksi ehdotonta vankeutta.
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006349456.html?
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 900
 • Liked: 16636
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #106 : 20.12.2019, 12:05:51 »
Näille nikitoille vaan oma kylä pystyyn, kauniiseen Kainuun korpeen. Sossuhakemukset saa tehtyä netissä. Luottoasukkaat voisivat ajoittain noutaa lähikylältä (~200km) tarpeita ja sossurahat käteisenä.

Ei näistä nikitoista ole kuin harmia, hamaan tappiin asti. Miksi niiden vain annetaan aiheuttaa jatkuvaa tuhoa?
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

ejmantyla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 525
 • Liked: 936
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #107 : 20.12.2019, 12:21:37 »
Näille nikitoille vaan oma kylä pystyyn, kauniiseen Kainuun korpeen. Sossuhakemukset saa tehtyä netissä. Luottoasukkaat voisivat ajoittain noutaa lähikylältä (~200km) tarpeita ja sossurahat käteisenä.

Ei näistä nikitoista ole kuin harmia, hamaan tappiin asti. Miksi niiden vain annetaan aiheuttaa jatkuvaa tuhoa?
Kuten sanotaan,oikeusvaltio periaate on jakamaton,valitan.
Saunan taahan tuo kuuluisi.

Hipinkäppänä

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 49
 • Liked: 176
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #108 : 20.12.2019, 12:28:25 »
Kannatan Käpykaartin ehdotusta. Lisäksi ilmaiset päihteet ja rajattomasti nettipornoa kaikille kylän vakiasukkaille jotta pysyisivätkin paratiisissaan. Voisi tulla kaikenkaikkiaan yhteiskunnalle halvemmaksi kuin näiden soskukustannettu elämäntapa normilähiössä, sivullisiin kohdistuvine rikollisuuksineen ja säännöllisine vankilajaksoineen.
No eiköhän joku ihmisoikeus-säteilijä keksisi tästäkin jotain valitettavaa.

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 621
 • Liked: 2190
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #109 : 20.12.2019, 14:32:28 »
Näille nikitoille vaan oma kylä pystyyn, kauniiseen Kainuun korpeen. Sossuhakemukset saa tehtyä netissä. Luottoasukkaat voisivat ajoittain noutaa lähikylältä (~200km) tarpeita ja sossurahat käteisenä.

Ei näistä nikitoista ole kuin harmia, hamaan tappiin asti. Miksi niiden vain annetaan aiheuttaa jatkuvaa tuhoa?
Onkohan se Suur-Arvola projekti haudattu kokonaan?

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 900
 • Liked: 16636
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #110 : 20.12.2019, 15:23:39 »
Näille nikitoille vaan oma kylä pystyyn, kauniiseen Kainuun korpeen. Sossuhakemukset saa tehtyä netissä. Luottoasukkaat voisivat ajoittain noutaa lähikylältä (~200km) tarpeita ja sossurahat käteisenä.

Ei näistä nikitoista ole kuin harmia, hamaan tappiin asti. Miksi niiden vain annetaan aiheuttaa jatkuvaa tuhoa?
Onkohan se Suur-Arvola projekti haudattu kokonaan?

Liittyy? Mää justiinsa vastakohtaa pohdiskelin, jos ei oikeasti valjennut. Vai pidätkö kaikkia isänmaallisia taparikollisina? Todennäköisesti pidät.
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 793
 • Liked: 8622
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #111 : 23.12.2019, 01:22:51 »
Miksiköhän ei tuomita kotiarestiin. esim 300 arestipäivää voi olla hyvä rangaistus.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 044
 • Liked: 5865
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #112 : 23.12.2019, 03:34:16 »
Miksiköhän ei tuomita kotiarestiin. esim 300 arestipäivää voi olla hyvä rangaistus.
Toki arestissahan tuollaisen pää paranee...?

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 882
 • Liked: 15590
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #113 : 12.06.2020, 14:18:43 »
Lainaus
Entinen elinkautisvanki Nikita Bergenström kähvelsi viime marraskuussa Turun Stockmannilta kaksi hupparia ja takin, yhteisarvoltaan 239,85 euroa. Anastettu omaisuus saatiin häneltä sittemmin takaisin myyntikelvottomana.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi 54-vuotiaan Bergenströmin (ent. Juha Valjakkala, ent. Aslak Ahonen, ent. Nikita Fouganthine) näpistyksestä 35 päiväsakkoon eli yhteensä 210 euron sakkorangaistukseen. Stockmannille hänen on korvattava anastamansa omaisuuden arvonlisäveroton arvo, joskin tulottomalta ja varattomalta mieheltä korvauksia tuskin saadaan perittyä.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b66db222-e5e5-41b4-8a98-9905f48b21f5
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 156
 • Liked: 25495
 • Blues for Allah
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #114 : 25.10.2022, 14:20:52 »
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009157455.html

KOLMOISMURHAAJA Nikita Bergenström eli aiemmalta nimeltään Juha Valjakkala, 57, on poistunut luvatta Keravan avovankilasta.

Asian vahvistaa IS:lle Keravan vankilan yksikönpäällikkö Marko Oresmaa.

Hänen mukaansa vangin puuttuminen havaittiin tiistaina aamulla.

– Tarkka aika poistumiseen ei ole tiedossa. Asia on joka tapauksessa tuore. Hänestä on tehty etsintäkuulutus, ilman muuta. Poliisi etsii miestä, mutta häntä ei ole vankilan tietojen mukaan vielä tavoitettu, Oresmaa sanoo.

Yksikönpäällikkö ei yksilöi tarkemmin, millaisista olosuhteista vanki on lähtenyt omille teilleen. Luvaton poistuminen on joka tapauksessa tapahtunut avovankilaolosuhteista.

Valjakkala tuomittiin aikoinaan Ruotsin Åmselessa vuonna 1988 tekemästään kolmoismurhasta elinkautiseen, josta hän on sittemmin vapautunut.

Mies ei ole kuitenkaan pysynyt poissa rikosten tieltä.

IS uutisoi keväällä 2020, että Valjakkalaa uhkasi jälleen vankeustuomio, sillä häntä syytettiin peräti yhdeksästä rikoksesta.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 215
 • Liked: 46103
 • Socialismo o muerte!
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #115 : 25.10.2022, 14:55:57 »
Jännä juttu kun elinkautista lusiessaan voi juosta ympäri kyliä tekemässä rikoksia.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 713
 • Liked: 10551
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #116 : 25.10.2022, 16:03:15 »
Vankila on vaarallisia rikollisia varten mutta ne täytyisi pitää siellä.
Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller
Tuurivoima

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 713
 • Liked: 10551
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #117 : 25.10.2022, 16:15:39 »

Mikä tuota fagottihanhea oikein vaivaa? Luulisi että jo noin monen vankilavuoden jälkeen vähän tyhmempikin ottaisi opikseen, mutta kun ei niin ei...


Käännänpä kysymyksen toisinpäin: "Mikä tätä Hölmölää oikein vaivaa? Luulisi että jo niin monen esimerkkirikollisen jälkeen vähän hitaampikin ottaisi opikseen, mutta kun ei niin ei..."
Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller
Tuurivoima

lurkkeri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 279
 • Liked: 605
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #118 : 25.10.2022, 16:20:50 »
Valjakkala on niin laitostunut, että tekee aina jonkun pikkurötöksen, kun vapautuminen uhkaa. Tämä on toistunut aiemmin jo pari kertaa. Nuorisokodissa kasvanut, eikä montaa vapauden päivää ole nähnyt.
Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden suhde oikeudenmukaisuuteen on suunnilleen sama kuin kommunistisen totuuden suhde totuuteen.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 129
 • Liked: 11238
 • Anyone?
Vs: Fouganthine sai vankeutta rattijuopumuksista ja uhkauksesta
« Vastaus #119 : 25.10.2022, 16:29:32 »
Ruotsissa ollaan jo paniikissa.  ;D Pääsi ainakin suoraan Aftonbladetin kärkijuttuihin.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen