Kirjoittaja Aihe: 2010-07-05 YLE: A-Studion reportaasi: Imaami ja profeetan piirtäjät  (Luettu 35908 kertaa)

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 118
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Tuossa oli se yksi kysymys, että eikö pilapiirtäjä tiedä ettei pilakuvien piirtäminen Muhammedista edistä muslimien integraatiota Euroopassa? Ajattelin, että juuri päinvastoin..

Näin. Eliitti joka on vastuussa "integroinnista" sekä siitä päätöksestä, että Eurooppa ottaa vastaan miljoonia maahanmuuttajia muslimimaista ynnä suvaitsevaiset eivät kerro muslimeille, että Euroopassa piirrellään pilakuvia vähän mistä sattuu ja siihen ei pidä eikä saa ilman seuraamuksia reagoida riehumalla tai uhkailemalla. Ja ettei vaatimusten edessä siltikään taivuta vaikka hepuli olisi minkälainen. Se on osa länsimaista yhteiskuntaa ja vapauksia ja tulee kaiken muun kuten korkean elintason ja turvallisten yhteiskuntien mukana, halusit tai et.

Vilksit ja westergaardit ovat ottaneet roolia opettajina ja tekevät samalla palveluksen kaikille. Jos näitä asioita ei selvitetä nyt, mitä on edessä myöhemmin kun kasvavat muslimivähemmistöt ovat vielä suurempia? Näiden asioiden ja yhteiskuntasopimuksen vallitsevien sääntöjen ratkominen ja sopiminen ei käy yhtään kivuttomammin 10 tai 20 vuoden päästä - päinvastoin.

Kaikenlainen anteeksipyytely ja itsensensuuri eurooppalaisten taholta on hirveä karhunpalvelus. Jos tänään vaaditaan, etteivät tanskalaiset saa piirtää Tanskassa mitä haluvat (pointti josta Westergaard oli selvästi ihmeissään ja ahdistunut) ja vaatimukseen suostutaan - lähinnä siksi, koska ollaan peloissaan - mitä vaaditaan seuraavaksi? Huivipakko ja miespuolinen saattaja "muslimialueella"? Erillisten muslimialueiden tunnustaminen, kuten Amsterdamissa ehdotettiin? Kansallinen halal-liha pakko? Muezzinit kailottamaan Euroopan pääkaupunkeihin rukouskutsua? Kuulostaa hullulta - mutta ei niin hullulta ettei joku fundamentalisti keksi näitä asioita vaatia.

Ja vaikka 85% (taivaasta revitty arvio) muslimeista ei vaatisikaan mitään, riittää aivan hyvin jos 15% tai edes 5% kuitenkin vaatii ja heille annetaan periksi.

Muslimeista ja elämäntavoista joita he edustavat ei muodostu oikeasti Euroopalla suurempaa haittaa ellei niin anneta tapahtua. "Suuremmalla haitalla" tarkoitan tietenkin henkilöitä, jotka yrittävät kirvesmurhata sarjakuvia piirtävia vanhuksia sekä terroristeja...

----------------

Miksi muuten eurooppalaiset, nekin, jotka eivät pidä äärimuslimeja mielle harmittomia vapaustaistelijoina ottavat joitakin näitä vaatimuksia vakavasti, tai uskovat ghetoissa riehuvilla tai julkisia kulkuvälineitä räjäyttelevillä muslimeille olevan kuitenkin ymmärrettävä syy toimia?

Theodore Dalrymple viittaa tähän ohimennen vuonna 2004 kirjoittamassaan esseessä Lo, the Poor Terrorist tai vuoden 2002 The Morality of Terror

Lainaus
The idea that if someone is prepared to do something truly horrible, he must have a worthy cause remains attractive to liberal intellectuals, who perhaps envy those who take up arms against the sea of troubles that is human existence.

Niin. Jos joku on valmis tekemään jotain hirveää, hänellä on pakko olla jokin hyvä syy.

Malesian pääministeri Matahtir:

Lainaus
At the recent meeting of the Organization of Islamic Conference in Malaysia, the Malaysian Prime Minister, Dr. Mohammed Mahathir, said “the causes of bitterness and anger . . . of terrorists should be identified and removed.” He added that people would not be willing to blow themselves up and kill others if they did not have a reason.

Dalrymple vastaa:

Lainaus
Indeed not: human beings always have a reason for behaving as they do. The question is not whether they have a reason, but whether the reason they have is a good one. And Mahathir implied that anyone prepared to use himself as a human detonator must have a very good reason...

This is the reductio ad absurdum of the Romantic cult of feeling: for if the history of the world teaches anything, it is that very bad causes have often received support from people with very strong emotions.

Jos joku on niin vihainen, että hän muuttaa itsensä käveleväksi pommiksi tai yrittää tappaa vanhuksia kirvellä hänellä on siis oltava jokin meille ymmärrettävä syy, kuten kammottava sorto ja epäoikeudenmukaisuus?

Väärin. Ihmiset eivät räjäyttele (kuten tyhmät länkkäriliberaalit kuvittelevat) itseään pelkästään "hyvistä", meille ymmärrettävistä syistä: miksi nuori mies muuttaa itsensä ihmissytyttmeksi voi johtua syistä jotka ovat hänelle hyvät (kuten identiteettikriisi), mutta joita me emme pysty koskaan ymmärtämään tai joka ei ainakaan oikeuta meitä räjäyttelemään yhtään mitään.

Imaamin puheista tuli mieleen, ei tietenkään itsemurhapommittajat, mutta kuitenkin kulttuuri joka ei ymmärrä meitä, ja jota me emme ymmärrä, ja joka voi siis reagoida meille täysin yhdentekeviin ärsykkeisiin (kuten kuva hattupäisestä miehestä) hyvin arvaamattomasti.

Vähän ohi aiheen mutta liittyy siihen miksi islamisteja puolustelevat eurooppalaiset puolustelevat ylensäkään islamisteja ja heidän valituksiaan. Jos he tekevät noin onhan heillä pakko olla hyvä syy. Tästä syystä länsimaissa asuu nuoria aikuisia, lukekaa vaikka The Local .se lehden lukijakommentteja, jotka ovat sitä mieltä että muslimeilla on ihan hyvä syy riehua Ruotsissa tai Tanskassa koska ristirekti, USA, Israel ja imperialistinen sorto.
« Viimeksi muokattu: 09.07.2010, 12:14:51 kirjoittanut Zngr »
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Ramazotti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 55
 • Liked: 5


Väärin. Ihmiset eivät räjäyttele (kuten tyhmät länkkäriliberaalit kuvittelevat) itseään pelkästään "hyvistä", meille ymmärrettävistä syistä: miksi nuori mies muuttaa itsensä ihmissytyttmeksi voi johtua syistä jotka ovat hänelle hyvät (kuten identiteettikriisi), mutta joita me emme pysty koskaan ymmärtämään tai joka ei ainakaan oikeuta meitä räjäyttelemään yhtään mitään.


Näin nimenomaan. En muista että esimerkiksi Auvisen, Gerdin tai sen kolmannen juudaksen tapauksessa tällaista ajatuksenjuoksua olisi kuultu miltään, ainakaan liberaalilta, taholta.
Cosa di nostra

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2767
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

Poitiers

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 525
 • Liked: 3
 • Poitiers 732 A.D. Helsinki 2011 A.D.
Lainaus
Halla-ahon saama tuomio olisi tuskin ollut erilainen, vaikka hän olisi Muhammadin sijasta väittänyt Jeesusta, Moosesta, Buddhaa tai Krishnaa pedofiiliksi tai muualla tavalla loukannut jotakin näistä pyhinä pidetyistä hahmoista. Husein Muhammed

Aivan varmasti olisi. Mitään oikeudenkäyntiä ei todennäköisesti olisi edes koskaan tullut, vaikka ei-pedofiilin haukkuminen pedofiiliksi on vielä huomattavasti pahempi loukkaus kuin pedofiilin haukkuminen pedofiiliksi.


Lainaus
Islamia, muslimeja ja muslimimaita saa – ja pitää – kritisoida esimerkiksi tasa-arvon puutteesta naisten ja miesten välillä, kehnosta ihmisoikeustilanteesta muslimimaissa, sharian epäinhimillisistä rangaistussäännöistä, monen muslimin tarrautumisesta liiaksi menneisyyteen ja jopa tuonpuoleiseen nykyaikaisen kehityksen kustannuksella. Husein Muhammed


Tämä on kyllä mukava kuulla edes kerran ihka oikean muslimin suusta.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2010, 15:33:43 kirjoittanut Poitiers »
Näillä usein luku- ja kirjoitustaidottomilla, ammatti- ja kielitaidottomilla maahanmuuttajilla ei ole mitään mahdollisuuksia Suomen työmarkkinoilla. He muodostavat kaiken aikaa kasvavan taakan veronmaksajille ja ovat myös otollisinta mahdollista maaperää näille islamilaisille ääriliikkeille.

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 525
 • Liked: 3705
Mielestäni sananvapauteen sisältyy nimenomaisesti oikeus loukata. Mitä merkitystä sellaisella sananvapaudella on, joka hyväksyy kaiken paitsi loukkaavat mielipiteet?

Jos siis joku ilmoittaa toimineensa loukkaamistarkoituksessa, sen ei pidä automaattisesti johtaa syytteeseen ja tuomioon.


M.

 • Vieras
Husein Muhammed: Sananvapaus on hieno asia, vaikka sillä myös loukataan

Husein väittää blogissaan:

Lainaus
Halla-ahon saama tuomio olisi tuskin ollut erilainen, vaikka hän olisi Muhammadin sijasta väittänyt Jeesusta, Moosesta, Buddhaa tai Krishnaa pedofiiliksi tai muualla tavalla loukannut jotakin näistä pyhinä pidetyistä hahmoista.

Joku Huseinin blogiin kommentoiva voisi muistuttaa tästä Veriryhmän kommentista, joka ei johtanut edes syytteeseen:

Lainaus
Kristus. Me panisimme Kristusta. Jeesus Kristus oli homo. Mitä Raamattu sanookaan lapsiin sekaantumisesta. Se on ainut tapa nauttia seksistä.

Tapaukset eivät ole täysin mutta hätkähdyttävän analogiset.

ukdoesntwork

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 424
 • Liked: 2
 • Kaikki on kultaa mikä kiiltää
Millä tapaa Muhammed toi valoa ja rakkautta, niinkuin imaami sanoi. Tämähän on kristinuskon kanssa kilpailemista, ei mitään muuta. Muhammed ei koskaan sanonut mitään tämän kaltaista  :o ja miksei, muut oli mielessä...

Perttu Ahonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 524
 • Liked: 3556
 • Difficile est satiram non scribere.
Kun imaami loppulausunnossaan esitti, että: "Teidän olisi tultava meitä vastaan ja meidän teitä vastaan..." niin Sannan olisi pitänyt tarjota kättään hyvästiksi ja jos se ei olisi kelvannut, kysyä: "eikö minun kätteleminen olisi voinut olla ensimmäinen pieni askel teidän tulosta meitä vastaan?"

Tässä vähän islamilaista etikettiä:  Koraani kehottaa tervehtimään toisiaan ylenpalttisesti. Yleensä tervehtiessä kätellään ja se tehdään paljon useammin ja intensiivisemmin kuin Suomessa. Jotkut vaihtavat kätellessään poskisuudelmat tai koskettavat vasemmalla kädellä toisen olkapäätä. Kaikki läsnäolijat tervehditään yksitellen. Eri tilanteisiin ja ajankohtiin on omat tervehdyksensä. Naisia tervehditään yleensä suusanallisesti, jos naiset eivät tee aloitetta kättelyssä.

Lihavoin asiaankuuluvanosan.  Eli taitaa tämä Imaami olla aika äärimmäistäpäätä omassa uskossaan.... onnea Oulu. Olisi tässä taas aihetta kaikenlaisille Sagoille kirjoittaa kalevaan, siitä, kuinka ahdasmielisiä me suomalaiset olemme.

Sitten pieni kevennys tulkintaan tulla puoliväliin vastaan molemmilla kulttuureilla: Sanna oli voinut tarjota täyden lasin vodkaa ja lautasen possunkasleria Imaamille ja sanoa, että voit syödä ja juoda puolet.  Sellainen olisi samassa linjassa muslimien puoliväli vaatimusten kanssa.  ;D

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 890
 • Liked: 42195
 • Nigra sum, sed formosa
Minulle jäi imaamin käytöksestä sellainen käsitys, että hän saattoi tarkoittaa molemminpuolisella vastaantulemisella sitä, että jos me hieman tulemme heitä vastaan niin he puolestaan eivät tapa meitä.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20167
Minulle jäi imaamin käytöksestä sellainen käsitys, että hän saattoi tarkoittaa molemminpuolisella vastaantulemisella sitä, että jos me hieman tulemme heitä vastaan niin he puolestaan eivät tapa meitä.

Melko jaloa. Imaami taitaakin olla sellainen suurten linjojen mies.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Mindy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 845
 • Liked: 1405
Tanskalainen piirtäjä tuntu ihailevan Väinö Linnaa. Tämä Sanna ei heti meinannu muistaa koko kirjailijaa, vasta toistettaessa tajusi. Voimia vaan sinne tanskalaiselle vaikka Tuntematonta lukien!  "Näistä montuista ei sitten lähetä".

Ei välttämättä kyse ollut muistamisesta, vaan tanskalaisesta aksentista. Väinö Linna tankalaisella (tai melkein millä tahansa muullakin) aksentilla lausuttuna kuulostaa erilaiselta ja on ensin vaikea hahmottaa, mitä toinen yrittää sanoa. Itsekin joudun aina miettimään, mitä suomalaisia sanoja tai nimiä ulkomaalaiset ihmiset yrittävät sanoa, kun ne lausutaan suomalaisten korvieni mielestä päin mäntyä.
"Though many saw, no one so much as called the police. They all just watched as Kitty Genovese was being stabbed to death in broad daylight. They watched as her assailant walked away. Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men."

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 314
 • Liked: 1523
Miksi täällä ei puhuta siitä mitä Lars Vilks oikeasti sanoi ohjelmassa? Hänhän sanoi, että "en usko, että islam on todellinen uhka läntiselle maailmalle".

ukdoesntwork

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 424
 • Liked: 2
 • Kaikki on kultaa mikä kiiltää
Miksi täällä ei puhuta siitä mitä Lars Vilks oikeasti sanoi ohjelmassa? Hänhän sanoi, että "en usko, että islam on todellinen uhka läntiselle maailmalle".
Ei tosiaankaan Suomelle mikään vakavasti otettava uhka, mutta lukumäärällään jokseenkin hämmentävä, uhka monille eurooppalaisille kansoille ja ehkä muutenkin,mutta jos taistelemme vastaan tarpeeksi, ei uhka, vain häiriö... :'(

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 314
 • Liked: 1523
Miksi täällä ei puhuta siitä mitä Lars Vilks oikeasti sanoi ohjelmassa? Hänhän sanoi, että "en usko, että islam on todellinen uhka läntiselle maailmalle".
Ei tosiaankaan Suomelle mikään vakavasti otettava uhka, mutta lukumäärällään jokseenkin hämmentävä, uhka monille eurooppalaisille kansoille ja ehkä muutenkin,mutta jos taistelemme vastaan tarpeeksi, ei uhka, vain häiriö... :'(

Suomen kannalta toki noin vielä. Itseäni vaan jäi mietityttämään miksi Vilks sanoi moista, koska juuri Muhammed-pilakuvien julkaisemisella käytännössä testattiin ja näytettiin toteen se, että uhka on oikeasti olemassa.

gloaming

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 000
 • Liked: 1052
 • sosiokulttuurinen epätasapaino
Miksi täällä ei puhuta siitä mitä Lars Vilks oikeasti sanoi ohjelmassa? Hänhän sanoi, että "en usko, että islam on todellinen uhka läntiselle maailmalle".

Niin. Kyllähän ainoa reaalinen ei-sotilaallinen uhka läntiselle maailmalle on läntinen maailma itse.
Jag stöder Feministiskt initiativ. Våga vara feminist! Feministiskt initiativ - Det tredje största partiet i Simrishamn.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 890
 • Liked: 42195
 • Nigra sum, sed formosa
Miksi täällä ei puhuta siitä mitä Lars Vilks oikeasti sanoi ohjelmassa? Hänhän sanoi, että "en usko, että islam on todellinen uhka läntiselle maailmalle".
Ei tosiaankaan Suomelle mikään vakavasti otettava uhka, mutta lukumäärällään jokseenkin hämmentävä, uhka monille eurooppalaisille kansoille ja ehkä muutenkin,mutta jos taistelemme vastaan tarpeeksi, ei uhka, vain häiriö... :'(

Suomen kannalta toki noin vielä. Itseäni vaan jäi mietityttämään miksi Vilks sanoi moista, koska juuri Muhammed-pilakuvien julkaisemisella käytännössä testattiin ja näytettiin toteen se, että uhka on oikeasti olemassa.

Vilks saattaa olla sen verran optimisti, että hän todella uskoo, että tälle multikulttipervoilulle pannaan kohtapuoleen stoppi, kun ei enää mitenkään voida salata katastrofia. Itse en olisi näin toiveikas: kaikki hyvä kehitys tämän suhteen tapahtuu kovin hitaasti, ihmiset heräilevät laiskasti. Lisäksi median sensurointi voi edelleen hyvin samalla, kun fasistit puuhaavat vihalainsäädäntöjään estääkseen ihmisiä edes puhumasta totta. Kaiken kruunaa vielä multikultin raiskaama talous.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

ukdoesntwork

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 424
 • Liked: 2
 • Kaikki on kultaa mikä kiiltää
Miksi täällä ei puhuta siitä mitä Lars Vilks oikeasti sanoi ohjelmassa? Hänhän sanoi, että "en usko, että islam on todellinen uhka läntiselle maailmalle".

Niin. Kyllähän ainoa reaalinen ei-sotilaallinen uhka läntiselle maailmalle on läntinen maailma itse.
Häiriö, kuten sanavapaus on poissa,ja muuta v--un ikävää, niin kauan kuin ei mitään oikeaa tietoa ole kansalle jaettu mediassa islamisTa(ihmettelen miksei?? :roll:), mutta olen pitkään sitä pohtinut ja uskon, että jos islamilainen maailma haastaa Euroopan, niin koko muu maailma nousee asaeisiin kanssamme, kuten Kiina yms.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 107
 • Liked: 23351
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Minulle jäi imaamin käytöksestä sellainen käsitys, että hän saattoi tarkoittaa molemminpuolisella vastaantulemisella sitä, että jos me hieman tulemme heitä vastaan niin he puolestaan eivät tapa meitä.

Melko jaloa. Imaami taitaakin olla sellainen suurten linjojen mies.
Nimenomaan, jos te teette, niinkuin haluamme, läps(kädet yhteen), me vastavuoroisesti emme tapa teitä.
Molemmin puolin pitää tulla vastaan, ymmärrättekö?
”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

ukdoesntwork

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 424
 • Liked: 2
 • Kaikki on kultaa mikä kiiltää
Minulle jäi imaamin käytöksestä sellainen käsitys, että hän saattoi tarkoittaa molemminpuolisella vastaantulemisella sitä, että jos me hieman tulemme heitä vastaan niin he puolestaan eivät tapa meitä.

Melko jaloa. Imaami taitaakin olla sellainen suurten linjojen mies.
Nimenomaan, jos te teette, niinkuin haluamme, läps(kädet yhteen), me vastavuoroisesti emme tapa teitä.
Molemmin puolin pitää tulla vastaan, ymmärrättekö?
Jaloa, on se ettei meitä tapeta :o Hurraa!

nimetönkeskustelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 943
 • Liked: 1864
Omia huomioitani:

Länsimaalainen ajatusmaailma nostaa sananvapauden yhdeksi tärkeimmistä asioista. Islamistinen kanta taas nostaa uskonnon tärkeimmäksi asiaksi. Siksi emme milloinkaan voi tehdä asiassa kompromissia. Selvästi imaami ei ollut valmis tekemään asiassa kompromissia tyyliin "saatte pilkata uskontoamme tämän verran".

Periaatteessa molemmat näkökulmat on samanarvoisia. Ero tulee ainoastaan siinä, että me elämme länsimaissa. Ja koska he ovat täällä "meidän maassa", heidän tulee käyttäytyä maassa maan tavalla eli meidän tavalla. Me emme voi tehdä kompromisseja vaan heidän tulee tehdä. Samalla tavalla joudun tekemään kompromissejä, jos haluan muuttaa vaikkapa Afganistaniin. Jokaisella maalla on tapansa ja kulttuurinsa, eikä toiselta puolelta maapalloa muuttaneella ole mitään oikeutta lähteä vaatimaan "kompromisseja". Sillä tavalla maailma on toiminut aina ja tulee aina toimimaan.

Ja tässä onkin terveiseni Husein Mohamedille. Hän kun halusi tietää mikä on "maan tapa". Maan tapa täällä on se, että jokaisella on sananvapaus myös uskonasioissa, eikä ketään tapeta mielipiteidensä vuoksi. Edellytämme että tänne muuttaneet ihmiset kunnioittavat tätä maan tapaa.
Eikö jokaiselle tullut jos selväksi että kommunismi ei ole koskaan toiminut missään? Mistä näitä uusmarxisteja oikeen sikiää?

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20167
Miksi täällä ei puhuta siitä mitä Lars Vilks oikeasti sanoi ohjelmassa? Hänhän sanoi, että "en usko, että islam on todellinen uhka läntiselle maailmalle".

Kyllä täällä keskustellaan juuri tuosta. Esimerkiksi sinä.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20167
Minulle jäi imaamin käytöksestä sellainen käsitys, että hän saattoi tarkoittaa molemminpuolisella vastaantulemisella sitä, että jos me hieman tulemme heitä vastaan niin he puolestaan eivät tapa meitä.

Melko jaloa. Imaami taitaakin olla sellainen suurten linjojen mies.
Nimenomaan, jos te teette, niinkuin haluamme, läps(kädet yhteen), me vastavuoroisesti emme tapa teitä.
Molemmin puolin pitää tulla vastaan, ymmärrättekö?
Jaloa, on se ettei meitä tapeta :o Hurraa!

Täytynee olla tuostakin vähästä kiitollinen. Ja varuilta valmistautua, ettei tartte sormi suussa jäärä tappamistaan vartoomaan.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

kaivanto

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 153
 • Liked: 133
 • Grouchomarxilainen maahanmuuttokriitikko
  • kaivannon kanava
Ja tässä onkin terveiseni Husein Mohamedille. Hän kun halusi tietää mikä on "maan tapa". Maan tapa täällä on se, että jokaisella on sananvapaus myös uskonasioissa, eikä ketään tapeta mielipiteidensä vuoksi. Edellytämme että tänne muuttaneet ihmiset kunnioittavat tätä maan tapaa.

Oli. Parin käräjätuomion (Hallis & nimim. Ministeri) ja yhden hovituomion (Seppo Lehto) takia Suomi on laskettavissa nykyään islamilaisten maiden joukkoon, koska Allahin ja Muhammedin pilkkaaminen on näillä ennakkotapauksilla kriminalisoitu "uskonrauhan rikkomiseksi".

Koska olen tämän maan syntyperäinen kansalainen, niin minulla on mielestäni oikeus kutsua kaikkia vaaleilla valittuja edustajia ja heidän valitsijoitaan haluamillani termeillä, kunhan en väitä heitä rikolliseksi rikoslain tarkoittamalla tavalla, silloin menee herjan puolelle. Maanpetturiksi mielestäni voi kutsua, koska se on laajempi ja filosofisempi käsite kuin lainsäädännön tarkoittama rikos. Minusta esim. kaikki Karjala-kysymystä välttelevät ja hyssyttelevät ovat maanpettureita.

Mielikuvitusolennoista ja tarpeeksi kuolleista vainajista, kuten väitetyistä profeetoista pitää ilman muuta saada esittää vaikka mitä väitteitä tyyliin: "Muhammedilla oli varmaan vanhemmiten paha allergia vanhempia naisia kohtaan. Oli se eka muija nimittäin niin kova päällikkö."

Sen sijaan maahanmuuttaja, joka on nauttinut lähinnä tulonsiirroista ja vieraanvaraisuudesta ei saa todellakaan tulla esittämään mitään vaatimuksia oman kulttuurinsa kunnioittamisesta, koska hänen maassaan minullakaan ei todennäköisesti ole mitään mahdollisuuksia grillata nakuna porsaankyljyksiä saati julkisesti harjoittaa uskontoani, joka on vapaus.

Der Füllfederhalter

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 16
 • Liked: 0

Koska olen tämän maan syntyperäinen kansalainen, niin minulla on mielestäni oikeus kutsua kaikkia vaaleilla valittuja edustajia ja heidän valitsijoitaan haluamillani termeillä, kunhan en väitä heitä rikolliseksi rikoslain tarkoittamalla tavalla, silloin menee herjan puolelle. Maanpetturiksi mielestäni voi kutsua, koska se on laajempi ja filosofisempi käsite kuin lainsäädännön tarkoittama rikos. Minusta esim. kaikki Karjala-kysymystä välttelevät ja hyssyttelevät ovat maanpettureita.


Näin minäkin tämän kavalan ja rajoittavan suomalaisen oikeuskäytännön tulkitsen. Kaikki "valtion hoitajat" ovat kaiken tuomiokäytännön tuolla puolen. Nyt pitää miesten astua esiin ja sanoa, miten suomalainen yhteiskunta on järjestettävä. Nykyiset "vaalit" vain piilottaa suomalaisen miehen synkimmät tunnot.

kyllästynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 867
 • Liked: 353
Joopa joo, Vilks varustautunut kirveellä ja lukitsee itsensä vintille, kun joku häärii polttopullon kanssa alakerrassa.

En myöskään pitänyt tavasta, jolla hän lähenteli toimittajaa

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 107
 • Liked: 23351
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Kirveshän oli vähällä livetä Sannan varpaisiin, pelkkä tuuri pelasti.
”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 890
 • Liked: 42195
 • Nigra sum, sed formosa
Joopa joo, Vilks varustautunut kirveellä ja lukitsee itsensä vintille, kun joku häärii polttopullon kanssa alakerrassa.

En myöskään pitänyt tavasta, jolla hän lähenteli toimittajaa

Antakaa Larsille anteeksi. Kai sitä nyt lähentelee vaikka toimittajaa, kun on ollut vuosikausia vankina omassa tönössään.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

kaivanto

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 153
 • Liked: 133
 • Grouchomarxilainen maahanmuuttokriitikko
  • kaivannon kanava
Jos Sannan tilalla olisi ollut joku übermokuttaja, niin olen varma, että sekä Vilksin että ko. mokuttajan karma olisi aiheuttanut pahan kirvestapaturman. Nyt ilmassa oli vain rakkautta  ;D

Toivottavasti uusivat tämän viihdeohjelman syssymmällä, että saa enemmän katsojia.

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 888
 • Jouko Lilja
Sanna on todella upea nainen! 8)
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 890
 • Liked: 42195
 • Nigra sum, sed formosa
Jos mies asettaa käsivartensa naisen harteille, siinä saattaa olla seksuaalinen lataus. Yhtälailla kyse voi olla myös ystävyydentunteesta ja eleestä, jolla mies ilmaisee, että nainen voi luottaa hänen suojelukseensa.

HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Tagit: