HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Islamisaatio

<< < (252/253) > >>

AmorEnTiemposDeCorona:
^Jonkinlainen rukoushuone / middle eastern / islamic center taitaa olla miltei jokaisessa kaupunginosassa  :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Supernuiva:

--- Lainaus käyttäjältä: AmorEnTiemposDeCorona - 27.01.2021, 15:54:12 ---^Jonkinlainen rukoushuone / middle eastern / islamic center taitaa olla miltei jokaisessa kaupunginosassa

--- Lainaus päättyy ---

Tuleekohan näiden tilojen ylläpitämiseen tukea ulkomailta? Onko vielä yhtään moskeijoiden uudisrakennushanketta toteutettu koko Suomessa? Ruotsissahan on jo uusia moskeijoita, jotka on rakennettu ilmeisesti öljyrahoilla. Sama tapahtuu varmasti lähivuosien aikana myös Suomessa.

Helsinkiin oli vireillä suurmoskeija, mutta hanke kaatui ilmeisen tilapäisesti. Kuka osaisi veikata, kuinka monen vuoden kuluttua hanke toteutetaan? Varmaa on se, että joskus se rakennetaan.

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus käyttäjältä: Supernuiva - 31.01.2021, 16:52:05 ---Helsinkiin oli vireillä suurmoskeija, mutta hanke kaatui ilmeisen tilapäisesti. Kuka osaisi veikata, kuinka monen vuoden kuluttua hanke toteutetaan? Varmaa on se, että joskus se rakennetaan.

--- Lainaus päättyy ---

Jos uusi pormestari on Sinnemäki, yritys alkaa jo keväällä.

petebe:

--- Lainaus käyttäjältä: Luka Mokonesi - 14.01.2021, 17:17:01 ---Sydsvenskan 2021-01-09: Mystisk koranskulptur i park i Malmö

Artikkelin otsikko on muuttunut muotoon Mystiskt korankonstverk i park har vandaliserats, ja sitä myötä päivitetty, mutta kertoo alkujaan Malmön Magistratsparkeniin luvatta ilmestyneestä koraaniveistoksesta. Johon ei ole siis kaupungilta edes pyydetty mitään lupaa.


--- Lainaus ---...

Stensockeln och den guldfärgade metallkoranen är utplacerad på den runda grusplätten i mitten av Magistratsparken och har inte försetts med någon skylt. Själva sockeln är ungefär 40 centimeter bred och 50 centimeter lång.
Malmö stad säger att de inte har någon kännedom om konstverket – ingen anmälan har kommit in till vare sig fastighets- och gatukontoret eller kulturförvaltningen.

...
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus päättyy ---

Voisikohan tuon aidata ja merkitä alueen koirapuistoksi. Vai olisikohan se Ruotsissa (ja miksipä ei Suomessakin) liian epäkorrektia kun tuossa kuitenkin näyttäisi tuo maa olevan mullalla eikä siististi nurmikolla.

-PPT-:
Onko mitään tilastotietoa tai edes valistuneita arvauksia kuinka paljon Suomessa on kantasuomalaisia islamiin kääntyneitä ihmisiä? Suurin osahan heistä lienee muslimimiehen kanssa naimisiin menneitä naisia.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta