HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Islamisaatio

<< < (253/253)

Radio:

--- Lainaus käyttäjältä: -PPT- - 17.04.2021, 20:07:20 ---Onko mitään tilastotietoa tai edes valistuneita arvauksia kuinka paljon Suomessa on kantasuomalaisia islamiin kääntyneitä ihmisiä? Suurin osahan heistä lienee muslimimiehen kanssa naimisiin menneitä naisia.

--- Lainaus päättyy ---
Piru näistä mustakaavuista selvän ottakoon. Tässä olisi tutkivalle jurrinalistille haastava tehtävä, Ibm Mattia voisi haastatella ja kysyä sadoilta valtiontuella tomivilta mamu-järjestöiltä. Toiminnanjohtaja "husun" tulisi myös antaa valehdella lausuntonsa. Johtaja husun hillotolppa on Moniheli ry, valtiontuella loisiva kattojärjestö valtiontuella loisiville mamuyhdistyksile. Artisti (pelle) maksaa.

--- Lainaus ---Moniheli on yli sadan monikulttuuri-, maahanmuuttaja- ja kotoutumista tukevan järjestön verkosto Suomessa. Tuemme alan vieraskielisiä toimijoita, heidän yhteiskunnallista osallistumistaan ja edistämme yhdenvertaisuutta Suomessa
--- Lainaus päättyy ---

Kotouttaminen on kultamunakultin toteuttamiskelvoton ajatus. Valloittajien elein tehty kotiutuminen ja omien kulttuuriensa ja kieliensä tunkeminen tänne on yhteiskuntaamme rapauttavaa paskaa. Maamme rajoja ylittävä sekava joukko on pyhä "kansanryhmä".  Suomalaiset eivät ole kansanryhmä vaan halveksittu ihmissaaste, jota vastaan saa kiihottaa aivan rajatta. Syrjiminenkin käy, jos ei hakemallakaan löydy jotain kielipuolta "melkein yhtähyvää" koneinsinööriä tai busssikuskia tms.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta