HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Islamisaatio

<< < (268/273) > >>

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus käyttäjältä: https://www.facebook.com/pauli.vahteraristiinassa/posts/pfbid0xsksUhkQCMvUGwc1uB34kahVdgLZhsmAxGgy5xznCfCJLTWkfuo3dRohvxPw6MDhl ---Pauli Vahtera Vantaalla

Pelastakaa edes makkara

Vuonna 1990 alkoi somali-invaasio. Silloin Suomessa oli vieraskielisiä eli ulkomaalaisia 24.783. Viime vuoden lopussa heitä oli 558.294.

Suomen suurin ilmastoteko olisi maahanmuuton torppaaminen.  Ei tarvitsisi pohtia syövätkö suomalaiset liikaa makkaraa eikä sitä, että pirulaiset vielä lämmittävät puilla saunojaan.

Vuonna 1960 afrikkalaiset valtiot itsenäistyivät. Silloin maapallolla oli 3,0 miljardia asukasta. Nyt heitä on 8,1 miljardia.  10 miljardia ylitetään vuonna 2058. Siis vain 34 vuoden kuluttua.

Muslimeja on nyt maapallolla noin kaksi miljardia. Vuonna 2050 heitä on ennusteiden mukaan 2,8 miljardia. Se tarkoittaa, että muslimeja riittää Suomeen vielä satoja tuhansia, miljoona ylitetään tällä vuosisadalla.

On mielenkiintoista, ettei Suomen maahanmuuttajia tilastoida uskonnon mukaan.

Kaikista palkkatutkijoista huolimatta olen ainoa, joka tätä on selvittänyt.

Viime vuonna muslimienemmistöisistä valtioista tuli Suomeen 79,2 % turvapaikanhakijoista. Määrä on kammottavan suuri kun huomioi, että Venäjältä tuli desantteja ja sotilaskarkureita 10 % kaikista. Eli mitään maahanmuutto-ongelmaa ei olisi, jos muslimit pysyisivät profeettansa kotioloissa.

Maapallon itsetuhosta voidaan syyttää kehitysapua, jonka avulla Afrikka on väestöräjähtynyt ja räjähtää vielä uudestaan.
Mutta tästä ei saa puhua faktoilla. Sillä kaikilla on ihmisoikeudet. Se tarkoittaa myös elämistä toisten elätettävinä.

Missä kansainvälisessä sopimuksessa sanotaan, että Suomen on elätettävä jokainen muslimi, joka kävelee Suomen rajan yli.

Kirjoitus on kommentti Yrjöperskeles-blogiin ”Pelastakaa makkara”, jossa Yrjö pohtii uusia ravintosuosituksia. Niissä makkaran syöntiä ei (vielä) kielletä, mutta sitä halutaan edelleen vähentää. Hullua tässä on se, että palaamme 50-luvulle. Silloin ei grillimakkaroita edes ollut, eikä makkaroita muutoinkaan juhannuksena syöty.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Pauli Vahtera Vantaalla

Muslimeilla on ihmisoikeus elää omassa maassaan ilman makkaraa. Mutta ihmisoikeus ei ulotu Suomeen. Tänne ei pidä tulla, jos suomalaisten makkaransyönti ei kelpaa. Juristit ovat aivan seonneet, koska heillä ei ole matemaattista ymmärrystä. Jokainen tappaja saa heidän mielestään tulla Suomeen ja jatkaa väkivaltaansa suomalaisia kohtaan. Koska juristit eivät ymmärrä, että ihmisoikeudet pitäisi olla suomalaisillakin. Juristien hegemonia maailmasta tulee murtaa. Etenkin nyt kun juristit ovat yhä useammin naisia, joiden logiikka on monissa asioissa hämmästyttävä.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Sami Palviainen
En oikein ymmärrä, että 4256 on 79,2%, kun ukrainalaisia on 18 835 vai eikö tilapäistä suojaa hakevia lasketa tässä tilastossa.

Pauli Vahtera Vantaalla
Sami Palviainen Tilapäistä suojaa hakevat tilastoidaan erikseen
--- Lainaus päättyy ---

Lalli IsoTalo:
"England was taken over without a fight."
The absolute state of England. This is the new mayor of Brighton. pic.twitter.com/cATYpUBd94— iamyesyouareno (@iamyesyouareno) July 6, 2024
--- Lainaus päättyy ---

Caucasian:
Mihin white flight voi enää suuntautua?

VesaH:
Mikä valtio maailmassa rahoittaa eniten islamisaatiota ja islamistista terrorismia? Saudi-Arabia tietääkseni.

Mistä Saudi-Arabian rahat ovat peräisin? Öljyn myynnistä.

Kuka sitä öljyä ostaa? Eurooppa ja Pohjois-Amerikka muiden muassa.

Todellakin olisi syytä päästä eroon fossiilisista polttoaineista kokonaan, koska niiden kaupalla rahoitetaan terrorismia.

Lalli IsoTalo:
Islam tuhosi vapauden Iranissa yhden sukupolven aikana. Tämä kannattaisi Suomessakin tiedostaa.

“Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same, or one day we will spend our sunset years telling our children and our children's children what it was once like in the United States where men were free.”
― Ronald Reagan

This was what Iran looked like before the 1979 Islamic revolution. Europe is next.

pic.twitter.com/hs1YXOn5SC— End Wokeness (@EndWokeness) July 7, 2024
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta