HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Islamisaatio

<< < (4/253) > >>

Pekka:
Mielestäni natsit kuvataan yliyksinkertaistettuina - ikäänkuin natsismi merkitsisi jokaiselle natsille samaa asiaa. On olemassa myös yhteiskuntaan natseja jotka eivät eroa meistä millään tavoin. Itse asiassa heitä on erittäin paljon. Ongelmana on ainoastaan että jotkut yksilöt *tulkitsevat* natsi-ideologiaa kovin konservatiivisesti, ja syyllistyvät terrorismiin. Ongelmana ovat kuitenkin yksilöt, eikä itse ideologia.

Yllä oleva kappale näyttää naurettavalta, jopa täysin absurdilta ja loukkaavalta. Kuitenkin jos natsien (joita kohtaan koemme erittäin suurta vastenmielisyyttä) sijasta puhutaan islamista (uskonto, joita ei saa poliittisen korrektiuden nimissä kritisoida) nämä perustelut ovat täysin järkeenkäypiä. Syy tähän on ainoastaan että Islam on 'uskonto', mitä nyt ei tarvitse edes sen paremmin määritellä tai perustella.

Kuitenkin Koraanissa lukee "tappakaa vääräuskoiset" (miekan suura), ja Islamiin kuuluu Jumalan lain levittäminen. Islamiinhan ei pakoteta kääntymään (mikäli uskoo yhteen Jumalaan ja suostuu luopumaan ihmisoikeuksistaan), mutta kaikkien on alistuttava Jumalan lain alaisuuteen.

On kummallista että nimeämällä jonkin asian uskonnoksi, mittarit joiden avulla arvioimme tapahtumia, tekoja ja sanomisia muuttuvat täysin.

Helsinkiläinen:
"Suurin ongelma islamissa itsessään on kuitenkin se että islam on vihamielinen naisia kohtaan. Naiset nähdään islamissa omaisuutena ja heitä kohdellaan sen mukaisesti. Naisten seksuaalisuutta vartioidaan neuroottisesti ja naiset jotka ovat sitä mieltä että se on heidän oma asiansa kenen kanssa he harrastavat seksiä on ilmiö jota ei ole olemassa islamin sisällä.
 Naisten seksuaalisuutta vartioidaan kollektiivisesti ja esi-aviollinen tai avioliiton ulkopuolinen seksi palkitaan kuolemalla. Islamilainen nainen kasvaa kotona vartioituna, jonka jälkeen hänen tehtävänsä on olla aviomiehensä seksiorja ja palvelija. Lapsia pitää synnyttää, tietenkin mieluiten poikia."

Aika harvassa muslimiyhteisössä esiaviollinen suhde johtaa kuolemaan tai tilanne olisi vähääkään senlainen kun kuvaat. Tuollaista tapahtuu harvoin, vaikka kuolemantuomiota kyseisessä maassa käytettäisiin ja laki olisi islamilainen. Muistetaan nyt hyvät ihmiset, että naisia sorretaan kaikkialla. Lievemmässä muodossa myös Suomessa (perheväkivalta, lasikatot ym.) Kaikkein heikoin asema naisilla on jossain Intian maaseudulla. Monet muslimit pitävät naisen esineellistämistä länsmaissa naista alistavana ilmiönä. Eroja löytyy. Se on selvä, mutta jotain rajaa tuohon maalailuun. Ei kulttuurien välillä ole noin suurta eroa.

Whatsername:

--- Lainaus käyttäjältä: fisvensson - 30.12.2008, 10:21:54 ---Joissakin uskonnoissa ongelma on siinä, että ihmisten käsketään heittää aivot narikkaan ja tehdä niin kuin uskonnon jumalhahmo sanoo.
--- Lainaus päättyy ---

Tasta hyva esimerkki on arabialainen "pikku-kakkonen". Minka nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Kannattaa katsoa.. on aika kovaa propagandaa.

http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ai=214&ar=1693wmv&ak=null

kuuntelija:
Kannattaa lukea Robert Spencerin " Totuus muhammedista". Aika rankkaa tekstiä ja mielenkiitoista.

mikkoellila:
Kannattaa lukea Bruce Bawerin While Europe Slept - how radical Islam is destroying the West from within. Aika rankkaa tekstiä ja mielenkiintoista.


Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta