UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Islamisaatio  (Luettu 336108 kertaa)

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 418
 • Liked: 4984
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1170 : 14.02.2018, 17:09:17 »
Brittiläinen partionjohtaja sai järjestöstä lähtöpassit, kun kritisoi naamahuivin käyttöä partiolasten edessä. 

Lainaus
Mr. Walker made his critical comments in a letter to the Scout Association’s official magazine, after the publication promoted and defended scouting leaders wearing the full-face coverings in front of children.
...
A Muslim scouting leader named as Zainab had told the Spring 2017 edition of the magazine: “A couple of times we’ve been out on hikes in our hijabs and neckers, and people have come up to us and given us a lot of positive comments.

“It is not a barrier; it doesn’t stop me from doing anything. I’m bossy. Nobody can say I’m repressed.”
...
However, Mr. Walker objected, writing to the magazine to share his views and explain that the leader would “most likely drown wearing that Darth Vader tent”.
He also said her “outward appearance is enough to frighten children and animals” in the unpublished letter.

The editor of the magazine replied to say he disagreed and, just days later, the local District Commanded informed Mr. Walker he was no longer a member of the organisation, accusing him of not sharing their “inclusive” values

Eli Herra Walkerin arvopohja ei ollut enää kohdallaan.

http://www.breitbart.com/london/2018/02/13/christian-scout-leader-fired-criticising-promotion-islamic-face-veil/
"Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." - Lahden Kiiskinen

"Kaikki Suomeen tulleethan ois voitu palauttaa, koska ... ovat tulleet Dublin-maiden kautta."  - J. Sipilä, 3/2016.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 228
 • Liked: 42518
 • Kui on must, näita ust!
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1171 : 14.02.2018, 22:57:45 »
Onhan se toki mukavampaa elää rinnakkaisyhteiskunnassa omien lakien ja tapojen mukaisesti.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802142200745294_ul.shtml (14.2.2018)

Lainaus
Ranskalainen muslimijohtaja ärähti presidentti Emmanuel Macronille: Älä puutu Ranskan islaminuskoisten asioihin

Muslimijohtaja kehotti presidenttiä olemaan sekaantumatta islaminuskoisten elämään.

Arvovaltainen ranskalaisten muslimien johtaja Ahmet Ogras on näpäyttänyt Ranskan presidenttiä Emmanuel Macronia.

Macron sanoi aiemmin, että hän haluaisi määritellä uudelleen islaminuskon ja Ranskan valtion välistä suhdetta. Ranskan viranomaiset yrittävät puuttua maassa asuvien islamilaisten vihasaarnaajien toimintaan. Heidän pelätään radikalisoivan nuoria ja värväävän terroristeja.

- Jokaisen on pysyttävä omassa roolissaan, ranskalaisten muslimien asiaa ajavan CFCM-järjestön (Conseil francais du culte musulman) johtaja Ahmet Ogras sanoi uutistoimisto Reutersin haastattelussa.

- Islam on uskonto ja sellaisena se pitää huolen omista asioistaan. Viimeinen asia, jota tässä tarvitaan, on valtion toimiminen holhoojanamme, Ogras sanoi.

Islam on tällä hetkellä Ranskan toiseksi suurin uskonto. Muslimiterroristit ovat tappaneet Ranskassa tapahtuneissa terrori-iskuissa yli 230 ihmistä vuodesta 2015 lähtien.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 228
 • Liked: 42518
 • Kui on must, näita ust!
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1172 : 12.04.2018, 18:47:53 »
Journalisti Éric Zemmourin mukaan Ranskassa yhä useammat asuinalueet ovat muuttuneet muslimivaltaisiksi, sillä muslimit uhkailevat ja kohdistavat väkivaltaa "vääräuskoisiin" tarkoituksellisesti. Monet muuttavat näiltä alueilta pois tämän vuoksi.

https://voiceofeurope.com/2018/04/france-more-and-more-areas-become-muslim-only-due-to-violence-against-infidels/ (12.4.2018)

Lainaus
France: More and more areas become Muslim-only, due to violence against ‘infidels’

Political journalist Éric Zemmour reacts to the brutal murder of a Jewish woman in Paris. Zemmour says she certainly has been murdered for being Jewish but adds that it’s not specifically anti-Semitism that makes people a target:

“NO. It’s solely because they are French, because they are Jewish, because they are Christians, because they are infidels, in fact, as they say in the Muslim religion.”

Zemmour concludes that an increasing number of non-Muslims are leaving areas where Muslims live for that reason and as a result neighbourhoods become predominantly Muslim:

“The result is that there are more and more territories composed uniquely of Muslim populations, since the others run away because of this delinquency, because of this violence.”

Zemmourin haastattelu (enkkutekstit): https://www.youtube.com/watch?v=AXw9SyCug_M
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 228
 • Liked: 42518
 • Kui on must, näita ust!
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1173 : 25.06.2018, 20:20:17 »
https://www.kansalainen.fi/tutkija-islamisaatiota-ei-voi-enaa-pysayttaa-kun-muslimeja-on-16-prosenttia-maan-vaestosta/ (24.6.2018)

Lainaus
Islamisaatiota ei voi enää pysäyttää, kun muslimeja on 16 prosenttia maan väestöstä

Tutkimuksen mukaan maan islamisaatiota ei voi enää pysäyttää, jos muslimipopulaatio saavuttaa 16 prosentin osuuden maan väestöstä. Näin sanoo islam-asiantuntija Nikoletta Incze unkarilaisen Hirado-julkaisun mukaan.

Incze on tutkijana poliittista islamia tutkivassa Centre for the study of political islam-järjestössä, joka toimii myös Unkarissa. Häntä haastateltiin Unkarin M1-kanavalla, ja haastattelun aluksi hän huomautti, että monet nykyään islamilaiset valtiot ovat olleet alunperin kristittyjä. Esimerkkeinä hän mainitsi Turkin, Egyptin ja Syyrian.

Hänen mukaansa myös monissa muissa maissa islam on tukahduttanut muut uskonnot: Pakistan on ollut hindulainen, Afganistan buddhalainen ja Iran zarathustralainen.

Islamisaatio kestää vuosisatoja

Islamisaatio on prosessi, joka kestää vuosisatoja. Oleellinen kysymys kuuluukin, missä vaiheessa islam saa peruuttamattomasti vallan. Nikoletta Incze viittaa tutkimukseen, jonka mukaan maan islamisaatio on peruuttamaton, kun muslimiväestö saavuttaa 16 prosentin osuuden maan väestöstä.

Maan lopulliseen islamisaatioon menee kuitenkin vielä sen jälkeen 100-150 vuotta.

Inczen mukaan Eurooppa on islamisoitumassa. Keskiajalla islamisaatiota vastaan taisteltiin sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta nykyään islamia suvaitaan ja hyväksytään ja sitä kohdellaan tasavertaisena uskontona muiden kanssa, unohtaen tyystin sen poliittisen luonteen.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 527
 • Liked: 6162
 • Tecumseh
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1174 : 25.06.2018, 22:54:26 »
^Suomen väkiluku oli 10.4.2018 reilu viisi ja puoli miljoonaa, joten 16 prosentin väestöosuus siitä on reilu 880 000.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 395
 • Liked: 4019
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1175 : 25.06.2018, 23:02:12 »
Ehdotan "Muhammed oli antikristus"-kampanjaa. Rakas kansankirkkomme ei sitä voi virallisesti tukea, mutta mikäänhän ei estä sen jäseniä ja ulkopuolisia tarttumasta toimeen.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 530
 • Liked: 21277
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1176 : 25.06.2018, 23:42:12 »
Olisiko aika tehdä jotain?

Kymmenkertaistetaan nyt aluksi pakolaiskiintiö ja katsotaan sitten, millaisia jatkotoimenpiteitä tarvitaan.

Ehkä jossain muualla Euroopassa tulevat vielä joskus järkiinsä, mutta meillä ei sellaista ole näköpiirissä.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori
Hyvää oppi tekee terroristillekin!
- Jari Taponen, ylikomisario

S.T.

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 45
 • Liked: 74
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1177 : 19.07.2018, 01:42:37 »
Lainaus
Uusi tutkimus Ruotsissa: "Kaikki salafistit eivät ole jihadisteja, mutta kaikki jihadistit ovat salafisteja"

Tutkimus paljasti hyvin järjestäytyneen ideologian, joka tietoisesti kannustaa muslimivähemmistöä eroamaan Ruotsin valtavirran kulttuurisesta ympäristöstä.

Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulun 28. kesäkuuta julkaisema uusi tutkimus salafismista Ruotsissa maalaa synkkää kuvaa muslimien meneillään olevasta radikalisoitumisesta Ruotsissa.

Näin toteaa asianajaja, poliittinen analyytikko ja kolumnisti Judith Bergman Gatestone -instituutin artikkelissaan "Säälimätön Ruotsin radikalisoituminen".

Islamin fundamentalistinen ideologiahaara salafismi on liittynyt viime vuosikymmeninä al-Qaidaan ja ISISiin ja sitä kartoitetussa laajassa raportissa on tutkittu sen vaikutuksia ja haasteita ruotsalaiselle yhteiskunnalle.

Raportin mukaan Ruotsin salafistisaarnaajat toimivat yhteistyössä muslimiyhteisöjen kanssa ja he ajavat tarmokkaasti eteen päin islamin alkuperäisiä opetuksia ja tekstien noudattamista kiihottamalla muslimiryhmiä. Väkivalta ja terrorismi on perusteltua toimintaa poliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Venäläinen RT -uutissivusto kertoo, että levottomuutta herättävä jokapäiväinen käyttäytyminen on nyt yleistä myös ruotsalaisilla lapsilla.

"Kaikki salafistit eivät ole jihadisteja, mutta kaikki jihadistit ovat salafisteja", kiteyttää 265-sivuinen tutkimus salafistisesta jihadismista, joka pyrkii heikentämään länsimaista yhteiskuntaa ja kannattaa paluuta "puhtaaseen islamiin".

Ruotsin viranomaiset ilmoittivat viime vuonna, että vuosikymmenessä taistelevien islamistien määrä maassa oli kasvanut 200:sta 2 000:een.

Vaikka uusi tutkimus ei anna arviota siitä, kuinka paljon salafisteja on Ruotsissa, se kuvaa, miten salafistien miljööt ovat kehittyneet ja vahvistuneet erityisesti viimeisen vuosikymmenen aikana, ja siinä luetellaan useita esimerkkejä heidän käyttämästään vaikutusvallasta eri ruotsalaisissa kaupungeissa ja paikkakunnilla.

Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 70 poliisia, sosiaalityöntekijää ja yhteisön edustajaa, ja yritettiin selvittää, kuinka islamilainen uskonnollisuus johtaa terrorismiin. Tutkimus paljasti hyvin järjestäytyneen ideologian, joka tietoisesti kannustaa muslimivähemmistöä eroamaan Ruotsin valtavirran kulttuurisesta ympäristöstä luomalla syvän yhteiskunnallisen kuilun, josta uudet terroristit ja jihadistit voidaan värvätä.

"Salafistit kannattavat sukupuolten erottelua; vaatimalla, että naiset peittävät itsensä hunnuilla rajoittaakseen seksuaalista houkutusta, rajoittamalla naisten roolia julkisessa ympäristössä ja vastustamalla voimakkaasti musiikin kuuntelua ja urheiluaktiviteetteja", kirjoittaa tutkimuksen kirjoittaja, merkittävä ääriliikkeiden tutkija Magnus Ranstorp Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulusta.

Muslimien on pidättäydyttävä ystävystymästä ei-muslimien kanssa, joita yhden saarnaajan mukaan "pitäisi vihata", koska he eivät noudata islamia ja sen sijaan yllyttää "rakastamaan Allahia". He eivät saa liittyä mihinkään laajempaan yhteisöön tai ryhmään, ja heidän olisi vastustettava ulkomuotonsa, kielensä ja tapojensa mukautumista vastaamaan isäntäkulttuurinsa vaatimuksia.

Ruotsissa asuu 800 000 Euroopan ulkopuolella syntynyttä ulkomaalaista, jotka ovat pääasiassa Syyriasta ja Irakista, ja satoja tuhansia toisen ja kolmannen sukupolven maahanmuuttajia, joihin nämä opetukset ovat juurtuneet.

Tutkimuksessa on tarkasteltu eri kaupunkeja, joissa salafistit ovat aktiivisia.

Esimerkiksi Boråsin kunnassa jotkut lapset kieltäytyvät juomasta vettä hanoista tai maalaamasta vesiväreillä, koska he sanovat veden olevan "kristillistä". He saapuvat moskeijoihin koulupäivän päätteeksi ja pesevät moskeijassa itsensä puhtaaksi "vääräuskoisista" vietettyään päivän kontaktissa ei-muslimeihin.

Poliisin raportin mukaan muslimilapset ovat myös kertoneet luokkatovereilleen, että he tulevat leikkaamaan heidän kurkkunsa auki samalla kun he näyttävät heille kännyköistään kaulan katkaisuja.

Lisäksi terveydenhuollon ja lastenhoidon työntekijät ovat todistaneet, miten miehet hallitsevat naisia ja tarkkailevat heitä jopa odotushuoneissa. Yksi hoitotyöntekijä kertoi:

"Tajusin, että on olemassa verkosto, joka valvoo naisia, etteivät he jää yksin hoitotyöntekijöiden kanssa. Heille ei anneta mahdollisuutta kertoa kenellekään heidän tilanteestaan. Monien naisten elämä on täällä pahempaa, kuin heidän entisissä maissaan."

Tällaista naisten kontrollointia ja käskyttämistä näyttää tapahtuvan lähes kaikissa tutkimuksessa mainituissa ruotsalaisissa kaupungeissa.

Västeråsissa teini-ikäisten rikollisten on tiedetty puolustavan varasteluaan kaupoista sillä, että niissä ei ole huntupäisiä kassavirkailijoita, joille he huutavat "kufir" (vääräuskoinen) ja "ruotsalainen huora" sylkemällä päälle, kun he ryöstävät myymälää. Toiset musliminuoret taas ovat rynnänneet maahanmuuttajien omistamiin kauppoihin ja ravintoloihin vaatien tietää, seuraavatko he Allahia ja jos vastaus ei ole islam, heitä häiritään muulla tavoin.

Muissa tapauksissa jopa 10-12 -vuotiaat pojat ovat lähestyneet vanhempia naisia ​​alueella kysymällä heiltä, ​​ovatko he muslimeja ja kertoen heille: "tämä on meidän alueemme".

Göteborgissa salafistit kieltävät muslimeja äänestämästä Ruotsin maallisissa vaaleissa, koska se on "haram" - kielletty.

"He väittivät tuomiopäivänä olevan vastuussa kaikkien typerien poliitikkojen toiminnasta, mikäli äänestävät. He seisoskelivat äänestyspaikoilla... Yhdellä äänestyspaikalla he heiluttelivat Islamilaisen valtion lippua", paikallinen virkamies kertoi tutkimuksen tekijöille. Erään kaupungin imaamin mukaan Göteborg on ollut wahhabismin pääkaupunki (saudiarabilainen tulkinta salafismista) Euroopassa 1990-luvulta lähtien.

Göteborg on toimittanut enemmän jäseniä Ruotsista Islamilaiseen valtioon, kuin mikään muu ruotsalainen kaupunki.

Suurin osa Ruotsin muslimeista, jotka liittyivät ISISiin Syyriassa ja Irakissa, lähes kolmasosa tuli Göteborgista. Koko heidän väestöönsä nähden enemmän ihmisiä on matkustanut Ruotsista liittymään jihadistiryhmiin Syyriassa ja Irakissa kuin useimmista Euroopan maista - vain Belgiassa ja Itävallassa on suurempi osuus.

Tutkimuksessa kerrotaan myös, että ei-muslimiyritysten omistajien liiketiloja on tuhottu Islamilaisen valtion graffiteilla ja että kristityt papit ovat saaneet mestausuhkauksia.

Eräs mies, Samir, sanoi: "Jos et seuraa islamia, ihmiset vieroksuvat sinua. Täällä on vanhempia, jotka laittavat huntuja heidän kolmivuotiailleen. Tämä on epätodellista, me emme ole Irakissa."

Islamistinen uskonnollinen liikehdintä vaikuttaa olevan erittäin tarkkaan koordinoitua.

"On mielenkiintoista, että salafistisaarnaajat, joihin tutkimus keskittyy, näyttävät olevan enemmän yhteistyössä keskenään eikä kilpailijoina. Sen sijaan nämä saarnaajat näyttävät jakavan da'wan (tehtävänsä) eri maantieteellisiin alueisiin", tutkimuksen laatija Magnus Ranstorp kirjoittaa.

"Ruotsalaisilla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka paljon poliittisella islamilla on vaikutusvaltaa lähiössä. Ruotsin lakia ei sovelleta siellä", eräs tutkimukseen osallistunut henkilö kertoo haastattelijalle, viitaten erityisesti islamin käyttämiseen liikeyhteyksien muodostamiseksi ja tiettyjen rikosten, kuten perheväkivallan piilottamiseksi.

Tutkimuksessa kehotetaan Ruotsia, joka on osittain tunnustanut rinnakkaisyhteiskuntien kasvun, olemaan avoimempi ymmärtämään ja paljastamaan nimenomaiset siteet radikaalin islamin ja terrorismin välillä.

Tutkimuksessa mainitaan myös muun muassa seuraavasti:

"Kun silloinen kansallinen koordinaattori väkivaltaisen ekstremismin vastaisesta yksiköstä sanoi, että kysymys siitä, miksi niin monet halusivat matkustaa Ruotsista Islamilaiseen valtioon, oli 'miljoonan dollarin kysymys' - se kuvaa Ruotsin viranomaisten yleistä kyvyttömyyttä nähdä, että tämä ongelma ei ole syntynyt tyhjästä."

Asianajaja Judith Bergman huomauttaa, että tätä kykenemättömyyttä nähdä - tai mahdollisesti tahallista sokeutta - tuskin ilmenee yksinomaan Ruotsissa.

Jihadistinen terrorismi ei ilmesty tyhjyydestä, vaan sitä haudotaan kyseisissä ympäristöissä.

Niin monien eurooppalaisten ja muiden länsimaiden viranomaisten vaatimukset luonnehtia terroristihyökkäykset "mielenterveyshäiriöiden" ilmentymiksi kuvastaa sitä täydellisesti, Bergman summaa.

Oikea Media kirjoitti viime heinäkuussa tästä uudesta globaalista "mielisairaudesta", jihadista, joka aina ilmenee samalla tavalla.

Artikkelissa lueteltiin islamistisia terrorihyökkäystapauksia ja ihmeteltiin, miksi iskuissa aina sama kaava toistuu ja syiksi jokaisen iskun jälkeen viranomaiset selittävät mielenterveysongelmat.

Ympäri Eurooppaa ihmiset ovat alkaneet ymmärtää, että heidän hallituksensa eivät aio tehdä mitään islamille eikä terroriongelmalle - lukuunottamatta maita, joissa lähes jokaisessa viime vaaleissa on toistuvasti nähty oikeiston menestyminen, koska ongelmien syyksi on tunnustettu kaiken pahan alku ja juuri: islam.

Ruotsissa järjestetään valtiopäivävaalit 9. syyskuuta ja maahanmuuttovastaisille ruotsidemokraateille enteillään suurta vaalivoittoa. Myös Suomessa on alettu jo pelätä tosissaan, että perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho voi sekoittaa tulevan hallituspakan Suomen tulevissa eduskuntavaaleissa.

Jotakin vikaa siis Muhammadin perustamassa uskonnossa on. Tavallinen maalaisjärjellä varustettu kansa ymmärtää kyllä, että ei ole paljon tehtävissä islamilaisen väkivaltaongelman ratkaisemiseksi, ennen kuin viranomaiset myöntävät, että se on todellakin islamilaista väkivaltaa.

Näin muistuttaa monia vuosia Bostonin yliopistossa opettanut ja useita kulttuurisia kirjoja ja uskonnollisia kysymyksiä kirjoittanut William Kilpatrick.

Oikea Media

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 717
 • Liked: 6345
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1178 : 19.07.2018, 08:19:10 »
Tyypillinen suomalainen poliitikko on broileri, jonka pää on Merkeleen/Bilderbergin/toiseuden perseessä, joten ei kannata toivoa muutosta, koska sitä ei tule.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 030
 • Liked: 7467
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1179 : 19.07.2018, 08:53:37 »
Jotain hyvää jos musuilta on äänestäminen kielletty. Tosin, kohta tilanne on se että millään vaalituloksilla ei muutoinkaan ole merkitystä.

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 319
 • Liked: 1193
 • Vihapuheinen pienestä pitäen
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1180 : 23.11.2018, 09:45:33 »
Oho, islamisaatio-ketju on alkanut kärsiä anemiasta. Tässä hieman lisävirikettä.

Näin islamisaatio on Suomessa edennyt 2018 mennessä

1. Levitetään myönteistä kuvaa islamista ja arvostelu estetään

-   Media ja koulu levittävät myönteistä kuvaa islamista (=rauhan uskonto, naisten tasa-arvon sekä tieteen ja suvaitsevaisuuden edistäjä toisin kuin kristinusko)
-   Virallinen arvorelativismi: lain mukaan kaikki kulttuuriset ilmaisut ovat yhtä arvokkaita
-   Islamin herjaamisesta oikeuden tuomioita, kristinuskon pilkkaamista ei viedä käräjille
-   Toimittajien ja pilapiirtäjien itsesensuuri ulottuu Muhammedin tekoihin (”tulevaisuus ei kuulu niille, jotka herjaavat islamin profeettaa”- Barack Obama)
-   Islamin arvostelu medikalisoidaan: ”islamofobia” = mielen sairaus
-   Suuret kustantajat eivät julkaise islamia arvostelevaa kirjallisuutta eikä sitä myydä kaupoissa
-   Peruskoulussa opetetaan ja harjoitetaan tunnustuksellista islamia muslimilapsille
-   Opetushallitus julkaisee tunnustuksellisia islamin oppikirjoja
-   Helsingin yliopisto perustaa islamin lehtoraatin, Turun yliopisto aloittaa imaamien ohjeiden mukaisen islamin opetuksen 2017
        https://nettiopsu.utu.fi/opas/opetusohjelma/marjapuuro.htm?id=16931

2. Sharia yleistyy (="uusi epänormaali")

-   Hijab, niqab ja burka normaali näky katukuvassa
-   Keskustelu alkanut islamilaisen huivin käytöstä työasun osana
-   Sharia-lain valvonta kaduilla alkanut (”sharia-partiot”)
-   Sharia-tuomiot käytössä muslimiväestön keskuudessa alan tuomareiden johdolla
-   Kansanedustaja ehdottaa rajattua sharia-tuomioistuinten käyttöön ottoa
-   Vihreät nuoret ja vasemmistonaiset vaativat moniavioisuuden laillistamista
-   Uimahallivuorot musliminaisille yleistyvät eri kaupungeissa, vastarinta hiipuu
-   Muslimilapsille vapautuksia musiikin ja liikunnan opetuksesta
-   Poikien ympärileikkauksesta (=sukupuolielinten silpomisesta) kaksi myönteistä ratkaisua Korkeimmasta Oikeudesta
-   islamilainen terrori alkaa Allahu akbar -puukotuksilla (18.8.2017)

3. Muslimiyhteisöjä tuetaan

-   Palestiinalaisten ihmisoikeudet ja juutalaisten rikollisuus iltauutisten vakioaiheena
-   Avokätinen julkinen rahoitus muslimiyhteisöille
-   Suurmoskeijahankkeelle laajaa ymmärrystä
-   Muslimien määrää Suomessa lisätään vapaan maahanmuuttopolitiikan avulla

Edit. listaa täydennetty
« Viimeksi muokattu: 23.11.2018, 17:21:42 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Kirjoituksia islamista: https://ibnmatti.blogspot.com/

Oliko Muhammedia koskaan olemassa? http://hiidenlehto.blogspot.com/

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 319
 • Liked: 1193
 • Vihapuheinen pienestä pitäen
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1181 : 23.11.2018, 13:35:32 »
Lisää vettä islamisaatio –ketjun myllyyn.

”Islamisoituuko Suomi nopeasti?”

https://www.julkari.fi/handle/10024/116041

Viisi vuotta sitten valtio-opin professori Matti Wiberg ja matematiikan yliopisto-opettaja Tommi Meskanen julkaisivat Yhteiskuntapolitiikka-lehdessä ikimuistoisen tekstin, jossa pilkattiin väitettä, että Suomi olisi muka nopeasti ”islamisoitumassa”. Juttu löytyy myös Arden päivityksenä tästä Homman islamisaatio –ketjusta. https://hommaforum.org/index.php/topic,30928.msg1418140.html#msg1418140

Kirjoittajat revittelevät oikein kunnolla, eikä naurunremakasta tahdo tulla loppua:”Yhteiskuntakeskustelulle ei valitettavasti ole vähimmäislaatua. Mitä mielikuvituksellisimpia väitteitä voi esittää ilman, että niistä koskaan joutuisi vastuuseen. Maahanmuuttokeskustelu on hyvä esimerkki holtittomasta kielenkäytöstä.”

Wiberg ja Meskanen suostuvat pitkin hampain ihan vain väliaikaisesti olettamaan, että ihmiset voidaan jakaa muslimeihin ja ei-muslimeihin: ”Olettakaamme, että Suomen väestö voidaan jollakin selkeällä kriteerillä jakaa kahteen luokkaan: meihin ja heihin. Jako on tietysti syvällisessä mielessä mielivaltainen, mutta se tehdään tässä vain asian havainnollistamiseksi.” Laskujen tuloksena saadaan, että muslimit ylittävät 50 % osuuden väestöstä vasta 64–112 vuoden kuluttua (heh heh!) Mutta silloinkin Suomi islamisoituu vain, jos kaikki muslimit äänestäisivät samaa islamilaista ja vanhakantaista puoluetta (huutonaurua).

Roope kuittasi demokraattisen 50 % rajan heti Arden päivityksen perään: ”Mistä ihmeestä tämä lapsellinen fiksaatio tuohon 50 prosenttiin tulee…  vaikutus näkyy jo kauan ennen kuvitteellista 50:50-tilannetta”. Alaric lainaa ketjussa unkarilaista tutkijaa, jonka mukaan islamisaatiota ei voi enää pysäyttää, kun muslimeja on 16% väestöstä. Sen jälkeen menee 100–150 vuotta valtakunnan viimeistelyyn.

Tuota 16% rajaa myös Suomi lähestyy PEW-tutkimuskeskuksen ennusteen mukaan ja muutamassa vuosikymmenessä - korkean migraation skenaariossa jo 30 vuodessa.

http://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

Mutta Wiberg ja Meskanen puhuivatkin vain Suomen nopeasta islamisoitumisesta. Sellaiset väitteet ovat (hevosennaurua) hyvä esimerkki holtittomasta kielenkäytöstä.

Wibergillä on ollut kiinnostavia avauksia eri aiheista. Tällä kertaa suvaitsevaisuus otti professorista niskalenkin.
Kirjoituksia islamista: https://ibnmatti.blogspot.com/

Oliko Muhammedia koskaan olemassa? http://hiidenlehto.blogspot.com/

Suivaantunut

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 20
 • Liked: 41
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1182 : 23.11.2018, 13:42:11 »
^Ruotsi on arviolta vuonna 2080 kalifaatti niin eiköhän matemaatikot saa vauhtia laskelmiinsa kun sitä hyvää alkaa sieltä tänne puskemaan.

Tagit: islam islamisaatio