Kirjoittaja Aihe: Islamisaatio  (Luettu 446643 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 966
 • Liked: 60697
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1170 : 14.02.2018, 22:57:45 »
Onhan se toki mukavampaa elää rinnakkaisyhteiskunnassa omien lakien ja tapojen mukaisesti.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802142200745294_ul.shtml (14.2.2018)

Lainaus
Ranskalainen muslimijohtaja ärähti presidentti Emmanuel Macronille: Älä puutu Ranskan islaminuskoisten asioihin

Muslimijohtaja kehotti presidenttiä olemaan sekaantumatta islaminuskoisten elämään.

Arvovaltainen ranskalaisten muslimien johtaja Ahmet Ogras on näpäyttänyt Ranskan presidenttiä Emmanuel Macronia.

Macron sanoi aiemmin, että hän haluaisi määritellä uudelleen islaminuskon ja Ranskan valtion välistä suhdetta. Ranskan viranomaiset yrittävät puuttua maassa asuvien islamilaisten vihasaarnaajien toimintaan. Heidän pelätään radikalisoivan nuoria ja värväävän terroristeja.

- Jokaisen on pysyttävä omassa roolissaan, ranskalaisten muslimien asiaa ajavan CFCM-järjestön (Conseil francais du culte musulman) johtaja Ahmet Ogras sanoi uutistoimisto Reutersin haastattelussa.

- Islam on uskonto ja sellaisena se pitää huolen omista asioistaan. Viimeinen asia, jota tässä tarvitaan, on valtion toimiminen holhoojanamme, Ogras sanoi.

Islam on tällä hetkellä Ranskan toiseksi suurin uskonto. Muslimiterroristit ovat tappaneet Ranskassa tapahtuneissa terrori-iskuissa yli 230 ihmistä vuodesta 2015 lähtien.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 966
 • Liked: 60697
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1171 : 12.04.2018, 18:47:53 »
Journalisti Éric Zemmourin mukaan Ranskassa yhä useammat asuinalueet ovat muuttuneet muslimivaltaisiksi, sillä muslimit uhkailevat ja kohdistavat väkivaltaa "vääräuskoisiin" tarkoituksellisesti. Monet muuttavat näiltä alueilta pois tämän vuoksi.

https://voiceofeurope.com/2018/04/france-more-and-more-areas-become-muslim-only-due-to-violence-against-infidels/ (12.4.2018)

Lainaus
France: More and more areas become Muslim-only, due to violence against ‘infidels’

Political journalist Éric Zemmour reacts to the brutal murder of a Jewish woman in Paris. Zemmour says she certainly has been murdered for being Jewish but adds that it’s not specifically anti-Semitism that makes people a target:

“NO. It’s solely because they are French, because they are Jewish, because they are Christians, because they are infidels, in fact, as they say in the Muslim religion.”

Zemmour concludes that an increasing number of non-Muslims are leaving areas where Muslims live for that reason and as a result neighbourhoods become predominantly Muslim:

“The result is that there are more and more territories composed uniquely of Muslim populations, since the others run away because of this delinquency, because of this violence.”

Zemmourin haastattelu (enkkutekstit): https://www.youtube.com/watch?v=AXw9SyCug_M
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 966
 • Liked: 60697
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1172 : 25.06.2018, 20:20:17 »
https://www.kansalainen.fi/tutkija-islamisaatiota-ei-voi-enaa-pysayttaa-kun-muslimeja-on-16-prosenttia-maan-vaestosta/ (24.6.2018)

Lainaus
Islamisaatiota ei voi enää pysäyttää, kun muslimeja on 16 prosenttia maan väestöstä

Tutkimuksen mukaan maan islamisaatiota ei voi enää pysäyttää, jos muslimipopulaatio saavuttaa 16 prosentin osuuden maan väestöstä. Näin sanoo islam-asiantuntija Nikoletta Incze unkarilaisen Hirado-julkaisun mukaan.

Incze on tutkijana poliittista islamia tutkivassa Centre for the study of political islam-järjestössä, joka toimii myös Unkarissa. Häntä haastateltiin Unkarin M1-kanavalla, ja haastattelun aluksi hän huomautti, että monet nykyään islamilaiset valtiot ovat olleet alunperin kristittyjä. Esimerkkeinä hän mainitsi Turkin, Egyptin ja Syyrian.

Hänen mukaansa myös monissa muissa maissa islam on tukahduttanut muut uskonnot: Pakistan on ollut hindulainen, Afganistan buddhalainen ja Iran zarathustralainen.

Islamisaatio kestää vuosisatoja

Islamisaatio on prosessi, joka kestää vuosisatoja. Oleellinen kysymys kuuluukin, missä vaiheessa islam saa peruuttamattomasti vallan. Nikoletta Incze viittaa tutkimukseen, jonka mukaan maan islamisaatio on peruuttamaton, kun muslimiväestö saavuttaa 16 prosentin osuuden maan väestöstä.

Maan lopulliseen islamisaatioon menee kuitenkin vielä sen jälkeen 100-150 vuotta.

Inczen mukaan Eurooppa on islamisoitumassa. Keskiajalla islamisaatiota vastaan taisteltiin sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta nykyään islamia suvaitaan ja hyväksytään ja sitä kohdellaan tasavertaisena uskontona muiden kanssa, unohtaen tyystin sen poliittisen luonteen.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 513
 • Liked: 9732
 • Suomalaisten puolesta etnorasismia vastaan
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1173 : 25.06.2018, 22:54:26 »
^Suomen väkiluku oli 10.4.2018 reilu viisi ja puoli miljoonaa, joten 16 prosentin väestöosuus siitä on reilu 880 000.
Ei caicki Culda,
cuin kijldä,
Eikä hopia,
cuin hohta.


Henrik Florinus: SANANLASCUT. 1702.


All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither.
Deep roots are not reached by the frost.


J.R.R. Tolkien: The Fellowship of the Ring. 1954.

newspeak

 • Vieras
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1174 : 25.06.2018, 23:02:12 »
Ehdotan "Muhammed oli antikristus"-kampanjaa. Rakas kansankirkkomme ei sitä voi virallisesti tukea, mutta mikäänhän ei estä sen jäseniä ja ulkopuolisia tarttumasta toimeen.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 231
 • Liked: 26401
 • Paalutetaan sananvapaus!
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1175 : 25.06.2018, 23:42:12 »
Olisiko aika tehdä jotain?

Kymmenkertaistetaan nyt aluksi pakolaiskiintiö ja katsotaan sitten, millaisia jatkotoimenpiteitä tarvitaan.

Ehkä jossain muualla Euroopassa tulevat vielä joskus järkiinsä, mutta meillä ei sellaista ole näköpiirissä.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

S.T.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 98
 • Liked: 265
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1176 : 19.07.2018, 01:42:37 »
Lainaus
Uusi tutkimus Ruotsissa: "Kaikki salafistit eivät ole jihadisteja, mutta kaikki jihadistit ovat salafisteja"

Tutkimus paljasti hyvin järjestäytyneen ideologian, joka tietoisesti kannustaa muslimivähemmistöä eroamaan Ruotsin valtavirran kulttuurisesta ympäristöstä.

Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulun 28. kesäkuuta julkaisema uusi tutkimus salafismista Ruotsissa maalaa synkkää kuvaa muslimien meneillään olevasta radikalisoitumisesta Ruotsissa.

Näin toteaa asianajaja, poliittinen analyytikko ja kolumnisti Judith Bergman Gatestone -instituutin artikkelissaan "Säälimätön Ruotsin radikalisoituminen".

Islamin fundamentalistinen ideologiahaara salafismi on liittynyt viime vuosikymmeninä al-Qaidaan ja ISISiin ja sitä kartoitetussa laajassa raportissa on tutkittu sen vaikutuksia ja haasteita ruotsalaiselle yhteiskunnalle.

Raportin mukaan Ruotsin salafistisaarnaajat toimivat yhteistyössä muslimiyhteisöjen kanssa ja he ajavat tarmokkaasti eteen päin islamin alkuperäisiä opetuksia ja tekstien noudattamista kiihottamalla muslimiryhmiä. Väkivalta ja terrorismi on perusteltua toimintaa poliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Venäläinen RT -uutissivusto kertoo, että levottomuutta herättävä jokapäiväinen käyttäytyminen on nyt yleistä myös ruotsalaisilla lapsilla.

"Kaikki salafistit eivät ole jihadisteja, mutta kaikki jihadistit ovat salafisteja", kiteyttää 265-sivuinen tutkimus salafistisesta jihadismista, joka pyrkii heikentämään länsimaista yhteiskuntaa ja kannattaa paluuta "puhtaaseen islamiin".

Ruotsin viranomaiset ilmoittivat viime vuonna, että vuosikymmenessä taistelevien islamistien määrä maassa oli kasvanut 200:sta 2 000:een.

Vaikka uusi tutkimus ei anna arviota siitä, kuinka paljon salafisteja on Ruotsissa, se kuvaa, miten salafistien miljööt ovat kehittyneet ja vahvistuneet erityisesti viimeisen vuosikymmenen aikana, ja siinä luetellaan useita esimerkkejä heidän käyttämästään vaikutusvallasta eri ruotsalaisissa kaupungeissa ja paikkakunnilla.

Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 70 poliisia, sosiaalityöntekijää ja yhteisön edustajaa, ja yritettiin selvittää, kuinka islamilainen uskonnollisuus johtaa terrorismiin. Tutkimus paljasti hyvin järjestäytyneen ideologian, joka tietoisesti kannustaa muslimivähemmistöä eroamaan Ruotsin valtavirran kulttuurisesta ympäristöstä luomalla syvän yhteiskunnallisen kuilun, josta uudet terroristit ja jihadistit voidaan värvätä.

"Salafistit kannattavat sukupuolten erottelua; vaatimalla, että naiset peittävät itsensä hunnuilla rajoittaakseen seksuaalista houkutusta, rajoittamalla naisten roolia julkisessa ympäristössä ja vastustamalla voimakkaasti musiikin kuuntelua ja urheiluaktiviteetteja", kirjoittaa tutkimuksen kirjoittaja, merkittävä ääriliikkeiden tutkija Magnus Ranstorp Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulusta.

Muslimien on pidättäydyttävä ystävystymästä ei-muslimien kanssa, joita yhden saarnaajan mukaan "pitäisi vihata", koska he eivät noudata islamia ja sen sijaan yllyttää "rakastamaan Allahia". He eivät saa liittyä mihinkään laajempaan yhteisöön tai ryhmään, ja heidän olisi vastustettava ulkomuotonsa, kielensä ja tapojensa mukautumista vastaamaan isäntäkulttuurinsa vaatimuksia.

Ruotsissa asuu 800 000 Euroopan ulkopuolella syntynyttä ulkomaalaista, jotka ovat pääasiassa Syyriasta ja Irakista, ja satoja tuhansia toisen ja kolmannen sukupolven maahanmuuttajia, joihin nämä opetukset ovat juurtuneet.

Tutkimuksessa on tarkasteltu eri kaupunkeja, joissa salafistit ovat aktiivisia.

Esimerkiksi Boråsin kunnassa jotkut lapset kieltäytyvät juomasta vettä hanoista tai maalaamasta vesiväreillä, koska he sanovat veden olevan "kristillistä". He saapuvat moskeijoihin koulupäivän päätteeksi ja pesevät moskeijassa itsensä puhtaaksi "vääräuskoisista" vietettyään päivän kontaktissa ei-muslimeihin.

Poliisin raportin mukaan muslimilapset ovat myös kertoneet luokkatovereilleen, että he tulevat leikkaamaan heidän kurkkunsa auki samalla kun he näyttävät heille kännyköistään kaulan katkaisuja.

Lisäksi terveydenhuollon ja lastenhoidon työntekijät ovat todistaneet, miten miehet hallitsevat naisia ja tarkkailevat heitä jopa odotushuoneissa. Yksi hoitotyöntekijä kertoi:

"Tajusin, että on olemassa verkosto, joka valvoo naisia, etteivät he jää yksin hoitotyöntekijöiden kanssa. Heille ei anneta mahdollisuutta kertoa kenellekään heidän tilanteestaan. Monien naisten elämä on täällä pahempaa, kuin heidän entisissä maissaan."

Tällaista naisten kontrollointia ja käskyttämistä näyttää tapahtuvan lähes kaikissa tutkimuksessa mainituissa ruotsalaisissa kaupungeissa.

Västeråsissa teini-ikäisten rikollisten on tiedetty puolustavan varasteluaan kaupoista sillä, että niissä ei ole huntupäisiä kassavirkailijoita, joille he huutavat "kufir" (vääräuskoinen) ja "ruotsalainen huora" sylkemällä päälle, kun he ryöstävät myymälää. Toiset musliminuoret taas ovat rynnänneet maahanmuuttajien omistamiin kauppoihin ja ravintoloihin vaatien tietää, seuraavatko he Allahia ja jos vastaus ei ole islam, heitä häiritään muulla tavoin.

Muissa tapauksissa jopa 10-12 -vuotiaat pojat ovat lähestyneet vanhempia naisia ​​alueella kysymällä heiltä, ​​ovatko he muslimeja ja kertoen heille: "tämä on meidän alueemme".

Göteborgissa salafistit kieltävät muslimeja äänestämästä Ruotsin maallisissa vaaleissa, koska se on "haram" - kielletty.

"He väittivät tuomiopäivänä olevan vastuussa kaikkien typerien poliitikkojen toiminnasta, mikäli äänestävät. He seisoskelivat äänestyspaikoilla... Yhdellä äänestyspaikalla he heiluttelivat Islamilaisen valtion lippua", paikallinen virkamies kertoi tutkimuksen tekijöille. Erään kaupungin imaamin mukaan Göteborg on ollut wahhabismin pääkaupunki (saudiarabilainen tulkinta salafismista) Euroopassa 1990-luvulta lähtien.

Göteborg on toimittanut enemmän jäseniä Ruotsista Islamilaiseen valtioon, kuin mikään muu ruotsalainen kaupunki.

Suurin osa Ruotsin muslimeista, jotka liittyivät ISISiin Syyriassa ja Irakissa, lähes kolmasosa tuli Göteborgista. Koko heidän väestöönsä nähden enemmän ihmisiä on matkustanut Ruotsista liittymään jihadistiryhmiin Syyriassa ja Irakissa kuin useimmista Euroopan maista - vain Belgiassa ja Itävallassa on suurempi osuus.

Tutkimuksessa kerrotaan myös, että ei-muslimiyritysten omistajien liiketiloja on tuhottu Islamilaisen valtion graffiteilla ja että kristityt papit ovat saaneet mestausuhkauksia.

Eräs mies, Samir, sanoi: "Jos et seuraa islamia, ihmiset vieroksuvat sinua. Täällä on vanhempia, jotka laittavat huntuja heidän kolmivuotiailleen. Tämä on epätodellista, me emme ole Irakissa."

Islamistinen uskonnollinen liikehdintä vaikuttaa olevan erittäin tarkkaan koordinoitua.

"On mielenkiintoista, että salafistisaarnaajat, joihin tutkimus keskittyy, näyttävät olevan enemmän yhteistyössä keskenään eikä kilpailijoina. Sen sijaan nämä saarnaajat näyttävät jakavan da'wan (tehtävänsä) eri maantieteellisiin alueisiin", tutkimuksen laatija Magnus Ranstorp kirjoittaa.

"Ruotsalaisilla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka paljon poliittisella islamilla on vaikutusvaltaa lähiössä. Ruotsin lakia ei sovelleta siellä", eräs tutkimukseen osallistunut henkilö kertoo haastattelijalle, viitaten erityisesti islamin käyttämiseen liikeyhteyksien muodostamiseksi ja tiettyjen rikosten, kuten perheväkivallan piilottamiseksi.

Tutkimuksessa kehotetaan Ruotsia, joka on osittain tunnustanut rinnakkaisyhteiskuntien kasvun, olemaan avoimempi ymmärtämään ja paljastamaan nimenomaiset siteet radikaalin islamin ja terrorismin välillä.

Tutkimuksessa mainitaan myös muun muassa seuraavasti:

"Kun silloinen kansallinen koordinaattori väkivaltaisen ekstremismin vastaisesta yksiköstä sanoi, että kysymys siitä, miksi niin monet halusivat matkustaa Ruotsista Islamilaiseen valtioon, oli 'miljoonan dollarin kysymys' - se kuvaa Ruotsin viranomaisten yleistä kyvyttömyyttä nähdä, että tämä ongelma ei ole syntynyt tyhjästä."

Asianajaja Judith Bergman huomauttaa, että tätä kykenemättömyyttä nähdä - tai mahdollisesti tahallista sokeutta - tuskin ilmenee yksinomaan Ruotsissa.

Jihadistinen terrorismi ei ilmesty tyhjyydestä, vaan sitä haudotaan kyseisissä ympäristöissä.

Niin monien eurooppalaisten ja muiden länsimaiden viranomaisten vaatimukset luonnehtia terroristihyökkäykset "mielenterveyshäiriöiden" ilmentymiksi kuvastaa sitä täydellisesti, Bergman summaa.

Oikea Media kirjoitti viime heinäkuussa tästä uudesta globaalista "mielisairaudesta", jihadista, joka aina ilmenee samalla tavalla.

Artikkelissa lueteltiin islamistisia terrorihyökkäystapauksia ja ihmeteltiin, miksi iskuissa aina sama kaava toistuu ja syiksi jokaisen iskun jälkeen viranomaiset selittävät mielenterveysongelmat.

Ympäri Eurooppaa ihmiset ovat alkaneet ymmärtää, että heidän hallituksensa eivät aio tehdä mitään islamille eikä terroriongelmalle - lukuunottamatta maita, joissa lähes jokaisessa viime vaaleissa on toistuvasti nähty oikeiston menestyminen, koska ongelmien syyksi on tunnustettu kaiken pahan alku ja juuri: islam.

Ruotsissa järjestetään valtiopäivävaalit 9. syyskuuta ja maahanmuuttovastaisille ruotsidemokraateille enteillään suurta vaalivoittoa. Myös Suomessa on alettu jo pelätä tosissaan, että perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho voi sekoittaa tulevan hallituspakan Suomen tulevissa eduskuntavaaleissa.

Jotakin vikaa siis Muhammadin perustamassa uskonnossa on. Tavallinen maalaisjärjellä varustettu kansa ymmärtää kyllä, että ei ole paljon tehtävissä islamilaisen väkivaltaongelman ratkaisemiseksi, ennen kuin viranomaiset myöntävät, että se on todellakin islamilaista väkivaltaa.

Näin muistuttaa monia vuosia Bostonin yliopistossa opettanut ja useita kulttuurisia kirjoja ja uskonnollisia kysymyksiä kirjoittanut William Kilpatrick.

Oikea Media

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 041
 • Liked: 7335
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1177 : 19.07.2018, 08:19:10 »
Tyypillinen suomalainen poliitikko on broileri, jonka pää on Merkeleen/Bilderbergin/toiseuden perseessä, joten ei kannata toivoa muutosta, koska sitä ei tule.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 247
 • Liked: 10114
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1178 : 19.07.2018, 08:53:37 »
Jotain hyvää jos musuilta on äänestäminen kielletty. Tosin, kohta tilanne on se että millään vaalituloksilla ei muutoinkaan ole merkitystä.

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 526
 • Liked: 2132
 • Pimeä voima
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1179 : 23.11.2018, 09:45:33 »
Oho, islamisaatio-ketju on alkanut kärsiä anemiasta. Tässä hieman lisävirikettä.

Näin islamisaatio on Suomessa edennyt 2018 mennessä

1. Levitetään myönteistä kuvaa islamista ja arvostelu estetään

-   Media ja koulu levittävät myönteistä kuvaa islamista (=rauhan uskonto, naisten tasa-arvon sekä tieteen ja suvaitsevaisuuden edistäjä toisin kuin kristinusko)
-   Virallinen arvorelativismi: lain mukaan kaikki kulttuuriset ilmaisut ovat yhtä arvokkaita
-   Islamin herjaamisesta oikeuden tuomioita, kristinuskon pilkkaamista ei viedä käräjille
-   Toimittajien ja pilapiirtäjien itsesensuuri ulottuu Muhammedin tekoihin (”tulevaisuus ei kuulu niille, jotka herjaavat islamin profeettaa”- Barack Obama)
-   Islamin arvostelu medikalisoidaan: ”islamofobia” = mielen sairaus
-   Suuret kustantajat eivät julkaise islamia arvostelevaa kirjallisuutta eikä sitä myydä kaupoissa
-   Peruskoulussa opetetaan ja harjoitetaan tunnustuksellista islamia muslimilapsille
-   Opetushallitus julkaisee tunnustuksellisia islamin oppikirjoja
-   Helsingin yliopisto perustaa islamin lehtoraatin, Turun yliopisto aloittaa imaamien ohjeiden mukaisen islamin opetuksen 2017
        https://nettiopsu.utu.fi/opas/opetusohjelma/marjapuuro.htm?id=16931

2. Sharia yleistyy (="uusi epänormaali")

-   Hijab, niqab ja burka normaali näky katukuvassa
-   Keskustelu alkanut islamilaisen huivin käytöstä työasun osana
-   Sharia-lain valvonta kaduilla alkanut (”sharia-partiot”)
-   Sharia-tuomiot käytössä muslimiväestön keskuudessa alan tuomareiden johdolla
-   Kansanedustaja ehdottaa rajattua sharia-tuomioistuinten käyttöön ottoa
-   Vihreät nuoret ja vasemmistonaiset vaativat moniavioisuuden laillistamista
-   Uimahallivuorot musliminaisille yleistyvät eri kaupungeissa, vastarinta hiipuu
-   Muslimilapsille vapautuksia musiikin ja liikunnan opetuksesta
-   Poikien ympärileikkauksesta (=sukupuolielinten silpomisesta) kaksi myönteistä ratkaisua Korkeimmasta Oikeudesta
-   islamilainen terrori alkaa Allahu akbar -puukotuksilla (18.8.2017)

3. Muslimiyhteisöjä tuetaan

-   Palestiinalaisten ihmisoikeudet ja juutalaisten rikollisuus iltauutisten vakioaiheena
-   Avokätinen julkinen rahoitus muslimiyhteisöille
-   Suurmoskeijahankkeelle laajaa ymmärrystä
-   Muslimien määrää Suomessa lisätään vapaan maahanmuuttopolitiikan avulla

Edit. listaa täydennetty
« Viimeksi muokattu: 23.11.2018, 17:21:42 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 526
 • Liked: 2132
 • Pimeä voima
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1180 : 23.11.2018, 13:35:32 »
Lisää vettä islamisaatio –ketjun myllyyn.

”Islamisoituuko Suomi nopeasti?”

https://www.julkari.fi/handle/10024/116041

Viisi vuotta sitten valtio-opin professori Matti Wiberg ja matematiikan yliopisto-opettaja Tommi Meskanen julkaisivat Yhteiskuntapolitiikka-lehdessä ikimuistoisen tekstin, jossa pilkattiin väitettä, että Suomi olisi muka nopeasti ”islamisoitumassa”. Juttu löytyy myös Arden päivityksenä tästä Homman islamisaatio –ketjusta. https://hommaforum.org/index.php/topic,30928.msg1418140.html#msg1418140

Kirjoittajat revittelevät oikein kunnolla, eikä naurunremakasta tahdo tulla loppua:”Yhteiskuntakeskustelulle ei valitettavasti ole vähimmäislaatua. Mitä mielikuvituksellisimpia väitteitä voi esittää ilman, että niistä koskaan joutuisi vastuuseen. Maahanmuuttokeskustelu on hyvä esimerkki holtittomasta kielenkäytöstä.”

Wiberg ja Meskanen suostuvat pitkin hampain ihan vain väliaikaisesti olettamaan, että ihmiset voidaan jakaa muslimeihin ja ei-muslimeihin: ”Olettakaamme, että Suomen väestö voidaan jollakin selkeällä kriteerillä jakaa kahteen luokkaan: meihin ja heihin. Jako on tietysti syvällisessä mielessä mielivaltainen, mutta se tehdään tässä vain asian havainnollistamiseksi.” Laskujen tuloksena saadaan, että muslimit ylittävät 50 % osuuden väestöstä vasta 64–112 vuoden kuluttua (heh heh!) Mutta silloinkin Suomi islamisoituu vain, jos kaikki muslimit äänestäisivät samaa islamilaista ja vanhakantaista puoluetta (huutonaurua).

Roope kuittasi demokraattisen 50 % rajan heti Arden päivityksen perään: ”Mistä ihmeestä tämä lapsellinen fiksaatio tuohon 50 prosenttiin tulee…  vaikutus näkyy jo kauan ennen kuvitteellista 50:50-tilannetta”. Alaric lainaa ketjussa unkarilaista tutkijaa, jonka mukaan islamisaatiota ei voi enää pysäyttää, kun muslimeja on 16% väestöstä. Sen jälkeen menee 100–150 vuotta valtakunnan viimeistelyyn.

Tuota 16% rajaa myös Suomi lähestyy PEW-tutkimuskeskuksen ennusteen mukaan ja muutamassa vuosikymmenessä - korkean migraation skenaariossa jo 30 vuodessa.

http://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

Mutta Wiberg ja Meskanen puhuivatkin vain Suomen nopeasta islamisoitumisesta. Sellaiset väitteet ovat (hevosennaurua) hyvä esimerkki holtittomasta kielenkäytöstä.

Wibergillä on ollut kiinnostavia avauksia eri aiheista. Tällä kertaa suvaitsevaisuus otti professorista niskalenkin.
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Suivaantunut

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 66
 • Liked: 207
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1181 : 23.11.2018, 13:42:11 »
^Ruotsi on arviolta vuonna 2080 kalifaatti niin eiköhän matemaatikot saa vauhtia laskelmiinsa kun sitä hyvää alkaa sieltä tänne puskemaan.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 742
 • Liked: 11694
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1182 : 10.04.2019, 15:35:51 »
Lainaus
Speech by Viktor Orbán at the inauguration of the main building of the Avicenna Institute of Middle Eastern Studies
9 April 2019, Piliscsaba
Lainaus
Ladies and Gentlemen,

The Avicenna Institute is now an internationally recognised base for Middle Eastern studies, and those young researchers who came to you when you were founded are now internationally recognised scholars.
Lainaus
Europe today is undergoing a grave crisis: a migration crisis that has in fact broadened into a civilisational crisis. We can sum this up by saying that the East has come to the West. A large proportion of the immigrants arriving in Europe come from the East, and most of them are followers of Islam. As a result, Oriental studies has become an even more strategic research field. And this immediately highlights an interesting circumstance, as nowadays the geographical area for your research is not as simply defines as it was a few decades ago, because Islamic culture has occupied new geographical regions. An increasing number of Muslims are settling in the cities of Western Europe, and indeed even in independent enclaves. Therefore today we must not only focus on events to the east of us, but also on those to the west of us.

The first step in understanding the crisis is to gain the most extensive knowledge possible of the culture and politics of migrants’ countries of origin. I think that Western Europe’s modern-day warriors for integration believe that there’s no reason why anyone who wants to go to France or Germany and who wants a French or German standard of living shouldn’t immediately become French or German. Today the Brussels elite lives in this bubble. But in reality migrants are coming because they want French, German or Hungarian standards of living, but also want to live according to their own culture, customs and rules. Europe is politically deluded if it thinks that people arriving from the Islamic world do not bring with them the laws, customs and conflicts that have existed in their culture for centuries. Is Europe prepared for this? Can it solve such a centuries-old antagonism? Can it contain the resulting social problems? Can Europe protect the equality of women? Can it guarantee the peaceful coexistence of Christians, Muslims and Jews? There are many questions for which Western Europe has not yet found answers.
Lainaus
It is an old truth that familiarising oneself with other cultures strengthens commitment to one’s own culture. I hope that the Avicenna Institute of Middle Eastern Studies will continue to assist us – the whole of Hungary, including the Hungarian government – in being good partners for the countries of the Arab world, while strengthening our own cultural, Christian and European essence.

In this task I wish you much strength, wisdom and patience.

Thank you very much for your attention.
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 879
 • Liked: 2828
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1183 : 10.04.2019, 16:00:57 »
Lainaus
http://www.kormany.hu/en/the-prime-minister/the-prime-minister-s-speeches/speech-by-viktor-orban-at-the-inauguration-of-the-main-building-of-the-avicenna-institute-of-middle-eastern-studies
...including the Hungarian government – in being good partners for the countries of the Arab world, while strengthening our own cultural, Christian and European essence.

Orbán kuullostaa hyvin sovinnolliselta. Halunnee puheensa perusteella hyviä suhteita arabimaailmaan ja samalla vahvistaa omaa kulttuuriaan. Mutta tuo on mahdotonta. Islamin tavoite on alistaa koko maailma eli toisin sanoen tuhota eurooppalaisuus.

Jos ajatellaan isosti, niin tavoitteeksi tulee ottaa islamin poistaminen kaikkialta. Käsittääkseni islamilaisen maailman johtajat avoimesti kertovat valloitustavoitteistaan ja he käyvät jo hybridisotaa länttä vastaan. Aseina sodassa ovat muun muassa väestön muutto länteen ja tietysti uhriutuminen.
« Viimeksi muokattu: 10.04.2019, 17:36:48 kirjoittanut acc »
2017 Personality 13: Existentialism via Solzhenitsyn and the Gulag
(Huomaa: käsittämätön feministin raivokohtaus, kohta 42:00 eteenpäin)
https://www.youtube.com/watch?v=w84uRYq0Uc8

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 380
 • Liked: 3969
 • Hamster supremacy
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1184 : 11.04.2019, 01:33:10 »
Suomen islamisaatio on helppo pysäyttää.  Systeemi lopettaa antamasta valkoisia naisia, sosiaaliturvaa, kämppiä ja julkisensektorin huijaustöitä somaleille/arabeille/kurdeille/turkkilaisille/pakistanilaisille/iranilaisille.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 879
 • Liked: 2828
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1185 : 11.04.2019, 02:04:27 »
Suomen islamisaatio on helppo pysäyttää.  Systeemi lopettaa antamasta valkoisia naisia, sosiaaliturvaa, kämppiä ja julkisensektorin huijaustöitä somaleille/arabeille/kurdeille/turkkilaisille/pakistanilaisille/iranilaisille.

Varmasti tuo toimisi. Mutta voi mikä parku siitä tulisi niiden keskuudessa, jotka haluavat esittää hyväntekijää veromaksajien eli muiden rahoilla. Monikulttuuri loppuu, kun muiden rahat loppuvat.

Lenin kaiketi joskus tokaisi kapitalistien olevan niin ahneita, että myyvät köyden, johon heidät hirtetään. Hölmölässä ollaan Leninin mainitsemia kapitalisteja tyhmempiä. Pääministeri kutsuu maailman asumaan luokseen. Sossu antaa rahaa, joka on tulijoiden lähtömaissa sikäläisen kuukausipalkan veroinen. Naisetkin antavat. Hölmöläläiset ilmiantavat toisiaan, jos joku erehtyy epäilemään tilannetta järjettömäksi.
2017 Personality 13: Existentialism via Solzhenitsyn and the Gulag
(Huomaa: käsittämätön feministin raivokohtaus, kohta 42:00 eteenpäin)
https://www.youtube.com/watch?v=w84uRYq0Uc8

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 742
 • Liked: 11694
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1186 : 11.04.2019, 02:14:48 »
Lenin kaiketi joskus tokaisi kapitalistien olevan niin ahneita, että myyvät köyden, johon heidät hirtetään.

Kaiketi linjalla. Olen lukenut että viime vuosisadan sosialismin kultavuosien Kiinassa ja Kamputseassa suku sai kustantaa kansanvihollisen teloitukseen käytetyn luodin. Ymmärtääkseni tuo oli sääntö eikä poikkeus. Ei voi tietää varmasti koska Yle ei lähetä dokkareita överiksi vedetyn sosialidemokratian lieveilmiöistä.
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 489
 • Liked: 2649
 • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1187 : 11.04.2019, 02:25:22 »
Multikultti palvoo kultamunia Suomessakin. Islam ei ole rauhanuskonto sen enempää kuin kommunismi. Molemmat ovat maailmanvalloitusideologioita. Kummastakin toki löytyy hyödyllisten idioottien hölmöjö laumoja eli rauhanrakastajia.
Lieneekö mitään ideologiaa joka oikeasti pyrkisi harmooniseen yhteiseloon kansojen ja ihmisten kesken. Ei tule äkkiä mieleen. Homo homini lupus.
“Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming “Wow! What a Ride!” -Hunter S. Thompson

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 078
 • Liked: 3097
 • 17 v.
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1188 : 11.04.2019, 07:00:39 »
Lieneekö mitään ideologiaa joka oikeasti pyrkisi harmooniseen yhteiseloon kansojen ja ihmisten kesken. Ei tule äkkiä mieleen. Homo homini lupus.

Mulle tulee mieleen heti kaksi: nationalismi ja kristinusko.
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 489
 • Liked: 2649
 • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1189 : 11.04.2019, 09:20:11 »
Nationalismin ja kristinuskon nimissä on kyllä vuodatettu runsaasti verta ja irtopäät lennelleet. Lebensraum ja miekkalähetys, inkvisitio, noitavainot ynnä kaikenmaailman sisällissodat nyt sekä ennen...
“Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming “Wow! What a Ride!” -Hunter S. Thompson

newspeak

 • Vieras
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1190 : 11.04.2019, 09:50:36 »
^ Sellaista oppia ei taida ollakaan, minkä takia ei verta olisi vuodatettu. Verenvuodatus ei itsessään kerro siis välttämättä ideologiasta mitään. Vaikka oppi velvoittaisi täydelliseen pasifismiin, opin kannattajat voivat kokea sen niin tärkeäksi, että rikkovat rauhanomaisia oppeja tuon rauhanomaisen opin vuoksi. Islam antaa tästä päinvastaisen esimerkin, sillä vaikka islam edellyttää verenvuodatusta, eivät muslimit siltikään ole pääsääntöisesti niin sotaisia kuin oppi näyttäisi edellyttävän.

Mangustin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 098
 • Liked: 2511
 • Mankuva rasitin.
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1191 : 11.04.2019, 15:37:40 »
Islamin tavoite on alistaa koko maailma eli toisin sanoen tuhota eurooppalaisuus.

Jos ajatellaan isosti, niin tavoitteeksi tulee ottaa islamin poistaminen kaikkialta. Käsittääkseni islamilaisen maailman johtajat avoimesti kertovat valloitustavoitteistaan ja he käyvät jo hybridisotaa länttä vastaan. Aseina sodassa ovat muun muassa väestön muutto länteen ja tietysti uhriutuminen.

Arabinationalistien kanssa tulee ihan hyvin juttuun ja Euroopalla on heidän kanssaan yhteisiä intressejä. Saudien shillaama ylikansallinen salafismi on yhtä lailla uhka sunnienemmistöisille kansallisvaltioille kuin ei-muslimeillekin. Arabit ei kaikki ole muslimeja vaan heihin kuuluu reilu 20 miljoonaa kristittyä ja lisäksi pieniä etnisiä uskontoja.

Koko ääri-islamin nousu maailmanpoliittiseksi toimijaksi on jossain määrin UK/US poliitikkojen ja näiden rahoittajatahojen projekti. Britit käytännössä antoi Arabian Saudeille ja samalla puukottivat hashemiittiliittolaisiaan selkään. Sit toisen maailmansodan hölmöilyt ja uusien "kansallisvaltioiden" piirtäminen karttaan arabien tahdosta piittaamatta. Se isoin ja edelleen jatkuva petos heidän näkökulmastaan on Palestiina.

Arabisosialismia torjuakseen kylmän sodan läntinen osapuoli tuki korruptoituneita diktaattoreja ja islamistitaistelijoita. Edellisen takia taviskansalaiset menetti uskonsa "länteen" ja sekulaariin hallintoon ja jälkimmäisen vuoksi islam pystyi tarjoamaan uskottavan vaihtoehdon vastarintaan.

No kylmän sodan jälkeen 90-l alkaen "lännen" ja muslimimaailman vuorovaikutus on ollut yhtä hallinnonvaihtoa ja demokratiavientiä pommittamalla. Enimmäkseen on yritetty kammeta vallasta sekulaareja ja kansansuosiota nauttivia hallintoja ja laittaa tilalle islamisteja, mutta islamistinenkin hallinto (Iran, ei tosin ole arabimaa) voi joutua pahislistalle jos se erehtyy olemaan nationalistinen.

2010-l arabikevät viimeistään avasi kupletin juonen: Hallinnonvaihdot joita länsi tuki kohdistuivat sekulaareihin hallintoihin kun taas öljymonarkiat murskasivat kansannousut alkuunsa ja jatkoivat jenkkien rauham_kumpaneina. Islamistit toimivat "lännen" tukemina etulinjan örkkeinä Gaddafin sodomoinnissa hengiltä pistimellä ja ISIS-kalifaatin ~viiden vuoden maanpäällisen helvetin pykäämisessä. Näiden seurauksena sitten saatiin Välimeren kyytipalvelu taas auki ja 2015 pakolaiskriisi matuvaellus. Lännen arvo_yhteisöä ei kiinnosta mikään muu kuin Israelin potentiaalisten haastajien eliminoiminen ja kaukaisena kakkosena rahan tekeminen öljymonarkioiden kanssa. Islamismin edistäminen ja Euroopan tuhoaminen tulee siinä ohella ja sekin näyttäisi olevan osa agendaa.

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 415
 • Ruutupaitamies
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1192 : 17.04.2019, 01:54:09 »
Kuuluisiko tämä tähän ketjuun? En ole huomannut että asia olisi ollut täällä vielä missään esillä. Mitä muutakaan tämä on kuin islamisaatiota. Askel kerrallaan eurooppalaiset arvot perääntyvät valloittajien edessä. Mutta joko tässä on saavutettu nöyristelyn ja matelun syvyysennätys, itsekunnioituksen absoluuttinen nollapiste? Voiko enää mitenkään olla häpeällisemmin rähmällään kuin häpäisemällä oman kansansa kuolleet, esi-isiensä muiston ja samalla koko oman kulttuuriperintönsä?
 
https://www.kansalainen.fi/italialaisella-hautausmaalla-peitetaan-ristit-jotta-ne-eivat-loukkaisi-toisia-uskontoja/
Lainaus
Bolognalaisella hautausmaalla peitetään ristit ja muut kristityt symbolit toisten uskontokuntien seremonioiden aikana. Toimenpiteeseen on ryhdytty, jotta toisten uskontojen edustajat eivät loukkaantuisi.

Italiassa bolognalaisella hautausmaalla ristit on peitetty mustilla kankailla, jotta ne eivät loukkaisi toisten uskontojen edustajia, kertoo Il Giornale. Hautausmaalla on myös käytössä moottoroituja verhoja, joilla voidaan peittää roomalaiskatoliset symbolit muiden uskontokuntien seremonioiden aikana.

(…)

Tulee mieleen ne Lidlin mainoskuvat, joissa oli ristit sensuroitu kreikkalaisten kirkkojen katoilta. 
Lainaus
Eridanous-brändin sinivalkoisiin pakkauksiin oli kuvattu Kreikan Santorinin saarella sijaitsevat ortodoksiset Ylösnousemuksen kirkko Anástasis ja Pyhän Spyridonin kirkko. Pakkausten kuvista on kuitenkin poistettu sinikupolisten kirkkojen ristit.
« Viimeksi muokattu: 17.04.2019, 09:48:53 kirjoittanut Kemolitor »

Rosetta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 286
 • Liked: 510
 • Nuiva mutta naisellinen
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1193 : 24.04.2019, 09:35:15 »
Askel kerrallaan eurooppalaiset arvot perääntyvät valloittajien edessä. Mutta joko tässä on saavutettu nöyristelyn ja matelun syvyysennätys, itsekunnioituksen absoluuttinen nollapiste? Voiko enää mitenkään olla häpeällisemmin rähmällään kuin häpäisemällä oman kansansa kuolleet, esi-isiensä muiston ja samalla koko oman kulttuuriperintönsä?

Ei missään tapauksessa pidä alkaa mitään ristejä sensuroida, mutta minua kyllä ihan yleisesti ottaen häiritsee se, että kristinuskon katsotaan olevan se Islamin pääasiallinen vastavoima ja ns. Euroopan alkuperäistä kulttuuria, "Euroopan juuret" (mm. erityisesti muslimipakolaisten vastaanottoa vastustavat Puola ja Unkari ovat tuoneet tätä hyvin voimakkaasti esille, kuten täällä mm. yllä oleva lainaus). 

Kristinuskohan on oikeasti Lähi-Idästä tuotu vierasuskonto, eli yhtä "alkuperäistä eurooppalaista kulttuuria" kuin ko. alueelta tulleet maahanmuuttajat... Eikä se ole edes ollut täällä valtauskonto kuin muutama sata vuotta, ihmiskunnan historiassa lyhyt aika, mutta ihmeen sitkeässä istuu tämä käsitys. Euroopan alkuperäinen uskonto ja perimmäinen kulttuuriperintöhän on pakanuus, kunkin alueen oma pakanauskontoperinne, tai luonnonuskonto kuten jotkut haluavat sitä kutsua.

Tällä ei tosiaankaan ollut tarkoitus loukata ketään vakamuksellista kristittyä, mutta faktat faktoina - ko. uskonto ei ole Euroopan alkuperäisuskonto.
« Viimeksi muokattu: 24.04.2019, 09:38:22 kirjoittanut Rosalia »
“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.” - George Orwell

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 415
 • Ruutupaitamies
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1194 : 24.04.2019, 18:15:25 »
^ Ehkä kuuluu eri keskusteluun, mikä Euroopassa on mahdollisesti ollut "alkuperäistä". Jos ajattelu lähtee sen korostamisesta, että kristinuskokin on ollut alun perin tuontitavaraa, ollaan samalla lähteellä, josta kumpuaa myös mokuttajien mielellään hellimä ajatus, että "olemme kaikki maahanmuuttajia".

Minä olen ainakin sitä sukupolvea, joka voi allekirjoittaa eurooppalaiseksi kulttuuri- ja arvoperinnöksi ja -identiteetiksi tuossa alla olevat ydinkohdat:

https://fi.wikibooks.org/wiki/Kulttuuriperintö_ja_identiteetti/Eurooppalainen_kulttuuri
Lainaus
Eurooppalaisuuteen kuuluu monenlaisia asioita. Sen kulttuuriset juuret ovat antiikin Kreikan sivistyksessä sekä juutalaiskristillisessä traditiossa, jotka valistuksen aikaan muokkaantuivat uudenlaiseksi keitokseksi. Nationalismin ja romantiikan ajan vaikutus koettiin aluksi myönteisenä, ja monet kokevat Goethen ja Schillerin eurooppalaisuuden ikoneina.

(...)

Eurooppalaisina arvoina voidaan pitää antiikista periytyneitä hyvyyttä, totuutta ja kauneutta sekä kristillisen perinteen lähimmäisenrakkauden ajatusta. Valistusaikana ihmisoikeuksista ja vapaudesta tuli keskeinen osa eurooppalaisuutta. Lisäksi eurooppalaisina arvoina voidaan pitää luottamusta tieteisiin ja teknologiaan sekä ajatusta hyvinvoinnin jakamisesta.

Rosetta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 286
 • Liked: 510
 • Nuiva mutta naisellinen
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1195 : 27.04.2019, 10:31:19 »
^ Ehkä kuuluu eri keskusteluun, mikä Euroopassa on mahdollisesti ollut "alkuperäistä". Jos ajattelu lähtee sen korostamisesta, että kristinuskokin on ollut alun perin tuontitavaraa, ollaan samalla lähteellä, josta kumpuaa myös mokuttajien mielellään hellimä ajatus, että "olemme kaikki maahanmuuttajia".

Ei lainkaan samalla - tuossahan on kyse kahdesta täysin eri asiasta, ja myös täysin erilaisesta aikajanasta; jonkinlaista ajattelun laiskuutta minusta niputtaa nuo kaksi. Kristinuskoa on Suomessa ollut vasta noin tuhat vuotta, suomalaisten esi-isiä täällä taas ollut 10 000 vuotta.

Ja keskustelen mielelläni asiasta jossain sopivammassa paikassa, mutta minusta tämä oli kuitenkin ihan yhtä oikea paikka kuin viestiäni edeltävälle viestillesi.

Minusta on vain hyvin surullista etteivät ihmiset yleensä ottaen tiedä tätä, ettei kristinusko ole mitään "alkuperäistä eurooppalasta kulttuuria", eivätkä tunnista miten paljon kultturistamme on oikeasti peräisin pakanuudesta; mutta toivon suuresti vielä jonain päivänä siitä tulee valtavirtaa, kuten kaikki täällä toivovat nuivuudesta tulevan. :)
[/quote]

olen ainakin sitä sukupolvea, joka voi allekirjoittaa eurooppalaiseksi kulttuuri- ja arvoperinnöksi ja -identiteetiksi tuossa alla olevat ydinkohdat:

https://fi.wikibooks.org/wiki/Kulttuuriperintö_ja_identiteetti/Eurooppalainen_kulttuuri
Lainaus
Eurooppalaisuuteen kuuluu monenlaisia asioita. Sen kulttuuriset juuret ovat antiikin Kreikan sivistyksessä sekä juutalaiskristillisessä traditiossa, jotka valistuksen aikaan muokkaantuivat uudenlaiseksi keitokseksi. Nationalismin ja romantiikan ajan vaikutus koettiin aluksi myönteisenä, ja monet kokevat Goethen ja Schillerin eurooppalaisuuden ikoneina.

Eurooppalaisina arvoina voidaan pitää antiikista periytyneitä hyvyyttä, totuutta ja kauneutta sekä kristillisen perinteen lähimmäisenrakkauden ajatusta. Valistusaikana ihmisoikeuksista ja vapaudesta tuli keskeinen osa eurooppalaisuutta. Lisäksi eurooppalaisina arvoina voidaan pitää luottamusta tieteisiin ja teknologiaan sekä ajatusta hyvinvoinnin jakamisesta.

En usko tämän olevan mikään sukupolvikysymys; mutta ihan yleisesti ottaen (ja ottamatta nyt kantaa siihen miten luotettava lähde mikään wiki-alkuinen enää nykyään on, sama kuin valtavirtamedian suhteen), valistus ja tiede (jotka ovat ehdottomasti sitä eurooppalaista kulttuuriperintöä) ovat pitkälti ristiriidassa kristinuskon kanssa, olivat sitä pitkään, mikä usein kätevästi unohdetaan. Vasta kristinuskon vaikutuksen vähetessä ja ihmisten maallistuessa nämä kaksi saivat Euroopassa jalansijaa (mikä olisi hyvä pitää mielessä kun yritetään vastustaa Islamin vaikutusta kristinuskolla). Antiikin aika oli nimenoaan pakanuuden aikaa, ja sinä aikana kehittynyt tiede, filosofia ja kulttuuri tuhoutuivat Euroopasa pitkäksi aikaa kristinuskon saadessa valtaa; ei ko. aikaa turhaan kutsuta pimeäksi ajaksi (Dark Ages)...) Tästä nyt voisi keskustella loputtomiin, mutta koska tämä ei tosiaan ole se paras paikka sille niin jääköön nyt tähän.

“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.” - George Orwell

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 078
 • Liked: 3097
 • 17 v.
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1196 : 27.04.2019, 11:05:15 »
^

Paitsi että organisoitu tiede koulu- ja yliopistolaitoksineen on katolisen kirkon aikaansaannos. Valistusfilosofit eivät esittäneet yhtäkään argumenttia, jota katoliset filosofit eivät olisi esittäneet jo aikaisemmin. ”Pimeä keskiaika” ei tietääkseni nykytiedon valossa ollut lainkaan niin ”pimeä”, kuin osittain poliittisista syistä on meille kerrottu. Pimeyksiä kieltämättä oli, mutta niistä iso osa johtui katolisen kirkon harhautumisesta kristinuskon ulkopuolisiin oppeihin ja valtarakenteisiin. Euroopan pakanuuden ajan ”pimeys” oli suurempaa kuin keskiajan. Esim. viikingit hyvä esimerkki pitkään jatkuneesta ”pimeydestä”, jonka kristinusko mursi, puhumattakaan Rooman meiningistä. Ilman juutalaiskristillistä ”arvopohjaa” ei mitään humanismia olisi olemassakaan. Lisäksi muinainen Kreikka ei ollut mikään ihmisoikeuksien mallimaa, vaan sanoisin, että lähempänä Conan barbaaria kuin 70-luvun Ruotsia.

Nythän juutalaiset ovat jättämässä Euroopan, ainakin sen läntisen osan. Se ennakoi uutta pimeyttä.
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

Rosetta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 286
 • Liked: 510
 • Nuiva mutta naisellinen
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1197 : 27.04.2019, 11:37:39 »
^  Vaikea uskoa miten kukaan lainkaan historiaa lukenut voi päätyä tuollaisiin johtopäätöksiin :o Eli tuosta voi vain päätellä ettet ole. Esim. "Paitsi että organisoitu tiede koulu- ja yliopistolaitoksineen on katolisen kirkon aikaansaannos." - Organisoitu tiede koulu- ja yliopistolaitoksineen syntyi kristinuskosta huolimatta, aikana jona kirkolla yksinkertaisesti oli niin tukahduttava valta ettei muita ns. toimintaplatformeja pahemmin ollut, eli siitä että monet tiedettä edistäneet olivat kirkon palveluksessa ei voi päätellä mitään tuollaista. Jos Antiikin kulttuureita ei olisi tuhottu, ko. laitos olisi luultavasti syntynyt jo paljon aikaisemmin, sen juurethan ovat juuri Antiikin filosofiassa ja kulttuurissa.

 "Pimeyksiä kieltämättä oli, mutta niistä iso osa johtui katolisen kirkon harhautumisesta kristinuskon ulkopuolisiin oppeihin ja valtarakenteisiin."   :facepalm: Eihän tuossa ole järjen hiventäkään... Kristinuskon päämääränä on aina ollut tukahduttaa minkäänlainen kriittinen ja luova ajattelu, ja kuten tunnettua, tiede alkoi kukoistaa vasta kun yhteiskunta alkoi maallistua, sen historia selvästi todistaa.

Mutta kuten jo sanoin, tämä ei liene oikea paikka laajamittaiselle keskustelulle tästä aiheesta, joten en tässä ketjussa tule enää asian palaamaan (ja se on myös selvästikin turhaa kun vastapuoli ei selvästikään edes halua ymmärtää asioita).
“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.” - George Orwell

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 078
 • Liked: 3097
 • 17 v.
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1198 : 27.04.2019, 18:41:42 »
^

Kieltämättä historian tuntemukseni on kevyellä tasolla. Ei kuitenkaan lähellekään niin kevyellä kuin sinulla. Ensinnäkin katolinen kirkko aloitti organisoidun koululaitoksen ei pelkästään Euroopassa, vaan täältä se levisi muuallekin. Yliopistolaitos syntyi katolisista katedraalikouluista, joita tiedetään olleen jo 500-luvulla. Tämähän on se vuosisata, jolle keskiajan alku yleensä paikannetaan. Ensimmäinen Studia generalia oli Bolognan yliopisto (1088), mutta todellisuudessa yliopistojen syntyä on vaikea ajoittaa tiettyyn hetkeen. Keskiajan yliopistoissa nimenomaan opiskeltiin antiikin filosofeja teologian lisäksi, vastoin melko yleistä luuloa. Onkin sanottu, että yliopistojen tieteen taso itse asiassa laski valistuksen aikana, kun antiikin tilalle johtotähdeksi vaihtui humanismi. Yliopistolaitoksen synnyssä oli muuten mukana katolisen kirkon lisäksi myös Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta, eli täysin puhtaasti se ei ollut paavin projekti, vaikka pääosin olikin.

Valistus itsessäänhän käsittääkseni syntyi juurikin sitä edeltäneistä luonnontieteen saavutuksista, ollen siis yliopistolaitoksen hedelmää. Valistuksen filosofit eivät juurikaan keksineet uusia ajatuksia, vaan itse asiassa pitkälti popularisoivat jo olemassa olleita katolisten filosofien ajatuksia, esimerkkinä vaikkapa jo 1500-luvulla vaikuttanut teologi Erasmus Rotterdamilainen. Toinen mielenkiintoinen havainto on, että esim. modernin luonnontieteen isä Isaac Newton oli myös kristitty teologi. On kovin suosittua varsinkin sekulaareissa vasemmistopiireissä esittää näitä väittämiä, joita sinäkin esität kristinuskon ja tieteen vastakkainasettelusta, mutta historian valossa ne eivät oikein kestä kritiikkiä.

Esittämäsi väitteet, että organisoitu koululaitos syntyi kristinuskosta huolimatta, on puhtaan spekulatiivinen ja pitää sisällään hieman koomisen ajatuksen, että juuri Euroopassa olisi nostettu kreikkalainen filosofia arvoonsa, jos ”vaan ne kristityt eivät olisi hidastaneet kehitystä”. Todellisuudessahan tästä ei ole näyttöä ja ihmettelenkin, miksi ja mistä Euroopan kansoilla olisi ollut tällaista pyrkimystä. Oikeastihan ne olivat juuri kristityt, jotka nostivat kreikkalaisen tieteen arvoonsa ja tämä tapahtui jo keskiajalla.

”Jos antiikin kulttuureita ei olisi tuhottu...”. Tuo on hauska. Kuka ne tuhosi? No ensi alkuun viimeinen antiikin (pakana)kulttuuri Rooma ja sitten taas Rooman tuhosivat eurooppalaiset pakanakulttuurit. Bysantin osalta toki sitten islam. Käytän nyt sanaa ”pakana” käyttämässäsi alunperin virheellisessä merkityksessä. Oikeastihan sana ”pakana” tulee Raamatusta ja tarkoittaa kaikkia muita kansoja kuin juutalaiset.

”Eihän tuossa ole järjen hiventäkään...”. Et ole sitten uskonpuhdistuksesta kuullut.  :facepalm:

Sinulla on aiheesta aivan tyypillisiä vasemmistovaikutteisia skeemoja, joita luulet aksioomiksi. Näihin samoihin prinsiippeihin perustuu tämä nykypäivän progressiivinen vasemmistolaisuuskin, jonka hedelmänä meillä ajetaan monikulttuuria, kansallisvaltioiden tuhoa sekä yltiöhumanistista maailmankuvaa, jossa ihminen voi jopa itse määritellä sukupuolensa. Ei se toki ole minun vikani, että tosiasioiden kuuleminen aiheuttaa sinulle peppukipua, mutta noin yleisesti ei kannattaisi hirveästi heitellä naamapalmuja, kun aihe ei ole ihan sitä vahvinta osaamisaluettasi.
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 526
 • Liked: 2132
 • Pimeä voima
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1199 : 10.06.2019, 12:14:13 »
Kulttuuri  |   HS-analyysi     Jukka Huusko

Lainaus
ISLAMOFOBIA ON TULENARKA SANANVAPAUSKYSYMYS EUROOPASSA – KAKSI ENTISTÄ MUSLIMIA KERTOO, MITEN ISLAMIA PITÄÄ VOIDA ARVOSTELLA

Rasistinen muslimiviha nostaa päätään, mutta sitä ei tarvitse sekoittaa perusteltuun islam-kritiikkiin. HS kysyi kahdelta entiseltä muslimilta, miten islamofobia ja oikeutettu uskontokritiikki eroavat toisistaan.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006137026.html[/size]

Hyysärissä on maksumuurin takana juttu islamofobiasta. Otin käyttöön ilmaistarjouksen.

Britanniassa parlamentin komitea määritteli sen seuraavasti: ”Islamofobian juuret ovat rasismissa. Se on rasismin laji, jonka kohteena ovat islam tai se, mitä pidetään islamina.”

https://static1.squarespace.com/static/599c3d2febbd1a90cffdd8a9/t/5bfd1ea3352f531a6170ceee/1543315109493/Islamophobia+Defined.pdf

Britannian ”oikeistohallitus” ei lehden mukaan valitettavasti hyväksynyt määritelmää, ei liioin poliisi.

Jutussa haastatellaan kahta islamista luopunutta miestä. Toinen antaa esimerkin pottunokkien islamofobiasta (pidelkää tuolianne): ”Pinnan alla kuohuva islamofobia saattaa tulla ilmi harmittomampinakin ennakkoluuloina. Kun Blasim on esimerkiksi lukenut metrossa Franz Kafkaa arabikäännöksenä, häneltä on tultu kyselemään, lukeeko hän Koraania.”

Toinen mies on Muhammed (nimi muutettu), joka on entinen ISIS-terroristi  – tai sinne päin, sillä  ”hän muun muassa kannatti puoluetta, joka ajoi islamilaisen valtion perustamista ja sharialakiin pohjautuvan kalifaatin rakentamista Lähi-itään.”

”Kritiikin pitää olla tieteellistä ja perusteltua, fiksua dialogia”, hän kiteyttää. Asiallista islam-kritiikkiä Muhammed luonnehtii näin: ”Kaikista tärkeintä on, ettei puhuta muslimeja alentavasti ja pilkkaamalla. Mitä enemmän kritiikille löytää todisteita islamin sisältä, sitä enemmän on liikkumatilaa.”

”Islamin sisältä” kai tarkoittaa, että muslimi saa itse kritisoida islamia, mutta ei kukaan muu. ”Pilkkaaminenkin” on kuin profeetta Muhammedin kaksiteräinen miekka: kuka sen päättää mikä on pilkkaamista? Jutun päätteeksi toimittaja löytää islamin takapajuisuudelle myös todellisen syypään. Sitä ei kai tarvitse tämän forumin lukijoille erikseen kertoa?

Ibn Matti suositteli taannoin uutta kirjaa: Peter Townsend: The Mecca Mystery (2018). Kyseessä on salanimellä kirjoittava australialainen omakustannekirjailija.  Townsend arvioi, että islamofobiaa koskevista syytteistä voi pysyä erossa mutta silti iskeä islamin heikkoon kohtaan, kun tuo esille islamin varhaishistorian onttouden. Kun tuo esiin, että todisteet Muhammedista puuttuvat, liikutaan asiallisen tieteen parissa, mutta seuraukset islamille ovat katastrofaaliset, koska islam perustuu olettamuksen Muhammedin ilmoitusten historiallisuudesta.

Townsend voi olla liian optimistinen, mutta juuri tällaista historiatieteellistä samizdat- kirjallisuutta on alkanut nyt ilmestyä eri puolilla, esim. Norbert Pressburg: Goodbye Mohammed, 2012 (Saksa). Sitä saa myös suomeksi, kuten: Ilmari Hiidenlehto: Profeetta Muhammedin haamu (2018). Tätä kirjaa jo esittelin taannoin: https://hommaforum.org/index.php/topic,127725.msg3002134.html#msg3002134

Kaikkien kolmen kirjan pääsisällöt ovat aika lailla samoja ja perustuvat pääasiassa saksalaiseen tutkimukseen, joka on vetänyt lentävän maton pois islamin jalkojen alta. Taitaa tosin olla niin, että sekin on vain islamofobiaa. Ainakin kirjoittajat ovat päätyneet käyttämään salanimiä, joita ei kai tarvittaisi reilussa ja asiallisessa dialogissa musulmaanien kanssa?
« Viimeksi muokattu: 10.06.2019, 13:02:30 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Tagit: islam