Kirjoittaja Aihe: Homman/Vieraskirjan lyhyt slangisanasto  (Luettu 210903 kertaa)

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 928
 • Liked: 15848
 • 100% kaafir, 100% goy
Homman/Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« : 07.12.2008, 23:38:28 »
Tämä sanasto on Homma-forumin alkuaikoina aloittamani ja alunperin Scriptan Vieraskirjan kielenkäyttöä selittämään ja dokumentoimaan pyrkivä teksti. Näiden ilmausten (ml. sana Mestari) käyttäminen ei ole Hommassa mitenkään pakollista. Tulet kyllä ymmärretyksi ilman sisäpiirislangiakin. Listalle otetaan vain jo jonkin verran vakiintuneita ilmauksia.

HUOMIO HUOMIO! Täältä voi katsoa, mitä milläkin sanalla OIKEASTI tarkoitetaan! (lähde: Facebookin En kannata Jussi Halla-ahoa-ryhmä).


!!11! tavallista nettihuumoria: kirjoittaja feikkaa niin suurta tunnekuohua, että sormi lipsuu pois shiftiltä huutomerkkejä takoessa. Huutomerkkirivin edellä olevaa siis ei ole tarkoitettu otattavaksi vakavasti.

[/jotakin]: ohjelmoinnista peräisin oleva merkintätapa. [jotakin] ilmaisee siirtymisen johonkin tilaan ja [/jotakin] siirtymisen pois. Esim. [/sarkasmi]: lopetan sarkasmin.

20 netsiä: alunperin Johanna Suurpää (Suomen Kuvalehti 5/2008, (1), (2), (3)) sanoi, että nettirasistien joukko Suomessa ”tuskin on juuri muutamaa kymmentä suurempi. He vain ovat sitäkin uutterampia.”. Pikkupoika sovitti ”laulun 20 perheestä” sanat vieraskirjalaisiin ja sanonta 20 netsistä jäi elämään.

akuliina: Akuliina Saarikoski, laittomuuksia kannattava lainopiskelija. Kullervo selittää (1), (2), (3). Akuliinalla on hirveän tärkeää sanottavaa, ainakin Yleisradion mielestä.

andalusialainen teehuone: viittaus muslimien valloittamaan Espanjaan, jossa kaikki kuulemma oli hyvin rauhanuskovan  ja kefiirin välillä. (Mielessään voi käyttää kuvituksena Lord of the Rings-elokuvan Rivendelliä.)

ankkurilapset, -vauvat, -vauvelit: katso lapset. Lähetetty Suomeen siinä tarkoituksessa, että joku perhe (lapselle sukua tai ei) tulee perässä.

apeat verhot: Kaleva elämästä vastaanottokeskuksessa: "Miesten arki on karua. Jokaisella on sänky ja kaappi vaatteille, ja nurkassa on televisio. Keittiössä verhot roikkuvat ikkunoissa apeana, eikä ympäristö ainakaan kiihota ruokahalua." Hommalaiset ilmaisevat sympatiansa niille, jotka henkensä likoon pannen ovat uskaltautuneet meidän synkkään ja pimeään maahamme vain saadakseen näin karun vastaanoton.

arjen uhat: netsitoverien ystävällinen puhuttelumuoto, esim. "kertokaapa kiltit arjen uhat". Sanonnan alkuperä on Yle: "Suomen viranomaiset pitävät internetissä toimivia ääriryhmiä jo uhkana arjen turvallisuudelle.".

arvojohtaja: Tasavallan presidentti Tarja Halonen halusi olla arvojohtaja. Eikun ei halunnutkaan.

African Music Night: lähde

Asteroidi: maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors. Haluaa jättää Suomen historiaan jälkensä kuten hirmuliskojen aikakauden päättänyt kollega jätti maapallon historiaan jäljen.

banaani, banni: kirjoittajan foorumille saama porttikielto.

Behead those who ---: rauhanuskovien rauhanmarssin kyltistä sovellettu iskulause. Jatkuu ehdotuksella toimenpiteen kohteesta.

Big Giant Head: 1. vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää 2. Iso Jättipää

contexti: se nyt vain kirjoitetaan täällä noin, johtuen yhdestä sinnikkäästä jäsenestä.

Cosmo Hunk: Panu Höglund. Panu pärjää tiukoissakin keskusteluissa omassa blogissaan. (”Keskustelu on tietyissä rajoissa vapaata, [...] minun sananvapauteeni kuuluu myös oikeus poistaa sinun asiattomat kirjoituksesi kommenttiosastostani. Omia vääriä mielipiteitäsi voit kirjoittaa vaikka omaan nettipäiväkirjaasi.” Tallennettu marraskuussa 2008 Höglundin sivuilta, nyttemmin poistettu.)

diskoläpsyttely: sandaalimies läpsyttelee diskossa tyttöjä pyllylle

diskoraha: Pravda: "Tuntuu, että suomalaisen sosiaaliturvan taso on tiedossa paremmin kuin meikäläisillä virkamiehillä. Hyvin monet kertovat suoraan, että ovat tulleet Suomeen rahan perässä. He ovat hyvin avoimia etenkin silloin, kun on jo tiedossa, että tulee lähtö Suomesta", Henry Reponen sanoo. "Jotkut pojat kertovat, että Suomesta saa diskorahaa. Toiset sanovat, että täältä saa rahaa lähetettäväksi kotimaahan." (lähde)

enntinen stalinisti: Leif Salménin Pressiklubi-lähetyksessä luoma Homma-sanaston instant-klassikko.

epädramatisoiminen, (jotakin) on epädramatisoitava: sitä luulisi, että Suomen itsenäisyyden 90-vuotisjuhlavuoden tarkoitus on juhlsitaa itsenäisyyttä. Mutta ei: "Juhlavuoden tavoitteena oli epädramatisoida suomalaisuutta ja nostaa se esiin elävänä, tulevaisuuteen suuntautuneena yhteisenä voimana." (Valtioneuvoston kanslia) Tarja Halonen käytti käsitettä uudenvuodenpuheessaan. "Epädramatisointi" on slangissa käsitteen  sisällön uudelleen muovaamista. Halosen mallin "epädramaatisoitu" suomalaisuus tarkoittanee lopulta vain sitä, että taskussa on Suomen passi. (HOMMA sen sijaan epädramatisoi eniten Muumipeikkoa)

Fatima trivs jättebra: YouTube-haastattelussa (1 min 54 s) Fatima Obaid kertoi viihtyvänsä tosi hyvin Malmössa. Paikka kun tuntuu ihan joltain arabimaalta. Kuva Birgitan, Lisan ja Ulrikan viihtyvyyttä ei tiedusteltu.

foliohattu: 1. salaliittoteoreetikko 2. henkilö, joka etsii muitakin selityksiä kuin hovihistorioitsijoiden antamat.

Galactus: Jiri Keronen halusi keskimmäiseksi nimekseen Galactuksen.

geneettinen erityispiirre: Jussi Halla-aho heitti täkyn Mika Illmanille muokkaamalla Kalevan toimittajan lausetta suomalaista. Ja Mikahan tarttui koukkuun.

gepardihattu, -suikka: Viittaus kehitysmaiden diktaattoreihin. Gepardihattujen kingi on luultavasti Mobutu Sese Seko, "kaikkivoipa, sitkeä ja taipumattoman voitontahtoinen taistelija, joka kulkee valloituksesta toiseen tulta kylväen". Wiki, katso kuvaa.

halusi (jonkin) kehoa kohtaan: viittaus Helena Oikarinen-Jabain kirjoitukseen Helsingin Sanomissa. Fanien kannattaa huomata myös Oikarinen-Jabain väitöskirja Syrjän tiloja ja soraääniä: Performatiivista kirjoittamista Suomen ja Gambian välimaastoissa. Henry Laasanen kommentoi otsikolla Diripimpperipompperipededum - Semioottista hyminää.

han-suomalaiset: tavalliset normisuomalaiset. Viittaus "mutta ryöstäväthän/raiskaavathan/tappavathan suomalaisetkin"-argumenttiin, jota yleisesti käytetään ulkomaalaisten rikollisuudesta keskusteltaessa, kun joku ottaa esille sen, että ei kannata tuoda ulkomailta maahan rikollisuudelle alttiita ryhmiä. Vertaa han-kiinalaiset, Kiinan suurin etninen ryhmä.

Homma^^^: Homma on infernaalisessa nousussa. Mestarin reinolle telepaattisesti lähettämä viestikoodi.

Homocausti: törkeä väkivaltarikos seksuaalivähemmistön edustajaa kohtaan. Suoritetaan ajatustasolla. Halla-ahon kirjoitus asiasta. Nikopol (Iäti hänen nuivakehänsä kirkastukoon) kertoo keksineensä termin.

homodisko: junakohtauksen käyttöön ottama termi. Homoihin liittyvä puolesta-vastaan-ikuisuusvääntö.

Hompanssi: hommapuustossa banaaneitaan syövä ja myös niitä välttelevä nuiva kädellinen, joka on läheistä sukua Homo Vähemmänsapiens Vihersuvikselle vaikkei kumpikaan laji syystä tai toisesta halua moista sukulaisuutta tunnustaa.

huippuosaaja: virastoperäistä uuskieltä: maahanmuuttaja, jonka osaaminen ei ole huippua.

Hyysäri: Hesari alias Pravda.

hyödyllinen idiootti: ainakin Leninin käyttämä termi ihmisille, jotka avustavat lopulta heidän omaksi tuhokseen koituvia asioita.

ihminen: 1. Homo sapiens-lajin jäsen. 2. Erityisesti rikollinen, jonka etnistä ryhmää ei poliittisesti korrekteista sysitä voi mainita. Esim. "kaksi ihmistä tuomittiin" (Pravda). Etniset suomalaiset eivät yleensä ole ihmisiä, vaan joko suomalaismiehiä tai suomalaisnaisia.

illmanismi: maahanmuuttopolitiikkaa saa arvostella, mutta ei ääneen-periaate. Nimetty Mika Illmanin mukaan. Vasarahammer

isäm maan puallustajat: Vieraskirjasta lähtöisin oleva sanonta. Visuaalinen selvennys täällä.

Jättipää: vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää.

kainalontuuletus: natsitervehdys.

kassi-Ali, massi-Ali: Ali Qassim. Lue lisää Halla-ahon Huippuosaamista-sarjasta.

kausti: homokaustin jälkeen erilaisia kuohuttavia tapauksia on alettu sanoa kausteiksi. Esim. junakausti.

kefiiri: muunnos muslimien toisin uskovista käyttämästä haukkumasanasta kafir tai kuffar.

Kellarin synkkä kreivi: Mestarin sivupersoona. Tulee televisiohaastatteluista, jotka on annettu kellarityöhuoneessa.

Ketale: Juha Mäki-Ketelä.

kiihoittuminen: tulee rikoksesta "kansanryhmää vastaan kiihottaminen". Kun joku tuntee tällaista tapahtuvan itseään kohtaan, hän kiihoittuu, ja monesti seuraa äbäläwäbälä.

kissa ja lihanpala: uskonveljensä epäilemättä tunteva Australian korkein islamin uskonoppinut vertasi muslimimiehiä hunnuttamattomien naisten parissa kissoihin, jotka nappaavat lihanpalan, jos se vain jätetään esille. "Imaami Taj Aldin al-Hilalin mukaan raiskaukset ja seksuaaliset hyökkäykset ovat hunnuttamattomien naisten vika." (Ilta-Sanomat)

kokardi-: viittaa Maila-Katriina Tuomisen erääseen kuvaan.

koneinsinööri: somali. Soile Syrjäläisen vuonna 2011 Karjalainen-lehdelle antaman haastattelun yhteydessä Muqtar Nuur kertoi yhteisössään olevista koneinsinööreistä, joiden todistukset vain ovat jääneet Somaliaan.

Kratzenia: Hesarin maahanmuuttogallupiinsa keksimä maa.

krokodiili: Vertauskuva. Krokodiilia on paettava kattokruunuun.

ksylofoni: versio sanasta ksenofobi.

kukkahattu: Alunperin tällä sanalla viitattiin 1980-luvun videolakia kannattaineisiin, viihteen väkivaltaa näkyvästi kauhistelleisiin henkilöihin. Hommaforumin contextissa kukkahattu ( :flowerhat: ) tarkoittaa mokuttajaa.

kultamuna: "Maahanmuuttajien osaaminen voi tuoda kunnalle kultamunia, jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia kaikille kuntalaisille." (Työministeriön Erilaisuus on rikkaus-esitteestä) Ei siis ole netsiosaston keksimä rodullisiin stereotypioihin viittaava ilmaus...

kulttuurinrikastuttaja: mokuttajien mielestä mamut rikastuttavat kulttuuria.

kulttuuriton kulttuuri: Jukka Relanderin termi. Tutkimukset termin täsmällisestä merkityksestä valmistuvat oletettavasti ennen Auringon sammumista. Paras veikkaukseni on, että tässä kysymys sellaisesta epädramatisoidusta suomalaisuudesta, jonka kuka tahansa tänne tullut voi omaksua ja helposti omaksuu, koska siihen ei varsinaisesti liity mitään sisältöä tai ajatuksia, joihin pitäisi sitoutua. Ja joihin sitoutumattomuus ei siis rajaa ketään ulkopuolellekaan.

kurpitsavaunutarina: Epäuskottava tarina siitä, kuinka turvapaikanhakija oikein päätyikään Suomeen. Nimitys johtuu Kari Suomalaisen pilapiirroksesta.

kutsukaa kahville: Martti Ahtisaaren "voimakas kannanotto" rasismikysymykseen. "Olisi hyvä, jos jokainen meistä kutsuisi jonkun tänne tulleen kotiin kahville".

köyhä kulttuuri: kulttuuri, jota ei ole rikastettu, monokulttuuri. (Kuten Japanin kulttuuri?)

laajempi käsite: Pirkko Brunila maahanmuuttajien seksuaalirikoksista: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi. Esimerkiksi jos nainen katsoo miestä silmiin, kättele tätä tai istuu vieressä, se voidaan tulkita seksuaaliseksi."

"Lainaus on tehty parhaita Sanoma-oppeja noudattaen": jonkun sanomisten törkeä väärennös.

lapsi, vauva, vauveli: Alaikäisen statuksella turvapaikkaa hakeva henkilö, joka selvästi ei ole alaikäinen. Lajissaan virkaiältään vanhimmat, viiksekkäimmät ja vastaanottavia virkailijoita pidemmät yksilöt tunnetaan "karva-ankkureina".

lihanpala: katso kissa ja lihanpala.

like a boss: Ricky nöyryytti rasistia bussissa like a boss. Sankaritason suoritukset ovat yleisemminkin like a boss.

linnut lentävät rajojen ylitse: Kimmo Kiljusen eurovaalitentissä luoma instant-klassikko.

läpsy: turvapaikanhakija, nimitys viittaa ns. läpsyttelyyn (kts. alla)

läpsyttely: Sandaalien käyttäminen talvijalkineina. Havaittu turvapaikanhakijoiden keskuudessa laajemmassa mittakaavassa talvella 2015-2016.

löyhät kaveriporukat: komisario Jari Taposen mukaan Suomessa ei ole katujengejä, varsinkaan etnisiä sellaisia, vaan rikoksia tekevät löyhät kaveriporukat.
« Viimeksi muokattu: 19.10.2017, 16:08:59 kirjoittanut Alaric »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

25 muslimia brittien alahuoneessa, joista 4 omalta listalta

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 928
 • Liked: 15848
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #1 : 08.12.2008, 17:39:49 »
maasäteily: maasäteily selittää sen, miksi yksissä maissa menee hyvin. Kolonialismi selittää, miksi toisissa paikoissa menee huonosti. Nämä ovat sallitut selitykset, muuten rassismi. Luonnollisesti hyvästä maasäteilystä nauttivien maiden on avattava rajansa maasäteilyttömien maiden kansalaisille.

mamu: maahanmuuttaja. Esim. Työministeriön käyttämä lyhenne. (Ei tule sanasta Mahmud, kuten allekirjoittanut joskus luuli.)

Marokon kauhu: Junes Lokka. Vitsailua syntymäpaikan perusteella. Alkuperäinen Marokon kauhu oli talvisodan Kollaan sotasankari Aarne Juutilainen.

Mestari: Salaperäinen Mestari johtaa nettinazgûleita Eiran Mustasta Tornista.

Minervan kelkka: vihreiden Minerva Krohnin kehittelemä kulkuväline, joka vie meidät monikulttuuriseen onnelaan. Kelkan suunta ohjelmoidaan jo laukaisuvaiheessa, eikä sitä voi myöhemmin muuttaa. "- Ei kelkkaa voi yhtäkkiä kääntää, kun tulee pieni taantuma." Minervaa, jolla on kelkka, ei saa sekoittaa toiseen Minervaan, jolla on pöllö.

mitä se on sinulta pois: Jussi Halla-ahon siguteksti: "Okei Suomeen tulee kaikennäköisiä mamuja elämään sosiaalituilla, mitä se on sinulta pois?" - Zhiar Abdullah, Facebook 22.2.2011"

moku-: lyhenne sanasta monikulttuuri, monikulturismi. Esim. sanassa mokukriittinen. (Tosin Petri Krohnin ei ollut vaikea päätellä, että kyseessä onkin rasistinen kiertoilmaisu sanalle neekeri.)

mokuilu, mokutus: monikulttuuriasian edistäminen.

mokuttaja: Monikultturisti. Aika mojova esittely täällä. Pahempaa oman hommalaisia koskevan uskottavuuden tuhoamista kuin Homman kanta-asukkaisiin viittaaminen mokuttajina on vaikea keksiä.

moniosaaja: virastoperäistä uuskieltä. Jos maahanmuuttaja ei osaa mitään Suomessa hyödyllistä, on pakko korostaa kuinka monta Suomessa hyödytöntä asiaa hän osaa.

moraalisäteily: ylemmyydentuntoista paheksuntaa. Katso reinon kirjoitus.

mukavan oloista porukkaa (M.O.P.): turvapaikanhakijoiden futisturnaus muuttui kymmenien joukkotappeluksi, aseina kivenmurikoita, lähimetsästä haettuja oksia sekä kulmalippu. Ilmeisesti tapahtuman järjestäneen jalkapallokoulun vetäjän kommentti: "Mukavan oloista porukkaa. Ikävä tapaus." "Mukavan oloisen" superlatiivi on "todella ihana, valloittava, kohtelias, ystävällinen, lämmin ja vaikuttava".

mukilointi: sanomalaisessa viestintäkulttuurissa esim. monikulttuurinen ristiriitasattumus, joka ei ole välittömästi kuolettava.

mustapartainen mies: Olavi Mäenpää.

muumi: Muumipeikko on HommaForumin työnsankari. Tässä ensimmäinen löytämäni muumitus, by junakohtaus. Uhriksi joutui nimimerkki Sivari. Eli kun on sanottu tai tehnyt mieli sanoa rumasti, tuleekin muumi paikalle, amerikkalaisen tv-ohjelmiston piippauksen tapaan.

Nasu: Ehkä Suomen kuuluisin vuohi. Nasu varastettiin Särkänniemestä, ja myöhemmin Juha Mäki-Ketelä viittasi Homman Nasu-ketjuun. Muutos 2011-puolueen sisällä sanottiin myöhemmin olevan "nasulaisia" ja "sisulaisia" jäseniä.

netsi: viittaus Vieraskirjan kirjoittajiin/hommalaisiin. Tässä lyödään leikiksi suvaitsevaisten jakamat "nettinatsin" leimat. Alkuperä: kirjoitusvirhe haukkumaviestissä, nimimerkki Pirjo nimimerkillä Mirva Männikkö (28. huhtikuuta 2008 14:27:05). Ei pidä sekoittaa nenetsiin. Arkkinetsi taas on Teemu Lahtinen.

nuiva: erityisesti mokutusta vastustava/mokutuksen vastustaja. Scripta-kirjoitus Nuivasta nuorisosta toi sanan yleisempään käyttöön tässä merkityksessä.

nuoriso, nuorukainen: uutisissa käytettyjä sanoja muslimihuligaaneille, ikä siinä 18-40 vuotta, tässä esimerkissä 27 vuotta. Katso myös tämä.. Somaliassa toimii islamistiviritteinen ryhmä, jota kutsutaan nimellä Al-Shabaab. Suomeksi Nuoriso.

opetelkaa uimaan: "Lopettakaa nyt tuo uikuttaminen islamin hyökyaallosta ja opetelkaa uimaan!", sanoi blogissaan Alhon Arja kun burkinin osti. Alho selitti myöhemmin blogissaan: "Uiminen muuten liittyy erääseen lauluntekstiin. Kyseessä on Bob Dylanin The Times They Are A-Changin´ Kun muutokset tulevat, on syytä oppia uimaan tai muuten vajoaa kuin kivi." Tämä on suosittu sanonta, joka hyvin soveltuu erilaisiin seikkailu-uimalasattumuksiin.

orjalaivan terva: yksi mokutusargumentti. (”Suomi on velkaa Afrikalle, koska Suomi toimitti tervaa orjalaivojen pohjiin!”) Selitystä. Katso myös tämä.

pallero: kotimajoitettu turvapaikanhakija, sittemmin yleisesti arabi-, afgaani- yms. turvapaikanhakija. Osaa keittää hyvää riisiä. Lähtöisin Eiran kommentista "minulla on jo pallero" Refugee Hospitality Clubin Facebook-keskustelussa, joka käsitteli kotimajoitettavia turvapaikanhakijoita. Käytettiin ensimmäisen kerran Hommalla 12.6.2017. Eira on myös kommentoinut myöhemmin: "jos väität että kuka tahansa osaa keittää riisiä, et ole koskaan syönyt turvapaikanhakijoiden tekemää riisiä! Minun pallero keittää maailman parasta riisiä, ei voi puhua samana päivänä suomalaisten keittämän riisin kanssa"

partalapsi: alaikäisenä esiintyvä, oikeasti täysi-ikäinen turvapaikanhakija

pbuh: lyhenne, joka lisätään Muhammedin nimen jälkeen (Peace Be Upon Him).

pebbuh: lisätään ansioituneen netsin nimen jälkeen. Muunnettu lyhenteestä pbuh.

pelottavat puskat: Erityisesti Kaisaniemen puistossa on pelottavia pensaikkoja.

penaali: Toimittaja, erityisesti Pravdan sellainen.

Pensseli-setä: Jokainen ihminen on laulun arvoinen. Mutta erityisesti ovat laulunsa ansainneet Pensseli-setä ja Meisseli-setä. NIILIN HANHET!!

perunanenä: "Moni Skaban asiakas on maahanmuuttovastainen, mutta toimittajalle he puhuvat nimettöminä. He ovat tuttuja hahmoja: perunanenäisiä kantasuomalaismiehiä, jotka kutsuvat maahanmuuttajia sosiaalipummeiksi. Katkeria riittää, sillä Hakunilassa on valmiiksi Vantaan korkeimpia työttömyysasteita." Pravdan rotutypologi Tommi Nieminen kansan parissa.

pesismailasuvaitsevainen: katso kuvaa Kullervon blogista. Yhteistyöterveisin!

Pirjo: Vieraskirjan ahkerin, jo instituution aseman saavuttanut trolli.Siirryttäessä HommaForumille havaittiin, että erilaisessa ympäristössä Pirjon formaatti ei enää toiminut, ja bännit olivat edessä. Tästä huolimatta Pirjo hiipii aina välillä uudella nimimerkillä takaisin, ja joku onnekas netsi saa bongata Pirjon uuden inkarnaation. Kuin löytäisi neliapilan viheriöivältä kedolta. Far angst selittää.

pizzeriaholokausti: kuuluisa viidentoista suomalaisen rasistinen hyökkäys kajaanilaiseen pizzeriaan elokuussa 2005. Jota tarkemman poliisitutkimuksen mukaan ei sitten tapahtunutkaan. Lähde

Pravda: 1. Totuus venäjäksi. 2. Neuvostoliiton valtalehti. 3. Suomen valtalehti ja mokutuksen pää-äänenkannattaja.

preka-eetu: ihminen, joka haluaa lähinnä hengailla ja säpistä yhteiskunnan tuella. Nimihenkilö on Eetu Viren. "Bilettely rikkoo kapitalistisen arvonmittauksen lineaarisen aikarakenteen ja avaa toisenlaisen olemisen aikamuodon: kairoksen, nuolenomaisen nyt-hetken, jossa kollektiivisen luomisen pidäkkeettömyys tekee mahdottomaksi siihen kohdistuvan riiston." (Lähde: Megafoni) (Preka viittaa prekariaattiin kuuluvaan ihmiseen. Prekariaatti tarkoittaa ihmisryhmää, jonka työsuhteet ovat tilapäisiä tai epätyypillisiä ja elämäntilanne siis epävarma.) Preka-Eetulta viikon mokutus (Kullervo).

Pryceless: hieno kommentti on 'priceless'. Vasarahammer kertoo tuolla alempana, että sanonta on lähtöisin Mastercardin mainoksista. Vieraskirjan kirjoitusasun on innoittanut tohtori/taituri Peter Pryce (lähde), (jatko edelliseen)

punamuumi: katso arvojohtaja.

Pyökki, Baphomet: B. Pyökki on toinen puunnimiviritteisistä puolueenperustajista.

pyörteistetty vesi: Lue uusimmat tutkimustulokset täältä.

ranteet kipeinä: Suomi jakaa diskorahaa ranteet kipeinä.

rasisteille minun ei tarvitse perustella yhtään mitään: Ilta=Sadun vaalean toimittajattaren :sanna: eräs keskustelustrategia. (Nykyään :sanna: vaikuttaa Yleisradiossa, eikä ole blondi.)

rassismi: ääntämismuoto, joka lataa käytössä kuluneeseen haukkumasanaan uudelleen hieman sen alkuperäisestä, infernaalisesta pahuudesta. Asialla reino, jälleen kerran. Alunperin mielenosoituksesta otetusta kuvasta, jossa vakavailmeinen pikkutyttö kantaa saksankielistä kylttiä "Rassismus tappaa".

rauhanuskonto: Islam on rauhan uskonto.

rikastus: maahanmuuttajan suorittama rikos.

rutiininomaisesti: syvästi naisvihamielisessä Suomessa miehet rutiininomaisesti hakkaavat ja tappavat naisia (Katja Marteliuksen mukaan).

ruuskaisu: Ikävää provoamista. Nimi on tullut eräältä jäseneltä. Esimerkiksi "neekeriruuskaisu", joka on vastapuolen argumenttien kuittaminen sillä, että tämä nyt vaan ei tykkää erivärisistä.

salainen keskustelupalsta: netsioperaatioita koordinoidaan salaisen keskustelupalstan avulla. Palstan serveri sijaitsee Kuun pimeällä puolella 1940-luvulla rakennetussa kansallissosialistisen Saksan tukikohdassa nimeltä Walhalla-aho. Auringon aiheuttamien geomagneettisten häiriöiden vuoksi viestiliikenne pääsi marraskuun alussa 2008 hetkellisesti vuotamaan hammaspaikkoihin, mikä johti salaisen keskustelupalstan olemassaolon paljastumiseen julkisuudessa. Kilpailevan teorian mukaan häiriön aiheuttivat okkulttiset impulssit  tukikohdan biosäilytyskuvusta, jossa Pekka Siitoimen aivot elävät. Kaikkea ne foliohatut keksivät!

sameat vedet: "Toimittaja-kirjailija Leif Salmén totesi perussuomalaisten ajavan muukalaispolitiikassaan kahdella raiteella: Soini on lupsakka populisti, mutta puolueen ehdokkaat kalastelevat ääniä "sameissa vesissä"." (Ilta-Sanomat)

sattumus: monikulttuurinen kohtaaminen ilman kuolonuhreja.

siiseli: siiseli on nyt netsien pyhä eläin. Lähtökohtana nimimerkin "Janne" heitto Osmo Soininvaaran blogin kommenteissa: "Kummallista, että hyväntahtoisen siiselin näköisen entisen kirkkoslaavin opettajani fiksaatio mustien miesten raiskailuihin Kaisaniemen puistossa näyttää näinä päivinä määrittävän Suomen poliittisen diskurssin. Todella outoa."

sikapartikkeli: rauhanuskovissa närää aiheuttavat päästöt sianlihaa käsittelevistä tuotantolaitoksista. Katso lot-blogi

sovittelija: Sisällissodan ja ristiriitojen repimästä Somaliasta pakenee joukoittain sovittelijoita. Heitä on saatava tänne Suomeen, jotta me suomalaiset oppisimme heiltä sovittelun taitoa, jota sitten käyttää heidän kanssaan syntyvissä "arjen etnisissä konflikteissa". Minna Nalbantoglu, Pravda.

Spam and destroy: nettisodan komento "etsi ja tuki mokumielinen verkkosivusto", jonka Mestari voi antaa uskollisille netseilleen. Lähde. Tunnetaan myös muoto Spam and Detroit, mutta se lipsahtaa jo sotarikoksen puolelle. (Ilta=Lööpille tiedoksi: huumoria.)

surusilmäinen hippityttö: tämä villasukkainen humanisti on suvaitsevan maailmankaikkeuden perusyksiköitä. Alunperin reinon päiväunista irrotettu ilmaus.

synergian silta: erään huippuosaamisprojektin nimi. Synergia syntyy suvaitsijoiden, huippuosaajan ja verorahojen välille.

syyrialainen sohva: Kaikkien sohvien äiti Syyriasta! Sohva, joka lopettaa kaikki sohvat. Tämän hetken in juttu helsinkiläisille yksinhuoltajille, joilla on tarvetta saada esim. 12 sukulaiselle yhtaikainen istumapaikka.

sä et tule tänne kaljatölkin kanssa ja rasistisissa aikeissa: Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurin raitiovaunua puhdistaessaan luomaa lentävää lausetta sovelletaan.

säkki: etninen/uskonnollinen naistenasuste.

taikaseinä: vastaus kysymykseen "Mutta kuka tämän kaiken maksaa?". Sakari Noran kuvitusta. Gloaming tarkentaa.

Todorg: Hommaa kiertävä satelliittifoorumi Todellisuus.org. Vaikuttaa joskus Homman vankilaplaneetalta.

tohtori Viha: yksi Mestarin sivupersoonista.

työperäinen: Viranomaisten, hallituksen ja median käyttämä syväkielinen termi elintasopakolaisesta. Tähän ryhmään kuuluva maahanmuuttaja on tilastojen mukaan vielä 10 vuoden kuluttua 70-80 %:n todennäköisyydellä yhteiskunnan elätettävänä. (Octavius) Virallisesti tarkoittaa tietenkin Suomeen töihin tulevaa maahanmuuttajaa, käytetään Vieraskirjassa ironisessa mielessä.

työvoimapula: "koska [tarkemmin määrittelemättömässä] tulevaisuudessa uhkaa työvoimapula, on Suomeen saatava nyt lisää maahanmuuttajia"-argumentti.

työvoimapula, huutava: uutinen satojen irtisanomisesta.

työvoimapula, kiljuva: taantuma. Nostaa maasta pölyä ja irrallisia ansioluetteloita, yhtiöt liikkuvat pois Suomesta, pitkähköjä aaltoja, joiden harjalla valkoista vaahtoa. Uutisia kiljuvasta työvoimapulasta

työvoimapula, pauhaava: lama. Kiskoo työnantajia juurineen, aiheuttaa huomattavaa vahinkoa rakennuksille, meri aaltovuorina, merenpinta valkoisena vaahdosta, "lisää maahanmuuttajia"-pauhu kovaa, puuskittaista, pärske huonontaa näkyvyttä.

tämä on fasistinen ohjelma!: Leif Salmen vauhdissa Pressiklubissa: "Tämä on fasistinen ohjelma ja sinä olet fasisti!"

uhkaavan oloinen: Juha Mäki-Ketelä oli jonkin toimittajan mielestä "uhkaavan oloinen kansalaisaktivisti".

vaikeuttaa harrastuksia: VHM:n ja VHN:n ryypiskely vaikeuttaa muslimimaahanmuuttajien harrastuksia. Hesari.

Valde: valtio, joka monikulttuurin laskun lopulta maksaa. Valtiolla riittää rahaa, eikä veronmaksajien kukkarolla tarvitse käydä.

vanhentuneet konsolit: Stadin Demarinuoret löivät viisaat päänsä yhteen ja selittivät katuväkivaltaa: "Kuvittele itä-helsinkiläinen nuori, jonka äiti on matalapalkkaisessa kolmivuorotyössä, koulu loppuu kolmelta ja kotona odottavat vanhentuneet pelikonsolit. Maailmassa, jossa vapaa-ajan vietto perustuu kuluttamiseen ja uusin pelikonsoli maksaisi puoli tuhatta euroa, nuorella on uudenlaiset sosiaaliset paineet ja odotukset."

varavaltuutettu (Urjalasta): s**tanan tunari toisin sanottuna. Vähän taustaa.

”varsinainen” maahanmuuttajataustainen: ihonväriltään eurooppalaisesta poikkeava maahanmuuttaja, Pravdassa käytetty nimitys.

varsinkaan en sinun toverisi: Leif Salmenin kuolematon kuittaus Pressiklubi-lähetyksestä 6.2.2009. Leif Salmen: "Minä en ole mikään toveri, ja varsinkaan en sinun toverisi!" Jussi Halla-aho: "Etkös sinä ole vanha stalinisti?"

VHM: Valkoinen Hetero-Mies. Oikeaoppisen guiltologian kuningasvärisuora. Sortaa ja syrjii vähemmistöjä aboriginaaleista zuluihin. Hän, jonka tilillä ovat maailman synnit.

värinä, etninen: Kansainväliseen/monikulttuuriseen meininkiin, jota joku mokuttaja Suomeen haluaa tai jo toteutuneeseen tilanteeseen. Termi on alunperin ulkomailta. Esim. latinoyhteisöihin on USA:n tiedostavissa piireissä tapana viitata luonnehdinnalla vibrant community.

äbäläwäbälä: 1. kiihottuneen kansanryhmän tunnusääni. 2. kohtuuttoman raivokas ja aggressiivinen reaktio lähes mihin tahansa kuviteltuun tai todelliseen vääryyteen. 3. ennakoi palavia suurlähetystöjä ja AK-47:n pauketta. 4. erään uskonnollisesti hartaan ihmisryhmän reaktio sikapartikkeleihin. 5. käsittämätön molotus josta han-suomalainen ei saa selvää.  (Kummeli antaa ääninäytteen.) Lisätaustoja Jari Leinolta.

Äetsä: Vieraskirjan puolella Turkulaine teki vertailun rikosluvuista kahdelle saman suuruiselle populaatiolle, Suomen somaleille ja han-Suomen äetsäläisille, tähän tapaan.

öyhöttäminen: "Hommassa öyhöttäminen tarkoittanee etupäässä maahanmuutosta keskusteleminen vähemmän korrektiin tapaan 1. tavoitteiden (neekerit pois Suomesta, kaikki maahanmuuttajat Ahvenanmaalle), 2. kielen (neekerit sitä, kamelinpaskanuotionlämmittäjät tätä), 3. yleisen tyylin (vauhkoaminen, sekopäinen hehkuttaminen) tai 4. käytöstapojen puutteen osalta." Määritteli nimim. Ant.
« Viimeksi muokattu: 06.09.2017, 19:22:49 kirjoittanut Alaric »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

25 muslimia brittien alahuoneessa, joista 4 omalta listalta

Crommower

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 562
 • Liked: 144
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #2 : 08.12.2008, 18:27:58 »
Sekoanko minä vaan omiani, mutta eikös homman kuuluisi olla HOMMA?
Ei siinä mitään melkonen sanasto ^_^ Sai nauraa ääneen monessa kohtaa.
Taivas ja Maa ja Tuli ja Lumi. Ihminen taipui ees Pohjolan tuolin. Valan he vannoivat kylmässä kodin. Sanat nuo otti, tai Tuonen nyt koit.

John Bircher

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 558
 • Liked: 3
 • Konservatiivinen libertarianisti
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #3 : 08.12.2008, 18:33:47 »
On teillä ollut kyllä virtaa näitä keksiessä... Tarpeeseen tulleet! :)
“Kaikilla ihmisillä on sama oikeus vapauteen, ja valtion tulee kohdella kaikkia samoin.” -Antti Chydenius

www.jbs.org

far angst

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 083
 • Liked: 2281
 • Pavlov opetti tiedotusoppia!
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #4 : 08.12.2008, 18:41:39 »

Slangisanastoon pitäisi ehkä sisällyttää määritelmät Pravdan ja Izvestijan välisistä suhteista.
Muistaakseni Vieraskirjassa oli niistä varsin osuva kuvaus.
Rasisteille muistutan, että maahanmuuttajat ovat yhtä hyviä naapureita, kunnollisia, ammattitaitoisia ja rehellisiä, hyvin koulutettuja, lainkuuliaisia ja töissä käyviä veronmaksajia ja yhteiskunnan hyödyllisiä jäseniä kuin ovat Suomen somalit ja mustalaisetkin.

Vääräpää

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 266
 • Liked: 6
 • Bannattu poltergeist
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #5 : 08.12.2008, 18:45:58 »
Lainaus
hyödyllinen idiootti: alunperin Leninin termi ihmisille, jotka avustavat lopulta heidän omaksi tuhokseen koituvia asioita.

On kyseenalaista tuleeko termi V.I. Leniniltä. Muuten hyvä termi.

Kaikki on mahdollista, mahdottomassa menee vain pitempään.

"Vääräpää on kyllä ihmeen hyvä tyyppi vaikka onkin joskus vetäny sieniä ja salaattia." -NxS

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 011
 • Liked: 1485
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #6 : 08.12.2008, 19:54:43 »
Minusta tuo itse lista voisi olla hieman pidemmälle purettu auki, niin että linkkiä tarvitsee seurata vain jos haluaa tosiaan tietää miten se tapahtui. (Tai voidaan kehoittaa että tuo linkki kannattaa katsoa)

Nyt nuo edelleen jäävät hieman kryptisiksi.
Minä voin kyllä auttaa noiden purkamiseksi kunhan ehdin.

Loistava lista, muutoin! Kiitos effortista!!
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

JP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 242
 • Liked: 14
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #7 : 14.12.2008, 15:55:24 »
Kai Tapsakin ansaitsisi paikkansa sanakirjasta? Jos ei olisi tehnyt ilmiantoa vuonna keppi ja kivi, Jussi saattaisi vieläkin päivitellä parin kymmenen satunnaisen kävijän kotisivuaan?
Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn’t pass it on to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same, or one day we will spend our sunset years telling our children what it was once like

Avrelivs

 • Ankallismielinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 020
 • Liked: 5
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #8 : 14.12.2008, 16:13:29 »
VHM-käsite vaatii selventämistä. Voiko Valkoinen HomoMies olla yhtä suuri sortaja ja väärintekijä kuin heteromies? Onko VHeM:llä kiinnikuromaton etumatka?

Valkoinen HomoMies ei voi olla yhtä suuri sortaja kuin Valkoinen HeteroMies, mutta melkein yhtä suuri kyllä. Varsinkin jos hän on ns. kaappihomo. Joka tapauksessa avainsanat ovat Valkoinen Mies. Valkoinen Nainen ei varsinaisesti ole syyllinen mihinkään.
Bears on a Submarine

Lazer Apparaten

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 308
 • Liked: 8
 • Ovum aureum hic vacoare
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #9 : 14.12.2008, 16:22:22 »
VHM-käsite vaatii selventämistä. Voiko Valkoinen HomoMies olla yhtä suuri sortaja ja väärintekijä kuin heteromies? Onko VHeM:llä kiinnikuromaton etumatka?

Valkoinen HomoMies ei voi olla yhtä suuri sortaja kuin Valkoinen HeteroMies, mutta melkein yhtä suuri kyllä. Varsinkin jos hän on ns. kaappihomo. Joka tapauksessa avainsanat ovat Valkoinen Mies. Valkoinen Nainen ei varsinaisesti ole syyllinen mihinkään.

Ja jos onkin niin syyllisyyden taakasta pääsee naimalla mustan miehen ja mikäli se ei riitä niin lopullinen lunastus tulee kun synnyttää mulattilapsen.
Vidi Europae recens et mori

NxS

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 198
 • Liked: 6
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #10 : 14.12.2008, 18:23:03 »
Äbäwäbälä = 1.Herneen vetämistä nenukkaan mistä tahansa aiheesta jos on pienikin ellei olematon syy. 2.Käsittämätöntä arabisössötystä

Kinji

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 29
 • Liked: 1
 • Jäätelötötterö
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #11 : 14.12.2008, 19:35:43 »
Lainaus
”varsinainen” maahanmuuttajataustainen: ihonväriltään eurooppalaisesta poikkeava maahanmuuttaja, Pravdassa käytetty nimitys.

Eiköhän tuon pitäisi olla ihan "reilusti" afrikkalaisperäinen tai ainakin muslimi.
Enintään 300 merkkiä, jäljellä: 265

Wilhelm

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 9
 • Liked: 1
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #12 : 14.12.2008, 20:02:33 »

työvoimapula, kiljuva: Lama. Nostaa maasta pölyä ja irrallisia ansioluetteloita, yhtiöt liikkuvat pois Suomesta, pitkähköjä aaltoja, joiden harjalla valkoista vaahtoa.

työvoimapula, pauhaava: Taantuma. Kiskoo työnantajia juurineen, aiheuttaa huomattavaa vahinkoa rakennuksille, meri aaltovuorina, merenpinta valkoisena vaahdosta, "lisää maahanmuuttajia"-pauhu kovaa, puuskittaista, pärske huonontaa näkyvyttä.


Taantuma ja lama taitaa olla väärin päin. Lama = astetta kovempi taantuma.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20167
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #13 : 14.12.2008, 21:29:58 »
VHM-käsite vaatii selventämistä. Voiko Valkoinen HomoMies olla yhtä suuri sortaja ja väärintekijä kuin heteromies? Onko VHeM:llä kiinnikuromaton etumatka?

Valkoinen HomoMies ei voi olla yhtä suuri sortaja kuin Valkoinen HeteroMies, mutta melkein yhtä suuri kyllä. Varsinkin jos hän on ns. kaappihomo. Joka tapauksessa avainsanat ovat Valkoinen Mies. Valkoinen Nainen ei varsinaisesti ole syyllinen mihinkään.

Niinhän se vaimokin sanoo.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Mulukku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 183
 • Liked: 2
 • Kokovartalosellainen
  • Mulukku
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #14 : 14.12.2008, 21:34:04 »
Valkoinen Nainen ei varsinaisesti ole syyllinen mihinkään.

Ei tietenkään. Valkoinen nainen on uhri siinä missä musta mieskin. Valkoinen mieshän hakkaa ja tappaa rutiininomaisesti molempia kaiket päivät.

Vasarahammer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 024
 • Liked: 2542
 • Ampuu puskasta
  • The hammer's gonna bring you down
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #15 : 18.12.2008, 12:43:49 »
Tuohon Pryceless-sanontaan vielä tarkennus.

Mastercardin mainoksissa toistettiin sanaa Priceless (ks. esim. seuraava).

http://www.youtube.com/watch?v=6Xo0vietiag

Tästä muutos Prycelessiksi vaati moniosaajan apua.

En tiedä, kuuluisiko "the man who says neekeri" myös tuohon listaan.

"The trouble with our liberal friends is not that they're ignorant; it's just that they know so much that isn't so." -Ronald Reagan

Alceste

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 668
 • Liked: 3
 • Kyynikko ja ikävä ihminen, vetelä vasurilibertaari
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #16 : 18.12.2008, 15:00:05 »
"pebbuh"?  ???
"At last, the gods remove cock from fucking ass."
--Quintus Lentulus Batiatus

"'Suosi suomalaista' on nykyään ainakin rasistinen ilmaisu. Joutsenmerkki ja suomenlippu ovat rasistisen tuotteen merkkejä. Suomalainen peruna on rasisti."
--Sotakoira@Muro

Turjalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 305
 • Kun normikonservatismi ei riitä
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #17 : 18.12.2008, 15:13:24 »
Lisääppä nämä:

Maahanmuutto, -viritteinen;
Maahanmuutto, -väritteinen;

Pravdan lanseeraamaa ja virastojen käyttämä uuskielinen ilmaisu, jolla koitetaan lieventää sitä, että joudutaan myöntämään jokin ei-positiivisen asian juontuvan maahanmuuttosta, tai liittyvän siihen.

Viritteisväritteinen; Netsien käyttämä sisäpiiriherja, jolla piikitellän uuskieliselle ilmaisulle samalla kun kuvataan maahanmuuttokriittistä asennetta, asiaa tai lausumaa.
"Sotilaspapin puheen jälkeen koko miesjoukko seisoi hiljaisena pidätellen tunnevyöryä. Siellä täällä pari liikutuksen kyyneltä tipahteli rynnäkkökiväärin kylmälle teräkselle, valuen siitä asetta puristavalle kädelle ja tippuen lopulta maahan - isiltä perittyyn ja isien verellä lunastettuun maahan"

M.E

 • Mielivaltainen dEspootti
 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 3 676
 • Liked: 12
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #18 : 18.12.2008, 15:21:45 »
En tiedä, onko tämä oikea threadi kysyä tätä, mutta mikä etymologia on kutsumanimitys "siiselin" takana? "Tohtori Viha", "kellarin synkkä kreivi" ja mestari ovat aivan loogisia, mutta valaiskaa minua, miksi Hänen Mestariuttaan kutsutaan myös "siiseliksi".
"Tässäkö se elämä sitten olikin? Sanokaa heille, että sanoin jotain älykästä."

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 928
 • Liked: 15848
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #19 : 18.12.2008, 15:33:32 »
Siiselipäivitys tehty. Hyvä kun muistutit asiasta.

Maahanmuuttoviritteinen on kyllä uuskieltä, muttei ehkä vaadi erikseen selittelyä.

« Viimeksi muokattu: 18.12.2008, 15:35:03 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

25 muslimia brittien alahuoneessa, joista 4 omalta listalta

Octavius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 253
 • Liked: 117
 • Kiljuhuuruinen maallikko (via tyhmyri)
  • Octavius
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #20 : 18.12.2008, 15:55:28 »
Vaadin jyrkästi, että

Paskastania pääkaupunkeineen Paskastanistan

pääsee listalle mukaan.

Loistava lista, voisiko aloittaja päivittää alkuperäistä aina kommenteilla?
Valtiovarainministeri Jyrki Kataisen (kok.) mukaan Irlannin vaikea tilanne todistaa ilman pienintäkään epäilystä, että Kreikan lainajärjestelyjen arvostelijat olivat väärässä.

Avrelivs

 • Ankallismielinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 020
 • Liked: 5
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #21 : 18.12.2008, 16:02:37 »
Vaadin jyrkästi, että

Paskastania pääkaupunkeineen Paskastanistan

pääsee listalle mukaan.

Loistava lista, voisiko aloittaja päivittää alkuperäistä aina kommenteilla?

Täten kaappaan oikeuden myös modeille päivittää listaa, luonnollisesti yhteistyössä alkuperäisen kirjoittajan kanssa. Lista on nimittäin loistava. ;D
Bears on a Submarine

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 928
 • Liked: 15848
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #22 : 18.12.2008, 16:39:47 »
Kiitos :) Jos ylläpito haluaa auttaa, voi lisätä Stickyn uusia tulijoita varten...

« Viimeksi muokattu: 18.12.2008, 16:46:25 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

25 muslimia brittien alahuoneessa, joista 4 omalta listalta

RockOla

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 27
 • Liked: 0
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #23 : 18.12.2008, 23:35:06 »
Mites Illmanismi, hyviä selityksiä.

Frank

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 263
 • Liked: 13
 • Sika joka osasi lentää.
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #24 : 19.12.2008, 02:20:49 »
Mitenkäs niinkin tavallinen sana kuin Trolli on päässyt unohtumaan.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 928
 • Liked: 15848
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #25 : 19.12.2008, 02:31:07 »
Pääpaino on tietenkin sellaisessa, mitä ei muualta voi saada tietoonsa.

Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

25 muslimia brittien alahuoneessa, joista 4 omalta listalta

Alceste

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 668
 • Liked: 3
 • Kyynikko ja ikävä ihminen, vetelä vasurilibertaari
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #26 : 19.12.2008, 10:40:59 »
"pebbuh"?  ???

Katsokaa, quottaan itseäni. I'm the man!

Siis oikeesti, "pebbuh"? WTF?
"At last, the gods remove cock from fucking ass."
--Quintus Lentulus Batiatus

"'Suosi suomalaista' on nykyään ainakin rasistinen ilmaisu. Joutsenmerkki ja suomenlippu ovat rasistisen tuotteen merkkejä. Suomalainen peruna on rasisti."
--Sotakoira@Muro

Avrelivs

 • Ankallismielinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 020
 • Liked: 5
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #27 : 19.12.2008, 10:48:46 »
Siis oikeesti, "pebbuh"? WTF?

Pebbuh uskoakseni on väännös sanasta peppu, ja sikäli irvailua rauhanuskonnon (tm) käyttämälle Peace Be Upon Him -lyhenteelle pbuh.
Bears on a Submarine

Pikkupoika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 552
 • Liked: 812
  • Keisarin uudet vaatteet
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #28 : 19.12.2008, 11:22:49 »
Jotkut käyttävät Vieraskirjassa myös (erityisesti Pravdan) toimittajaa tarkoittavaa penaali-sanaa.

Octavius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 253
 • Liked: 117
 • Kiljuhuuruinen maallikko (via tyhmyri)
  • Octavius
Vs: Vieraskirjan lyhyt slangisanasto
« Vastaus #29 : 19.12.2008, 12:54:05 »
Huoltosuhde. Argumentti, jota käytetään vuohipaimenien maahanmuuton perusteluna. Argumentin pieni heikkous on siinä, että tämän maahanmuuttajaväestön huoltosuhde on monta kertaa kantaväestöä huonompi.

Eläkepommi. Argumentti, jota käytetään vuohipaimenien maahanmuuton perusteluna. Argumentin pieni heikkous on siinä, että eläkepommia ei ole eikä tule. Argumentin käyttäjä ei lisäksi ymmärrä taloudesta, eläkejärjestelmästä tai sen rahoituksesta hevon kukkua.
Valtiovarainministeri Jyrki Kataisen (kok.) mukaan Irlannin vaikea tilanne todistaa ilman pienintäkään epäilystä, että Kreikan lainajärjestelyjen arvostelijat olivat väärässä.

Tagit: slangi