UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Uhkaavan oloinen kirjoituskilpailu ratkennut!  (Luettu 69171 kertaa)

Tragedian synty

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 912
  • Liked: 3823
  • "Leb' wohl, du kühnes, herrliches Kind!"
    • Tragedian synty – blogi kaikille eikä kenellekään
Vs: Uhkaavan oloinen kirjoituskilpailu ratkennut!
« Vastaus #180 : 14.04.2019, 11:11:02 »
Fasismin uusi tsunami iskemässä

Vaalien lähestyminen on ollut pelottavaa aikaa sivistyneille ja oikeudenmukaisuudesta välittäville maailmankansalaisille. Vuosien ajan vaikutti lupaavasti siltä, että rasismin ja fasismin uhka oli lamautettu ja sysätty vallankäytön marginaaliin, mutta nyt nuo toiveet haihtuvat nopealla vauhdilla. Perussuomalaiset ovat käyttäneet hyväkseen uuden asemansa ja nyt uhriutuvat kokemastaan täysin aiheellisesta kohtelusta. Ihme kyllä, taas sadat tuhannet ihmiset on huijattu kannattamaan heidän kylmää ja armotonta politiikkaansa, jonka puolueen kaapannut rotutohtori Jussi Halla-aho on kopioinut oppi-isänsä 1930-luvulla tunnetuin seurauksin harjoitetuista toimista.

Halla-ahon vuosia hiljaa toteuttama strategia onnistui, kun hän kaappasi puolueen niiltä hyväuskoisilta, jotka olivat luulleet voivansa kesyttää hänet. Mutta fasismia ei voi kesyttää. Nyt Halla-aho johdattaa kottaraisenpönttöön tuijottavat opetuslapsensa strategian seuraavaan vaiheeseen, jossa he kaappaavat koko Suomen. Halla-ahon pirullisesta oveluudesta kertoo sekin, miten hän onnistuu kiertämään omat heikkoutensa. Hän on hädin tuskin puhekykyinen, mutta Perussuomalaisten kannatus nousee surkeista vaalitenttiesiintymisistä huolimatta, koska Suomen kouluttamaton väestö erehtyy luulemaan Sampo Terhoa yhä Perussuomalaiseksi. Terhon sukkela ja asiantunteva esiintyminen ja maltillinen arvopohja tuovat jopa satoja tuhansia äänestäjiä Perussuomalaisille, ja vasta vaalien jälkeen useimmat heistä ymmärtävät kauhean erehdyksensä.

Demokraattisessa järjestelmässä on paha valuvika, kun se sallii Halla-ahon kaltaisten toimijoiden vaikuttaa vastuullisten ja ihmisarvoa kunnioittavien poliitikkojen kanssa samanvertaisena. Ääriliikkeitä ei yksinkertaisesti voi kohdella samoin kuin maltillisia liikkeitä, ihan samalla tavalla kuin sama lippalakki ei sovi sekä melonille että omenalle. Myös suomalaisilla medioilla on peiliin katsomisen paikka. Niiden olisi tullut jättää Halla-aho kaikkien vaaliohjelmien ulkopuolelle ja keskittyä valistamaan kansalaisia siitä pahuudesta, jota Halla-aho vain vähän peitellysti edustaa. Päätoimittajien sopisi miettiä erästä asiaa: miten he voivat elää itsensä kanssa, jos heidän hyväksyvä suhtautumisensa Perussuomalaisiin johtaa näiden vaalivoittoon ja sen seurauksena Suomessa aloitetaan ulkomaalaisten ja toisinajattelijoiden joukkomurhat?

Demokratian ja ihmisoikeuksien puolustamiseksi Perussuomalaiset tulisi kieltää ja kaikki sen johtohenkilöt vangita ja asettaa syytteeseen kansanmurhan suunnittelusta. Jotta näin voitaisiin tehdä ennen seuraavia vaaleja, on kaikkien syytä äänestää Feminististä puoluetta. Me taistelemme vapauden, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta samalla innolla kuin Halla-aho kätyreineen taistelee niitä vastaan. Nuo ovat meille pyhiä arvoja, ja jotta ne voitaisiin taata kaikille maailman ihmisille, niitä ei tule turvata niiden vihollisille. Parempaa maailmaa ei rakenneta ilman uhrauksia!


Juha-Petteri Raja-Tauki
kansanedustajaehdokas, Feministinen puolue
Tragedian synty – blogi kaikille eikä kenellekään.
Utopian synty – tarina maailman optimoinnista.

Tagit: kilpailut parodia