Kirjoittaja Aihe: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä  (Luettu 355137 kertaa)

Pkymppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 022
 • Liked: 2273
Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« Vastaus #780 : 09.05.2022, 18:36:01 »
 Sama taho joka kaiken aikaa puolustelee ja tukee väestönvaihtoa, väittää väestönvaihtoa salaliittoteoriaksi.
   Väestönvaihtoa varten on ihan oma byroo, maahanmuuttovirasto.
 

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 631
 • Liked: 2843
 • Älkää kysykö, kenelle kellot soivat!
Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« Vastaus #781 : 09.05.2022, 20:12:47 »
YLE 1.5.2022

Lainaus
Usko siskoa

Rasismin vastustajat vastustavat rakenteellista epätasa-arvoa etnisyyden, uskonnon tai ihonvärin vuoksi, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että vieraskielisen nimen omaavan on vaikea työllistyä Suomessa tai nuoria toisen polven maahanmuuttajia ei kannusteta kouluttautumaan pitkälle, vaikka he osoittaisivat potentiaalia tehdä niin.

Kiitokset Roopelle mokutushelmen esiin nostamisesta.

”Rakenteellinen rasismi”, jos se jotain selvää tarkoittaa, on virallisiin tai epävirallisiin normeihin perustuvaa syrjintää. Suomessa ei ole kumpaakaan, sillä laki on sama kaikille eikä syrjiminen ole Suomessa hyväksytty tapa käyttäytyä. Meillä ei siis ole syrjimistä suosivia yleisesti hyväksyttyjä arvoja, kuten monissa niin sanotuissa per***valtioissa.

Väitettä, että vieraskielisen nimen haltijan on vaikea työllistyä rakenteellisen syrjinnän takia, on perusteltu kokeilla, joissa väärän niminen henkilö on saanut verrokkeja vähemmän kutsuja työhaastatteluun. Kyse ei ole rakenteellisesta syrjinnästä, sillä tuloksen taustalla ei ole muukalaisten syrjiminen arvona. Sen sijaan jokainen työnantaja haluaa parhaan mahdollisen hakijan. Vieras nimi herättää kysymyksiä hakijan kotoutumisasteesta ja ennakoi usein ongelmia. Musliminimi esimerkki tietää päivittäisiä rukoushetkiä, ramadan-paaston aiheuttamaa työkyvyttömyyttä ynnä muuta.

Älykkyystestin keksijä Alfred Binet ei ollut ranskalainen vaan italialainen Afredo Binetti. Hän muutti nimensä saadakseen Ranskassa helpommin töitä. Niin teki myös moni Suomesta lähtenyt amerikansiirtolainen. Yksinkertainen keino, ellei ole raivokkaasti kiinni kotimaan identiteetissä.

Paskapuhetta sekin, että ”nuoria toisen polven maahanmuuttajia ei kannusteta kouluttautumaan pitkälle.”

Edit p.
« Viimeksi muokattu: 09.05.2022, 21:24:45 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 531
 • Liked: 101996
Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« Vastaus #782 : 11.05.2022, 16:54:15 »
Kansan Uutiset: Vasemmistoliiton Semi: Maahanmuuttajien työpanosta tarvitaan Suomessa 11.5.2022

Miksi sitten ajetaan juuri sellaisen maahanmuuton helpottamista, jollaista Suomessa ei tarvita?

Lainaus
Vasemmistoliiton kansanedustajan Matti Semin mukaan maahanmuuttajien syrjintä työelämässä on yhä valitettavan yleistä.

– Suomen ei pidä olla sellainen maa, jossa työhaastatteluun ei pääse maahanmuuttajataustaisella nimellä.

Maahanmuuttajataustaisten rekrytoinnissa ylivoimaisesti nimeä suurempi este on puutteelliset taidot ja kontaktien puute. Työllistymisessä avainasemassa ovat koulutus, kokemus, kielitaito ja kontaktit, kuten tutkimuksissakin on todettu. Kaikesta syrjintäpuheesta huolimatta muusta ei ole näyttöä.

Lainaus
Semi kuvasi kotouttamisen olevan jatkuva, kaksisuuntainen prosessi, jossa maahanmuuttaja saa yhteiskunnassa ja työelämässä tarvittavia taitoja, ja jossa yhteiskunta muuttuu monimuotoisemmaksi. Kotoutumisen tulee edistää maahanmuuttajien integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan sen täysivaltaisina jäseninä.

Kotouttaminen on tärkeä osa kokonaisvaltaista maahanmuuttopolitiikkaa. Hyvä kotouttaminen korostaa maahanmuuttajien omaa toimijuutta ja mahdollisuuksia yhteiskunnassa, eikä yritä tehdä kaikista samanlaisia. Onnistunut kotouttamispolitiikka myös tekee Suomesta houkuttelevan maan tulla töihin.

Paradoksaalisesti parasta maahanmuuttoa on juuri sellainen, joka ei edellytä erityistä "onnistunutta kotouttamispolitiikkaa" tai kotouttamistoimia ollenkaan. Kotouttamistoimia edellyttävä maahanmuutto onkin minimoitava.

Epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka, joka on johtunut huonosti integroituvien maahanmuuttajien määrän lisääntymiseen, tekee Suomesta oikeille osaajille vähemmän houkuttelevan maan tulla töihin.

Lainaus
– Nettomuuton kasvu voisi vähentää Suomen julkisen talouden kestävyysvajetta merkittävästi, jos kotouttaminen onnistuu ja työllistyminen on korkeaa, Semi sanoi.

Juuri päinvastoin. Sokea nettomuuton kasvuun keskittyminen laadun kustannuksella johtaa maahanmuuton kustannuksien kasvuun ja suurentaa Suomen julkisen talouden kestävyysvajetta, kuten se on viime vuodet tehnyt.

Mikään kotouttamispolitiikka ei pysty korjaamaan maahanmuuttopolitiikassa tehtyjä virheitä ja muuttamaan velkoja saataviksi, ei myöskään Ruotsin mallin mukainen tempputyöllistäminen ja -kouluttaminen. Ei ole onnistunut Ruotsissa, eikä tule onnistumaan Suomessa.

Lainaus
Maahanmuuttajien työllistyminen on yhä matalampaa muuhun väestöön nähden. Panostamalla kotoutumisen alkuun riittävillä ja oikein kohdennetuilla resursseilla, voimme tähdätä mahdollisimman nopeaan työllistymiseen, vasemmistoliiton ryhmäpuheessa todettiin.

Ei, vaan on lakattava lyömästä päätä seinään ja muutettava maahanmuuttopolitiikkaa määrätietoisesti valikoivaksi. Maahanmuuton määrä ja laatu ratkaisee, ja siihen vaikutetaan etukäteen maahanmuuttopolitiikalla, ei jälkikäteen kotouttamispolitiikalla.

Lainaus
Vasemmistoliitolle on tärkeää, että maahanmuuttajat voivat integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan täysivaltaisina jäseninä. Kotoutumistoimien tulee ehkäistä syrjintää ja syrjäytymistä sekä tukea yhdenvertaisuutta kaikissa elämänvaiheissa.

– Suomi tarvitsee maahanmuuttajia ja maahanmuuttajien työpanosta. Erilaisuus on rikkaus, ja on meidän vastuullamme luoda yhteiskuntaa, jossa jokainen voi taustastaan riippumatta voida hyvin, Semi sanoi.

Fraasit eivät auta, kun harkitsemattomalla maahanmuuttopolitiikalla hankitaan Suomeen maahanmuuttajia, jotka luovat yhteiskuntaan ongelmia ja aiheuttavat kustannuksia.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 703
 • Liked: 17463
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« Vastaus #783 : 11.05.2022, 17:36:10 »


OT,

tämä yllä käsitelty Semi-paskanjauhamisautomaatti näkyy olevan 65 v.

Olen tuntenut monia jotka ovat joskus äänestäneet kommunisteja. Mutta sellaista en ikinä joka voisi äänestää tätä teeskentelijää. Se on selvä kuin pläkki.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 531
 • Liked: 101996
Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« Vastaus #784 : 11.05.2022, 18:09:10 »
tämä yllä käsitelty Semi-paskanjauhamisautomaatti näkyy olevan 65 v.

Olen tuntenut monia jotka ovat joskus äänestäneet kommunisteja. Mutta sellaista en ikinä joka voisi äänestää tätä teeskentelijää. Se on selvä kuin pläkki.

Jäi mainitsematta, että tuo oli vasemmistoliiton ryhmäpuhe eduskunnassa. Kuka lie kirjoittanut, mutta puhe edustaa puolueen kantaa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 963
 • Liked: 2527
Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« Vastaus #785 : 11.05.2022, 23:02:40 »
Kotouttamispolitiikalla kaikki ratkeaa -ajattelussa näytetään ajattelevan, että maahantulijat ovat tabula rasa eli tyhjiä tauluja. Jotenkin aiempi maailmankatsomus pyyhkäistyy pois tai ei ainakaan vaikuta negatiivisesti sopeutumiseen uuden maan valtakulttuuriin.
Tottelematon tieto aktivismissa

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 995
 • Liked: 2130
Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« Vastaus #786 : 15.05.2022, 17:35:15 »
Suomen kotouttamispolitiikka on erittäin rasistinen, koska sen lähtökohtana on etteivät Suomeen muuttaneet ulkomaalaiset voi pärjätä Suomessa, ilman erityisiä helpottavia toimenpiteitä, joilla autetaan tulijoita mahdollisimman paljon.

Ilmeisesti päättäjien mielestä ulkomaalaiset ovat alempiarvoisia ihmisiä, jotka eivät kykene sopeutumaan Suomeen ilman hallituksen rajatonta apua ja tukea.

Se että kaikkia kohdellaan kaikissa asioissa samanarvoisesti, etnisestä taustasta riippumatta, pitäisi olla itsestään selvyys myös päättäjille, eikä todellakaan saisi kohdella maahanmuuttajia kuin täysin avuttomia lapsia.
On vain kaksi tapaa tehdä hommia, järkevä ja yksinkertainen tapa tai Suomen hallituksen tapa.

Nuivettunut Han-nenetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 771
 • Liked: 2304
 • Asyyl akbar!
Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« Vastaus #787 : 15.05.2022, 21:24:13 »
Kun perussuomalaiset vastustavat työperäisten mamujen massatuontia halpapalkka-aloille, viher-vasemmisto yleensä on pöyristyvinään teatraalisesti. Heidän vakio vasta-argumenttinsa on viimeaikoina ollut "kyllähän Suomessa kaikille työntekijöille pitää maksaa tes:in mukaista minimipalkkaa". Ylemmän tason vih.vas.-manipulaattorit vain tekeytyvä noin tyhmiksi, mutta monet vasemman laidan idealistit oikeasti ovat noin tyhmiä.

Tämä argumentti on syytä kaivaa naftaliinista aina kun on meneillään mitä tahansa duunariliittojen työtaisteluita ja lakkouhkia. Heitä pitää aina muistuttaa että mitä te oikein meuhkaatte  - vaatimuksenne eivät voi olla mitenkään kohtuullisia. Kuten perinteiset työväenpuolueet, SDP ja kaikki sen vasemmalla puolella tietävät - teillehän maksetaan Suomessa jo TES:in mukaista minimipalkkaa. Jos tämä riittää tuontimamuille niin miksei teille?? Monille perinteisen vasemmistohenkisillekään duunareille ei tarvi tämän jälkeen vääntää enempää rautalangasta että ymmärtävät, että siinä vaiheessa kun puolet alalla olevista, liiton jäseninä tai ei, ovat halpatuontimamuja, tullaan työtaistelut käymään siitä kenelle jää töitä ja kenelle ei, ja kuka suostuu entistä kehnompiin työehtoihin.

Silloin alalla olevien standardi-elintasoon kuuluu että asutaan pienessä kaksiossa viiden tuntemattoman kanssa kimpassa, eikä omasta kämpästä, perheestä, saati edes nimellisesti nousevista palkoista tarvi enää uneksiakaan.
Toksinen soijamaskuliini

Tagit: