UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: D.E.M.L.A.  (Luettu 34504 kertaa)

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 934
 • Liked: 9296
D.E.M.L.A.
« : 15.03.2009, 17:32:14 »
Alla oleva teksti on julkaistu Iltalehden mielipidepalstalla 27.1.2009.  Ei ihme, että Suomen oikeusjärjestelmä tuntuu täysin mädältä tavallisen kansalaisen näkökulmasta. Stallarit osaavat soluttautumisen taidon.
 

"Mika Illmanilla, Johanna Suurpäällä, Paavo Nikulalla, Jaakko Jonkalla, Rainer Hiltusella, Mikko Puumalaisella ja Tuija Braxilla on paljon yhteistä. Ehkä oleellisin asia, mikä heidät yhdistää, on Demokraattiset Lakimiehet. Yhdistys kulkee tänä päivänä nimellä Demla ja sillä on synkkä ja surullinen historia.

Tämä radikaaliin vasemmistoideologiaan aiemmin tiiviisti kytköksissä oleva järjestö löytyy useammankin virkamiehen taustalta. Esim. nykyistä "nettirasistien" vastaista noitavainoa harjoittavat ovat pääosin entisiä demlan aktiiveja. Pahimmassa tapauksessa sekä syyttäjänä että tuomarina saattaa olla demla-aktiivi.

DemLan johtavia jäseniä ovat mm. oikeusministeri Tuija Brax, presidentti Tarja Halonen ja ex-oikeuskansleri Paavo Nikula. Kaikki nämä monikulttuurisuususkovaisia.

Suomen tulevaan lainsäädäntötyöhön ja oikeuskäytäntöön tullee merkittävästi vaikuttamaan se fakta, että 71 % Demlan hallituksen jäsenistä on mukana maahanmuuttoasioissa.

Että tälläinen stalinistien pesäke on meidän "oikeus"järjestelmämme."


http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=518469&tstart=0

"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Saippuakupla

 • Vieras
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #1 : 15.03.2009, 17:35:19 »
Oikeuspoliittinen yhdistys Demla r.y.

Vuoden 2009 kevätkokoukseen asti Demla ry:n hallituksen puheenjohtajana toimii Elina Castren ja sihteerinä Kati Nieminen.

Hallituksen jäsenet ovat:

Markku Fredman, Johannes Heikkonen, Heini Kainulainen, Päivi Keskitalo, Johanna Kiesiläinen-Riihelä, Katja Kneckt, Hanna Laari, Husein Muhammed, Liisa Murto, Kati Nieminen, Martta October, Ville Punto, Antti Riihelä, Elina Sarelius, Kirsi Tarvainen, Olga Tchijik-Kinnunen, Marja Toivio-Kaasinen, Sari Vuori, Jaana Vuorio ja Tiina Väisänen.

Tuplis

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 169
 • Liked: 76
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #2 : 15.03.2009, 18:25:19 »
Kaiken olennaiden Demlasta taisi kirjoittaa taannoin Octavius (osa 2).

Tervehenkinen lafka.

Nikopol

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 847
 • Liked: 916
 • Tavattavissa seuraavan kerran toukokuussa.
  • Jälki-istunto
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #3 : 15.03.2009, 19:36:02 »
Demokratianvastaista toimintaa harjoitetaan harvemmin avoimesti, ylpeänä ja valtionhallinnon ja virkamiehistön tuella. No Venäjällä, Zimbabwessa ja Suomessa nyt ainakin.
"[romanianromani]kopla valitsi uhreiksi iäkkäitä naisia välttyäkseen yhteenotoilta miesten kanssa." Keski-Uusimaa
"Kenet Jeesus hakkaisi?" kmruuska 2012

mikkoR

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 674
 • Liked: 1219
 • uskonto pyhittää nai.. tytön iän
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #4 : 15.03.2009, 19:44:23 »
Kaiken olennaiden Demlasta taisi kirjoittaa taannoin Octavius (osa 2).

Tervehenkinen lafka.


Tuon listan henkilöiden tekemisiä ja tekemättä jättämisiä sekä taloudellisia ja poliittisia kytköksiä olisi syytä alkaa seuraamaan ja kirjaamaan ylös.
Liikaa valtaa liian pienellä sakillä suhteessa liian pieniaivoisiin eduskunnan ihmisiin liian isolla pallilla jonka valtaa ei osaa käyttää.

Äitee aina sanonut ettei paskaa kannata tonkia kun se haisee vaan pahemmalle mutta johan tuossa alkaa kohta olemaan aineksia mm.45min ohjelmaan tai MOTtiin.

Nopeasti etsimällä esim. Elina Castren löytyy mm. uuden ulkomaalaislain takaa, on kriminaalihuolto yhdistyksessä, demlassa toki, kuntaliitosten takaakin hän löytyy (miten amnesty liityyy Suomen kuntiin??) ja paaaaaljon muuta kivaa.

Taitaa tuonkin naisen vuositulot olla reilusti 100 000e paremmalla puolella, kenellä sattuis olemaan verokalenteri?
« Viimeksi muokattu: 15.03.2009, 19:50:46 kirjoittanut mikkoR »
Paras tapa päästä eroon laittomista aseista on toki luoda riittävä määrä väyliä laillisille aseille.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 243
 • Liked: 18339
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #5 : 15.03.2009, 19:53:11 »
Pakko, syytteen, vainon ja nihiloinnin pelossa, vastata oikeuslaitokselle ja ylipäätään konsensus-establishmentille vain laulun sanoin:

"I 8 you, so much right now"

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 934
 • Liked: 9296
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #6 : 15.03.2009, 19:53:30 »
Tuon listan henkilöiden tekemisiä ja tekemättä jättämisiä sekä taloudellisia ja poliittisia kytköksiä olisi syytä alkaa seuraamaan ja kirjaamaan ylös.

Sama kävi itselläkin mielssä. Demlan jäsenluettelolla ja jäsenten työpaikkatiedoilla olisi kovasti käyttöä. Se selventäisi kummasti päätösten taustoja ja osoittaisi kuinka syvälle syöpä on päässyt leviämään.  
« Viimeksi muokattu: 15.03.2009, 19:57:32 kirjoittanut Mika »
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Tank U

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 571
 • Liked: 2
 • Molon Labe
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #7 : 15.03.2009, 19:55:20 »
Mitenkäs ne muuten saavat lakiesitykset läpi ilman kansalaiskeskustelua ja Eduskunnassa käytäviä keskusteluja lakiesitysten tiimoilta.

Vanhanen vielä kannustaa niitä hokemalla että," keskeneräisiä asioita ei kommentoida tai että niistä ei keskustella" Milloin niistä sitten keskustellaan?

sen jäjkleenkö kun lait on "runnottu" läpi eduskunnassa ja Yksi Suurin DEMLA ne hyväksyy allekirjoituksellaan....

Myös pitää tutkia DEMLOJEN kytkökset mediaan, miten ne siihen vaikuttavat ja keiden ihmisten kautta.

sai tämän tutultani joka on myös huolissaan Suomen tilasta kansalaisten kyvystä vaikuttaaa ja kansalais vapaudesta

ASELAKI esitys on yksi DEMLOJEN kusetuksista.


"Sain tuossa ensi käden tietoa viranomaiselta, joka on sen verran lähellä päättäviä tahoja, että tietoja voidaan pitää luotettavina. Ensinnäkin, valmisteilla todellakin on uusi aselaki, jonka voimaantulo ajoittunee jo ensi vuoteen. Lähteeni mukaan puhutaan "aselain avaamisesta". Tämä tarkoittaa sitä, että syksyllä voimaan tullut aselain yhtenäistämisohje sulautetaan nykyiseen aselakiin, ja sitä täydennetään EU:n ampuma-asedirektiivin kanssa. Tämä ei siis todellakaan lupaa hyvää. Sisäasianministeriössä on tulevaa lakia valmisteltaessa tulkittu direktiiviä esimerkiksi siten, että muun muassa äänenvaimentimista ja lippaista olisi tulossa luvanvaraisia. Lienee turha edes mainita kuinka absurdi ajatus tämä on, mutta se ei tunnetusti ole este läkimuutokselle. Direktiiviä on tässä tapauksessa tulkittu tahallaan väärin, eikä ole mikään ihme että asiaa valmistellaan salassa, sillä moinen toimintatapa ei päivänvaloa kestä. Kysyin lähteeni arviota siitä, voiko villeimmissä huhuissa esi intynyt itselataavien aseiden täyskielto toteutua. Hänen arvionsa mukaan tällaisesta ei ole viitteitä, eikä hän usko niin radikaaleihin muutoksiin. Kuitenkin, vaikka tietyn tyyppisiä aseita ei kiellettäisikään, voidaan lupakoukeroilla lähteeni mukaan käytännössä se saada aikaan ilman että laissa suoraan lukisi niin.


Asiaa on ilmeisesti valmisteltu verhon takana kaikessa hiljaisuudessa, jotta harrastajapiirit eivät saisi ääntänsä kuuluviin. Missään ei esimerkiksi ole julkaistu sellaista tietoa, että aselakia edes oltaisiin muuttamassa. Asiaa valmistelee sisäasianministeriön ase- ja arpajaisyksikön ylitarkastaja Mika Lehtonen. Hän on siis se henkilö, jonka on osattava, ja jonka on pakko vastata asiaan liittyviiin kysymyksiin. Lähteeni arvion mukaan "henkilöstä ei oikein ota selvää". Joidenkin huhujen mukaan Lehtonen on AAHY:n johtajan, Jouni Laihon talutusnuorassa. Laiho on tunnetusti, ja myös lähteeni mukaan erittäin asevastainen henkilö, joten yhtälö käy järkeen. Lisäksi taannoisen AAHY:n kansliapäällikön nimittämisellä saattaa hyvin olla merkittäväkin rooli tässä kupletissa. Siksi poikkeuksellinen oli presidentin menettely nimitysasiassa. Lähteeni mukaan AYO:ta valmistelemassa olevassa työryhmässä oli ainoastaan kolme millään lailla asiantuntijaksi laskettavaa henkilöä. Kaikki loput ol ivat täysin maallikoita, ja on erittäin ilmeistä, että tulevaa aselakia valmisteleva työryhmä ei sisällä ensimmäistäkään asiantuntijaa. Lakimuutos joutuu toki käymään läpi normaalin parlamentaarisen prosessin, mutta tarvittaessa se voidaan saada hyvinkin nopeasti läpi, mikäli sitä saadaan rauhassa valmistella ilman, että siihen voidaan ulkopuolelta vaikuttaa. Tämä on aivan epäilemättä tarkoituskin.


Lähteeni mukaan nyt aseharrastajien on todella syytä olla huolissaan, ja on erittäin tärkeää, että asian ympärille saadaan viriämään julkista keskustelua. Asiaa verhoava salaperäisyys ei ole vahinko, vaan tarkoituksellista asian pimittämistä, ja erittäin ilmeisesti jopa yksittäisten henkilöiden henkilökohtaisten intressien mukaista. Suurin uhka vaikuttaa olevan Jouni Laiho, joka kuulemma ajaa asiaa erittäin voimakkaasti, kuten teki myös AYO:n tapauksessa. AYO:sta sattui vaan tulemaan osin lainvastainen, joten nyt seuraavassa vaiheessa siitä viilataan lainmukainen siltä osin kuin se on tarpeen.


Tosiasia on, että laillisesti hankitun omaisuuden takavarikointi on voimassa olevien omaisuutta suojaavien lakien ansiosta erittäin ongelmallista. On siis äärimmäisen epätodennäköistä, että jo myönnettyjä hallussapitolupia voitaisiin ryhtyä peruuttamaan. Valtio ei siis missään tilanteessa voi takavarikoida ampuma-aseita niiden lailliselta omistajalta. Edes jumalasta seuraavan Laihon vaikutusvalta ei ylety niin pitkälle. Puhutaan kuitenkin perustuslaillista oikeuksista, eikä niitä noin vain muuteta kuin huonekalujen järjestystä olohuoneessa. Pakkolunastus tulee toki kysymykseen, mutta ampuma-aseiden suuren määrän vuoksi tämäkin tuntuu utopistiselta kustannuskysymyksienkin kannalta. Ei kuitenkaan palvele kenenkään etua, mikäli ampumaharrastuksen aloittaminen tehdään jatkossa käytännössä mahdottomaksi. Laki, joka ei ole kaikille sama olisi sekin perustuslain vastainen. On siis paradoksaalista, mikäli jatkossa ei lupia myönnettäisi tietyn tyyppisille aseille. Nyt ei lähteeni muk aan ole millään muotoa myöhäistä vaikuttaa asiaan, vaan nyt nimenomaisesti on sen aika. Koska prosessi ei kestä siis päivänvaloa, on sen julkiseksi saattaminen ensimmäinen askel parempaan suuntaan.


Pahoittelen lähteeni epämääräisyyttä, mutta en saanut lupaa henkilön nimen julkaisuun, enkä siis voi enkä halua henkilöidä lähdettäni mitenkään nyt tai jatkossa. Syyt ymmärrän erittäin hyvin, eikä se itse asiassa ainakaan asiaa parantaisi. Näin toimien pystymme säilyttämään sisäpiirilinkin harrastajien ja viranomaisen välillä sikäli kun viranomaisesta on muodostunut suorastaan vihollisleiri. Korostan kuitenkin, että kysymyksessä on varma sisäpiirin tieto, eikä mikään toisen käden huhu. Vaikka tarina kuulostaakin vahvasti salaliittoteorialta, se ei ole sitä vaan valitettavan totta ja sellaisenaan erittäin huolestuttavaa."

Inter Arma Silent Leges

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 243
 • Liked: 18339
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #8 : 15.03.2009, 20:01:01 »
DEM(onic)LA(w):n jäsenistön vanhat stasikytkennäthän meinasivat tulla julki tämän "Tiitisen listan" myötä. Tosi kumma juttu, ettei sitä julkaistu.

"Rakastettu Arvojohtaja", DDR:n tunnustamiskomission jäsen, ei varmaan tällä listalla ole.

Daemonic

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 062
 • Liked: 39
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #9 : 15.03.2009, 20:10:24 »
on erittäin ilmeistä, että tulevaa aselakia valmisteleva työryhmä ei sisällä ensimmäistäkään asiantuntijaa.
Eiköhän tämä ole ihan normi näissä asioissa nykyään. Vrt. Lindenin sensuurilaki.
EIT: "sananvapaus ei koske pelkästään sellaisia "tietoja" tai "ajatuksia", joihin suhtaudutaan myötämielisesti tai joita pidetään vaarattomina tai yhdentekevinä, vaan myös sellaisia, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät."

Kokoliha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 307
 • Liked: 8992
 • dieselsetä. vaippanaamainen turbolammas.
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #10 : 16.03.2009, 00:36:30 »
Kaiken olennaiden Demlasta taisi kirjoittaa taannoin Octavius (osa 2).

Demokratianvastaista toimintaa harjoitetaan harvemmin avoimesti, ylpeänä ja valtionhallinnon ja virkamiehistön tuella. No Venäjällä, Zimbabwessa ja Suomessa nyt ainakin.

Jep. Eli Mikko Puumalainen on nykyään apulaisoikeuskansleri, ja oikeuskansleri, Jaakko Jonkka, on DEMLAn jäsen. Piti siis päivittää postaus tuohon "Vähemmistövaltuutettu valppaana" -ketjuun. Lienee turhaa odottaa, että esimerkiksi MOT-toimitus tekisi ohjelman DEMLAsta ja sen kytkennnöistä - Arvojohtajaamme unohtamatta. MOT kun tulee eetteriin YLEn ykköskanavalta. Ei koira ruokkivaa kättä pure.

Lainaus käyttäjältä: Peltipaita / 15.03.2020
Nämä samat politikot jotka haluavat pitää koulut nyt auki kannustivat puoli vuotta sitten lapsia ilmastolakkoon.

Alkuasukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 504
 • Liked: 2272
 • Nipsteri
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #11 : 16.03.2009, 02:09:14 »
Ehkä oleellisin asia, mikä heidät yhdistää, on Demokraattiset Lakimiehet. Yhdistys kulkee tänä päivänä nimellä Demla ja sillä on synkkä ja surullinen historia.

Tämä radikaaliin vasemmistoideologiaan aiemmin tiiviisti kytköksissä oleva järjestö
Tuo IL:n postaus oli sellaisenaan foliohattukamaa. Olisi hyvä, jos tuosta DEMLA:n toiminnasta/historiasta olisi hieman syväluotaavampaa matskua tarjolla kuin tuo Octaviuksen blogi. Ts jos puhutaan synkästä historiasta niin olisi hyvä olla viite.

Lukaisinpa muuten juuri ilmestyneen Lumedemokratia-kirjan, kannattaa tutustua. Siitä käy ilmi, miten tiukasti vanhat stallarit ovat vielä kiinni vallankahvassa.
"Monikulttuurisuus rikastuttaa odottamattomilla tavoilla."

Kaarina Ranne (vihr.)

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 934
 • Liked: 9296
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #12 : 16.03.2009, 03:15:30 »
Ehkä oleellisin asia, mikä heidät yhdistää, on Demokraattiset Lakimiehet. Yhdistys kulkee tänä päivänä nimellä Demla ja sillä on synkkä ja surullinen historia.

Tämä radikaaliin vasemmistoideologiaan aiemmin tiiviisti kytköksissä oleva järjestö
Tuo IL:n postaus oli sellaisenaan foliohattukamaa. Olisi hyvä, jos tuosta DEMLA:n toiminnasta/historiasta olisi hieman syväluotaavampaa matskua tarjolla kuin tuo Octaviuksen blogi. Ts jos puhutaan synkästä historiasta niin olisi hyvä olla viite.

Lukaisinpa muuten juuri ilmestyneen Lumedemokratia-kirjan, kannattaa tutustua. Siitä käy ilmi, miten tiukasti vanhat stallarit ovat vielä kiinni vallankahvassa.

Kyllä synkästä historiasta puhuminen on DEMLAn yhteydessä täysin oikeutettua. Lukaise vaikka tämä Demlan omilta (!) sivuilta löytyvä historiikki http://www.demla.fi/historia.htm
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Alkuasukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 504
 • Liked: 2272
 • Nipsteri
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #13 : 16.03.2009, 10:28:29 »
No voi vittu mitä tuubaa.

Lainaus
Demokraattiset Lakimiehet (Demla) lähti toimimaan kolmikantapohjalla; sen hallitukseen valittiin kolmannes sosialidemokraatteja, kolmannes kansandemokraatteja ja kolmannes keskustalaisia.
Siinä onkin "kattava" otos. 60% punikkeja.Missä oikeistoedustus?

Lainaus
Yhdessä nämä merkitsivät, että Demla oli epäpoliittinen ”yleisedistyksellinen” järjestö, koska yksikään kolmesta keskeisen puolueesta ei voinut ottaa sitä ohjaksiinsa.
Toimijat valittiin kaikki poliittisesti. Tekeekö laaja(?) poliittinen pohja jostain järjestöstä epäpoliittisen? Onhan kavereilla näkemys...

Lainaus
Kesäseminaari oli tarkoitus järjestää Jyväskylässä...Tilaisuuteen oli saatu paikalle musiikkiakin ja lauluyhtye Agit Prop esitti ainakin laulun "Puolueen ylistys".

Hyi oksennus.

Lainaus
K.J. Lång oli yhtä aikaa oikeusministeri ja Demlan puheenjohtaja...Juhlaesitelmän Demlan historiasta piti Paavo Nikula, joka oli toiminut edellisvuonna Demlan puheenjohtajana ja lyhyen aikaa virkamieshallituksen oikeusministerinä.
Melko riippumatonta sakkia.

Lainaus
Kansainvälistä matkailua harrastettiin säännöllisesti mm. Praha ja Puola 1974 ja 1977, Riika ja Vilna 1978, Murmansk 1982, DDR 1984, Riika 1986, Unkari 1986.
Suovostoliitosta ei saanut viisumeita kuin itään?

Lainaus
Anneli Jäätteenmäki kävi puheenjohtajavuotenaan 1987 Moskovassa suomalaisessa lakimiesvaltuuskunnassa Demlan edustajana.
Uskotaan, uskotaa, maailma rajoittui idässä Neuvostoliittoon ja lännessä noh, Neuvostoliittoon.

Lainaus
Demla oli perustamassa Pakolaisneuvontapistettä, josta sittemmin kehittyi Pakolaisneuvonta r.y. Sillä on tätä kirjoitettaessakin puheenjohtajana Demlan edustaja.
Dodiih, nyt lähestytään tätä päivää.

Lainaus
Demla matkaili ahkerasti 1990-luvulla... Barcelonaan 1990, Tallinnaan ja Tarttoon 1991, Prahaan 1992, Riikaan 1995 ja Pietariin 1997.
...tai sitten ei. Onko Demlalaisilta toinen pallonpuolisko hukassa? Missä matkat Isoon-Britanniaan tutkimaan vanhaa Common Law-perinnettä, tai USA:n vierailut? Tuo Barcelona oli kv-seminaari, muut kohteet omavalintaisia. Siitä tuo yksi lipsahdus länsimaahan.

Lainaus
Kehityskaaria ja johtopäätöksiä
...
-Edelleenkin juristien valtavirta ”ahdistaa” monia.
...
- Pakolaisneuvonta on ollut usean nykyaktiivin työpaikka.
Värittääköhän työnantaja mitenkään toimintaa, any guesses?

Lainaus
Jos olet kiinnostunut oikeuspolitiikasta, liity Demlaan!
Joku nuiva voisi liittyä ;D

Huhhuh, olihan melkoista paskaa. Sääliksi käy, meitä kaikkia.

"Monikulttuurisuus rikastuttaa odottamattomilla tavoilla."

Kaarina Ranne (vihr.)

Perttu Ahonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 524
 • Liked: 3552
 • Difficile est satiram non scribere.
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #14 : 16.03.2009, 11:42:39 »
DEMLA = Demoniset lakimiehet?   No, kaiketi tuohon on tulossa uusi päivitys, sillä tuo nimityshän (lakimiehet) ei ole sukupuolineutraali. 

Ehkä uusi päivitys voisi olla seuraava:  DEMONKULTJURE Demoniset `Demokraattinen monikulttuuri laillisuus`  :-\

Joka tapauksessa vanha Demokraattiset lakimiehet on selkeä internationaalinen reliikki ajalta, jolloin Demokratia tarkoitti tiedostavissa piireissa "kansandemokratioita", kuten kaikkia Varsovanliiton maita - etunenässä DDR = Saksan demokraattinen tasavalta.  Nuo tiedostavat piirithän muodostavat edeleen Demlan `selkärangan` vai mikä se oli?

No, suuripäisyys lienee paikallaan puhuttaessa nykyisestä elitistisestä vallan reaalipolitiikasta.

Tunnettuahan on, että vallan politiikassa pään/pääasian tarkoitus on kiinnittymällä selkärankaan, estää selkärankaa valumasta anuksen kautta lahkeesta/helmoista ulos. Niin, että jos ihmettelette miksi niin moni vallan poliitikko ja mokuttaja on niin jäykkä niskainen, niin se johtuu siitä, että pää pitää kiinni veltosta selkärangasta kamppaillessaan (isän)maan vetovoimaa vastaan.

Turjalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 303
 • Kun normikonservatismi ei riitä
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #15 : 16.03.2009, 12:21:58 »
Niin, että jos ihmettelette miksi niin moni vallan poliitikko ja mokuttaja on niin jäykkä niskainen, niin se johtuu siitä, että pää pitää kiinni veltosta selkärangasta kamppaillessaan (isän)maan vetovoimaa vastaan.

 :D Päivän quotti!
"Sotilaspapin puheen jälkeen koko miesjoukko seisoi hiljaisena pidätellen tunnevyöryä. Siellä täällä pari liikutuksen kyyneltä tipahteli rynnäkkökiväärin kylmälle teräkselle, valuen siitä asetta puristavalle kädelle ja tippuen lopulta maahan - isiltä perittyyn ja isien verellä lunastettuun maahan"

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 053
 • Liked: 20132
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #16 : 16.03.2009, 12:29:37 »
Vaikka tarina kuulostaakin vahvasti salaliittoteorialta, se ei ole sitä vaan valitettavan totta ja sellaisenaan erittäin huolestuttavaa."Jonkin verran aseasioihin lainsäädännön ja hallinnon mielessä perehtyneenä täytyy todeta, että kaikki kerrottu perustuu tosielämään. Valitettavasti.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Lonely Raider

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 135
 • Liked: 0
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #17 : 16.03.2009, 17:58:00 »
Tere,
Kiitos tarkemmista tiedoista ja luvuista demlasta, tämä on ollut periaatteessa jo tiedossa, että tämä syöpäpesäke sikiää edelleen ja ulostaa tasaiseen tahtiin näitä maanpettureita eri virkoihin.
Kandeeko siis kauheesti ihmetellä, että miksi asiat ovat päin vittua täällä?
Ihmeellistä on sinänsä se, että miten he ovat voineet uittaa itsensä näihin virkoihin?
Eikö kokoomus ja kepu ole ollenkaan hereillä?
Vai ovatko siis aivan samaa sakkia... ???
-LR-

Tank U

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 571
 • Liked: 2
 • Molon Labe
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #18 : 16.03.2009, 18:33:34 »
Mutta hetkinen!!! Suomenhan pitäisi olla korruptiovapaa maa ja OIKEUS valtio???

Olemmeko ymmärtäneet jotain väärin????

Eihän Suomessa ole mielipiderasismia ja syrjintää. Saati sitten mielipidevankeja.

Outoa puhetta Kansanvallan Suomessa. Suurinosa Suomalaisista haluaa kymmeniätuhansia pakolaisia tekemään olematonta työtä Suomeen.

Suurinosa Suomalaisista haluaa Aeettoman Suomen.

Suurinosa Suomalaisista Haluaa Matti Vanhasen Jatkavan pääministerinä.

Suurinosa Suomalaisista on  IDIOOTTEJA!!!!
Inter Arma Silent Leges

Anti-Utopisti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 496
 • Liked: 7
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #19 : 16.03.2009, 19:52:57 »
Yhdysvaltalaisen Uuden Vasemmiston radikaaleilla lakimiehillä lienee ollut kohtalaisen paljon yhteistä mutta myös ainakin jonkin verran eroja verrattuna suomalaiseen Demlaan sekä lakiasioihin liittyvien prioriteettiensa että poliittisten lähtökohtiensa osalta. Suosittelen joka tapauksessa Googlettamaan "radical lawyers", niin löytyy mielenkiintoista tietoa 1960-luvun sukupolvikapinan vaikutuksesta oikeusjärjestelmään:

http://www.google.com/search?hl=en&as_epq=radical+lawyers

Seuraavasta kirjasta saa erityisen nopeasti kiinnostavaa tietoa aiheesta jo lukemalla muutaman sivun alusta:

David J. Langum: William M. Kunstler

http://books.google.com/books?id=z_1Wwp3g8bMC&pg=RA2-PA153&lpg=RA2-PA153

http://www.amazon.com/William-M-Kunstler-David-Langum/dp/0814751512

Kun opettelee ymmärtämään 1960-lukulaisten aktivistien ajatusmaailmaa, niin heidän kanssaan lienee helpompaa pärjäillä kuin yrittämällä miettiä näitä varsin sisäpiirimäisiä radikaalivasemmistolaisia ajatuskoukeroita taviksen maalaisjärjellä.


70969036@hotmail.com

Alkuasukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 504
 • Liked: 2272
 • Nipsteri
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #20 : 16.03.2009, 20:44:03 »
oikeudenkäynti on kiistatta poliittinen.

Ei se ole poliittinen, koska mukana on molempien kantojen edustajia; punaisia ja vihreitä.
"Monikulttuurisuus rikastuttaa odottamattomilla tavoilla."

Kaarina Ranne (vihr.)

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 060
 • Liked: 7691
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #21 : 17.03.2009, 16:54:09 »
Useat demlalaiset rikkovat räikeästi lakeja, perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia. Demla on kapinallinen joukkio, joka liittolaisineen yrittää riistää kansalta sen vallan, joka sille perustuslain mukaan kuuluu. Lakimiehinä, poliitikkoina ja virkamiehinä demlalaiset pystyvät estämään toistensa ja itsensä rikoksiin puuttumista, ja se tekee heistä erityisen vaarallisia. Osittain voidaan katsoa, että vallankaappaus on onnistunut tai onnistumassa.

Nämä kapinalliset, demokratian ja ihmisyyden viholliset, joihin kuuluu myös demlalaisia, ovat kuitenkin pelkkiä rikollisia, heidän valtansa on laitonta. Me olemme lähempänä lakia ja oikeutta.

Miten on edistynyt demlan lonkeroiden ja yhteistyötahojen kartoitus? Olen ollut vähän ulkona tästä, mutta asian kanssa olisi syytä edetä, sillä demla edelleen kiihdyttää demokratian vastaista ristiretkeään. Voisin ryhtyä hommiin. Tätä toimintaa pitäisi koordinoida paremmin.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Turjalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 303
 • Kun normikonservatismi ei riitä
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #22 : 17.03.2009, 17:21:24 »
Jussi Halla-ahon pitäisi pyytää jo etukäteen kaikkien DEMLA:n jäsenten jääväystä oikeuskäsittelyssä, koska muussa tapauksessa oikeudenkäynti on kiistatta poliittinen. Saman yhdityksen jäsenet ajavat keskenään samaa politiikkaa, joka on selkeässä ristiriidassa Halla-ahon ajaman politiikan kanssa.

Nimenomaan näin. Muussa tapauksessa koko oikeusprosessi kariutuu jo alkuunsa.
"Sotilaspapin puheen jälkeen koko miesjoukko seisoi hiljaisena pidätellen tunnevyöryä. Siellä täällä pari liikutuksen kyyneltä tipahteli rynnäkkökiväärin kylmälle teräkselle, valuen siitä asetta puristavalle kädelle ja tippuen lopulta maahan - isiltä perittyyn ja isien verellä lunastettuun maahan"

Tank U

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 571
 • Liked: 2
 • Molon Labe
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #23 : 17.03.2009, 18:00:19 »
Tässä esimerkki miten Suomessa Perusoikeudet laitetaan romukoppaan kun on demlaattorit asialla...

http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=145164


Tutkija: Aseluvan sitominen ampumaseuran jäsenyyteen on perusoikeuskysymys
RS, 16.3.2009


--------------------------------------------------------------------------------
 
Yhdistymisvapaudesta väitöskirjaa tekevän, hallintotieteiden lisensiaatti Matti Muukkosen mukaan aseluvan sitominen ampumaseuran jäsenyyteen on perusoikeuskysymys.


- Sisäministeriön esittämää vaatimusta aselupaa edeltävästä vähintään kahden vuoden jäsenyydestä ampuseurassa on arvioitava perusoikeusnäkökulmasta, Muukkonen toteaa.

Hänen mukaansa vaatimus jäsenyydestä yhdistyksessä voi tulla kysymykseen vain jos se on välttämätön ja viimesijainen keino ratkaista ilmennyt ongelma.
- Ei ole itsestään selvää, että perustuslakivaliokunnan perusoikeuksien rajoittamiselle asettamat vaatimukset täyttyisivät täysimääräisesti, jos tarjolla on muitakin mahdollisuuksia päästä samaan lainsäädäntötavoitteeseen.

Tällaisina mahdollisuuksina Muukkosen mainitsee esimerkiksi nykyistä tiukemmat raportointi- ja valvontavaatimukset.

Hän muistuttaa myös oikeustieteellisessä keskustelussa esitetyistä näkemyksistä, joiden mukaan yleisen turvallisuuden ja järjestyksen turvaaminen ei ole sellainen perusoikeus, jonka perusteella muita perusoikeuksia olisi mahdollista rajoittaa.

- Mikäli aseluvan edellytyksenä ryhdytään vaatimaan jäsenyyttä ampuma-aseseurassa, sitä on arvioitava perustuslaissa (13.2) turvatun negatiivisen yhdistymisvapauden näkökulmasta, Muukkonen sanoo.

Inter Arma Silent Leges

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 060
 • Liked: 7691
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Vs: DEMLA (Nyt sitä koordinointia!)
« Vastaus #24 : 18.03.2009, 02:13:06 »
Toistan itseäni. Miten demlan ja sen liittolaisten kartoitus, taustojen selvittely ja dokumentointi etenee?

Voinko olla avuksi? Olen hieman pöllämystyneenä vielä ulkona näistä kuvioista, mutta kykenen kyllä näkemään pimeässä. Haluaisin nyt paneutua juuri tähän aihepiiriin.

Jonkun asiaan perehtyneen pitäisi ensin koordinoida, en voi tietää mitä on jo tutkittu ja mitä ei. Voin ottaa myöhemmin paneuduttuani koordinointivastuutakin, ei minulla ole mitään periaatteellista sitä vastaan. Jos ei mitään kuulu aloitan kyllä itsenäisesti, ja se ei liene tehokkainta.

Onko jossain muussa ketjussa käsitelty asiaa tarkemmin?
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 15 729
 • Liked: 21161
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #25 : 18.03.2009, 07:55:03 »
Jussi Halla-ahon pitäisi pyytää jo etukäteen kaikkien DEMLA:n jäsenten jääväystä oikeuskäsittelyssä, koska muussa tapauksessa oikeudenkäynti on kiistatta poliittinen. Saman yhdityksen jäsenet ajavat keskenään samaa politiikkaa, joka on selkeässä ristiriidassa Halla-ahon ajaman politiikan kanssa.

Nimenomaan näin. Muussa tapauksessa koko oikeusprosessi kariutuu jo alkuunsa.

Jos tuomari ja syyttäjä kuuluvat molemmat samaan poliittisia näkemyksiä kannattavaan yhdistykseen, niin oikeuden riippumattomuudesta ei enää voi puhua.
Mikäli syyttäjä ainoastaan kuuluu tähän yhdistykseen, niin se vielä menettelee.

Oikeuskäytännön politisoitumista on vaikea välttää, jokaisella kuitenkin on näkemyksensä.
Lain säätäjä on tässä kysymyksessä tärkeässä asemassa, lain pitää olla sellainen, ettei sitä voi tulkita muutoin kuin yksiselitteisesti, epämääräinen laki kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan ei ole tälläinen yksiselitteinen laki, ja valitettavasti ei myöskään ainoa tälläinen viimeaikainen epämääräisyys.

Tämä näin seutulippua omaamattomien kansanryhmän näkövinkkelistä.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Anti-Utopisti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 496
 • Liked: 7
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #26 : 18.03.2009, 07:55:34 »
Miten on edistynyt demlan lonkeroiden ja yhteistyötahojen kartoitus? Olen ollut vähän ulkona tästä, mutta asian kanssa olisi syytä edetä, sillä demla edelleen kiihdyttää demokratian vastaista ristiretkeään. Voisin ryhtyä hommiin. Tätä toimintaa pitäisi koordinoida paremmin.

Suosittelen käyttämään verkostoanalyysiä menetelmänä tutkimuskohteen luonteen takia.

Demla kokoontuu historiikkinsa mukaan nykyään niin harvoin, että on kyseenalaista, onko se oleellisin yhteinen nimittäjä niille henkilöille, joista olet eniten kiinnostunut. Eli tarkemmin sanoen monet niistä henkilöistä, joista olet kiinnostunut, selvästikin kuuluvat tai ovat kuuluneet Demlaan, mutta kuuluuko enemmistö nykyisistä Demlan rivijäsenistä siihen avainporukkaan, jota kartoitat? Ehkä kuuluvat, ehkä eivät. Ainakaan ei kannata käyttää liikaa aikaa, ennen kuin olet varma, mitä järjestöä tarkkaan ottaen haluat tutkia.

Suosittelen aluksi tekemään tekstianalyysin niiden henkilöiden teksteistä, joista olet eniten kiinnostunut, ja sitten Googlella vertaamaan heidän kirjoittamiensa tekstien vakiofraaseja muista järjestöistä löytyviin identtisiin fraaseihin. Kannattaa yrittää ottaa myös ulkomaalaiset järjestöt tarkasteltavaksi, jos suinkin tiedät, mikä on kullakin kielellä vastine suomalaisille vakiofraaseille. Jos identtisyyden aste fraseologiassa on ilmeinen, voit lisätä löytämäsi järjestön alustavasti piirtämääsi verkostoon. Kun verkosto sitten alkaa hahmottua, tutki tarkkaan siihen kuuluvien järjestöjen yhteyksiä: löytyykö siitä joku keskus, joka tanssittaa koko nukketeatteria vai ovatko siihen kuuluvat järjestöt varsin itsenäisiä? Entä minä vuosina vakiofraaseja löytyy heidän teksteistään eniten ja milloin ne ilmestyivät teksteihin ensimmäistä kertaa?

Muuten, jos laatisimme vastaavat verkostoanalyysit globaalin hallinnan ja EU:n liittovaltiokehityksen lobbareiden teksteistä, niin meille alkaisi varmaan nopeasti paljastua, mikä tässä massamaahanmuuttohullutuksessakin oikein on takana: kenellä on niin paljon valtaa, että sillä saadaan suomalaiset poliitikot tanssimaan kuin marionetit ja jopa pettämään kansansa.

Toinen ja ehkä vieläkin synkempi kysymys on se, että kun länsieurooppalaisilla maahanmuuttokriittisillä puolueilla on ollut vuosikaudet - ellei suorastaan vuosikymmenet - aikaa tehdä nämä analyysit, niin miksi ne eivät ole (ainakaan alustavan etsinnän perusteella) niitä tehneet? Ajaako siis Euroopassa kukaan oikeasti enää tavallisen kansan asiaa vai onko politiikka muuttunut sataprosenttisesti poliittisten koulukuntien keskinäiseksi näennäiskiistelyksi? Sikäli kuin olen itse yrittänyt tutkia asiaa, niin koko poliittinen kenttä Euroopassa vaikuttaa olevan aivan pöyristyttävässä rappion ja valheellisten sepitysten tilassa.


75265680@hotmail.com

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 934
 • Liked: 9296
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #27 : 18.03.2009, 08:40:37 »
Demla kokoontuu historiikkinsa mukaan nykyään niin harvoin, että on kyseenalaista, onko se oleellisin yhteinen nimittäjä niille henkilöille, joista olet eniten kiinnostunut.

Kyllä Demla elää ja voi hyvin edelleen. Joka vuosi järjestetään Demlan hallintoelimien normaalien kokousten lisäksi kaikille jäsenille tarkoitettu mittava kesäseminaari. Lisäksi jäsenkuntaan pidetään yhteyttä mm. 4 kertaa vuodessa ilmestyvällä "Oikeus"-lehdellä ja erilaislla sähköpostitiedotteilla.   

Demlaa voi hyvin verrata vapaamuurareihin. Toimintansa luonteen vuoksi Demla ei kuitenkaan voi julistautua salaseuraksi, vaan sen etujen mukaista on esiintyä tavallisena kansalaisjärjestönä. Jos yhteiskunnassa havahduttaisiin siihen, että oikeuspoliittinen valta on kaikessa hiljaisuudessa luisunut radikaalivasemmistolaiselle "hyvä veli" -järjestölle, demlalaisten kytkentöihin ja kulissien takaisiin toimiin alettaisiin kiinnittää selvästi enemmän kiinnittää huomiota. Se olisi Demlan kannalta huono asia, koska se vähentäisi demlalaisten mahdollisuuksia toteuttaa omien tavoitteidensa mukaista politiikkaa ja oikeuskäytäntöä.

Demlan tutkiminen olisi erittäin hyvä ja kiinnostava aihe jollekin tieteellisen tutkielman tekijälle. Tunkiota penkomalla esille tulisi varmasti kaikenlaista kiinnostavaa.
« Viimeksi muokattu: 18.03.2009, 08:48:59 kirjoittanut Mika »
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Turjalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 303
 • Kun normikonservatismi ei riitä
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #28 : 18.03.2009, 10:02:10 »
Jussi Halla-ahon pitäisi pyytää jo etukäteen kaikkien DEMLA:n jäsenten jääväystä oikeuskäsittelyssä, koska muussa tapauksessa oikeudenkäynti on kiistatta poliittinen. Saman yhdityksen jäsenet ajavat keskenään samaa politiikkaa, joka on selkeässä ristiriidassa Halla-ahon ajaman politiikan kanssa.

Nimenomaan näin. Muussa tapauksessa koko oikeusprosessi kariutuu jo alkuunsa.

Jos tuomari ja syyttäjä kuuluvat molemmat samaan poliittisia näkemyksiä kannattavaan yhdistykseen, niin oikeuden riippumattomuudesta ei enää voi puhua.
Mikäli syyttäjä ainoastaan kuuluu tähän yhdistykseen, niin se vielä menettelee.

Oikeuskäytännön politisoitumista on vaikea välttää, jokaisella kuitenkin on näkemyksensä.
Lain säätäjä on tässä kysymyksessä tärkeässä asemassa, lain pitää olla sellainen, ettei sitä voi tulkita muutoin kuin yksiselitteisesti, epämääräinen laki kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan ei ole tälläinen yksiselitteinen laki, ja valitettavasti ei myöskään ainoa tälläinen viimeaikainen epämääräisyys.

Tämä näin seutulippua omaamattomien kansanryhmän näkövinkkelistä.

Joo, mutta tämä ei kuulemma koske rappareita *sarcasm*

Demlaan on käsittääkseni linkittynyt Suomen Pakolaisapu Ry, joka taas omaa hyvät suhteet toimittajiin (mm. kouluttaa ja järjestää seminaareja toimittajille), eli yksi mokutuskanava...
« Viimeksi muokattu: 18.03.2009, 10:05:23 kirjoittanut Turjalainen »
"Sotilaspapin puheen jälkeen koko miesjoukko seisoi hiljaisena pidätellen tunnevyöryä. Siellä täällä pari liikutuksen kyyneltä tipahteli rynnäkkökiväärin kylmälle teräkselle, valuen siitä asetta puristavalle kädelle ja tippuen lopulta maahan - isiltä perittyyn ja isien verellä lunastettuun maahan"

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 170
 • Liked: 89937
Vs: D.E.M.L.A.
« Vastaus #29 : 18.03.2009, 11:35:56 »
Demlaan on käsittääkseni linkittynyt Suomen Pakolaisapu Ry, joka taas omaa hyvät suhteet toimittajiin (mm. kouluttaa ja järjestää seminaareja toimittajille), eli yksi mokutuskanava...

Onko tosiaan noin vai sekoitatko Demlan alulle panemaan Pakolaisneuvontaan, joka nykyisin pyörittää yksin turvapaikanhakijoiden oikeuspalveluja ja oikeuksista tiedottamista?

Demlan 50-vuotishistoriikista:
Lainaus
Demla oli perustamassa Pakolaisneuvontapistettä, josta sittemmin kehittyi  Pakolaisneuvonta r.y. Sillä on tätä kirjoitettaessakin puheenjohtajana Demlan edustaja. Voidaan sanoa, että Demla ulkoisti ulkomaalaisprojektinsa aika pitkälti Pakolaisneuvonnan kautta tapahtuvaksi.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: