UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Käännytysten seurantaketju  (Luettu 236464 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 952
 • Liked: 30028
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1140 : 11.07.2020, 18:08:53 »
^Miten nämä tukirahat maksetaan käytännössä? Jos rahat pitää käydä itse hakemassa niin siinähän voitaisi heti ottaa etsitty mies kiinni kun tulee kassaluukulle, ja jos taas ne rahat maksetaan tilille niin miksi ihmeessä maksetaan? Niitähän ei edes kuuluisi maksaa, kun ei miehen kuuluisi täällä ollakaan.

Detaljeja en tiedä, mutta maksukortteja ne ovat ainakin joskus jakaneet (ainakin jostakin vuoden 2015 rynnäkön paikkeilta lähtien) ja niillä on ollut tietty summa rahaa. Kortit käy ainakin ruokakaupoissa. Välillä kassoilla näkee näitä tapauksia. Ehkä jostakin saa sitten käydä lataamassa niihin pätäkkää, jolleivat ole jo järjestäneet sellaisen systeemin pankkien kanssa, että rahat rapsahtaa laittomien kortille jo automaattisesti. Tuon systeemin toiminta olisi kyllä aiheellista saada laajemmankin yleisön tietoon, niin ainakin jonkun silmät saattaisivat avautua.

Jokainen noista laittomista maassa oleskelijoista olisi muuten helppo jäljittää, ottaa talteen ja heivata ulos maasta, mutta kun lakien noudattaminen ei näitä "oikeusvaltiopoliitikkojamme" kiinnosta ollenkaan niin kauan kun siitä ei joudu edesvastuuseen. Kenties kansalaisille olisi hyvä muistuttaa, että kaikki valta demokratiassa on lähtöisin kansalta, joten lakeja systemaattisesti rikkovat poliitikot kyllä saadaan vastuuseen, jos laajempi yleisö pääsee noista touhuista selville. "Vastuullinen media" toki yrittää estää tämän kaikin tavoin.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2020, 19:13:56 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 560
 • Liked: 9678
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1141 : 23.07.2020, 10:50:40 »
Lainaus

14-vuotiasta uhkaa karkotus Thaimaahan, vaikka äiti on Suomen kansalainen ja tyttö on asunut vuosia Suomessa – näin Migri perustelee

Neljätoistavuotiasta Kanyarat Tassamaa uhkaa karkotus Suomesta takaisin Thaimaahan, vaikka hän on asunut Riihimäellä äitinsä Pawichad Saithongin ja Markku Sorsan luona pian kolme vuotta.
(...)
Torstaisen haastattelun jälkeen perjantaina 17. päivä pamahti postiluukkuun se, mitä oli pelätty: kutsu saapua poliisin pakeille keskustelemaan Kanyaratin käännytyksestä.

X

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/834285-14-vuotiasta-uhkaa-karkotus-thaimaahan-vaikka-aiti-on-suomen-kansalainen-ja-tytto

Käännytyspäätöksen piti astua voimaan 15.3, mutta tuli korona, ja sitten
Lainaus
Riihimäkeläinen Markku Sorsa kertoo MTV Uutisille puhelimessa, että hänen avopuolisonsa Pawichad Saithongin 15-vuotias tytär Kanyarat Tassama sai oleskeluluvan Suomeen noin kaksi viikkoa sitten.
Lainaus
Myönteisen päätöksen taustalla on uusi helmikuussa tehty oleskelulupahakemus, johon Sorsa merkittiin oheishuoltajaksi. Hän oli hakenut aiemmin tytön oheishuoltajuutta ja toimitti asiasta myönteisen päätöksen Migriin.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/riihimakelaisen-perheen-piina-ratkesi-teini-ikainen-tytar-sai-oleskeluluvan-paatos-aiheutti-hammastysta-onko-suomen-kansalaisuuksilla-keskenaan-jotain-eroa/7877354

Toisaalta en miellä, miksei tuota oleskelulupaa olisi voinut myöntää jo alunperin (tässä tietysti lehtijuttujen tietojen varassa), toisaalta tässä jälleen yksi esimerkki, että karkotus/kääännytyspäätös, vaikka olisi saanut hyväksynnän sekä KHO:sta että EIT:ä, on eri asia kuin oikeasti toeutettu käännytys tai karkotus.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 937
 • Liked: 5439
Vs: Käännytysten seurantaketju
« Vastaus #1142 : 28.07.2020, 04:49:46 »

Eilen QS4326 (OK-TVG)  Tanskanmaalta  Karup -  Oslo - Tampere - Tbilisi - ja 28.7 aamulla Kabulissa.


Olisiko, että tulijoille täytyy tehdä tilaa?  ;D
”Oikeusvaltiossa peruspalveluministeri ei voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä jonkun lain pykäliä pitämällä tiedotustilaisuuksia.”