Kirjoittaja Aihe: Homman syvin olemus  (Luettu 210470 kertaa)

IDA

 • Vieras
Vs: Ajankohtainen kakkonen: MAAHANMUUTTOILTA
« Vastaus #60 : 11.02.2009, 22:58:49 »
(Modet siirtäköön jos on liiaksi off-topic)

Kysyn vakavissani. Jos Halla-aho olisi sanonut menevänsä A2 lähetykseen, niin tuki olisi ollut 100% yhtä puoltavaa kuin se nyt oli. Hienosti päätetty! Pärjäsit erinomaisesti pressiklubissakin! Muista mainita, että... jne. Yksikään ei olisi sanonut "älä mene, koska...".

Väittäisin, että se meneekö Jussi johonkin TV-ohjelmaan vai eikö mene, ei ole kovinkaan monelle mikään keskeinen asia, joten siihen ei vain oteta kantaa. Itsekin olisin sanonut, että ihan ok, olisi mennyt tai ollut menemättä.

Poliittisesti näin voi olla parempi, koska Freddy ja Mäki-Ketelä saavat julkisuutta. En tiedä olisiko jompikumpi heistä jäänyt Jussin mukana ollessa pois.

Lainaus
Ymmärrän sen sosiaalisesti, vertaistukena, kannustuksena. Mutta en ymmärrä sitä metodeja koskevan debaatin näkökulmasta. Eli onko tuollaiseen lähetykseen menemisestä (tai jostakin muusta asiasta x tai c tai y) oikeasti hyötyä/haittaa ja miksi?

Tuohan on elävä keskustelu, joten asiaa ei voi tietää etukäteen. Jos kaiken julkisuuden laskee plussaksi niin siitä on ilman muuta hyötyä. Muuten riippuu tilanteesta. Yhteiskunnallinen liike ei tietenkään voi toimia yhden ihmisen ehdoilla, joten asian miettiminen on sinänsä turhaa.

Lainaus
Jos "hommanne" aikoo versoa laajemmalle nykyisestä yhdestä julkisuuskuvastaan, niin silloin sen pitää myös moniäänistyä ja aloittaa sisäinen debaatti. Keskustassa on Vanhasen vastustajia ja kannattajia. Vihreissä tulee ehkä Tynkkysen ja Sinnemäen välinen vaali. Tynkkynen ja Sinnemäki voivat käydä debaattia eroavuuksistaan. Jyrki Kasvi ja Sinnemäki voisivat olla eri puolueissa. Urpilaisella ja Tuomiojalla ei paljoa yhteistä ollut.

Villinä uutispaljastuksena - toivottavasti tämä ei mene lehtiin nyt - PS:ssä käydään myös vaaleja henkilövalinnoista ja kiivastakin keskustelua linjanvedoista. Halla-aho, tai kukaan mukaan yksilö toivottavasti ei kuitenkaan sisäisesti jakaannu.

Lainaus
Jos "homma" olisi puolue ei olisi vastaehdokasta puheenjohtajaksi. Ei olisi sisäistä haastetta, kritiikkiä, eriävää linjaa, vaihtoehtoisia linjauksia "homma-puolueen" sisältä.

Homma ei ole puolue. Jussi taas ei ole ollut edes ehdokkaana puheenjohtajaksi mihinkään Hommaan edes löyhästi liittyvään järjestöön vaan ihan eri tyypit niissä hääräävät.

Lainaus
En totea tätä piruillakseni. Eikö sisäinen myötäily oikeasti ihmetytä tai arveluta ketään? Onko se hyödyllistä? En ole edellisten kahden vuoden aikana kertaakaan lukenut nimimerkiltä tunnistettavalta hommailijalta scriptan vieraskirjasta sanoja "en pitänyt kirjoituksestasi, koska..." koskien scriptan kirjoituksia vrt. "Tuomioja kritisoi puolueensa linjauksia kovin sanoin" "Niinistö ja Uosukainen eri linjoilla" "Soininvaara ja Pulliainen ilmiriidoissa" jne.

Kuten todettu tässä ei ole lainkaan kyse mistään puolueesta tai edes järjestäytyneestä yhteiskunnallisesta liikkeestä. En tiedä onko kukaan koskaan tavannut esimerkiksi sinua?

Lainaus
"Homman" monikasvoisuuden tulee tarkoittaa myös moniäänisyyttä, sisäisiä jännitteitä, aate/linjanvetoriitoja ja eroavuuksia. Yksiäänisyys tulkitaan julkisessa kuvassa helposti johtajakultiksi.

Tottakai yritetään ylläpitää jotain johtajakulttia, koska niin on päätetty, eikä oikeaa tietoa laiskuuden tai muun väsymyksen vuoksi viitsitä etsiä. "Fiksuimmat" menevät siihen sitten vielä mukaan :)

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 406
 • Liked: 7894
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #61 : 11.02.2009, 23:12:52 »
Lainaus
En ole edellisten kahden vuoden aikana kertaakaan lukenut nimimerkiltä tunnistettavalta hommailijalta scriptan vieraskirjasta sanoja "en pitänyt kirjoituksestasi, koska..." koskien scriptan kirjoituksia vrt. "Tuomioja kritisoi puolueensa linjauksia kovin sanoin" "Niinistö ja Uosukainen eri linjoilla" "Soininvaara ja Pulliainen ilmiriidoissa" jne.

Tämä on varmasti eriskummallinen ilmiö sellaiselle, joka on tottunut relativistiseen lähestymistapaan, mikä ei ole koskaan tyhjentävää.

Halla-aholla lähestymistapa taasen on klassista logiikkaa - tyhjentävää. Tästä syystä, ja sellaisenaan, homma menee niinkuin menee:

- relativisti ei saa otetta, tätä alkaa ahdistaa, koska koko maailmankuva on pelissä: "siis mitä!!1! enkö minä olekaan universumin hallitsija keksiessäni aina sopivan 'selityksen' mille tahansa asialle, jota en ole tutkinut, mutta jonka tiedän, ja jota en ole tarkistanut, mutta luulen"


Kyse on ytimistä - tosiasioista. Perusteita: kun peruspremissi on oikein, kaikki mikä siitä loogisesti juontaa on yhtälailla oikein. Käänteisesti, että kun peruspremissi on väärin, looginen ketju pysyy uskollisena tälle väärälle premisiille eikä muutu missään ketjun vaiheessa oikeaksi.


Provokatiivinen lähestymistapa 'on' ainoa tapa, ja siinä ei ole mitään vikaa. Aleksis Kivi oli hyvin vihattu mies esimerkiksi. Tämän vastustajat olivat 1:1 yhtä kovakalloisia jääriä kuin esim. Lefa ja muut paukapäät.

Suomalaiset näki Lefan tapaisten öykkäreiden läpi, ja nosti Kiven paikoilleen.

Kivi sai tosin hermoromahduksen, koska se henkinen paine todennäköisesti oli aivan sietämätöntä. Nykyisin sitä voi sentään purkaa jotenkin, mutta tuohon aikaan ei ollut mitään keinoja estää jääriä lynkkaamasta. Stiller ja kumppanit yrittivät ihan samaa -  ei uutta taivaan alla.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2009, 23:16:18 kirjoittanut Risto A. »
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

Henkipatto

 • Hovialkemisti
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 575
 • Liked: 4
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #62 : 11.02.2009, 23:43:03 »
Lainaus
Niin, miten parlamentaarisesti johdettu ja siunattu etninen puhdistus olisi moraalisesti jotenkin ylevämpää kuin spontaani lynkkaus ?

[peräkammarimoodi]Täytyy sanoa, että mulla tulee aikas likanen olo kaikenlaisista indo-eurooppalaisista vaikutteista. Mitä jos alotetaan suursiivous vaikkapa ruotsinkielisen sukunimen omaavista?[/peräkammarimoodi]

Tässäpä eräs kriittinen ero holistisen 'ääri-ideologian' ja Homman välillä - edellinen sanoutuu irti (tiettyyn pisteeseen asti) nykymaailman ja -yhteiskunnan hengestä ja konventioista, pyrkii uudistamaan kokonaisuuden. Eli jos mennään, niin mennään rytinällä, ja pöytä samalla puhtaaksi. Jälkimmäinen kokee kuitenkin enemmän kuuluvuutta nykytodellisuuteen ja pyrkii toimimaan sen sääntöjen puitteissa, korjaamaan.

Edit: oikeinkirjoitus
« Viimeksi muokattu: 12.02.2009, 00:00:18 kirjoittanut Henkipatto »
"...humans are really free only when at liberty to compete, even if inadvertently, if only for defence, even if risks and opportunities are socially buffered. For a naturally evolved organism the ultimate form of liberty is the freedom to defend its genetic interests."  --Frank Salter

Tehtaankadun homma

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus (oli: Ajankohtainen 2)
« Vastaus #63 : 12.02.2009, 23:52:58 »
Hulluko olet, kun vertaat bloggaajavaltuutettua valtioneuvoston jäseneen?

Jos puhutaan vaikutuksesta monikulttuurikriittisen keskustelun tulevaisuuteen, niin sanoisin, että Halla-ahon vaikutus on jo nyt merkittävämpi kuin Thorsin, joka ei itseasiassa tuo juuri mitään omaansa siihen keskusteluun.

H-a ei itse näytä katsovan asiaa tällä tapaa (vrt. toissapäiväinen ihmissaasta-termin puolustelu), vaan katsoo olevansa vastuussa vain itselleen.

Linkola on vastaava tapaus. Hän tuli räväkästi julkisuuteen vihreän liikkeen alkuaikoina. Nopeuttiko vai hidastiko hän asiallisen ja asiapainotteisen ympäristökeskustelun syntymistä Suomessa?

Ehkä tämän nykyisen riitaa haastavan, kompromissittoman ja eriävää mieltä oleville vittuilevan homman täytyy käydä lävitse oma kehityskaarensa ja lopulta sammua omaan mahdottomuuteensa.

Vielä: Jos hommalla on niin kova noste, ettei tyyliseikoista pidä välittää, niin miksi 80-90% keskustelijoista on vieraskirjasta jo pidemmän ajan takaa tunnistettavia? Missä ovat ne uudet tekijät, joita Halla-ahon ja median välinen nokittelu olisi innostanut mukaan?

urogallus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 520
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus (oli: Ajankohtainen 2)
« Vastaus #64 : 13.02.2009, 00:07:23 »
Jos puhutaan vaikutuksesta monikulttuurikriittisen keskustelun tulevaisuuteen, niin sanoisin, että Halla-ahon vaikutus on jo nyt merkittävämpi kuin Thorsin, joka ei itseasiassa tuo juuri mitään omaansa siihen keskusteluun.

H-a ei itse näytä katsovan asiaa tällä tapaa (vrt. toissapäiväinen ihmissaasta-termin puolustelu), vaan katsoo olevansa vastuussa vain itselleen.


Mielipidevaikuttajan valta ja vastuu on todella hankalasti mitattavissa. En yritäkään väittää, etteikö Halla-aho olisi merkittävä mielipidevaikuttaja, ja olen sitä mieltä, että hänen kannattaisi käyttää jatkossa "sordiinoa".  Pää keskustelulle on avattu, eikä provosointia enää tarvita ihmisten herättelyyn. Päätös on hänen, enkä katso aiheelliseksi nillittää asiasta sen enempää.

Thors taas on ihan oikean ja virallisen vallan käyttäjä. Mielipidevaikuttaja hän ei varmaan ole koskaan ollut eikä hänestä taida sellaista tullakaan. Hänen valtansa ministerinä on ihan toisella tavalla konkreettista kuin suositunkaan bloggaajan valta. Karkeasti: Thors voi käskeä, Halla-aho voi suostutella.

gloaming

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 000
 • Liked: 1052
 • sosiokulttuurinen epätasapaino
Vs: Homman syvin olemus (oli: Ajankohtainen 2)
« Vastaus #65 : 13.02.2009, 01:10:23 »
Vielä: Jos hommalla on niin kova noste, ettei tyyliseikoista pidä välittää, niin miksi 80-90% keskustelijoista on vieraskirjasta jo pidemmän ajan takaa tunnistettavia? Missä ovat ne uudet tekijät, joita Halla-ahon ja median välinen nokittelu olisi innostanut mukaan?

Vieraskirjaa sen avaamisesta lähtien seuranneena ja kommentoineena (eri nimimerkillä tosin) joudun olemaan, kuinka ollakaan, tästäkin asiasta eri mieltä kanssasi. Itse asiassa täältä puuttuu monia vieraskirjan ansioituneita kommentoijia. Uutta porukkaa, joiden tyyliä vasta opettelen tuntemaan, on paljon.

Tätä skeneä jo vuosia seuranneena olen pikemminkin hieman pökerryksissä homman nousukulmasta totaalisesta marginaalista moderniksi nettiajan joukkoilmiöksi, ehkä voidaan puhua jo kansanliikkeestä. Vaikka kolme vuotta sitten edes nykytilanne olisi ollut käsityskyvyn ulkopuolella. Kansalaiskeskustelu on käynnissä vuolaana ja mediassakin sivutaan tätä aihepiiriä melkeinpä päivittäin. Ilahduttavaa on, että monet ihmiset ovat onnistuneet riisumaan auktoriteettiuskonsa ja eivätkä yksinkertaisesti enää ota vakavasti esim. päälehtien toimittajia, Astrid Thorsia saati monikulturismiliturgiaa.

On hölmöä väittää, että mitään ei ole saavutettu. Homman päätehtävä on juuri nyt ylläpitää keskustelua. Lex Thorsia ei tietenkään pysty estämään, jos/kun hallituspuolueet ovat laista keskenään päättäneet ja Suomessahan ryhmäkuri tunnetusti pitää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ulkomaalaislakia voitaisi repiä auki seuraavan eduskunnan toimikautena.
Jag stöder Feministiskt initiativ. Våga vara feminist! Feministiskt initiativ - Det tredje största partiet i Simrishamn.

Tehtaankadun homma

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #66 : 13.02.2009, 01:28:53 »
Kaikki kirjoittajat esimerkiksi tällä sivulla ovat vieraskirjasta tuttuja.

IDA
Risto A.
Henkipatto
urogallus
allekirjoittanut
ja mikä nimimerkkisi sitten olikaan vieraskirjassa

Keskustelun voluumista 80-90% vieraskirja-aktiiveja on karkea arvio, mutta ei kovin pahasti metsään. Toki rekisteröityneitä tuli esim. murosta kääntymään, mutta eivät jääneet.

gloaming

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 000
 • Liked: 1052
 • sosiokulttuurinen epätasapaino
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #67 : 13.02.2009, 01:38:01 »
Kaikki kirjoittajat esimerkiksi tällä sivulla ovat vieraskirjasta tuttuja.

IDA
Risto A.
Henkipatto
urogallus
allekirjoittanut
ja mikä nimimerkkisi sitten olikaan vieraskirjassa

Keskustelun voluumista 80-90% vieraskirja-aktiiveja on karkea arvio, mutta ei kovin pahasti metsään. Toki rekisteröityneitä tuli esim. murosta kääntymään, mutta eivät jääneet.

Ylläpito voinee halutessaan tuottaa statistiikan vaikka 100:sta eniten postanneesta.
Jag stöder Feministiskt initiativ. Våga vara feminist! Feministiskt initiativ - Det tredje största partiet i Simrishamn.

reino

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus (oli: Ajankohtainen 2)
« Vastaus #68 : 13.02.2009, 10:47:03 »
Ehkä tämän nykyisen riitaa haastavan, kompromissittoman ja eriävää mieltä oleville vittuilevan homman täytyy käydä lävitse oma kehityskaarensa ja lopulta sammua omaan mahdottomuuteensa.

Näin aivan varmasti on, koska kaikilla asioilla on oma kehityskaarensa.

Mutta sitä ennen meillä on vielä pitkä matka kuljettavana, koska keskustelussa ei olla päästy edes siihen, että ihmissaastaa voisi sanoa ihmissaastaksi.

Ja eikös se sinun mielestäsi ole ainoastaan hyvä asia, että Halla-aho tukehtuu saastaansa ja Homma kuolee omaan mahdottomuuteensa? Sinähän olet moneen kertaan julistanut, että Hallis ja Homma ovat sinun poliittisia (ja ilmeisesti myös henkilökohtaisia) perivihollisiasi.


Etkö voisi mennä välillä kirjoittamaan sitä blogiasi? Tulisit sitten taas takaisin uusin voimin, kun uusi uljas Monikulttuurisuuden Ylistyksen Teoria (500 sivua) on valmis.

Pliis?

P.S.
Missä ovat ne uudet tekijät, joita Halla-ahon ja median välinen nokittelu olisi innostanut mukaan?

Ne meni kaikki Facebookkiin. Se on nykyaikaa nääs. Ja niitä on siellä jo 15 000.  ;D

P.P.S. gloaming, niitä tilastoja saat kun menet tuolta ylhäältä Jäsenet-listaan ja klikkaat sitä Viestit-saraketta pari kertaa, niin se sorttaa viestimäärän mukaan. Eniten postanneiden joukossa on tosin huomattava määrä trolleja ja ammattinillittäjiä. ;)
« Viimeksi muokattu: 13.02.2009, 10:50:39 kirjoittanut reino »

Tehtaankadun homma

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus (oli: Ajankohtainen 2)
« Vastaus #69 : 13.02.2009, 16:18:20 »
P.P.S. gloaming, niitä tilastoja saat kun menet tuolta ylhäältä Jäsenet-listaan ja klikkaat sitä Viestit-saraketta pari kertaa, niin se sorttaa viestimäärän mukaan.

Top 30:ssa on ainoastaan yksi ei-vieraskirjalainen, Pöllämystynyt. Tai mistä minä tiedän, ehkä hänkin kirjoitti sinne jollain toisella nimellä.

Hihnavaara

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 88
 • Liked: 3
 • -Kolttien kauhu-
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #70 : 20.02.2009, 05:13:33 »
Homman syvin olemus?
En tiedä siitä, mutta koin tänään jyrkän vastalauseen hyvältä ystävältäni. Olen tuntenut hänet jo vuosia, ja yhteinen keskusteluhistoriamme on tähän mennessä kattanut lähes ihmis- elämän joka osa alueen.
Tänään kuitenkin tuli ilmi, että hän on hyvin huolestunut minusta, kun olen liittynyt tällaisiin "Natsi" juttuihin.. eikä halua olla missään tekemisissä kanssani jos jatkan.

Aika rajua???

..yritin vielä puhua että minulla ei ole mitään maahan muuttoa vastaan, mutta sen sijaan kannatan suomen suorituskyvyn puitteissa tapahtuvaa turvapaikkapolitiikka. Ja samalla yritin kertoa, että työperäinen maahanmuutto ja em. turvapaikan hakijat eivät ole sama asia. Siis mielestäni.
Olenko väärässä?? 
Ja hallituksen sekä median ei pidä niistä asioista puhua samassa lauseessa.
käymämme keskustelun lopputulos, olen NATSI.

Siis mitä vittua? (anteeksi kirosana) Miten Tuttu jeppe voi reagoida näin? Siis mies jonka kanssa on puhuttu kaikki asiat läpi. Siis kaikki. 

Kissapeto

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #71 : 20.02.2009, 06:10:11 »
Siis mitä vittua? (anteeksi kirosana) Miten Tuttu jeppe voi reagoida näin? Siis mies jonka kanssa on puhuttu kaikki asiat läpi. Siis kaikki. 

Itse koin tuon tapaisen yllätyksen taannoin. Kun hieman kaivelin syitä mielestäni erikoiseen reaktioon, kävi ilmi, että ystäväni oli nuorempana saanut yliannoksen rasistisista ihmisistä jouduttuaan seuraamaan "raksan äijien" touhuilua työmailla. Aitona humanistina mies oli herkistynyt siihen pisteeseen, että pelkkä keskustelun siirtyminen maahanmuuttoon kriittisin äänenpainoin laukaisi siilipuolustuksen.
Puhuttiin sitten juttu rauhassa läpi, ja todettiin kyseessä olevan todellakin kaksi aivan eri asiaa, ja että olemme melko pitkälle samoilla linjoilla nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta ja sen suunnasta. Ystävällismielistä kädenvääntöä aiheesta on riittänyt silti, uskoakseni se on ollut antoisaa ja hyödyllistä molemmille.

Tämänkaltaisia kytköksiä on päässä varmasti hyvin monilla ihmisillä, varsinkin, kun aiheeseen liittyen törmää monenlaiseen "kritiikkiin".

Tuntemattomien natsittelu taas on vanha, helppo ja huokea tapa kohottautua toisen yläpuolelle. Joskus nuorna miehenä minulle tultiin viereisestä pöydästä nalkuttamaan, että olen rasisti (tuohon maailman aikaan kimmokkeeksi riittivät käyttämäni tukevakärkiset varsikengät). Tilanteen teki hämmentäväksi ja huvittavaksi se, että olimme jo jonkin aikaa ryystäneet olutta ja rupatelleet omassa pöydässämme tummaihoisen ystäväni kanssa...

Tiltu

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 9
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #72 : 20.02.2009, 09:25:17 »

Siis mitä vittua? (anteeksi kirosana) Miten Tuttu jeppe voi reagoida näin? Siis mies jonka kanssa on puhuttu kaikki asiat läpi. Siis kaikki. 

Itsepä en ole vanhimpien kavereideni kanssa edes tullut ulos kaapista tässä Homma-asiassa. En oikeastaan tiedä, koenko sitä edes kovin tarpeelliseksi - varsinkaan, kun en pidä noihin ihmisiin juuri lainkaan yhteyttä. Entisistä lukiokavereistani kaikki ovat olleet tai ovat naimisissa jonkin sortin ulkomaanelävän kanssa, mutta vain yhdessä tapauksessa on kyse tällaisesta perinteisestä maahanmuuttajasta. (Kai. Ainakin muistelisin, että ne pari muuta tulivat Suomeen naisen vuoksi. Tosin tokihan hekin maahanmuuttajia ovat. Mutta syynä vain oli löööööv.) Uskoisin, että viksusti keskustelemalla saisin nämä ihmiset ymmärtämään idean, varsinkin kun itse olen luultavasti aika väljästi nuiva. Toistaiseksi ei ole tarvinnut edes yrittää. Sen sijaan olen jutellut aiheesta paljon sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat kriittisempiä tai ainakin suorasukaisempia* kuin minä, ja silloin olen itse ajautunut antinuivan kyseenalaistajan rooliin. Kummallista.

*) "Kukaan tuntemani maahanmuuttaja ei ole edes hakenut töitä", "neekerit ryöstelee ihmisiä ja puukottaa kadulla" ja niin edelleen.

Petteri R

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 227
 • Liked: 1
 • Erilaisuus on rikkautta!
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #73 : 22.02.2009, 23:54:19 »
Hyvät naiset ja herrat!
Mina damer och herrar!
Ladies and Gentlemen!

Tervetuloa seuraamaan ratkiriemukasta Homma-revyytä, jossa estradin valloittavat kaikenkarvaiset ja karvattomat muppettimme, jotka edustavat rakasta Suomen maatamme kaikessa ihanuudessa ja karmeudessaan. Tarjoamme illallisen lostavien esitysten lomassa.

Sali onkin jo melkoisen kansoitettu, mutta tuolla tuolla salin nurkassa näyttää olevan vielä viihtyisän näköinen nurkkapöytä Tehtaankadun kriitikollekin, joka juuri saapui seuraamme. Illallispöytä on katettu ja show on valmiina alkamaan. Tervetuloa! Kriitikoille lupaamme illallisen kyytipojaksi ja revyyn ryydittäjäksi vain parasta juotavaa laadukkaasta mausteviiniemme kirjosta, joka kattaa kielenliennyttäjät kaikista maanosista suurella sydämellä. Illallisruokana tarjoamme kriitikoillemme sulosieluja hivelevän, eksoottisen tuulahduksen Jambalaya á la kulttuurien tori, jälkiruokana taateleita.
Suurelle yleisöllemme tarjoilemmekin juomaksi pidättyväistä [puolinuivaa] valkoviiniä sarcastique sekä ruoaksi karjalanpiirakoita, läskisoosia ja perunat tai vaihtoehtoisesti savusilakat muusilla. Jälkiruokana marjarönttösiä sumpin kera.

Estradin täyttävät mestarilliset showmiehemme ja -naisemme Suomesta sekä ulkomaiset ystävämme valtamerten, dyynien ja rämesoiden takaa. Illan aloittaa räppäri Abdullah rap-riimillään Ma halu pilu, joka kertoo ironian keinoin sopeutumisvaikeuksista ja taistelusta jengimaailmassa. Iltaa jatkaa The one and only karikatyrmannen Seppo Lehto from Finland, jonka ratkirimukas pilapiirrosshow saa khatlehdet menemään väärään kurkkuun. Iltaa jatkaa hieman urheilullisemmin Rosa Meriläinen karakteritanssiteoksellaan Vittu haisee hyvälle, joka kertoo uskomattoman selviytymistarinan monikulttuurisessa Suomessa tanssin keinoin. Jotta hieno iltamme ei menisi vain varttuneemmille, seuraavaksi esiintyy lapsille ja kaikille lapsenmielisille Astrid-täti ja hänen sorminukkensa. Astrid-täti kertoo kyynelrauhasia stimuloivan sadun sorminukesta, jota kiusattiin siksi, koska se osasi vain yhden sanan.
Tämän jälkeen saamme mukaan hieman asiasisältöä ja kuuntelemme islamilaista vapautuksen teologia Mustafa Karaa, jonka saarnan aiheena on Nainen ja sen velvollisuudet.
Tämän jälkeen siirrymme ohjelmassamme musiikin kiehtovaan maailmaan. Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä tämän hetken kuuluisimman nimen konemusiikin saralla: Leif Salmén ja stallarit! Lefa kumppaneineen esittää meille surrealistisen  tasapoljennon nimeltään Kaikuja pimeästä maailmasta.
Täydellisen iltamme päättää runonlausunnallaan tuo pauhaavien koskien vastavirtamies ja seesteisten lampien seilaaja, josta käytetään myös taitelijanimeä Mestari. Mestari lausuu monisyisiä runojaan teoskokoelmistaan Implisiittinen Aksiooma sekä Premissi De Facto.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös meidän iltamme, hyvät naiset ja herrat.
Toivotamme teille kaikille pikaista kotimatkaa, sillä Puotinharjun Marttyyrien Prikaati on juuri soittanut vahtimestarillemme ja uhannut räjäyttää meidät taivaan tuuliin. Allahu Akbar!
« Viimeksi muokattu: 23.02.2009, 00:05:53 kirjoittanut Petteri R »
"Ei maassamme ole mitään holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa, vaan täällä meillä perustuu mm. siihen, että työperusesti tullaan tähän maahan, jos on olemassa työnantaja ja työpaikka, joka kutsuu ihmisen tänne." - Astrid Thors

urogallus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 520
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #74 : 23.02.2009, 00:01:36 »
Petteri R,

pidättyväisen valkoviinin pitäisi olla puolinuivaa - muuten loistosuoritus!

Alceste

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 668
 • Liked: 3
 • Kyynikko ja ikävä ihminen, vetelä vasurilibertaari
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #75 : 23.02.2009, 09:35:53 »
Jotta hieno iltamme ei menisi vain varttuneemmille, seuraavaksi esiintyy lapsille ja kaikille lapsenmielisille Astrid-täti ja hänen sorminukkensa. Astrid-täti kertoo kyynelrauhasia stimuloivan sadun sorminukesta, jota kiusattiin siksi, koska se osasi vain yhden sanan.
Mikä on se maaginen sana?
"At last, the gods remove cock from fucking ass."
--Quintus Lentulus Batiatus

"'Suosi suomalaista' on nykyään ainakin rasistinen ilmaisu. Joutsenmerkki ja suomenlippu ovat rasistisen tuotteen merkkejä. Suomalainen peruna on rasisti."
--Sotakoira@Muro

Petteri R

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 227
 • Liked: 1
 • Erilaisuus on rikkautta!
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #76 : 23.02.2009, 10:35:13 »
Lainaus
Mikä on se maaginen sana?

Kim Floorin sanoin: "Tahdotko ostaa vokaalin?".

R_S_ST_!
"Ei maassamme ole mitään holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa, vaan täällä meillä perustuu mm. siihen, että työperusesti tullaan tähän maahan, jos on olemassa työnantaja ja työpaikka, joka kutsuu ihmisen tänne." - Astrid Thors

Juuso

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 357
 • Liked: 0
 • YEEAAAH!
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #77 : 23.02.2009, 15:53:09 »
Homma = Holtiton maahanmuutto murskattava ajoissa?
"Mä oon soittanu Vuvuzelaa"
"Mitä oot soittanu?"
"Vu-vuvuzelaa!"
"Niin sitä torvia.."

jmk

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 319
 • Liked: 7584
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #78 : 23.02.2009, 16:13:43 »
Kim Floorin sanoin: "Tahdotko ostaa vokaalin?".

R_S_ST_!

Riisistä?
Raisusti?
Ruissato?

Jesse Ikälumi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 798
 • Liked: 11
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #79 : 24.02.2009, 00:18:38 »
Homma = Holtiton maahanmuutto murskattava ajoissa?

Homma = Hyvin on maahanmuutto aisoissa
I will never be a memory.

Alkoholix

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 10
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #80 : 24.02.2009, 12:37:02 »

Homma on kovassa nousussa ja näyttäisi vahvistuvan päivä päivältä, mutta mihin suuntaan se on kääntymässä? Hommassa on hyvin laaja kirjo eri toimijoita ja heidän tavoitteitaan. Toivottavasti homma pysyy yhtenäisenä, eikä ajaudu eri suuntauksiin kuten "maltillisiin" ja "netseihin". Nytkin on havaittavissa, että jotkut haluavat olla sanomisissaan hyvinkin varovaisia, jottei vastapuoli voi tarttua johonkin yksittäiseen termiin. Kun taas toiset haluavat puhua asioista, kuten vaarilla oli tapana nähdessään ensimmäisen "pertin nepen" kylänraitilla. Alussa kaikki on yksinkertaisempaa, koska kaikilla on sama tavoite: Saada suomalaiset tietoisiksi holtittoman maahanmuuton tuomasta rasituksesta ja samalla vaikuttaa suoraan päättäjiin, jottei tehtäisi mitään peruuttamatonta.

Jossain vaiheessa tulee väistämättä eteen uusia linjauksia. Toivottavasti niistä selvitään sen suuremmitta nahisteluilta.

Petteri R

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 227
 • Liked: 1
 • Erilaisuus on rikkautta!
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #81 : 24.02.2009, 13:12:25 »
Tuo on aivan varteenotettava riski Alkoholix. Liikkeet ja yhteisöt tuppaavat riitaantumaan ja hajaantumaan sitä mukaa kuin ne kasvavat liian isoiksi.
Itseäni on kuitenkin hämmästyttänyt se, että näinkin maltillisena tämä on vielä pysynyt. Hommalaiset ovat ehkä monia muita nettiyhteisöjä suvaitsevaisempia ja tänne on keskittynyt vielä semmoisia keskustelijoita, jotka eivät loukkaannu kritiistä kuin pikkulapsi, vaan osaavat ottaa asiat huumorillakin, ja ennen kaikkea myöntävät, etteivät ole täydellisiä ihmisiä ja omista täydellisiä mielipiteitä.

Luulen, että moni feministi-, anarkisti- ja viherfasismisivusto olisi jo tällä jäsenmäärällä riitaantunut ja hajonnut. Tällaisilla sivustoilla sopu säilyy niin kauan kuin liikettä johtavan Preka-Eetun [loistava nimitys - kuka lie keksinyt]
sana on laki. Prekaeetuilla kun on jo 18 vuotiaana hallussaan Totuus.
"Ei maassamme ole mitään holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa, vaan täällä meillä perustuu mm. siihen, että työperusesti tullaan tähän maahan, jos on olemassa työnantaja ja työpaikka, joka kutsuu ihmisen tänne." - Astrid Thors

Kami

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 956
 • Liked: 11
 • ristihuuli, turjanruoja, luonnevikainen ja nuiva
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #82 : 24.02.2009, 13:16:24 »
Tuo on aivan varteenotettava riski Alkoholix. Liikkeet ja yhteisöt tuppaavat riitaantumaan ja hajaantumaan sitä mukaa kuin ne kasvavat liian isoiksi.
Itseäni on kuitenkin hämmästyttänyt se, että näinkin maltillisena tämä on vielä pysynyt. Hommalaiset ovat ehkä monia muita nettiyhteisöjä suvaitsevaisempia ja tänne on keskittynyt vielä semmoisia keskustelijoita, jotka eivät loukkaannu kritiistä kuin pikkulapsi, vaan osaavat ottaa asiat huumorillakin, ja ennen kaikkea myöntävät, etteivät ole täydellisiä ihmisiä ja omista täydellisiä mielipiteitä.

Luulen, että moni feministi-, anarkisti- ja viherfasismisivusto olisi jo tällä jäsenmäärällä riitaantunut ja hajonnut. Tällaisilla sivustoilla sopu säilyy niin kauan kuin liikettä johtavan Preka-Eetun [loistava nimitys - kuka lie keksinyt]
sana on laki. Prekaeetuilla kun on jo 18 vuotiaana hallussaan Totuus.

Hommassa hyvänä puolena on pyrkimys rauhalliseen analysointiin ja huumoriin välttäen liikoja palavia tunnelatauksia. Ja hyvä sietokyky poikkeaville näkemyksille.
Kaatukaa, oi kaikkivallat/näyttäkää, on teissä miestä/kapinoikaa kerran edes/uinumatta virran mukaan/menkää syyttäjäinne eteen/kerran silmät avoimina/myöntäkää se todeksi/ on valikoitu valheet vaan

CMX - Kansalaiset

oinas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 173
 • Liked: 1032
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #83 : 26.02.2009, 14:01:15 »
Hyvä homma tämä Homma!  :)

Olen uusi tulokas täällä, mutta olen viihtynyt. Täällä saa paljon oikeata tietoa, mitä media ei meille kerro, vaikka se olisi sen tehtävä. Tärkeitä ovat myös linkit eri lehtien kirjoituksiin, blogeihin ja eduskuntatyöskentelyyn, joita ei muuten saisi käsiinsä tai ainakin se olisi työlästä. Olen 'sivistynyt' täällä muutamassa päivässä tosi paljon. Viisaita, hyvässä hengessä ja erinomaisesti kirjoitettuja mielipiteitä, enkä minä löydä niistä rasismin häivääkään.

Kiitos teille, jotka olette panneet tämän alulle ja pidätte yllä.  :-*

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 399
 • Liked: 27055
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #84 : 26.02.2009, 23:20:36 »
Haluan esittää Homman johdolle kysymyksen:

Jos käy niin kuin pelottelette, että islam aloittaa täysimittaisen sodan länsimaita vastaan, muuttuuko Homma järjestöksi, joka ottaa tehtäväkseen isänmaan puolustamisen aseellisesti? Siinä vaiheessahan eivät suuret sanat enää paljoa auta, vaan tarvitaan fyysistä toimintaa. Hommasta tulisi ikään kuin vapaaehtoinen armeija, joka tukee puolustusvoimia.

Näin Homman^^^ johdon puolesta sanoisin, ettei yhdessä Puolustusvoimien kanssa laadittuja suunnitelmia voida paljastaa, mutta varmaa on, että kriisitilanteessa Tiedoitusprikaati Homma^^^ käy näppikset isämmaallisen tanassa nopean toiminnan "Spam and Destroy" operaatioihin yhdessä Puolustusvoimien viestijoukkojen kanssa.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2009, 23:22:25 kirjoittanut ämpee »
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 037
 • Liked: 14443
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #85 : 26.02.2009, 23:22:10 »
Jos ääreisislannistit aloittavat sodan, minä otan lentävän lautasen Kuun tukikohdasta ja aloitan älykkäiden delfiinien kanssa välittömästi vastarinnan.

Homman johto ei tänä aamuna ilmoittutunut palvelukseen eikä siten ole saatavilla lausunnon antamiseen. Lausuntoa odotellessa: älkää ruokkiko peikkoa.

« Viimeksi muokattu: 26.02.2009, 23:23:47 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Daily Dystopia 30.1.2024: Taylor Swift Psyop?

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 399
 • Liked: 27055
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #86 : 26.02.2009, 23:27:28 »
Jos ääreisislannistit aloittavat sodan, minä otan lentävän lautasen Kuun tukikohdasta ja aloitan älykkäiden delfiinien kanssa välittömästi vastarinnan.

Noh noh, eipäs paljastella taktisia yksityiskohtia !!1!

Lainaus
Homman johto ei tänä aamuna ilmoittutunut palvelukseen eikä siten ole saatavilla lausunnon antamiseen. Lausuntoa odotellessa: älkää ruokkiko peikkoa.

Tiedän, tämän vuoksi jouduinkin antamaan sopivan ympäripyöreän lausunnon Homman^^^ johdon puolesta. ::)
Eiköhän tuolla murkinalla jo peikko aamuun kestä, jolloin johto saa tehdä päätöksiä mahdollisista jatkolääkityksistä. ;D
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Kami

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 956
 • Liked: 11
 • ristihuuli, turjanruoja, luonnevikainen ja nuiva
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #87 : 26.02.2009, 23:38:07 »
Homma^^^? Homma^^^?! Ei ole mitään Hommaa^^^.
Kaatukaa, oi kaikkivallat/näyttäkää, on teissä miestä/kapinoikaa kerran edes/uinumatta virran mukaan/menkää syyttäjäinne eteen/kerran silmät avoimina/myöntäkää se todeksi/ on valikoitu valheet vaan

CMX - Kansalaiset

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 130
 • Liked: 2548
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #88 : 27.02.2009, 09:23:06 »
Kirjoituksia on niin paljon, että varmaan tämäkin asia on jo jossakin käsitelty, mutta mainitsenpahan nyt kuitenkin. Lainauksia Ylen sivuilta:

"Hommaforum on yleisen rasistinen ja jopa natseja ja fasisteja ihannoiva yhteisö. Jotkin heidän yleiset vitsinsä on ideoitu edesmenneen kansallissosialismi.com yhteisön foorumeilla. Hommaforum on myös erittäin vahvasti kytköksissä Stormfront nimiseen kansainväliseen rasistiseen ja natsistiseen forumiin."

http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-2002108

Mistä tällainen maine johtuu?

Esa N.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 152
 • Liked: 6
 • Nuiva savolainen
  • Esan MuutosBlogi
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #89 : 27.02.2009, 09:32:10 »
Kirjoituksia on niin paljon, että varmaan tämäkin asia on jo jossakin käsitelty, mutta mainitsenpahan nyt kuitenkin. Lainauksia Ylen sivuilta:

"Hommaforum on yleisen rasistinen ja jopa natseja ja fasisteja ihannoiva yhteisö. Jotkin heidän yleiset vitsinsä on ideoitu edesmenneen kansallissosialismi.com yhteisön foorumeilla. Hommaforum on myös erittäin vahvasti kytköksissä Stormfront nimiseen kansainväliseen rasistiseen ja natsistiseen forumiin."

http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-2002108

Mistä tällainen maine johtuu?


Paljon on väitettä, mutta aika huonosti näyttöä.

Luin tuon anti-homman kirjoittaman liturgian ja ainakin allekirjoittaneessa aiheutti suupielten nykimistä ylöspäin.  ;D ;D
There's too many men, too many people making too many problems..

Jos Suomi nähdään maana, josta saa turvapaikan tai on helppo oleskella, se voidaan nähdä vetovoimatekijänä. - Astrid Thors 25.02.2009

Tagit: