Kirjoittaja Aihe: Homman syvin olemus  (Luettu 212982 kertaa)

junakohtaus

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 468
 • Liked: 4386
 • Harvemmin enää täällä
Homman syvin olemus
« : 17.12.2008, 10:53:26 »
Ettei elämä olisi liian helppoa, tässä ketjussa on tarkoitus lopullisesti ja täydellisesti kuvata Homman olemus 8)

Mistä omasta mielestäsi on Hommassa kyse?

Itse olen maltillinen ja pragmaattinen ja lähinnä sitä mieltä, että tällä menolla loppuu rahat eikä kenelläkään ole muutenkaan kivaa ja lisäksi eurooppalainen kulttuuripiiri ansaitsee säilyä siinä missä muutkin kulttuuripiirit. Tällä hetkellä on käynnissä tilapäinen mielenhäiriö (ei Götterdammerung eikä mikään muukaan vastaava) ja se tulee pyrkiä torppaamaan, jonka jälkeen voidaan jatkaa samaa sekavaa ja päämäärätöntä kohellusta kuin aina ennenkin.
Now you can jump, Pallero. Ota kääretorttua.

Sivari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 339
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #1 : 17.12.2008, 10:57:57 »
Nähdäkseni hommassa on kysymys lähinnä asiallisen ja perusteltuja argumentteja esittävän Jussi Halla-ahon tekstien ympärille kehkeytyneestä valveutuneiden, tiedostavien mutta huolestuneiden kansalaisten muodostamasta kansanliikkeestä. Kansanliikkeen jäseniä yhdistää monikulttuurikriittisyys. Hommaa tarvitaan, koska valtamedia ei ymmärrä, että monikultturismi on uskonto, ja maahanmuuttopolitiikka epäonnistunutta ja tuhoon johtavaa. Tästä syystä media vääristelee asioita, mustamaalaa Halla-ahoa ja häntä kannattavia kansalaisia.
« Viimeksi muokattu: 17.12.2008, 11:01:25 kirjoittanut Sivari »
Hänen Nuudelisen Ulokkeensa koskettama.

Turjalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 305
 • Kun normikonservatismi ei riitä
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #2 : 17.12.2008, 11:55:24 »
Homma = Maahanmuuttokriittinen ja puolueisiin sitoutumaton kansaliike.

Äärihomma = "Äärioikeistolainen" maahanmuuttokriittinen "anarkokansallinen" liike.

?
"Sotilaspapin puheen jälkeen koko miesjoukko seisoi hiljaisena pidätellen tunnevyöryä. Siellä täällä pari liikutuksen kyyneltä tipahteli rynnäkkökiväärin kylmälle teräkselle, valuen siitä asetta puristavalle kädelle ja tippuen lopulta maahan - isiltä perittyyn ja isien verellä lunastettuun maahan"

Oami

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 660
 • Liked: 4118
  • Oamin sivu
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #3 : 17.12.2008, 12:04:09 »
Näkisin, että äärihommaa ei kannata määritellä; määritelkööt itse ne joita kiinnostaa.

Ehkä voisin itse suosia termiä monokultturismi, lyhyesti monoilu.
Oula "Oami" Lintula — www.oulalintula.fi

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 639
 • Liked: 27835
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #4 : 17.12.2008, 13:09:27 »
Näkisin, että äärihommaa ei kannata määritellä; määritelkööt itse ne joita kiinnostaa.

Ehkä voisin itse suosia termiä monokultturismi, lyhyesti monoilu.

Hommahan menee niin, että "laitahomma putoaa hommasta ulos, sillä yhdentyyppistä saduissa elämistä ei korvata toisilla, homma edustaa realismia.

Monoilijat ja mokuilijat edustavat samaa asiaa, mutta toisiinsa nähden ääripäistään.

Mokuilijoiden valheellinen virallinen liturgia on kotoisin menneiltä aikakausilta, siltä ajalta kun tiedonvaihto "eliitin" ja kansan välillä oli pelkästään yksisuuntaista, "eliitistä" kansaan päin.

Vasta internet mahdollisti homman, ja tässä asiassa internetin lahjomaton muisti näyttelee yhtä suurinta pääosaa, enää ei selitellä mustaa valkoiseksi jälkeenpäin, kun lahjomaton muisti kertoo jotain ihan muuta.

Toinen suuri ansio internetillä on se, että kaikki kansalaiset taustastaan tai asemastaan riippumatta ovat samalla viivalla keskusteluissa, joten "eliitin" pitäisi jotenkin osoittaa olevansa eliittiä.
Tämäkään ei aiemmin olisi ollut mahdollista.

Homma perimmiltään on kissan nostamista pöydälle, ja sitä kissaa ei enää käy käskeminen pois.

Homma on virallisen liturgian tarkisteleminen kriittisesti, joka ei tarkoita pelkkää arvostelua arvostelun vuoksi, vaan liturgian armotonta vertaamista olemassa oleviin realiteetteihin.
Liturgia onkin osoittautunut kevyeksi tällä vaa'alla punnittaessa.

Kun kerran homma on vain rehellisyyttä ja realismia, niin se on kaikkien niiden omaksuttavissa, joilla ei ole karjaa ojissa, tai epäsiistejä jauhoja pussukassa.

Homma on väistämättömässä ^^^, sillä hommalle on ankaraa kysyntää.

Joskus aikanaan Veikko Vennamoa pystyttiin pössyttelemään valtakoneiston taholta miten huvitti, sillä valtamedia komppasi täysillä.
Enää sama ei onnistu, sillä nykyään kansalla on ääni, jota ei voida vaientaa.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Alpo

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #5 : 17.12.2008, 13:16:39 »
Nähdäkseni hommassa on kysymys lähinnä asiallisen ja perusteltuja argumentteja esittävän Jussi Halla-ahon tekstien ympärille kehkeytyneestä valveutuneiden, tiedostavien mutta huolestuneiden kansalaisten muodostamasta kansanliikkeestä. Kansanliikkeen jäseniä yhdistää monikulttuurikriittisyys. Hommaa tarvitaan, koska valtamedia ei ymmärrä, että monikultturismi on uskonto, ja maahanmuuttopolitiikka epäonnistunutta ja tuhoon johtavaa. Tästä syystä media vääristelee asioita, mustamaalaa Halla-ahoa ja häntä kannattavia kansalaisia.

Erittäin hyvin sanottu.

Anti-Utopisti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 496
 • Liked: 7
"The Fourth Turning will be at hand."
« Vastaus #6 : 17.12.2008, 13:58:51 »
Lainaus käyttäjältä: junakohtaus
Ettei elämä olisi liian helppoa, tässä ketjussa on tarkoitus lopullisesti ja täydellisesti kuvata Homman olemus 8) Mistä omasta mielestäsi on Hommassa kyse?

Oman veikkaukseni mukaan historian kulkuun sisältyy luontaista vaihtelua (ikään kuin aaltoilua) yhteiskuntien menestyksessä ja kriisiytymisessä:

http://www.fourthturning.com/html/turnings_3.html

Aina välillä käy niin huonosti, että valtaeliittiin sattuvat yhteiskuntateorioita laatimaan poikkeuksellisen huonot koulukunnat (kuten vaikuttaa tapahtuneen EU:n myötä) tai olosuhteet kääntyvät jotain maantieteellistä aluetta tai sivilisaatiota vastaan (koko länsimaalainen sivilisaatio vaikuttaa joutuneen toisen maailmansodan jälkeen heikentymisvaiheeseen), jolloinka edessä on väistämättä ennemmin tai myöhemmin kriisi, jota tyypillisesti vauhdittavat valtaeliitin hillittömät utopiahankkeet.

Tämän hypoteesin pohjalta massamaahanmuuton ja monikulttuurisuuden edistäminen olisivat uhkarohkean, tyhmistyneen ja/tai rikollisen EU-eliitin lopullinen ylilyönti, jossa edellisen nousukauden viimeiset säästöt käytetään tulevien kovien aikojen turvaamisen sijasta toinen toistaan hillittömämpiin utopiaprojekteihin.

1) Talousoppineet luulevat ilmeisesti voivansa ohjata EU:ta pelkkien talousteorioiden lukuarvojen pohjalta, jolloinka jokainen maahanmuuttaja tuo teorian mukaan lisää talouskasvua taustastaan riippumatta.

Tosiasiassa koko kapitalistisen talousteorian empiirinen toimivuus saattaa olla kriittisen riippuvainen sellaisesta sen alkuaikoina päteneestä piilo-oletuksesta, että väestö noudattaa protestanttista työetiikkaa, työskentelee hyödyllisten innovaatioiden parissa ja on suhteellisen turvattu muiden mantereiden kilpailulta. Mutta sen paremmin nykyinen valtaväestö kuin maahanmuuttajatkaan tuskin täyttävät länsimaissa enää näitä piilo-oletuksia. Lopputuloksena 2000-luvun massamaahanmuutosta seuraakin tällöin anomalia, eli väestön lisääntymisestä huolimatta reaalitalous ei nousekaan, vaan järjestelmä alkaa päin vastoin hajota. Pahimmassa tapauksessa talousteorioita ei osata epäillä vanhentuneiksi, vaan tilannetta yritetään korjata virheellisten teorioiden antaman virheellisen tilanneanalyysin pohjalta - ottamalla lisää maahanmuuttajia!

2) Yhteiskuntainsinöröijät taas luulevat voivansa ohjata EU:ta empiirisesti testaamattomien suvaitsevaisuus- ja monikulttuurisuusprojektien avulla - ehkäpä perustuen vasemmiston omiin menneiden vuosikymmenten kokemuksiin yhteistyöstä etnisten vähemmistöjen ja kehitysmaalaisten kanssa.

Nyt vain sattuu olemaan niin, etteivät empiirisesti testaamattomat teoriat useinkaan osaa ottaa huomioon niitä yhteiskunnallisia rakenteita ja kausaliteetteja, jotka generoivat historiallisen kehityksen tärkeimmät voimamomentit. Lisäksi ennustettavuutta sotkevat ns. Mustat Joutsenet eli ikävät yllätykset, jotka saattavat muuttaa tilanteen luonteen ja ohjata yhteiskuntakehityksen teorioiden toimivuusalueen ulkopuolelle:

http://en.wikipedia.org/wiki/Black_swan_theory

Näin yhteiskuntainsinöröijät yllättyvätkin kerta toisensa jälkeen, kun kansa ei reagoikaan niin, kuin he kaukosäätimestä painavat. Pahimmassa tapauksessa koko nykyinen yhteiskuntatieteellinen paradigma on alun perinkin täyttä hömppää ja peräisin ajalta, jolloin yhteiskunnan toimintaperiaatteita ei tunnettu kunnolla. Tällöin edes edellytyksiä haluttujen vaikutusten aikaansaamiselle yhteiskuntateorioiden avulla ei ole - eli kyseessä on pelkkä kontrolliharha.

Esimerkkinä huuhaa-teoriasta voisi olla filosofinen dialektiikka, jonka monet yhteiskuntainsinöröijät ovat luulleet 1800-luvulta asti muodostavan eräänlaisen viisasten kiven Paremman Maailman dedusoimiseksi suoraan subjekti-objekti-suhteen luonteesta. Tämä empiirisestä todennettavuudesta vieraantunut yltiöteoreettisuuden variantti vaivaa ilmeisesti ainakin marxilaista filosofiaa, kriittistä teoriaa ja postmodernismia.

Entä mikä sitten Homma on minun tulkintani mukaan? Homma on käsittääkseni empiirisestä todellisuudesta nouseva maalaisjärjen säilyttäneen väestön vastarinnan kiteytyminen eli ns. regeneracy Howen ja Straussin teoreettisessa viitekehyksessä:

The morphology of a crisis era will is:
    
* "A Crisis era begins with a catalyst - a starting event (or sequence of events) that produces a sudden shift in mood"
    
* "Once catalyzed, a society achieves a regeneracy - a new counter entropy that reunifies and reenergize civic life"
    
* "The regenerated society propels toward a climax - a crucial moment that confirms the death of the old order and birth of the new."
    
* "The climax culminates in a resolution - a triumphant or tragic conclusion that separates the winners from the losers, resolves the big public questions, and establishes the new order."


lähde: http://illuminatedinnovant.blogspot.com/2005/11/fourth-turning.html

Valtaeliitti voi kriminalisoida maahanmuuttokriitikot. Valtaeliitti voi usuttaa Supon ja Antifan maahanmuuttokriitikoiden kimppuun. Mutta valtaeliitti ei voi voittaa, sillä se taistelee viime kädessä empiiristä todellisuutta vastaan, eikä luonnonlakeja vastaan rimpuileminen ole kovin menestyksekästä pidemmän päälle.

Huonompi uutinen on se, että koska kyse on ilmeisesti eräänlaisesta valtaeliitin kollektiivisesta mielenhäiriöstä eli huonot koulukunnat ovat päässeet valtaan länsimaiden päätöksentekokoneistossa, niin meillä ei ole mitään voitettavaa vaan voimme ainoastaan yrittää minimoida pysyvät tuhot. Tosin voidaanhan sekin nähdä voittona.

Mutta empiirisen todellisuuden lainalaisuuksiin sopeutumisen ja siinä sivussa maahanmuuton minimoinnin puolesta voidaan toimia tämän tulkinnan pohjalta järkevästi ainoastaan silloin, jos ensin otamme itse kunnia-asiaksemme kunnioittaa empiiristä todellisuutta - ja se on todella suuritöistä! Niinpä laitoin signature-kenttääni muutamia linkkejä sellaisista perustaidoista, joilla päästään alkuun empiirisen todellisuuden haltuunotossa.

Mielestäni Homma on siis pohjimmiltaan empiirisen todellisuuden havainnointia ja siinä tarvittavien organisointitaitojen opettelua - mahdollisimman realististen taustateorioiden ohjaamana.

Seuraavassa lopuksi kaksi motivoivaa tulevaisuusennustusta niille, jotka kaipaavat Howen ja Straussin The Fourth Turning -käsitteen mukaista kriisitunnelmaa oman toimintaenergiansa nostattamiseksi:

1) "The Joint Doctrine and Concepts Centre of the British Armed Forces predict a breakdown of global order in the next decade and other strategic thinkers are equally pessimistic."

lähde: Jane's-konferenssiesite UK Defence Conference 2007

http://www.janes.com/events/conferences/ukdc2007/UKDC+Brochure.pdf

2) "The subsequent mass population movements, Parry argues, could lead to the "Rome scenario".
...
Some of the consequences would be beyond human imagination to tackle."


lähde: Peter Almond: Beware: the new goths are coming

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article673612.ece?token=null&offset=0&page=1


315637160@hotmail.com

fabu

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 25
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #7 : 17.12.2008, 14:02:17 »
Nähdäkseni hommassa on kysymys lähinnä asiallisen ja perusteltuja argumentteja esittävän Jussi Halla-ahon tekstien ympärille kehkeytyneestä valveutuneiden, tiedostavien mutta huolestuneiden kansalaisten muodostamasta kansanliikkeestä. Kansanliikkeen jäseniä yhdistää monikulttuurikriittisyys. Hommaa tarvitaan, koska valtamedia ei ymmärrä, että monikultturismi on uskonto, ja maahanmuuttopolitiikka epäonnistunutta ja tuhoon johtavaa. Tästä syystä media vääristelee asioita, mustamaalaa Halla-ahoa ja häntä kannattavia kansalaisia.

Allekirjoitan

reino

 • Vieras
Homma - maalaisjärjen vastaisku!
« Vastaus #8 : 17.12.2008, 14:10:28 »
Minun mielestäni muutamia olennaisia juttuja, jotka kannattaa ottaa huomioon Hommaa määritellessään:
- Jokainen voi oikeastaan määritellä Homman vain omalta kohdaltaan. Missään tapauksessa sitä ei kannata lähteä määrittelemään muiden puolesta tai poissulkevasti.
- Homma helpostikin vähän kärsii, jos sitä ruvetaan liikaa määrittelemään.
- Homma ei ole sidoksissa mihinkään poliittiseen, aatteelliseen tai uskonnolliseen näkemykseen, puolueeseen tai henkilöön. Peruslähtökohta voisi pikemminkin olla, että 'pelastetaan nyt tämä Suomi ensin ja riidellään sitten ne pienemmät ongelmat kuntoon keskenämme'.

Tuon äärihomma-termin voi unohtaa kokonaan. Siinä on lähdetty ikäänkuin väärästä päästä. ;)

Minulle itselleni Homma merkitsee kansanliikettä, joka pyrkii luomaan Suomelle paremman tulevaisuuden, vaihtoehdon sille monikulttuuriselle ja ylikansalliselle etnohelvetille, johon meitä nyt ollaan epädemokraattisesti ajamassa.

Homman syvintä olemusta on myös sananvapauden korostaminen ja totalitarismin vastustaminen sen kaikissa muodoissa. Homma on kansan syvien rivien poliittista aktivoitumista ja ruohonjuuritason toimintaa. Sellaista, joka ilmenee esim. tuon adressin muodossa. Aivan yllättäen. Homma on puolueisiin ja valtamediaan sementoituneiden rakenteiden murtamista. Todellista demokratiaa. Mediakritiikkiä.

Ja toivottavasti Homma on myös pysyvä, laajempi prosessi, joka ei jää pelkäksi maahanmutto- ja monikultturismipolitiikan kritiikiksi, vaan jatkaa ja kehittyy.

P.S. Hyvin pisti Anti-Utopisti!

junakohtaus

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 468
 • Liked: 4386
 • Harvemmin enää täällä
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #9 : 17.12.2008, 14:23:21 »
Kieltämättä hyvin pisti Anti-Utopisti, mutta ei heikko ollut reinokaan.

Tossa on jotain hyvin oleellista, että Homma on löyhä kansanliike,jota yhdistää jaettu huoli tulevaisuudesta ja erään uhkakuvan jakaminen. Kauhean paljon enempää ei oikein taida edes voida sanoa.
Now you can jump, Pallero. Ota kääretorttua.

Pasi Turunen

 • Nimellinen
 • Jäsen
 • ***
 • Viestejä: 36
 • Liked: 14
 • Pääperkele ja vihertiedostajan pahin painajainen
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #10 : 20.12.2008, 02:36:47 »
Homma on rauhallisen elinympäristön ylläpitämistä, jossa naamanvärillä-uskonnolla-koulutustasolla- tai muilla Hommaan kuulumattomilla tekijöillä ei ole merkitystä.
Homman perusaate on "Elä ja anna toistenkin elää" voimakkaammassa merkityksessä kuin missään Suomalaisten aiemmin kehittelemissä jutuissa on ollut merkitystä.

NuivaBlondi

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 44
 • Liked: 1
  • Totuus
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #11 : 20.12.2008, 03:27:57 »
Lainaus
- Homma ei ole sidoksissa mihinkään poliittiseen, aatteelliseen tai uskonnolliseen näkemykseen, puolueeseen tai henkilöön. Peruslähtökohta voisi pikemminkin olla, että 'pelastetaan nyt tämä Suomi ensin ja riidellään sitten ne pienemmät ongelmat kuntoon keskenämme'.

Exactly!
Nuiva, nuivempi, nuivin.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 875
 • Liked: 7801
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #12 : 20.12.2008, 03:38:28 »
Lainaus käyttäjältä: reino
Minulle itselleni Homma merkitsee kansanliikettä, joka pyrkii luomaan Suomelle paremman tulevaisuuden, vaihtoehdon sille monikulttuuriselle ja ylikansalliselle etnohelvetille, johon meitä nyt ollaan epädemokraattisesti ajamassa.
Hommassa lienee kysymys hyvän Suomen rakentamisesta. Thorsilainen Suomi ei ole se Suomi, mitä minä haluaisin lapsilleni tarjota. Thorsilainen Suomi on Rosengård.

Peltirumpu

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #13 : 20.12.2008, 04:04:10 »
Olen Paasikiven linjalla tässä. Täytyy tunnustaa tosiasiat, eli se, ettei minulla ole hajuakaan siitä mikä the Homma on, mutta olen avoin ja moniin edellisiin mielipiteisiin voin yhtyä helposti. Nousussa se joka tapauksessa on, siitä olen varma.

Hob

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 904
 • Liked: 170
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #14 : 20.12.2008, 10:16:18 »
Olen sitä mieltä, että länsimaisessa yhteiskunnassa ei ole eikä voi olla tabuja. Riippumatta lopputuloksesta maahanmuuttopuheiden tukahduttaminen on valtavan huono asia. Siksi tuen Hommaa, vaikka olenkin periaatteessa mamumyönteinen.

Nuivinaattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 975
 • Liked: 31
 • Blow it out your ass.
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #15 : 20.12.2008, 23:09:54 »
Homman kannattajista koostuu Kriittinen massa.
Syyllistyykö pornoteollisuus kiihoittamiseen?

M.E

 • Mielivaltainen dEspootti
 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 3 676
 • Liked: 12
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #16 : 22.12.2008, 02:05:20 »
Käsittääkseni HommanTM takana on eräänlainen rationalistinen liike. Eli peräänkuulutetaan järjen käyttöä maahanmuuttopolitiikan osalla. Onhan täällä puhuttu myös muista aasimaisuuksita, joita maailmassa hoidetaan tunne pohjalta.
"Tässäkö se elämä sitten olikin? Sanokaa heille, että sanoin jotain älykästä."

Supersymmetria

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 34
 • Liked: 1
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #17 : 22.12.2008, 02:27:59 »
f ´ (Monikulttuurisuus) < 0

Junkkari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 216
 • Liked: 4
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #18 : 22.12.2008, 09:23:26 »
Ettei elämä olisi liian helppoa, tässä ketjussa on tarkoitus lopullisesti ja täydellisesti kuvata Homman olemus 8)

Mistä omasta mielestäsi on Hommassa kyse?

En ole lukenut koko ketjua joten en tiedä mitä muut ovat sanoneet, mutta minulle Homma merkitsee järjen käyttöä maahanmuuttoasioissa ennen kuin on liian myöhäistä. Ennen kuin täälläkin palavat autot ja mellakat ovat arkipäivää. Homma merkitsee myös yritystä saada ihmiset tajuamaan, että nämä asiat ovat tärkeitä ja oleellisia kaikkien meidän kannalta NYT, eikä joskus määrittelemättömässä tulevaisuudessa.

Hommassa on minulle kyse myös oman pienimunaisuuteni aiheuttamasta kaunasta ja piilevästä homoseksuaalisesta halustani mustan miehen kehoa kohtaan.  ;D

viherpiiperö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 53
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #19 : 24.12.2008, 12:30:50 »
Homma syvimmältä olemukseltaan on mielestäni sitä että uskaltaa puhua maahanmuutosta kriittisesti silläkin uhalla että leimautuu rasistiksi. Näin on minullekin käynyt jo monesti mutta en anna sen enää haitata.

Laajemmassa merkityksessä homma tarkoittaa oman kulttuurimme säilyttämiseen tähtäävää rakentavaa keskustelua ja toimintaa. Eli kyseessä on isänmaallinen toiminta joka on rinnastettavissa maanpuolustukseen, vaikka ei pidäkään sisällään sotilaallisia näkökulmia.

Osallistuminen ei merkitse että pitäisi edustaa jotain tiettyä poliittista linjaa tai tunnustaa uskontoa. Eli kyseessä on kansanliike, kuten aiemmissa kommenteissa onkin jo todettu. Homma on joka tapauksessa kovassa nousussa piti siitä tai ei.

Hyvä niin.

Hauki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 373
 • Liked: 1
 • Hauki on kala.
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #20 : 24.12.2008, 20:43:22 »
f ´ (Monikulttuurisuus) < 0
(http://upload.wikimedia.org/math/d/e/5/de50cbb135f4b294f6a5dbe5fe58f5a1.png)


Kritiikin pohjalta sanon, että Homman pitäisi kristallisoida sanomastaan oleellinen lyhyeksi ja neutraaliksi, faktapohjaiseksi tiivistelmäksi.
Mielestäni siihen kuuluu mm:


Esim. iranilaisten huoltosuhde Suomessa on 1 työntekijä 5,3:ea iranilaista kohti, irakilaisten 1:7,3 ja somaleiden 1:8,7. [omia laskujani tilastojen pohjalta[1][2]. Muidenkin voimavaraisten ryhmien huoltosuhteita voisi mainita?]

Ruotsi on joutunut nostamaan veroja 5% maahanmuuton kulujen takia, koska se nielee 22% julkisesta taloudesta. [Mångkultur eller välfärd. Löytyykö kirjan luvuista lisää tietoa esim. netistä?]

Maahanmuuttajat ovat keskittyneitä tietyille asuinalueille myös Suomessa. Kantaväestö alkaa tutkitusti muuttaa alueelta, kun maahanmuuttajien osuus on noussut kolmannekseen [onko teillä tutkimusta viitteeksi?], kuten Turun lähiössä Varissuolla. Se luo Malmön Rosengårdin kaltaisia etnoghettoja maahanmuuttajamellakoineen.
Vuonna 2025 25% helsinkiläisistä on nykykehityksellä maahanmuuttajataustaisia, sama osuus kuin nyt [Wikipedia] Malmössä.

Vaikka Tukholman ja Göteborgin asukkaista maahanmuuttajataustaisia on nyt "vain" 26% [Wikipedia], niin vastasyntyneistä heitä oli 40% jo vuonna 1999. [scripta, lähde? nyt yli 50%?]

STT:n mukaan kolmannes Saksan vastasyntyneistä syntyy muslimiperheisiin, nykykehityksellä 75% v. 2025. Tämä kuulostaa kuitenkin liian korkealta, ehkä siinä tarkoitetaan Berliinin väestökehitystä?

[H-a:n mukaan] Britannialaisessa haastattelussa 20% muslimeista ilmoitti hyväksyvänsä/kannattavansa terrorismia.[lähde?]

Pitäisikö esim. somalien yli 20-kertainen[1][2] rikollisuus mainita? Se voitaisiin tulkita herkästi somalien eikä mokujen mollaamiseksi. Tosin oikein muotoilemalla rikostilastoja voisi laskea mukaan.


Kritiikkiä ja lähdekritiikkiä kiitos. Ehdottakaa kohtia poistettavaksi tai lisättäväksi. Jos teillä on lähteitä, niin mainitkaa ne ihmeessä.
« Viimeksi muokattu: 07.01.2009, 22:04:57 kirjoittanut Valtakunnan Vahtikoira »

Olli P

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 6
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #21 : 25.12.2008, 03:23:19 »
Suomessa, pääsääntöisesti, monien ministeriöiden työ/tulokset ovat salaisia, jo alun alkaen. Sääntö on, että ME, muilla ei väliä.


IDA

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #22 : 25.12.2008, 04:50:54 »
Itselleni Homman syvin olemus taitaa olla herätä katsomaan telkkarista Paavin toimittamaa katolista joulumessua ja olla saamatta unta sitten sen jälkeen  8)

No ei se mitään, tässä on pitkät vapaat. Joulu sattui tänä vuonna juuri optimaalisille viikonpäiville. Mestarin johdatusta  :o

ap

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 13
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #23 : 27.12.2008, 23:46:19 »

Hommassa on minulle kyse myös oman pienimunaisuuteni aiheuttamasta kaunasta ja piilevästä homoseksuaalisesta halustani mustan miehen kehoa kohtaan.  ;D

Minulle tuo on oikeastaan pääasia, mutta ymmärrän myös huolen tulevaisuudesta ja kannatan järjen käyttöä, tosiasioiden tunnustamista ja avointa keskustelua  maahanmuuttoasioista, mieluummin ennen kuin katsellaan niitä satoja palaneita autonraatoja. Kiihkottomasti, ilman kiukkua ja asiapohjalta faktoihin tukeutuen. Polttavaa himoa vain mustan miehen kehoa kohtaan.

HaH

 • Helsingin Kokoomus
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 444
 • Liked: 71
 • Paavi Matias II Pyhä
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #24 : 31.12.2008, 00:17:32 »
No siis hei kaikki nyt - ei Hommaa voi tuolla tavoin lähteä määrittelemään.

Homma itsessään on ikuisesti ihmismielen tavoittamattomissa, eli on transendentti.

Homman toimintaa meidän maailmassamme ja keskuudessamme voidaan kuitenkin havainnoida, esim Infernaalisen Nousun muodossa, joten se on myös immanentti.

Loppujen lopuksi vain Homma itse voi Itsenä määritellä; meillä ei siihen ole oikeutta, saatika edes käsitteellis-rationaalista kykyä. Homman joko tuntee sydämessään, tai sitten se jää arvoitukseksi, skepsiksen kohteeksi, mutta kun kerran on Homman ylimaallisen voiman sisällään aistinut aina munaskuita myöten, ei epäilykselle sijaa jää, sillä valo karkottaa pimeyden, kertakaikkisesti. Tällöin ihminen, kaikessa vajaavaisuudessaankin, tietää Homman olevan Hommaa, eikä sanoja tarvita, sillä se kuka tietää, hän totisesti tietää, ikäänkuin salaa sydämessään.

Niinpä jokaisen, joka Hommaan vetoa tuntee, ja toki tunteekin, kannattaa sielunsa tähden tutustua pyhien Mestareitten ja Profeettain kirjoituksiin. Sillä Homma on meille annettu heidän kauttaan. Mutta meitä kaikkia varten, ei pappeja tai arkadialaisia varten. Meitä varten, ymmärrättekö?

Homma^^^ ei voi tarjota leipää, mutta sirkushuveja sitäkin enemmän.

Jepu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 56
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #25 : 14.01.2009, 16:06:19 »
Hmm... oheinen lainaus kertokoon osaltaan mistä on kyse:

"Älä epäilekään etteikö pieni, ajatteleva ja asialleen omistautunut joukko ihmisiä voisi muuttaa maailmaa. Se on todellakin ainut tapa, jolla maailma koskaan on muuttunut."

- Margaret Mead
-----------------------------------------------------
"Älä epäilekään etteikö pieni, ajatteleva
ja asialleen omistautunut joukko ihmisiä
voisi muuttaa maailmaa.
Se on todellakin ainut tapa, jolla maailma koskaan on muuttunut."

- Margaret Mead

Peltirumpu

 • Vieras
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #26 : 14.01.2009, 16:08:51 »
Hmm... oheinen lainaus kertokoon osaltaan mistä on kyse:

"Älä epäilekään etteikö pieni, ajatteleva ja asialleen omistautunut joukko ihmisiä voisi muuttaa maailmaa. Se on todellakin ainut tapa, jolla maailma koskaan on muuttunut."

- Margaret Mead
Jep. Tuon voisi kaikenkarvaisille ihmisoikeusliikkeille ja vastarintaliikkeille kertoa.

Itä ei nuku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 380
 • Liked: 110
 • [ent. frustroitunut] älykkö
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #27 : 14.01.2009, 16:50:26 »
Notta eivätkö sivistyneet ihmiset ymmärrä lukea tuosta ylhäältä? 

"Hommaforum -- keskustelua maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta"

Siinä tarpeellinen semantiikka.  :)
"Lähtökohtaisesti elämä on liian lyhyt, jotta kenenkään täysijärkisen ihmisen kannattaisi lukea mitään muuta kuin kaunokirjallisuutta. Satunnaisesti pitää kuitenkin silmäillä faktaakin, jotta tietäisi, mitä maailmassa juuri nyt tapahtuu." Annamari Sipilän toimittajanviisautta (HS 31.10.10)

CH

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 20
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #28 : 04.02.2009, 12:00:39 »
Notta eivätkö sivistyneet ihmiset ymmärrä lukea tuosta ylhäältä? 

"Hommaforum -- keskustelua maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta"

Siinä tarpeellinen semantiikka.  :)

Tuo on vain Hommaforumin määritelmä. Homma itse on se ilmiö, joka herättää keskustelun ja tarpeen Hommaforumille.

ProjectX

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 208
 • Liked: 0
Vs: Homman syvin olemus
« Vastaus #29 : 09.02.2009, 19:56:13 »
Mitkä asiat mielestänne ovat suurimmat eroavaisuudet uusnatsismin, kansallissosialismin ja hommalaisuuden välillä?

Olen seurannut eriänisä rasismitaustaisia foorumeita silloin tällöin vuosikymmeniä ja keskustelu on niissä kaikissa ollut aina enemmän tai vähemmän samankaltaista. Ehkä sillä erotuksella että täälä ei kannateta niinsanottua suoraa toimintaa.
Joku oli postannu nettiin kuvan, jossa huonosti väritetyt Tupu, Hupu ja Lupu oli pelattu kebabkioskille mailat kädessä ja nyt mä oon taas ihan tolaltani!!

Tagit: