UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2009-03-16 Lännessä syntyneiden somalien autismi: Minnesota, Ruotsi  (Luettu 34583 kertaa)

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 537
 • Liked: 6639
Lainaus
Borlängessä tehdyn tutkimuksen mukaan 90% Somaliassa syntyneistä naisista kärsii raskausaikana vakavasta D-vitamiinin puutostilasta. Heistä harva kuitenkin tietää, että puutos lisää syntyvän lapsen autismin riskiä.

Lainaus
”Arvot ovat kamalan matalia. Näytteistä kolmasosa oli sellaisia, ettei niitä pystytty edes määrittelemään”, Monica Löfvander Västeråsin kliinisen tutkimuksen keskuksesta sanoo.

Lainaus
”Olemme pistäneet merkille naisia seuratessamme, että väärinkäsityksiä tapahtuu verrattain usein. Saattaa vierähtää viikkoja, ennen kuin he ymmärtävät, että heidän saamallaan reseptillä pitää käydä hakemassa vitamiineja apteekista ja ihan oikeasti syödä niitä pillereitä”, hän sanoo.

http://rahmispossu.net/2015/04/06/d-vitamiinin-puutostilat-tavallisia-somaleilla/
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article20583819.ab
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Nuïva

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 242
 • Liked: 397

Lainaus
Vain noin 10 % autisteista pystyy elämään itsenäisesti[6].

Noin 75 prosentilla autisteista on älyllinen kehitysvamma[8].

Vaikuttaako kenestäkään muusta, että yllä mainitut prosentit, muistuttavat erään nimeämättömän kansanryhmän pärjäämisastetta Suomessa? Siis 10%:a työllistyy ja selviää täällä itsenäisesti ilman tukia ja 75%:lla on ongelmia sen suhteen.

Vika ei tietenkään/ehkä ole autismissa. Ei ole syytä esittää, että koko kansanryhmä kärsisi monialaisesta ja etiologialtaan epäyhtenäisestä neurologisesta häiriöstä.

Jostain vaikeasti selitettävästä syystä, mainitsemattomaan kansanryhmään vain liittyy molemminpuolinen ja vahva käsitys puutteellisesta kommunikaatiokyvystä suhteessa valtaväestöön. Kielenoppimiseen liittyy vaikeuksia ja oppimisen jälkeenkin sen käyttö on kaavamaista. Monesti nimeämättömän kansanryhmän tapoihin kuuluu myös itsepintainen kiinnittyminen maneereihein ja rituaaleihin, jotka edesauttavat vieraantumaan ympäröivästä yhteiskunnasta. Nämä eivät ole minkään sairauden oireita, vaikka tiettyjä yhtäläisyyksiä autismiin voitaisiinkin havaita.

Autistisia kuntoutetaan ja haasteelliset kansanryhmät kotoutetaan. Autistien kuntoutuksella tiedetään olevan merkittävän positiivinen vaikutus omatoimisuuden kasvamisen kannalta. Tähänastiset tulokset kotouttamisen osalta ovat erään kansanryhmän tapauksessa olleet heikot.

En väitä, mutta kysyn, onko tautia hoidettu väärillä lääkkeillä?

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 265
 • Liked: 13440
Lainaus
”Olemme pistäneet merkille naisia seuratessamme, että väärinkäsityksiä tapahtuu verrattain usein. Saattaa vierähtää viikkoja, ennen kuin he ymmärtävät, että heidän saamallaan reseptillä pitää käydä hakemassa vitamiineja apteekista ja ihan oikeasti syödä niitä pillereitä”, hän sanoo.

http://rahmispossu.net/2015/04/06/d-vitamiinin-puutostilat-tavallisia-somaleilla/
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article20583819.ab

Oli D-vitamiinin puutos, sukurutsaisuus tms sitten autismin, skitsofrenian tms taustalla tai ei - niin olisi korkea aika puuttua kunnolla tähän älyttömyyteen D-vitamiininkin kanssa. Vähintään voisi somalimammoille antaa neuvolassa käteen D-vitamiinipurkin tai ehkä entää jonkun ruiskeen tai hitaasti D-vitamiinia vapauttavan kapselin, jos hommasta ei muuten tule mitään. Lisäksi voisi olla paikallaan kontrolloida, että nousevatko tasot vai jatkuuko puutostila edelleen. Etenkin, jos tällä tavalla voidaan vähentää autistien ja skitsofrianian määrää, yhteiskunnalliset rahallisetkin säästöt voivat olla varsin huomattavia. Tässä vielä vähän jotain aihetta liippaavia juttuja:

Vitamin D Deficiency During Pregnancy Linked To Autism
https://science.slashdot.org/story/16/12/15/2317248/vitamin-d-deficiency-during-pregnancy-linked-to-autism

Vitamin D deficiency during pregnancy linked to autism
http://newatlas.com/vitamin-d-autism-pregnancy/46956/

Molecular Psychiatry - Gestational vitamin D deficiency and autism-related traits: the Generation R Study
http://www.nature.com/mp/journal/vaop/ncurrent/full/mp2016213a.html

Somalimaahanmuuttajilla runsaasti autismia Minneapolisissa
http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/haku;jsessionid=73708B66AB5DE77181732D56FC3A6017?p_p_id=Article_WAR_DL6_Articleportlet&p_p_lifecycle=0&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_hakusana=autismi&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_p_frompage=haku&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_viewType=viewArticle&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_tunnus=dlv00086

Lainaus
Autismi pelottaa somalisiirtolaisten yhteisöä Minneapolisissa. Myös muutamat pediatrit ja opettajat ovat huolissaan tilanteesta. Julkisen terveydenhuollon ammattilaiset kertovat kuitenkin, että on mahdotonta sanoa, onko kyseessä todella leviävä epidemia, jonka alkuperä on osoitettavissa, vai ainoastaan tilastollinen sattuma. Asian selvittämiseksi kaupungissa on ryhdytty epidemiologisiin tutkimuksiin. Tämä on asiantuntijoiden mukaan tavallista, silloin kun epäillään tarttumattomien tautien leviämistä.
...
Vaikka tulokset osoittaisivatkin, että tietyllä ryhmällä esiintyy autismia, ne eivät kerro miksi. Seuraava vaihe onkin tarkastella muiden kaupunkien somaliväestöjä. Pieni tukholmalaiskoulujen pakolaisia käsitellyt tutkimus osoitti, että somaleita oli kolme kertaa normaalia enemmän autististen lasten luokilla.

Syitä autismiin onkin haettu esimerkiksi juuri Somalian huonoista elinoloista, maassa käytettävistä kansanlääkkeistä, seka-avioliitojen yleisyydestä, geneettisestä alttiudesta, D-vitamiinin puutteesta Afrikasta lähdön jälkeen sekä - tietysti - rokotuksista.

Jokainen näistä teorioista on kuitenkin osoitettu heikoksi.

Rokotuksia vastustavat aktivistit ovat alkaneet kampanjoida Minneapolisin 30 000–60 000 somalin keskuudessa. Tämä huolestuttaa etenkin julkisen terveydenhuollon toimihenkilöitä, koska jotkut perheistä ovat palanneet Somaliaan, jossa mm. tuhkarokko on edelleen merkittävä lasten kuolinsyy.

Järjestön edustaja lähetti somalivanhemmille kirjeen, jossa käskettiin mm. hakemaan vapautusta koulujen rokotusvaatimuksista. Tällä oli vaikutusta vanhempiin. Nyt monet heistä ovat sitä mieltä, että heidän lastensa autismi alkoi kohtauksista, jotka ilmenivät rokotusten jälkeen.

Yksi esimerkki on kuitenkin kahdeksanvuotias Shumsudin Warsame, joka osaa sanoa yhden sanan, juoksee ympyrää ja sohii itseään kasvoihin kynällä. Hän syntyi Somaliassa, kasvoi Egyptissä ja saapui Yhdysvaltoihin puoli vuotta sitten. Hänen kohtauksensa alkoivat, ennen kuin hän oli alle vuoden ikäinen; kauan ennen ensimmäistäkään rokotusta…

An Outbreak of Autism, or a Statistical Fluke?
http://www.nytimes.com/2009/03/17/health/17auti.html?_r=1&ref=health&pagewanted=print&mtrref=www.duodecimlehti.fi&gwh=27E1F39DDFFCBDFBB7444306D90949E9&gwt=pay

En myös syytä miettiä, että olisiko parempi, että somalit muuttaisivat Somaliaan, jossa ilmeisesti voivat ilmeisesti esimerkiksi tässä suhteessa paremmin kuin länsimaissa.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Finka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 606
 • Liked: 864
Yksi autismiin vaikuttava tekijä saattaa olla suoliston bakteerikanta. Tästä on esimerkiksi Scientific American kirjoittanut. Ruokavalio taasen vaikuttaa suolistobakteerikannan kehittymiseen.

Onkin mielestäni syytä kysyä kuinka paljon somalialaiset suosivat omassa perinneruuassaan pitäytymistä?
“On helppoa olla silmiinpistävän ’myötätuntoinen’, jos muut pakotetaan maksamaan kustannukset.”-Murray Rothbard

Mohammed Al-gazzaz: "Iraqis and Finns have never met in thoughts, culture and religions. There is huge gap between them and it will never go away. I'm talking in general ofcourse there is exception" -FB:RHC

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 245
 • Liked: 20853
Lainaus
Autismi pelottaa somalisiirtolaisten yhteisöä Minneapolisissa. Myös muutamat pediatrit ja opettajat ovat huolissaan tilanteesta. Julkisen terveydenhuollon ammattilaiset kertovat kuitenkin, että on mahdotonta sanoa, onko kyseessä todella leviävä epidemia, jonka alkuperä on osoitettavissa, vai ainoastaan tilastollinen sattuma.

Tämä on luonnon tapa viestittää: "Palatkaa Afrikansarveen!"


Jääpää

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 927
 • Liked: 1958
 • Kiljuvuorten Sumuinen Gorilla 75%
Lainaus
Syitä autismiin onkin haettu esimerkiksi juuri Somalian huonoista elinoloista, maassa käytettävistä kansanlääkkeistä,
 seka-avioliitojen yleisyydestä,
  Tää tuli kyllä ihan puskista..   Mitkä seat aiheuttavat autismia? Äkkiä varoitustaulu niihin!
Perustuslaki 29§
"Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

Finis Finlandiae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 100
 • Liked: 3112
 • KALIFAATTI TULEE, OLE VALMIS!
Ei kai kyse ole geneettisestä erityispiirteestä?  :roll:
Oliskohan Jussilla myös tähän näkemystä...
PolpoSTASI: "Jos tämä tori olisi tarkoitettu suomalaisille, täällä olisi suomalaisille tarkoitettuja penkkejä. Häivy!"

GER = paskan kemiallinen merkki
Pakkoruotsi = /c:stä!
YLE - powered by 3000+ mokuidioottia.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 750
 • Liked: 13351
 • Kuka jos en minä
Jos somppujen autismitapaukset on sitä mitä minä olen kerran henkilökohtaisesti nähnyt, niin auta armias sanon minä. Kerran olen tavannut nuoren rouvan, jolla oli autistinen lapsi, mallia ylivilkas. Tätä tenavaa ei voinut jättää hetkeksikään yksin, 30 sekunttia omissa oloissaan, niin kaikki on sekaisin, hellan levyt päällä, kaapit tyhjät jne.... tämä lapsi tarvitsee 24/7valvontaa.

Kuulostaa enemmän ad-hdltä? Niille amfetamiini toimii päinvastoin eli hidastaa ja siksi sitä jaetaankin reseptillä. Kuitenkin lapsen lääkintä on lähtökohtaisesti melko kyseenalaista. Apua valvontaan voisi suositella enemmänkin. Siniselle Ristille uudenlaisia hommia.

Autismikirjo on kehitysvammaisista higly funtion-autisteihin jotka taas ovat useimmiten supererikoistuneita johonkin. Liekö nykyään enää asburgeria käytetään? Tai synonyyminä vain synonyyminä autismille? Vai onko noissa muka jokin merkittävä ero?
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

koodari-inssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 653
 • Liked: 1154
 • Kaupan ulkopuolinen osapuoli maksaa laskun.
^ Asberger on eräs autismin muodoista. Melko lievä sellainen.
The hardest thing to explain is the glaringly evident which everybody has decided not to see. - Ayn Rand

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 265
 • Liked: 13440
Lainaus
Syitä autismiin onkin haettu esimerkiksi juuri Somalian huonoista elinoloista, maassa käytettävistä kansanlääkkeistä,
 seka-avioliitojen yleisyydestä,
  Tää tuli kyllä ihan puskista..   Mitkä seat aiheuttavat autismia? Äkkiä varoitustaulu niihin!

Ilmeisesti seka-avioliitto on joku käsittämätön eufemismi sukurutsaisille avioliitoille. New York Timesin jutussa, johon tuo suomalaisjuttu perustui, sanotaan:

Lainaus
In Somalia, cousins do marry cousins. Globally, according to the March of Dimes, birth defect rates are highest in Arab countries with close intermarriage. But Somalia’s birth defect rate is moderate, and autism is not part of such studies.
...
Speculation is rampant about possible causes: living conditions in Somalia or in refugee camps in Kenya; traditional medicines; intermarriage; genetic predisposition; vitamin D deficiencies due to a lack of sunlight; and, of course, vaccines.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 231
 • Liked: 5447
Mitä serkumpi, sen herkumpi taitaa olla somppujen tapa, ihmekö sitten, jos lopputulos on yllämainittu!
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 537
 • Liked: 6639
Vs: 2009-03-16 Lännessä syntyneiden somalien autismi: Minnesota
« Vastaus #101 : 09.05.2017, 20:32:55 »
Rokotteiden ja autismin välinen yhteys on moneen kertaan todistettu pätevillä tutkimuksilla huuhaaksi. Silti on tahoja, jotka moista väittävät ja rahastavat väitteillään. Vähän kuin mokuttajat ;)

Niinpä sitten on käynyt, että somalit ovat torjuneet autismia välttämällä rokotteita. Autismi ei ole vähentynyt, mutta nyt heillä on sitten epidemiana myös tuhkarokkoa.

Lainaus
Doubts about vaccines helped fuel Minnesota's biggest outbreak of measles in decades, and attracted determined vaccine skeptics eager to exploit fear, health officials say.

But the outbreak has not only caught people's attention; it has helped demonstrate that anti-vaccine activists are wrong, state and county health officials say.

At least 48 people have been infected, nearly all of them children, and 11 kids are in the hospital with pneumonia and other dangerous complications, the Minnesota department of health says. They expect more.

Lainaus
Somali immigrants have been the hardest hit by the outbreak, Minnesota's health department said.

"We've seen that the vaccine rates in the community that's being affected right now were once about the same or even a little higher than our average. They've dropped to about half of that," Johnson added.

"And unfortunately now we are seeing the result. Measles is spreading rapidly in the community and 11 children are hospitalized. And at the same time there is no evidence of any corresponding drop in autism in the community."
Luvun 11 toistuessa, ovatko siis kaikki sairaalassa olevat lapset somaleita?

Lainaus
The last project we were involved in we found that one in 32 Somali individuals have been diagnosed with autism from the severe end to mild

Tarinakerrontakulttuuri elää vahvana. Lukemiseen perustuva vähemmän:
Lainaus
"We are an oral society. We spread the information neighbor to neighbor. It is more of a communal discussion that spreads better than the internet,"

http://www.nbcnews.com/health/health-news/measles-outbreak-minnesota-caused-vaccine-skeptics-n756246?
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Ant.v2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 600
 • Liked: 2047
Mitä serkumpi, sen herkumpi taitaa olla somppujen tapa, ihmekö sitten, jos lopputulos on yllämainittu!

Suomessakin maahanmuuttajat tietyistä maista ovat vahvasti yliedustettuina vakavaa perinnöllistä sairautta sairastavien keskuudessa. Syynä ovat juuri serkkuavioliitot.

Erilaisia kehityshäiriöitä löytyy myös vaikka millä mitalla. Tähän syynä eivät ole vain sukulaisavioliitot. Täytyy ymmärtää, että jossain Irakissa on ihan normaalien kirjoissa, jos osaa huutaa "Allah!" ja ampua pyssyllä ilmaan. Suomessa sitä vastoin pitää oppia lukemaan, laskemaan ja käyttämään tietokonetta. Moni sellainen, joka hyppää irakilaisen riman yli, ei pysty hyppäämään paljon korkeammalla olevan suomalaisen riman yli ja huomaa olevansa kehityshäiriöinen.

L
^ Asberger on eräs autismin muodoista. Melko lievä sellainen.

Se on Aspergerin oireyhtymä.

Aspergerin oireyhtymä on autismin lievä muoto. Sitä sairastavalla henkilöllä on autistiset käyttäytymispiirteet, mutta äly on normaali eikä kielellistä viivästymää ole.

Aspergerin oireyhtymä on jopa jossain määrin haluttu diagnoosi. Ihmisillä on elokuvien perusteella mielikuva, että Aspergerin oireyhtymää sairastavat ovat sosiaalisesti kömpelöitä superneroja. Monesti asia ei sitten ole ihan näin. Aspergerin syndroomaa saattavilla voi olla kyllä rajattuja mielenkiinnon kohteita joista tietävät hyvin paljon, mutta näistä ei välttämättä ole elämässä kovinkaan paljon hyötyä.

Tautiluokitus ICD-11:sta Aspergerin oireyhtymä tullaan poistamaan omana diagnoosina ja se tulee olemaan jatkossa osa autismikirjon häiriöt -diagnoosia.
"Siniset jatkaa täysillä" (Sampo Terho)

aivovuoto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 225
 • Liked: 18
 • Kannatan tekoälyä poliitiikkojen korvaajaksi
Eräs tuota Aspergeria vaivaava ominaisuus diagnoosiklriteerien ympäripyöreä leväperäisyys.

Käytännössä pientä luovuutta harjoittamalla voit diagnosoida lähes jokaisen. Kaikki nyt haluavat olla väärinymmärrettyjä neroja.

Voisin vielä ihmetellä, millä logiikalla pieniä yksityiskohtia näpertelevä faktoja toisteleva ihminen voisi olla kognitiivisesti samankaltainen Einsteinin kanssa (heppuhan laajensi maailmankuvaa enemmän kuin yksikään psykedeeli).

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 368
 • Liked: 1442
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Eräs tuota Aspergeria vaivaava ominaisuus diagnoosiklriteerien ympäripyöreä leväperäisyys.

Käytännössä pientä luovuutta harjoittamalla voit diagnosoida lähes jokaisen. Kaikki nyt haluavat olla väärinymmärrettyjä neroja.

Voisin vielä ihmetellä, millä logiikalla pieniä yksityiskohtia näpertelevä faktoja toisteleva ihminen voisi olla kognitiivisesti samankaltainen Einsteinin kanssa (heppuhan laajensi maailmankuvaa enemmän kuin yksikään psykedeeli).

Ei asperger-luokitus tule kuin erikoislääkärin allekirjoittama,kuten ei myöskään adhd .Mitään noista ei saa kovinkaan helpolla "luovuudella" .... Saat istua monissa psykologin testeissä ja lähete erikoispsykiatrin kautta neurologiselle polille, jossa vielä haastatellaan ja sitten saat jos täytät kriteerit.
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 522
 • Liked: 5176
Lainaus
"We are an oral society. We spread the information neighbor to neighbor. It is more of a communal discussion that spreads better than the internet,"

Kyllä se on kuulkaa niin, että vaikka olisitte kuinka oraalinen, tai tarinankerronnaltaan rikas yhteisö, niin täällä opettelette oppimaan, tai ennen pitkää edessä on paluu Mogadishuun.
"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 297
 • Liked: 19113
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
.............The investigation revealed suitcases with millions of dollars, an estimated $100 million in 2017 alone, have been taken through Minneapolis-Saint Paul International Airport and to destinations in the Middle East and Africa, including parts of Somalia controlled by the Al-Qaeda-affiliated terrorist group al-Shabaab.

The funds have originally come from daycare centers that receive funding from the government for child care benefits. However, the daycare centers in many cases are not actually watching children, with video footage from outside one center showing a mother taking children in, only to leave minutes later. The center billed the government as though the children were there all day. Another video appears to show a payment from a man to a mother as a cut for her assistance with the scheme.

The money appears to be moved by “hawalas,” people who carry out the transfer of money to people from the United States to places where there is no formal banking system. After the money is brought out of the country, it is often brought to relatives. Glen Kerns, a retired Seattle Police detective and former member of the FBI’s joint terrorism task force, said at least some of the money is going to al-Shabaab and other terrorist groups.

“I talked to a couple of sources who had lived in that region and I said, ‘If money is going to this Hawala do you think it is going to al-Shabaab?’” Kerns said. “And he said, ‘Oh definitely, that area is controlled by al-Shabaab, and they control the Hawala there.’”

A number of daycare centers in Minnesota are currently under investigation or being considered suspicious. In previous daycare fraud schemes in Minnesota, funds used to be transferred out of the United States electronically, but authorities cracked down on the practice.

Money may legally be carried out of the country in luggage, but it must be declared on government forms.

In response to the Fox 9 investigation, the Minnesota State Senate scheduled a hearing to take up the matter Tuesday.

To better understand the connection between daycare fraud and the surge in carry-on cash, you have to look at the history of this crime........................

https://conservativeus.com/100-million-in-2017-minnesota-somali-refugees-sending-suitcases-full-of-taxpayers-money-to-allegedly-fund-terrorists-abroad-video/

Tagit: