HOMMAN KIRJASTO > Standardiargumentit

Standardiargumentit: 1) Fazer, Finlayson, Stockmann - VASTAUS ON

<< < (19/20) > >>

Lauri Karppi:
Himanen käyttää tämän standardiargumentin tämän videon lopussa:
https://www.youtube.com/watch?v=779r2MQRY6M

kolki:
Piti taas kirjautua tänne. Tyylipuhdas standardiargumentti.
Kommentti Hyysärin artikkelissa "Viikingit temmelsivät Suomessakin ja jälkiä löytyy edelleen – veivät orjia, jättivät tilalle MS-taudin".
http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005243595.html?share=720d6eb1df57ff739cbd9e0807495d4b

guest12632:
Tähän standardiargumenttiin on jo vastaus, mutta tulipa mieleeni uusi muotoilu. Miksi raiskaaja-, pedofiili-, terroristi- ja muut haittamamut ovat "yksittäistapauksia", mutta Fazer ja Finlayson esikuvia, joiden takia rajalla ei saa harjoittaa laadunhallintaa? Itseasiassa nämä kansantalouden lahjat ovat niitä todellisia yksittäistapauksia, kun taas haittamamuja tuntuu mahtuvan kaksitoista tusinaan. Kun joku sanoo tästä lähtien "Fazer", minä sanon: yksittäistapaus.

Lauri Karppi:
Tämä klisee näköjään voi edelleen hyvin:

https://twitter.com/TuomoLap/status/1327561270258786304

foobar:
^ Tuo porukka tietää itsekin että "monikielisyys" ei viittaa suomen lisäksi ruotsiin tai edes englantiin, vaan siihen että asiat pitää selostaa arabiaksi ja somaliaksi koska nämä ryhmät vaikuttavat aktiivisesti haluttomilta oppimaan yhtäkään Suomessa yleisesti hallittua kieltä. Yksikään yllä mainituista suvuista ei ollut kykenemätön toimimaan yhteiskunnassa ilman tulkkia ja erityisapua jonka julkinen valta olisi heille erikseen maksanut, mutta kaipa se sitten on sama asia kuin somalien, irakilaisten ja afgaanien "monikielisyys."

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta