Kirjoittaja Aihe: NRA Finlandin kirjoitukset  (Luettu 186 kertaa)

AcastusKolya

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 1 455
  • Liked: 1183
NRA Finlandin kirjoitukset
« : 22.11.2019, 18:26:14 »
NRA Finlandin sivuille kirjoittaa pääasiassa kaksi henkilöä, puheenjohtaja Runo K. Kutko ja pääsihteeri Minna Helin. Minna Helinin kirjoitukset ovat järkiään järkeviä, mutta Kurkolla karkaa välillä pahasti metsään. Niin pahasti, että voi kysyä haittaako se jo järjestöä. Uusimmassa "puheenjohtajalla on asiaa" -kirjoituksessa Kuirko heittäytyy täysin järjettömästi Ilhan Omarin ja Rashida Tlaibin vankkureihin. Oudoksi asian tekee mm. se, että esimerkiksi Laura Loomerin mukaan (olen Loomerin sähköpostilistalla) George Soros on vahvasti sekä Tlaibin että Omarin taustalla. Kuitenkin Kurko itsekin arvostelee jyrkästi Sorosia. Jos täällä on joku NRA:lainen, niin voisi ehkä vihjata Kurkolle, että NRA Finlandin ajamien asioiden kannalta musujen/palejen asian edistäminen ei ehkä ole viisasta.

https://www.nra.fi/index.php/2019/11/16/puheenjohtajalla-on-asiaa-44/

"USA:n perustuslaki antaa erittäin laajan sananvapauden suojan kaikille USA:n kansalaisille ja erityisesti USA:n kongressiin valitut edustajat nauttivat laajaa oikeutta käyttää perustuslain antamaa sananvapauden suojaa. On kuitenkin yksi valtio jonka toimia ei saa julkisesti arvostella ja se valtio on Israel, jota valtiota arvostellutta kohtaan aloitetaan välittömästi mediassa laaja hyökkäys ja arvostelijaa syytetään antisemitismista. Syytös on erityisen kohtuuton huomioonotettaessa edustajainhuoneen jäsenet Ilhan Omar ja Rashida Tlaib, joista kahdesta Tlaib on palestiinalaista alkuperää ja tietää varsin hyvin palestiinalaisiin kohdistuneet IDF:n (Israelin armeija) tekemät sotarikokset. Somalitaustan omaava Omar joutui leimatuksi antisemitismistä puolustaessaan palestiinalaisia ja kritisoidessaan juutalaista miljardööri Bloombergia hänen ilmoittaessaan mahdollisesta osallistumisesta demokraattien presidentinvaaliehdokkaaksi rahan voimalla.

Sanahirviönä antisemistismi on mielenkiintoinen siksi, että pienikin Israelin arvostelu tai Soroksen toimien vastainen kirjoittelu saa aikaan mediassa syyttelyn antisemitismista..."

ja

"Ilhan Omar ja Rashida Tlaib ovat molemmat Islamia tunnustavia muslimeja ja Omar kannattaa demokraattien presidenttiehdokkaaksi pyrkivää juutalaista monimiljonääriä Bernie Sandersia ja siksi Omarin syyttäminen antisemististiksi on suorastaan törkeä loukkaus!"
Pesunkestävä militaristivaskisti.

Tagit: