Kirjoittaja Aihe: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)  (Luettu 218733 kertaa)

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 912
 • Liked: 13556
 • Never surrender
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #990 : 18.06.2019, 13:12:47 »


toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 581
 • Liked: 2270
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #991 : 18.06.2019, 13:50:47 »
Se fiilis ja mielen neitsyys, kun tajuaa "Kemppi-Pirhonen" ja "Viima Huttunen" sanaleikkien tuhmuuden vasta nyt.  ;D ;D ;D 10/10 trollausta Keijo Kaarisateelta. Ei pysty itse samaan. :D

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 628
 • Liked: 3191
 • junior koodari
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #992 : 18.06.2019, 15:54:15 »
Ei ikinä tiedä, vaikka kesähelteiden saavuttua, hien,- ja vanhan Mennenin hajuisista miehistä kertoisi kokemuksiaan Essi Titèèn, feministisen naiskulttuurin antropologi..on luultavasti molemmat peukalot suussa toimittajilla  joidenkin lehtien toimituksissa.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2019, 15:58:09 kirjoittanut simppali »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 037
 • Liked: 62442
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #993 : 19.06.2019, 15:58:22 »
Lainaus
Helsingin Sanomat julkaisi olemattoman henkilön mielipidekirjoituksen – pahoittelee nyt julkaisua: "Kävi ilmi, että kyseessä ei ole oikea ihminen"

Helsingin Sanomat julkaisi toissa päivänä mielipidekirjoituksen, joka käsitteli miesten ja naisten välistä tasa-arvoa. Nyt lehti pahoittelee kirjoituksen julkaisemista. Lehden toimitukselle on selvinnyt, että kirjoittaja on kuvitteellinen henkilö.

"Raaseporilaisen filosofian maisteri Elina Kempin” allekirjoittamassa  ”Naisvaltainen hallitus on askel oikeaan suuntaan” -nimisessä kirjoituksessa kiiteltiin sitä, että Antti Rinteen hallituksessa enemmistö ministereistä on naisia.

Tekstissä ehdotettiin ”naisvaltaisen nimitys- ja rekrytointipolitiikan” jatkamista, sillä se ”olisi oivallinen tapa hyvittää kunniavelkaa tasa-arvolle”.

[...]

Toimituspäällikkö Esa Mäkinen Helsingin Sanomista kertoo, että kirjoittajan kuvitteellisuus ilmeni toimitukselle mielipidekirjoituksen alettua levitä internetissä.

– Kun tekstistä alettiin keskustella Twitterissä, niin otimme yhteyttä sähköpostiosoitteeseen, joka meillä oli tiedossa. Kun osoitteesta vastattiin meille, kävi ilmi, ettei kyseessä ole oikea ihminen. Vastaus oli aika ympäripyöreä ja siitä asian saattoi päätellä, Mäkinen sanoo.

[...]

Mäkinen sanoo, että teksti edusti kuvitteellisesta kirjoittajastaan huolimatta Helsingin Sanomien mielipidepalstan tavanomaista aineistoa.

– Lukijoidemme kannalta on tietysti valitettavaa, että tahallaan väärinkäytetään mahdollisuutta tuoda esiin omalla nimellä mielipiteitä ja näkemyksiä monesta eri asiasta.

– Kirjoituksessa ei sinällään loukattu ketään ja se on meidän mielipidepalstamme tyypillistä aineistoa. Meillä on hyvin laaja vapaus ilmaista erilaisia mielipiteitä ja sinänsä olisi ollut ihan mahdollista, että joku tässäkin maassa tuota mieltä on, Mäkinen sanoo.

Mäkisen mukaan täysin sepitteellisten henkilöiden nimiin laitettuja mielipidekirjoituksia tulee toimitukseen harvakseltaan.

Helsingin Sanomilla ei ole tiedossa kirjoittajan oikeaa henkilöllisyyttä. Meilillä tavoitettu henkilö ei antanut Mäkisen mukaan toimitukselle mitään selitystä sille, että halusi esittää sepitteellistä henkilöä.

"Keijo Kaarisade" jekuttanut lehtiä aiemminkin

Tekstin kirjoittajaksi ilmoittautuu internetissä Keijo Kaarisade -niminen hahmo, joka tunnetaan myös Twitterin Vihapuhepoliisi-parodiatilistä. Twitter-tili suljettiin keväällä syytä ilmoittamatta. Internetissä alettiin heti perätä ”sananvapautta” Twitteriin.

"Keijo Kaarisade" ilmoittaa kirjoittaneensa parodiamielessä sanomalehtiin aiemminkin. Hänen aiemmin käyttämiään kuvitteellisia hahmoja ovat hänen oman ilmoituksensa mukaan olleet ainakin Taina Laakso, Aisa Kantola ja Arvo Pohjalainen.

Helsingin Sanomat kertoo, että "Kaarisateen" Turun Sanomiin Aisa Kantola -nimellä lähettämänsä teksti herätti keväällä huomiota järjettömyydellään. Muun muassa Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kysyi tuolloin Twitterissä, miten Turun Sanomien toimimuksella ”meni omasta mielestä”.

[...]

Historia tuntee useita tapauksia, jossa julkaisua on jekutettu tavalla tai toisella kuvitteellista tekstiä tuottamalla.

Yksi tunnetuimmista lienee niin sanottu Sokal-tapaus. Vuonna 1996 fysiikan professori Alan Sokal lähetti omalla nimellään parodiamielessä Social Text -nimiseen vertaisarvioituun tieteelliseen julkaisuun täysin sepitteellisen, mutta tieteelliseltä näyttävän artikkeli.

Teksti meni sepitteellisyydestään huolimatta julkaisussa niin sanotusti täydestä.

Mäkinen ei kuitenkaan vertaisi Sokal-tapausta nyt tapahtuneeseen Elina Kemppi-tapaukseen.

– Sanoisin, että tässä oli kyse parodiasta, joka tehtiin vain väärällä nimellä. Jostakin syystä sitä ei tehty omalla nimellä. En lähde arvioimaan, miksi ei, Mäkinen sanoo
MTV 18.6.2019
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 160
 • Liked: 11625
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #994 : 19.06.2019, 17:07:16 »
Kyvykkyys on uudelleenmääriteltävä niin, että maskuliiniset "faktat" korvataan "tuntemuksilla ja voimaannuttamisella".

Miesvaltaisen historian hyvittäminen tekee Suomesta hiilineutraalin ja edistää ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Molemmat täyttä puuta heinää olevista väittämistä menivät läpi sekä Aamulehden että Hesarin seulasta. Lukeeko toimitus saamian mielipidekirjoituksia ollenkaan vai onko tosiaan niin, että mikä vain järjenvastaisuus kelpaa totuudeksi, jos se on kirjoitettu muotisanoilla? Mieleen tulee porukka, joka sai neljä keksittyä artikkelia läpi sukupuolentutkimuksen tieteellisen tason lehtiin.

Naurattaisi, jos ei pelottaisi.

Kyllä. Kyse on juuri siitä, että jokainen muotisanoilla kirjoitettu propagandapläjäys menee läpi seulasta. Syy on propagandan tarvitsema toisto, kun kylliksi rummutetaan niin vaihtoehtoisten medioiden puuttuessa saadaan oma totuus vallitsevaksi, vaikka kaikki tavallaan tietävät sen olevan valhetta. Julkisen ilmatilan haltuunotto, joka lisää haltuunottajien valtaa ja nujertaa vastarinnan. Saksalaisilla oli kokemusta tästä aluksi natseilta, jonka jälkeen DDR jatkoi samojen oppien käyttöä, kun toimittajilta muurin murtumisen jälkeen kysyttiin tiesivätkö he mitä tekivät niin vastaus oli kyllä. Tiedettiin aivan hyvin, mutta palkka juoksi valehtelusta ja sillä saatiin koneistolta etuja.

Keijo on täsmäase median diktatuuria vastaan. Diktaattorit ovat aina vihanneet vitsailua itsestään. Se riisuu heidät vallasta, siksi #naurunvastuu. Ei voi kuin arvostaa Kaarisateen taustalla olevia neroja.

Suurin osa toimittajista EI ole mitään ruudinkeksijöitä ja tämän huomaa ihan lukemalla heidän tuotoksiaan mutta viimeistään juteltuaan toimittajan kanssa 20 minuuttia.
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 206
 • Liked: 14068
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #995 : 14.08.2019, 18:17:59 »
Twitteristä karkoitettu Keijo Kaarisade elää edelleen blogistanissa.
https://kaarisade.home.blog/

Voi olla, että asia on jo ollut esillä mutta ainakin itseltäni mennyt ohi.
Tuossa sitten kohtalontovereille myös mahdollisuus kuitata asia.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 402
 • Liked: 18913
 • antikomintern
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #996 : 14.08.2019, 18:36:25 »
Yhdistetään pisteitä ja katsotaan minkä sävyinen vihreä hämähäkki siellä viharyhmän pyydysverkon keskellä onkaan parodiakärpäsiä ja muita sananvapauden käyttäjiä saalistamassa.

https://kaarisade.home.blog/2019/08/14/poliisiparodiasta-tuli-totta/
Lainaus
Poliisiparodiasta tuli totta (14.8.2019)

YLE tietää kertoa, että Helsingin poliisi epäilee Päivi Räsästä (kd.), Hussein al-Taeeta (sd.) ja Juha Mäenpäätä (ps.) kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Oudoksuntaa ja kritiikkiä on aiheuttanut se, että muiden puolueiden edustajien sanomisia tutkii rikoskomisario Pekka Hätönen, jolla on henkilökohtainen historia vihreiden poliitikkona. Vasta viime kuntavaaleissa hän oli vihreiden ehdokkaana Espoossa. Neljäs monien tuntema Hätösen “viharyhmän” tutkinnan kohde on myös Keijo Kaarisade. Tästä lisää myöhempänä tekstissä…

Räsänen oli Pride-tapahtuman yhteydessä kummastellut raamatullisesti häpeän ja synnin nostamista ylpeyden aiheeksi. Al-Taee puolestaan oli puhunut halveksuvasti useista vähemmistöistä. Tuoreimmassa, Mäenpään tapauksessa, kansanedustaja oli puhunut kielteiseen sävyyn “vieraslajeista”.

Merkillisintä tässä on se, että Hätönen johtaa Helsingin poliisilaitokselle perustettua “viharyhmää”. Viimeisen kahden vuoden aikana parodiahahmo Keijo Kaarisade teki somepalvelu Twitterissä satiiria kuvitteellisesta vihapuhepoliisista, joka ei siis ole juridinen tai muuten virallinen termi. Kun Keijoa ei alkuaikoina 2017 saatu suljettua ilmiannoin, tämä kyseinen “viharyhmä” alkoi tutkimaan myös Keijon tapausta, vaikka Keijo ei toiminnallaan syyllistynyt vihapuheeseen. Erikoista tässä onkin, että juuri kun Keijo lopulta jäädytettiin Twitterissä, poliisi lopetti parodiatutkinnan.

    “Hätösen mukaan epäiltyjä tilejä oli kaikkiaan kourallinen. Tunnetuin niistä oli Keijo Kaarisade -niminen profiili. Poliisi lähetti tutkinnan tiimoilta tietopyyntöjä Twitterille ja Hätösen mukaan saikin vastauksia.”

    “Hänen mukaansa Twitter ryhtyi tutkinnan myötä myös omiin toimenpiteisiinsä ja sulki ainakin Keijo Kaarisateen tilin tänä keväänä.”


Kun kengässä hiertänyt kivi nimeltä Keijo oli hoideltu netistä, poliisin motiivi tutkinnalle katosi. Poliisi siis myönsi, että hänen toimillaan oli vaikutusta Kaarisateen tilin sulkemiseen, vaikka tutkinta ei johtanut minkäänlaiseen syytteeseen saati lainvoimaiseen tuomioon. Poliisi voi omalla painostuksellaan ja tutkinnallaan saada aikaan ennakkosensuuria palveluissa, jotka luonnollisesti haluavat minimoida yhteydenotot virkavallan taholta, vaikka mitään tuomioita ei olisi päätetty.

Kirjoitin jo viime huhtikuussa tästä asiasta:

    “Keijon valitsemat keinot – satiiri, anonyyminä esiintyminen ja sananvapauden käyttäminen – ovat kaikki olleet teon hetkellä täysin laillisia kansalaisvaikuttamisen keinoja ja perinteisesti vapaan yhteiskunnan kulmakiviä. Kyse on myös Suomen perustuslaissa turvatuista oikeuksista, eipä sillä, että meillä enää olisi perustuslakiasiantuntijoinakaan muita kuin kommunisteja. Mikään ei ole estänyt satiirin kohteeksi joutunutta viranomaista aloittamasta toimenpiteitä satiirin hiljentämiseksi. Ilmeisesti laillisuusperiaate, normaalit jääviyssäännöt tai vallan kolmijako eivät ole kiinnostaneet ketään. Aluksi poliisi yritti sulkea toimiaan pilkanneita Twitter-tilejä ilmiannoin. Tämä on ennakkosensuurikiellon vastainen toimenpide, eli todennäköisesti laitonta. Kun tämä toimenpide epäonnistui – tuolloin Twitter kieltäytyi sulkemasta tiliäni – poliisi päätti aloittaa rikostutkinnan kriitikoitaan kohtaan. Tästä sai lukea lehdestä hyvin epämääräisesti, mutta mitään esimerkkitapauksia ei mainittu.”

    Ilmeisesti tiliini kohdistuvaa tutkintaa suoritti poliisin vihapuheyksikkö. Tämä on erityisen mielenkiintoista siksi, että ensinnäkään Suomen laissa ei ole mitään mainintoja vihapuheesta. Silti poliisilla on sitä torjuva yksikkö. Tietenkin siinä että vihapuhetta ei ole määritelty on se etu, että kyseinen yksikkö ei voi koskaan ylittää toimivaltaansa. Toimialaa kun ei ole missään määritelty. Näin ollen se saattoi aloittaa rikostutkinnan itseään koskevan parodian esittämisestä, oma lehmä ojassa. Eli tutkintaa jäävinä teosta joka ei ole rikos, nimikkeellä joka ei mitenkään tulkittuna voi olla vihapuhetta.”

Pitäisikö Helsingin poliisissa kokeilla vaikka jonkinlaisena pilottihankkeena sitä, että Suomessa voimassa olevaa jääviyslainsäädäntöä sekä esitutkintalakia alettaisiin noudattamaan?

Myös poliisin laillisuusvalvonnasta vastaava viranomainen voisi ottaa päänsä pois omasta peräaukostaan. Poliisin viimeaikaiset toimintamallit kertovat siitä, että he tietävät itsekin, ettei heitä valvota.
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 609
 • Liked: 7725
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #997 : 14.08.2019, 19:07:04 »
"
Myös poliisin laillisuusvalvonnasta vastaava viranomainen voisi ottaa päänsä pois omasta peräaukostaan. Poliisin viimeaikaiset toimintamallit kertovat siitä, että he tietävät itsekin, ettei heitä valvota.
"

Juu niin varmaan joo.

Totta helkkarissa poliisi tietää mitkä oikeudet sillä on. Tämä, niin kovin söpö, jeesustelu poliisin valtuuksista, heh. Kattellaanpa vähän muiden fasististen maiden poliittisten poliisien toimintaa. Mahtoikohan Gestapolla kovastikin olla sisäistä valvontaa.

Poliitista poliisia ei valvota vaan se organisaatio valvoo. Suomessa poliittinen poliisi alkaa olla todellisuutta yhtenä  fasistisen hallinnon tunnusmerkkinä. Nykyään fasismi on vihreätä ja jälleen kaikki tapahtuu Suuren Hyvän nimissä. Tällä kertaa Suuri Hyvä on ilmasto jonka suojelun perusteella ihmisiä kyykytetään ja eliitille taataan heille kuuluvat etuudet.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 402
 • Liked: 18913
 • antikomintern
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #998 : 14.08.2019, 19:54:49 »
Laitan vielä ^^ blogin kuvituskuvan oheen.
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 153
 • Liked: 661
 • 'Till things are brighter, I'm the Man In Black
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #999 : 14.08.2019, 20:11:25 »
"
Myös poliisin laillisuusvalvonnasta vastaava viranomainen voisi ottaa päänsä pois omasta peräaukostaan. Poliisin viimeaikaiset toimintamallit kertovat siitä, että he tietävät itsekin, ettei heitä valvota.
"

Juu niin varmaan joo.

Totta helkkarissa poliisi tietää mitkä oikeudet sillä on. Tämä, niin kovin söpö, jeesustelu poliisin valtuuksista, heh. Kattellaanpa vähän muiden fasististen maiden poliittisten poliisien toimintaa. Mahtoikohan Gestapolla kovastikin olla sisäistä valvontaa.

Poliitista poliisia ei valvota vaan se organisaatio valvoo. Suomessa poliittinen poliisi alkaa olla todellisuutta yhtenä  fasistisen hallinnon tunnusmerkkinä. Nykyään fasismi on vihreätä ja jälleen kaikki tapahtuu Suuren Hyvän nimissä. Tällä kertaa Suuri Hyvä on ilmasto jonka suojelun perusteella ihmisiä kyykytetään ja eliitille taataan heille kuuluvat etuudet.Karin muotoilema lohduton kuva on täysin totta.

Poliisia valvoo Suomessa poliisi.

Tarkennettuna Sisäministeriön poliisiosasto johtajanaan Risto Lammi.

Ohessa hänen lausuntonsa:
Lainaus
Risto Lammi sanoo olleensa eniten huolissaan syntyneestä valtavasta mittakaavavirheestä, kun kansalaisten keskuudessa turvapaikanhakijoita alettiin pitää suurena turvallisuusuhkana.

Linkki:
https://yle.fi/uutiset/3-8557491


Sekä

Poliisihallitus jota johtaa poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen, joka on lausunut mm:
Lainaus
–Tällaista on tullut pohdittua tämän kaksi viikkoa sitten tapahtuneen [Asema-aukiolla tapahtuneen Jimi Karttusen kuolemaan johtaneen pahoinpitelyn] jälkeen sääntelystä ja laajemmasta kontekstista. Sitä kautta voisimme saada eväitä puuttua paremmin vaikka ihan ennaltaehkäisevässä näkökulmassa, Kolehmainen kertoo.

–Puheet johtavat helposti fyysiseen väkivaltaan. Niillä on selvä jatkumo, hän sanoo.

Linkki:
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/204426-poliisiylijohtaja-vihapuhe-pitaisi-kieltaa-laissa

Yhteenvetona voi todeta poliisin valvonnan olevan hyvissä, luotettavissa ja puolueettomissa käsissä unohtamatta
arvostetun Sisäministerimme Maria Ohisalon osuutta tähän täydellisyyteen.
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 20:19:42 kirjoittanut Tuomionenkeli »
Be careful who you trust; Even the Devil was once an Angel.

Orjuus pois, taikka menköön henki.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 402
 • Liked: 18913
 • antikomintern
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #1000 : 18.08.2019, 01:56:27 »
https://kaarisade.home.blog/2019/08/17/vanhukset-ilmastokuriin-keijon-ja-hsn-avulla/
Lainaus
Vanhukset ilmastokuriin Keijon ja HS:n avulla (17.8.2019)

Keijo opettaa lapset ja vanhukset laittamaan kahviinsa kauramaitoa. Emme voi antaa koko planeetan tuhoutua vain koska vanhukset ovat tottuneet tilkkaan punaista maitoa.

T. Anitra Heino (anagrammi “Hieno Tarina”) #strateginenruokavalio

https://www.hs.fi/paivanlehti/17082019/art-2000006206785.html
Lainaus
Vanhusten hoivakodit on saatava mukaan ilmastotalkoisiin (17.8.2019)

Seniorikansalaisillakin on oikeus osallistua.

Uutisista on viime kuukausina voinut olettaa, että Helsingin kaupunki ottaisi ilmastonmuutoksen tosissaan. Kuitenkin hoitolaitoksissa arki on kuin menisi ajassa vuosikausia taaksepäin.

Kun olen viime aikoina käynyt katsomassa äitiäni vanhainkodissa, olen pannut merkille, että perinteiselle maidolle tai kinkulle leivän päällä ei ole tarjolla ilmastoystävällistä vaihtoehtoa. Tilanne on varmasti vielä vakavampi niissä kunnissa, joissa ilmastotalkoot eivät ole ehtineet politiikan ytimeen kuten Helsingissä.

Kysyin asiaa hoitajilta. Heidän mukaansa pienemmän hiilijalanjäljen elintarvikevaihtoehtoja järjestetään, jos sellaisia erikseen kysyy. Henkilökunnan omasta kahviosta löytyi vain yksi puolillaan ollut tölkki kauramaitoa, ja soijamaitoakin olisi pitänyt hakea toisesta kerroksesta. Tämä on monille arkea.

Kyselin vanhuksilta halukkuutta osallistua ilmastotalkoisiin. Monet kehuivat ajatusta mutta kertoivat myös tottuneensa panemaan tilkan punaista maitoa kahviinsa. Heille ei ollut kerrottu vaihtoehdoista, eivätkä he tienneet muitakaan tapoja, miten osallistua talkoisiin.

Myös seniorikansalaiset voivat olla tietoisia kuluttajia ja osallistua ilmastokompensointiin.

Anitra Heino
« Viimeksi muokattu: 18.08.2019, 02:02:08 kirjoittanut Pullervo »
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 988
 • Liked: 7775
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #1001 : 18.08.2019, 08:51:41 »
Veikkaanpa, että Hesari rupeaa kohta vaatimaan virkatodistusta mielipidesivulle kirjoituksia lähettäviltä.

"Anitra Heinon" tuotoksien kommentointi jäädytettiin ilmeisesti heti lauantai-aamuna.  Eiköhän tuo mielipide poistu tuolta kohtullisen pian perustelulla, että lähettäjä käytti vääriä henkilötietoja.

On kuitenkin mielenkiintoista, kuinka kirjoituksen epärationaalisuus ei ole este kirjoituksen julkaisulle, kunhan taustalla on (oletettavasti) aito huoli oikean asian puolesta.
« Viimeksi muokattu: 18.08.2019, 09:26:25 kirjoittanut Siili »

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 466
 • Liked: 6959
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #1002 : 18.08.2019, 12:47:21 »
Keijon tekstit olisivat valtamedian mielissä ikuisesti esimerkillisen hienoja mielipidekirjoituksia elleivät ne olisi Keijon tekstejä.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Hermit

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 618
 • Liked: 1122
Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Vastaus #1003 : 18.08.2019, 12:50:31 »
Eivät ilmeisesti ole kuulleet sanontaa, jonka mukaan viestintuojaa ei pitäisi ampua.  ;D