HOMMAN KIRJASTO > Standardiargumentit

Standardiargumentit: 5) Ne vievät meidän naiset - VASTAUS ON

<< < (2/19) > >>

Lyyli:
Eikö ole niin, että mokuttajat VÄITTÄVÄT maahanmuuttokriittisten miesten   näkemysten  itse asiassa POHJIMMILTAAN perustuvan pelkoon "ne vievät meidän naiset", vaikkei tätä sanottaisikaan. He siis jotenkin "tietävät", että kaiken takana on tämä pelko. Se on kai sitä ns. keittiöpsykologiaa.

nevahood:

--- Lainaus käyttäjältä: Lyyli - 17.10.2010, 19:04:45 ---Eikö ole niin, että mokuttajat VÄITTÄVÄT maahanmuuttokriittisten miesten   näkemysten  itse asiassa POHJIMMILTAAN perustuvan pelkoon "ne vievät meidän naiset", vaikkei tätä sanottaisikaan. He siis jotenkin "tietävät", että kaiken takana on tämä pelko. Se on kai sitä ns. keittiöpsykologiaa.

--- Lainaus päättyy ---
Alat olla asian ytimessä. Kaivetaan syvemmältä. En ole kenenkään kuullut käyttävän tuota argumenttina maahanmuuttopolitiikkaa kritisoidessa. Sen sijaan tuo on muutamassa yhteydessä kuulunut "esimerkkiargumenttina" maahanmuuttoa kannattavan suusta.

Oletetaan nainen, joka ajattelee miesten vastustavan (tiettyä) maahanmuuttoa argumentilla "ne vie meidän naiset". Mikä mahtaa pyöriä naisen mielessä?

Jos joku toivoo itselleen ulkomaalaista rakastajaa, niin hänen mielestään maahanmuuttoa rajoittamaan pyrkivät siis yrittävät estää hänen haaveensa toteutumista. Sanonta kertoo siis vain ja ainoastaan sanojastaan. Tulen korjatuksi vasta, kun joku maahanmuuttoa kritisoiva on todistetusti käyttänyt tuota perusteluna.

OlliH:
Aika harvoinhan tätä argumenttia käytetään, mutta tottahan se on, sillä miesvaltainen maahanmuutto vääristää sukupuolijakaumaa. Tässä tapauksessa standardiargumentti on siis "myth confirmed".

retired:
Entisessä työssäni tuli suoritettua empiiristä tutkimusta asiasta ja ainakin meidän kaupungissa oli erittäin harvinaista että 18-25 v. tytöt olisivat olleet kiinnostuneita ulkomaan "komistuksista", jos yksi sadasta mokkak...kelistä sai pokatuksi VHN tytön niin ei aihetta pelkoon ole.

Tytöt täällä vaikuttivat hyvinkin nuivilta ja tämä aiheutti usein huorittelua ja jopa väkivaltaa kieltäytyviä tyttöjä kohtaan, ovat niin saatanan huonoja häviäjiä nuo pellet ja eivät todellakaan ymmärrä jos tyttö sanookin että: "Ala vetää!"

Kysyin kerran eräältä tällaista kieltäytyjä tyttöä lyöneeltä afrikkalaiselta että miksi hän löi ja vastaus oli: "Minut on kasvatettu niin tekemään!" Jos jotain positiivista asiassa oli, niin hän ei yhtään selitellyt, vaan sanoi suoraan miten asia on, tosin ei myöskään ollut erityisen pahoillaan teostaan.

Eino P. Keravalta:
"Ne vievät meidän naiset"

Tämä ei varsinaisesti kuulu standardiargumenttien sarjaan, sillä nehän käsittelevät väitteitä, joilla mokuttajat puolustavat mokutustaan, eikä tämä ole sellainen väite, vaan se on suunnattu ikäänkuin olkiukoksi vähättelemään kriittisten asenteita, jotka muka johtuisivat naisen puutteesta. En siis lähtisi vastaamaan tähän laisinkaan, koska tämä ei kuulu samaan sarjaan.

Jos tähän lähdetään vastaamaan, mielestäni se voitaisiin tehdä siten, että kaivetaan netistä se kyselytutkimus/ne kyselytutkimukset, jonka mukaan etniseen taustaan katsomatta naisvastaajat pitivät aina valkoista miestä halutuimpana partnerina.

Vastineen siis voisi muotoilla näin:

"Negroidien, orientaalien ja kaukaasialaisten naisten parissa toteutettu kyselytutkimus X tuotti tulokseksi, että etniseen taustaan katsomatta naiset yleisesti ottaen pitivät haluttavimpana partneriehdokkaana valkoista miestä."

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta