HOMMAN KIRJASTO > Standardiargumentit

Standardiargumentit: 5) Ne vievät meidän naiset - VASTAUS ON

<< < (18/19) > >>

Juffe:
Yllättävän vähän löytyy tilastoista kehitysmaalaisten miesten ja suomalaisten naisten liittoja verrattuna siihen, kuinka usein tällaisiin suhteisiin kuitenkin tuntuu arjessa törmäävän.
Voi olla, että näihin vain tulee kiinnitettyä eri lailla huomiota. Pari muutakin seikkaa tulee mieleen, jotka saattavat vaikuttaa asiaan. Kenties nämä suhteet vain jäävät yleisemmin seurusteluasteelle. Tilastoihin taas vaikuttaisi se jos liitot jäävät tavanomaista lyhyemmiksi. Jos liittoja on solmittu kymmenen vuoden aikana vaikkapa kymmenen tuhatta, näkyy näistä tietyn ajankohdan  tilastoissa vain pari tuhatta jos liitto kestäisi keskimäärin vain pari vuotta.

Hakkapeliitta:
Olen aikaisemminkin kommentoinut tähän ketjuun. Ja vaikka näen tämän sukupuolijakauman pakolaisissa ongelmana, en näe sitä itselleni ongelmana. Vaikka täällä menisi sinkkujen sukupuolijakauma oikeasti sekaisin, niin kyllähän me aikuiset miehet vaikka haemme vaimot thaimaasta, tai muutamme pois jonnekin muualle. Ei siinä mitään ongelmaa.

Se mikä enemmän pelottaa on se, että mitä käy meidän teini-ikäisille pojille. Kun hyvin seksuaaliset irakilaismiehet pyörivät teinityttöjen ympärillä, ja väistämättä hyvin monet tytöt lähtevät heidän mukaan, niin mitä mahtaa suomalaiset pojat ajatella tästä tilanteesta? Voin kuvitella, että tämä on hyvin iso kolaus heidän itsetunnolle, ja ajatuksille vastakkaisesta sukupuolesta ylipäätänsä.

Laatikko:
Maahanmuuttajat edustavat sosiaalisesti alempaa luokkaa Suomessa ja ovat suurimman osan kantaväestöä silmissä ei-toivottuja täällä. Tytöt joutuvat sosiaalisen paineen ja arvostelun kohteeksi monestakin suunnasta jos alkavat heilastella näiden irakilaisten kanssa.

Lisäksi monet heistä ovat tulleet maahan muovikassin kanssa (=rahattomia), ovat susirumia, likaisia, kielitaidottomia, naista alentavia ja hakkaavia vätyksiä, joiden paraskin tulevaisuus (ehkä joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta) Suomessa on siivota vessoja ja katuja sekä pestä mummojen pyllyjä. Suomalainen nuori nainen on puolestaan koulutettu ja tiettyyn elintasoon, itsenäisyyteen ja vapauteen tottunut, paljon matkustellut tiedostava ihminen, joka kyllä tajuaa islamin uskonnon tuomat ongelmat.

Kun tämä ensimmäinen irakilaismiesaalto jää pääosin ilman perhettä, niin uusia muslimeja ei maahan synny. Nyt saapuneet miehet ehtivät vanheta ja menettää mahdollisen markkina-arvonsa ennen kuin saavat asiansa kuntoon täällä (kielitaito, opiskelu ja työ).

Vuosi vok-majoitusta tekee tehtävänsä kovemmankin kaverin kohdalla. Olematon liikunta, päihteiden käyttö, rankka stressi, jatkuva tappelu muiden muslimien kesken (shiia vs sunni), kantaväestön vihamielisyys ja epävarmuus turvapaikan saamisesta Suomen pitkässä ja pimeässä talvessa tekevät kyllä tehtävänsä ja keväällä vokeista ryömii ulos harmaanruskeita ihmisraunioita, jotka toivon mukaan kaipaavat aurinkoiseen Lähi-itään.

Wokki:
Suomenssa on myös ihan normaaleja naisia ja miehiä. Peloittelu väestötakenteella on absurdia. Halpatyövoiman korvaa elektroniikka, automaatio ja kehitys tulevaisuudessa. TYökyvyttömiä siitosyksilöitä synnytysmoottoreineen tuskin tarvitsemme, ei ole edes varoja moisten tulevaisuuden reservislummien i.e. kultamunahautomojen yläpitoon. Ei hyvinvointia voi lisätä tuomalla afrikkalainen, kosovolainen, irakilainen jne. kylä ylläpidettäväksi kallilla ties kuinka kauan. Sitten, kun meillä on oikea työvoimapula, on varmasti maailmasa vieläkin tulijoita kohtuullisilla palkoilla.

Chew Bacca:
Miksi karvikset saalistavat nuoria tyttöjä? Koska vasta kypsyvä tyttö ei näe sosiaalista statusta tai kilttiin ja tunnolliseen poikaan liittyvää lupausta turvallisesta puolisosta. Hän näkee tummat silmät, karvaiset kasvot ja lihaksikkaat kädet. Ei lukion tokaluokkalainen kaunotar seukkaa luokan parhaan pojan kaa vaan amisviiksi-karvanopan tai autoilevan kauppaopistolaisen kanssa.

Groomingjengit ja helpon pillun saalistajat ovat kielletyn tavaran perään. Jos suomalainen autoileva nuorimiesporukka alkaa kyyditä ja sormettaa yläastetyttöjä, pääsevät pian hampaistaan ja vapaudestaan. Ulkkarit narraavat pallohukkaisia lapsia joita ei kukaan riennä pelastamaan. Totta jo muissa maissa, mahdollista meilläkin, kun tulijoita on riittävästi.

Ne vie meidän puolustuskyvyttömät, holhottavat ja edesvastuuttomat. Länsimaat jättävät lapsensa heitteille.

Ei järvi soutaen kulu, ja kokeilut kuuluvat nuoruuteen. Mutta jos muistoksi jää tauti, puoliverinen äpärä ja fyysisiä vammoja rikotun psyyken lisäksi, ihminen on pilalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta