UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Hei me kaikki puhutaan maahanmuutosta 26.10.2010  (Luettu 2605 kertaa)

juge

 • Tilastonikkari
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 026
 • Liked: 189
 • Nicht kleckern, sondern klotzen.
Hei Me Kaikki Puhutaan Maahanmuutosta -kiertue on täällä taas. Tilaisuus järjestetään tiistaina 26.10. kello 17-18 Vanhan Kuppilassa (Vanha ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, sisäänkäynti kuitenkin Kaivopihan puolelta). Mukana tapahtumassa on ulkoministeri Alexander Stubb. Tervetuloa keskustelemaan! Tilaisuuden järjestävät Helsingin Kokoomus ja Kansalliset Maahanmuuttajat eli Kamut.

Puheenjohtajana toimii Kansallisten Maahanmuuttajien Radu Szekely. Ulkoministeri Stubbin ohella mukana tapahtumaan osallistuu Kamujen jäseniä ja kansanedustajaehdokkaita.

Tässä vielä tarkemmin se, mistä tilaisuudessa on kyse:

Maahanmuutosta on viime aikoina puhuttu paljon, ja hyvä niin, sillä asia on tärkeä. Mutta pidetään samalla huolta siitä, että kaikki saavat äänensä kuuluviin ja että meillä on paitsi mielipiteitä, myös ymmärrystä itse asiasta eli ihmisistä.

Haluamme, että keskusteluun osallistuvat sekä syntyperäiset suomalaiset että maahanmuuttajat. Joten kokoonnutaan kaikki saman katon alle, kuunnellaan toistemme huolia, toiveita ja kokemuksia, ja opitaan yhdessä tuntemaan toinen toisemme paremmin. Keskustelemalla syntyvät nimittäin kunnioitus ja ymmärrys, ja ymmärryksestä on enää lyhyt matka ratkaisuihin. Tervetuloa mukaan, olitpa sitten Juupajoelta, Tulimaasta tai jostain siltä väliltä!


AND SAME IN ENGLISH:

We consider it extremely important that native Finns as well as immigrants of all backgrounds get together and share their views about immigration. In order to find solutions, we must learn to know each other better. So come meet us at the café of Vanhan Kuppila (Mannerheimintie 3) on Tuesday 26 October at 5 p.m. Foreign ministeri Alexander Stubb and members of the National Immigrants organisation will be there to discuss the theme with you. The National Coalition Party in Helsinki and National Immigrants wish you all warmly welcome!
Osmo Soininvaara: "Pakolaistulva Afrikasta on vasta tulossa"

Heikki Luoto

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 320
 • Liked: 2830
Vs: Hei me kaikki puhutaan maahanmuutosta 26.10.2010
« Vastaus #1 : 22.10.2010, 12:54:24 »
ENSIVIIKOLLA Tampereen keskustorin viereisessä Teatterikahvila Kivessä on myös Kokoomuksen järjestämä maahanmuuttokeskustelutilaisuus.

Pitänee vaivautua paikalle, sillä monien mielestä maahanmuuttokriittinen kuuluu Kiven sisään.

Lainaus
Hei Me Kaikki Puhutaan Maahanmuutosta

Aika: 29.10.2010 klo 16 - 17
Paikka: Tampere, Teatterikahvila Kivi

Mukana keskustelemassa maahanmuutosta ministeri Henna Virkkunen. Tervetuloa!

http://www.kokoomus.fi/ajankohtaista/?x42169=3092411


EDIT: Tilaisuus ei ole tänään vaan ensiviikolla!
« Viimeksi muokattu: 29.10.2010, 22:11:42 kirjoittanut Elisa »
Sananvapauden vastaiselle Facebookille korvaava vaihtoehto: MeWe
mewe.com/i/heikkiluoto

Tagit: