UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Pressanvaaleihin valitsijamiesyhdistys  (Luettu 2325 kertaa)

Kokoomusnuori

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 104
 • Liked: 0
Pressanvaaleihin valitsijamiesyhdistys
« : 20.03.2009, 18:51:36 »
Pressanvaalit on kohta ovella. Niinistön jokaista edesottamusta seurataan presidenttipelin näkökannalta. Media julkaisee galluppeja kannatuksista. Mitalisijoille riittää muutaman prosentin kannatus, kun kellään muulla paitsi Salella ei näytä kannatusta olevan. Yksi nimi ja vaihtoehto joukosta kuitenkin puuttuu, enkä usko sen olevan sattumaa, vaan galluppejen tilaajien tietoinen valinta. Tilattuja galluppeja saattaa olla vaikeampi sensuroida jälkikäteen, toisin kuin nettigalluppeja, siksi Halla-aho vaihtoehtoa ei tarjota alkuunkaan. Selväähän on, että esim pääministeri jäisi Jussin perään, varsinkin nyt eläkesotkujen jälkeen.

Olisko tuota Kekäleen mep-valitsijamies rumbaa ja pressanvaali valitsijamiesyhdistystä yhdistää niin, että samalla kaavakkeella kerättäisiin nimi myös pressanvaaleja varten?

Näen ehdottoman tärkeänä, että kun vaalityö tavalla tai toisella europarlamentinvaaleihin alkaa, samaa työtä käytetään hyväksi ja nostetaan Jussi pressagallupeissa mitalisijoille. Tämä ei liene mahdollista muutoin kuin saattamalla media ymmärtämään, että Jussin ehdokkuus pressanvaaleissa on reilusti todennäköisempää, kuin esim Jutta Urpilaisen.

Pressavaaligallupeilla saamme reaaliaikaista tietoa Jussin kannatuksesta, ja kansanedustajat joutuvat havahtumaan moku-kriitikoihin muulloinkin kuin vaalituloksen ratkettua. Jussi saa ilmaista mainosta myös varteenotettavana poliitikkona, eikä vain rasistina. Meidän ei tarvitse arvuutella äänimäärää mep-vaaleissa, vaan voimme kalkyloida sen pressagallupista.

Tämä kaikki jatkuu seuraavat kolme vuotta.

Jussin ei tarvitse päästä pressapeliin mukaan kuin kerran, niin hän säilyy siellä automaattisesti - siitä pitää pakolaistulva huolen. Nyt, kun (vaali)kirja on julkaistu, kampanjatyö eu-vaaleihin alussa, sananvapausoikeudenkäynnit tulossa, Persut sekaannuksen tilassa ynnä muuta, on paras aika iskeä myös presidenttipeliin!! Se saattaa olla jopa ainoa keino nousta europarlamenttiin, ja sitä myötä täysipäiväiseksi ja täysipäiseksi varteenotettavaksi poliitikoksi muiden varsinaisten poliitikkojen joukkoon.

Eikä näitä kortteja tarvittaisi vain saunan sytykkeeksi tai Jussin mieltä lämmittämään olettaen, että Soini on Persujen pressavaaliehdokas. Niille löytyisi oikeaa käyttöä!!

Timoteus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 428
 • Liked: 200
Vs: Pressanvaaleihin valitsijamiesyhdistys
« Vastaus #1 : 20.03.2009, 19:12:41 »
Vaalilain 130 §:

Lainaus
130 §
Valitsijayhdistyksen perustaminen


Valitsijayhdistys perustetaan laatimalla päivätty ja allekirjoitettu perustamisasiakirja, jossa on oltava seuraavat tiedot:

1) maininta siitä, mikä presidentinvaali on kyseessä;

2) ehdokkaan nimi ja arvo, ammatti tai toimi enintään kahta ilmaisua käyttäen sekä kotikunta;

3) valitsijayhdistyksen vaaliasiamiehen ja hänen varamiehensä nimi ja yhteystiedot.

Perustamisasiakirjaan tulee liittää vähintään 20 000 äänioikeutetun jäsenen allekirjoittamat kannattajakortit, joissa tulee olla:

1) ilmoitus siitä, että äänioikeutettu haluaa asettaa kortissa mainitun henkilön ehdokkaaksi presidentinvaaliin;

2) äänioikeutetun nimi, syntymäaika ja osoite;

3) äänioikeutetun vakuutus, että hän on äänioikeutettu presidentinvaalin ensimmäisessä vaalissa;

4) päiväys, joka ei saa ehdokashakemuksen jättämiselle varatun määräajan päättymispäivänä olla vuotta vanhempi;

5) valtuutus tietylle henkilölle toimia valitsijayhdistyksen vaaliasiamiehenä ja toiselle toimia tämän varamiehenä sekä vaaliasiamiehen ja varamiehen yhteystiedot.

Jokaisessa saman hakemuksen liitteenä olevassa kannattajakortissa on vaaliasiamieheksi ja varamieheksi valtuutettava samat henkilöt.

Seuraavien presidentinvaalien aikataulu löytyy täältä. Ehdokashakemusten takaraja on 7.12.2011, joten kannattajakortteja presidentinvaaleja varten voi alkaa kerätä aikaisintaan 7.12.2010.

botti

 • Vieras
Vs: Pressanvaaleihin valitsijamiesyhdistys
« Vastaus #2 : 20.03.2009, 19:14:31 »
Ilmoittaudun jo jakamaan papereita.

Tinden

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 425
 • Liked: 2
Vs: Pressanvaaleihin valitsijamiesyhdistys
« Vastaus #3 : 20.03.2009, 19:17:40 »
Ilmoittaudun äänestämään Jussia. Ja allekirjoitan kortin tms.

Kokoomusnuori

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 104
 • Liked: 0
Vs: Pressanvaaleihin valitsijamiesyhdistys
« Vastaus #4 : 20.03.2009, 19:49:47 »
No helvetti.

Jotain muuta tarttis tehdä, jos ei aikataulut myöden.

Nettiadressi, mep-valitsijamiesyhdistyksen puuhamiesten julkinen ilmoitus, että sama tullaan toistamaan pressavaaleissa, facebook-ryhmä.... Mä en ole mikään nörtti.

Kertokaapa viisaammat miten edetään?

Haluan alleviivata, että presidenttipeliin mukaan pääseminen on ehdottoman tärkeää nimenomaan eu-vaaleissa läpimenon kannalta.

Hommaa saattaisi edesauttaa, jos se mitä ikinä päätetäänkin tehdä nostetaan etusivun jutuksi. Joten modet valppaana.

Tagit: